ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
הייתה לי טעות קטנה במפרט... הנה אחד חדש: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ₪1036 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ₪654 אחריות: שלוש שנים. מסך: NU LCD 19" W921A 5ms DVI WIDE מחיר: ₪1145 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ₪1092 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - BLACK מחיר: ₪204 אחריות: שנתיים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ מחיר: ₪1028 אחריות: ללא הגבלת זמ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לייבא מחשב.. ומחפש המלצה מאנשים שרכשו בצורה זו המון תודה לעוזרים (:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עוד מתלבט בנוגע למחשב נייד 14' וזאת לאחר ששמעתי דברים לא מחמיאים על U430 ו-Flex 2 של לנובו והבנתי מפה שה-Dell Vostro עם בעיות Wifi ומה גם שהפסיקו לייצר את הסדרה ככה שזה מרתיע. רציתי בבקשה לשמוע חוות דעת על איכות המסך של המחשבים הניידים של dell בסדרת Inspiron ו-latitude. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אחותי צריכה מחשב וזה יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט ושימושים קלים אבל במחשבה לעתיד אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק להתמודד אם בלו רי -הם לא "מורידים" אבל שהכונני בלו רי יהיו זולים מספיק אני ימליץ להם לקנות כונן למחשב ולחבר אותו לטלוויזיה הגודל פחות חשוב וגם המשקל והבטריה פחות חשובים כי זה תחליף שולחני שלא אמור לטיל יותר מידי אם אפשר שיאפשר קצת משחקים ככה שתמיכה בDX10 תיהיה נחמדה אבל לא צריך שיריץ משחקים כבדים אני חשבתי על המחשב הזה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6828&perur=2&t=1&c=339 ועל זה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6578&perur=2&t=1&c=339 אבל אני ישמח להמלצות בתודה קרירין
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים, מדעי המחשב. לא משחקים שדורשים משהו מיוחד מקסימום red alert 2 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט 13.3 14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad) אין * משקל רצוי? כמה שפחות במסגרת התקציב מאמין 1.5-1.7 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סולל…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים חבר ביקש שאעזור לו עם מרפט מחשב לצרכים די כלליים, בעיקר כתחנת הורדות של סרטי HD ולימודים (שימוש משרדי). המחשב לא מיועד למשחקים, אם כי שלא יהיה חסר יכולת בכלל. בגדול, המחשב יהיה בחדר אורחים וישמש כמו שנרשם כתחנת הורדות. כמו כן, המחשב יחובר ב-WIFI לסטרימר בסלון שיחובר לטלוזיה של 32'. רצוי שגם למחשב עצמו תהיה יכולת התמודדות עם תכני HD (כרטיס גרפי ויכולת אחסון טובה). תודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 50% סרטי HD, כ-30% הורדות, וכ-20% עבודה משרדית ולימודים. -מהי הרזולוציה הטבעית…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ותכנותית וצפייה בסדרות וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - אין הגבלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? NA ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? NA 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. NA 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים. אבל זה מובן מאליו היום לדעתי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 - חשוב ביותר!!! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? NA 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייד ב1500, עבודה משרדית ומשחקים... ללא ציוד הקיפי ... שיהיה נוח עם קייס. לגרפיקה, משחקים ועבודה משרדית. גרפיקה : 50% משחקים : 25% עבודה משרדית : 25% שאלה : מה עושה כרטיס אינטרנט אלחוטי? למי הוא מתחבר בדיוק? איך אני מרכיב אותו ואיך משתמשים בו? אם אני רוצה אחד.. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. הנני מעוניין לשדרג את מחשב הפנטיום 4 המקרטע שלי. השימושים שאני רוצה הם משרדיים ברובם למעט משחקי NFS ו NBA - אני רוצה בגרפיקה טובה ולא מקרטעת. בנוסף לא חשוב לי מראה חיצוני של מארז כי הוא לא במקום הנראה לעין. המפרט שעליו חשבתי הוא: כרטיס מסך: GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מעבד: E4500 - 2.2GH של אינטל קירור מעבד: Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 דיסק קשיח: היטאצ'י 320GB, HDT725032VLA380, 7200RPM, Cache 16MB, SATA II מארז: codegen M701-CA ספק כוח: Codegen PS-400X 650W, 450W true power זכרון פנימי: 1GB, 800MHz DDR2 240P של חברת TRANSCEND כפול 2 - סה"כ 2 ג'יגה. מסך מחשב: LG 22 L226WTQ-BF מהמחשב הישן אני אקח את הצורב DVD, כ…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אני משתמש באותו מחשב כבר 11 שנים (אמיתי) ! ניסיתי למשוך כמה שיותר אבל הגעתי לנקודת השבירה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הייתי רוצה לנסות שזה יהיה עד 2,000. אם הדרישות שלי לא ריאליות לתקציב זה - אשמח לדעת ולעדכן בהתאם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול עבודה משרדית רגילה, אנטרנט (יוטיוב). הייתי רוצה את האפשרות לשחק במשחקי מחשב פשוטים. אני כבר לא משחק הרבה שנים אז אין לי דוגמאות. אני מניח שכרטיס מסך ברמת כניסה יספיק לי - ואם זה יקר אז אולי אוותר עליו ועל האופציה לשחק ואשתמש במאיץ הגרפי שעל לוח האם 3. האם יש צורך…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ובניתי מפרט שנראה לי מתאים לי לפי התקציב שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים סטרימינג וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אלה המשחקים המקסימליים Fallout 4 ,ark:survival evolved, doom 4 -מהי הרזולוציה ה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע המחשב הגיע עם 2 ג'יגה זיכרון וברצוני לשדרג ל3 ג'יגה אבל אני לא מבין בזכרונות של נייד אז אם אתם יכולים בבקשה להגיד לי איזה זכרון אני צריך זה יועיל מאוד. תמונה מאוורסט: http://img188.imageshack.us/img188/5466/71857038.jpg
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המחשב הקטן הזה, נראה טוב...אבל איך המעבד שלו Core i5 2467M? זה נראה ממש חלש, 2 ליבות על 1.6GHz עם טורבו מקסימלי ל2.3GHz. מה דעתכם? וגם האם אני אוכל להריץ עליו משחקים ישנים עם גרפיקה 3D ישנה שכזו? (נגיד משחקים מ2006) יש לו כרטיס מסך Intel HD 3000... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לבדוק האם שווה לי למכור את המחשב שיש לי ולהוסיף לחדש תודה לעוזרים גיא מעבד - Q6600 G0 קירור למעבד - 2 OCZ VENDETTA לוח אמ - GA-EP43-UD3L זיכרונות - OZC 2GB X2 כרטיס מסך - SAPPHIRE HD4870 1GB + Arctic cooling accelero S2 ספק - CROSSAIR VX 550W מארז מודינג - NZXT + 4 מאווררים ללא הרדיסק
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט הזה שהציעו בחנות בעיר שלי טוב לא טוב, יקר מדיי ?? בעקרון זה די עבר את התקציב שלי של 4500 אבל זה נראה מפרט טוב לגיימינג שזה מה שאני מחפש..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי כמה שנים טובות המחשב שלי נהרס והגיע הזמן לקנות חדש אשמח אם תיציעו לי מפרט מתאים לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 הכי הרבה אבל אני מעדיף להישאר במסגרת התציב המקורי 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ולראות סדרות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, warhammer space marine, ghost recon 3 -מהי הרזולוציה הטבעית : 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גובהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין שום צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלל דיסק קשיח 5. עד כמה …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתלבט בין 2 הדגמים הבאים. ההפרש בינהם הוא 400 דולר. השאלה שלי האם ההפרש שווה את ההשקעה? תודה. http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-envy-15-as043tu-15-6-laptop.html http://www.harveynorman.com.sg/computers-tablets-and-gaming/computers/laptops/hp-nb-15-ae139tx-t9g13pa-w10.html
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב HTPC - שמטרתו העיקרית תיהיה להקליט! והחלקים שכבר יש בידי הם: P-4 3.0Ghz Presscott socket 478 Gigabyte ATI Redeon 9700Pro מארז HDD WESTERN DIGITAL 80GB Windows Media Center 2005 --- עכשיו אני לא יודע איזה כרטיס טלויזיה לקנות? מה ההבדל בין PVR-150 לבין PVR-250 לבין PVR-350 ? ומה עוד צריך בישביל מחשב כזה? איזה לוח ואיזה זכרון תמליצו לי? חשבתי על הלוח הזה: http://www.kotech.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=64
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלוח אם: Gigabyte GA-Z77-HD4 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4407#ov הדרישות ללוח האם: שיהיה כמה שיותר חיבורי SATA לפחות 5 שיהיה בגודל ATX ויתאים לתושבת 1155 המעבד: Intel Core i3-3225 Ivy Bridge ספק כוח: Corsair VS550 דרישות: שיהיה לפחות 3 חיבורי חשמל 4Pin למאווררים. האם יספיק לשני כרטיסי המסך הרשומים מטה? קירור למעבד: Antec Kuhler H2O 620 Liquid Cooling System דרישות: קירור מים זול ולא יקר זיכרונות: Corsair XMS3 DD3 1600 16GB X2 Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 או שעדיף אחד כזה? Sapphire AMD Radeon HD 7770 1GB GDDR5 שני כרטיסי מסך למערך CrossFire מבקש את דעתכם על המפרט הנ"ל, לגבי שאר החלקים יש לי כבר חדשים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט למחשב לעבודה. אני מתכנת במגוון סביבות (רובן לינוקס, כלומר בעיקר טקסטואליות). התוכנות העיקריות שאני משתמש בהן הן ide (intellij, vim, etc), קומפיילרים, דפדפן וכאלה. התקציב הוא 2.5-3k שח אך ניתן לחרוג עבור תוספות מהותיות וכמובן שרצוי לחסוך. אין צורך ביכולות גרפיות או מדיה מתקדמות. אין צורך במסך, מקלדת ועכבר. אין צורך בדיסק, ssd של 512gb אמור להספיק. אני רוצה מקסימום זכרון, ומקסימום ביצועי מעבד. רצוי מארז קטן יחסית. אשמח לשקע ethernet נוסף (במהירות 100m או 1g) תודה, ינאי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שראיתם ציינתי למעלה שאני מחפש זוג מחשבים ניידים לסוטדנטיות ולא סתם כי מאוד חשוב לי המלצות למחשב שיהיה קל ויעמוד בדרישות של שתי הפרינססות.. טוב דרישות המערכת הם... מעבד חזק שיריץ תוכנות גרפיות ותוכנות לעריכת ווידאו בלי להתקע ולעשות בעיות מסך 13-14 חיי סוללה נורמלים שיחזיק להם יום לימודים של בין 6-8 שעות בלי להיות תלוי בחשמל יותר מדי... הארד דיסק בנפח נורמלי כונן אופטי כל זאת אם אפשר בתקציב שלא יעלה על 4000 שקל... כמו כן יש לי הצעה לדגם של מחשב DELL עם: מעבד - T6600 הארד דיסק-500 ג'יגה זיכרון רם-4 ג'יגה DDR2 מסך-14 http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=16_19&products_id=426 כמעט בטוח שזה הדגם הזה רק עם GEFORCE אשמח להצעות…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי החליט לקנות לי מחשב חדש והביאו לו בחנות את המפרט הבא: אם יש עוד משהו שכדאי לשפר תגידו, אני כותב ציטוט מדוייק: לוח אם: (Gigabyte GA-EP43-DS3L (Intel P43 Chipset מעבד (ארבע ליבות): Intel® Core 2 Quad Q-8200 2.33GHz 4MB 1333 MHz זיכרון: 2x 2048 Mb DDR II 800 MHz Dual Channel דיסק קשיח: 1TB 7200rpm SATA II מארז: FoxconnTLA-436 ספק כח: Zalman 500W + Active PFC כרטיס מסך: GeForce GTS250 1GB HDTV +DVI כרטיס קול: On board (HDA) 7.1 Channel כרטיס רשת: (On board (10/10000 כונן אופטי: Nec AD-7200 DVD-RW x 20 Black מקלדת + עכבר אופטי: Logitech Keyboard + Mouse optical Basic סה"כ 3150 ¤ זה מפרט שאבא שלי קיבל כשהוא ביקש מחשב לגיימרים אתם יכולים להיעזר בו אבל אני לא יודע אם הוא…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה שנובעת מקצת בורות שלי. במחשב שולחני ניתן בקלות להחליף כרטיס רשת. האם במחשב נייד ניתן לשדרג את כרטיס הרשת האלחוטי או שכרטיס הרשת הוא חלק מלוח האם ואינו ניתן כלל להחלפה? בהנחה שיש לי ראוטר שעובד ב-draft N האם ארגיש בהבדל כלשהו בהחלפה הנ"ל? האם צריכת החשמל של ה-4965 טובה יותר או טובה פחות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי ללא מסך צריך צורב DVD קומבו ולפני שאתם נותנים לי dual core של אינטל, אפשר הסבר קצר למה זה עדיף ל-64bit של amd, יותר מהיר באותו מחיר?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-