ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
היי, בחלונות יש לי 3 מצבים מוגדרים מראש High performance Balanced Power Saver אני משתמש רק ב-2 הראשונים - אחד כשאני מחובר לחשמל ואחד כשאני בדרכים. הבעיה היא שתמיד בחלונית למטה מופיע לי בחירה בין הנוכחי לבין Balanced ולא בין שני המצבים האהובים עלי. יש דרך לשנות את זה ככה שיופיעו תמיד "מקסימום ביצועים וחסכוני - ואני אוכל להחליף ביניהם בלחיצה אחת ולא ב-4?
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט למחשב (בלי מסך ) בין 2000 ל- 2500 ש"ח: שימושים: אינטרנט, הורדות, אופיס, צפיה בסרטים לרבות ב -HD , (לא צריך למשחקים): שתהיה יציאת HDMI / dvi לפחות 6 יציאות ל- usb מבקש שהמחשב יהיה שקט עד שקט מאד. תודה
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינינג כבד bf4 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני קונה dell 2312 אבל לא לכלול בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם... אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי עם מפרט למחשב שיהיה בעיקר למשחקים כבדים ללא מסך ב-5000 ש''ח. נ.ב- אני לא כל כך מתמצא בחלקים והכל אז בבקשה תפרטו על מה שאתם נותנים אם אפשר. תודה רבה לכל העוזר! ;D
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
החלטתי לתרום מחשבים/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות.. יותר מאשמח שתעשו לייק ותרשמו לערוץ
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הנה הלנובו: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000tZTxYMAs68kyC6F79SuPPSk:12bbi68k5?id=3939832&pr=QJ5&N=2%20538%2030248&sgID=7 הנה ה HP: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000tZTxYMAs68kyC6F79SuPPSk:12bbi68k5?id=3952728&pr=QJ5&N=2%20538%2030244&sgID=7 התעלמו בינתיים מהמחירים (הוספתי מחיר בכותרת כי נתבקשתי לעשות כך) אך אם תוכלו לתת טיפים או מקומות זולים למחשבים האלה או למחשבים באותה רמה במחיר זהה, אני אשמח. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג ואשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אך רק אם התמורה באמת שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF, THE WITCER, GTA וכל משחק חדש בעקרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי חשבתי על הדגם הזה ואם מישהו יכול לעזור ולהגיד לי את ההבדלים ביניהם ובכלל אם יש משהוא יותר משתלם במחיר הזה אשמח להצעות אגב המחשב ירכש באילת. https://www.bug.co.il/brand/asus/color/silver/vivobook/15/k513ea/l12248w?UTM_SOURCE=ZAP& או זה https://www.bug.co.il/brand/asus/color/silver/vivobook/15/k513ea/l12248t תודה לעוזרים...☺️
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה לקראת קנית מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח , ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי בדו-מימד (עיקרי), תלת-מימד (משני), עריכת וידאו (משני), גלישה, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד: דו-מימד(שימוש רב), פוטושופ (שימוש רב), אוטוקאד: תלת-מימד, 3d max (תדיר), אדובי אלמנטס (שימוש מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אוקי אז הנה מה שאני צריך: מסך לוח אם זיכרון מעבד מארז ספק כרטיס מסך דיסק קשיח לא צריך: כוננים למיניהם רמקולים מקלדות וכו עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.האם יהיה אפשר לשים בNF4 SLI גם כרטיס אחד? או שחייבים שני כרטיסים? 2.האם יש את הכרטיס 6800GT בPCI-E? אני יכול לחכות שבוע עד שבועיים (אבל לא יותר מזה) למחשב אם יש איזה אחרית הימים או משהו כזה תודה רבה לכול האלה שעוזרים! באמת תודה!
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
processor: AMD Athlon II X4 635 Processor 2.90 GHz Memory: 8 GB System Type: 64-bit operating system NVIDIA GeForce GTX 660 מסכים: DELL 19 inch + BENQ E900W רמקולים (לפנים): MicroLab FC330 עכבר של לוג'יטק: mx518 logitech מקלדת מייקרוסופט אלחוטית מה אומרים חכמי העיר ?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
זה המחשב שלי... אני שוקל למכור אותו כי אני מתגייס עוד חודשיים. אומנם ג'ובניק אבל עדיין בטח בקושי יהיה לי זמן למחשבים. בכמה אתם מעריכים היום את המפרט שלי??? (עלה 8200) הכל כמובן עם אחריות מפנדה ויש גם את הקופסאות והחוברות של המעבד כרטיס מסך לוח והכל. AMD Athlon 64 X2 DC 3800 @4800 2400Mhz Arctic Cooling Freezer 64 CPU Cooler DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI 2GB(1024x2) PC3200 2.5-3-3-6 eVGA GeForce 7800GT 256MB 470/1200 mhz VIVO W.D 160GB 7200rpm 8MB Buffer SATA NEC ND-3550 DVD-RW Dual Layer Gigabyte 3D Aurora Aluminium Case HEC Win420 420W PSU
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש וחזק. היות והמחשב הקודם שבניתי כאן (P4 2.8 קשישא) עדיין עובד ומחזיק יפה מאוד WIN 7 (לאחר מס' שדרוגים), החלטתי ללכת על מפרט חדש ללא פשרות. 1. נתחיל בכך שאני מחפש מחשב שייתן ערך גבוהה למחירו, כלומר אין צורך ברכיבים יקרים שייתנו תוספת ביצועים קטנה. התקציב המקסימלי הוא 7000 ש"ח, ללא חריגות, כאשר במחיר זה אני כולל גם מסך, וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. 2. שימושים צפויים - תכני HD (כולל עריכה וקידוד), משחקים ב-FHD (ע"ג טלויזיית LCD 46"). המחשב מיועד להריץ את כל סוגי המשחקים בהגדרות בינוניות-גבוהות, ברזולוציות של 1680x1080 ו-1920x1080 3. ציוד היקפי נחוץ - מסך 22" וסט מקלדת ועכבר. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 6. חשיבות השקט - 7 7. בשלב ראשוני …
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תקליטנית לאירועים קטנים, אך לא מופיעה הרבה, בערך הופעה פעם בשבועיים. לפני 5 חודשים רכשתי מחשב נייד של nec 12" יד שניה והוא התקלקל לי באמצע הופעה. החלטתי לקנות מחשב חדש ולא לקחת סיכונים. אני זקוקה למחשב עם נתונים סבירים - לשירים, גלישה באינטרנט ומעבד תמלילים. נראה לי מעבד טוב של אינטל, 1g זכרון ו-80g נפח יספיקו לי, אך חשוב לי שהמחשב יהיה אמין מאד ולא יתקע לי באמצע הופעה, שיהיה קל משקל ולא יקר (נאמר עד 3,500 ש"ח). חשבתי ללכת על מחשב מיני של אחת החברות הטובות, אולי של דל, מצ"ב קישורית http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-12.htm, אבל אני מסתפקת כי דיברתי עם טכנאי מחשבים שאמר לי שהמחשבי מיני לא כ"כ אמינים, ובסכום הזה זה לא כ"כ משנה איזה חברה אקנ…
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב. לאחר דיונים, צפיות וקבלת החלטות בנוגע לכמה דברים, הגעתי למסקנה שאני מעוניין להשקיע במחשב עד כ- 6000 ש"ח. אני משחק במשחקים כבדים מאד ומעוניין לשחק בהם בהנאה מרבית, כמו-כן אני מעוניין שמשחקים עם דרישות חזקות שיצאו לאור בשנה הקרובה ירוצו על הגדרות גבוהות (Extra - 5/5) עם קצב העברת תמונות לא רע. כמו-כן, אני משתמש בתוכנות כמו: Adobe Photoshop ו- Macromedia Dreamweaver על בסיס קבוע ואוהב לעבוד עם כמה תוכנות בו-זמנית. אני מעוניין במערכת מבוססת Q9450 או לחלופין E8400 (אשמח למפרט עם שני המעבדים הללו), - מערך SLI של GF8800 או (במידה והתקציב לא מאפשר) GF9600, - זכרון של 4GB בתדרים של 800MHz. לגבי המארז והספק אני לא כל-כך סגור על זה, קיבלתי הצעות אך ללא ייסוד.…
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בכותרת 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפייה בסרטים, הורדות. חשוב שהמחשב יחזיק כמה שנים טובות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי הכל חוץ ממעד, לוח אם, זכרונות וכ. מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6.…
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- מפרט ראשון:מעבד-intel dual core 925 3.0 זיכרון DDR 2 612 667 MHZ 160 GB SATA 2 M8 7200ROM-הארד דיסק כרטיס מסך אינטל 50 מחיר 2299 מפרט שני מעבד- AMD ATHLON 64 3800+ זיכרון 512 DDR2-SDRAM 160GB SATA 3G -הארד דיסק כרטיס מסך GEFORCE 6150SE GPU 64 יעודי 128 עם ויסטה לציין כי המפרט הזה בא אם וינדוס ויסטה הום בסיק והמחיר 3200 לציין כי שני הפרטים מגיעים עם מסך שטוח 19 אינטץ וכומבן מקלדת עכבר כרטיס רשת וכרטיס קול ושאר השטיות עכשיו אני מבקש לדעת מה דעתם על שני המפרטים האם שווה לקנות ומבקש ממך שיפור במפרטים/מפרט משלכם עד 4500 שקל כול מסך ושאר השטיות
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
עבור משחקי פיפ"א, GTA, גניבת מכוניות ופיצוח גולגלות עם גרפיקה בינונית פלוס. שקלתי אם ללכת על AMD ובסוף הרכבתי את ה- core2duo: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: INTEL WESTCHESTER 965WH - DG965WH כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GS TDH EXTREME 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - RETAIL דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - BULK זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 כונני דיסקטים: TEAC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE מארז: COMPUCASE CI-6A19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE+HEC 300AR-TF סך הכל למפרט : ¤ 4121 שאלות: 1. התרשמות כללית, יחזיק משחק…
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכננת לקנות מחשב חדש בקרוב, ושקלתי לקנות את הדגם הנ"ל. שמעתי שיש בעיות עם המחשבים מסדרה זו (XPS) ורציתי לברר האם יש אמת בדבר. בנוסף, אשמח להצעות למחשבים נוספים השקולים למחשב זה, כלומר: מסך 15.6 אינץ' מעבד i7- ארבע ליבות כרטיס מסך חיצוני משך חיי סלולה ארוך ככל האפשר תקציב- עד 7000 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום רב, נכנסתי לפה על מנת להיעזר בכם בקניית מחשב נייד. אני סטודנט, ומטרת המחשב תיהיה בעיקר בתחום הלימודים. וורד אקסל תוכנות גרפיקה וסטטיסטיקה וכו'. אני צריך מחשב חזק מהיר ואיכותי שיש לו מרכיבים טובים. חשוב לציין שאני מעדיף ביצועים טובים על פני ניידות ומשקל מכיוון שהמחשב יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן וינוע אחת לשבוע. מחיר המחשב צריך לנוע בין 6000-7000 ש"ח. מה אתם אומרים? איזה מחשב/ מרכיבי מחשב כדאי שיהיו לי? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
בהתחלה כשקיבלתי את המחשב היה לי ויסטה, ואח"כ שמתי 7. אז בהתחלה שהייתי עושה עם הקיצורי דרך של המקלדת להגביר ווליום נגיד, אז הייתה תצוגה של ווליום על המסך, או שהייתי עושה בהירות אז הייתה תצוגה של בהירות על המסך, אחרי ששמתי 7 זה עדיין עבד, אבל אח"כ שמתי 7 שוב כי הייתה לי בעיה עם ה7 ההוא ומאז אין תצוגה וזה מחרפן! אי אפשר לדעת כמה הגברתי, ומלא דברים אחרים... הצילו
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את המחשב (אחרי כמעט 6 שנים ) 1. התקציב הוא בערך 4.5K (לא מזומן) 2. המחשב מיועד למשחקים( FC2/GTA/COD5 וכדו') וסרטים(עד שאני יקנה סטרימר ) 3. אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במערכת הפעלה (אני מרכיב את המחשב) 4. מתוכנן OC בינוני ++++ 5. רצוי מארז סולידי/אלגנט ומרווח שיהיה מקום לקירור מים 6. אני מתכוון לבצע מערך RAID כרגע אני עובד עם מסך CRT "17 ולא צופה שינוי בעתיד הקרוב להלן חלק מהמפרט שהרכבתי: מעבד -- INTEL Core 2 Duo E8400 775 ש"ח לוח -- Asus P5Q Chipset P45 610 ש"ח זיכרון -- OCZ Reaper HPC 1066MHz DDR2 2GBx2 380 ש"ח כ. מסך-- Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 750 ש"ח דיסק קשיח-- 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS (x2) 660 ל…
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=52476&item=5116263806&rd=1#ebayphotohosting שווה לקרוא הכל על המפרט, דיי מעניין. אמנם יצאו כמה חידושים מאז הצעת הביד הזה למכירה אך עדיין זו מערכת לא נורמאלית.. שווה??
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-