ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
מטרות המחשב: עבודה משרדית, גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות), מולטימדיה. * גודל המסך: 14-13.3 עדיפות למט (מוכן להתפשר), עדיפות למסך IPS עם FHD ולא חייב מסך מגע. * משקל רצוי: פחות מ-2 ק"ג * זמן סוללה:כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: עדיפות לכמה שיותר בנוסף לסטנדרט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב הגודל, יש לי כבר SSD בגודל של 256G וכונן חיצוני של 3T (אם אפשר לקנות בלי, גם טוב ) * כונן אופטי: לא מחייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא ממש, מה שחשוב אחריות עם איסוף,אם ניתן. * מקלדת ופאד: עדיפות למוארת ופאד גדול ונוח. * האם…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חוו בבקשה דעתכם על המפרט הבא: Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, 1394, USB 2) Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory X2 ATI Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM DVD-ROM Liteon 16*48 Retail Mitsuni floppy 1.44 Genius KB-10X PS2 Eng/Heb Keyboard + Pad Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case אם יש הצעות לשינויים/שיפורים, בבקשה לנמק. כמו כן אשמח להצעות עבור מסכים בסביבות אלף ש"ח. (חשבתי על 17" MAG 770FD Flat Trinitron Monitor IIYAMA 17'VISION MASTER PRO …
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 , ניתן לחרוג מעט במידה וקיים צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הפקת מוזיקה , עריכת וודיאו , עריכה גרפית - FL STUDIO , PRIMIRE , Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיימים ברשותי הארדיסקים רגילים של SEGATE לאחסון אז אין צורך לצרף למפרט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מקסימום שקט יש לציין שזה מחשב שאמור לעבור בתוך אולפן הקלטות וזאתי העדיפות העליוני בבני…
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה רשמתי פה את כל החלקים שאני צריך למעשה את שאר החלקים יש לי ממחשבים קודמים אז הנה הכל כולל מחירים אם יש הצעות לשיפור במוצר או במחיר נא לרשום Gigabyte GA-7VAXP Ultra KT400 Gigabyte 740 ש"ח AMD ATHLON XP 2100 + FAN AMD 689 ש"ח GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZשתי כרטיסי זכרון =512 GeiL 297X2 CREATIVE AUDIGY SE 5.1 RETAIL Creative 438 ש"ח LITE-ON 40X12X48 Retail Lite-On 356 ש"ח Antec High Performance 1080B AMG +Tsunami 350 Wat 822 ש"ח PHILIPS 105E PHILIPS 771 ש"ח Microsoft® MultiMedia Keyboard MICROSOFT 101ש"ח EPSON Stylus Color C62 EPSON 468 ש"ח Seagate Baracuda 40GB…
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד לילדה בת 12 מטרות המחשב? אינטרנט בעיקר ומוסיקה. * גודל המסך? מה שיכנס בתקציב... * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא חייב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)- לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? כן
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מלבד העובדה שהכוננים הקשיחים הסטנדרטים שמסופקים עם הניידים איטיים, הם גם גורמים למחשב לרטוט כמעה (במיוחד במחשבים דקים שניתן יותר להבחין ברטט). רציתי לשאול לגבי שדרוג לכונן SSD. לכל הדיעות כונן SSD הינו כונן מושלם למחשב נייד. אך ישנה בעיה אחת. מכיוון שהכוננים האלו מהירים מאוד בזמני הגישה והכתיבה שלהם הם יוצרים בעיה הפוכה. בכוננים סטנדרטים המעבד מחכה לכונן הקשיח ולכן הוא אינו מתאמץ באופן הסטנדרטי. בכונני SSD המעבד לא צריך לחכות ולכן הוא יכול ישירות לטפל במידע. התופעה שנגרמת היא שבמקום 1-2 אחוז או אפילו פחות של CPU UTILIZATION אנחנו מגיעים ל5 אחוזים ואף יותר של שימוש במעבד בעבודה רגילה. התוצאה הנגרמת משימוש במעבד בעבודה שוטפת היא ריקון הסוללה בצורה מהירה יותר. שכן, מלבד המסך…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל ללמוד בקרוב, והייתי שמח לקבל המצלה למחשב נייד בטווח המחירים שציינתי. לאחר שיטוט בקטלוג של KSP מצאתי שני מחשבים שעליהם חשבתי והייתי כמובן שמח לשמוע את דעתכם המקצועית עליהם, האם הם מתאימים, לא מתאימים, או אפילו טובים מדי למטרות שלי (אצרף אותם בתחתית הפוסט) 1. מה התקציב המקסימאלי?~3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב, אך אני אשתדל להיות ריאלי, ולדעתי פחות מזה זה לא ייצא. אם ניתן, מה טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא אפרט חריגה ספציפית, אך כל עוד היא בגבול הטעם הטוב אני מוכן לשקול. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקרון המחשב מיועד ללימודי…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בכדי להאריך את חיי הסוללה , הבנתי שניתן להוציא אותה ולהשתמש בחשמל. לא הצלחתי לראות/לבדוק איך אני מוציא אותה, אם בכלל ניתן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני שואל בשם חבר : יש לי חבר שעובד בתור דילר ולקוחה ביקשה ממנו להחליף לה לוח אם תקול 775 כרגע יש לחברה ממנה הוא קונה רק לוח אם 775 של גיגהבייט ב 360 ש"ח G41 משולב DD2-3 [TABLE=width: 157] [TR] [TD=class: xl113, width: 157]GA-G41M-COMBO[/TD] [/TR] [/TABLE] והוא צריך להתקין ללקוחה מערכת הפעלה + עידכונים + תוכנות וגם להרכיב לה את זה בבית + הסבר רציתי לדעת כמה נכון לקחת לה ? כי אני חולק עליו במחיר הוא רוצה למכור את הלוח ב 500 - 550 שקל ועל העבודה לקחת 300 . ואני חושב שעל החלק נכון לקחת 450 ש"ח ועל העבודה 200 מה אתם אומרים ?
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך ? 8000ש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך(? אם נכנס במחיר עדיפות למסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה( לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מחבב אורות , אין הגבלה על גודל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ! מבקש עזרה לבניית מפרט בדגש מיוחד על שקט ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם ניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, צפייה בסרטים וגלישה, אך שיוכל להריץ משחקים כדוגמת ה-SKYRIM בהגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך דל U231…
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, למשרד פרטי, צריך שרת שעליו תותקן מערכת "חשבשבת" ואליה יתחברו 10 מחשבים שונים. (דרך REMOTE DESKTOP) אשמח להמלצה לשרת כזה. תודה
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה קניתי את המחשב של HP G62-10 מחשב מעולה, רק מה, כשאני מעתיק משהו, בין אם זה בין מחיצות, דיסק און קי או מהרשת, הוא מעתיק נורא לאט. המחשב מוגדר על ביצוע חשמל הכי גבוהים ומסומן לכונן לא להכבות אף פעם. ניסיתי לשנות את הDMA ללא הצלחה (אין אפשרות כזו בכלל). גם בביוס חיפשתי ACHI ולא מצאתי. אין כל כך אפשרויות בביוס. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי מערכת ההפעלה שלי היא WIN 7 64 BIT תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ותודה מראש. שחר 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה 4000-4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לבזבז הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500-4600 אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, ושירזיק כמה שנים קדימה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא פיליפס 222el אני מאמין שזה אומר שהוא 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא כרגע בשנה ב' ללימודי הנדסה ורוצה לקנות מחשב חדש. המחשב הנייח שלי שעד עכשיו השתמשתי בו די עשה את שלו ואני רוצה להחליף. בחיים לא עבדתי עם נייד ואני מסתדר מצויין עם מחשב נייח, האם כדאי לי להמשיך עם הנייח בתקופה של היום? אני רואה אצלי שכל הסטודנטים משתמשים עם ניידים, אבל אני חושב שלעבודות בבית וכדומה יותר נוח בהרבה להשתמש בנייח. מה אתם חושבים? ואם אפשר על הדרך לקבל מפרט של מחשב נייח עד 3 אלף ש"ח כולל ווינדוס ( ללא מסך) של מחשב נייח לעבודה משרדית?
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אוקיי אני מחפש תותח שמבין בזה כי אני ממש לא. מעולם לא היה לי לפטופ. אשמח לפידבק מכל אחד שמבין תודה רבה לעונים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5000 אבל מעדיף לשלם פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתחיל לימודי מדעי המחשב, אצטרך להריץ דברים אז רוצה מחשב חזק ומהיר, וגם רוצה שישמש להקלטת מוזיקה ועבודה עם תוכנות סאונד. לא גיימר אין לי צורך בדברים שגיימרים צריכים כרטיס מסך טוב וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכ…
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
היי, כמה שאלות: אני רוצה להחליף מסך ל-lenovo g510 ממבריק למאט. המטרה היא לשדרג את איכות המסך. 1. האם אפשר להחליף מסך למחשב נייד שמגיע עם 220nits ולקבל בהירות של 300nits נאמר? 2. כשאני בוחר מסך להחלפה, אני צריך לוודא רק התאמה בחיבורים, ברזולוציה ובתאורה אחורית? (האם יש סוגי מסכים שלגביהם זה ''קליעה בטוחה'' בלי הבעיות עם הלוח אם)? 3. באתר panelook יש מנוע חיפוש עם המון פרמטרים. לאיזה פרמטרים צריך לשים לב בשביל לכוון לפאנל איכותי מבחינת צבעים, ניגודיות וכן הלאה. בגדול אני רוצה לקנות lenovo g510 אחרי הרבה התלבטויות. אני קונה אותו בלי אחריות ככה שזה לא רלוונטי. ראיתי 3 ביקורות שונות של הדגם ב-notebookcheck וההבדל בין הדגמים היה ההארדיסק, המעבד והכרטיס מסך. העניין הוא שהמסכים…
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מחשב ללימודי תכנות, בגלל המחסור בארץ אני מתכננת לקנות באמזון. התקציב שלי הוא בסביבות ה- 1000$ , אני מעונינת במעבד i7 ו16 זיכרון ראם. אשמח להמלצות על מחשבים תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר מעבר לדירה חדשה אני צריך מחשב חדש. החלטתי שאם כבר אני קונה מחשב אני יאפשר לעצמי לשחק קצת משחקים שאהבתי מאוד לשחק פעם(משחקי אסטרטגיה). אז עיקר הרעיון של המחשב הוא אינטרנט וקצת משחקי כדוגמת starcraft 2. עיקר השימוש במחשב יהיה הורדה של תכני HD וגלישה באינטרנט וקצת משחקים. תודה לכל העוזרים!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd, אינטרנט, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA,NEED FOR SPEED -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6…
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר,סרטים,גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים+גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 מסך: http://www.dell.com/il/business/p/dell-u2312h/pd Dell U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, תכנות, MATLAB וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 15 ומעלה. מעדיף מבריק, לא חובה. * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת נוחה ומאורת. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD של 128GB יספיק, אבל עדיף 256GB. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. יש אפשרות לקנות באילת. אשמח מאוד להמלצות. שאלה - אני בטוח שחנויות מאפשרות לשנות את הכונן HDD ל-SDD בעבור תשלום מסויים. כמה זה עולה …
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד תואר ראשון במדעי המחשב ואני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות 4000-5000 ש"ח. בינתיים אני מתלבט בעיקר בין שני מחשבים: 1. Dell Vostro 5480 - שנראה סבבה לגמרי ואני אצטרך להחליף לו את הכונן (או להוסיף SSD) 2. Lenovo Yoga 500 - שבעיקר מגניב אותי שאפשר לסובב אותו למצב כמו טאבלט ושיש לו מסך טאצ'. הנתונים שלו גם לא רעים. הוא מגיע עם טרה בייט של SSHD, לא יודע כמה יש לזה השפעה. חוץ מזה, ראיתי כל מיני תגובות על המסך שלו אבל לא הבנתי מהן יותר מדי, אם מישהו יכול 'להאיר את עיני'... (הבנתם? 3. גם היוגה 3 מעניין כי הוא קצת יותר קל, אבל עם מעבד טיפה יותר חלש במחיר הנקוב. - פתוח להצעות דומות נוספות * מטרות המחשב? לימודים ראשון במדעי המחשב (אינטרנט, אופיס, תכ…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי המחשב שלי כבר קצת זקן וצריך לעבור שדרוג לדעתי. המפרט הנוכחי שלי הוא זה: מעבד core i5 750 - 1156 lga לוח אם gigabyte p55m-ud2 זכרונות 4 סטיקים של 2g gskill ddr3 כרטיס מסך geforce gtx 970 4g ספק כח סיסוניק 500w ss-12II כונן ssd 250g evo850 samsung ועוד שני כוננים אחד של 720g ואחד 1t המחשב מחובר לטלויזיה 50'' 4k של סמסונג ברזולוציה 3840x2160. ציוד היקפי אני לא צריך. הייתי מעוניין לדעת מה אפשר להשאיר ומה כדאי לשדרג. התקציב הוא בסביבות ה3000 שח. אם צריך לחרוג טיפה אפשר לכיוון ה3.5k. אני בעיקר משחק פיפא ומשחקים בסגנון call of duty וחשוב לי שיעבדו חלק על הגדרות גהוהות. עד עכשיו הייתי עם מאווררים מאוד…
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש ממש מתקשה להחליט איזה מחשב לקנות. הדרישות: קל - עד 2 ק"ג-(עדיפות לפחות) מסך מאט Anti glare - רצוי מאוד!!! (באין ברירה אתפשר על Gloss ואקנה מדבקה נגד השתקפויות...) 11.6-13.3" יכול לסחוב flash ו-Visual studio. רצוי ומומלץ שיימכר ללא מערכת הפעלה כדי להוזיל עלויות. תקציב- עדיפות לעד 3500 ש"ח. אהיה מוכנה לקנות ב-5000 אם המחשב יהיה שווה את זה. זמן סוללה ממושך יחסית (3-4 שעות ומעלה יהיה נחמד). רזולוציה של 1366*768 היא בהחלט יתרון בהתחלה חשבתי על ה-Vostro 3300 של Dell אך משיטוט בפורום נוכחתי שהוא לא מומלץ. האם יש דגמים מומלצים שמתאימים לתיאור הנ"ל? אודה מאוד לעזרתכם.. ממה שחקרתי הדגמים המובילים לקנייה הם: Acer Aspire Timeline X AS3820T-5246 Lenovo IdeaPad Z3…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-