עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bunny12,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, שמירת תוכן - מחשב ביתי בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף 8. האם ישנה העדפה…

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. מטרות המחשב? גיימינג - לא אקסטרים אבל שירוץ חלק ועל הגדרות גבוהות וצפייה בסרטים * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? מעדיף 1920x1080 Full HD פאנל IPS יהיה נחמד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המשקל לא משנה גם 5 קילו זה בסדר מצדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר משהו שיחזיק לפחות 4-5 שעות משחק או צפייה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500gb אם יש אפשרות להוסיף SSD יהיה נחמד * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממה שראיתי יש רק …

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by 8-Ball,

קונים לאחותי מחשב..ביקשתי יפה ואחרי קצת שיכנועים גם אני מקבל!! התקציב הוא 9 אלף כולל מסך CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1392.2 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 717.33 ] 1 Memory : OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 585.75 ] 2 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 638.47 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 484.55 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black C…

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. היי אני אתחיל רגע בחלק הזה של השאלון: * הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: א. במפרט אני צריך כונן אחד שבו תהיה מערכת ההפעלה ותוכנות נוספות, לא החלטתי איזה דגם הוא יהיה, וזה חלק מהמפרט שאני מבקש. אבל בנוסף לכונן מערכת הפעלה, וזה החלק החשוב: אני צריך עוד כונן SSD אחד שישמש כדי לשים בו חומרים כמו: סרטים, תמונות, מסמכים וכ"ו והם יישבו כאמור בכונן SSD נפרד שכבר החלטתי עליו שהוא יהיה: Samsung 870 EVO Series 2.5 Inch 2TB SSD SATA III MZ-77E2T0BW אז המפרט בעצם צריך לכלול 2 כוננים, שאחד מהם זה הסמסונג הזה. ב. יכול להיות שבעתיד אני ארצה לעשות שימושים אחרים במחשב כמו עריכת וידאו או אולפן ביתי (לא כרגע) ולכן אני רוצה שזה יהיה מחשב שאפשר לשדרג…

5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא להתפרע. אבל מוכן להשקיע הכל אם באמת צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-1500 רק אם באמת יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בHD 1080P, סטרימינג, חיבור למסך טלויזיה FULL HD ברזולוציה 720*1280, 768*1024, 768*1360, 1024*1280 60HZ כולם. HDMI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יהיה נחמד להריץ עליו משחקים בULTA. סגנון משחקים זה רק SHOOTER כמו COD,BF וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. צריך עזרה בבחירת מחשב נייד ללימודים המטרה שיחליף מחברות ויהיה אפשר לכתוב עליו עם עט סטיילוס אז צריך מסך מגע שמתקפל אחורה כמו טאבלט ותומך בסטיילוס מספיק טוב בשביל לכתוב הרבה מלל השימושים בעיקר אופיס ואינטרנט ככה שלדעתי i3 יספיק מסך בין 13 ל 14 אינצ חובה ssd פחות משנה הנפח מעל 120 מספיק לי ועדיף לכמה שיותר קל ודק עדיף שיהיה יואסבי סי ומקלדת מוארת אבל לא חובה ראיתי מחשבים כאלה באתרים בסביבות ה2500 שח אבל אני לא יודע איך הם מבחינת הכתיבה אשמח לכל המלצה על דגם ספציפי או סתם דברים שכדאי לשים לב לפניי שקונים מוסיף לינקים של מחשבים שראיתי שיכולים להתאים, אם למישהו יש ניסיון איתם או יודע להמליץ https://ksp.co.il/?uin=68830&select=.268..27…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. מחפש נייד, התחלתי להסתכל פה באתר ובחנויות והתלהבתי מהאולטראבוקס השונים. די מהר אני חייב להודות הבנתי שהלכתי לאיבוד בסבך הדגמים והמפרטים ככה שאני זקוק מאוד לעזרה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? מחשב עבור עבודת אופיס אינטרנט, מצגות ומעט עריכת סרטים. ישמש לעבודה גם לאור שמש. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14 או 15.6 . לא משנה מבריק או מאט רק שיהיה איכותי ובעל בהירות גבוהה. * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, מסך מגע -יתרון משמעותי. * משקל רצוי? לא יותר מ 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 4 שעות עבודה על סוללה * …

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by yakirsh4,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל +עבודה משרדית מאסיבית( 5-6 כרטיסיות אינטרנט+סירטון יוטיוב בו זמנית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).visual studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PORTAL 2 +משחק שאני לא בטוח את שמו (הוא בשביל אחי הקטן) אם אני לא טועה קוראים לו מינקראפט או משהו כזה בכל מקרה הדרישות שלו אמורות להיות יחסית נמוכות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by idan1836,

שלום, יש לי נייד מסוג HP PAVILON DV5 עם מערכת הפעלה ויסטה. אני רוצה למחוק את הBOOT עם תוכנה בשם MHDD כדי שיהיה אפשר להתקין את הXP במקום. בכניסה לתוכנה (MHDD) הדיסק הקשיח לא מזוהה ולכן צריך להגדיר אותו כMASTER. ניסיתי להכנס לBIOS כדי למצוא את האופציה להגדרת הדיסק קשיח אבל לא מצאתי. מישהו יכול לעזור כדי שהתוכנה תמצא את הדיסק קשיח או לתת פתרונות יצירתיים יותר להתקנת XP במקום ? תודה מראש 8)

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by Classify,

מישהו שיש לו את הכרטיס הזה בנייד יכול בבקשה לכתוב לי את 2 התוצאות של הכרטיס מסך שלו בבדיקה של WIN7. תודה.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. היי חברים, הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר HWZONE וראיתי את כל המפרטים. רציתי רק כדי להיות בטוח לפני שאני משלם ומשקיע כל כך הרבה כסף לוודא שאני עושה את הבחירה הנכונה. המחשב מיועד אך ורק למשחקים ללא ציוד היקפי. אם זה משנה המשחק הכי חשוב לי הוא Battlefield 3 שעתיד לצאת. כרטיס מסך רצוי של NVIDIA בלבד !!! ולא Radeon בנוסף כרטיס קול טוב אם זה קשור אני קונה אוזניות :Razer Megalodon שהן 7.1 1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. נקודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימ…

• 50 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית(לא תלת מימד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פוטושופ לייטרום - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. עסק חדש שאני מנסה זה לעשות סרטי סיום בבתי ספר תכונים ולצרוב את זה לCD ולחלק לילדים שסיימו מה שאני רוצה לעשות זה לבנות מחשב PC ולשים בו משהו כמו 10 - 5 מורבים [תלוי כמה יכנסו] תנו לי מפרט בבקשה והסבר איך אני מחבר מעל 5 צורבים במחשב ועל איזה צורב תמליצו לי [במחיר סביר ושיעמוד בהרבה צריבות} איזה מארז צריך וכמה הוא עולה ועל איזה מעבד ולוח אם ללכת ועם איזה תוכנה להשתמש תודה

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. שלום, רכשתי מחשב Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-1S6 אני מעוניין להחליף את הכונן הקשיח לכונן מבוסס SSD. אני מבין שיש מספר ווריאצייות עובי של כונני SSD של 2.5", מה ווריאציה שמתאימה לי? האם זה כונן שיתאים לי? תודה.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. שלום לכולם לפני זמן מה נאמר לי להמתין שיגיע לוחות אנפורס4 וכו',ואכן המתנתי.אני צריך מחשב חזק,מהיר,איכותי ויציב,אין צורך ב-o.c ,לא גיימר רציני,העדפה ברורה ל-amd עקב 64it על בסיס של pci express בלבד תודה מראש נ.ב זקוק להמלצות לחנויות אמינות בלבד [גם דרך הרשת] אני צריך המלצה לחלקים הבאים: 1 -מעבד מהיר וחזק למשחקים האחרונים שיצאו לשוק ולצפייה בהמון סרטים וכו' 2 -לוח אם מתקדם ושיהיה לו אפשרות לשדרוג עתידי 3 -זכרונות איכותיים ומהירים לפחות 1 ג'יגה 4 -כרטיס מסך חזק -pci-express 5 -מארז ללא ספק מובנה,שיהיה דגש על אוורור לא מעניין אותי אם הוא מכוער 6 -ספק כח [הספק+דגם] לפחות 420w איכותי 7 -קירור למעבד ולכ.מסך ואני רוצה שתמליצו לי שכל הרכיבים יעבדו בהרמוניה מושלמת ובתיאום מוחלט[…

• 42 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by galh_5,

מעבד: INTEL X6800 EXTREAM DUAL CORE קירור למעבד: THERMALTAKE TOWER 112 CPU COOLER CL-P0024 לוח אם: ASUS P5WDG2-WS 975X CROSSFIRE זיכרון: KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12 כמות:4 כרטיס מסך: ATI RADOEN X1950 XTX 512MB GDDR4 DVI-I+DVI-I +VIVO כמות :2 כרטיס קול: CREATIVE AUDIGY 2 ZS דיסק קשיח (1): WESTREN DIGITAL 250GB 7,200RPM 16MB SATA2 RAID דיסק קשיח(2): WESTREN DIGITAL 250GB 7,200RPM 16MB SATA2 RAID דיסק קשיח(3): WESTREN DIGITAL 250GB 7,200RPM 16MB SATA2 RAID צורב DVD : PLEXTOR PX-750A כונן DVD: LG DVD X16/X48 BULK מארז: THERMALTAKE KANDALF VA9000BWS ספק כוח: ENERMAX GALAXY 850W PSU 1.לקחתי ספק של 850 בגלל הקירור מים וכל המאווררים (שיהיה) 2…

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. שלום לכולם, טוב סיימתי את לימודי וסוף כל סוף יצאתי מ"משכורת סטודנט", אז הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי, מלפני איזה 7 שנים בערך שעבר שדרוגים לאורך השנים: E6300 2.8GHz 50% overclock, Gigabyte 965P-DS3, 4 GB RAM, HD6770 1. מה התקציב המקסימאלי: 7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: באזור ה-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: משחקים (בעיקר Blizzard - D3 and SC2 על הגדרות גבוהות), תכנות במכונות וירטואליות שונות (VM - בעיקר OS X Mavericks ו-Windows8, רק מכונה אחת תרוץ) ותכני HD. א. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: יש לי מסך ישן מאוד (לפחות בן 7) של סמסונג SyncMaster 203B שכבר תוקן פעם …

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. אני מודה מראש לכל מי שמון לעזור אם הדרישות שלי הן לא ראליסטיות בצורה מוגזמת אז אשמח שמישהו יסביר לי איפה אני צריך להתפשר כי אני לא מאוד מבין בשוק המחשבים בתקופה האחרונה.

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו (HD), עריכת אונליין, אפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid Media Composer, Adobe Premiere, After Effects, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג, אבל יהיה על הכיפאק אם יריץ את GTA V כשיצא בשעה טובה ל PC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by Sagiv Binyamin,

שלום רב, אבקש לקבל המלצה למחשב נייד שמטרתו העיקרית היא סטרימינג של תכני 4k למסך Oled 4k / מסך 4K רגיל. מעונין לקבל את הדגמים המינימליים מבחינת המחיר. תודה מראש לכל העוזרים ! שגיב

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. טוב אז אולי זה נשמע הזוי, אני מחפש מפרט (לא בשבילי) שהשימושים שלו יהיו רק אינטרנט ותוכנות אינטרנט כמו מסרים מידיים. מעדיף AMD כי נראה לי יצא יותר זול. זכרון של ג'יגה יספיק פה בהחלט. כרטיס מסך און בורד, אין צורך בשום מאיץ כלשהו. אין צורך בהארדיסק,כבר יש, וגם אין צורך בצורב כי גם יש.(העיקר שיהיה חיבור IDE רגיל וישן בלוח אם,אבל אני מאמין שיש בכולם עדיין). ולבסוף מארז הכי זול שיש עם ספק הכי מעפן. בקשה אחת..לא CELERON כי זה כבר ישן מדי..ראיתי AMD athlon כפולי ליבה בסביבות 200 ש"ח. אני רק רוצה לראות איזה חנות הכי זולה כי לא מעניין אותי יותר מזה. ודבר אחרון , אני גר בחיפה... ממש תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by TeAm_HeLLoW,

שלום לכולם כמו שאתם רואים אני חדש כאן (הודעה ראשונה ) רציתי שתמליצו לי על מחשב למשחקים ואינטרנט נטו. המחשב כולל הכל: מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר וכו' וכו' תודה רבה לעוזרים מראש.

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש מבוסס אינטל. שימושי המחשב הם בעיקר אינטרנט, הורדת סרטים (חשבתי על לחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות את הסרטים שאני מוריד), אבל גם שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה. מסך יש לי. מוכן להשקיע עד 5000 שח. מכיוון שאיני מתמצא כל כך בנושא, אשמח לקבל הצעות. תודה מראש

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. עשיתי סיבוב ברמתגן ונכנסתי לחנות של אייבורי שדרך אגב נחמדיםםםם אז ככה הבאתי להם מפרט פחות או יותר שהוצאתי מpchardware ובמקום הוא הכניס למחשב שלו את הנתונים והוציא לי את זה: msi K7N72KT400 לוח אם 256ddr 400 מיקרון/סמסונג זכרון 1.44 פלופי ATI radeon 9600 pro 128 mb+TVOUT כ.מסך 8MB 40gb7200 דיסק קשיח msi 52x סידי-רום 52x32x52 צורב LG -EZ מסך 17 שטוח מארז 400w כסוף (ראיתי אותו הוא יפה אבל בלי חלון..) + 3 מאווררים! מקלדת מולטימדיה סהכ: 4100¤ לפני הנחה כי אני יקבל הנחה וזה אני יוסיך עוד כמה דברים בקיצר אני בונה על 3900¤ אמממ זה כולל מעבד!!פשוט שכחתי איזה הוא בהיא לי בסוף אבל זה משהו כמו amd2000.. נו מה אתם אומרים?? תודה מראש אני מקווה לא להתאכזב..ותגיבו גם…

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. שלום לחברי הפורום! אשמח לעזרתכם ולדעתכם מניסיון! מצרף את המפרט ושאלון- שהרכבתי בינתיים אשמח להערות וההארות ולחוות דעתכם מניסיון! Intel Core i9 13900K / 1700 Bo מחיר: ₪ 2345 Noctua NH-D15 chromax.black CPU Cooler מחיר: ₪ 391 Gigabyte Z790…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.