עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח
    Started by אורח,

המחשב הוא למטרת גיימינג כבד( משחקים כבדים כמו קרייסיס וGTA4), סרטים ויהיה גם OC בהמשך. כמה בקשות: 1. שיהיה מורכב בחנות IQPC, ד"א איך החנות הזאת? 2. ספק כוח מודולרי. 3. בלי כוננים ובלי רמקולים. 4. מסך 24. תקציב: 8000. ושהמחשב יחזיק טוב לאורך זמן, אני פשוט רוצה לשחק על הגדרות הכי גבוהות לאורך זמן. תודה!

• 68 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. צריך עזרה בבחירת מחשב נייד ללימודים המטרה שיחליף מחברות ויהיה אפשר לכתוב עליו עם עט סטיילוס אז צריך מסך מגע שמתקפל אחורה כמו טאבלט ותומך בסטיילוס מספיק טוב בשביל לכתוב הרבה מלל השימושים בעיקר אופיס ואינטרנט ככה שלדעתי i3 יספיק מסך בין 13 ל 14 אינצ חובה ssd פחות משנה הנפח מעל 120 מספיק לי ועדיף לכמה שיותר קל ודק עדיף שיהיה יואסבי סי ומקלדת מוארת אבל לא חובה ראיתי מחשבים כאלה באתרים בסביבות ה2500 שח אבל אני לא יודע איך הם מבחינת הכתיבה אשמח לכל המלצה על דגם ספציפי או סתם דברים שכדאי לשים לב לפניי שקונים מוסיף לינקים של מחשבים שראיתי שיכולים להתאים, אם למישהו יש ניסיון איתם או יודע להמליץ https://ksp.co.il/?uin=68830&select=.268..27…

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. בתקופתי מחשב למשחקים כבדים היה עולה ככה. זה מחשב נטו לעריכת מוזיקה ותכנות (אבל אגרסיבי יש לציין), אז הגיוני שניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש נימוקים מספקים - בכיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה: FL Studio, Cubase, Logic תכנות: VS, IIS, לאפשר מצב של מכונה וירטואלית אחת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS או כל סביבה אפשרית אחרת (eclipse) - פרנסה FL STUDIO - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדו…

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by stinky_fishy,

אני רוצה לקנות מחשב ב6500 בלי מסך למטרת משחקים בעיקר ואינטרנט אשמח לקבל הצעות :ם

• 67 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by dupo,

שלום חברים, האם יש הבדלים בין האדפטורים מעבר לזמן הטעינה?, הא ישנה עדיפות במה לבחור אם סוללת המחשב שלי היא של 6 תאים?

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. לעבודה בתוכנות אופיס, אינטרנט, תוכנות שעושות חישובים כבדים. לא לעריכת וידאו, לא לגיימינג, חשוב מאד - המשקל. כמה שפחות יותר טוב בלי להתפשר על הביצועים ועל כן התקציב הגבוה. בכלל לא חובה מסך מגע. דוגמה לכיוון: ראיתי את HP SPECTRE 360 ואהבתי, אבל נפסל על המשקל 1.45. כיום אני עם סמסונג ATIV-9 מ-2013, מאד אוהב אבל רוצה להשתדרג.

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. הקדמה קלה: טוב, הסבא והסבתא החליטו לתת 3500 ש"ח כדי לקנות מחשב לילד, ראיתי מפרטים של מחשבי גיימינג שמגיעים לתקציב הזה. אבל גם שמתי לב שהם יהיו פחות או יותר טובים לשנה שנה וחצי בשבילו, הוא יתבגר וירצה לשחק במשחקים טיפה כבדים יותר. כרגע הוא משחק בפורנייט (באקס בוקס, רוצה במחשב) מיינקראפט ורובלוקס. החלטתי שאני אוסיף כדי שיהיה מחשב שגם בעוד שנה וחצי הוא יוכל טיפה להתקדם, ומקסימום נשדרג אותו ולא אצטרך לקנות חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-5500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פורטנייט, מיינקרפט, רובלוקס, אולי באטלפילד, הוא משח…

8. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, צפיה בסרטי HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גדולה. מעדיף לא לרדת מ- 1600x900. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת עם Numpad יכולה להיות נחמדה, אבל לא חובה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך…

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by NinfoSho,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 תקציב זה מיועד נטו למחשב למרות שצריך גם מסך וציוד היקפי, לכן אין לכלול אותם בתקציב אך אשמח לקבל הצעות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -------- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכבדים של E3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 1080P\1440P אין לי מסך, אעשה קנייה זאת בנפרד לכן לא כללתי אתו בתקציב …

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב ? מגוון תוכנות אדובי, תוכנות הדמיית תלת מימד. הרבה עבודה במקביל... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : 3ds max, adobe cs5 רינדורים בלילה.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, בשביל זה יש פליסטיישן 3. האם יש צורך בציוד הקפי - מחפש המלצה למסך סביר, גג 1000 ש"ח. עדיף גדול ככל האפשר - לא כלול במחיר המחשב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 בערך 6. האם מתוכנן אוברקלוק - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או ה…

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. היי. בהמשך לשרשור שהיה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=484657.0 החלטתי בסוף לשדרג את עצמי, ולהשמיש את המחשב הקיים (quad-core intel) לצרכי אינטרנט וסרטים. אני מחפש כרגע מפרט בינוני למשחקים, כאשר יש לי\יהיה כבר: * GTX 460/560 * מארז TT Armor * ספק כוח 650 Seasonic Bronze II התקציב הוא בגובה של 2200-2300. בסריקה בפורום מצאתי מפרטים בתקציב זה, לדוגמה: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪727 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪380 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪243 http://www.rsm.co.il/product.…

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by jambo222,

אני רוצה לרכוש מחשב שישמש גם משחקי מציאות מדומה. אני רוצה להבין מה צריך לכלול במחשב: מעבד חזק ? לוח אם מיוחד ? כמה זיכרונות ? כרטיס מסך מיוחד ? ספק כוח? משחקים מיוחדים ? אני רומה בעיקר להריץ סימולטורי טיסה וגם פיפ"א . הא יש עוד דברים שאני צריך לדעת ?

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. שלום חברים, אני רוצה אולי למחוק את מחיצת השיחזור של היצרן, מהסיבה שמעבר לזה שאני חושב שלא יהיה לי בה צורך, אני גם לא מצליח להשתמש בה. אני רוצה להעלות את מערכת ההפעלה משם (אני יודע שזה ימחק הכל מהכונן, הכל מגובה לשמחתי), ולראות אם יש שם משהו שאני עלול להצטרך בעתיד. מישהו מוכן להגיד לי איך אני משחזר את ההתקנה הזו? העלתי את ה-restore בתפריט ה-F8 בתור admin (מה שלקח קצת זמן), אבל אין לי שם את האפשרות שאמורה להיות לפי ההוראות של המחשב. אגב, האם לדעתכם יש בכלל צורך במחיצת השיחזור הזו? אומנם היא רק 15ג'יגה שזה לא הרבה, אבל אם אין בהם צורך אז חבל שזה סתם תופס מקום.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by Mpro,

היי אני רכשתי מעבד I7 7700 https://ksp.co.il/index.php?uin=37337&select= וזכרון https://ksp.co.il/?uin=31355 זקוק ללוח אם מומלץ שתומך בשניהם ועדיף שתיהיה אופציה להגדלת זיכרון ל 32GB אולי גם יותר בתור אופציה לעתיד

15. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 ללא חריגה (כולל מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה, גיימינג,עריכת סאונד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס. לא צריך אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …

16. Started by naamani3,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1052 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: ASUS B85M-E כמות: 1 - מחיר: ₪395 מארז: IPPON Chassis A35 120mm Black 380W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪215 ספק כוח: Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD bulk כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial Retail כמות: 1 - מחיר: ₪359 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost כמות: 1 - מחיר: ₪749 קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪465 סה"כ: ₪3662 המחירים הינם כוללים מ…

17. Started by orengore2,

היי חברה קניתי את המחשב של HP G62-10 מחשב מעולה, רק מה, כשאני מעתיק משהו, בין אם זה בין מחיצות, דיסק און קי או מהרשת, הוא מעתיק נורא לאט. המחשב מוגדר על ביצוע חשמל הכי גבוהים ומסומן לכונן לא להכבות אף פעם. ניסיתי לשנות את הDMA ללא הצלחה (אין אפשרות כזו בכלל). גם בביוס חיפשתי ACHI ולא מצאתי. אין כל כך אפשרויות בביוס. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי מערכת ההפעלה שלי היא WIN 7 64 BIT תודה רבה

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by galh_5,

מעבד: INTEL X6800 EXTREAM DUAL CORE קירור למעבד: THERMALTAKE TOWER 112 CPU COOLER CL-P0024 לוח אם: ASUS P5WDG2-WS 975X CROSSFIRE זיכרון: KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12 כמות:4 כרטיס מסך: ATI RADOEN X1950 XTX 512MB GDDR4 DVI-I+DVI-I +VIVO כמות :2 כרטיס קול: CREATIVE AUDIGY 2 ZS דיסק קשיח (1): WESTREN DIGITAL 250GB 7,200RPM 16MB SATA2 RAID דיסק קשיח(2): WESTREN DIGITAL 250GB 7,200RPM 16MB SATA2 RAID דיסק קשיח(3): WESTREN DIGITAL 250GB 7,200RPM 16MB SATA2 RAID צורב DVD : PLEXTOR PX-750A כונן DVD: LG DVD X16/X48 BULK מארז: THERMALTAKE KANDALF VA9000BWS ספק כוח: ENERMAX GALAXY 850W PSU 1.לקחתי ספק של 850 בגלל הקירור מים וכל המאווררים (שיהיה) 2…

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by איתי ב,

היי חברים ערב טוב, מחשב תקציב למחשב נייד (בלבד, ללא ציוד נלווה) בתקציב של עד 5.5K (לא חובה ממש להשתמש בהכל :)) העדפה למעבד אינטל, יש לי מסך 22' אז מניח שצריך כרטיס מסך שלא יזיע ברזולוציה שלו משחק בעיקר בפורטנייט חבר המליץ לי על מחשב בKSP ורציתי לקבל דעה נוספת https://ksp.co.il/web/item/23394 תודה רבה!

20. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים באבחנה גבוהה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך רזולציה טבעית 1680 x 1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים:Crysis,Mafia 2, Supreme Commander * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by ModChiP,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? ההורים נותנים 4200, הוא יכול להוסיף עוד 700, השאלה האם זה שווה לו להשקיע את זה במחשב או לקנות מסך יותר טוב מה19 שיש לו כרגע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מישחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTAIV/V ,prototype1/2 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 19 …

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. שלום , אני צריך עזרה בחלקים הכי זולים ( אפשרי מחנויות שונות - אני מרכיב לבד ) 1- מעבד SEMPHRON 2- לוח אמ משולב כרטיס מסך , משולב כרטיס קול , משולב כרטיס רשת 3- זכרון 512 4 מארז כל הדברים האחרים יש לי תקציב - רצוי רצוי 1000 ש''ח

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by nipo3,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך ? 8000ש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך(? אם נכנס במחיר עדיפות למסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה( לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מחבב אורות , אין הגבלה על גודל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

24. Started by starter,

טוב אנשים זה הניסיון ה-3 לאותה הבקשה ! בכל פעם או שהנושא עובר לנושא אחר, או שמתחילים וויכוחים על מה עדיף\יותר טוב !! !! תבינו אנשים זה לא מעניין השאלה שלי היא ---> שאלה פשוטה אם האיתם מרכיבים לעצמכם מחשב, מה היה המפרט שלו ? תחשבו שאתם צריכים להסביר למפגר במילים פשוטות --> עיברית שכולם יבינו . עכשיו המפרט שתיתנו לי תיבנו אותו בבקשה לפי הפורמט הבא : לוח אם : __________ כרטיס מסך: ________ זיכרון : ___________ הארד דיסק : _______ מעבד :___________ הקו מסמן את המקום שבוא יש למלות את המלצותייכם . הסדר יכול להישתנות . אני מבקש לא להוסיף ולהישאר אם אינטל אני לא רוצה הצעות לAMD זה לא בשבילי זה לשכן שאין לו מושג בנושא והוא לא רוצה להבין . הסכום הוא בסבי…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כגון: BF4 ודמויו מבחינת דרישות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).רק משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (Ultra) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.