ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
האם יש דגם של מחשב נייד שניתן לחבר אילו עוד שני מסכים כך שיהיו 3 מסכים פעילים בו זמנית. שימושי המחשב מסחר בבורס + תיכנות אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק לרינדורים מאסיביים בעזרת cuda. מצאתי שני מתמודדים וקצת קשה להחליט בינהם: MSI GT70 http://www.xoticpc.com/msi-gt70-0nd204us-eta-june-p-4498.html Clevo P170EM / Sager NG9170 http://www.xoticpc.com/sager-np9170-clevo-p170em-p-4342.html מה שהכי חשוב לי זה כמות הזיכרון בכרטיס המסך, אני לא מוכן לרדת פחות מ-4gb. ב-msi אפשר להגיע לכמות הזו עם כרטיס ה-gtx 675m ובסאגר אפשר רק עם כרטיס 680m שהוא מטורף אבל לא בטוח שיביא שיפור בנוגע ל-CUDA (לפחות לפי הניסיון המעשי של החבר׳ה ב-Blender) בכל אופן ל-msi ישנה בעיה לפעמים עם המקלדת, היא לא ממש עובדת טוב לפחות לפי הפרסומים בפורומים אך הסאונד מצד שני מעולה לגבי הסאגר יש לי עוד הרבה שיעורי בית... אבל המפרט…
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מלבד העובדה שהכוננים הקשיחים הסטנדרטים שמסופקים עם הניידים איטיים, הם גם גורמים למחשב לרטוט כמעה (במיוחד במחשבים דקים שניתן יותר להבחין ברטט). רציתי לשאול לגבי שדרוג לכונן SSD. לכל הדיעות כונן SSD הינו כונן מושלם למחשב נייד. אך ישנה בעיה אחת. מכיוון שהכוננים האלו מהירים מאוד בזמני הגישה והכתיבה שלהם הם יוצרים בעיה הפוכה. בכוננים סטנדרטים המעבד מחכה לכונן הקשיח ולכן הוא אינו מתאמץ באופן הסטנדרטי. בכונני SSD המעבד לא צריך לחכות ולכן הוא יכול ישירות לטפל במידע. התופעה שנגרמת היא שבמקום 1-2 אחוז או אפילו פחות של CPU UTILIZATION אנחנו מגיעים ל5 אחוזים ואף יותר של שימוש במעבד בעבודה רגילה. התוצאה הנגרמת משימוש במעבד בעבודה שוטפת היא ריקון הסוללה בצורה מהירה יותר. שכן, מלבד המסך…
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ערב טוב אשמח להמלצה על מחשב נייח לשימוש כללי ביתי התקציב 3000 (כולל מסך) תודה מראש, ערן 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, office, צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יותר מ GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך רצוי…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב, אחרי הודעה כושלת אני אנסה להיות יותר ממוקד ואסביר בדיוק מה אני מחפש: - מחשב נייד לסטודנט. אמור לשמש אותי בעיקר בבית (במקום מחשב נייח), אבל גם מפעם לפעם באוניברסיטה ומחוץ לבית. - אני משתמ בעיקר באינטרנט / OFFICE אבל רוצה סוף סוף שאצליח לראות סרטים/מוזיקה כמו בנאדם (מבחינת מהירות בעיקר, לא איכות מסך). - נוטה מאד מאד למסף מאט (שונא את ההשתקפות של הלפטופים). הבנתי שכדאי מאד להתעקש על LED. - מסך 14.1. - אני מאד מאד אוהב את המקלדות הרגילות של הנייחים (ומקליד מהר...), אז אם יש משהו שקשור לנוחות המקלדת, אני מעדיף כמה שיותר קרוב למקלדות הגדולות והמוכרות. בנוסף,אני מאד מאד אשמח אם הסוללה תחזיק להרבה זמן יחסית ושהוא לא יתחמם, אבל אני מניח שאת זה כולם רוצים. הנטיה שלי היא בעיקר…
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי אני רכשתי מעבד I7 7700 https://ksp.co.il/index.php?uin=37337&select= וזכרון https://ksp.co.il/?uin=31355 זקוק ללוח אם מומלץ שתומך בשניהם ועדיף שתיהיה אופציה להגדלת זיכרון ל 32GB אולי גם יותר בתור אופציה לעתיד
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחיפוש זריז בזאפ לפי "גודל 13 אינץ', עד 1 קילו" עושה רושם שהמקבוק פרו הוא האופציה היחידה שחזרה בתוצאות החיפוש... אם אני יורד ל-12.5" אז יש את היוגה של לנובו, אבל לא בא לי לרדת לשם. (וב-12" יש רק את המקבוק הרגיל) יש בימינו לפטופ שיוכל להתחרות במקבוקים ברמה הזאת של משקל עד 1 ק"ג, או שהאולטרבוקים עדיין לא הגיעו לשם? אני מחפש משהו בסביבות גודל 13.3", כמה שיותר דק ובמשקל בסביבות ה-1 ק"ג. אני מבין שאין לי ברירה אלא לגרד את איזור ה-1.2 ק"ג - 1.3 ק"ג..... שאר הנתונים הטכניים סטנדרטיים... אין דרישה יוצאת דופן. יש עדיפות למסך מגע. יש המלצות?
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבקש לדעת מה הוא זמן האספקה של מערכות מחשב בהזמנה מחנויות האון ליין, כמו TMS , פלומטר STARTPC וכו', או במילים אחרות, האם זמני האספקה התארכו בגלל "משבר" הקורונה, או יש מחסור בחלקים מסויימים בפועל בחנויות. @plonter @Kirill-TMS וכל מי שיכול ורוצה לעדכן. בתודה מראש !
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ב"ה1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3850 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש ותכנות(לתכנת אפליקציות) באקליפס ואימולטר של אנדרואיד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes 2014 fifa 2014 sonic כל מיני משחקים ואולי:nba 2k14 ,need for speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4…
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט שהעיקר שלו הוא גיימינג, כמובן שאני גם אשתמש בו לסרטים, אינטרנט ומוזיקה אבל בשביל זה לא צריך שום דבר מיוחד אני מניח. אני מאוד מעוניין בכרטיס מסך טוב אפילו על חשבון המעבד וחשבתי בכיוון של ה-Radeon 5870 ומעבד i5. אני לא מעוניין ב-OC, חשוב לי שיהיה קירור טוב כי החדר שלי נוטה להיות מאוד חם בקיץ ומאוד מאובק. תודה מראש.
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל +עבודה משרדית מאסיבית( 5-6 כרטיסיות אינטרנט+סירטון יוטיוב בו זמנית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).visual studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PORTAL 2 +משחק שאני לא בטוח את שמו (הוא בשביל אחי הקטן) אם אני לא טועה קוראים לו מינקראפט או משהו כזה בכל מקרה הדרישות שלו אמורות להיות יחסית נמוכות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מעבד: INTEL X6800 EXTREAM DUAL CORE קירור למעבד: THERMALTAKE TOWER 112 CPU COOLER CL-P0024 לוח אם: ASUS P5WDG2-WS 975X CROSSFIRE זיכרון: KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12 כמות:4 כרטיס מסך: ATI RADOEN X1950 XTX 512MB GDDR4 DVI-I+DVI-I +VIVO כמות :2 כרטיס קול: CREATIVE AUDIGY 2 ZS דיסק קשיח (1): WESTREN DIGITAL 250GB 7,200RPM 16MB SATA2 RAID דיסק קשיח(2): WESTREN DIGITAL 250GB 7,200RPM 16MB SATA2 RAID דיסק קשיח(3): WESTREN DIGITAL 250GB 7,200RPM 16MB SATA2 RAID צורב DVD : PLEXTOR PX-750A כונן DVD: LG DVD X16/X48 BULK מארז: THERMALTAKE KANDALF VA9000BWS ספק כוח: ENERMAX GALAXY 850W PSU 1.לקחתי ספק של 850 בגלל הקירור מים וכל המאווררים (שיהיה) 2…
-
- 40 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
המפרט זה COPAM PLATINUM מארז פנטיום 4 775 לוח אם אינטל ל-915+כ.מסך כרטיס מסך על הלוח כרטיס קול על הלוח AC97 כרטיס רשת מובנה 10\100 כונן 1.44 מעבד 775 3.0 P4 זיכרון 256x2) 400 512MB Dram CDROM X52 דיסק קשיח S-ATA 80 GIGA צורב D.L LITEON X 16 DVD מסך" CMV 712A 17
-
- 55 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסטרימים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתכנן סטרימים לעיתים תכופות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). התכנון הוא לקות מסך 4K, לא כלול בתקציב הנ"ל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.CRYSIS,GTA IV,DOOM .3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).בצורה כבדה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1920*1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא …
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חשוב לי שתהיה צריכת חשמל נמוכה (ויותר נכון תפוקת חום נמוכה) כי החדר שלי לא מתאורר כמעט. בעדיפות מחנויות שיש באילת מאחר ואולי אני אקנה שם... בתודה.
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6 וחצי אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 500 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ושימוש כללי לסרטים מוזיקה וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לעומת LENOVO 0679-3PG G560 HP ProBook 4520s AH530-5 LIFEBOOK FUJITSU שלושתם בערך 3000 שח-מפרט די דומה (דרך וואלה-מכרז אישי) ב HP יש 3GB זכרון ולא 4 באחרים. אך ה3GB במהירות 1333 ולא 1066 כמו באחרים עם ה4GB. בHP כונן קשיח במהירות 7200 לועמת 5400 באחרים HP צורב LIGHTSCRIBE . HP זמן סוללה קצר יותר. ובכ"ז-איזה עדיף לדעתכם? ------------מפרט ל FUJSTU # מעבד עצמתי מסדרת המעבדים החדשה Intel Core i3 330M 2.13Ghz # כרטיס מסך חזק INTEL HD # חיבור HDMI לצפייה בפלזמות ומסכי LCD TV # תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi + BlueTooth # מסך איכותי 15.6" HD LED לצפיה בסרטי High Definition # זיכרון מהיר במיוחד 4GB DDR3 1066Mhz # דיסק קשיח ענק בנפח 500GB # כרטיס קול איכותי + מיקרופון מובנה # מחשב נייד…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מחשב ללימודי תכנות, בגלל המחסור בארץ אני מתכננת לקנות באמזון. התקציב שלי הוא בסביבות ה- 1000$ , אני מעונינת במעבד i7 ו16 זיכרון ראם. אשמח להמלצות על מחשבים תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך מבריק בלפטופ, עד עכשיו זה לא הפריע לי, אבל לאחרונה יצא לי לעבוד איתו בחוץ, ופשוט לא רואים כלום... האם יש משהו שאפשר לעשות, מצאתי באיביי מדבקה למסך למניעת השתקפות, האם זה עוזר?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים,מולטימדיה,קידודים קלים (לא בתדירות גבוהה),אינטרנט ואולי אוברקלוק קל בעתיד ( אבל לא בטוח ) ושהקונפיגורציה תהיה אקטואלית לשנתיים שלוש. המחשב יהיה מבוסס AMD ו - SLI ויכלול 2 כרטיסי מסך,לגבי חלק מהרכיבים כבר הגעתי להחלטה,חלק אני עדיין מתלבט וחלק עוד לא החלטתי. אני אפרט את כל הרכיבים שאני רוצה ואתם יכולים להתייחס,לגבי רכיבים שאני ארשום שהחלטתי לגביהם אתם יכולים להציע חלופות רק אם הבחירה שלי גרועה או לחלופין הצעתכם טובה וזולה יותר ( רק באופן מוכח בבקשה ),את הרכיבים אני מתכוון לקנות בחנויות שונות עפ"י המחיר הזול ביותר שאמצא. דבר נוסף אין חובה לנצל את מלוא התקציב ולדחוף את הרכיבים היקרים ביותר רק כדי לנצל את מלוא התקציב ובמיוחד אני מצפה שתהיה התחשבות ביחס של …
-
- 42 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יעוד: פיתוח מערכות, אפליקציות + שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, מסמכים) + גיימינג סביר כאופציה דרישה: חשיבה לטווח כמה שיותר ארוך. אני משקיע כדי לא להזדקק להחליף בחמש שנים הקרובות אם אתם מכירים משהו טוב יותר/ אמין יותר, אשמח לדעת. תודה מראש מפרט מחשב שנמצא לפי המלצות קנייה בפורום: שם המוצר: מחשב נייד - Dell Vostro 3560-36328G72ASW8 - צבע כסוף מספר מוצר: 25757 תאריך תוקף: 15-04-2013 מחיר: 5490 ₪ ניתן לשלם עד 12 תשלומים בכרטיס אשראי * כל תשלום לפחות 250 שקל.עסקת כרטיס אשראי תבוצע אך ורק בכרטיסי אשראי ישראלים ובנוכחות בעל הכרטיס עצמו בצירוף תעודת זהות וחתימה. דגם 3560-36328G72ASW8 צבע כסוף מעבד Intel® Core™ i7 3632QM Processor, 2.2GHz - up to 3.2 GHz, 6MB…
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם המחשב הנ"ל יהיה מספיק חזק בגרסת ה-SU9600 בכדי לשמש כמחשב ראשי לסטודנט (משחקים לא ממש מעניינים) יש לי צ'אנס להזמין את המחשב הזה במחיר של 6000 שח, אחרי מיסים-מע"מ-משלוח מארה"ב עם 3 שנים אחריות נ.ב. האם הגיוני לקנות את המחשב הזה כדגם כמו T400 עולה כמעט חצי? תודה על העזרה
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייח מתיישן שרובו נקנה לפני 9 שנים. משמש כמחשב לגיימינג וגם כמחשב ראשי. מרגיש שכבר לא סוחב בקלות משחקים של השנים האחרונות בהגדרות גרפיקה בינוניות+. בשנים האחרונות שדרגתי בו את כרטיס המסך ל-GTX 1070ti ואת ההארד דיסק העיקרי מ-HDD ל-SSD. אני מבין שהצעד הבא הוא החלפת מעבד+לוח אם+RAM ואשמח להמלצות. חשוב לי שהמפרט החדש ייתן לי שקט לכ-5 שנים מבחינת שדרוגים, למעט החלפה של כרטיס מסך. מפרט נוכחי שלי: מעבד: Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz vy Bridge 22nm Technology RAM: 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz (9-9-9-24) לוח אם: ASRock Z77 Pro4 (CPUSocket) כרטיס מסך: 4095MB NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti (MSI) ספק כח: Seasonic S12II 520W …
-
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הנ''ל: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1560 קירור למעבדים: Noctua NH-U12S CPU Cooler - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 235 לוחות אם: Asus PRIME Z370-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 787 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2B3000C15R כמות: 1 - מחיר: ₪ 870 מארזים: Antec P8 Tempered Glass Case - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 252 ספקי כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 404 כונ…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-