ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
לוח אם + מארז + כרטיס מסך = מה לקנות ? אני צריך לקנות מחשב שהו עבור גרפיקה , עריכה וידאו ובנית אתרים. להלן החלקים שקשה להחליט ואני צריך עזרה : 1.איזה לוח אם כדאי לבחור (מחיר עד 900 ¤-מצאתי זול יותר מהקישורים) הלוח צריך להיות עם כמה שיותר USB וחריצים PCI (ה-FIREWIRE אני חייב , הכרטיס קול אין לי מוסג אם הוא איכותי מספיק, וכרטיס רשת בכל מקרה צריך) אפשרות א' - PRO RockLake + LAN Intel Pro/1000 + Firewire http://pccenter.co.il/details.asp?id=746&lead_id=&look= אפשרות ב' Intel Bonanza D875P http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1006 אפשרות ג' הצעה שלכם 2. מארז תואם ללוח האם (מחיר עד 600 ¤ או עם מאוד חשוב אפשר גם יותר) אני לא מבין הרבה במארז ולא חשוב לי היופי אלה שיה…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
חג שמח. אז המחשב הנייח שלי נפח את נשמתו, והגיע הזמן להחליף (להערכתי, לוח האם סיים את חייו). מירב השימושים הם שימושים משרדיים ועריכת תמונות. פה ושם גם קצת עריכת וידאו. מתלבט בין נייח לנייד, בהנחה שהתקציב הוא כ-2500 ש"ח, אפשר למשוך גם ל-3000. תודה מראש. *************** עריכה *************** כשאני חושב על זה לעומק, מכיוון ובמחשב הנייח יש SSD ו-HD, אני חושב שאני יכול להסתפק בהחלפת לוח אם + מעבד + זכרון + ספק. לא? אני יכול לקנות באילת כשאהיה שם במהלך חול המועד, אבל אז נדרשת קנייה באחת הרשתות, KSP או IVORY, הפרושות ברחבי הארץ. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני צריך את המלצתכם לגבי קניית לוח אם מעבד וזכרונות... מקווה לקבל המלצות גם לגבי AMD וגם לגבי INTEL... המחשב בעיקר בשביל גלישה באינטרנט ומשחקים (גם כבדים) יש ברשותי RADEON 9800SE שהוא כרטיס מסך שנחשב לא רע (או שאני טועה?!) התקציב הוא עד 2000 שקל
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני כבר מתלבט כמה חודשים אם לקנות את זה זה ממש נשמע אטרקטיבי בעיקר למשחקים 1080P 60HZ-FPS מעבד i3 10105F TRAY ב 233 שקל לוח אם H510 עם 4 סלוטים של זיכרון ב 315 שקל סה"כ 548 שקל ----------------- אם אני קונה A520 + R5 5600 אני משלם 782 שקל שזה עוד 234 שקל השאלה אם התוספת הזאת שווה לצרכים שלי ? אני כרגע עובד עם מעבד דור 7 איי 3 של אינטל ובמשחקים הכול זורם חלק אין לי בעיות והכל ברזולוציה 1080P HIGH
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. אני מבקש לא לחרוג אני רוצה AMD שיהיה מכונת מישחקים ולתוכנות גרפיקה (זאת אומרת מעבד חזק ולוח אם בהתאם וזיכרונות בהתאם) מה שאפשר להוציא תציאו ניראה לי שלא צריך יותר מ 1000 ראם.. קירור אפילו לאוברקלוקינג קטן אוליי.. תודה רבה. 2. לוח אם+ מעבד בלבד + קירור אולי לאובר קלוקינג - ללא זיכרונות עד 3,000 [2מפרטים בסה"כ] תודה רבה רבה לכולם
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה ואני צריך עזרה כבר הרבה זמן : יש לי HP G7000 חדש שקיבלתי מתנה עם מעבד T2370 ואני צריך לקנות לוח חדש וגם מעבד על הדרך . השאלה היא האם המעבד T8100 יתאים ללוח שאני הולך לקנות . תודה על העזרה .
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כמה אוכל לקבל על הלוח Asrock Z87 Fatal1ty killer? הלוח בן פחות משנה, עוד שנתיים אחריות. הלוח כמובן באריזה מקורית ושמור היטב. בנוסף, מה שווי זיכרון ראם 1X8GB DDR3 1600 וכן, מעבד i5-4670K?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, למארז הזה: CORSAIR SPEC-ALPHA ATX Mid אפשר לשים לוח אם בגודל MATX? ואם לא , אתם מכירים לוחות ATX עד 450 ש"ח? תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כמה שווה יד2? לוח אם גיגהבייט G31 בן שנתיים וחצי מעבד E5200 זיכרון DDR2 800MHZ 1GB שדרגתי לi3 2120 תודה
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בניתי לעצמי מחשב ויש שני דברים שאני לא סגור עליהם לוח אם וספק + מארז התקציב 1000 שח (אני לא יודע מה הפורום המתאים (יש מארזים ויש לוחות אם) אז החלטתי לשים את זה פה) אני צריך לוח אם H67 עם חיבור DVI ו-4 חריצי זכרון חוץ מזה שום דבר. ספק ומארז שיהיו שקטים אבל המערכת לא צורכת הרבה חשמל (מעבד SANDY BRIDGE ללא כרטיס מסך) אז לא צריך להגזים. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת אם זה צודק למכור את הלוח אם הזה חדש מהאריזה במחיר 1700 במקום 2050 שזה המחיר שלו בחנויות. הלוח עם אחריות מלאה של אייבורי מחשבים למשך שנתיים. קיבלתי אותו כפיצוי על מוצר אחר שהיה לי. הלוח msi x99s gaming ack אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח Gigabyte GA-Z270-HD3P, אני נאלץ להחליף אותו עקב מעבר למארז Micro ATX. כמה הירידה ללוח עם צ׳יפסט B250 מורגשת ? בהנחה שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד למרות שיש לי מעבד K שמאפשר זאת, ובהנחה שאין לי צורך להוסיף כרטיס מסך נוסף ? המחשב משמש בעיקר לגיימינג ולקולנוע ביתי.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
ערב טוב, אני עומד להזמין לוח אם ASUS P7p55d-E lx ,עם מעבד I5 760, ואני לא סגור אם הכבל של הספק huntkey שנמצא בתחתית המארז של CM690,יספיק להגיע לחיבור החשמל שנמצא בצד העליון של הלוח. כן כן,אני יודע שזה נשמע דפוק,אבל זה קרה לי עם הלוח הנוכחי Asus P5Q והמארז.. הייתי צריך לעשות פרוייקט של הארכת כבל עם הלחמות. תגובות שליליות על הספק כח לא יתקבלו בברכה (ספק מצויין!) כי הנושא חרוש. תודה ומהשך שבוע מהנה.. הלוח שאני מזמין: המארז הנוכחי:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחר הולך להזמין מחשב חדש וחסר לי לוח אם....ואני לא יודע איזה לשים, מישהו יכול לעזור לי? זה המארז : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪941 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 מארז: Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪775 זיכרון: Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED כמות: 1 - מחיר: ₪260 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪427 כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION כמות: 1 - מחיר:…
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי קניתי את המחשב נייד Lenovo g550 2958. יום אחד הוא פשוט קרס ולא עלה יותר ושלחתי אותו לתיקון אצל חברה פרטית. אחרי שלל ניסיונות על מנת לגלות מה התקלה (המחשב היה קורס כל כמה זמן בעיקר כשיש עליו עומס, ובתדירות גבוהה יותר כאשר מתקינים עליו את הדרייבר של הכרטיס מסך של NVIDIA, התברר שהתקלה היא בלוח אם של המחשב ושצריך להחליף אותו. התקשרתי ללנובו ישראל בניסיון להשיג את הלוח אם אבל הם אמרו שחייב לשלוח אותו לתיקון אצלם כדי להחליף אותו- דבר שלא רציתי לעשות כי כבר שילמתי לחנות שעשה את הבדיקה והיא איפשרה לי לקנות לוח אם ולהביא לה לתקן ללא עלות נוספת. לא מצאתי דרך להשיג את הלוח אם הזה וסה"כ חבל לי על המחשב כי הוא אחלה ממש אהבתי אותו. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
[עדכון: קניתי, פירוט בסוף הפוסט] שלום לכולם, קניתי GTX 660 Ti בשביל לשחק ב Borderlands 2 וגיליתי שאני מאוד מוגבל על ידי שאר המחשב (17 FPS בקרבות). אז אם כבר התחלתי להשקיע, אז עד הסוף (אלא אם כן Haswell מעבר לפינה...). לוח אם: אני מחפש לוח שיאפשר המהרה עם 7+ חיבורי סאטא מעדיף עם 2 כרטיסי רשת מובנים. זכרונות: 16GB 1600 ומעלה (מעדיף 2 מודולים של 8, אבל אם זה יקר מדי...) חשוב שלא יגבילו בהמהרה (אם זאת עדיין בעיה בכלל) מטרה: למטרת גיימינג על 1920*1200. עוד לא קניתי את המעבד. תקציב: 2000 שקלים - גמיש (עבור לוח אם וזכרונות). תודה לכולם! [עדכון] רציתי להודות לכולם על התגובות והעצות. עזרתם לי מאוד בבחירה של המחשב. בסוף קניתי: Core i7 3770K Asus Sabertooth Z77…
-
- 40 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הלך חברים, בזמן האחרון נאספו לי כמה חלקי מחשב, אני מוכר לרוב בEBAY ורציתי לברר מה השווי שלהם: לוחות אם: 1. GA-G41M-ES2L GYGABYTE http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3024#ov תקול, הוא הוצעה ממחשב שנדלק מידי פעם, אך לא עשה בכלל POST או צפצוף, היה שם ספק גנ'רי שהוחלף בספק FSP, אך לבסוף התברר שהלוח נדפק, המעבד שהיה בו, עובד תקין בלוח חדש, לא יודע אם הוא נדפק בגלל ספק ג'נרי, לא נראה ויזואלית שהוא נשרף או משהוא, בכל מקרה זה המצב שלו. כרטיסי מסך: 1. GYGABYTE GV-NX66256DP http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1218#ov תקין לגמרי *יש לי עוד 6200LE ו GTS250 שאני יוסיף פרטים יותר מאוחר
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני לפני קנייה של הרכיבים הנ"ל ורוצה המלצות וקישורים לחנויות זולות, 1.צריך שיתמוך בDDR2 800MHZ כי יש לי סטיקים די חדשים וחבל לי עליהם. 2.שיתמוך במעבדי 45NM 3.ציפסט X38 החדש. ראיתי את הלוח של אסוס וכיוון שאני די מכור לאסוס אז הוא ASUS P5E-X38 איך הלוח?בעיקר אני די מתלהב מהפיצרים של הצלעות קירור מנחושת (לטובת אוברקלוק מסיבי שאני מתכנן לו ומהכרטיס קול שמגיע עם החבילה),אם יש לוחות יותר טובים לאוברקלוק די רציני עם הציפסט החדש ובפחות מחיר אשמח לשמוע. דבר נוסף שאני רוצה המלצה הוא על המעבד החדש של INTEL ה8400 איך הוא ברמה הכוללת והאם הוא שווה את מחירו או שיש מעבדים טובים יותר בפחות מחיר?? אודה ללינקים והמלצות. וד"א התקציב הוא לערך 2000 ש"ח +-
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה d 805 של אינטל ורציתי לשאול איזה לוח אם וספק כח מומלצים למעבד כזה בהתחזב שהסכום המירבי שאני שיש לי להוציא על הלוח הוא 400 ש"ח.תודה על העזרה...
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני צריכה מחשב דחוף למחר לצורך עבודה על תלת מימד והחלטתי שבמקום לקנות לוח אם וספק חדשים אני אקנה מחשב חדש המחשב הישן CPU Type: QuadCore Intel Core 2 Q9450, 2000 MHz (6 x 333) Motherboard : Gigabyte EP35C-DS3R Memory: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM x 2 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) Disk Drive : WDC WD2000JS-22MHB0 ATA Device Disk Drive : WDC WD5000KS-00MNB0 ATA Device CASE : THERMALTAKE CASE VD2000BNS MATRIX BLACK Monitor: SyncMaster T200HD samsung יש לכם אולי המלצה לחנות שיכולה לספק לי את מה שאני צריכה במחיר אטרקטיבי? רצוי לציין שהמחשב הישן עלה לי 4000 שקל בערך +- תודה רבה לעונים
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב חדש למשחקים. אני מתכננן לכלול כרטיס משך ATI 1800 או 1900, ו1-2 גיגה זיכרון(לא בטוח) עם מעבד זה(amd 64 x2 dual core 3800) איזה לוח אם ממולץ? איזשהוא גודל/כמות כרטיסי זכרון? האם ההפרש(200שקל אני חושב) בין ה 3800 ל4200 הוא גבוהה? האם בכלל עדיף ה Core 2 Duo? האם צריך להוסיף עוד קירור חוץ מהבסיס? הידע שלי בנושא ישן כמו המחשב הנוכחי שלי :\ ספק, אני מנחש שגנרי לא יספיק, אבל איזה הספק אני צריך לחפש? כנראה שאצרך להחליף את ההארד-דיסק, יש איזשהוא מערך שכדי ללכת אליו?(שמעתי אבל לא הבנתי לגמרי את הקטע אם RAID או SATA2 אם אפשר להסביר). תודה מראש על התשובות
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני שואל בשם חבר : יש לי חבר שעובד בתור דילר ולקוחה ביקשה ממנו להחליף לה לוח אם תקול 775 כרגע יש לחברה ממנה הוא קונה רק לוח אם 775 של גיגהבייט ב 360 ש"ח G41 משולב DD2-3 [TABLE=width: 157] [TR] [TD=class: xl113, width: 157]GA-G41M-COMBO[/TD] [/TR] [/TABLE] והוא צריך להתקין ללקוחה מערכת הפעלה + עידכונים + תוכנות וגם להרכיב לה את זה בבית + הסבר רציתי לדעת כמה נכון לקחת לה ? כי אני חולק עליו במחיר הוא רוצה למכור את הלוח ב 500 - 550 שקל ועל העבודה לקחת 300 . ואני חושב שעל החלק נכון לקחת 450 ש"ח ועל העבודה 200 מה אתם אומרים ?
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
המחשב שלי (שהיה מחר אני מקבל חדש ב 8000ש ) עם לוח asus p800 שהתקלקל (לא נותן מסך) עכשיו.. אני נותן אותו למישהו שרוצה להשקיע עד 1500 ללוח אם כרטיס מסך הארד דיסק עדיף 160 וצורב dvd מה שאני נותן לו זה מארז עם מעבד 2.8 זכרון ddr 400 שניים של 512 וספק איזה לוח כדאי לשים עדיף 945 דואל שיתאים לזכרונות ולמעבד כרטיס מסך חשבתי 6600 gt כי הוא רוצה משחקים.. צורב והארד דיסק זה לא הבעיה אבל שיכנס בתקציב (1500 כולל הכל) מעדיף לקנות מפנדה או בנעה גם ksp אפשר. אם אפשר שמות של כמה לוחות מתאימים יותר טוב.. תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי אני מחפש לוח אם ל AMD 1800 עם כרטיס מסך מובנה ... וחשוב לי שתהיה ללוח 3 שנים אחריות. אני מחפש משהו בסביבות של 350שח אשמח להמלצות ... רון
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-