עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Galos,

אני צריך הצעה לגביע מפרט בטווח המחירים של 1500-2000 ש"ח המחשב מיועד לעבודה משרדית +אינטרנט אך אני מעונין שיהיה אופציה לשדרוג למשחקים ... יש לי כבר מסך דק ומקלדת ועכבר אלחוטים כך שאין בהם צורך... נ.ב למרות שזאת הודעה ראשונה שלי בפורומים אני באתר כבר מעל 3 חודשים... עוקב יום יום... אחלה אתר שבעולם... נ.נ.ב המפרט לא מיועד לי אלא לאחותי ובעלה אני אקנה בעוד מספר שבועות מחשב חדש (אני מקווה) . תודה מראש לכל העוזרים , גל

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  2. אז ככה יש לי תקציב של 3000 עד 3400 שקל משהו כזה זה מאיבורי : Dell Inspiron N5010 מסך "15.6 מעבד Intel® Core i3-370M דיסק קשיח 500GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 Intel Graphics Media 3790 ש"ח Dell Inspiron N5010 מסך "15.6 מעבד Intel® Core i3-370M דיסק קשיח 320GB 5400RPM זכרון 2048MB DDR3 מאיץ גרפי Intel Graphics Media 3 שנות אחריות ע"י היבואן הרשמי 3089 ש"ח מזה כזה הבדל בשביל עוד 2 גיגה זכרון וקצת לארד דיסק או שזה משהו שאיבורי עשו שינוי במחשב ? לא ראיתי שיש בהרבה מקומות את ה2 גיגה זכרון הזה זה יעבוד טוב?[br]פורסם בתאריך: 24.12.2010 בשעה 14:56:25 אהההה אם יש לכם רעיונות למחשבים אחרים בתקציב הזה אז בכיף פתוח לרעיונות תודה!

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  3. המפרט הוא כזה: Gigabye GA-K8NS nForce3 250 Chipest, AC 97' Audio, LAN, AGP x 8 ,2 x SATA AMD Athlon 64 3000+2.0Ghz, 512 KB Cache 754 Pin NCP 512 MB DDR 400Mhz Westren Digital 120 GB 7200 rpm 8MB SATA LG 52X32X52 CD-RW NEC 1.44 Floppy 3D Club - ATI Radeon 9250, 128 MB DDR + TV OUT For ADSL 10\100 AC - 97' 6 channel בא עם מקלדת, עכבר ומארז. הסכום - 3200 ש"ח. קודם כל, איך המחשב? מה טוב, מה לא? מה כדאי לשפר? שוב זה התקציב, לא יותר. הוא טוב? שווה המחיר? תנו מידע

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by natigabay,

הופיע לי הודעת קריסה שפתחתי את המחשב מהסוג שהיו לאחרונה עם 4 העידכונים שגרמו לקריסת ופירמוט מחשבים עכשיו היה לי אותו נוסח רק שבסוף היה כתוב שבסיום התיקון יבוצע ריסט ואז היו אחוזים שרצו המחשב עשה ריסט ועלה מחשב כאילו כלום עכשיו השאלה אם המחשב בסיכון לקריסה בגלל משהו? כי כלום לא הותקן עליו והוא חדש יחסית בן חודש וקצת ושאלה לידע כללי אם מבצעים למחשב נייד פירמוט הוא יחזור עם התוכנות הפנימיות של אסוס או בלעדיהם?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Yehuda7,

יש לי lenovo g550 כשאני צופה בוידיאו באינטרנט במסך מלא מתקבל חלק הוידיאו וחלק שטח מת. כמו שאתם רואים בתמונה איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by DeathBlooms1,

כערון לפי מה שהבנתי; אחרי שאני קונה את המחשב נייד, אני צריך להחליף את המודם שלי למודם עם חיבורי רשת משהו כזה, בגלל שיש לי רק כניסות של USB. אחרי זה אני צריך לקנות ראווטר שיאפשר למחשב נייד שלי גישה לאינטרנט. השאלה שלי היא- האם המהירות אינטרנט שבמחשב הבייתי תתחלק לחצי עם המחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  7. שלום לכולם הנה סרטון מעניין עם כמה הסתייגויות לא זניחות. ועדיין, במרוץ ליותר FPS יש משתנה חדש ( או שלא ) ... https://www.youtube.com/watch?v=ZN5m1_A08JQ

8. מסך כבר יש. (23 FHD) מארז: ezcool. (הבסיסי אבל עם 2 מאוורים) ספק כוח: ips550aq3 550w של power man inwin עם מאורר 12, לטענת המוכר ספק real שיעמוד בכבוד. לוח אם: ga-p55-us 3l של gigabyte מעבד: 2.8Ghz 8MB i5 1156 quad 760 זיכרון: 6GB של kingston 1333mhz (שריטה שלי ל6ו לא 4) צורב: LG חרטא כלשהו.. כ.מסך: HD5850 GDDR5 1GB של powercolor דיסק קשיח: westarn digital 1 TB sata2 64MB cash c.g מקלדת: wave logitech (אורוגונמית) עכבר: mx-518 של logitech המחיר: 5300. קיבלתי. סליחה על חוסר התקינות. ייעוד המחשב הוא למשחקים, והכיוון הוא לשחק בהגדרות הכי גבוהות שאפשר. תקציב: אין לי משהו מוגדר ממש. אבל באיזור ה5+-. ניתן למשוך לכיוון ה6. מבחינת O.C: מתוכנן רק בעתיד היחסית רחוק. הרעיון הוא שהמח…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by ngsp,

אשמח מאוד לקבל את עזרתכם בבקשה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 2. מה שימושי המחשב פוטושופ ולייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8+ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה+הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא,מרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? תחילת השבוע 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מעדיף אם אפשר 32 giga 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של …

10. שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את הפעלת הנורה של המצלמה בכל פעם שהמצלמה עובדת או מקליטה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by AlterEgo,

שלום, רכשתי לא מזמן לאפטופ Lenovo 3000 N200 עם מעבד T2330 כפול ליבה 1.6Ghz וג'יגה אחד של זיכרון ראם. עכשיו, הכרטיס מסך שלו הוא 7300 go של Nvidia. לאחרונה התחלתי לשחק בLord of the rings online לאלו מכם שמכירים, ואז הלך לי המחשב הנייח. בקיצור, אני רוצה לאפשר לנייד שלי להפעיל את המשחק הזה כמו שצריך, אז חשבתי לשדרג, אבל הבנתי שלשדרג לאפטופ זה סיפור (מצד שני, מה זה משנה לי? אני לא עושה את זה). חשבתי לשדרג ל8600gt ו2 ג'יגה ראם. השאלה שלי היא, למעשה, אם יש סיבה שתמנע ממני לעשות זאת? צוואר בקבוק? או שאולי פשוט הכרטיס מסך הזה לא מתאים ללאפטופ? אני חדש בשוק הניידים, לכן אין לי מושג בזה. אם זה היה נייח, פשוט הייתי קונה ודוחף אותו ללוח אם, אבל לאפטופ זה סיפור אחר אני מניח.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  12. כנסו למפרט שלי אבא שלי קנה לי את המחשב הזה תנו תגובות!!! אני הולך להוסיף עוד קצת זיכרון וזהו!!!! קיבלתי ב 3DMARK 14000 !!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by T-MacH,

מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 1020 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8KDA3J S-754 sata, gbl 1 570 570 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 470 940 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON X800Pro TV,DVI 256MB 1 2620 2620 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 120GB SATA 1 550 550 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ ASUS x52 1 110 110 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 390 סה"כ 6240 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 568 ¤ טוב או לא?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. לא ידעתי היכן להוסיף את זה. אם זה לא המקום להזיז. שמתי לב שבכל ההצעות שמים רק את רשימת הרכיבים ללא הרכבה. יש חלק גדול שלא יודע להרכיב מחשבים. שמעתי לב שהרכבה יכולה כולל בדיקה יכולה להגיע לעד 200 שקלים. לדעתי זה פקטור שצריך להוסיף במידה והחנות לא נותנת הרכבה בחינם לבאי הפורום.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by MODI,

קודם כול, זה לא מודי. זה חבר שלו ביקשתי את היוזר שלו בשביל שאני יוכל לשאול כאן. אני רוצה לשדרג תמחשב שלי ואני צריך לדעת בוודאות שהכל מתאים בטוח, אז אני מביא פה תמפרט שיש לי עכשיו ותמפרט של מה שאני רוצה לקנות. ל. אם p4vma-m לא יודע מה החברה מעבד:intel celeron 2.4 כרטיס מסך :Gforece fx5200 Nvidia agp HD 80 ג'גיה של מקסטור זכרונות 2 של 256 מגה 400mhz עכשיו המפרט שאני רוצה לקנות: אני משאיר תזכרונות רק ותארדיסק ממש חשוב לי לוודא שהכל מתאים ללוח אם הכרטיס מסך זה דידיאר2 והאם הוא יתאים ללוח אם כנ"ל גם לזכרונות שהם 400mhz מה אתם חושבים על המפרט הזה? יהיה יציב ?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  16. Started by ninja man,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בסביבות ה-3000 ש"ח בלי מסך. הסתכלתי במפרטים באתר אבל רציתי לדעת אם יש משהו אחר.......

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by miclando,

שלום אני חייב עזרה אני יכול לבחור בנייד אם המרט הזה בהזמנה מיוחדת דרך היבואן: Base Intel® Core 2 Duo T7300 Processor (2.0GHz,800MHz,4MB L2 cache) Microsoft Operating System Genuine Windows Vista Home Premium - English Memory 4096MB 667MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [2x2048] Keyboard Internal Keyboard - US Intl (QWERTY) Video Card nVidia® GeForce Go 8600M GT with 256MB DDR2 dedicated graphic memory Hard Drive 160GB (7200RPM) SATA Hard Drive Modem Dell v92 Data/Fax Modem - UK Optical Devices Fixed Internal 8X DVD+/-RW Drive including Software Wireless Networking Dell Wireless 1390 802.11b/g Mini-Card - Europe Shipping Documents English Documentation with English/Irish Power …

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by itaylevi,

יש לי תקציב של 5K למחשב גיימינג. אני מחכה לR9 280X. יש לי אפשרות להביא מחשב שלם/חלקים דרך ארה'ב - ללא כל תשלום על המשלוח עצמו. אז אני בהתלבטות, שכן יש לי כמה אופציות : א. לקנות הכל בארץ - ככה אני בטוח באחריות ואין בעיות מהבחינה הזאת, אך אני משלם הרבה יותר כסף. ב. לקנות חלקים מסויימים בארץ וחלקים מסויימים בארה'ב. ג. לקנות את כל החלקים בארה'ב ולהביא בחלקים, לא בתור מחשב שלם. ד. לקנות מחשב שלם בארה'ב, ולהביא אותו לארץ בשלמותו. השאלה היא איזה מיסים אני צריך לשלם על חלקים ואיזה מיסים אני צריך לשלם על מחשב שלם - האם הם שונים? האם יש מכס או רק מעמ? בקיצור מה קורה מבחינת המיסוי... מעבר לזה, על איזו אופציה הייתם הולכים? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום, יש לי לפטופ של סמסונג שקניתי לפני שנתיים. לפטופ מאוד חזק שעלה לי כמעט 5000 שקל בזמנו. הבנתי בלפטופ יש 2 כרטיסי מסך: (הכרטיס החלש שהמחשב משתמש בו כרגע) - Intel® HD Graphics 4000 (הכרטיס "החזק" שהמחשב לא משתמש בו) - AMD Radeon. HD 7670M ההגדרות של המחשב הם: זיכרון - 8GB RAM מעבד - Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz מערכת הפעלה Windows 7 64bit השאלה שלי.. היכן אני יכול להגדיר את הכרטיס מסך השני (שהוא החזק ויכול להריץ משחקים טובים)? כי כשאני נכנס לאתרים כמו SystemReqLab לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק הוא מזהה לפי הכרטיס מסך 4000 (הראשון). ועוד שאלה, היכן אני יכול להוריד דרייברים לעדכון? כי בערך שנתיים לא עידכנתי.. בגלל שבאתר הרשמי של ATI כשאני מוריד משם, זה…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  20. שלום , יש לי מחשב dell inspiron N5010 עם ווינדוס 7 home premuim SP1 בעברית , שאני רוצה לשחזר הגדרות יצרן דרך מחיצה נסתרת מחיצת שיחזור שקיימת בניידים [היא קיימת גם אצלי בנייד רואים אותה מתוך ווינדוס בניהול דיסקים] , יש סרטון ביוטוב שמראה איך להגיע אליה ,רק פשוט שאצלי במחשב זה שונה מהסרטון , אני אוסיף קישור לסרטון ואתמצת בקצרה את התהליך: לחיצה F8 לבחור REPAIR YOUR COMPUTER טעינת קבצים , בחירת שפה , בחירת שם משתמש אדמניסטרטור במחשב , סיסמה אם צריך , ואז אמור להפתח תפריט בעל 6 אפשרויות שהתחתונה ביותר רשום בה DELL DATASAFE RESTOR AND IMERGENCY BACKUPןמשם ממשיכים בשיחזור , אצלי במחשב משום מה יש רק 5 אפשרויות העליונות בלי האפשרות השישית לשחזור ,מעיוני באינטרנט הבנתי שזאת בעיה לא…

• 16 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. מצ"ב צילום מסך של תצורת המחשב שלי הנוכחי הדרישות שלי מהמחשב מאוד בסיסיות ומדברות על גלישה במספר אתרים יכולת לצפייה ראויה בסרטונים מהרשת כיום המחשב שלי מג'עגע בדרישות הבסיסיות האלה והשאלה האם להוסיף זכרון למחשב שלי או כל שדרוג אחר או לקנות מחשב חדש וזול מצ"ב צילום מסך עם תצורת המחשב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  22. Started by cool_man,

אז יש לי כרטיס מסך במחשב אחר 460 GTX... ואני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי (במחשב הקודם אני חושש שהסלוט בלוח אם מתחיל להדפק... בכל מקרה זה המפרט שיש לי כרגע: לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 מעבד: Intel Core i5 4670 קירור: Arctic Freezer 11 LP דיסק: Seagate 1.0TB SATA3 זיכרון: Crucial DDR 3 4GB מארז + ספק: SilverStone Precision 08 Black + SilverStone Strider 400W צורב: DVDRW Lite-ON x24 השאלה זה האם נשמע סביר להוסיף את הכרטיס מסך הזה? והיותר חשוב זה האם הספק הזה מספיק לי..? בנוסף אני שוקל גם להחליף בין הקירורים, יש לי KATANA 3 שאני יכול לשים עליו אז גם את זה אני אוסיף לשאלה

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by psu,

יש ברשותי מחשב נייד של MSI דגם PR601. מעבד T5800 ו2 GB זיכרון. בלוח אם יש כרטיס מסך משולב של אינטל -4500 שכמובן לא מתאים למשחקים. הייתי רוצה בצורה כלשהי לשדרג את הלפטופ על מנת שיוכל להפעיל משחקים ברמה קצת יותר גבוהה (אני לא מצפה להפעיל קרייסיס). ידוע לכם על דרך כלשהי להוסיף למחשב כרטיס מסך חיצוני אולי? או לחבר ללוח אם? השאלה היא יותר למומחים של הפורום שבמקרה אולי ניסו את הדבר או שמעו על דבר כזה בחו"ל. ידוע לי גם שיש בעיה מבחינת ההספק שהמחשב נועד עבורו ושבכלל זה מה שנקרא long shot..

24. Started by ddoolev,

חברה שלי חושבת לקנות מחשב גיימינג. ראינו את המפרט הזה: https://www.tms.co.il/45582 הבעיה היא שאני חושב שחסר עוד מאוורר למחשב. קצת קשה למצוא מידע על המארז הזה, אבל אני חושב שיש לו מאוורר רק מאחורה. כדי אולי להוסיף עוד אחד מקדימה? מה עם המפרט? נראה טוב? תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by tomegozi12,

ברשותי מחשב נייד של חברת אסוס.דגם נטבוק האם מומלץ להוציא את הסוללה? השימוש העיקרי הוא בבית. ואני רוצה לשמור על הסוללה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.