עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קצת חרגתי מהתקציב..את המחשב אני רוצה לקנות ב TMS הנה המפרטהמחשב למסך 19")ולמערכת הפעלה WIN XP מעבד Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC NSK4480 380W Black זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBPQ כונן קשיח: WD 160GB SATA II AAJS כרטיס מסך Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retai מה אתם חושבים? http://tms.co.il/

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by _help_,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! שיעלה אפילו 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באטלפילד 4 gta 5 כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1600 בערך 21.5 או 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אולי רמקולים טובים לא חובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6,לא ככ חשוב אבל עדיף שיהיה שקט יחסי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Resized,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בערך כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת בקרוב והשנה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד שיענה על הצרכים שלי. תקציב: 3K-4K מטרות המחשב: לימודים בעיקר-אופיס, מצגות, קבצי PDF. בנוסף צפייה בסרטים וסדרות וגלישה באינטרנט. גודל המסך- 15'. נדרש זמן סוללה ארוך. מעל 5 שעות לפחות. (לא יודע כמה ארוך זה נחשב) כולל רשיון למערכת הפעלה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. איך המפרט הזה למשחקים, סרטי HD צריך להשאר בערך באותו מחיר,מה יש לשפר\להוריד מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1081 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤489 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤764 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤315 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1141 כונן אופטי: LG GH22NP DVD-RW x22 Dual Layer IDE Black כמות: 1 - מחיר: ¤129 סה"כ: ¤4028

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  6. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15'-13' * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ואם אפשר אז גם USB3 * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הערות - המחשב חייב להיות בצבע לבן - לפחות 4GB RAM - המחשב מיועד לסטודנטית לשימושים משרדיים וצריך להחזיק כל התואר, אין חובה להשתמש בכל התקציב - אין הגבלה על גודל המסך אלא על המשקל - רצויה אחריות של שלוש שנים, …

7. היי פורום, במחשב שלי כרגע קיים המפרט הזה: Processor Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz Manufacturer Intel Speed 3.3 GHz Number of Cores 4 Video Card NVIDIA GeForce GTX 560 Ti Manufacturer NVIDIA Chipset GeForce GTX 560 Ti Dedicated Memory 1536 MB Total Memory 2.7 GB Memory 4.0 GB Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit Service Pack 1…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Lior4543,

היי, נפל לידי לנובו N500, עם ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס 7. 1. האם אפשרי? בכל זאת מחשב נייד (הדרייבים כמו שאני רואה על מחיצה אחרת) 2. אני לא מצליח להכנס לביוס, המסך התחלתי של המחשב הוא איזה לוגו שאומר לי ללחוץ core button אם אני רוצה להגיע להגדרות של המחשב, ואני לוחץ ונפתח לי סתם מסך עם ניקוי הדיסק הקשיח ובקאפ שלו..

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אז ככה, זה פשוט הולך להיות בעיקר מחשב ללימודים ככה שהדרישות שלי ממנו בעיקר שיהיה כמה שיותר קומפקטי ואמין. לגבי גרפיקה וכאלה זה לא חשוב לי, העיקר שיעבוד כמה שיותר מהר בתקציב הזה. תודה.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by arietul,

ניתן לחרוג עד 3k אבל לנסות לחסוך. ולמרות שהנטייה במפרטים שאתם נותנים היא מעבדים של amd הייתי מעדיף מעבד של אינטל. בלי ציוד הקפי.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

אהלן, החלטתי לנסות את חלונות 7 על ה E6400 שלי... היכן אני יכול למצוא לו דרייברים? האם אלו אותם דרייברים שאני משתמש בהם ע"ג ויסטה? תודה

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by B_rabbit,

שלום אני חדש פה.. אני רוצה לבנות לי איזה מפרט עם תקציב של 2900+- בלי מסך למשחקים ושיעבוד סבבה לאינטרנט.. לוח אם- מחפש משהו שיתאים לathlon 3500+ (יש מצב שאני במקום את ה 3200+) מעבד- ^ זכרון- לא חשבתי על חברה אבל אני רוצה 512MB 533MHZ.. כרטיס מסך- אני מחפש משהו עוד לא חשבתי ואני פתוח להצעות אם יש למישהו..

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by Jabberwock,

טוב אז הגיע תורי. צריך מחשב נייד לצורכי תכנות Web ועבודה משרדית. דרישות: מסך 14" פאנל IPS מעבד i5-8250U לפחות 8GB זיכרון ללא כרטיס מסך ייעודי, רק המובנה. איחסון SSD בדקתי ולפי מה שמצאתי, אלו המועמדים: Lenovo E480 20KN0061IV מקלדת טובה, מסך IPS, אפשרות הרחבת זיכרון, והוספת HDD/SSD בעובי 7mm. קצת לא אהבתי את העיצוב, נראה ישן. Asus UX430UA-GV334 מחשב נייד מאוד דקיק וקל משקל. כנראה מסך IPS, עם 300NIT. לא ניתן להרחבת זיכרון. משום מה הזיכרון DDR3 ? אין יותר מדי חיבורים. Dell V5471-4007 בא עם אחריות 3 שנים ישר מהקופסה. כנראה מסך IPS. אפשר להרחיב זיכרון. אני בעצ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. מארז טוב עם כניסה קדמית של USB. עד 300 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  15. חמי כבן 80. גולש להנאתו באינטרנט. כיום יש לו פנטיום 3 500 מגההרץ, מעכת הפעלה חלונות 98. המערכת מתחילה לחרוק. פה החליף מאוורר , פה להחליף ספק וכול'. רציתי לצ'פר אותו במשהו שיאפשר לו להפעיל XP על המחשב, בלי צורך במשחקים וכול' - מקסימום הנכדים מגיעים ומשחקים קצת משחקי פלאש של וואלה ואולי משחקי רשת בסיסיים. אשמח לקבל הצעה.

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מבקש הצעה למפרט השימושים שלי הם בעיקר משרדיים- אינטרנט, מסנג'ר, אופיס. אולי פה ושם אימיול, תוכנית שהורדתי מהרשת, מוזיקה, תמונות וכו', אבל לא הרבה מעבר. בנוסף אני צריך גם צורב DVD, אפשרות להתחבר לאינטרנט אלחוטי בבתי קפה וכו' אבל גם בבית- שם הוא לא אלחוטי. המשקל והסוללהה פחות קריטיים לי, אחריות רצוי שלוש שנים. מבחינת מערכת הפעלה אני מעדיף את הוויסטה הום פרימיום, אבל אם זה בא על חשבון שימוש סביר, נוחות מינימלית ומחיר אז לא אלחם על זה. כמובן שרצוי משהו שיחזיק שנתיים-שלוש לפחות- אני חייל לא עשיר במיוחד (: ראיתי פה המלצה על VOSTRO 1500 של DELL (http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241&zap=1), נראה לי נחמד אבל הייתי שמח לראות עוד דגם-שניים (מה גם שהאחרי…

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  17. יש לי מחשב נייד מסוג HP 2230S, וצריך להחליף בו את הסוללה כי היא לא נטענת וזה בדוק.. אבל המחשב ישן יחסית, לדעתכם זה שווה לקנות סוללה בשבילו? כרגע יש לי 4 תאים, רצוי לקנות 8? כדאי מאיביי? ובמה סוללה חלופית שונה ממקורית?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. המחשב מיועד למשחקים, בניית אתרים ועבודה משרדית. אין צורך בציוד הקפי ומסך. מה דעתכם ? הערות אחרונות: נא לא לגעת בלוח אם בחרתי אותו מסיבת התמיכה ב- DDR3 ומכיוון שהוא לוח מצויין והוא של ASUS אז בכלל. כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe מחיר 1,576 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box מחיר 1,461 לוח אם ASUS P5KC מחיר 776 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB מחיר 416 מארז ללא ספק NZXT Apollo מחיר 412 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W מחיר 437 צורב LG GSA-H62N X18 DVD מחיר 170 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) מחיר 79 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מחיר 113 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1…

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by omertgm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך!! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC 1080 10 bit א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) XBMC תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 42` LCD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, יש את כל השאר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by djz,

אחרי התייעצויות בפורום נראה לי שנסגרתי על מפרט אני צריך בבקשה חוות דעת סופית ותשובה על כמה שאלות אחרונות המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 849 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 460 ₪ - Gigabyte GA-H87-HD3 S1150 329 ₪ - * מבצע חג * - 8GB Patriot DDR3 1600Mhz + HEATSINK 1520 ₪ - NVIDIA GeForce MSI GTX770 2GB GAMING Twin Frozr 749 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 250GB SATA III 720 ₪ - * מבצע חג * - FD R4 Titanium + FSP Raider 650W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO מחיר סופי: 4837 ₪ למזומן 4933 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים שאלות: 1. האם הקירור של המעבד מספיק טוב ושקט? 2. האם כד…

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by kutomer,

ערב טוב, אני צריך עזרה בבניית שני מפרטים למחשבים - האחד עבור ילד בן 10, כשהשימוש העיקרי בו הוא משחקים והשני עבור עבודה משרדית. המפרט הראשון - מחשב משחקים: 1. תקציב המחשב - 3500 שקלים, עם אפשרות לחסוך כמובן. 2. המחשב מיועד עבור ילד בן 10, השימוש העיקרי שלו הוא משחקים, מכיוון שאני קונה גם מסך, אז אין רזולוציה דרושה. בקשר לסוגי המשחקים, אין דוגמאות ספציפיות פשוט מה שמתאים לילד בגיל הזה. 3. יש צורך בציוד היקפי - עכבר + מקלדת + מסך. 4. אין רכיבים שאין צורך לכלול. 5. עדיפות למחשב כמה שיותר שקט, אך לא להפריז בנושא (הייתי מגדיר 4-5 בחשיבות לשקט) 6. לא מתוכנן שום אוברקלוקינג למחשב. 7. אין צורך בשום תוכנה (גם לא מערכת הפעלה). 8. אני גר בראשון, אם יש הבדלים משמעותים במחי…

22. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות ב-dealextreme מטען חלופי ל-Inspiron N3010 אבל הצלחתי להסתבך עם כל האותיות, המספרים והדגמים. מישהו יכול לעשות טובה ולעזור לי לעשות סדר בבלגאן? איזה מטען יתאים ללפטופ שלי? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by Dezaster,

המחשב שלי ברשותי כבר כמה שנים ואני רוצה לשדרג אותו לביצועים כללים יותר טובים, למטרות גיימינג (כרגע הוא לא קרוב להריץ שום משחק שיצא בזמן האחרון) וקצת עריכה גרפית. המפרט להלן: כרטיס מסך התקציב הוא עד 800 שח בערך, אשמח לדעת מה אתם חושבים על להחליף מעבד ואיזנ דגם (אני חושב שיש צורך) וכל המלצה אחרת תתקבל בברכה. תודה מראש! עמרי. עריכה: אחרי קצת קריאה בפורום, איך השינויים האלה לדעתכם? [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Sapphire Radeon R9 280X Dual-X 3GB - לאחר תיקון יצרן אחריות שנתיים[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]725₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_pro…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by roiy,

שלום לכולם אני משדרג את המחשב וצריך את דעתכם בקשר לרכיבים שהומלצו לי המחשב משמש בעיקר לאינטרנט תוכנות אופיס סרטים ושאר תוכנות אני כמעט ולא משחק אבל רוצה להשאיר את האופציה הזאת פתוחה התקציב שלי לחלקים הוא 2000 וקצת מעבד: PRESCOTT 1 MB 3.0GHz 800MHz intel אני עבדתי עד עכשיו עם אינטל אז אני לא מכיר את AMD אבל אשמח לשמוע אם באותו מחיר המעבד של AMD (אנה פרטו את הדגם)מומלץ יותר לוח: לוח אם Asus P4P800 למעבדי Intel שבב Intel 865PE זכרונות: Kingston מסוג DDR 256Mb 400MHz *2 סה"כ 256(עדיף 2 של256 או 1 של 512 ?) כרטיס מסך: מכיון שאני לא משחק ובעיקר רואה סרטים אז חשבתי ללכת על איזשהו דגם של GeForce עם יציאת TV בסכום של 350-400 אשמח לשמוע את דעתכם בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  25. שלום לחברי הפורום , אני זקוק להמלצה על נטבוק , להלן הפרמטרים: גודל 10" בעל יציאת HDMI מעבד חזק עדיף על ביצועי סוללה רב תודות !

• 6 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.