עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by falukky,

תודה

2. שלום לכולם, מחפש המלצה לקנייה מיידית של מחשב נייד לשימוש עיקרי של סרטים HD ומשחקים משקל וסוללה לא משנה לי, גודל מסך לא יותר מ 16' תודה מראש אם החסרתי פרטים, תגידו ואצרף אותם בכיף

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  3. הייתי רוצה מחשב שמתאים למשחקי סימולטור טיסה בתקציב של 4000-5000 ש"ח. המשחק צריך להתאים לFSX, ולX-PLANE קבלתי את הצעה הבאה ואני לא בטוח לגביה לכן מבקש את עזרתכם. הצעה מצורפת לדיון מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי סימולטור טיסה ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FSX, X-PLANE, Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן הוא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Jarhead,

היי, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט בתקציב של 4000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר למשחקים בעלי גרפיקה גבוהה. המחשב לא יעבור אוברקלוק. בסכום הנ"ל מה המחשב הטוב ביותר שאפשר להרכיב... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  5. שלום, אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב עבודה חדש (לבית) בשבילי. אני זקוק למחשב שיוכל להריץ סימולציות וחישובים מתמטיים כבדים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחקר (פיזיקה) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Mathematica , Matlab ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280x1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ספורט (NBA , …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, נתקלתי ב2 בעיות לאחרונה בשני לפטופים שונים בשניהם מדובר בחלונות 7 אולטימייט בראשון, נטבוק אסוס 1201N, אני נתקל בבעיה מוזרה שקשורה לטאצ'פאד ולתוכנה שלו SYNAPTIC משהו כזה. הבעיה היא שבלי סיבה מוגדרת הפונקציות של הגלילה מפסיקות לעבוד (בדגם הזה גוללים עם 2 אצבעות) ולא ניתן לגלול עם הט'אצפד אלה אם אני סוגר את התוכנה של הטאצ'פאד ומתחיל את השירות שלו מחדש.. ניסיתי דרייברים שונים וזה עדיין קורה. בלפטופ השני HP 530, יש לי פתאום בעיה מוזרה בסאונד, יותר נכון בתוכנה של הסאונד, הסאונד עובד אבל אני לא יכול לשים את הסמל של הווליום ב- SYSTEM TRAY. מדובר על CONEXANT HIGH DEFENITION AUDIO. הנה תמונה, הוא לא מאפשר לי בכלל לשים את האייקון של הסאונד משום מה.. והוא כבר היה לי בעבר ל…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by nakamichi,

שלום חברים, מחפש המלצה לנייד עם מסך 17.3, מעבד i7. מקלדת שתהיה בפריסה כמה שיותר דומה למקלדת מלאה (כלומר לוח מקשים בצד). רצוי עד 4000₪. יש המלצה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by yotam360,

הכנתי מפרט למשחקים כבדים לא כולל ציוד היקפי , ספק ומארז מה אתם אומרים? יש מקום לשיפור? http://img504.imageshack.us/img504/6104/70505657ub5.jpg סה"כ 6,290.00 ¤

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  9. טוב אז ככה..זה המפרט הסופי......עם יש למישהו משהו לשפר..שיציע מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤725 לוח אם: DFI INFINITY NF-M2 ¤424 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1672 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE ¤211 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤572 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE ¤39 כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME AUDIO ¤420 מארז: ANTEC SUPER MID TOWER SLK3800B + 400W SMART POWER 2 PSU ¤616 קר…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by avinking,

1. התקציב המקסימלי הוא 8,000 ניתן לחרוג במידת הצורך עד 9,000 ואם אפשר כמובן לחסוך 2. השימוש העיקרי הוא עריכת וידאו א)השימוש העיקרי הוא בתוכנת פרימייר בצורה תדירה\פרנסה ולאפטר בצורה מזדמנת לא ברמה גבוהה. ב) המחשב אינו מיועד גם למשחקים ואינו כולל מסכים בתקציב. ההגדרות הגרפיות הן גבוהות (Nvidia qoudro fx 3800) 3. יש צורך בציוד היקפי: שני מסכים, מקלדת ועכבר 4. אין צורך ברמקולים 5. החלקים עליהם ארצה לבסס את המערכת הם שני הארדיסקים 500GB ו-1-TERA, כרטיס גרפי Nvidia qoudro fx 3800, מעבד I5 או I7 שיתאים במהירותו (BUS) למהירות הזיכרון 12GB RAM (אלא אם אין צורך ואני סתם מפריז והמעבד והכרטיס יספיקו לעבוד גם עם GB8) כלומר חשוב לי הניצול המרבי בין כל הרכיבים שלא ייווצר צוואר ב…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by dragson,

1. מה התקציב המקסימאלי?1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:NEED FOS SPEED MOST WANTED 2,THE RUN,FIFA 2012 ,BF3,Diablo 3 Dirt Showdown,Risen 2: Dark Waters,Metro 2033,Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?הרעש לא מפריע 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם…

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  12. Started by haim227587,

יש לי מחשב נייד EX620 ועליו מותקן כרטיס מסך לא מובנה של HD 3470 .. המעבד הוא של אינטל 2 ליבות T5800 .. אני קודם - כול רוצה לדעת אם אני יוכל לשדרג את הכרטיס מסך .. ואם כן , אז איזה כרטיס , וזה למטרת משחקי גיימר ברשת .. משחקים כביכול כבדים .. ואם תוכלו להגיד לי בבקשה איפה אפשר לרכוש את - זה .. תודה - רבה .. אשמח לקבל אינפורמציה ..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן, מבקש מפרט לחבר (אולי אפילו חבר של חבר) אני אצטט אותו ציטוט מלא ברשותכם : (תקציב - 5500 ש"ח) (ציוד היקפי לא קריטי כרגע)

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  14. שלום לכל חברי הפורום, ותודה מראש על העזרה.. אני מתכננת להוציא עד 5000 ש"ח, וצריכה בבקשה עזרה בהרכבת מפרט למחשב, ללא מסך, ללא ציוד היקפי, ואני לא מתכננת לעשות OC. אני מעוניינת לקנות מחשב שיהיה מצויין לשימוש שוטף די כבד אני חושבת, כולל ויסטה והאפשרויות המתקדמות שלה, אבל ללא עריכה גרפית או משהו כזה. אני לא משחקת יותר מפעם בכמה שבועות (לצערי אין לי זמן :-\), אז זה לא במיוחד חשוב, אבל אני רוצה שהמחשב יריץ בצורה טובה משחקים בני שנה נניח.. אגב, אני רואה שכולם מרכיבים את המפרטים מ IQPC, והבנתי שיש שם בעיה עם מארזים של NXTZ שאין במלאי, אז אם אפשר להמליץ לי על משהו שיש כרגע, זה עדיף לי, תודה

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ותכנות כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני כנראה אתקין גם linux במערכת על מחיצה נפרדת או במכונה וירטואלית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, starcraft2,ut3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שני 1920*1080, אחד לאורך ואחד לרוחב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. יש לציין כי יש לי מסך 20.1" כך שאני הולך על 8800GTS עם 640MB ולא 320MB.. תודה! דרור

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  17. Started by teddy85,

אני רוצה לקנות נייד באתר כל שהוא בארהב אבל אני גם רוצה אפשרות להוסיף זיכרון מה שאין באמזון

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  18. אהלן, אני מתחיל באוקטובר ללמוד (מדמ"ח) וזו סיבה טובה לקנות לפטופ. אני מקווה לסגור את הקניה השבוע אבל אם ממש שווה לחכות אני יכול להמתין עד תחילת אוקטובר. יש לי כרגע 3 מחשבים שאני מתלבט ביניהם, אשמח אם תסייעו לי לבחור: [TABLE=width: 629, align: right] [TR] [TD][/TD] [TD]HP Pavilion x360 13-s001nj N1J91EA [/TD] [TD]Lenovo Yoga 3 80JH0052IV [/TD] [TD]Dell Vostro 5480 V5480-5626 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך מסתובב [/TD] [TD=colspan: 2]כן [/TD] [TD]לא [/TD] [/TR] [TR] [TD]כולל מע"ה [/TD] [TD=colspan: 3]כן [/TD] [/TR] [TR] [TD]משקל [/TD] [TD]1.77 [/TD] [TD]1.7 [/TD] [TD]1.62 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD=colspan: 3]i5-5200U [/TD] [/TR] [TR] [TD]RAM [/TD] [TD]8 [/TD] [TD]8 [/TD…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Ram23,

אהלן חברה,אני צריך המלצות למחשב נייד,עדיפות למוקשח משולב עם הנתונים הבאים: *גודל מסך בין 12" ל14" *משקל לא רלוונטי *זמן סוללה ארוך מאוד רצוי *בלוטות *כרטיס מסך 512 מגה,9600M GT ומעלה *מינימום 320G *צורב די וי די כמובן שצריך *אחריות של שנתיים ומעלה במידת האפשר התקציב הוא 8K,אבל יש מצב שאני אביא מארה"ב,אז אפשר לכלול גם הצעות כאלה! השימוש הוא משרדי ומשחקים. תודה!

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by geniaXP,

1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר - בלי להשתגע 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יענו משחקים? נגיד קרייסיס, פרוטוטייפ, Empire: Total War, Bioshock 2 משחקים חדשים, לרוב כבדים חח... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא הבנתי.. לשם משחקים חח ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? רוצה לקנות מסך 22" * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל הסוגים * באילו הגדרות תשחקו (נמו…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  21. ברשותי מחשב נייד lenovo n500. מפרט: מעבד intel t3400 (כפול ליבה) זיכרון: 2GB כונן קשיח: 160GB מסך: 15.6 סוללה לא עובדת. שריטות על גב המחשב. חוץ מזה הכל תקין. שנאי חדש. כמה שווה מחשב כזה היום? בכמה ריאלי למכור?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  22. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב:עד 5000 ש"ח לנסות לנצל ולא לחרוג כלל,אין אפשרות לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? א)שימוש תדיר ב)בעיקר למשחקים *משחקים כבדים farcry 2,crysis ודו…

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by rollcage,

חברה שלי בארצות הברית והיא רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה לה ללימודים(בעיקר כתיבה ואולי קצת עריכה בפוטושופ וכאלה)סרטים וקצת משחקים וגם יראה מגניב ויפה (עד עכשיו היה לה את המחשב נייד של SONY שהיה מעוצב יפה ונוח לא זוכר את הדגם אבל יחסית די ישן 5-6 שנים) התחלתי קצת לקרוא ולחפש על מחשבים ניידים אבל נאבדתי די מהר... אם מישהו יוכל בבקשה להביא המלצה למחשב נייד במחיר הנ'ל והסבר קצר גם למה עדיף את הדגם הספציפי שהוא ממליץ אפשר גם במחיר נמוך יותר לא חייב לסחוט את התקציב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  25. טוב אנשים מי שלא יודע אני הולך למכור את המחשב הנוכחי ולקנות AMD חדש דנדש......הנה המפרט תגידו לי אם הוא טוב ובקשר למחיר זה מה שיש אין לי יותר מזה עד שאני יחסוך ויוסיף עוד........ מעבד AMD Athlon 64 3200+ S939 Winchester+TR2 קירור Gigabyte GA-k8nf9 לוח אם זכרון 512 DDR 400Mhz corsair מארז SuperTalent X-Blade 400W דיסק קשיח Maxtor 160 GB SATA 7200RPM צורב DVD LG dvd-rw 16X כרטיס מסך אפיק PCIX Ge Force FX 6600 128MB PCIX DVI כרטיס רשת 10/100 enternet + 7 מתנות מהחנות: ** עכבר מיקרוסופט +מקלדת 50 דיסקים לצריבה מצלמת אינטרנט לוגיטק מיקורופון אוזניות סה"כ 3999ש"ח לגבי הלוח אם זאת פעם ראשונה אי פעם שאני הולך על לוח מחברת גיגה בייט כי פשוט לא היה לי כסף ל…

• 5 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.