עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ככה, קניתי לא מזמן נייד (חודשיים) - HP dv5-1060ej בגדול אני מאוד מרוצה ממנו למרות שהוא שמן, קצת כבד וגדול מדי... הוא בסה"כ אחלה נייד.. באמת יש לי עליו Windows 7 שבואו נגיד ש"נפל ממשאית" או משהו בסגנון אם אתם מבינים למה אני מתכוון. הבעיה היא שאני לומד באוניברסיטה (תל אביב) אני נתקל בתופעה ממש מרגיזה, אני עם המחשב המפלצתי שלי מתקשה לקלוט את הסיגנל של הWIFI בעוד שכל מיני נטבוקים ב1.90 ש"ח גולשים במהירות שיא באינטרנט.. חלק גדול מהזמן אני בכלל לא מצליח להתחבר השאלה שלי אם יש איזה תוכנה, או בכלל משהו שאפשר לעשות באופן כללי בשביל לחזק את הקליטה של הסיגנלים של הWIFI... אני מאוד מודה למי שיעזור לי בקטע הזה.. תודה :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  2. רציתי לדעת את הדברים הבאים: איפה ניתן להשיג את ה- 6800GT של GAINWARD, וכמה הוא עולה? (אני רוצה את ה- GT האמיתי, אני יודע שהוא הכי טוב, ולא איזה 6800 פשוט). האם הגיעו כבר לארץ מעבדי ה- 90nm S939 מדגמי 3200-3000? אם לא, מתי הם יגיעו? וכמה הם יעלו בערך? האם כבר הגיע לארץ הלוח המבוקש MSI K8N NEO2 PLATINUM, מבוסס NF3 לפלטפורמת ה- A64 SOCKET939? איפה ניתן להשיג את זיכרון ה- 2.2.2.5 של pqi, וכמה הוא עולה? האם הוא טוב ממה ששמעתם? ועוד דבר - אחד ולתמיד - מי יכול להגיד לי סופית אם ה- 6800GT של גווינוורד הוא 1.6ns או 2.0ns? ו... איזה מארזים רצים \ ספקי-כוח רצים טוב עכשיו? ו - תודה גדולה לכולכם, וחג שמח! ... and sorry for the n00bish ...

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  3. אין לי צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, כרטיס רשת. אפשר להמתח עם קצת חריגה לא רצינית... תודה ושבת שלום אנשים..

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז ככה, חקרתי לא מעט על LENOVO Y50 ומסתבר שזה מחשב סבבה אבל ברמת גימור די נמוכה (פלסטיקה, חם\רועש, מסך לא הכי איכותי). לעומת זאת אני רואה ביוטיוב כל מיני REVIEWS שהם למעשה צילום של משחק כגון CRYSIS ונראה שהמחשב אוכל את זה בלי מלח. גם רוב חוות הדעת באמאזון חיוביות. נוסף על כך יש למחשב 16GB RAM, מה שמאוד מאוד קורץ לי כי אני בדר"כ מבטל את ה PAGING FILE בווינדוס כדי למנוע SWAPPING, דבר שממש מגביר את הביצועים (אך דורש כמות RAM לא קטנה). LAST BUT NOT LEAST, צלצלתי לאחת החנויות אשר משווקות את המחשב הזה, ממש רציתי להזמין, אבל לא יכלו לענות לי על שאלה פשוטה: האם המסך הוא ANTI-GLARE!! המוכר אמר שהוא לא יודע, ושיש את הפרטים באתר. מה שיותרררר מצחיק זה שב ZAP ובאתר לנובו יש מפרט X, בז…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי, ה DVD תקין כי בדקתי אותו על כמה מחשבים נייחים אחרים. יש איזו דרך מיוחדת לעשות את זה בניידים? אולי ל"להכריח" BOOT באיזושהיא צורה? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  6. דיי הייתי כבר סגור על ההזמנה אבל הבנתי שהלוח מהמחשב הנ"ל : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 לא יתאים לי לכרטיסים כמו 9600GT או ה 4670 , זה נכון ? (הם לא PCI E 2.0) אז אצתרך ללכת על המערכת הזו ( ??? G41 PCIE 2.0) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3266&CatCode=1 ? עכשיו לגבי הכרטיס מסך א. האם 9600 או ה 4670 כן יעבוד טוב עם לוחות G31 ? ב. האם יש הבדל שבאמת יראה לעין (מסך 19 יעבוד מקסימום על רזולוציה של 1024) בין ה4650 ..4670 ...או ה9600GT או שמדובר במקסימום 10 ...15 אחוז ביצועים בינהם ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2639&CatCode=529 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2498&CatCode= כי המטרה …

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  7. קניתי נייד והמטרה שלי לבצע אימג' לכונן C כל עוד שהוא לא התחבר לאינטרנט והוא נקי מוירוסים. חיברתי כונן חיצוני וניגשתי לביוס כדי להגדיר למחשב לפנות אל הכונן החיצוני עם ההדלקה. למרות זאת לאחר שכיביתי והדלקתי את המחשב דיסק האיתחול לא עולה. אציין רק כי הכונן החיצוני חדש וכשאני מנסה לאחר ההדלקה לקרוא מהכונן החיצוני אני מצליח לקרוא.גם בדיסק האיתחול עצמו אין בעיה כיוון שכאשר אני מכניס אותו לכונן של המחשב הנייח הוא עולה עם ההדלקה של המחשב.כך שהבעיה לא נמצאת שם. מה שכן – הכונן החיצוני הגיע עם כבל מוזר.בצד אחד של הכבל יש את המחבר הקטן שהולך לכונן החיצוני ובצד שני של הכבל יש חיבור מוזר – שני מחברי USB. האם מישהו יודע למה יש לי שני מחברי USB? הרי אני צריך רק אחד. האם הבעיה נעוצה בכך …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by roeesnir,

ASUS K550C. ב- Boot Menu יש רק את הדיסק הקשיח, אפילו לא CD. גם ב-BIOS תחת BOOT כנ"ל. יש שם דבר שאף פעם לא ראיתי: Add New Boot Option. וכשנכנסים: יש שם אפשרות להגדיר Boot אבל אבל צריך להגדיר שם מערכת קבצים ו-Path. מה זה הדבר הזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Tbox27,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בקניית של נייד חדש. נתחיל מהשאלון: * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים. (לימודי הנדסה) עבודה עם תוכנות כמו "מאטלב" "סולידוורקס" וכדומה. שימושים נוספים יהיו בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים (חיבור למסך LCD ) ומדי פעם משחקים (כשימוש משני לחלוטין אך שתהיה אפשרות להריץ משחקים). * גודל המסך? 14 אינץ. * משקל רצוי? לא מעבר ל 2.3 - 2.4 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? יכולת עבודה רצופה של 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? עדיפות. לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן לאחר חיפוש מעמיק בפורום. ה…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by MaorSwan,

יש לי מחשב נייד של ASUS [חדש], כפי שאתם זוכרים מאשכולות קודמים שלי.. הוא זבל טהור.. בכל אופן, אני לא מצליח להיכנס ל-BIOS. שום כפתור לא עובד, לא משנה כמה ניסיתי. ניסיתי DEL, F10, F8, F2, INSERT, שום דבר לא עובד. אני חייב להיכנס ל-BIOS כדי לשנות משהו. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  11. האלן, בקנית המחשב היה לי HD של 80DG שמתכום 5GB נתפסים ע"י הrecovery system ועל השאר זה פרטישיון של ווינודס VISTA חילקתי את הפרטיטיות הזה לשניים (לי לפרמט) והתקנתי על השני את XP מעכשיו אני יכול להיכנס רק ל Windows XP והוא לא נותן לי לבחור באפשרויות בחירה את VISTA (ניסיתי לשנות את BOOT.INI וזה לא עזר..) כמו כן אני גם לא מצליח להיכנס לrecovery, אני לוחץ על הכפתור הכחול הגדול על הנייד והוא נותן לי רק שתי אופציות: כניסה לבסיוס \ הגדרת התקני BOOT אני כבר לא יודע מה לעשות.. תעזרו לי בבקשה!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  12. הישארתי את המחשב שלי והאחינים שיחקו לי בו וכיבו אותו כשבאתי להפעיל אותו לא עולה לי הוינדוס מופיע לי חלון כזה התמונה הזו כאילו יש סיסמה מה לעשות איך אני פותר את זה אני לא יכול להיכנס למחשב אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. שלום קניתי לא מזמן מחשב sony vaio pro 13, ברוך ד' מחשב נפלא רק שאני לא מצליח להכנס לביוס שלו נסתי את כל ה_f ואת הassist לחיצה קצרה וארוכה ולא מצליח? דבר נוסף והוא גם על הדרך זה אם אפשר עט כמה שיותר טוב למחשב שיהיה מדוייק נוח ואפילו שיהיה לו כמה כפתורים (הבנתי אין לא דיגיטל pen נשמח לגלות שטעיתי). תודה רבה ובהצלחה לנו ולכל עם ישראל ושנעשה ונצליח בעזר ד'. שנמשיך להיות מאוחדים.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. המחשב הוא R50e דגם U3G 1834. הבעיה היא שכמעט כל דיסק צרוב DVD ו CD רגיל וכן העתקים מדוייקים של סרט DVD (כלומר לא רק DATA) לא עולים במחשב הזה, כלומר הוא לא קורא אותם. דיסקים מקוריים של סרטי DVD עובדים ללא בעיה. אופיר

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, רכשתי את המחשב הזה מהמבצע של אלקטרה ומשום מה אני לא מצליח להפעיל את המצלמה המובנית שיש בו. הוא הגיע כשמותקנת בו התוכנה CRAZYTALK CAM SUIT וכשאני נכנס אליה היא מודיעה לי שאין שום מצלמה במחשב. וכשאני נכנס בלוח בקרה ל"סורקים ומצלמות" אני גם לא רואה שיש איזושהי מצלמה מותקנת במחשב. איך אני מפעיל את המצלמה במחשב הזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by nirmeller1,

שלום, אני מנסה לחבר עכבר Bluetooth למחשב נייד VOSTRO 1320 של DELL, ללא הצלחה. העכבר אינו מופיע בסריקה שמבצע המחשב למציאת התקנים אלחוטיים. אני אמור להתקין איזשהו DRIVER עבור ה-BT?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אתמול קנינתי dell Vostro A860 וברגע שאני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית הוא לא מזהה שום רשת יש עוד מחשבים בבית שעובדים עם הרשת האלחוטית הזאת ממה שהצלחתי להבין אני חושב שצריך איכשהו להפעיל את הרשת הזאת למרות שבאייקון של הרשתות ובמפרט של הדרייברים כתוב שהוא פועל ומופעל יש הצעות? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. אופציה ראשונה - אופציה מספר 2 - מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1430 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 - משתתף בבלאק פריידי כמות: 1 - מחיר: ₪ 69 לוחות אם: MSI Z370 TOMAHAWK כמות: 1 - מחיר: ₪ 724 זכרונות: Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK16GX4M2A2133C13 - משתתף בבלאק פריידי כמות: 1 - מחיר: ₪ 693 מארזים: Fractal Design Focus Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪ 282 ספקי כוח: Corsair RM750x 750W PSU 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 527 דיסקים SSD: Samsung SSD 250G 960 EVO NVMe M.2…

19. שלום, קניתי לפני שבוע מחשב ונעזרתי בפורום מפרטי מחשב לפני הקנייה (המפרט רשום בצד ימין). יש לי את כל המשחקים הכי חדשים ועם הגרפיקה הכי טובה ויש משהו מוזר מאוד, יש לי כרטיס מסך GTX 680, והתקנתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA (גרסא 310.70), יש לי את המשחקים Far Cry 3 ו-Battlefield 3, ואת שניהם אני מצליח להריץ על ULTRA וה-AA עד הסוף, בקיצור הכל על מקסימום ואני מצליח להריץ אותם על 60 FPS בלי דרופ אחד אפילו, עובדים מצוין וזה משחקים עם גרפיקה מצוינת. הורדתי את המשחק Batman Arkham City ואת Sleeping Dogs, שניהם גם על מקסימום (הבטמן כולל PhsyX עד הסוף גם) ואת שניהם אני לא מצליח להריץ על 60 FPS , יש המון דרופים וה-Sleeping dogs בקושי מצליח להגיע ל-60 גם שאי…

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  20. Started by ofirmk,

כאשר אני מבצע חיפוש בפורום אני מקבל באופן קבוע הודעה Your search query didn't return any matches ניסיתי עם מרכאות ובלעדיהן מילים כמו מחשב, נייד וכדו' אך קיבלתי את אותה הודעה - מישהו יודע מדוע? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  21. שלום לכולם, היום ניסיתי לחבר HDD עם יציאת eSATA למחשב ולא הצלחתי. יש לי כניסה שהיא משולבת USB ו ESATA. ניסיתי להכניס את הכבל בצורה הנכונה - הוא לא היה הפוך, והוא בקושי נכנס חצי דרך. מהסתכלות עם העין, נראה כאילו הלוח עצמו שאליו הכבל מתחבר נמצא מעט גבוה מדי..איך זה יתכן?

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  22. Started by Speed Demon,

ערב טוב! סבתא קנתה מחשב חדש,שיהיה במזל טוב! אחרי שהתקנתי לה מערכת הפעלה,ניסיתי להתחבר לאינטרנט אלחוטי,אל הראוטר,אצלי בבית,אבל לא יצא לי משום מה. חיברתי את המחשב עם כבל רשת לראוטר והכל עבד. חשוב לציין שיש ברשותי נגן MP4 עם WIFI והוא מתחבר בקלות לראוטר,לצורך השוואה. היום התקנתי אצלהם בבית ראוטר חדש לאינטרנט שהם הזמינו,דרך כבל רשת הכל עובד פיקס,אבל בצורה אלחוטית זה לא מוצא שום דבר. לדעתי זה משהו בהגדרות המחשב,חיטטתי ולא מצאתי כלום. המחשב נמתא כרגע אצלי לצורך פתרון הבעיה. תעזרו לי בבקשה,מה עלי לעשות כדי שהמחשב יתחיל לזהות רשתות אלחוטיות? תודה.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  23. יש ברשותי מחשב של אייסר. בבית אנימתחבר דרך ראוטר לנטוויזן. בכל מקום אחר שאני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית אחרת, המחשב מזהה את הרשת האלחוטית (ללא סיסמא) עם אות חזק מאוד. כשאני מנסה להתחבר החיבור לוקח זמן ארוך מהרגיל, ואז אני מקבל הודעה שהחיבור unseccessful, ואז מופיע לי limited access, ואני לא מצליח לגלוש או להתחבר למסנג'ר למשל. חשוב לציין שגם בבית מופיע לי. Limited access אבל אני גולש ומתחבר להכל ללא בעיה. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by avz,

הי יש לי מחשב נייד מהעבודה (לנובו) שהבאתי הביתה ואני רוצה להתחבר לרשת הביתית שיש לי (ראוטר אלחוטי TPלינק). המחשב (עם מע' הפעלה XP) מוצא את הרשת הביתית, עוצמת סיגנל חזקה, אבל לא מצליח להתחבר ולגלוש בעזרת הדפדפן. בתמיכה של הוט אמרו לי שיתכן שהמחשב חסום לכניסה לרשת כלשהי מלבד הרשת של העבודה. מכיוון שזה יום ו', בעבודה אין לי עם מי לדבר. האם ניתן, ואם כן כיצד, להסיר את החסימה?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by romanroman,

שלום,יש לי מחשב נייד של LG ועליו היתה מערכת הפעלה VISTA. לפני כמה זמן נתקע לי המחשב וכיביתי אותו. מאז המחשב מגיע לחלון הטעינה של VISTA ושם הוא נתקע ומסמן שWINDOWS נטען וככה זה נמשך.... ניסיתי להתקין VISTA חדש אבל גם שם זה אותה בעיה.ניסיתי גם להתקין XP וזה לא עובד. ניסיתי לבדוק את החיבורים,לנקות אבק מהם וכלום לא עוזר. בקשר להתקנת XP חפשתי גרסה שתומכת ב SATA וגם היא לא עובדת וההתקנה פשוט נעצרת בכל מקום. הבעיה היא שבמחשב הזה אין יותר מידי אופציות ב BIOS (זה קשור יותר לשינו הגדרת SATA) ואני מוגבל מאוד אשמח אם תיתנו לי טיפ לפני שאני נשבר ונותן אותו למעבדה!! יש לי מחשב LG סוג F1

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.