ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי את המפרט הזה: Intel BLKDH67BL-B3 Bearup Lake Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪473 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪129 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 Toshiba 1TB 7200RPM 16MB Sata3 , יחידות 1 ₪499 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3441 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Cooler Master Elite 335, יחידות 1 ₪180 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1348 Antec EarthWatts EA380 380Watt 80Plus, יחידות 1 ₪226 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2464 הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמיני…
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
השימוש (ואל תצחקו ..=]..) אינט', והמשחק פיפא,...ובעתיד הקרוב קומפי לילדים קטנים =]... המחשב הוא בשביל אחי ואישתו, אז הם אינם צריכים HD גדול (מספיק 80GB). כ.מסך ממוצע,אך בשום פנים ואופן לא LOW END!!,קצת יותר מזה =]... (חשבתי בכיוון של 7300GS, איך הוא?) מסך 17', מקלדת, עכבר רמקולים, וצורב DVD. לא חשוב אם זה INTEL או AMD, העיקר מע' 64BIT, העדפה לAMD. תודה מראש! לבנתיים אני בניתי מפרט מKSP (אני גם מעדיף את חנות זו, כי יש אותה עכשיו באשדוד =] ) : מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 890 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NMF-9 s939, NF4, PCI-E, SATA, 1394 1 480 480 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ …
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה מאוד שלא יצא לי להתחבר לאתר, הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש. סומך עליכם למפרט הטוב ביותר. . מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רואה בתקציב הזה סיבה אמיתית לחרוג אלא אם יש באמת משהו מיוחד (חריגה לא מוגבלת אבל שוב, אם אין טעם אז אין סיבה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטי HD וכנראה גם תוכנות תכנות אמבדד. הכיוון העיקרי לדעתי כאן הוא כלפי משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחש…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה הייתם קונים משתי המפרטים הבאים ? 1 MotherBoard - EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeIL 512MB PC2700 DDR 333MHZ Gpu - Gigabyte ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB Hd - WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version 2 MotherBoard - EPOX EP-8K9AI KT 400 Cpu - AMD ATHLON XP 2100 + FAN Memory - Corsair CMX512-3200PT Gpu - Gigabyte ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB Hd - WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version שתי המפרטים עולם בערך אותו הדבר אבל השאלה היא למי היו יותר ביצועים? אני שואל אותכם מה הייתם מעדיפים ומה הייתם משפרים ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים וסרטים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1152X864 * באיזה סוג משחקים תשחקו? battlefield bad company 2, crysis, * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא …
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לקולנוע ביתי + מוזיקה - פורמטי אודיו חדשים, סרטי תלת מימד וכו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Intel® HD Graphics 3000 with up to 1.6GB Dynamic Video Memory vs 2nd generation Intel®Core™ i5-2450M 2.50GHz vs AMD Radeon™ HD 6490M graphics with 160 cores + ultra-fast GDDR5 memory האם יש הבדל משמעותי ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - dragon age 3, lords of the fallen -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 27 אינץ׳, 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברצוני לקנות מחשב שיוכל "לסבול" את כמות ההורדות שלי עם תוכנה חזקה שדורשת הרבה כוח ממנו וכמובן גם משחקים די חזקים כמו americas army , חשבו שיהיה צורב DVD ולפחות 4 כניסות USB קדמיות יש ברשותי מסך ושאר הדברים כמו עכבר מקלדת וכו'... כרגע התקציב שלי הוא 3000 ש"ח האם זה מספיק ? צריך לשפר ? אין בעיה גם לקבל מפרט ב3500 אם צריך שינויים חשובים. תודה מראש לכל העונים ! קובי. נ.ב. שכחתי לציין שאני רואה המון סדרות וסרטים במחשב...
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כמו כל קונה ממוצע אחר בלי הרבה רקע במחשבים, גם אני הלכתי לאיבוד בתוך אוקיינוס האפשרויות אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם מחשב או מפרט ספציפי לצרכים הבאים: 1. עבודה סטודנטיאלית רגילה- כל יישומי האופיס, אינטרנט. צריך הארד דיסק עם נפח מכובד (500GB לפחות) 2. משחקים. אני אמנם לא גיימר, אבל אני כן רוצה מעבד חזק. i5 יעשה את העבודה נראה לי. 3. עריכת תמונות בפוטו-שופ ותוכנות עריכה אחרות. האם בגלל זה אני צריך כרטיס מסך חזק, או שמספיק האינטל הסטנדרטי? 4. רוב המכשירים שאני משתמש בהם היום יש להם usb 3 5. מסך 15.6 חובה. הסתכלתי על הVOSTRO של דל לא מעט, איך הוא? האם יש דגם מומלץ יותר של HP או ASUS? או אולי חברה אחרת?] התקציב שלי הוא בערך 3500 אולי קצת יותר, האם זה ריאלי? תוד…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מאחת החנויות, מה אתם אומרים? http://intel-core2-quad.formagroup.biz/buy.htm
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט ראשון: Amd Athlon4200 64 + (s-939) x2 dual core Amd Asus A8n32-sli Deluxe s939,nf4,2xPCI-E,GBL 2x512MB 400Mhz V-DATA cl 2.5 Gigabyte 7900GT 256MB tv,DVI,PCI-E Westren Digital 160GB sata II 7200rpm 8MB NEC 3550A dvd +\-RW x 16 Dual Layer x 8 Hec Compucase CI-69U6 400w הערך של המפרט הזה בחנות קיי אס פי 7625 ש"ח מולו יש מפרט שני : AMD Athlon 64 x2 Dual core processor 3800 + (2.0Ghz) Retail Box 2x PQI 1 GB DDR400 pc 3200 Maxtor Maxline III 250 GB SATA 16 MB 7200Rpm 7B250F0 NEC ND-4551 Dual layer DVD +\- R\W\DL x16 Bulk Black Leadtek Winfast px7900GT 256MB DVI PCIe Anntec TruePower II 430 w Thrmaltek Soprano VB1000sns silver window DFI NF Ultra Infinity Artic cooling Fr…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי לפטופ LENOVO 3000 C200, הייתי צריך לפרמט אותו, פירמטתי ויש עליו כרגע XP SP2. אבל הוויפי לא עובד. ניסיתי המון דרייברים, אפילו הדרייבר שהורדתי מהאתר יצרן שלהם של הדגם הזה לא עזר.. לא מופיע הwireless network connection בחיבורי הרשת. במנהל ההתקנים תחת מתאמי רשת מופיע לי 2 שורות 1. realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC 2. מתאים 1394 NET וחוץ מזה בהתקנים אחרים(לא מזוהים) מופיע לי 1. PCI Device 2. בקר רשת 3. בקר אפיק SM 4. התקן מערכת בסיסי
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עד 2200 ש"ח ללא חריגות. השימושים העיקריים בו יהיו גלישה באינטרנט - מיילים, פייסבוק, יוטיוב וכו', אופיס, צפיה מזדמנת בסדרות, ועריכות אודיו בסיסיות בתוכנת Cubase (אין לי כוונה להפעיל VST's כבדים במחשב הזה, אלא לעבוד מהדרך כשאפשר). מאחר ומדובר בתקציב נמוך, אני לא מצפה למחשב שיעשה את כל הדברים הנ"ל במהירות האור, אך כן מצפה למחשב שיתמודד עם המשימות הללו באופן הגון, וללא קרטועים ממושכים. ספציפיקציות רצויות: 1. גודל המסך - עד 15.6 אינץ'. רצוי מאט, בהנחה וזה בכלל קיים בסכומים האלה. 2. רזולוציה - HD 1366x768 3. משקל - אין הגבלה 4. זמן סוללה - עדיפות ל6 שעות ומעלה 5. יציאת HDMI - יתרון. USB3 - כנ"ל. 6. גודל כונן קשיח - אין חשיבות…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב נייח של חברת DELL ויש שני דגמים שמעניינים אותי במיוחד: Precision T1500 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14437 Inspiron 580 i5-750 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14863 הראשון מכיל מעבד I7 וכרטיס גרפי NVIDIA Quadro NVS 295 256MB DDR3 השני מעבד I5 וכרטיס גרפי ATI Radeon HD 5450 1GB המטרה העיקרית היא צפייה בתכני בלו-ריי כבדים, ואולי בשלב מאוחר יותר גם משחקים. השאלה היא קודם כל, איזה כרטיס נחשב לחזק יותר? שנית וזה בעצם הנקודה העיקרית- איזה מחשב יוכל להציג בצורה חלקה יותר וללא שום מאמץ סרטיHD מכל הפורמטים האפשריים? (הכוונה כמובן לשילוב בין המעבד לכרטיס הגרפי של כל מחשב) כרגע יש לי מחשב עם מעבד Intel core 2 4400 וכרטיס 8500G…
-
- 20 תגובות
- 15k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך חשוב שיהיה בו... הצרכים שלי כרגע זה סרטים ומשחקים אבל לא משחקים עם גרפיקה מטורפת... אני יודע שיש את הכרטיס הזה INTEL HD GRAPHICS הוא טוב?
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום. אחי זקוק למחשב נייד ובקטגוריה הזאת אני פחות מתמצה ולכן לא תזיק לי עזרה בנוגע למחשב. השימושים בעיקר הם: לעבודות על OFFICE אינטרנט. זמן סוללה שיהיה בינוני יחסית אם זה אפשרי שגם תיהיה מצלמת אינטרנט מובנת שתיהיה רשת WIFI או כל רשת אינטרנט על חוטית ולפעמים גם שתיהיה אפשרות לצפיה בסרטים או סירטונים מבחינת זיכרון שהמחשב יהיה מהיר יחסית. ואמ... לגבי הארדיסק שיהיה בערך 160 ג'יגה עם 7,200 סל"ד. שיתקפד בצורה מהירה יחסית. אחי מתכוון לעבוד עכבר רגיל אז שיהיו גם יציאות USB וכו' אמ.. מקווה שיש משהו בתקציב המבוקש חח תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 20% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט אופיס ומעט סרטים. (ללא HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תקציב - עד 5000 שימושי המחשב - אקספלורר, מסנג'ר, אופיס ושאר עבודות משרדיות משחקים קלים , צפייה בסרטים והורדות צריכה בלאפטופ כונן DVD צורב כולל הרכבה חשוב שיהיה נוח לשימוש, מהיר עד כמה שניתן ועמיד לטווח הארוך תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. מאוד אוהב את האתר הזה ונעזרתי במפרטים ממנו רבות בעבר. יש לי מספר שאלות לגבי שדרוג אפשרי שאשמח לחוות דעת. במחשב שיש לי עכשיו יש i7 3770k asrock z77 x4 asus 670 לא זוכר איזה ספק אבל בטח לא מספיק ל2 כ מסך כל ממני ssd hdd לא בraid וכו כל זה כנרא בן סביבות שלוש ארבע. חוץ ממדיה בסיסי משתמש בו מדי פעם לגרפיקה דו מימדית ומשחקים ובעקבות החיים פחות ופחות. לא עושה תלת מימד ,לא וידאו ,לא אוברקלוק ,ולא חישובים כבדים אחרים ולא מעוניין בזוג כרטיסים. עד כה מרוצה מהמערכת מאוד ולא התעכזבתי ממנה אף פעם. בזמן האחרון עם מספר משחקים שיצאו לאחרונה אני מתחיל לקבל רושם שיכול להיות שהגיע הזמן לשדרג את כרטיס מסך שלי כדי להשאר מעודכן עם דרישות המארכת של ימינו ולכן עלו לי כמה שא…
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מפרטים שרשומים במדור המפרטים: משרדי ב 2375: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133345§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 רב תכליתי ב 2095: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133347§ion=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 איזה עדיף? התקציב הוא עד 2500 אבל רצוי שיהיה קצת פחות. שימושים - מחשב ביתי לאינטרנט, אופיס, סרטים (לא חייב HD), משמש קצת לפרנסה (עריכת מסמכים עם מספר חלונות אופיס ו PDF וכו'). לא למשחקים. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן OC. מארז ברמת שקט סבירה. לא חייב מערכת הפעלה. צריך הרכבה בחנות. - אני מתכוון להוסיף עוד 2GB זיכרון (סה"כ 4GB), האם זה יעוזר בכל אחד מהמפרטי…
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא ?: [table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪1374 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪46 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][t…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה... אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב במחיר 3,500 ש"ח (אפשרי חריגה בקטנה לא מכליל במפרט ציוד מקיף כמו: מסך, עכבר, מקלדת רמקולים וגם לא מארז, כי אני כבר יודע פחות או יותר איזה אני רוצה אני צריך מפרט רק של מחשב נטו... הצרכים שלי הם בעיקר לעריכה ויצירת מוזיקה וגם קצת וידאו...מחשב שיהיה מספיק חזק גם להריץ עליו ויסטה. נקודות חשובות: *אני צריך כרטיס מסך נורמלי...משהו באמצא, לא יותר מידיי ולא פחות מידיי חח *4 ג'יגה של מהירות (2 סלוטים של 2GB) *500 GB הארדיסק (או 2 של 250 כל אחד...) *ספק כוח מינימום 500W *קירור טוב למעבד כמה שאלות... - שמעתי שעדיף לפצל את ההארדיסק ל-2 (לקנות 2 הארדיסקים של 250 במקום אחד של 500) האם זה נכון? מה היתרונות והחסרונות של זה? - מה זה …
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי לשימוש משרדי בעיקר אבל מעוניין שיהיו גם יכולות יותר חזקות כולל תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להוסיף עוד 2000 שקל רק במקרה של שיפור משמעותי באמת! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , מידול וגרפיקה ב3D , תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) : Unity 3D, Blender, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, Assasins' Creed ומשחקים כבדים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-