ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב! האם מישהו מכיר ויכול להמליץ או שלא להמליץ על כרטיס המסך שבכותרת. אני מתעניין במחשב נייד Dell Precision m4700 ואני רואה שהוא מופיע הרבה עם הכרטיס הנ"ל. ראיתי כאן בפורום שממליצים דוקא על Quadro K2000M אשמח לשמוע! (המחשב מיועד לעבודות גרפיקה כבדות, לעובד שאין לו רגע סבלנות לחכות לתגובה מהמחשב...)
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
NVIDIA GeForce G 103M משהו מקיר כרטיס הזה? איך הביצועים שלו?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
הספק והכרטיס מסך הלכו. נמצאים במפרט. המעבד סוקט 939. יקנה מEBAY ב400 שקל. 4200X2. עכשיו לא מוכנים לממן לי ב1500 שקל ספק וכרטיס מסך. ולכן משיקולים אני מנסה למצוא חלקים זולים ויותר טובים שזולים שם פי כמה. צרכים. כרטיס מסך למשחקים על Dell2407WFP. אני לא גיימר מטורף שישים פילטרים. רק שיריץ חלק על רזולציה גבוהה. ^^^^^^^ המסך. ספק - שיחזיק על המערכת שבמפרט שלי. כולל אפשרות אוברקלוק. אם יש חרגיה קטנה אז סבבה. אבל בשאיפה לכמה שפחות כולל משלוח לישראל. תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת הכרטיס NVIDIA GeForce G 103M 512MB הוא שווה ערך לאיזה גירסה של nvidia Gforce סידרת ה9XXX או 8XXX ובכלל האם הוא עדיף על HD 3450 (With 256 MB Dedicated תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, לפני ~שנה קניתי מחשב שמשמש כHTPC רק בלי כרטיס טלויזיה... עכשיו אני מעוניין להוסיף לו כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט גם שידורי HD וגם SD. אנחנו מחוברים ל-הוט אבל היינו רוצים משהו שמתאים גם ל-יס. מה המלצתכם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שבוע טוב .. זה נראה כאן רציני : ) איך להפעיל כרטיס סים במחשב לוח של סמסונג XE700T1A-H01DE זה טאבלט pc הכולל חריץ לסים (אורנג') ומודם פנימי 3G Modem (HSUPA, HSDPA, UMTS, EDGE, GPRS קישור לדף המוצר באתר סמסונג בגרמניה .. http://www.samsung.com/de/consumer/notebooks-displays/notebook-computers/slate-pc/XE700T1A-H01DE-spec כבר שלושה ימים ולילות אני מחפש פתרון .. מי יושענו ? ליאור .
-
- 5 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
לפי כמה ימים נשרף לי כרטיס הקול (CREATIVE X-FI Xtreamemusic) והתחלתי לחפש אחר כרטיסי קול חדישים עברתי פה על כל המפרטים המומלצים ואפילו באחד מהם אין המלצה על כרטיס קול אפילו לא במחשב החלומות אני שואל את עצמי, ואותכם, איך דבר כזה יכול להיות? תשובת כרטיס הקול על לוח האם מספק את הצרכים של המשתמש הביתי לא תופסת כאן. כרטיס קול על לוח האם צורך משאבים מהמעבד (טוב נו, כיום זה כבר מינורי) והוא מפיק רחשים כל הזמן. יש למישהו המלצות על כרטיסי קול?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
שלום. אני יודע שהשוק של כרטיסי הקול די רווי. אבל בכל זאת.. אני מחפש כ. קול (שיהיה איכותי) - שיהיה חיצוני ! ושיהווה מגבר אוזניות עדיפות ל SNR מעל 120 DB היש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ערב טוב. ברצוני לחבר את המחשב נייד לטלויזיה, הבעיה היא שאני גם רוצה לחבר אותו לרסיבר, רק מה הרסיבר לא תומך ב-HD אז חשבתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל: http://uk.creative.com/products/productarchive.asp?category=209&subcategory=669&product=16642&nav=-1&listby= דגם הנייד המדובר הוא hp pavilion dv6-1330ej הבנתי שאין יציאה אופטית לכרטיס, אם כך איך אני אמור לחבר אותו לרסיבר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חברים . יש לי E4300 משו יודע אם אפשר לקנות לו כרטיס קול אופטי כך שאפשר לחבר אותו לרסיבר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה ממש חלש! לא סוחב לי אוזניות פשוטות...שלא לדבר על ה V700...באס חלש יוצא מהכרטיס קול אל האוזניות...לפעמים אני מרגיש כאילו אני שומע שירים בתוך קרטון לפחות פיתרון זמני עד שאני אקנה כרטיס קול נייד.....אקולייזר של ווינאמפ לא עוזר הרבה, כנ"ל של המחשב עצמו.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת אם יש מחשבים ניידים שבאים עם כרטיס קול של 5.1,כלומר אם יש יציאה אופטית? כי עדיין לא ראיתי מפרט של מחשב שיש בו סאונד 5.1,ואם כן הייתי רוצה לקבל דוגמאות למחשבים כאלה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול קיבלתי מפרט למחשב (רצוי לציין אחלה מפרט) רק שבמפרט לא היה כלול הכרטיס קול והכרטיס מודם רציתי לדעת עם זה בא ביחד עם הלוח אם או שצריך בכל זאת להוסיף את שני הכרטיסים הללו לרשימה במפרט??? תודה...
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול קיבלתי מפרט למחשב (רצוי לציין אחלה מפרט) רק שבמפרט לא היה כלול הכרטיס קול והכרטיס מודם רציתי לדעת עם זה בא ביחד עם הלוח אם או שצריך בכל זאת להוסיף את שני הכרטיסים הללו לרשימה במפרט??? תודה...
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קניתי מערכת 5.1 ואין לי אפשרות להנות ממנה כי הלוח אם שלי לא תומך ב5.1 ,כל הPCI שלי מלאים ולכן אני צריך כרטיס זיכרון חיצוני שיאפשר לי להנות מהמערכת,למישהו יש המלצה שלא תשבור לי תוכנית חיסכון? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ללפטופ שלי נגמר הביטוח ולשלם לאסוס לתקן אותו יכול לעלות כמה מאות שקלים. הרמקולים שלי (בעיקר השמאלי) עושים רעש חורק ומעצבן כשהם בווליום גבוה, ולפי גוגל (תקנו אותי אם אני טועה), זו כנראה בעיה בכרטיס קול. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס קול חיצוני שיתאים למחשב. ללפטופ מחובר גם סאבוופר חיצוני שהגיע עם המחשב, ואני לא יודע אם כל כרטיס קול מתאים ובגלל זה אני מבקש שתמליצו. הדגם של המחשב אסוס n55sf. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש רכיב חיצוני שדרכו אוכל לבצע הקלטות של סאונד (גיטרות, פסנתר) מחיר: עד 600 ש'ח גמיש כמובן בהתאם לאיכות. תודה רבה רבה!
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נייד של לנובו G550. אני רוצה לחבר אותו לרסיבר YAHAMA RXV450 באמצעות כבל אופטי. איך אני "משיג" חיבור כזה לנייד? אשמח לכרטיס PCMCIA, אך אם לכם רעיונות אחרים אשמח לשמוע. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו מכיר ויוכל להגיד לי איך הכרטיס קול:SoundMAX Integrated HD Audio . תודה רבה!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואין בו כרטיס רשת, מה זה אומר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד DELL VOSTRO V131. הכרטיס רשת שיש במחשב הוא: http://www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/documents/product-briefs/centrino-wireless-n-1030-brief.pdf הכרטיס רשת הנוכחי,הוא מאוד עלוב,יכולת הקליטה שלו גרועה,וכל פעם אני סובל מניתוקים. חשבתי לקנות את הכרטיס רשת הזה: http://download.intel.com/network/connectivity/products/prodbrf/323017.pdf השאלה היא האם הכרטיס הנ"ל יתאים מבחינת גודל למחשב הנייד שלי? שאלה נוספת: לכרטיס שציינתי לעיל יש 3 חיבורים לאנטנות,והשאלה היא האם במחשב דל הנוכחי שלי יש 3 אנטנות,או שאני אצטרך לקנות אנטנות? בתודה מראש שי
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב סלוני חדש אלוףףף!!! ואני רוצה לשים לו כרטיס רשת אלחוטי השאלה היא האם ללכת על חיבור PCI או על USB ולמה??? לדוגמא: PCI - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7557&CatCode= USB - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6863&CatCode= שאלת הרחבה: מה עדיף? 1. חיבור אלחוטי כמפורט למעלה. 2. חיבור קווי ארוך מאוד - 15 מטר כבל (כמה עולה?) 3. PLC של הוט - אינטרנט על חשמל. תודה רבה, תומר. 8)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. קליטת האלחוט היא די טובה אבל במצבים מסויימים אני שם לב שאין לי קליטה או שיש לי קליטה נמוכה. שאלתי היא .. 1. האם יש אפשרות לקנות מגבר לכרטיס הרשת ? ( אני ידוע שיש אפשרות להגביר את עוצמת הגל של הראוטר .. אבל לא את זה אני מחפש מאחר ולא תמיד יש לי גישה לראוטר ( למחשב כשאני משתמש באותו מחשב נייד במסגרת עבודתי ) ) האם אפשרות לחבר כרטיס רשת נוסף ( כמו למשל בחיבור USB ) שיקלוט טוב יותר את האות מהראוטר ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-