עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by it_amit,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3574355,00.html מה אתם אומרים על זה? מדובר על דגמים G84 ו G86 נוגע לכל מעבדי 8400 ו 8600 כולל GS?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by אור בנאי,

אני לא קונה בנתיים מחשב כי כל הזמן שיניתי מפרט אבל היום הבנתי שתוך חצי שנה יוצאים הכרטיסי מסך המפחידים האלו שתכלס יהיו מאוד חזקים ובטח גם לא כאלה זולים אז השאלה שלי מה הייתם מציעים לי לעשות ? המשחקים שאני משחק הם GTA V וSims 4 ובעוד חודש יצא NFS 2015 (מכוניות) שגם בו אני בטוח ישחק ומעבר לזה לא נוגע בכלום כי תכלס יש לי הכל בסוני 4. המפרט שאני כמראה יקנה הוא כזה חוץ מהכרטיס מסך לגביו אני צריך תעזרה שלכם כי נראה לי עדיף לקנות כרטיס מסך נטו למשחקים שרשמתי ועוד חצי שנה לשדרג. I5 6600 Skylake + Arctic Freezer Pro 7 Rev2 Msi B150M Bazooka Motherboard 8G 2133Mhz HyperX Seagate 1T Baracudda SSD Sandisk X300 120G Antec 340 Glossy White + VP550W איזה כרטיס מסך יספק אותי לחצי שנה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rotman,

שלום לכולם , רכשנו את המחשב , המחשב מגיע עם כרטיס מסך radeon hd 6630 . כאשר אני נכנס ל device manager מופיעים לי 2 כרטיסים , ה radeon וגם intel HD ,אני מניח שהאינטל זה הכרטיס המובנה? איך אני יודע באיזה כרטיס המחשב משתמש בפועל? נ.ב ניסיתי לבטל את הכרטיס המובנה והרזולוציה של המסך פשוט ירדה ... אשמח לקצת הסבר איך זה בדיוק עובד ומה עליי לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by liav12,

שלום, לפני קניית מחשב נייד חדש רציתי לדעת לאיזה כרטיס מסך יש יתרון על השני מבני השניים? 4650 במחשב מדגם טושיבה וה 130 בשל LG, ההבדל הוא שהטושיבה זול באלף שח יותר. מה מהם חזק יותר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by ashinak,

מה ההבדל בין כרטיס מסך ATI Mobility Radeon® X1400, זיכרון 256 עם טכנולוגיהHyperMemory ל- Nvidia דגם GeForceGO 7300 זכרון משותף TurboCache 128MB אשמח לשמוע חוות דעת על שתי הדגים הללו (למה היעוד של כל דגם מבחינת ביצועים) ועם השוני כל כך גדול וכמוון מי עדיף.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  6. שלום לכולם, אני עושה עכשיו סקר שוק לגבי כרטיסי מסך ל-PC שאני מרכיב. הצרכים שלי הם ברובם סטנדרטיים (גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות שירות נפוצות [צריבה וכו'] וכו') אבל הפעם יהיה גם דגש על מחשב שמסוגל להריץ משחקים בצורה טובה ואפילו מצוינת אם התקציב יאפשר זאת. דוגמאות למשחקים שארצה להריץ: Mass Effect 3, Skyrim ו-GTA5 במידה וייצא ל-PC. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא עד 900 ש"ח לכל היותר. מצאתי כמה דגמים של כרטיסי מסך שנראים לי מתאימים והייתי רוצה המלצות או ביקורות עליהם מכם, אם אפשר. (המחירים בסוגריים נלקחו מהאתר של אייבורי, אבל אין לי כוונה לקנות שם בהכרח אלא רק לקבל מושג על סדרי הגודל של המחירים): Asus AMD Radeon HD 7770 V2 1GB HD7770-DC-1GD5-V2 (מחיר - 755 ש"ח) Gigabyte AMD Radeo…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  7. היי כולם אני מתארגן לקניית נייד 15.6, core i7 עם 4-8 ג'יגה זכרון. אשמח לשמוע את דעתכם בקשר למה שקורה היום בשוק כרטיסי המסך לניידים בלי קשר לתקציב. איזה 2-3 כרטיסים הם החזקים ביותר ו\או נותנים תמורה הטובה ביותר למחיר מAMD ומnvidia? בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות באזור המרכז. איך notebookclub? (לא חשוב לי שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה). בנוגע ל KSP, אני לא מת עליחם, אבל הבנתי שהם עובדים עם היבואנים הרישמיים ברוב המקרים (ואז לאחר הקנייה אתה לא קשור אליהם יותר), זה נכון? אשמח לשמוע כל הערה או הארה שיש לכם (כמו למשל: אידיוט, אם אתה רוצה מחשב למשחקים אל תקנה בכלל לפטופ וכו'). שבת שלום גל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי לכולם ! גמר חתימה טובה ! התשובה בקצרה - לא ! אם יש במערכת שלכם כרטיס מסך בסביבות 1050 אז שווה לשדרג. אחרת, אל תצפו להפיכת המערכת מפייפר ל - F35 ..... השיפור המשמעותי בא לידי ביטוי בתוכנת דה ווינצי, אבל גם שם זה גג סביב 15 אחוז, תלוי מה וכמה עושים. כן, יש יותר ליבות CUDA וידה ידה ידה, אבל בתכל'ס, זה לא בא לידי ביטוי בתוצאות.

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  9. אני מחפש מחשב חזק לגרפיקה ורציתי לדעת האם ATI Mobility Radeon X1600 נחות מה Nvidia 7600 אשמח לתשובה, זה ממש חשוב לי. תודה.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by assi4u,

שלום לחברי הפורום! אני קצת חדש כאן אז סליחה אם השאלה לא בפורום הנכון. ראיתי במפרטים שמפרסמים כאן כ. מסך משומש מה היתרון של זה? ועד כמה הוא אמין?

11. Started by iho,

שלום חברים קניתי מחשב נייד דל 6400 ויש לי בעיה שאיני מצליח להתגבר עליה בכל פעם שאני סוגר את המחשב הנייד הוא כאילו נכנס למין מצב שינה כזה ואי אפשר להעיר אותו הדבר היחיד שאני מצליח לעשות זה ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ה - ON OFF ולכבות אותו לגמרי ולהדליק מחדש. הערות נוספות: א ניסיתי לסדר את זה דרך ההגדרות בלוח הבקרה וזה לא עוזר כלום ב. אשמח לדעת כיצד ניתן לחבר את הנייד למסך חיצוני והאם יתכן שאין לי את הפונקציה הזו (אי על כל פנים לא מוצא אותה במקום שהיא בד''כ קיימת) ג.בזמן של כיבוי רגיל דרך תפריט התחלה אין לי אופציה למצב שינה אם מישהו יכול לומר לי מדוע אני אשמח

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. + אחריות על כל חלק

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by udist,

כאשר אני מסיים עבודה עם הנייד, האם עדיף לכבות אותו או לסגור את המסך ולתת לא לעבור למצב שינה? (hibernate) ובכל מקרה, האם להשאירו מחובר לחשמל או לנתקו? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  14. הציעו לי את המחשב HP NC 6220 ב2800 עם שנה אחריות של HP, משומש. לעומת HP G7020 חדש, גם עם שנה אחריות, ב3000. יש גם מחשבים זולים של MSI עם שנתיים אחריות במחיר קרוב לזה.... מה כדאי להעדיף בתקציב נמוך?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  15. טוב, יכול להיות שזה קשור לבעיה המקורית שמצאו ב-שבבי G84 ו-G86s. ויכול להיות שזה כשל אחר שקשור למרכיב החומרה (במקרה שלי גיגה בייט). אחרי שהמחשב עבד מצויין במשך כחצי שנה הוא החל לקרטע בצורה הדרגתית שאם לא שמים לב להדרגתיות אפשר להאמין שזה פשוט קרה ביום אחד. בשלב הראשון המחשב היה נתקע, ככה בלי מאמץ מיוחד, היה אפשר לעבוד עליו שעות ימים ואף שבועות, ואז פתאום הוא היה נתקע. לאחר מכן, שמתי לב להפסקת עבודתם של חיישני הטמפרטורה של המעבד (coretemp) בעוד שחיישן ה-ACPI עובד. [יכול להיות שהחיישני coretemp אחראים על המהירות מאוורר ולכן הפסקת עבודתם גרמה להחמרת המצב של הנייד] לבסוף הכרטיס מסך שבק חיים, אך רק במקרה של עבודה עם הדרייבר הקנייני של אנוידיה, ברגע שהמערכת הגרפית עולה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מה יכולה להיות התקלה? (ויסטה SP1).

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  17. במצב רגיל כשסוגרים את מכסה המחשב, גם המסך הרגיל נכבה.. 10x

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  18. ה-Inquirer, אחד המקורות ה"לוחמניים" והפעילים ביותר בסוגיית כרטיסי המסך הדפוקים של Nvidia, מפרסם כתבה שמאשימה את Nvidia בשימוש ב-"Bumps" בעייתיים גם בדור החדש של כרטיסי המסך מתוצרתה (סדרה 9) או לפחות ספציפית ב-9600m GT שב-Macbook Pro. http://www.theinquirer.net/inquirer/news/921/1049921/inquirer-confirms-apple-macbook-pros-have-nvidia-bad-bump-material Cnet מדווחים על העניין במגזין הוידאו שלהם: http://cnettv.cnet.com/2001-1_53-50004762.html?tag=nl.e404 תגובתה של Nvidia: http://news.cnet.com/8301-13924_3-10119277-64.html כמובן שלא ברור האם הדבר הזה יגרום לבעיות כלשהן או לא, יתכן כמובן שההסבר של Nvidia מדוייק. עם זאת, בהחלט מעצבן מאד ש-Nvidia בוחרת להיות כלכך חשאית ולא לנקוט…

19. קניתי נייד של טושיבה בארה"ב ועכשיו שהבאתי אותו לארץ אני רואה שכתוב על השנאי שמתחבר לחשמל 100 v ולא 100-240 v אז אני מבין שלא כדאי לחבר אותו לחשמל בארץ, נכון? התקשרתי לשירות לקוחות של ושיבה בישראל (שהיה ממש קשה לתפוס אותם והשירות היה מאוד מנפנף ולא איכפתי) והם אמרו לי שאני צריך לקנות שנאי שמתאים לארץ ושהם לא מספקים אותם לניידים שנקנו בחול. רציתי לשאול אתכם איפה לדעתכם כדאי לי לקנות שנאי כזה ומה אני צריך לראות שכתוב במפרט שלו כדי שאני אדע שהוא מתאים? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by orengore2,

היי חברה קניתי את המחשב של HP G62-10 מחשב מעולה, רק מה, כשאני מעתיק משהו, בין אם זה בין מחיצות, דיסק און קי או מהרשת, הוא מעתיק נורא לאט. המחשב מוגדר על ביצוע חשמל הכי גבוהים ומסומן לכונן לא להכבות אף פעם. ניסיתי לשנות את הDMA ללא הצלחה (אין אפשרות כזו בכלל). גם בביוס חיפשתי ACHI ולא מצאתי. אין כל כך אפשרויות בביוס. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי מערכת ההפעלה שלי היא WIN 7 64 BIT תודה רבה

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by mavingadol,

שלום יש לי ידע רב בחומרה , ואפילו הרכבתי לחברים שלי ולמשפחה כמה מחשבים והמלצות. אני מעוניין להתחיל להמליץ על לאנשים פה בפורום על מפרטים שאני חושב שהם טובים . האם בשביל לכתוב כאן ולהמליץ אני חייב לעבור איזו בחינה או הסמכה ממשהו בשביל לכתוב לאנשים? אם כן איפה נבחנים , ומתי? מאיפה אני צריך להמליץ לאנשים פה ? מאיזה חנות הכי טוב להמליץ לאנשים לקנות את המחשב שלהם ? אני מכיר 2 חנויות שקניתי מהם חלקים , א.לומדה באשדוד וRSM בתל אביב , האם זה בסדר לכתוב את ההמלצות שלי משם ? מבין-גדול

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by yossi21,

מדובר בלפטופ Acer Aspire, מסך 15.6 אינץ' שקיבלתי. אני מעוניין להחליף את המסך. איפה כדאי לי לעשות את זה וכמה אתם מעריכים שזה יעלה לי? וכמה זמן אחריות אני יקבל על המסך החדש? תודה.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  23. Started by yuvalaba,

איזה לוח עדיף לדעתכם ומדוע https://www.msi.com/Motherboard/Z370-SLI-PLUS/Specification או https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z370XP-SLI-rev-10#sp או https://www.asus.com/us/Motherboards/ROG-STRIX-Z370-F-GAMING/specifications/ או אחר איזה? שימוש PROJECT CARS תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by globex,

היי טוב רציתי רק ליידע אותך שהבאתי נייד חדש עם AMD Athlon 2600 256M 20G וכו וכו אני הולך להריץ עליו כמה יישומים שלי ואני מקווה שהוא יעמוד בציפיות שיצרת אצלי ;D , אעדכן אחרי החג

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by crssa,

תודה רבה על התייחסותכם אמש בנוגע להרכבת מפרט המחשב. עכשיו יש לי כמה קושיות. ראשונה: מנסיונכם, (לצרכים ביתיים)עדיף לקחת 2 הארד דיסקים או אחד בעל נפח גדול? שניה: יש לי עד 1500 ש"ח גג להשקיע במסך. האם אין אפשרות לקבל מסך טוב (4x3) בן 20 או 22 אינטש במחיר זה? אם כן על איזה הייתם ממליצים? שלישית: מאחר והכוונה היא שהמחשב, למרות שהוא מיועד לעבודה משרדית יחזיק זמן רב ככל האפשר, רציתי להוועץ אתכם במפרט אחר, בעל מעבד חזק יותר ולקבל את חוות דעתכם על התמורה ביחס למחיר. ואם אתם חושבים שהמפרט פחות טוב מהמפרט שהצעתם, אז למה. מעבד - Intel Pentium IV QUAD Core Q6600 2.4GHZ FSB1066 8MB לוח אם - INTEL צ'יפסט Intel® Desktop Board DP35DP DragontailPeak זיכרון - Kingston 2GB DDR-II …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.