עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לחברי הפורום, שלום. המטרה היא הרכבת מחשב על בסיס מעבד Intel Core 2 Extreme QX9770, 3.2 GHz Q9770 (BX80569QX9770) Boxed Processor. פריט זה הוא נתון קבוע ולא ניתן לשינוי. קיבלתי הצעות מחיר משתי חנויות שונות. מבקשת עזרה בביקורת המפרטים והערות. המחשב הוא לא מחשב גיימינג. למחשב יחוברו שני מסכים LCD 23 אינץ. מפרט ראשון מארז COOLER MASTER ELITE 335/334. ספק כוח ANTEC NEO ECO 620W. לוח אם GIGABYTE GA-EP43T-UD3L. זיכרון KINGSTON 133 DDR3 4GX2. כ. מסך SAPPHIRE HD 5670 1GB DDR5. מאורר COOLER MASTER HYPER 212 PLUS. דיסק WD GREEN SATA 7200 500G. מפרט שני מארז THERMALTAKE ARMOR A60 MID-ATX. ספק כוח ANTEC HIGH CURRENT GAMER 620W. לוח אם אותו דבר כמו במפרט הראשון. זיכרון KINGSTON 1333M…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by omrylevy,

היי יש לי מחשב עם מעבד E5800 עם 4GB זיכרון ולוח של ASROCK G41 אני רוצה לקנות כרטיס מסך GAINWARD GT450 1024mb DVI HDMI DDR5 וכמובן להחליף ספק השאלה שלי עם המעבד והלוח חלשים והכרטיס לא ינוצל , תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. טוב אני שוקל לשדרג את עצמי במעט מה-אסוס G51VX RX 05 שלי אבל היות ומדובר בלפטופ גיימינג שאין בארץ בכלל יש לי קצת בעיה בתמחור שלו אשמח לשמוע כמה הוא שווה הוא בן שנה וחצי במצב בצויין Mobile DualCore Intel Core 2 Duo P7350, 2000 MHz 7) Motherboard Chipset Intel Cantiga PM45 System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 260M (1024 MB) Multimedia: Audio Adapter Realtek ALC663 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3] Storage: Disk Drive ST9320421AS (320 GB, 7200 RPM, SATA-II) Optical Drive H…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. הכנס ציטוט http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-380m.htm מעוניין לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל, מבחינת הצרכים שלי הוא נראה מתאים. מחיפושים שערכתי עולה כי המחשב נוטה להתחמם בלשון המעטה, האם למישהו יש ניסיון עם הדגם הנ"ל? האם המחשב הנ"ל מומלץ לשימושים ולדרישות שלי, האם מישהו חווה בעיות או תקלות עימו? תודה רבה. ---------------------------------------------------------------------------------- תקציב - 2500-3000 ש"ח, אפשר לחרוג מטרות המחשב - המטרה המרכזית ביותר היא שימוש משרדי (אינטרנט ואופיס), המחשב נקנה לצורך לימודים/פסיכומטרי. מטרה משנית היא צפייה בסרטים. אין לי כוונה להפעיל משחקי מחשב כבדים על המחשב אם יהיה ניתן להפעיל לדוג' Counter strike 1.6 ומשחקים ברמתו - …

• 17 תגובות
    • 6k צפיות
  5. Started by Masasa,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDellInspiron5010 איך המחשב? ממש התרשמתי ממנו חוץ מהקטע של המשקל שלו הוא ממש טוב לפי דעתי... לא ראיתי הרבה מחשבים ניידים עם כ.מסך כזה (לפחות לא במחירים האלו....) השאלה אם הוא מחשב טוב והחברה היא חברה אמינה... כי אמרו לי שdell לא כל כך טובים.... עוד משהו המשקל משמעותי עד כדי כך ? יש כל כך הבדל בין 2.7 ל-2.5 ? כי ראיתי מחשב נוסף... http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2574077 בעיקרון חשוב לי שהוא יספק אותי מבחינה נוחות וביצועים תודה רבה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. יש לאחותי מחשב נייד עם חיבור vga ו s-video עכשיו רציתי לדעת איך אפשר לגרום למחשב להציגד וידאו על גבי lcd עם חיבור s-video קומפוננט וחיבור בננה בצבעים אדום צהוב לבן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Kenny,

היי אנשים.. אין לי הרבה מה להוסיף, המחשב ישמש למוזיקה ולסרטים (יסחוב HD?) בעיקר. חשבתי להשתמש בו גם לאינטרנט, השאלה : האם אני יוכל לקרוא טקסטים באתרים? הוא יתחבר ל LCD 32 שהיא HD READY. מידע נוסף : אין צורך בציוד נוסף כלל, מלבד המארז! שקט לא ממש משנה.. הוא יהיה בתוך הארון. *יש משהו שאני צריך לדעת? שימושים נוספים למחשב סלוני מלבד מה שציינתי?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by yairperetz,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by עודדוס,

אהלן חבר'ה, אני מתכוון לקנות בקרוב את ה-Dell Inspiron N3010,עם מעבד i5-460M וכרטיס מסך ATI 5470 1GB גודל המסך הוא" 13.3 . האם למישהו יש ניסיון עם המחשב הזה? במידה וכן אשמח לשמוע חוות דעת. אם למישהו יש רעיון למחשב אחר, יותר טוב, באותה קטגוריה- אשמח לשמוע עליו. תודה עודד

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, מחפש לקנות מחשב נייד מסך 13 אינץ בעיקר לעבודה על אופיס. עד 2500 שח תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום. אתמול המחשב הנייד שלי נפל, כשהוא היה מחובר למטען, הפין שמחבר את המטען ללוח האם נשבר ויצא מהמקום. פתחתי את המחשב וניסתי להחזיר אותו, אבל כנראה שיש איזה בעיה במגעים (הערכה שלי לפי מה שראיתי) וזה לא עובד. אני לא רוצה לקחת את זה לתיקון במעבדה של אייבורי (משם נרכש המחשב) כי פעם אחרונה שתיקנתי אותו אמרו שהלוח אם נשבר ולקחו לי על זה 900 שקל (אין אחריות על שבר לטענתם). אשמח לדעת האם מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר ומה אפשר לעשות כדי לתקן את זה עצמאית, אני חושב שאם אתקע את הפין חזרה במקום ואחבר משהו שיוליך את החשמל ממנו ללוח, איפה שהוא התנתק, זה יעבוד. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by xoerk,

הי, אני רוצה לקנות איזה מחשב קטן לסלון שירץ סרטי HD ברזולציה 1080i, ראיתי מחשב מבוסס ATOM D525 : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16856107072&cm_re=jetway-_-56-107-072-_-Product השאלה האם זה מספיק להראות סרטים ב 1080i? האם שווה להוסיף לו איזה SSD ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, האם נתקלתם או שמעתם על התופעה של חימום יתר בכלל של המחשב ובפרט של החלק העליון השמאלי של מחשב - היכן שמניחים את יד שמאל ע"מ להקליד? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by gidi828,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. אני סטודנט המעוניין לרכוש מחשב נייד לצרכים ביתיים וכן לתכנות. אני מתלבט בין המחשבים הבאים ואשמח אם מישהו יכול להגיד לי מה עדיף. http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=5058#prodtop http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a460m.htm או לחלופין מחשב מאיביי שעולה סה"כ 3035 ש"ח מפרט: HP 8440P ELITE HP 3 YEARS WARRANTY Weight 5.1 lbs Processor Intel Core i5 520M / 2.4 GHz Max Turbo Speed 2.93 GHz Cache Memory Type L3 cache Installed Size 3 MB RAM Installed Size 2 GB / 8 GB (max) Technology DDR3 SDRAM - 1333 MHz Type Serial ATA Serial ATA Interface Serial ATA-300 Hard Drive 250 GB - Serial ATA-300 - 7200 rpm Optical Storage Type …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by LiranUdi,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל בצורה הכי טובה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מקסימום למרות שעדיף כמה שפחות.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים [במיוחד] א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני יקנה מסך חדש עד אז כי המסך שלי גוסס אז כנראה שבסביבות ה19 - 23 אינץ' [עד עכשיו הכי נוח שהיה לי זה 768X 1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BFBC2 , BLACK OPS , crysi…

• 35 תגובות
    • 9k צפיות
  16. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש מחשב עד 6000 שח לא כולל מסך אני רוצה לחבר תמחשב לLCD המחשב בעיקר למשחקי סימולטור טיסה נהיגה ולמשחקי נייד פור ספיד בקיצור גרפיקה גבוהה רמקולים 5.1

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אם אוכל לקבל הצעות למפרט מחשב עם הפרמטרים הבאים אני אודה לכם מאוד: 1. תקציב 5000 ש"ח למחשב, ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה ממש עושה את ההבדל. 2. המחשב הוא בעיקר לאינטרנט, WORD, אבל גם למשחקים (בעיקר משחקי אסטרטגיה ). אני צופה שהוא יהיה דלוק חלק נכבד מהיום. 3. התקציב אמור לכלול גם ציוד היקפי: מסך (מה דעתכם על SAMSUNG BX2335) ורמקולים (לא ממש חשוב העיקר שיהיה סאונד), מקלדת ועכבר אלחוטיים ללא מדפסת. 4. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. 5. לא מתוכנן אובר קלוק. 6. המחיר אמור גם לכלול והתקנת וינדוס ואופיס והתקנת המחשב עצמו. 7. אני גר בירושלים והייתי מעדיף שהחנות תהיה בירושלים אם למישהו יש המלצה. 8. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל (רצוי לפחות I5 עם 4 ליבות). אני לא מתכנן לש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום בעקבות הפעם הקודמת אני מעוניין בהמלצה למחשב בסיסי הקניה הייתה טובה בסקאיי פי.סי אז הייתי רוצה המלצה למפרט שם (בראשון לציון). דרישות - מה התקציב המקסימלי? 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ]לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן[/font] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גלישה באינטרנט, הורדת סרטים וצפייה לא במחשב, משחקים קלים ברזולוציה לא גבוהה, אופיס. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא.[/ 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דרוש צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני מחפש את החנות הכי זולה לקניית מחשבים ניידים בארה"ב, אני לא צריך שתעשה משלוח לארץ(מספיק לי בארה"ב) ומיצידי שהמחשב יהיה של חברות לא מוכרות(חברות סיניות וכדומה) העיקר שיהיה זול! עם מפרט חזק! מכירים חנות כזאת(אגם אם יש חנות כזאת ממש משתלמת במדינה אחרת אני אשמח גם)??

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. תקציב עד 3500, לנסות לחסוך ולא לחרוג השימושים הינם גרפיקה, השימוש הינו תדיר (סטודנטית שנה ג לתקשורת חזותית בבצלאל) אין צורך במשחקים. התוכנות: photoshop after effects 3d max and maya (3d) premiere illustrator indesign אין צורך במסך, המסך הקיים הינו ברזולוציה 1920x1080 אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במפרט שקט ואין צורך ב-OC מערכת הפעלה, WIN7 64BIT אלא אם יש המלצות אחרות. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ברכישה ויש צורך בהרכבה בחנות, רכישה באיזור ירושלים תמיכה בהתקנים? לשיקולכם , האם כדאי לשקול מערך REID? לא חושב שיש צורך בשדרוגים עתידיים למעט אולי הוספת זיכרון בעתיד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by SuperMario12345,

רציתי לקבל בבקשה חוות דעת על המפרט הזה: מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 קירור למעבד: Xigmatek Dark Knight S1283W 3xHeatPipes CORE-TOUCH CPU Cooler 120mm Fan כמות: 1 לוח אם: Gigabyte GA-890GPA-UD3H Six Core Support כמות: 1 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk כמות: 1 זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6850 1GB כמות: 2 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 המחיר הוא בסביבות ה-4500 , תנו ח"ד מה אתם חושבים על מפרט והמחיר.. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by YARONGT,

שלום . אני צריך לפרמט מחשב מיני נייד של Hasee ואני לא יודע איך אז אם מישהו יודע ויכל לעזור או להביא לי מדריך מפורט בקשר לזה אני אשמח מאד. תגובות בבקשה בבקשה..אני באמת זקוק לזה.

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. כיוון שאני לא מבין במחשבים ניידים בכלל אין לי מושג בחברות או כל עניין אחר באמת שקשור לניידים אז אצטרך לסמוך עליכם, אני מחפש נייד ב 3000 שח עם אפשרות חריגה של עד 500 (לא יותר). התעסוקה המרכזית שלי תהיה משחקים (בעיקר WoW) חשוב שהוא יוכל להריץ אותו טוב. אני לא נוטה לשום דבר ספציפי אלא רק מחשב שיענה לדרישה שרשמתי למעלה (לא חושב שהסוללה שלו תחזיק המון זמן כי כנראה אחבר אותו לחשמל תמיד). לפני שאודה לכם מראש אשמח לדעת אם יש צורך בקירור מיוחד למחשב בשביל הצרכים והפעולות שלי (משחקים) ואם כן אז ארצה לדעת על איזה קירור אתם ממליצים (ורצוי שיכנס במסגרת התקציב) תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. שלום, אני זקוק למחשב שמסוגל לחשב חישובים מסובכים במהירות, לכן אני זקוק למעבד ברמה של i7-2600 (לא מעוניין באוברקלוק) כמו כן המחשב צריך להיות מחובר לשלושה מסכים, המחשב לא נועד למשחקים,ללא מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 3200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב שמסוגל לחשב חישובים מסובכים במהירות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש חישוב מתמטי - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא ישמש למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת,עכבר סטנדרטים,ללא מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 1…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by MaorGurevich,

ערב טוב חברים אני חדש. צריך מפרט מחשב ב 3500 שקל למשחקים בלי ציוד רק חלקים אני קונה ב KSP

• 3 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים