ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,444 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות מחשב גימינג למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך ל 4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים הכי חדשים שיש ולעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מומלץ גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
1080 Intel Core 2 Duo E6750 ASUS P5K SE 685 OCZ 2048MB DDR2 800MHZ SLI-Ready Edition Dual Channel 4-4-4-15 425 WD 320GB 480 Sapphire ATI Radeon HD2400 PRO 290 DVD-Recorder X18 Bulk 160 FOXCONN TW-093 CASE WHITE 350W 315 הרכבת מחשב 170 סה"כ = 3605 ש"ח אני מתלבט לגבי כרטיס המסך. המחשב אינו מיועד לגיימניג ברמות גבוהות ולכן חשבתי לקחת במקום הכרטיס מסך לוח אם עם OB כמו G33 של ASUS. האם זה כדאי או עדיף כרטיס מסך נפרד ואם כן, האם מה ששמתי מספיק טוב. חשוב לי שהמחשב ישרת אותי הרבה שנים, וגם שיהיה שקט יחסית. אשמח לתשובותיכם והערותיכם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, אינטרט, מסמכים, פגישות, פיתוח בסיסי, כלים כמו vscode, eclipse 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. אין צורך באורות. 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב משרדי לצרכי עבודה. התקציב המקסימלי הוא 2,000 ש"ח. אם אפשר להוריד אותו לכיוון 1,500, יותר טוב. המחשב מיועד כאמור לשימוש משרדי, כאשר הדברים הכי תובעניים שצפויים לרוץ עליו הם ווינדוס 7 64 ביט ופוטושופ. אין צורך בציוד היקפי. חשוב שהמחשב יהיה שקט (8 בסולם חשיבות 1-10). (יש חתול משיר שערות בבית) סביר שהוא יירכש מ-r.s.m, שיתבקשו גם להרכיבו. תוכנות יש לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בגדול בבית יש לי מחשב נייח חזק ככה שאם אני אצטרך לעשות דברים כבדים ממש יש לי איפה ומכאן באה ההתלבטות אם לקחת מעבד בעל סיומת M או U אני יודע שאם אלך על מעבד U יהיה אפשר לקבל משקל נמוך משמעותית. וההתלבטות אם מעבדי הU מספיק חזקים להתמודדות עם תכנות קל יותר ביום יום. בכללי היית שמח לאתר טוב להשוואת מחשבים בעל אפשרויות רבות לסינון כדי לבחור את המחשב המתאים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות(matlab,c,vhdl), צפיה בסרטים(יחובר לטלויזיה) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?13.3-15.6 מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים ב…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1.Dell - Studio XPS Laptop with Intel® Core™2 Duo Processor http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Studio+XPS+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B2+Duo+Processor+-+Obsidian+Black/9536451.p?id=1218120537691&skuId=9536451 2.Studio 14 Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) Specifications - Processor http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-1450/pd.aspx?refid=laptop-studio-1450&s=dhs&cs=19&~ck=mn מה ההבדל בין שני המעבדים? ומה ההבדל בין שני הכרטיסי מסך? תודה!
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן אנשים וצהריים טובים-אני צריך את עזרתכם המקצועית פה אני משדרג את המחשב הנאמן אך ישן שלי -p3 800 המחשב יהיה בעיקר לצרכי משחקים וגרפיקה תגידו לי מה דעתם על המפרט והמחיר שאני משלם בתודה מראש לכל הנשמות הטובות שיעזרו. אז ככה: Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz ASUS P4S533-VML (Vga+Audio+Lan) זיכרון ddr 333-256 mb מארז לפנטיום 4+מאוורר+ספק כח 300 לא יודע איזה חברה וסוג. כונן floopy -כי הכונן הישן שלי לא עובד כונן סי די רום-LG הכל כולל הכל+מע"מ 2250 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמא שלי רוצה לקנות לאחותי מחשב נייד (במקום לקנות לי IS-7 ) המהירות של המחשב לא ממש חשובה ... הוא לא נועד למשחקים ולא מתוכנןOC (כן בטח OC לנייד ... :) חשבתי על המחשב הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-1156077835.htm מה אתם אומרים? ד"א שלושת הקריטריונים היחידים שלי הם 1.מחיר 2.חברה אמינה 3.מקום שיספק תמיכה טכנית כמו שצריך באזור המרכז\יותר דרומה מהמרכז אה וגם חשוב שיהיה מסך לפחות 14 אינצ' ומודם 56K
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בשידרוג המערכת שברשותי שהיא: Intel Core 2 Duo E4500 Gigabye G31-MX-S2 Corsair Value 1024Mb DDR 2 667Mhz * 2 PALIT 8600GT כל שאר הדברים אין לי צורך לשדרג/לקנות(הארד דיסקים/כרטיס קול/מארז וכו'). הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 2,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג בינוני, עבודה משרדית, תכני HD, גלישה, הקלטת ועריכת סאונד סמי-מקצועית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). קיובייס - מזדמן. ב) …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב רק מארז בפחות מ1000 ש"ח רק מארז ללא שם ציוד עקפי כרטיס רשת פנימי המחשב מיועד להריץ רק אינטרנט זה היעוד שלו תודה ניסים
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לנטבוק ניידי וקטן ביותר שאוכל לקחת איתי ביום ולתכנת איתו (שורות קוד פשוטות לתכנות צד שרת, שזה אומר אפילו דרך פנקס רשימות ותוכנת FTP קלה). משהו שלא יזחל יותר מדי ויהיה מהיר בצורה סבירה לצרכים הללו. התקציב כמובן הוא -כמה שיותר זול-, כמה זול שאפשר במסגרת הצרכים. אני אמלא את השאלון באופן מסודר: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בסך הכל שימוש מאוד קטן, של תכנות כמו שאמרתי, אינטרנט, מסנג'ר, וקצת סרטים ומוסיקה פה ושם... (ללא HD וכל זה) * גודל המסך? לא יותר קטן מ10, ואם אפשר עם רזולוציה גדולה מ 1024*600, מאוד חשוב לי. (אם אין משהו וזה מקפיץ את המחיר בהרבה …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel Core i7 7700K - מעבד - אינטל Arctic Freezer i11 CO - 165 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/16760 - מאוורר למעבד GA-Z270X-Gaming 7 - לוח אם - אינטל Antec VSP-5000 - 222 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/15811 - מארז מבודד רעשים +Antec PSU 550W Neo Eco Modular 80 - 255 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/16894 - ספק כוח DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked - 234 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/16979 זכרון - כמות: 2 Palit GeForce GTX 1070 JETSTREAM 8GB GDDR5 VR Ready - 1699 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/17597 - כרטיס מסך SSD 256GB - כונן - אינטל Seagate HDD 2.0TB 64MB SAT…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כ. מסך, לגיימינג כבד כמובן , ומעדיף כמה שיותר חדש, לחכות כמה שיותר זמן לקנייה הבאה. עוד לא בררתי דגמים, אבל הכיוון זה דור הכי חדש, ובסביבות 1500. הבנתי שאם קונים אז עדיף זכרון פנימי של יותר מ-2G? בנוסף, אני חושש מהיווצרות צוואר בקבוק מאחד הרכיבים (בעיקר המעבד נראה לי?) שיהפוך את הקנייה ללא משתלמת. מפרט: AMD Phenom II x4 955 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H RAM קצת מצחיק, יש 2 סטיקים של 2G ועוד 2 של 4G, כולם DDR3 Radeon HD 5850 1GB SeaSonic 520W המלצות? עצות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי?6000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?7000 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית אני טבריה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מוקדם או החודש או ב10/9 10. האם יש בקשות מיו…
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
היי. רכשתי מחשב נייד סוף סוף (תודה אגב לעזרה). רציתי לשאול בנוגע לפיצול ההארד דיסק... במחשב יש 320 ג'יגה שמפוצלים לשני כוננים (150 ו-145). רציתי לעשות פיצול שונה של 10 20 והשארית (הראשון גיבוי לתוכנות של המחשב, השני לווינדוז והשלישי לכל השאר). מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה..? על הדרך אם אני כבר פה... כל שניה קופצות לי הודעות האם לאשר התקנה זה ושימוש זה, גם כששיניתי את השמות של הכוננים הוא רשם שצריך אישור של ה-administrator והקפיץ הודעה אישרתי ועשה. יש דרך לבטל את הבקשה לאישור כל חצי שניה??? אני חדש עם ויסטה.... רחמים.... ו....תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
צריך המלצה לנייד, אני יודע שעדיף נייח אבל אין מה לעשות חייב נייד קודם כל ביצועים אחר כך מחיר, כל התוכנות הולכות להיות פעילות בו זמנית כלומר אני צריך שיהיה אפשר לעבור בין התוכנות ולעבוד על כולם באופן שוטף יום יום. תודה
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב עבור אמא שלי. המחשב מיועד לשימוש ביתי בסיסי (אינטרנט, אופיס, אולי משחקי פלאש) ובנוסף ייתכן חיבור בעתיד לטלויזיית HD. המטרה שלי היא שיחזיק לפחות 3-4 שנים בלי שאצטרך לטפל בו כל חדשיים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000, לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב? שימוש ביתי בסיסי. ייתכן חיבור לטלויזיית HD בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, ללא תוכנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור חיפה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. האם חשוב לשמו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן אני מחפש מחשב ל: קצת משחקים עיבוד תמונה ווידאו בעתיד יש מצב שהוא יהיה גם שרת מידיה (מוסיקה וסרטים) הרכבתי לי את המפרט הבא ורציתי לקבל חוות דעת - בעיקר אם אפשר באותה עלות (לא נמוכה) לקבל משהו יותר טוב (טוב = מהיר יותר, שקט יותר) תודה מראש מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q8300 : " SLB5W" - BOX ₪725 לוח אם: [..] ASUS P5Q PRO TURBO ₪749 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1150 CL5 - TITANIUM EDITION : OCZ2T11504GK ₪375 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ₪609 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪119 מארז: [..] THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU ₪284 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME …
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
תשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום,אני מנסה לשדרג את המחשב לשימוש בעיקר עבור סרטים HD,אינטרנט ושימוש משרדי. אני מתכנן לקנותת מסך 24 של DELL,כך שהמערכת שיש לי עכשיו לא תעמוד בנטל. זה המפרט שיש לי - Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 1 DirectX 4.09.00.0902 (DirectX 9.0b) Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2000 MHz (20 x 100) Motherboard Name MSI 845E Max (MS-6566E) (6 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DIMM) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845E System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (10/21/02) Display Video Adapter 3DForce4-MX440 Series, NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce4 MX 440 Monitor AO…
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הגעתי להחלטה שאני צריך מחשב נייד יש לי תקציב של 4.5 אלף ו.. חשוב לי שיהיה כמה שיותר חזק מבחינת מעבד וזיכרון.. אבל גם כרטיס מסך חייב להיות טוב כי פעם בכמה זמן אני מחליט שבא לי לשחק פתאום וזה בלאגן אם אני לא יכול חח.. מקום בהארדיסק לא קריטי לי כלכך.. ראיתי שני מחשבים שנראים לי רלוונטים.. הייתי רוצה חוות דעת ואולי יש אופציות טובות יותר.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9434 וזה השני.. סורי על הוצאת העיניים פשוט אי אפשר להעתיק לינק מהאתר של KSP http://imageshack.us/photo/my-images/713/54334.jpg/ שמתי לב ב2 המחשבים לכל מיני שטויות שאני לא לגמרי סגור מה הם אומרות.. למשל באסוס כתוב בזיכרון של הכרטיס מסך VRAM, מה זה אומר? זה הקטע הזה שהכרט…
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון, מותקן על המחשב מערכת הפעלה 64ביט שלא מסתדרת עם תוכנה 64ביט של אוטוקאד (המחשב מתרסק שפותחים את התוכנה). רציתי לדעת כמה דברים - א) האם אפשר להתקין מערכת הפעלה 32ביט? (אחרי שבדקו אמרו לי ב notebookclub שאי אפשר להחליף למערכת הפעלה 32ביט בדגם הזה), איך אני בודק דבר כזה? ב) מה אפשר לעשות עם התוכנה של אוטוקאד והמחשב? הסתבכתי, אני שוקל למכור אותו יד שניה ורק קניתי אותו לפני 3 חודשים...
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי בערך 2500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך(אבל לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ! א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 BF4 WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד ! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חש…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטי HD ו 3D. פה ושם גם משחקים לא משהו כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב מחובר לטלויזיה סמסונג 46 אינץ C7000. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט שמיועד למשחקים לא כולל כרטיס מסך בתקציב של 2000 שקל, לא צריך ציוד היקפי או מסך, לא חייב שהמחשב יהיה שקט במיוחד ואני לא מתכוון לעשות OC ,דיסק קשיח לא יותר מ160 GB. אני צריך גם שירכיבו את המחשב. אני צריך אותו גם לכל הדברים הרגילים אבל לא נראה לי שזה משפיע-אינטרנט, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה (לא חיב כרטיס קול טוב אבל אפשר),הורדת קבצים. הכרטיס מסך שיש לי זה Sapphire Radeon X1950XT 256MB. קניתי אותו עם מחשב אחר פשוט הצ'ופצ'יק של הסלוט PCIE במחשב ההוא נשבר. אני יודע שהתקציב לא כזה גבוה למשחקים אבל זה מה שיש לי עכשיו ואני חייב מחשב כלשהו שיפעיל את הכרטיס מסך שלי. תודה
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-