עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם * מטרות המחשב? משחקים כבדים (BF3...), עבודות, סרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, אני מחבר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD רגיל * כונן Bluray? לא נתקלתי בזה, מה זה??? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני צריך אחריות לשלוש שנים לפחות של חברה טובה, עם מעבדת תיקון טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אזור המרכז, עדיפות לרחובות, אשדוד, אשקלון התקציב הוא 5000, חריגה ל5500 אני צריך את המחשב שישרוד למשחקי…

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  2. אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד שישמש אותי בעיקר לצפייה בסרטים גם בHD בלי שום בעיה. התקציב שלי הוא :2500-3000 ש"ח. תודה

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  3. שלום לכל העוזרים, אני צריך את עזרתכם בבניה של מחשב שישמש בעיקר לHTPC ולגיימינג ברמה בינונית. המחשב יישב בחדר שיינה וישמש אותי בתור טלוויזיה, צפייה בסרטים וכמחשב להרצת משחקים. נקודות להתחשבות: - אין חשיבות למארז יפה/עומד או שוכב העיקר שיהיה יעיל. - רמקולים 2.1 יספיקו. - לא כולל מסך , עכבר ומקלדת - כרטיס מסך בינוני שיוכל להתמודד עם משחקים חדשים. - דיסק קשיח עד 1500 ג'יגה ניתן להסתפק גם ב1000 ג'יגה. - כרטיס טלויזיה שתומך במערכת הפעלה win7(התיחסות למסך ולכרטיס טלויזיה רשומה למטה). - אין צורך במערכת הפעלה. - שיכלול הרכבה של המחשב. - עדיפות לחנות באזור המרכז(ת"א והסביבה). תקציב: 4200+- בנוסף לכל מה שכתבתי יש לי דילמה: כחלק ממחשב חדש יש צורך במסך חדש שיחליף את הטלויזיה בחדר, ראי…

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  4. צירפתי את המפרט שהרכבתי למטה. בעקרון פשוט לקחתי מהמפרטים המומלצים All Around מינימלי, אבל החלפתי את הזכרון במקום 2GB ל-4GB המטרה של המחשב היא בעיקר לשמש לעבודה יומיומית - וורד, פאורפוינט ולראות סרטים. הייתי רוצה שהוא גם יהיה מסוגל להריץ משחקים, אבל זו לא המטרה העיקרית שלו ואין דרישה שהמשחקים יהיו באיכות הכי טובה. בתור מישהו שלא מבין כלום במפרטים, עלו לי כמה שאלות: 1. ההחלפה הזאת של הזכרון אפשרית? היא לא דורשת שינוי אחר במפרט? 2. ראיתי שבדרגה הבאה של ה All Around יש קירור למעבד. במפרט הזה זה לא דרוש? שמעתי שמועות על התחממות של מעבדי AMD? 3. המחשב יהיה מסוגל להריץ משחקים ברמה בינונית? נניח בדרישות של starcraft 2 (http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=189528) ה…

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by Discover,

שלום! אני מתוכנן להתחיל את לימודי האקדמאיים השנה, ובשל כך אני מתחיל בחיפושי אחר מחשב נייד. בין היתר שקלתי קנייה של DELL XPS, MacBook Pro ומחשב של Alienware (אני מתכוון להביא את המחשב מחו"ל). במהלך שיטוטי בפורומים ובאתרי הסקירות בחו"ל, ראיתי כי אינטל השיקו/משיקים במהלך חודש יולי את הפלטפורמה החדשה לניידים שתיקרא Centrino 2. רציתי לדעת האם כבר קיימים מחשבים של אי-אילו יצרנים המבוססים על פלטפורמה זו? או שמדובר רק על השקה של הפלטפורמה ועד שיגיעו מחשבים המבוססים עליה יעברו חודשים ? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  6. Started by Dekel Kidar,

אז הנה הטופס : 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודה משרדית (תיכנות), עיבוד תמונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש ב PHOTOSHOP מזדמן, nikon capture nx2 - כבד, VS2013 - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים הכי כבדים על איכות הכי גבוהה ב 1080p Battlefield 4 , Star wars Battlefront 2015 וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

7. שלום לכולם, הרכבתי את המפרט הבא שקרוב לאחד המפרטים המומלצים. רציתי לדעת מה דעתכם מבחינת מחיר וכן הצעות לשיפור. נ.ב - יש בידי דיסק ולכן אין לי צורך בו. האם יש אפשרות לחבר בין הכרטיס על הלוח לכרטיס העצמאי. AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪471 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 PowerColor ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI , יחידות 1 ₪483 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1256 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪502 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Asus DRW-24B1ST x24 Black, יחידות 1 ₪143 http://w…

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: .GW2, WOW, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה המקסימאלית של המסך שיחובר למחשב? 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) 5? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אני בחרתי כבר את המסך וה…

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  9. שלום לכולם, היום אחרי ששיחקתי קצת AC3 להפתעתי גיליתי שגם על ההגדרות הכי נמוכות (שזה די מגעיל לשחק ככה בגלל הAA במיוחד) יש איטיות בערים צפופות, האמת היא שגם מזמן לא שדרגתי את המחשב שלי ואני זקוק להמלצתכם, האם כדאי בכלל? מה כדאי בכלל? וכמה כדאי בכלל? המפרט שלי כרגע: Phenom X6 1075T שעומד על OC קטן של 3.45 GHZ (יש לציין שאת הOC בצעתי לאחר שגיליתי איטיות) לוח אם - Gigabyte MA770-UD3, כן אני יודע שזה לוח שהוא לא AM3 אבל צרבתי לו ביוס בשביל להשאר עם זכרונות של DDR2 (לא היה לי כח לקנות חדשים באותה תקופה) זכרונות - G.Skill DDR2 2048X2 1066MHZ כרטיס מסך - 6950 שעשיתי לו פלאש ל6970 והוא עומד על 900 ליבה/1450 זכרון ספק - OCZ 500W - עתיק ואמין, יש לי אותו בערך 4 שנים + יש לציין שהמחש…

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by hedva,

את הרושם על החנות אני יודע המחשב ללא OC וללא משחקים מעבד אינטל E6750 1333FSB C2D לוח ג'יגהבייט GAG33MDS2R דיסק קשיח SATA2 16MB 320G WD זכרון PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ צורב H55N LG DVDX20 DL שחור מארז COMPUCASE לשרת 6919 שחור ספק כח LED 12CMF500W REAL EZCOOL מסך 3000:1 19'2MS DVI L1970HR LG סה"כ לתשלום : 4580 ש"ח אפשר להוסיף עוד 1000 ש"ח למסך איכותי

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by Ilan Mermelstein,

אהלן, עתיד להיות סטודנט להנדסת חשמל באריאל. האם הasus zenbook 13 הוא מחשב טוב בטווח המחירים שלו? או שיש משהו עדיף? בעיקרון.. לא חשוב המשקל. לגבי רעש, יכול ללחוש לי בזמן השיעור רק שלא יפריע לאחרים. לא מתכוון להשתמש בו למשחקים מדי.. מלבד שימושו הייעודי, כניראה אראה בו סדרות, ואולי אשחק לול (לא קריטי). הבנתי שצריך מעבד טוב כמו הi7 ו8 ראם לפחות. כרטיס ssd, וכרטיס גרפי נאה. עוד משהו? בכל מקרה, אשמח להמלצות אחרות.. אפילו במחירים יותר מפתים אולי. מוכן להוסיף אבל עוד כסף אם נחוץ. ואין לי בעיה שלמחשב לא תיהיה מערכת הפעלה. אתקין פרוצה. תודה!

12. שלום לכולם, בידי מעבד Intel Core i5-2500K (חדש דנדש) וכן כרטיס מסך Radeon HD 5700 (בן כשנה). הייתי רוצה להרכיב מסביבם מחשב שיתאים לגיימינג ביחסית מעט כסף. 1) תקציב מקסימאלי של 2000 שקל, אולי עם קצת חריגות (לא מעבר ל-2200). 2) אני בהחלט לא גיימר כבד, אבל הייתי שמח אם משחקים היו עובדים עליו ב-medium ומעלה. 3) ציוד היקפי לא נחשב בתוך ה-2000 שקל. 4) המחשב יישב בסלון, אז השקט חשוב לי. כרגע כרטיס המסך נמצא במחשב בסלון, אז אני יודע שהוא לא מרעיש, והייתי רוצה ששאר המפרט יהיה באותה רמת שקט. יחד עם זאת, לא אכפת לי אם המחשב יהיה במארז רגיל (לא בתצורה של מדיה-סנטר). 5) לא מתוכנן OC בכלל. 6) אין צורך במערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת. 7) הייתי רוצה שהמפרט ייבנה בחנות באיזור חיפה (אולי נ…

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  13. הזמנתי את המחשב, הנה המפרט: (*נתתי לעצמי את האופציה לשינויים אחרונים... ..) {1260} Athlon 64 3400+ s-754 {740} K8N-E-Delux Asus {800} 512MB A-DATA*2 {250} CREATIVE Audigy 2 Value {590} 160GB (8MB) SATA Maxtor {40} Teac/SONY 1.44 {370} NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 {450} ATX FullTower Supertalent alum {380} HEC 475W SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ יוצא:5140ש'ח במזומן. מה אתם אומרים?...פליז, חשוב לי נורא,יש לי עד יום ראשון לאשר את ההזמנה סופית,אחרי זה לא יתקבלו שינויים. תודה!

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  14. מה התקציב המקסימאלי? - 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם פשוטים, צפייה והורדת סרטים וסדרות, גלישה באינטרנט, אחסון תמונות ועוד... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כלל.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by YotkeDotke,

1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -200-400 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -משחקים בעיקר League of Legends. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- League of Legends באיכות גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -בסביבות 23'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  16. Started by zion789,

טוב אז ככה אין לי תקציב אבל אני רוצה שתבנו לי אותו,אני רוצה שמחשב יהיה לא חזק מידי ולא חלש מידי(עקב התקציב הלא מוגדר) ,מחשב שיעיף לי משחקים כמו דום 3 החדש ופיר,זכרון על זה אין פשרות ג'יגה לפחות(אני לא כלכך מבין בטכנלוגיות DDR DDR2 וכ'ו),מעבד של AMD הסדרה של הליבה הכפולה ושיהיה חזק,לוח אם שיהיה מבוסס על מהירות וביצועים נטו ולעתיד שיהיה לאוברקלוקינג,כרטיס קול איכותי,כי אני שומע מוזיקה,רואה סרטים ומשחק משחקים דיסק קשיח ענק ואני מדבר ענק איזה 250 ג'יגה(שיהיה בסטה 2,אני לא יודע אם זה יותר איכותי מהשאר) צורב DVD בעל הטכנולוגיה של בלו לייר וכו' כרטיס מסך מהסדרות הבינוניות ואם יש 256 זכרון שלו אז בכיף..כל זה ושאר הדברים אם שכחתי,יהיו בלי מסך תשתדלו לבנות לי מחשב סבבה כזה שיספיק ל…

• 16 תגובות
    • 981 צפיות
  17. Started by ibb,

התקציב שלי היה דל מאוד ... אז הנה הוא ... מה דעתכם ? Shuttle AK31 VIA KT266A Athlon XP 1800 + Thermaltake Volcano 7 Western Digital 60GB 7200rpm 8MB Mushkin 256Mb DDR266 Hercules 3D Prophet 9500 PRO 128Mb

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  18. Started by BlackBird71,

אז ככה יש ברשותי מחשב נייד של ASUS הEE מהקטנים וכרגע מותקן עליו WIN XP HOME ואני לא אוהב אותו עכשיו יש לי על דיסק מקורי WIN XP SP3 וWIN 7 החדש השאלה שלי אם צריך גרסה מיוחדת לWIN כדאי שיעבוד על מחשב נייד או שהווינדואס עובד גם על ניידים וגם על רגילים? תודה רבה לעוזרים וזה ממש דחוף

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  19. Started by jonny,

המחשב לא מיועד למשחקים, עריכה או קידוד. אלא לאינטרנט, אימיול, סרטים, כתיבה וכו'. ואני לא אוהב שהמחשב נהיה איטי כשעושים כמה דברים במקביל. לחברה שלי יש PRESCOTT 2.8 , ואני צריך משהו יותר טוב (; שאלתי: כדאי ATHLON 64? או אולי SEMPRON? ושמא CELRON D? מחיר גמיש. תודה.

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by jara14,

יש לי מחשב נייד acer aspire 6930. הרבה פעמים קורה שהכונן (WD 500 GB) מתחמם מעל 55 מעלות, מגיע אפילו ל- 59. מדי פעם שומעים רעשים, ונראה לי שהם מגיעים מהכונן. כמו כן המחשב נתקע לפעמים לזמן ממושך (אבל זה לא קורה בתכיפות גבוהה). לפי התוכנה HD TUNE PRO יש בכונן "6 סקטורים לא יציבים". יש לציין שפעם אחת נתתי לטמפ' לעלות (ז"א בלי לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב), ולאחר שהגיעה ל-59 היא התחילה לרדת בהדרגה עד ל-50, שזה יציב. האם יש סכנה שהכונן יהרס? יש דרך לטפל בבעיה?

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  21. Started by Fank-Zr,

. מה התקציב המקסימאלי : 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך : כמובן שלחסוך ! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 600 ש"ח . מה שימושי המחשב: משחקים כבדים, עריכה גרפית מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות כמעט כל תוכנות adobe & max. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין משחקים: Battlefield 3 \ assassin's creed revelations שיפעל על ULTRA הכל לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי: לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: אין עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: שקט עד כמה שאפשר בערך : 8 האם מתוכנן OC: לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: רק מ- KSP האם יש בק…

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by amitshefif7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch ואני רוצה על איכיות הכי גבוהות שאפשר וnba2k17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא כל כך מבין בזה אבל זה הדגם dell u2211h/u2311h flat panel monitor -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

23. Started by TheLordBoiko,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם נחוץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, THE WITCHER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 1920*1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

24. Started by barakud,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לעבודה כעורך דין. מה שאומר בעיקר גלישה ותוכנות אופיס. (אבל ליתר ביטחון שיצליח להריץ גם תוכנות כמו פוטושופ). למה נייד? כי אני עובד מהבית ומהמשרד ומעדיף מחשב אחד משני נייחים (לדעתי עדיף). מה חשוב לי? 1. שאפשר יהיה לקנות לו 2 עמדות עגינה כדי לחבר למסך גדול ולמקלדת. 2. שיהיה עמיד ועם סוללה ארוכה (אם יוצא לדיונים) 3. שיחזיק מבחינת החומרה ל-3 שנים קדימה לפחות (אני יודע שצריך להחליף בזמן הזה סוללה...) 4. עדיפות (לא חובה) למסך מט. מה פחות חשוב? 1. גודל מסך. יכול להיות 14 או 15, כי בסוף מחבר למסך גדול רוב הזמן. 2. ניידות. למרות שמסתובב, המשקל פחות עקרוני עבורי. תק…

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  25. Started by nadavk14,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב , במידה ואפשר לקצץ במשהו לקצץ אבל שלא יוריד בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 ומשחקים כאלה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ , 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות , בחלק מן המשחקים יהיו בינוניות 3. האם יש צורך בצי…

• 3 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.