עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה הלכתי לאייבורי עם המפרט הזה: מעבד: Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black מארז: NZXT Lexa BlackLine No PSU ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU לאחר דיבורים איתו הוא החליט על המפרט הזה: מעבד: Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: MSI P6N SLI V2 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 קשיח למחשב שולחני: …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי, מחפשת מחשב נייד לפיתוח תוכנה, שימוש בתוכנות jetbrains tools & Visual studio. תקציב 5000, אפשר לחרוג מעט וכמובן שאשמח גם למשהו זול יותר. המחשב ישמש אותי בנסיעות ולכן חשוב לי מחשב קל ויכולת להרבה שעות עבודה בלי צורך בטעינה. בנוסף חשוב לי: כולל מערכת הפעלה windows 10 SSD 500 עדיפות למסך מט גודל 13-14 אינץ שקט ולא מתחמם מהר לגבי מעבד הבנתי שיספיק לי i5 וזיכרון 8GB. תקנו אותי אם אני טועה. אחריות מחשב 3 שנים בביקור בחנות המליצו לי על מחשבים מסדרת dell inspiron. אשמח גם לדעתכם האם היא עדיפה לשימוש שלי על סדרת dell latitude תודה מראש!

3. Started by tophet,

היי! בסוף הלכתי על הקטנצ'יק מבית סמסונג, בתצורת הI5 שלו, ולאור המלצותיכם ולאור מיעוט המידע שקיים עליו ברשת, חשבתי לכתוב לכם קצת עליו. לתשומת לבכם - אינני מבינה גדולה במחשבים והמחשב האחרון שלי היה פנטיום 4 נייח שקרטע ב-4 השנים האחרונות. מבחינתי כל דבר יראה כרגע כמו חללית מופלאה. רשמים: מראה ואיכות בניה - המחשב מהמם. מבפנים ומבחוץ. אפילו הבחורים מאולם התצוגה של חיון (שסופסוף הסכימו להוציא לי אחד מהקופסא כדי שארגיש אותו) התלהבו מהמראה שלו מאוד. בנוגע לבניה, מרגיש חזק ויציב, עיצוב חצי גלוסי נותן הרגשה של מחשב רציני (מרגיש הרבה יותר טוב מHP 15.6 שיש בבית) אך ראיתי כבר רציניים ממנו. המקלדת פשוט אדירה ומאוד אינטואיטיבית. מרגעי ההקלדה הראשונים הכל זרם כאילו לא החלפתי עכשיו מקלדת …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Korma,

1. התקציב הוא עד 2K - בשאיפה שלא יהיה צורך לחרוג ממנו ואם אפשר אף לחסוך 2. השימושים הצפויים של המחשב: תכני HD באופן שוטף (בשעות הערות של המשפחה כמובן), הורדות לאורך היום/לילה. אני גר בדירה נטולת כבלים/יס. את התכנים בהם אהיה מעוניין לצפות אוריד ישירות למחשב הנ"ל שאמור להתחבר לרשת האלחוטית - כלומר הוא גם יזדקק לשטח אחסון רב (רוצה לומר 2T זאת לא מילה גסה. בנוסף פעולת ההורדה אמורה להתבצע במקביל לצפייה, כלומר בשאיפה שה-HD לא יהווה צוואר בקבוק). החיבור לאינטרנט דרך ראוטר, המחובר למודם של בזק, ADSL במהירות 10MB. ה-TV שלי תומכת ב-1080P, כניסת האודיו האיכותית ביותר של הרסיבר (ללא HDMI) היא קואקסיאלית ואופטית - כלומר המחשב יחובר לוידאו ישירות ל-TV והאודיו לרסיבר. 3. ציוד היקפי: …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הי מעולם לא התעסקתי בזה - ולא ממש נכנסתי למאמרי האוברקלוקינג - ועד כמה שאני יודע אין אפשרות לזה בניידים. אז אני לא מבין: במחשב http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11244 לזיכרון מהירות 677 FSB של 1066 ומהירות המעבד 2GH עם מכפלה של 7.5 כלאמר תדר בסיס 266 - (נכון?) לעומת זה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11414 זיברון במהירות 800, FSB של 1066 ומהירות מעבד 2.26 עם מכפלה של 8.5 כלאמר תדר בסיס זהה 266 (- שוב, נכון? ???). האם הדל פשוט בא אם זיכרון מהיר באופן מיותר? האם בלנובו מהירות הזיכרון תגביל במשהו? האם הכל חסר משמעות/חשיבות? תודה, יאיר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. ערב טוב לכולם אני קצת נוב בכל הקשור למחשבים ניידים לכן אני מצטער אם אני קצת מציק בפורום בזמן האחרון אבל יש לי שאלה, מפני שהבנתי שלרכוש מחשב נייד חדש עם הדרישות שלי זה לא כ"כ אפשרי אז אני כנראה אלך על מחשב יד שנייה או משהו בסגנון, שימוש המחשב: עריכה גראפית בקבצים בגודל עד 25MB כמו כן שימוש בגלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות אופיס חשוב שהבטריה תהיה כמה שיותר חזקה. אלו 2 המחשבים שהציעו לי נכון לעכשיו [יד שנייה] - האם הם מתאימים לי בכלל לשימושים שאני צריך מבחינת מסך וחומרה שם המחשב: HP Compaq nc6320 Business Notebook PC‏ תמונה: נתונים כללים: מפרט כללי: מעבד Core 2 Duo T5500 1.66 1 ג"ב RAM דיסק 80 ג"ב מסך "15 ברזולוציה 1024X768 צורב DVD XP PRO ברשיון תיק נשיאה נ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by avirz,

שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב ללא מסך ותוספות, לשימוש ביישומי אינטרנט קצת סרטים ואופיס,לא למשחקים. אשמח לשמוע דעתכם המקצועית (כי אני לא מקצועי) על שני מפרטים שניסיתי לבנות, ולקבל תיקונים / הערות / שיפורים. מפרט 1 מ-KSP: מעבדי ‏AMD‏ כמות Sempron 3000+ (Socket AM2) 1 305 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS כמות M2A-VM AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E 1 470 זכרונות‏ DDR II 667 כמות 512MB Kingston 1 170 דיסקים קשיחים‏ Seagate כמות 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 240 צורבים‏ LG כמות DVD±RW GSA-H42NK x18 Black 1 170 מארזים‏ כמות HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) 1 240 סה"כ- 1595 (אחרי הנחות יוצא 1560) אני מבין שלוח האם כולל כרטיס גראפי - האם הוא סביר? האם המאר…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעריכת וידאו קלה ומוזיקה. נתקלתי במחשב נייד הזה: HP 15-dw2013nj מפרט: מסך 14 FHD 1920X1080 מעבד Intel® Core™ i7-10510U זיכרון 16GB דיסק 512GB SSD M.2 NVME כרטיס גרפי (משולב) NVIDIA® GeForce® MX330 (2 GB GDDR5 המחיר הממוצע הוא סביב ה3200 (בלי מערכת הפעלה) מה אתה אומרים? מחשב טוב? אמין? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. טוב שלום לכולם אני מעוניין בחוות דעת למפרט שהרכבתי בKSP היעד של המחשב הוא גיימינג !!! רציתי להגיע למקסימום 5000 בסוף הגעתי ל-8000..איפה טעיתי ?! איפה אפשר להתפשר ? ואודה לכל מי שימליץ לי על כרטיסי מסך או מעבדים חדשים שעושים את העבודה יותר טוב.. תודה. דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=15557 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS5X CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14226 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS Maximus IV Extreme B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 4xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12319 זכרונות: DDR3 2000Mhz 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-10-9-27 htt…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by arm123,

כודם כל אשמח להמלצה לגבי מעבד: אינטל כפול, AMD כפול,AMD AM2, או לחקות לקונרו. יש לי כבר כ.מסך X1800XL, השימוש במחשב נכון להיום הוא קצת פוטושופ ואני רוצה להתחיל לשחק במשחקים ברמה סבירה. כמו כן, אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק לי איזה 3-5 שנים. זכרונות אני יכול לקנות 2*1024 800MHZ ב 1100 או 2*1024 667MHZ ב 867 מה לדעתכם עדיף אני צריך HD 300GB מה שאתם ממליצים ספק, MB,HDD, CPU. התקציב ל3 החלקים הוא 3000 שקל אשמח גם להצעות שיפור.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לפני שאני קונה ביום חמישי, אני רוצה את דעתכם לגבי המפרט שבניתי. השימושים שלי רבים ומגוונים, ממשחקים כבדים ועד ריבוי משימות ופעולות רבות ביחד, לא עושה OC. מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1589 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD4 ¤1268 כרטיס מסך: [..] INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - FREEZER X2 : N26A-1SDN-H3IY - RETAIL ¤856 דיסק קשיח: [..] WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤360 זיכרון: [..] G.SKILL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL7-7-7-18 - F3-10666CL7T-6GBPK ¤630 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤325 ספק כוח: [..] ENERMAX PRO82+ 525W - זמין במלאי ¤540 מחיר סופי: ¤5568

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? סרטים בחיבור לטלויזייה, אינטרנט, הורדות כבדות (emule), לומדות לילדים ומעט משחקים (לא משמעותי) קיים מסך סמסונג 22 וטלויזיה FHD LG 42 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8-9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? איזור המרכז 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? i5, טרה דיסק, מהיר מאוד ראיתי את המפרט הבא בפורום שהורכב (ע"י yz101) לדרישות דומות לשלי, האם הוא יתאים לי? האם לא …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. 1. מה התקציב? - עד 7000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לימודים, משחקים דיי כבדים מידי פעם (לא קריטי), צפיה בסרטים, עריכה גרפית בתלת מימד (דורש כרטיס מסך חזק). 3. גודל המסך? 15.4 4. משקל רצוי? לא קריטי. עד 3 קילו. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. אבל לא יזיק שעתיים וחצי +. 6. יציאות מיוחדות? HD 7. בלוטות? עדיף. לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 200 ג'יגה. עדיף יותר. 9. צורב כןDVD? 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. חשוב אחריות לשנתיים לפחות. עדיף 3. 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? זה עיניין קצת בעייתי. יש לי דרישות גבוהות מהמפרט. אולי אפילו גבוהות מידי. אני רוצה מעבד penryn של אינטל (t8xxx או t9xxx או p8xxx או p9xxx) וכרטיס מסך חזק. לפי הסקירה בסטיקי כרטיס של ati מסדרת radeo…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ערכתי את הבקשה, עם כל המידע הנחוץ: התקציב המקסימאלי 4000 ש"ח, אם אפשר לחסוך ולהגיע ל3000 ש"ח זה יעזור. עכ"פ לא ניתן לחרוג מ4000 ש"ח. המחשב מיועד לעריכת וידאו בתוכנות פרימייר ואפטר אפקט באופן תדיר, וקצת לעבודה עם פוטושופ. רזלוצית המסך לא ידועה לי אבל הכוונה למסך או בין 22 אינץ ל24 אינץ. אין צורך בציוד היקפי. השקט חשוב ברמה 5 שלא ירעיש מידי. לא מתוכנן oc. א"צ במערכת הפעלה. מתגורר באיזור המרכז ואבקש לקבל הצעה מחנות זולה באיזור. אין תכנון לשידרוג המחשב. צריך דיסק קשיח של 2TB תודה לכל העוזרים. זה מפרט שראיתי בזד מחשבים מה דעתכם עליו מארז-Coolermaster 350 USB 3.0+LED RED 120 ספק כוח-CoolerMaster 500W REAL+מאורר 12אינץ לוח אם-Intel B75M-D2V-Gigabyte…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום , אני לא כלכך מבין במפרטים אז אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט לעבודה משרדית. 1. מה התקציב המקסימאלי? מחפש מפרט ב3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה רוב הזמן באינטרנט בהרבה אתרים במקביל (כמה מהם די כבדים) גם בדרך כלל יש כמה אקסלים פתוחים (דיי כבדים - 20MB ) ופוטושופ פתוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CS6, Excel & Chrome לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום כמו שכתבתי בכותרת אני צריך מפרט טוב לניגון סרטים באיכות HD ומוזיקה ברמה גבוהה וקצת משחקים בנוניים בקרוב אני קונה טלוויזה 37 HD FULL ואני רוצה לחבר אליה את המחשב צריך גם כרטיס קול טוב, רמקולים לא חייב כי המחשב יהיה מחובר למערכת סטריאו אם יש לכם המלצה גם על איזה טלווזיה טובה אז גם אפשר אבל היא לא חלק מהתקציב. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by snogoo,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי מה P4 1.4 הנוכחי למחשב קצת יותר נורמלי המחשב משמש בעיקר לצפיה בסרטים והורדות, וכמובן למשחקים אבל אני לא מתכנן להתפרע על כרטיס מסך. מבחינת המחיר: אני מתכנן להשקיע על הלוח אם בערך 600-750 ש"ח ועל מעבד תואם באיזור ה 700-800 ש"ח ועוד לעדכן את הזכרונות שלי מה SDRAM הישן בערך ב 200-300 ש"ח אני מתכנן לקנות כרטיס מסך 6600 ואני אשמח לדעת איזה מפרט כדאי לקנות כדי לעמוד בתקציב וגם כדי להתאים לצרכים שלי וליכולות של הכרטיס מסך. אני אשמח גם לדעת אם כדאי יותר להשקיע בסכומים האלה ב AMD או ב INTEL

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מחשב ענתיקה אני שוקל להחליף למשהו יותר רציני למרות שאני מסתדר איתו די טוב המשחקים עובדים לי חלק... CPU: Intel Pentium 4A 2.66Ghz 512Kb Cache Motherboard: ECS P4VXAD HD: Seagate 80GB ATA100 7200RPM Video Card: Sapphire Radeon 8500LE 128MB DDR + TV + DVI Memory: 256MB DDR PC2100 Kingston, 256MB DDR PC2100 (Noname) Monitor: Proview 986 19" Speakers: A4Tech 2+1 מה הייתם ממליצים ? להשאיר אותו ולקנות חדש עוד כמה חודשים או להחליף מעכשיו ? אגב - המארז עושה לי רעש של טרקטור כשאני מדליק אותו בא לי לדפוק בו פטיש כל הבית קם מהרעש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by yonioliel,

שלום לכולם. אחרי הרבה זמן של בירורים החלטתי שאני מעוניין לרכוש את המחשב Lenovo Thinkpad Edge השאלה שלי האם המחשב הזה אמין. הדרישות שלי הם בעיקר ניידות משקל והכי חשוב לי נוחות שימוש ידוע לי שהמקלדות של Lenovo מאוד נוחות לעבודה ואני מעוניין לדעת האם הקו הזה נמשך גם בסדרת המחשבים הזו. חשוב לי גם מאוד שהמחשב יוכל לעבוד זמן ממושך ויוכל להריץ דברים בצורה יפה מאוד אני ישמח לחוות דעת בנושא הזה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שאלה. יש לי מחשב נייד,כשאני בבית אני מחבר אותו לצג חיצוני ורואה דרכו. הבעיה היא כשאני סוגר את המכסה של המחשב נייד אז גם הצג הראשי נכבה.. איך מגיעים למצב שהמכסה של הנייד נשאר סגור והצג הראשי ממשיך לפעול ? *הצג הראשי מוגדר כשולחן עבודה. (אני לא עובד בשכפול/הרחבה).

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by 6600GT,

לפורום שלום, אני מתעניין ברכישת מחשב גיימינג חדש וחזק במיוחד על מנת להריץ את כל המשחקים הקרבים (Call of Duty, Need for speed ועוד). לאחר שפניתי לכמה חברות בשוק על מנת לבצע קניה של מחשב, נתקלתי בחברה בשם Vicktoria pc ( חבר שלי קנה שם מחשב חזק גם למטרת משחקים והוא המליץ לי). באתר החברה יש כמה מערכות מחשב מוכנות לגיימינג ואחרי שעברתי על כולם בחרתי בזו: http://www.vicpc.co.il/ProductDetails.aspx?id=1057 מה דעתכם על המפרט הטכני? דיברתי עם המוכר בחברה וניתן לשנות חלקים מסויימים, האם לדעתכם יש מה לשנות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by kletsman,

המליצו לי לקנות מחשב של ibm צריך למטאלב ואוטוקאד אם יהיה אפשר גם שיריץ משחקים מה ההבדל בין גרסאות R ו T? אמרו לי שהוא יותר אמין מבחינת רכיבים ויותר קשיח למקרה של פגיעה פיזית לא מכוונת

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני רוצה מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, עם אופציה למשחקים קלילים (אסטרטגיות, לא תלת מימד). כרגע יש לי מסך ישן (CRT 15") ובעתיד הקרוב (חצי שנה) אני רוצה לשדרג אותו למסך רחב 22". כרגע מתכנן לעבוד עם XP ובעתיד לעבור לויסטה. חשוב לי הלוח האם יהיה איכותי ותואם לשדרוג עתידי (אם יגיע). כמו כן אני רוצה להשקיע שהמחשב יהיה שקט (לא סופר שקט, אבל גם לא רועש). אני לא רושם סכום רצוי, אך אשמח לראות אופציות שונות במפרטים. (לאחר עיון בחוקי הפורום הוספתי תקציב לכותרת) תודה על עזרתכם!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Judge,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Saints Row IV, Far Cry 4 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ' נראה לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. קניתי החודש מחשב גיימינג חדש. אשמח לקבל חוות דעת על הרכיבים שבחרתי וגם על המחיר ביחס לתמורה CPU Intel Core i7 860 Motherboard Gigabyte GA-H55M-USB3 (LGA 1156) Hard Drive Seagate 1TB SATA-II 32MB Memory GeIL 4GB (2x2GB) DDR3 1333MHz Graphic Card PowerColor Radeon HD 5850 1GB GDDR5 DVD-RW LG GH22NS50 x22 Case Antec Three Hundred (120mm Fan, 140mm Fan) Power Supply SeaSonic S12II Bronze 620W (120mm Fan) Monitor LG W2486L - 24" LED (1920x1080) Speakers Creative Inspire T3130 2.1 מחיר סופי: 6,830 ש"ח אז מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים