עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, כפי שכתוב בכותרת, השימוש הכבד ביותר של המחשב יהיה לעריכת סרטים (לא מקצועית), עם הדרישות הבאות: 1) אין צורך בציוד הקפי. 2) מעבד כפול ליבה - אין העדפה ל-AMD או אינטל. 3) כונן קשיח גדול. 4) צורב DVD 5) כרטיס מסך עם video in וגם כניסה אנלוגית (אולי עדיף לשים עוד כרטיס של עריכת וידיאו). 6) עדיף שהמחשב יתמוך בויסטה. 7) כמובן שעדיף שתהיה יכולת שדרוג למחשב. עוד מספר דברים שכנראה יהיו על הלוח אם והמארז: כרטיס קול בסיסי (5.1), כרטיס רשת, FIREWIRE וכניסות גם מקדימה. אם התקציב לא מספיק לכל הדרישות, אז אם אפשר לקבל הצעה מינימאלית (מבחינת כסף). בתודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. איך נראה לכם המפרט הבא: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Amount: 1 Total Price: 1290.94¤ ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) Amount: 1 Total Price: 692.87¤ Twinmos DDR-RAM Twister 256MB 4000 CAS2.5 Memory Amount: 2 Total Price: 1199.36¤ Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System Amount: 1 Total Price: 692.3¤ Vantec Nexus NXP-201 Fan Controller Panel Amount: 1 Total Price: 134.99¤ Coolermaster SAF-B82 80mm Fan Amount: 1 Total Price: 55.04¤ Thermaltake Hardcano 2 Silver HDD Cooling Rack Amount: 1 Total Price: 127.72¤ Vantec 18" Flo…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מחשב ענתיקה אני שוקל להחליף למשהו יותר רציני למרות שאני מסתדר איתו די טוב המשחקים עובדים לי חלק... CPU: Intel Pentium 4A 2.66Ghz 512Kb Cache Motherboard: ECS P4VXAD HD: Seagate 80GB ATA100 7200RPM Video Card: Sapphire Radeon 8500LE 128MB DDR + TV + DVI Memory: 256MB DDR PC2100 Kingston, 256MB DDR PC2100 (Noname) Monitor: Proview 986 19" Speakers: A4Tech 2+1 מה הייתם ממליצים ? להשאיר אותו ולקנות חדש עוד כמה חודשים או להחליף מעכשיו ? אגב - המארז עושה לי רעש של טרקטור כשאני מדליק אותו בא לי לדפוק בו פטיש כל הבית קם מהרעש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yonioliel,

שלום לכולם. אחרי הרבה זמן של בירורים החלטתי שאני מעוניין לרכוש את המחשב Lenovo Thinkpad Edge השאלה שלי האם המחשב הזה אמין. הדרישות שלי הם בעיקר ניידות משקל והכי חשוב לי נוחות שימוש ידוע לי שהמקלדות של Lenovo מאוד נוחות לעבודה ואני מעוניין לדעת האם הקו הזה נמשך גם בסדרת המחשבים הזו. חשוב לי גם מאוד שהמחשב יוכל לעבוד זמן ממושך ויוכל להריץ דברים בצורה יפה מאוד אני ישמח לחוות דעת בנושא הזה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. לפני כחודש, ביקשתי בפורום מפרט מחשב לגיימינג ללא רצון באוברקלוק בסה"כ של 3500 ומסך בעוד כ 1000(FHD), ולבסוף זה המפרט שיצאתי איתו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪880 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪65 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪383 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪190 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולח…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by iSneak,

אוקיי, המפרט שהרכבתי עד עכשיו הוא כזה: מעבד: Core 2 Duo E6600 - 1971 NIS לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 (פה יתחיל כנראה הויכוח, אם את זה, אם את הDS4, או אם בכלל ת'P5B) זכרונות: 2*1024 PQI 800Mhz, 1563 NIS. כרטיס מסך: Asus Radeon x1950 Pro 256 DDR. כן יש לי דילמה גדולה. כעקרון היייתי אמור לקנות ת'מחשב באזור מרץ/אפריל, עם יציאת הDX10 של ATI. החלטתי בסוף לוותר על זה, וללכת על הרדאון הזה, מכיוון שהוא תקציבי (1330 ש"ח), ועדיין מתפקד יותר טוב מהכרטיס שלי. צורב: NEC AD-5170A 211 NIS מארז: TT Swing Black 380 NIS ספק: (כן כן גם פה תהרגו אותי), TT TR2 500W - 440 NIS. - כעקרון חשבתי על ה HEC 580, אבל אין להם אותו במלאי כבר הרבה זמן. ואומנם אני יודע להרכיב מחשבים, אבל אני מחליט גם לתת …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Mr.X,

שלום, אני חדש פה... האם אפשר לקבל מפרט טוב ב-6,000 ש"ח גג<!> ? המחשב הוא לגלישה באינטרנט, עבודה עם תוכנות ומדי פעם גם משחקים... לא הכי כבדים אבל בעלי גרפיקה נאותה<אני לא גיימר כבד אבל משחק מדי פעם> . המפרט צריך לכלול בתוכו גם צורב, כונן dvd, צג 17" LCD , עכבר ומקלדת. לא כולל רמקולים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Grayswandir,

היי, מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג- תקציב 7500, כולל הכל מה דעתכם על הכיוון הנל? אשנח להמלצות, הסברים וכו https://www.yahavpc.co.il/build?id=LH9AN23HA9RYJU יהבמחשבים. בע_מ - בניית מחשב.pdf

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by גיל 19,

-------------------------------------------------------------------------------- LOGIC (S.I.L) Group Ltd. 2/9/2004 6:27:47 PM PCHARDWARE.CO.IL Computer System Ha-Roeh st. 2, Ramat Gan Tel. : 03-6728681 Email : info@pchardware.co.il -------------------------------------------------------------------------------- Part type Part name / Price Amount CPU : AMD Opteron 846 (2.0 GHz) 8-Way Server BOX CPU - [13,992 NIS] 2 Cooler : Titan Data Cooler DWC-A01 Water Cooling System - [561 NIS] 1 Motherboard : Tyan Thunder K7X S2468UNG AMD 760 Motherboard (Adaptec SCSI 7899W,3COM LAN) - [3,101 NIS] 1 Memory : RDRAM 512MB PC1066 16bit Samsung Original Memory…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אהלן, ברשותי מחשב לא חדש במיוחד שככל הנראה הלך לעולמו (אני מאמין שהבורד נשרף). כבר מזה לא מעט זמן שחשבתי על שדרוג וכנראה שעכשיו זה זמן טוב לעשות את זה. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 שקלים נשמע לי ריאלי. מעדיף לא לחרוג מזה במידת האפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים ה…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by BhellSky,

חבר שלי רוצה גם לקנות מחשב חדש והוא לא מצליח לעשות פה חשבון אז הוא ביקש ממני לשים את ההודעה הזאת.. הוא צריךמחשב ב 5000 אלף שקל גג! שיהיה טוב למשחקים, לא כולל מסך,מקלדת,עבר,רמקולים. הוא צריך: מארז,ספק,מאוררים,סי די רומים, כרטיס מסך, לוח אם, דיסק קשיח ומעבד. תודה רבה בשמו לכל העונים!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אז ככה אני זקוק למפרט ב 5500-6000 ש"ח שיכלול את הדברים הבאים: צורב (חשוב) רמקולים כמה שיותר קטנים (ואיכותיים) הארד דיסק בסביבות ה....מינימום 40 ודי חשוב מסך LCD מה אתם אומרים יש חיה כזאת במחיר הזה? אהה ושאלה קטנה...האם יש ירידת מחירים בשוק שלנו? אני לא ממש מבין את זה.. כלומר כל מה שביבי קבע עם הירידה של המע"מ והמכס לדברי חשמל זה משפיע גם על מוצרי המחשב? והאם זה ייכלל בתפריט שתרכיבו לי.. תודה בכל מקרה על העזרה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Zeev86,

בביקורות הבנתי שהחומרה בסדר עבור גיימינג של 1080P אבל בניית חומרים של המחשב לא משהו. אשתמש במחשב בבית וגם במשרד בעבודה. מחיר: 4099 שקל. האם שווה?

14. שלום * מטרות המחשב? צפייה בסרטים דרך חיבור קבל לטלוויזיה .משחקים כבדים יכולת להריץ משחקים חזקים כיוון זה תקציב מספק ליכולות כאלה * גודל המסך?רצוי 17" אך אם זה משמעות לבחירה אין לי בעיה קצת פחות * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא מבין בזה מעדיף שיהיה זמן ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ?500-1T * כונן CD/DVD? שיהיה כונן DVD * כונן Bluray?לא חובה בלי אפשרות חריגה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד לשימוש כללי (תמונות, אינטרנט, אופיס...) דרישות מיוחדות: חיבור BT, HDMI, צורב DVD שיוכל להריץ סרטי HD בחיבור לטלוויזית LCD במחשב ייעשה שימוש באופן כמעט מוחלט בתוך הבית ככה שאין יותר מדי חשיבות לביצועי סוללה ולמשקל. גודל מסך 15.6 אינץ' אבל ניתן להתגמש. אחריות ל3 שנים כולל מערכת הפעלה שאלה נוספת: ברשותי מחשב נייד ישן שסובל מכמה תקלות שעלות התיקון אינה משתלמת. למרות זאת יש בו עדיין חלקים תקינים (הארדיסק, זכרונות RAM, מסך וכו'). האם ידוע למישהו על מקום בו ניתן למכור את המחשב לחלקים? המחשב מדגם Dell Studio 1537

16. שלום לכולם לפני כשבוע שאלתי על מחשב לגיימינג בסכום של עד 3500, בסופו של דבר קרו דברים ולא קניתי את המחשב. עכשיו שיניתי קצת את התקציב ברצוני לרכוש מחשב חדש בסכום של 3000-3200 שקלים לא כולל ציוד היקפי/מסך חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מאוד אמין ויציב (עד כמה שאפשר) המחשב מיועד למשחקים בהגדרות בינוניות 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים/סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים, סרטים: תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של ה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי הרכבתי מפרט שמיועד למשחקים ולאוברקלוקינג רציני!! אבקש שלא תרכיבו לי מפרט אחר אלא רק תציינו חלקים אחרים שיאפשרו לי תוצאות יותר טובות. המפרט: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1470 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 Thermalright Ultra -120 eXtreme CPU Cooler ¤331 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=220 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Reaper HPC Heat Pipe Conduit CL4-4-4-15 ¤556 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=62 Pine XFX nVidia GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1511 url]http://www.foxpc.co.il/p…

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ברשותי מחשב tablet pc fujitsu lt c 500 אשר נרכש כמשומש בארה"ב לפני כשנתיים עם מסך refurbished. אפשר לראות כאן: http://www.jksalesinc.com/catalog/product_...eaf46a8dabf5949 עד לפני מספר חודשים הכל עבד כשורה. זה אמנם מחשב ישן מאד אבל הוא מתאים בדיוק למטרותיי, במחיר אטרקטיבי, ( בעיקר ניווט 4X4 וקצת אינטרנט בחו"ל ). מסך המגע חשוב מכיוון שאני משתמש רק איתו בניווט. כעת, אין התאמה בין הנקודה שעליה אני לוחץ על המסך פיזית - ללחיצה שמראה הסמן. כמובן שעשיתי pen calibration . ללא שינוי. ( גם כשאני לוחץ על הצלב ב calibration קיימת אותה תופעה ( סמן לא במקום ) התקנתי pen driver של wacom - ללא שינוי. אודה על עזרה ברעיונות/ הפניות לבעלי מקצוע מתאימים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם. קוראים לי זיו ואני עוסק בתלת מימד ואנימציה בצורות מאסיביות ביותר (למי שמעוניין להתרשם מאופי העבודות שלי זה האתר שלי - www.zivcg.com ). עד עכשיו עבדתי על מחשב BOXX שקיבלתי כפרס בתחרות לפני כשנתיים, אבל הפרוייקטים שלי תובעניים במיוחד ואני רוצה להשתדרג למערכת שלא תוגבל גם כשאני עובד על סצינות מאסיביות ושרינדורים שלוקחים לי כרגע ימים יקחו שעות. התקציב שלי עומד על 10,000 שח, אולי קצת יותר ... כרטיס מסך אני אקח מהבוקס שלי - ATI FIREGL 7100 זאת ההצעה שקיבלתי - הלוח הטוב והנחשב ביותר בשוק המקצועי NVIDIA MCP55-Pro + IO55 Chipset Tyan S2915A2NRF Motherboard Quad Core מעבדים 2x AMD Quad Opteron DP Model 2344 Processor זכרונות 4x DIMM 1024mb 667 …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, נכון להיום יש לי מחשב בן 7 שנים - מפרט שלו: לוח אם גיגבייט DS4 P35 מעבד אינטל E6750 זיכרון DDR2 800 MHZ 4X2GB כרטיס מסך G-force 8800GTS הרדיסק חצי טרה סטה 2 משמש בעיקר לתוכנות גרפיות לעיצוב פנים - סקצ'אפ ואוטוקד. שימש בעבר למשחקים - עברתי לסוני נשרף לי לוח אם.. חשבתי כבר על הדרך לשדרג מעבד וזיכרון - או לקנות מחשב חדש.. או שאולי בשביל השימוש שלי כדאי פשוט לקנות לוח? אשמח להמלצה והכוונה - תקציב שלי לא בשמיים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי אנשים הזמנתי היום את המחשב שלי מגיבור מחשבים חנות קטנה וחמודה עם שירות טוב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=263376.0 intel e6600 GB 965G ds3 rev 3.3 corsair VS 2GB 667MHz cl5 - תיכננתי לקנות את ה-g.skill אבל הם אמרולי שיש להם בעיה עם הספק שמספק להם את הזיכרונות, לכן הלכתי על הקורסאייר ,שמחירם 800 ש"ח!!!,מזל שהודעתי לו מראש שיום ראשון אני נותן לו תשובה סופית לגביהם.אני יבטל מההזמנה את ההזכורונות הללו. ואזמין אותם יחד עם הספק leadtek px8800GTX seagate 80GB barracuda sata2 2xw.d 2500KS lg gsa-h30bal SATA GB aurora 570 black המחיר יחד עם הזיכרונות ולאחר הנחה הוא 7415 ש"ח. את הכ.קול והרמקולים והמסך שתיכננתי לקנות אני אקנה בשלב יותר מאוחר (חלק מהתקציב עובר לד…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות עריכת מוזיקה כמו CUBASE ו-VST כבדים נלווים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE פרנסה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 יש צורך להסביר? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה, ללא מערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה ה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מעוניין במעבד לוח אם וזיכרון אשר אוכל לבצע איתם OC מקסימלי. כרטיס מסך טוב, אין צורך בציוד היקפי. מוכן להתגמש מאוד במחיר כמובן במידה והביצועים יהיו שווים זאת. תודה.

24. Started by eliil1,

שלום, חבר שלי ביקש לעזור לו לבחור נייד , 15" מסך , שיהיה חזק יחסית כלומר יוכל להריץ את רוב הדברים (ואף רצוי את כל הדברים) בלי בעיה (לא מדובר בגיימינג) , שלא יתקע אם ירוצו כמה תוכנות באותה העת , ושאפשר יהיה לראות סרטים גם באיכות גבוהה (דהיינו HD) התקציב הוא עד 4.5K אבל עדיף כמובן משהו זול יותר אם יש אפשרות. סה"כ הדרישות שלו לא כאלה גבוהות , אני מאמין שאפשר יהיה למצוא משהו מתאים בתקציב הזה. אולי יש דגמים חדשים שפספסתי שיותר חסכוניים/קלים/.... בכל מקרה ,אודה מאוד לעזרה. המשך יום נעים ושנה טובה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Kayfun4ik,

שלום בעזרת הפורום המצויין שבאתר הרכבתי מפרט מחשב לשימוש כללי (עבודה וקצת משחקים) רציתי לקבל חוות דעת אחרונה על המפרט כולו (תיאימות בין חלקים השונים, קירור, שקט וכד) מעבר i5 2500 לוח אם Asus P8H67 זיכרון Kingston DDR3 1333MHz 4GB CL9 דיסק קשיח Samsung 1T, 7200RPM, 32MB, Sata, F3 HD103SJ כרטיס מסך HIS Radeon 6950 2GB DDR5 מארז Antec P183 ספק SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze מקלדת ועכבר logitech Cordless Desktop MX3200 Laser רמקולים Logitech Z 323 2.1 צורב Sony/Nec *24, AD-7260S, Sata, Black עלות כללית 5400

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים