ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך מפרט למחשב לשימוש אינטרנט\מוזיקה\תוכנות משחקים מאוד מינימלי מחשב פשוט שיחזיק מעמד ב XP\אינטרנט וסרטים.. לא כולל מקלדת, עכבר, מסך. שהלוח אם יהיה SATA2, הרד דיסק 250GB, אני הסתכלתי על המעבד E4400\4300 מאמין שהמארז יבוא עם ספק מובנה כי זה יותר זול ואיזה כרטיס מסך הכי טוב אפשר בסביבות ה250-300 ש"ח גם לא משהו רציני (256MB אלא אם אפשר יותר באותם מחירים) תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. עבר הרבה זמן מאז שהייתי בפורום ולכן אני קצת "חלוד" ולא מעודכן. ברצוני לקנות 2 לפטופים מסוגים שונים: 1. לפטופ לנסיעות (כלומר יכולת לנגן סרטים, אופיס וקצת אינטרנט).. מסך קטן (10-11) וזול (פחות מ-2000 ש"ח ואם ניתן אף פחות מ1500). 2. לפטופ לשימושים ביתיים נורמאליים עד לסכום של 3500. ככל הנאה אקנה מKSP פשוט מפני שהחנות ליד הבית.... תודה רבה לעוזרים. שחר
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחיר עד 7-7.5 כולל lcd 17 לפחות (מתאים למשחקים.) רצוי כרטיס של ati. לא רוצה מארז של hec (יש לי ניסיון איתם פשוט איומים!! עושים רעש של טרטור ונראים איום!)( המארז שהיה פה בביקורת יתקבל בברכה! מעבד amd וללא ציוד הקיפי חוץ מצורב dvd ולאובר קלוק קל/בינוני. תודה! **שתיהיה חנות מהצפון..נעה פנדה וכו'..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אבקש עזרה בבנית מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2-3 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עוד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כבדה מקצועית - photoshop, flash professional וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רשמתי למעלה, מחשב לעבודה מקצועית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המפרט שהציעו לי כאן בפורומים הגיע ל2990 ש"ח, בTMS כתוב מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ואני אקבל את ההנחות של חלק מהרכיבים(קירור למעבד,מארז,כרטיס מסך) ובנוסף רשום "הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח". א)האם אני אצטרך לעבור את ה3000 ש"ח בכדי לקבל את ההנחות בTMS? ב)איך הם יודעים אם אני רשום כמשתמש בפורום(איזה פורום מדובר?hwzone או להתחבר לאתר TMS??) והאם זה באמת מקנה לי הרכבה חינם? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי מעוניין לקנות מחשב מסקייפיסי שיכלול רמקולים 5.1+ מסך 24"+ המחשב עצמו (כמובן). המחשב מיועד למשחקים לרזלוציה של המסך שתתנו וואני מאמין שאם זה איזה דל יהיה לו לפחות 1680X1050, חשוב שיהיה 8GB ראם ומעבד I7 (חבר שלי מתלהב, הסברתי שאין טעם ליותר מ4 וחבל להיות כבול לויסטה/XP64), שלרמקולים יהיו חוטים ארוכים כדי שיוכל להעביר אותם לפינות (חדר של 4X3 בערך) ועוד משהו שלמארז יהיה חלון+ אור כחול. לא מתוכנן OC. התקציב הוא כמו בכותרת 8000 שקלים במזומן. עריכה: שחכתי לרשום- המחשב מיועד למשחקים מהתקופה האחרונה יחסית כמו קרייסיס וורהד ביושוק קוד5 וכולי, המחשב לא צריך להיות שקט לגמרי אבל עדיף כמה שיותר שקט, רק לא על חשבון ביצועים (הרמה של 4850 עם קירור סטוק על מקסימום היא מוגזמת ל…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח בעזרה בבחירת מחשב נייד: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה של 500 מעדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצורך לימודים של עיצוב גרפיקה, adobe, photoshop, illustrator, indesign, animate, acrobat 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה מסויימת 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים בדרך כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קיים מסך Full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בחלונות יש לי 3 מצבים מוגדרים מראש High performance Balanced Power Saver אני משתמש רק ב-2 הראשונים - אחד כשאני מחובר לחשמל ואחד כשאני בדרכים. הבעיה היא שתמיד בחלונית למטה מופיע לי בחירה בין הנוכחי לבין Balanced ולא בין שני המצבים האהובים עלי. יש דרך לשנות את זה ככה שיופיעו תמיד "מקסימום ביצועים וחסכוני - ואני אוכל להחליף ביניהם בלחיצה אחת ולא ב-4?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש לא מבינה במחשבים בלשון המענה ולכן אזדקק לעזרתכם. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד ללימודים. מה אתם חושבים על מחשב של dell, ארבע עשרה אינץ' (המליצו לי על הגודל הזה ללימודים), עם מעבד 4 ליבות i5 דיסק קשיח, זכרון 8 gb, אינטל 1TB? מחירו- 2889. ללכת על זה? חושב לי מאוד שיהיה המון זכרון. יש אפשרות למחשב עם תכונות דומות בצבע לבן/ורוד? אשמח מאוד לעזרה! אני ממש לא מבינה בתחום. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם חושבים העיקר שלא יהיה חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש ממש ממש שווה וכדאי וכו' אז תחרגו, אני אנסה להשלים אותו, כל סכום. 2. מה שימושי המחשב (? משחקים כבדים, כל דבר חדש שיוצא אני משחק, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. כשיוצא משחק אני משחק, זה תלוי בתדירות יציאת המשחקים, אם היה יוצא כל יום אז יום-יום ^^. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, GTAV, SKYRIM, BF3 , כל משחק עתידי חדש שעתיד לצאת כמו MAX PAYNE 3 , DIABLO3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שהמחשב נייד שלי מתכבה למצב ירח (אחרי שעה שלא נוגעים בו) האינטרנט wireless מתנתק זה מצב טבעי או שיש בעיה בנייד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, שלחתי הודעה דומה בתחילת החודש אבל הדרישות שלי השתנו ולכן אני צריך מפרט חדש. 1. התקציב הוא בין 3500 ל4500 ש"ח במזומן (אני משיג חלק מהרכיבים, במיוחד אלו של Intel, במחיר טוב יותר מהמחיר בשוק אז לא צריך להיות דיוק במחיר) 2. המחשב הוא מחשב משפחתי ולכן משתמשים בו לצרכים מגוונים: אינטרנט, אופיס, ICQ, מסנג'ר, פוטושופ, שיתופי קבצים, משחקים (לא כבדים), שמיעת שירים וצפיה בסרטים. [לפעמים תוכנות מסויימות כמו ICQ ומסנג'ר פתוחות יותר מפעם אחת]. 3. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל. 4. המחשב צריך להיות מבוסס intel Conroe. יש לי העדפה לרכיבים מהדור החדש: הארדיסק SATAII של WD, צורב DVD, הרבה יציאות USB (לפחות 6 אחוריות וגם קדמיות), כמות מספיקה של זיכרון RAM (2GB או יותר) אני רוצה שבבוא…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מיועד לשימושיים כלליים ביותר (אינטרנט וכד') תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש לפטופ בתקציב של 5k עם אפשרות חריגה של כמה מאות שקלים. הלפטופ ישמש אותי לשימוש ביתי, אינטרנט, עבודות כלליות אופיס וכד', ומדי פעם שימושים בסיסים בפוטושופ. אפשרי לנצל את מלוא התקציב ואף לחרוג. מעוניין במחשב טוב שישמש אותי לטווח ארוך. עד מסך 14" עם עדיפות ל uhd4k רכישה מיידית
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סבא שלי הולך לשדרג את המחשב הישן שלו ורוצה לקנות חדש , אני צריך מפרט כזה לא יקר עם הארד 20 ג'יג מארז ATX רגיל ואת כל השאר , סבא שלי לא הולך לעשות OC והמחשב מיועד לגלישה באינטרנט וקצת למשחקים ,מוזיקה אולי .
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך עזרה בקניית מחשב לגיימינג יחסית קל שלא יגביל אותי במשחקים בסגנון של cs go.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 אם זה באמת משהו שאי אפשר לוותר עליו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ביונוניים לא כבדים במיוחד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סגנון cs:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לצרכי גרפיקה, ניגשתי לחנות בעיר מגוריי וקיבלתי את ההצעה שהייתי שמח לשמוע מה יש לכם לומר בנושא (קודם כל הסטיקי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גרפיות ושימוש יומומים במחשב, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש הוא עבור גרפקאית (אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין, סולידוורקס, אוטורקאד) - הרבה תוכנות רצות במקביל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר על מחשב HP PAVILION יש לי רק מד של אחוזי ולא זמן.. אפשר לדעת איך שהו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב הש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייח עם מסך לצרכים של עריכת וידאו בתוכנת Premiere (עבודה מקצועית). תקציב: 8000 ש"ח. להלן מפרט שבניתי: מעבד: Inter Core i7-2600K Processor 3.4GHz 8MB Quad Core LGA1155 Box - מחיר: 1600 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3 Intel P67 Chipset DDR3 - מחיר: 750 זכרון פנימי: Crucial 2GB DDR3 1333MHz x2 - מחיר: 318X2 דיסק קשיח:2X Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA2 - מחיר 600 צורב: LG GH24NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x24 Black Oem - מחיר: 160 כרטיס מסך: Gainward GeForce GTX470 1280MB GDDR5 - מחיר: 1400 ספק: Seasonic M12II-520 Bronze Active PFC 520W Modular - מחיר 400 מארז: Antec P183 Advanced Super Mid Tower No PSU - מחיר 765. מסך: Dell U2311 PSI Panel FHD - מחיר 1300 הרכב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי עיצוב ובניית אתרים (Notepad () ותוכנות בסגנון Dreamweaver בשביל הקוד, ו-Photoshop, Illustrator, InDesign (בגרסת CS4) וכד' לשם עריכת הגרפיקה עצמה. לא אכפת לי מכרטיס המסך, אני ממש לא מתכוון לשחק על המחשב הזה והוא יהיה בעיקר בשימוש בזמן העבודה. כנראה שאצפה גם בסרטים עליו. (FHD) * מטרות המחשב? צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית) * גודל המסך? 15", אפשר גם יותר אם זה בכלל נכנס בתקציב. הדגש הוא יותר על עבודה מאשר ניידות. * משקל רצוי? לא רלוונטי ממש, הוא יכול להיות יחסית כבד, אני מתכוון לקחת אותו עם תיק גב. אבל לא להגזים כמובן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות נשמע לי כמו זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) א…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני זקוק למפרט מחשב ב2000 ש"ח ללא ציוד היקפי המחשב יחובר למסך 22 המשחקים שיופעלו הם Call Of Duty , gta ,need for speed כמובן כל המשחקים בגרסאות האחרונות שלהם תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם ! אני צריך המלצה למפרט עד גג 4K השימוש העיקרי יהיה הורדות, צריבת סרטים(מה שאומר צורב DVD), גלישה באינרנט וחיבור המחשב לLCD למטרות צפיה איכותית בסרטי HD עדיפות לחנות או PCH או זיגזאג (כמובן) בתודה מראש, לירן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1051 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Scythe Ninja 2, יחידות 1 ₪151 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=251 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪466 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪475 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 WD 640GB 7200rpm 32MB Sata2 WD6401AALS, יחידות 1 ₪384 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=906 Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1390 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1218 צורב LG GH22NS30 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/pr…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-