עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by palin,

שלום, קיבלתי מחשב חדש במתנה. רציתי לברר את הפרטים של המרפט שלו כדי שתוכלו להגיד לי אם המחשב טוב או לא.. בנתיים: מעבדי אינטל: Core i3 CPU 540 @ 3.07 GHz 3.06Ghz זיכרון מותקן: 4.00 GB איך אפשר לברר את שאר הפרטים?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by HTL,

ללא OC וציוד היקפי חשוב מערכת שקטה כמה שיותר ללייט גיימינג והדברים הבסיסיים אבל אחד כזה שיעמוד למקרה שאני אוריד משחק כזה או אחר. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9256 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12022 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB SATA II HD…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Gritzman,

ברשותי הנייד dell e6400 ולאחרונה בעבודה עם סוללה יש ריצוד ירוק בתחתית המסך כל מספר שניות. האם זאת בעיה במסך עצמו?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  4. כמו שכתוב בכותרת, צריך עזרה עם התקנת WIN 7 על מחשב נייד בעל LINUX. הבעיה שאני לא מבין איך עושים את זה במחשבים ניידים, ומה בדיוק אני צריך לדעת ? כי אין שהם DOS בכלל, איך מתקינים WIN על הדגם הזה ? מישהו יכול לעזור לי ? הדגם הוא (HP G62-B50SJ).

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם, מחפש מחשב נייד ללימודים ולעבודות משרד (אני בעיקר משתמש בתוכנות שרטוט, עריכת תמונות, שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט וכד) תקציב הקנייה שלי עומד על כ-3500 ש"ח * גודל המסך -13.3 מט (לא מבריק) * משקל רצוי - 2 - 2.5 ק"ג * זמן סוללה ארוך - כ6 שעות. וזמן טעינה קצר. * דיסק קשיח - 7200 סל"ד. בעל נפח של 320G-500G(אם אפשרי אז 1T) * זיכרון - עדיפות ל3G ומעלה * מעבד - I3 -I5 * בלוטות' - עדיפות (לשימוש עכבר אלחוטי) * רצוי כונן דיסקים * קורא כרטיסי זיכרון * מקלדת נוחה לכתיבה * אחריות - 3 שנים חשבתי על המחשב HP Probook 4320 -WS908EA ב - 4300 ש"ח, מה דעתכםhttp://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=789447תודה מראש ארז

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by buffalo soldier,

שלום לכולם אני חדש פה ומעוניין לקבל הצעות למחשב למשחקים בלבד! תקציב עד 5אלף בלי חריגה בכלל! ,לא כולל מסך ולא כלום רק מחשב קומפלט חלק אחד שאני מאוד מעוניין שיהיה במחשב זה INTEL I5 2500K ועם אפשר זיכרון של 8GB כי המחירים עכשיו ברצפה וחבל לפספס אתזה ואף פעם יותר זיכרון לא מזיק. ואני מצפה ב5אלף שאני יכל לקבל כמו שאומרים "מחשב מפלצת" ועוד דבר קטן אני אחד שאוהב לשחק באיכות גבוהה ומן הסתם עם אני מביא מחשב חדש אז אני ינצל אותו עד הסוף אז עם דרושים קירורים נוספים או משהו בסגנון אשמח שתציעו לי ויש לי מסך LED SAMSUNG BX FULLHD תודה מראש אבי

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום חברים עד היום אני הסתדרתי עם מחשב נייד שהוא היה (ועדיין) נותן לי מענה למה שאני צריך. מעולם לא נהנתי כמו שצריך עם הגדרות משחק על HIGH והגיע הזמן שאני אתן לעצמי את הסיפוק הזה. אני מוכן לשלם על מהירות ואיכות כדי להנות כמו שצריך פעם אחת ולתמיד, וכאן אני צריך אותכם כדי שתעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה. תראו, אני עבדתי על הדברים האלו במחשב הנייד שלי (+המשחקים) ויש לציין שהוא עמד בהם בגבורה ובאמינות, אבל נמאס לי להיות על הקצה כל הזמן ואני רוצה להתחדש במערכת חדשה וחזקה. בבקשה עזרו לי בבניה של המחשב 1. מה התקציב המקסימלי? כ6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש תועלת רבה מהסכום כולו אז השתמשו בכולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג אבל א…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מה התקציב המקסימלי? 7500האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8000 מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים, סרטים ולתכנות. יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שום תוכנה מיוחדת, אבל יריץ גם Windows וגם Linux אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ישנו מסך קיים 19 אינץ' ברזולוציה 1280x1024, יש צורך במסך נוסף שישב לצידו (ועל כן רצוי [אך לא חובה] מסך עם רזולוציה בגובה 1024). מסך 23 אינץ' ברזולוציה 1920x1080 זה סבבה. לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל אם זה משנה אז בעיקר אסטרטגיה? לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/ב…

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  9. תמונה מצורפת. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by trance_lover,

שלום, בבקשה אמרו לי האם המפרט שקיבלתי טוב? אני קונה מחשב נייד למשחקים וזה מה שהציעו לי: מחשב נייד TW9A-2 VISION מעבד: Intel® Core™ i5 540M זיכרון ראשי: 4GB DDR3 1333MHz דיסק: 500GB SATA 5400 תצוגה: 15.6” 16:9 LCD, 1366 x 768 גרפיקה: nVIDIA GeForce GT335M 1G DDR3 מחיר: 3100 שח מחשב טוב למשחקים? אז לקנות?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצלל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? עדיפות למסך 24 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל משחקים הכבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בהכל 4. האם יש רכיב בו אי…

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  12. [table] [tr] [td]מעבדי אינטל[/td] [td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td] [td][/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr][/table][/t] [table][tr] [td][/td] [td]מאווררים וגופי קירור[/td] [td]מאוררים למעבדים Scythe Yasya CPU Cooler [/td] [td][/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td] [td]GIGABYTE P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E[/td] [td][/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]זכרונות[/td] [td]DDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition CL9-9-9-24[/td] [td][/td][/tr][/tab…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by urich,

טוב אז ככה הגיע לידי מחשב DELL 1557 המחשב עם I7 ומפרט חזק למדי סך הכל גם ביחס לדגמים עדכניים אבל מי שמכיר אותו יודע שהוא מחשב חורפי כלומר הוא מתחמם בטירוף! עכשיו חשבתי האם כדאי לנסות לשים בו כונן SSD קטן של 40-60 ג'יגה שלא מתחמם בכלל. הדבר גם לא יבטל את האחריות על המחשב (יש עדיין שנה וחצי אחריות עליו. מבחינת המחשב אני מניח שתוספת ביצועים לא תהיה מזיקה אבל השאלה שלי היא האם זה יעזור מבחינת חום!

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, לאחר המון שנים של דבקות בקלסר ודפדפת A4 החלטתי שנשבר לי הגב. אני מעוניין להחליף את המחברת במשהו שבו אוכל לרשום את הרצאות (ז"א מסך עם תמיכה טובה בסטילוס) וגם שיוצכל להציג PDF ו DJVU כדי שאפסיק להסחב עם ספרים, כמו כן אם זה לא סותר אחד את השני שאני אשמח מאד אם המסך גם יתמוך במולטיטאץ' עם האצבעות וזמן סוללה סביר. לא הולך להריץ עליו תוכנות כבדות, עבור זה יש לי נייד חזק ונייח חזק אבל שלא יהיה איטי במיחד גם כן. יש המלצות או שאני קופץ מעל הפופיק?

• 24 תגובות
    • 12.8k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K אפשר קצת יותר אם זה ישפר משמעותית. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב עבודה. פיתוח תוכנה (אקליפס) והרצת סימולציות במטלב. כנראה שיהיה צריך להריץ VM של סביבת פיתוח/בדיקות אז צריך להיות מסוגל לתמוך בזה מבחינת משאבים. מבחינה גרפית צריך תמיכה בצפייה בוידאו FHD. לא ישמש למשחקים בכלל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? מפרט סטנדרטי. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקל…

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים באבחנה גבוהה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך רזולציה טבעית 1680 x 1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים:Crysis,Mafia 2, Supreme Commander * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by tootie,

שלום, יש בידי מחשב נייד של ACER. היה בעיה שקובץ מסויים מהווינדוס נמחק אז הייתי צריך לבצע פורמט, הגדרתי בביוס שה DVD יעלה קודם, פירמטתי את הכונן של הווינדוס, והתחלתי בהתקנה חדשה, היה איזה פשלה קטנה בהתקנה שלא עליתי עליה ולא שמתי לב, ולא הצלחתי להיכנס למשתמש אחרי ההתקנה. ניסתי כמה פעמים ובסוף הצלחתי להיכנס דרך SAFE MODE, וזאת הייתה הפעם הראשונה שנכנסתי ליוזר אחרי ההתקנה. לאחר מכן ניסיתי להיכנס שוב ושוב דרך מצב רגיל וללא הצלחה. אז ניסיתי לפרמט שוב, ולהתקין מחדש אבל בשלב הזה ה DVD "נדפק" לפעמים הוא עובד, לפעמים לא. ניסיתי לאפס הגדרות בביוס ולהגדיר את הסדר מחדש. ללא הצלחה. רק אחרי כמה זמן שהמחשב נח ה DVD פועל. וניסיתי שוב ושוב, התחלתי אפילו עוד התקנה של ווינדוס אבל באמצע אירע …

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  18. היי אני מחפש מחשב לעריכת וידאו ומשחקים הכי חדשים! 1. מה התקציב המקסימלי? עד 8000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך קצת במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, עריכה, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך סמסונג T2333 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך ורמקולים 4. האם יש רכיב…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by nati1972,

אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל: מעבד Intel Core i7-950 Box לוח אם Asus Sabertooth X58 כונן קשיח Westren Digital Caviar Black WD5002AALX 3.5" 500GB SATA3 32MB זיכרון Kingston DDR3 3 *2048MB 1600Mhz CL 9-9-9-27 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 PCIeDVD-RW כונן Blu-Ray משולב צורב LG GBC20L DVD מארז כולל ספק Antec One Hundred 80plus 700W ללא ציוד היקפי אשמח לקבל חוות דעת

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by Kedem,

אני נוסע לזמן ממושך לארצות הברית וזקוק למחשב נייד לעבודה עם יכולת הפעלה נוחה בעברית. האם כדאי לרכוש מחשב נייד שם, או להביא אותו מהארץ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ronhadad,

איך המפרט הזה? http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1663 v1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אבל אם יש משו חשוב אז לנצל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה במוזיקה ( אודיו ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Caubase ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? גודל 23 אינץ' FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לאבא שלי מחשב נייד לשימוש משרדי, השימושים שלו הם: מיילים, אינטרנט, אופיס וכו'.. הדרישות שלו הן: גודל מסך: 13 אינץ (אפשר אינץ או שניים יותר..) סוללה: חזקה עד כמה שאפשר, וכמובן שתיהיה אפשרות לסוללה נוספת עם אותו כח עבודה.. Dvd, מצלמה, חריץ לכרטיס-זכרון, 2 חיבורי USB לפחות. אופציה לחיבור לטלויזיה ושאלה קטנה: האם ישנה אפשרות לקנות איזשהו חיבור שאני אוכל לגלוש דרכו בכל העולם? כמו Net Stick, אבל שיעבוד בכל האופן, אולי דרך לווין? תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור, נאור.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  23. שלום רב! שאלתי היא האם כדאי להחליף את מערכת ההפעלה שלי במחשב נטבוק asus eee 1201ha המחשב פשוט זוחל עם ווינדוס7 וברצוני לשנמך לווינדוס xp. כדאי? או שיצוצו לי בעיות תאימות מערכת? אם כדאי, איך אני משמר גיבוי למערכת למקרה והסיפור לא עובד לי? תודה, מיתר.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  24. אשמח לקבל המלצות למפרט. עדיף שיכלול גם ציוד היקפי (מקלדת + עכבר)

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך קיים בעל רזולוציה FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?אין צורך 4. האם יש רכיב בו …

• 9 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים