עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by aviad13,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב: משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים שיצאו ושייצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): זו רזולוצייה של 4:3, גודל 19", לא יודע מה הרזולוציה במדוייק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: הכי גבוה שאפשר בכסף הזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב…

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by antique,

1. תקציב - 3500 - 4000 ש"ח 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים, צפייה בסרטים, הורדות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. הכל צריך 5. אין העדפה לחברה 6. נושא הקירור חשוב וצריך שהמחשב יהיה שקט, נושא היופי אינו חשוב. 7. הרכבת מחשב במעבדה. 8. כרטיס רשת. שאלה נוספת - אחריות.

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by lharpaz,

שלום, התקציב הוא באיזור ה-3,200 ש"ח, וזה למחשב עצמו (ללא ציוד היקפי). אני זקוק למפרט מחשב לשימושים כלליים: אופיס, אינטרנט, מסנג'ר, ICQ, שיתוף קבצים וכו'. (המחשב לא ישמש למשחקים). בגדול, אני רוצה 2 ג'יגה זיכרון, צורב DVD, הארד דיסק של , עדיף של WD250GB (שנראה שכמעט הפך לסטנדרט במפרטים פה), מארז וספק סבירים (לא חייב להיות שקט מאוד, אבל שלא יהיה רועד כמו טרקטור). נראה לי שכרטיס משולב על לוח האם צריך להיות מספיק, אבל עדיף שיהיה כמה שיותר חזק כדי שיהיה סיכוי שהוא יריץ את הממשק הגרפי של ויסטה. ראיתי שיש מפרטים נחמדים כאלה מבוססי AMD בסביבות ה-2,700 ש"ח (למשל זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256850.0 או זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257153.0) …

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה מפרט מחשב למשחקים חדשים יחסית וסרטי HD, וכן עבודה מאומצת בשרטוט גרפי. ציוד נוסף: מסך 22" מקלדת ועכבר (רצוי שמקלדת לא תהיה אלחוטית אבל לא נורא אם כן) רצוי שיהיה שקט ככל האפשר במסגרת התקציב. יש לי כמה שאלות לגבי המפרט שהכנתי! הכנתי אותו בחנות ZIGZAG2000 שביהוד כי היא קרובה אליי הביתה ושמעתי ממנה דברים טובים. לגבי הספק: האם הוא ספק טוב? כי אמרו לי שהוא לא גנרי.. לגבי המסך: האם הוא נוח לעבודה במספר חלונות במקביל? איך הוא בלהציג סרטים ומשחקים מהירים ?? לגבי הכרטיס מסך: יש סיבה שהוא כל כך זול בהשוואה לאחרים בקטגוריית GTX260?? כמות מוצרים סה"כ 1 ASUS P5Q SE2 (P45) - ATX 562.20 ש"ח 1 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 - BLACK 297.0…

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by Cyron,

היי, צריך עזרה בשדרוג המפרט הקיים , שיאפשר הרצה של של משחקים על הגדרות גבוהות (אם ניתן), בעיקר FPS תקציב ? מה שצריך כדי להביא את המחשב לרמה שאוכל לשחק עד שאחליף אותו....אין בעיה עם חלקים משומשים Intel C2D E7300Asus P5Q ProG.Skill DDR2-900 4GBGigabyte Radeon 6850 Enermax MODU82+ 425wDell 22'' 2209WA כבר הוזמן Xeon E5450 שבתקווה עם המוד יעבוד כמו שצריך על 775. תודה !

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by Ubuntu,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מקסימום בלי חריגות משמעותיות 3500 שח. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ו פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך לעריכה גרפית, תקציב: 1000 שח. נוטה לכיוון 2333SW של SAMSUNG כי יש לו פאנל TFT, תגידו לי אם זו בחירה נכונה. כעיקרון המסך צריך להיות 22" וזה דגם ספציפי שחשבתי עליו. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך שום דבר מ…

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בסכום של עד כ 3000 ש"ח שיהיה מיועד למשחקים כבדים ושימוש יומיומי כמו גלישה. אני מעוניין ב מעבד לוח אם זיכרון פנימי דיסק קשיח כרטיס מסך צורב מארז+ספק כוח שיחזיק לי את המערכת מה עדיף לי amd או אינטל? תודה!

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת קוד צד לקוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf1, doom, the witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20 אינץ של dell ברזולוציה טבעית של 1600x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

9. היי, אשמח לעזרה בתכנון המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קידוד והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2010,eclipse,scripting בשימוש כבד, משחקים בשימוש מזדמן, הורדות תכנים מאסיביות ( יש צורך בקשיח גדול) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. shooters וסימולאטורים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by haimski,

1.תקציב מקסימלי 2700 למצל את כל התקציב 2.השימושים במחשב הם לרוב לעבודה משרדית וגם למשחקים מסך לא כולל בעסקה משחקים FIFA 11 ,פרו 11 GTA 3.אין צרוך בציוד היקפי 4.-5.מפרט מלא ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים 6.שקט של המפרט חשוב 8 8.אין צרוך במערכת הפעלה 9.אם אפשר מKSP או IVORY 10.אין בקשות מיוחדות 11.לא מתכוון לשדרוג בהמשך מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA…

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by hosham,

לשימושי סטודנט + מוזיקה סרטים וכו'... תודה. חוות דעת על המחשב הבא+אופציה לשדרוג לג'יגה זיכרון. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2046 או זה: http://www.officedepot.co.il/(rm4kfq2ud0aad3jxanix0w55)/catalogFamily.aspx?ID=593433&CID=100

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  12. יש לאח שלי מחשב עם המפרט הבא: -מעבד:E6750 -לוח אם:P5K PRO -כ.מסך:8800GT OC2 -זכרונות:2GB 800MHZ אלה הם הרכיבים אותם ברצוני לשדרג לצורך משחקים כבדים בעיקר. הספק הוא: CORSAIR 520HX בתודה מראש לעוזרים! *****נ.ב המארז הוא THERMALTAKE SOPRAN!!!!******* יכול להיות שלא יכנסו בו כרטיסי מסך גדולים =\ במקרה ולא אני אשמח לקבל גם רעיונות למארזים גדולים, קרים, שקטים ויפים. המסך הוא DELL 2408WFP בעל רזולוציה של 1920*1200

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by d100,

חיפשתי אותם בחנויות בישראל ושמתי לב שכמעט ולא מוכרים אותם בינתיים. האם הם עוד לא הגיעו לארץ? חוץ מזה, מה דעתכם על הסדרה? האם היא יותר טובה מ - N100?

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by x-pac,

אני רוצה מפרט ל o.c ומשחקים ב5000 שקל ושהייה למערכת אינטל בבקשה

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by dman23,

יש לי 2 סלוטים 1 פנוי ובשני יש לי זכרון 2GB DDR2 667MHZ המחשב הוא DELL VOSTRO 1310 מערכת הפעלה VISTA אני רוצה להוסיף זכרון מה צריך לשים לב כשקונים?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  16. הצרכים מהמחשב הינם הרצת תוכנות ניגון (Tracktor) ויצירת מוזיקה - cubase, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות). בהתחלה שקלתי להגדיל את התקציב וללכת על מקבוק פרו\אייר אבל החלטתי לרדת מההרפתקה. כרגע מצאתי מחשב refurbished של דל (XPS13) ב-1100$ כשהדבר היחידי שמדאיג אותי הוא תוקף האחריות (נותרו 8 חודשים). http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-13-ULTRABOOK-L322X-i7-3537U-8GB-256GB-SSD-BACKLIT-1080P-BLUETOOTH-WIN-8-/330959369074?pt=Laptops_Nov05&hash=item4d0eb73372 מדובר במחשב עם כונן SSD 256GB 8GB RAM ומעבד לא רע בכלל (לא מהסדרה החדשה ביותר של אינטל, תקנו אותי אם אני טועה?) לפי מה שקראתי הוא יספק 6-7 שעות עבודה עם הסוללה. יש לכם המלצות נוספות? מה דעתכם על הבחירה הנוכחית? …

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  17. שלום, אנו מעוניינים לרכוש מחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית (שימוש בתוכנות גרפיות ומשחקים מינימלי ואקראי בלבד ולכן לא צריך להוות שיקול. כמו-כן מדובר במחשב יחיד, ולא בחלק מרשת). התקציב הוא בסביבות 5,000-6,000 ש"ח (כולל מע"מ) - כולל מסך LCD, מע' הפעלה, הרכבה והתקנה. להלן מפרט שהוצע לנו ואבקש את חוות דעתכם לגביו: מעבד INTEL P-4 3.00GHZ 800MHZ FSB HYPERTHREADING 1MB לוח EPOX EP-4SGM8I P-4 DDR V+L+A MICRO ATX 3Y כרטיס מסך מובנה Integrated 256bit graphics core מ.שטוח FUJITSU 17" T17-1 LCD + SPEAKERS WHITE דיסק WD 80GB IDE 7200RPM 8MB BUFFER 3Y מארז E-STAR MIDI ATX 8870K-S SILVER FRONT USB 350W כונן FLOPPY DRIVE 1.44Mb צורב LITEON SOHR-5238S 52*32*52 RETAIL 2Y זיכרון DDR PDP LIBERT…

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by Bud,

היי , המפרט המבוקש הוא עבור תוכנות משרדיות , אופיס , פוטושופ + הורדה צפייה בסרטים ,והאזנה למוזיקה הבסיס הוא מפרט אשר קיים במפרטים המומלצים ואיני יודע עד כמה הוא מעודכן , ומכיון שאני מתעתד לרכוש ב-KSP (כפי שראיתי המלצות בפורום הנכבד הזה) נדרשים מעט שינויים לפריטים אשר לא מצאתי ב. KSP כוונתי שמחשב זה יחזיק אותי כמה שנים טובות (3-4 לפחות) מעבד - Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם - M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E זכרונות - DDR II 533 קינגסטון - מה עדיף , 1G או 2X512K ? דיסק קשיח - 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II סמסונג כרטיס מסך + כרטיס רשת 10\100 + כרטיס קול מובנה בלוח מארז - ???? מה מומלץ ? צורב - LG כנראה , יש דגם מומלץ ? מסך LCD 17 - איזה כדאי ? הערות הארות וה…

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  19. שלום לכולם, אשמח להצעות/הערות/הארות בנוגע לקניית מחשב חדש. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים(1080p),המרת סרטים(ב-live, לצפייה ב-apple tv), תכנות(eclipse). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - לא כ"כ משנה, אך עדיף 15 אינטש. סוג המסך לא משנה. * רזולוציית המסך - FHD 1920x1080 ומעבר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן הסוללה איננו רלוונטי(עדיף, מן הסתם, שיהיה כמה שיותר ארוך, אך בגדול זמן הסוללה הוא לא שיקול). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)Bluetooth? - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD - מ-256 GB ומעלה. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by slash1z,

היי.. יש שני דגמים של ACER שאני לא מבין מה השוני בינהם. האשון הוא AS5730Z. והשני 5730Z יש למישהו מושג למה הראשון עולה יותר.. ומה השוני שמוסיפות האותיות הראשונות לדגם?(חיפשתי באתר היצרן והדגמים האלה בכלל לא מצויינים שם). ועוד שאלה.. מישהו יודע מאיפה אני משג דרייבים לXP כי באתר של ACER לפי מה שראיתי יש רק לויסטה. תודה....

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by Evilized,

המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט ואופיס,ללא מסך, הייתי רוצה שיהיה זכרון של 4GB אינטל או AMD לא משנה לי. ומחנות באיזור חיפה והקריות. תודה!

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by amego,

קניתי את המחשב לפני שנתיים ואני רוצה לשדרג אותו. באופן כללי הוא מטופל היטב ועובד לא רע בכלל. 1. התקציב נע בין 2000-3000 ש"ח לא לחרוג מהתקציב (אני מעדיף משהו בסביבות ה-2500 ש"ח אך פתוח להצעות). 2. המחשב משמש לעבודה, משחקים, צפייה ישירה והרצה של מספר רב של תוכנות במקביל (העדיפות למחשקים נמוכה, כי לרוב אני לא משחק בדברים כבדים). המפרט הנוכחי: - intel i5 3.3 Ghz 6mb - asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600 - 2x4G DDR3 - western digital 1TB 7200RPM sata III - Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB - Antecc High Current gamer 750W אני חושב על שדרוגים שאחר כך יאפשרו לי למשוך אותם בעתיד למחשב חדש.. ודברים שקל להתקין. למשל זיכרון, דיסק קשיח SSD או כרטיס מסך. - ושאלה קטנה לגבי SSD, אפשר להעביר…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by oded15,

אהלן קיבלתי הצעה למיפרט ורציתי לדעת אם הוא יענה לי על הדרישות שלי. הדרישות הם לשחק משחקים באיכות הכי גבוהה בלי לאגים משחק חלק באיכות גבוהה. לראות סרטים באיכות hd בלי שזה יתקע. ובכלל שהמחשב ירצוץ חלק אז הינה המיפרט מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪705 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ₪339 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-21 Ripjaws ₪515 כמות:1 כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe ₪2124 כמות:1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪116 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster Centurion 590 ₪424 כמות:1 ספק כח Seasonic S12 Energy Plus 550W ₪426 כמות:1 קרור למעבד CoolerMaster Hyp…

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  24. אורח G.I.JO

תודה רבה לכולכם

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by tomer434,

מפרט לסרבר (לא מחשב רגיל!!!!) עד 6000 אלף דולר! 22-24 אלף שקל מה שביקשו ממני זה כזה דבר 2 מעבדי Xeon 32GB ראם.... (יש דבר כזה?!) ו10Tib של Harddisk מין הסתם צריכים להיות בRaid כולל מארז וספק מין הסתם.... *הוא לגיבוי החברה ומשמש כסרבר.... תודה רבה לכל העוזרים אם אפשר להביא את השם של החלק + מחיר שלו תודה!

• 6 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.