עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adis,

שלום, אני מעוניינת להוסיף זיכרון ללנובו W510 , עם מעבד 720QM I7. למחשב יש 4 סלוטים, בשניים מהם מותקנים 2x2GB PC3-8500F (533MHz) Hyundai HMT325S6BFR8C-G7, ואני רוצה להוסיף סטיק בודד של 8GB. (לפי ה tabook בכל סלוט יכול להיות רק 4GB זכרון, אבל לפי פורומים בחו"ל אין בעיה להתקין 4x8GB) 1. האם סטיק שהוא DDR3L Low Voltage יתאים ? 2. האם יש הבדל כלשהו בין - Corsair Vengeance CMSX8GX3M1A1600C10 1x8GB DDR3 1600Mhz Corsair Vengeance 16 GB ( 2 x 8 GB ) DDR3 1600 CMSX16GX3M2A1600C10 או שמדובר בדיוק באותו הסטיק, רק שבאפשרות השנייה הוא נמכר בזוגות ? תודה!

• 3 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. שלום, אוטוטו אני רוכש את המחשב הנייד שלי לעבודה משרדית... זה הרבה זמן שאני חוקר ושואל פה בפורום והמליצו לי על 2 דגמים עיקריים... האחד: http://www.notebookclub.co.il/prod-d520-core2-duo.htm שזה המחשב של DELL והשני שאני מתלבט הוא HP PAVILION DV6186 מה אתם אומרים? האם ההבדל במסך ממש מהותי (WIDESCREEN לעומת מסך רגיל) והאם יש הבדל מהותי במפרט? ובסופו של דבר, איזה מחשב כדאי לי לקנות לעבודה משרדית בלבד וחשוב שיהיה חזק מהיר ויציב... תודה!!!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מרכיב מפרט למחשב חדש שמטרתו בין השאר היא להריץ משחקים ברמה גבוהה + OC בינוני, לא צריך להיכנס למספרים כרגע. אני מתלבט לגבי הספק בעיקר, מה לדעתכם ספק טוב, אמין ושקט למפרט הזה? הייתי רוצה לקבל גם חוות דעת על המפרט עצמו והצעות לתיקון\שיפור. בסוף כל שורה מצויין המחיר של KSP + המחיר הסופי למטה CPU - Core i7 2600 3.4Ghz, s1155 - 1240 CPU Cooler - CoolerMaster V8 - 259 MoBo - ASUS P8Z68-V s1155 - 860 RAM - 4x2GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 - 485 GPU - SAPPHIRE HD 6870 FLEX 1GB GDDR5 - 1100 HD - WD Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX / Samsung 1TB sata2 F3 - 275 Case - Thermaltake ARMOR A60 Midi Tower - 430 PSU - CORSAIR GS 700W…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by AriLupuss,

שלום רציתי לברר איזה מפרט הכי משתלם אוכל לקבל למחשב גיימינג , ללא מסך וללא ציוד היקפי (מקלדת,עכבר וכו') 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים, שימוש בתוכנות אלקטרוניקה כגון: ORCAD,SES51 וכו' (לצורך למידה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, - הוא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, ועוד משחקים מתקדמים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  5. Started by elad_orl,

מפרט ב3.5K או 4K עם מערכת הפעלה השימושים למשחקים כבדים אין חריגה רק ב100 ש"ח מקסימום. אני יודע שיש כאן בלי סוף דיונים על זה אבל בכל מקרה. יאללה תפציצו

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  6. שלום לכם... זקוק למפרט לחבר עד 2500 +/- בעיקר לסרטים מוזיקה וקצת גיימינג... המחשב יחובר לטלויזיה בFHD ומערכת שמע 5.1... מסך וציוד הקפי לא צריך. בקשה לחנות קייספי אם אפשר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by SyndromE,

בתור אחד שלא מתעסק יותר מדי עם ניידים (ואפילו שונא אותם), קשה לי לתת לה הצעה :-[ היא כתבת \ מבקרת מסעדות וכדומה... ביקשה ממני לפטופ קטן מעוצב וקליל הצרכים שלה הם משרדיים פחות או יותר. היא לא ממש סגורה על תקציב - מה שאני ימליץ לה היא כנראה תקח. דיברנו על משהו בסביבות ה-5k ש"ח, אבל אפשר לחרוג לכאן או לכאן. יש רעיונות, בבקשה ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכם, אני מתכוון לרכוש 2 מחשבים ניידים מאותו סוג ודגם ולכן הנני זקוק לעזרתכם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מחשב אחד משמש איש מכירות ומחשב שני משמש לאופיס ואינטרנט * גודל המסך? 13.3 אינטש, אלא אם יש דעה נחרצת ל- 15.6, בכללי אני מעדיף 13.3 * משקל רצוי? קל ונוח. לא יודע כמה קילו הולך היום... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ממוצע גם טוב. למרות שמומלץ ארוך מהממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI מספיק. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250/320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחר…

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  9. שאלה בקשר לקניית SSD והתקנת וינדוס.. יש לי מחשב ASUS G75VX אני רוצה לקנות כונן SSD אני קיבלתי עם המחשב שקניתי וינדוס 8 מקורי ללא דיסק אם אני עושה פורמט איך אני אמור להתקין שוב את הוינדוס המקורי? ואם אני קונה כונן SSD איך אפשר להעביר את הוינדוס לכונן הSSD או להתקין עותק מקורי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. אני קונה נייד חדש של LG , וסיפרו לי לא לקנות מחשב עם 4G RAM בגלל שזה לא באמת מנוצאל על ידי VISTA 32BIT האם זה נכון????

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by yit,

אני מחפש מחשב נייד לאשתי (הבנתי שעדיף נייח, אבל היא נוסעת הרבה ולכן עדיף נייד). אשתי היא צלמת (גם אומנות וגם אירועים) ומשתמשת בתוכנות פוטושופ, לייטרום ופיינלקאט. לכן על המחשב להיות חזק ונח לעבודה (שלא ייתקע בעבודה עם תמונות "כבדות", אפשרות לעריכת סרטים קצרים, בעל יציאות מהירות, מסך טוב, גדול יחסית ולא מבריק, כרטיס גרפי טוב וכו'...). מה אני צריך לבדוק במחשב כדי לדעת האם הוא מתאים? האם יש מחשב כזה בסביבות ה5000 ש"ח (חבר המליץ לי על Dell Precision M4600 5i) ? (אשמח להמלצות) איפה כדאי לקנות (חנויות מומלצות,EBAY) ? תודה רבה

12. Started by SheZiF,

אז ככה היום בבעלותי המפרט הבא P4 3.0 presscot Msi p880neo motherboard 1gb ddr400 memory Sapphire x1950pro agp edition Wd 120gb sata Silverstone Element 550w Creatice audigy value עכשיו ברצוני לבצע שידרוג קטן למחשב ורציתי לדעת אם כדאי בכלל לשדרג את המערכת או לחסוך עוד למחשב חדש בכל מקרה אני חשבתי על החלפת מעבד לAMD כפול ליבה בסוקט 939 + לוח אם חדש שיתמוך בסוקט קניית זיכרונות , 2gb ddr400 והוספת הרדדיסק אשמח לעצות ורעיונות על מה לשדרג בתודה,

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  13. שלום לכולם, אז לאחר המון שנים שלא השתדרגתי במחשב נייח חדש הגיע הזמן. בניתי מפרט מהמעט שאני מכיר וזוכר, אשמח לחוות דעתכם, המלצות ותובנות. התקציב הוא אכן 8k ואני מעדיף מעבדי INTEL ולא AMD. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 9700F 3.0Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H115i PRO RGB 280mm 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX Z390-F GAMING LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 3xPCI-E, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Dominator Platinum RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte RTX 2070 SUPER GAMI…

14. Started by Hellcat,

היי חברה מה אתם אומרים? מחשב ב6500 כולל מסך עכבר מקלדת ורמקולים למחשקים כמה שיותר סוס חיחי תנו הצעות

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  15. רציתי לדעת אם יש למישהו המלצה [/או דיס-המלצה] בנוגע למסך הזה של HP, ומה יש לו לומר עליו. זה מסך בגודל 24', כרטיס IPS https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1027392 המחיר שלו כ-550 ש"ח, והיתרון הגדול הוא 5 שנות אחריות. [אם היה לי את זה במאג האחרון שקרס, לא הייתי צריך לקנות כעת חדש... ] אלה הנתונים של המסך: יצרן HP דגם HP N246v גודל תצוגה 23.8" סוג טכנולוגיית תצוגה Anti-glare; In plane switching; LED Backlights; Language selection; On-screen controls; Plug and Play; User programmable רזולו…

16. אפשר בבקשה להרכיב לי מחשב ביתי עד 4000 שקל (אם אפשר מחנויות זולות כמו KSP - כי אני מקבל ממי שהולך למכור לי את המחשב מחירים זולים במחירים של KSP פחות או יותר ככה שזה יתן לי את האינדיקציה הכי טובה לגבי מחיר ) בכל מקרה מטרות השימוש של המחשב הן ביתיות ממוצעות. זאת אומרת... סרטים, מוזיקה, משחקי מחשב (לא גיימר! אבל שאם בעוד שנה יוצא איזה משחק מגניב אז שיוכל לרוץ ברמה סבירה+), אינטרנט וקצת פוטושופ ועריכת סרטים ברמה נורא נורא חובבנית! בלי ציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים חלקי המחשב: מארז, לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, כ.קול, צורב, HD, זכרון. זהו פחות או יותר תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  17. מפרט ראשון intel conroe core 2 dio 800fsb 2m 2mb/800mhz/2.2ghz/core 2 duo/intel/e4500 gigabyte ga-945gcm-s2/1066mhz/ddr2667 667mhz/ddr2/1g 256mb-tc512/fx7200gs-pciex/geforce +ntrz uxpe 1700 ש"ח מפרט שני מעבד-AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX לוח אם-ASUS M2A VM HDMI / GIGABYTE GA-MA69VM-S2 זכרון פנימי-KINGSTON 1024MB DDR2 667 CL5 כרטיס מסך-PALIT PCI-EX RADEON HD2400PRO SONIC 256MB DDR2 - DX10 - RETAIL מארז-JSP-TECH M-100A 400W 1560 ש"ח המחשב הנדרש מיועד למטרות משרדיות סרטים איטרנט וכו' תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה מחשב לצפייה בסרטי HD שיתחבר לסוני ברבייה 32 אינץ'. אני מעוניין שהמחשב ישרת אותי למטרה זו 3 שנים ללא צורך בשידרוגים משמעותיים, אשמח להבין מה בעצם ההבדלים בשני המפרטים שמוצעים פה - http://hwzone.co.il/specslist/index.php?section=296&compare=135007,135006 האם עיניין כרטיס הטלוויזיה משמעותי לי? המון תודה, דורון

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  19. שלום לכולם, חברה שלי צריכה מחשב חדש. השימושים שלה פשוטים יחסית (אופיס ואינטרנט בעיקר). ההתלבטות שלי היא בין אינטל ל-AMD. הבנתי מצד אחד שהמעבדים הזולים של אינטל כמו ה-E6300 עדיפים, אבל מצד שני שלא יהיה אפשר לשדרג בעתיד בגלל התושבת שהפסיקו לייצר עבורה מעבדים. השאלה שלי היא האם במפרט זול מבוסס AMD יהיה אפשר נניח עוד שנה-שנתיים, לשדרג או שגם זו תושבת שהגיעה לסוף דרכה. האם בהתחשב בכל השיקולים האלה תוכלו להמליץ לי על מפרט? 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך הכל חוץ מציוד הקפי 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10…

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by eliXir,

היי ערב טוב, שוטטתי בפורום ומצאתי כמה מחשבים מומלצים בתקציב הנ"ל, שחלקם גם כן בהמלצות לסטודנטים, אך הם לא התאימו לחלק מהדרישות שלי, ולכן אשמח לעזרה קודם כל ישנו דבר שאני צריך לדעת - כמה צריך לעלות, במקסימום, מחשב נייד לסטודנט? אני מכיר אנשים שהוציאו 5-7 אלף ש"ח על מחשב ללימודים, זה לא בזבוז? בסופו של דבר מדובר במחשב שלא צריך לסחוב משחקים או תוכנות כבדות למיניהן, כך שאין צורך לבזבז סכומים כאלה על מחשב ללימודים, נכון? אז ככה.. אני לא מבין יותר מדי בעניינים טכניים.. שיהיה טוב בסופו של דבר.. ובנוסף הדרישות האלו: 1. המחשב צריך להיות קל (גם אם זה אומר שהמסך יהיה יותר קטן - אין לי בעיה עם זה) 2. סוללות שמחזיקות הרבה זמן 3. אחראיות 2-3 שנים 4. מגיע עם Win7 5. שהמחשב יהי…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  21. שלום לכולם, הקדמה קצרה: לפני כמה חודשים פירסמתי כאן, אבל הרכישה לא יצאה לפועל באותו זמן ולכן אני מפרסם שוב, אני מניח שהיו קצת עדכונים מאז. אני קונה מחשב רק אחת לכמה שנים טובות. אני מחליף כעת מחשב בן 7 שנים שנרכש בשנת 2007. וזו הגישה שלי גם למחשב הבא, אני רוצהשיישרת אותי נאמנה ויהיה רלוונטי גם בשנים הבאות. בראיה אשמח מאד לשמוע מניסיונכם ולקבל את ההממלצות שלכם למחשב הבא, אם לדתעכם אני צריך לחרוב מהתקציב, אשמח לשמוע הסבר מדוע ובאיזה רכיב. אם אני מבין נכון ממה שנכתב כאן באתר אני צריך שהשילוש הקדוש של מעבד, לוח אם וזיכרון יהיו כאלה שיוכלו ללכת איתי קדימה בנים הבאות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 - נא ראו דגש בסעיף 11 למטה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך תמ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם , מחפש לשדרג מחשב ישן בן 6 שנים , המפרט שיש לי כעת: מעבד אינטל i5-4590 לוח אם H97-Pro4 -ASRock כונן SSD mx500 כרטיס מסך Radeon RX 580 8GB , ספק כוח Antec GX900 550W זכרונות Zeppelin4GB DDR3 PC3-12800 - CL11 * 2 מצ"ב הדרישות : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1400 עם אפשרות לחרוג עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כל המשחקים החדשים ב 1440p - בעיקר COD WARZONE ושאר משחקי הז'אנר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסי…

23. היי לכולם מבקש את התייחסותכם לגבי המפרט הבא שקיבלתי, שאמור לתפקד כמחשב קצת למשחקים, עבודה, סרטים, גלישה וכו.. קצת לכל דבר בעצם. מסך מחשב 20 אינץ' כרגע קיים. אין כוונה להתעסק באוברקלוקינג. מעבד: Intel Pentium E6500 2.93Ghz Penryn BOX קירור למעבד: EVERCOOL HPK-10025EA Direct core contact 10cm FAN 775/1366 לוח אם: MSI P45 Neo-FR מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included קירור למארז: EVERCOOL EC-EGF-9 90mm Case Fan ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: PowerColor HD4670 512MB DDR3 HDMI Reta…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by dabaz,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקופה הקרובה (עד מרץ בערך), ואני צריך חוות דעת לגבי המפרט הבא: AMD Athlon 64 3800 Dual Core BW-E6 Socket 939 BOX 2180.00 ¤ 1 DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 890.00 ¤ 1 Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256MB Retail Video Card 2450.00 ¤ 1 Corsair VS512MB400 512Mb 3200 CAS2.5 Value Memory 380.00 ¤ 2 Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 555.00 ¤ 1 NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 265.00 ¤ 1 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BL USB 300W 420.00 ¤ 1 TOTAL PRICE:7520.00 ¤ בקשר למעבד אני לא כלכך בטוח, מה יותר משתלם (מבחינת מחירים היום, טווח ארוך וכו'...) - כפול הליבה (במפרט), או Athlon 64 3500? 1390.0…

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  25. Started by AWings,

מחפש מחשב גיימינג בין טווחי עלויות של 5500 עד 5800 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיפות שלא, אבל אם זה משמעותי אז עד 200 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד וקל כאחד. league/valorant/bf/random steam games וכו וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כזה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.