ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
להסביר לי למה יש 2 כרטיסי מסך? להלן קישור למוצר: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=57XDSj2LxRg41F0d ולהלן המפרט מאמזון משם הוזמן What's in the Box ASUS UL30Vt-X1 AC Adapter 8 cell Battery Pack Warranty Information Cards Specifications Operating System: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Display: 13.3-inch HD LED-backlit Widescreen (1366 x 768) Intel Platform: Intel Core2 Duo processor SU7300 (1.3GHz) Graphics: Switchable: Intel GMA 4500MHD and ASUS DGE powered by NVidia GeForce G210M with 512MB VRAM Wireless: WLAN 802.11b/g/n (draft 2.4GHz n) LAN: 10/100/1000 Mbps Ethernet Memory: 4GB DDR3 DRAM, 2GB x 2 (upgradable to 8GB) Storage: 500GB 5,400RPM Hard Dr…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט הורכב ב LP מחשבים עבור משחקים כבדים, בלי מסך או ציוד היקפי, יכול להרעיש כמו מטוס וקיבלתי הנחה על החלקים כך שיצא 4500 ש"ח: Intel Core 2 Duo E6750 BOX GIGABYTE GA-P35-DS3L Western Digital 250GB SATA II 16MB ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 - בזכרון יש OC, כדאי? או להחליף זכרון? LG DVDRW H62NK X18 SATA - כדאי לי לקחת את ה H66NK? מה ההבדל? RAIDMAX SAGITA THERMALTAKE ST 430W TRUE POWER - הספק הזה טוב? או להחליף? סה"כ 4500 ש"ח תודה...
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Thief,GTA V,BF4,AC,Aion -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 29' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כ-5000 שקל למחשב (רצוי כמה שפחות אבל זה כרגע)...עכשיו עבדתי בכנס של vgames בחנוכה וקיבלתי עלון מהחברה tmax על מחשב אז עשיתי בירורים וב-4500 אני יכול לקנות את המחשב הזה: מעבד- Q6600 2.4 ghz 8mb קירור למעבד - zalman cnps9500 led לוח אם- intel dragontail peak זיכרון - 2G dual layer 800mhz דיסק קשיח - 320G sata2 16mb כ.מסך- gainward 8800gt 512mb צורב dvd X18 מארז פשוט.. ספק zalman 460watt (הספק כנראה של זלמן) + הרכבה ובדיקה עולה 4500 עכשיו למה לקנות דרכם: *בניתי בדיוק מפרט כזה ויצא לי יותר מ-5000 *זה בכפר סבא וזה ממש לידי ככה שנוח לי לקחת יותר.. *אמרו לי שמחשבי tmax טובים האתר של ספקי המחשבים tmax הוא pcdepot.co.il מה אתם חושבים??? שווה?? ומה ההבדל בין 8800gt ל-radeon h…
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
*עודכן הודעה אחרונה בשרשור הזה.* שלום =] התחלתי לגשש קצת בנוגע למחשב חדש ומעוניין לדעת כמה בערך מחשב כמו זה יכול לעלות ולהתארגן על פי זה. דבר ראשון, אני צריך רק את הקופסא עצמה, בלי שום ציוד היקפי. אני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיית LCD 32 (Samsung R81 אם זה משנה.. בנוסף אני גם מתכוון לחבר את הכרטיס קול החיצוני שיש לי דרך הUSB (Lexicon Alpha) וכרגע להשתמש ברמקולי סטריאו שיש לי. כמה מחשב שיריץ סרטי HD בצורה מושלמת ויאפשר שימוש משרדי רגיל אולי טיפה משחקים אבל ממש לא חשוב ויהיה מהיר 1GB RAM מינימום... כדאי גם שיהיה הארד דיסק גדול אבל לא חובה... אגב, יש אפשרות להוסיף רכיב חומרה שיאפשר הקלטה ממיר HOT? מה זה בדיוק וכמה זה עולה? חבר שלי אמר לי שכרגע מחשבים טובים אפשר גם להשיג ב3…
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב לאינטרנט, סרטים וגם קצת משחקים קלים. אני לא מתכוון לבצע oc ולא צריך ציוד הקפי וצורב. אני מתכוון להריץ אותו על וויסטה. אני סגור על המארז ולכן צריך לוח אם mirco atx. המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 5600+ AM2 (2.9GHz) - 65W - BOX ¤374 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H - REV2.1 ¤458 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 SUPER 512MB GDDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤466 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤238 מארז: THERMALTAKE LANBOX LITE ( BLACK+WINDOW) VF6000BWS w/o PSU ¤402 ספק כוח: HEC 400TRT-F ¤225 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 …
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המחשב שלי כבר בן 5 שנים, והתחיל לעשות צרות פה ושם, ולהעלות משחקים חדשים לאט... מאוד לאט! המחשב יהיה לצורכי משחקים - עדיף שירוצו על ההגדרות הכי גבוהות - אבל לא נורא אם לא עוד משהו: לא איכפת לי לחכות חודש - חודשיים אם יש איזה משהו באופק שצריך לצאת שממש משפר את המפרט / ממש מוזיל דברים אחרים ואז אפשר לשדרג חלקים שונים להגיע למחיר הרצוי (ולחזק את המחשב) ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? + 500-700 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיו…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, קצת עריכה גרפית וקצת עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר: PopcornTime, BS player, כרום. מזדמן: GIMP, ADOBE. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCRY4, WITCHER3, ועוד. מצפה שהמחשב יוכל יוכל להריץ משחקים בצורה טובה למשך כמה שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD, בעתיד, מן הסתם,…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי איזה מפרט שהרכבתי, רציתי לדעת מה דעתכם - מה לשפר/להוריד? שימו לב שהמארז ממש לא חשוב לי, פשוט חשבתי להוסיף עליו איזה מאוורר מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI PCI-E מאווררים וגופי קירור Scythe S-Flex Quiet 12cm Case Fan מארזים HJA-6000 MIDI Beige (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
גמיש במחיר מיועד לאדריכלות פנים
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ההורים שלי צריכים מחשב חדש, הוא מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט אבל חשבתי קצת לחזק אותו כדי שיוכל הריץ גם משחקים קלילים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 שקל (לא צריך מסך, צורב , מקלדת , ועכבר): לוח אם GIGABYTE GA-M55SLI-S4 545.00 ¤ מעבד AMD Athlon 64 3200+ 2.0GHz , 512KB Cache 585.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD800JD 255.00 ¤ כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GS TD256M 601.00 ¤ זיכרון TWINMOS 512MB DDR 400MHz CL2.5 PC3200 250.00 ¤ \ מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT 315.00 ¤ סה"כ: 2551 ¤
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אוקי.. חשוב לי השקט זה למשחקים הכי כבדים שיש(קרייסיס,קוד4,אסיין קרייד)ועל רוזולוציה גבוהה.. אני יקח מעבד 4 ליבות (עוד מעט ה-2 יעלמו,וזה מבאס לקחת משו חדש ואז אחרי חודשים-שלוש זה מהדור הקודם) מה עדיף אינטל או amd ?הפהנום זה ארבע ליבות אמיתיות והאינטל לא..אז מה עושים? זיכרון 4 גיגה.. 250 הארדיסק יספיק מעל ומעבר.. כ.מסך לא יודע עדיין =\ מסך " 19 נראה לי יספיק[=.. יאללה.. תודה לעוזרים חברים!
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שיתאים לשימושים הסטנדרטיים של רוב המשתמשים (אופיס, MP3, צפייה בסרטים, פוטושופ, אי-מיול, אינטרנט וכו') אין לי צורך במפרט להרצת משחקים. מתלבט בין 14 אינץ ל15 אינץ עם נטייה לכיוון ה-14 אינץ. מעוניין ב1 ג'יגה זיכרון פנימי, 80 ג'יגה זיכרון. אשמח לקבל המלצות על מחשבים התואמים את הדרישות הנ"ל. שאלות נוספות: האם כדאי לקנות כפול ליבה או שמספיק לי סדרת M? אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הבא ממי שמכיר (בנוגע לאיכות המסך, נוחות השימוש, עמידות - לוקח איתי את המחשב ללימודים) HP DV2014EA תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8300 2.83GHz 1333FSB 6MB Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 KINGSTON 2GB DDR2 800Mhz CL5 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB Gigabyte nVidia Geforce 9600GT 512Mb NX96T512HP Silent לא כולל מארז וצורב מארז יש צורב מיותר לי יש במחשב השני. סה"כ נזק 2939 ש"ח מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל אני פשוט לא יודע מה לבחור!,אז אני נותן לכם להחליט,תקציב 1000 שקל ואפשרות לחריגה המפרט שלי כתוב בחתימה,יש לי ספק ג'נרי עם המארז הזה: http://www.ipex.com.au/NR/rdonlyres/1DC28A8E-D773-4463-8E66-D21D6C86127F/0/t400.jpg עכשיו,אם אתם חושבים שכדאי לי להחליף מארז אז אני יחליף,אני יקשיב להצעה הכי טובה,אני חושב על כיוון החלפת מארז,דרך אגב אם אני יחליף מארז החום ירד? כי המארז שלי דיי קטן לפי התמונה,אז האם שווה להחליף מארז?אם כן רשמו איזה,ספק אני בדוק רוצה להחליף וכרטיס מסך אם אתם חושבים שכדאי.. ****אוקיי התקציב שונה ל1200 ****
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב עיקרי לבית לצערי בתקציב נמוך. *המחיר במזומן (חנויות באזור המרכז בבקשה). *שימושים עיקריים: סרטים (יחובר ל-LCD עדיפות ל-HDMI), גלישה ומוזיקה. *שימושים משניים: משחקים בלי דרישות כבדות (אין זמן להשקיע יש תינוק בבית ), רזולוציה סבירה והגדרות סבירות. *אין צורך בשקט מופתי אבל אם אפשר אז לא רועש במיוחד. (התינוק עושה מספיק רעש ). *מארז לא צריך להיות יפה (אני מעדיף להסתכל על המסך). *OC קליל בא בחשבון אבל ממש לא חובה. *ללא מערכת הפעלה ומסך. תודה מראש, יש לכם פורומים מעולים. WUKA
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לאחר מספר סטרימרים טובים יותר או פחות, אני מעוניין להתחדש במחשב שיריץ ווינדוס. רצוי שהמחשב יהיה שקט. שיהיה מסוגל להריץ 1080P (כרגע הטלוויזיה לא מסוגלת ליותר,אולי בעתיד נשתדרג) אופיס, משחקים קלים -זה דבר בסיסי , כרגע אין צורך ביותר מזה. חשוב מאוד שחומרה תהיה מספיק בשלה, לא תרבה להתעדכן (מה שיעמיס על הזכרון) ושלא יצוצו באגים מוזרים כמו סאונד שפתאום נעלם או תקלות בסגנון. למחשב אחבר טלוויזיה עם HDMI. דיסק קשיח SSD. מקלדת אלחוטית ומדפסת. זיכרון RAM +SSD רכשתי בנפרד. חשוב שכרטיס הרשת יתמוך ב-1G (יש כבילה בבית). מחיפוש קצר הבנתי ש NUC די מובילים את השוק , חשוב לי שהמחשב יוכל לעמוד בעומס ולא יקרוס אחרי שנה\שנתיים , היה לי PIPO X7 סיני לפני…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך 500 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק ליעוץ בבניית מפרט למחשב לעריכת וידאו "חצי מקצועית" - אין צורך במחשב לעריכה נטו, אלא למחשב ביתי חזק מספיק כדי לקודד וידאו ולערוך בתוכנות וגאס ופרימייר. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מיועד לעריכת וקידוד וידאו. שימוש בתוכנות סוני וגאס ופרימייר 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? ניתן לוותר כרגע על כרטיס מסך חזק שיאפשר שימוש בשני מסכים במקביל, אבל חשוב שהלוח אם יתמוך בהרחבה לכזה בעתיד 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קר…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בחוות דעת שלכם על המפרט הבא: Intel Core 2 Duo 6750 - 2.66 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775, מחיר: 1049 ש"ח GIGABYTE GA-P35-DS3 (P35) - ATX, מחיר: 692 ש"ח OCZ DDR2 2x1024MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15, מחיר: 700 ש"ח Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail, מחיר: 1700 ש"ח WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II, מחיר: 385 ש"ח GIGABYTE aluminuim case Posiedon, מחיר: 461 ש"ח Enermax Liberty 400W, מחיר: 400 ש"ח סה"כ: 5387 ש"ח המחשב הוא לשימוש כללי וסרטים, וגם משחקים פה ושם... מה אתם חושבים על המפרט הנ"ל ? יש לציין שאני מזמין את הרוב מזיגזג ולכן המחירים הטיפה יותר יקרים, אבל על שירות\איכות משלמים. יש הצעות לשיפור ? ועל איזה כרטיס מסך …
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן , ברצוני לקנות מחשב חדש עד 2000 (אפשר לחרוג מעט) שקל. חיפשתי תפריט מתאים ב"מפרטים ההמולצים" אך לא מצאתי בדיוק את מה שאני מחפש , כ"ל כלפי החיפוש בפורום. בקצרה - אני צריך מפרט שכולל : מעבד - או אינטל או AMD , נראה לי שAMD יהיה יותר זול ויותר יעיל (מה שמתבקש מגלל התקציב הנמוך יחסית) זכרונות - לא משהו מיוחד - 400\3200 , אם אפשר אז 512 מגה (האם כדאי לקנות שתי סטיקים של 256 בשביל להעלות את רוחב הפס?) לוח אם - Nforce 4 יהיה מספק , לא? הארד דיסק - 80 ג'יגה מארז +ספק - משהו זול ואמין. אני לא זקוק לכרטיס מסך , לכוננים נוספים וגם לא למסך. זהו , משהו אחרון , אני צריך את המחשב די במיידי - אז אם למישהו יש המלצה לחנות טובה רצוי באיזור ירושלים (אם לא אז איפשהו במרכז) אני אשמח לשמו…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 אפשר לחרוג ב1000 נוספים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי. פוטושופ, אילוסטראיטור, אפטר אפקטס, תוכנות תלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15 אינץ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
המחשב נקנה בBEST BUY ארה"ב. STUDIO 1537 T6400 במרכז המסך מופיעים קווים שחלקם כנראה נוצרו מלחץ של המסך עם המקלדת. הפסים האלה לא יורדים (ניסיתי להשתמש בתרסיס ניקוי , שום דבר), כשמעבירים את האצבע מרגישים כאילו חלק מהצג נאכל. לא ראיתי דבר כזה בחיים, זה לא נראה כמו פיקסלים שרופים כי זה בחלק החיצוני של הצג. Liquid Crystal Display 15.4WXGA, Light Emitting Diode True Life, 0-2BD, Lg Philips Lcd אם הקווים האלה נוצרו בעת סגירת המחשב (ללא ניילון מפריד), נראה שזו פגיעת יצרן כי דבר כזה לא אמור לקרות. יש לי אחריות בינלאומית לשנה (עוד חודשיים נשאר). האם CPM תומכים במחשבים שנקנו בBEST BUY או שיש מעבדה אחרת שאתם מכירים שתומכת בDELL בינלאומי בישראל תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט מסויים מ-FOXPC , (שכנראה הם הכי זולים..) המסך הוא לכרגע 17" CRT , לא נראה לי אני יחליף בזמן הקרוב .. ואפשר שיחרוג עד 4300 בערך . עכשיו יש לי מספר שאלות : 1)האם הלוח-אם טוב ל-OC ? או שאני יכול לקחת לוח יותר טוב ? 2)האם הזכרונות יהיו בסדר ל-OC?(יש גם זכרונות של GSKILL שנקראים PK , הם עדיפים?) 3)יש קירור אוויר במחיר של עד 150~160 ש"ח במקום ה-VENDATA ? 4)כדאי לקחת קירור לצ'יפסט? Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤945 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤525 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GB…
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-