ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אהלן, דרך KSP . כן כן אני יודע על המוניטין הבעייתי, אבל אני מנסה לחסוך פה, ואני חושב שהמפרט שלי די אמין ( המחירים בצד ימין) זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value --- 130 דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II --- 280 ¤. צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA --- 130 ¤ מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ---- 180 ¤ ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) --- 220 ¤ ואני חושב לבסס את המערכת שלי על AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore ---- 360 ש"ח M61PME-S2P AM2+, nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan ---275 ש"ח סה"כ 1575 ¤. --- זה המארז הבסיסי שלי. אני מתלבט אם להוסיף כ. מסך חיצוני שיאפשר אפשרות לשחק במשחקי…
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני לא צריך מחשב שלם אני צריך: לוח אם מעבד - אינטל quad זכרונות - 4 GB DDR3 שני מארזים אחד למחשב ישן יותר ואחד למחשב שיכיל את מה שנתון למוזיקה ומשחקים, יש לי כבר כרטיס מסך.. אם אפשר מארז הכי שקט שאפשר אפשרות לחריגה קטנה... .
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אחרי המון שיטוטים והתייעצויות פה באתר די גיבשתי עמדה לגבי איזה מחשב אני צריך. אני מחפש מחשב שיהיה אמין ויציב בלי קריסות ובעיות. אם אתם חושבים שצריך לשנות את התקציב קצת לאיזה כיוון אז אין בעיה. העיקר לא לחסוך יותר מדי ואז לקבל "מחשב סוג ב" שיעבוד לאט ולהרגי ששמתי כספי על קרן הצבי... (אגב, השימושים הם אופיס, אינטרנט וסרטים) אז לפי כל ההמלצות שקיבליתי זה המפרט הכללי שגיבשתי ואשמח לעזרתכם מכאן מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H (תודה רבה לנייק על ההמלצה) - אם אתם חושבים על לוח אחר אז תגידו לי כי אני ממש לא מבין בלוחות. רצוי שתהיה יציאת סאונד דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית), חובה יציאת HDMIאו DVI, רצוי יותר משני חריצים לזיכרון. זכרון פנימי 4GB הרד דיסק 3200AAKS של WD. (שו…
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי מחשב msi ex400 עם מעבד t5800 שנרכש לפני 4 חודשים ב3400 ש"ח הצעתי למישהו שהוא יקנה לי את המחשב הזה Dell Vostro A840 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm ואני אתן לו את שלי. יתרונות: מסך מט, מותג דל, 3 שנים אחריות, זכרון 800mhz חסרונות: דיסק 160 ג'יגה, אין מצלמה, כרטיס מסך אינטל ואני לא יודע לגבי הזמן סוללה של הדל, אבל בmsi היא מאוד חלשה האם כדאי לי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני בקרוב רוצה לקנות מחשב בסביבות המחיר הזה. במקרה מומלץ אני אהיה מוכן לחרוג קצת במחיר. המחשב מיועד גם למשחקים ולאינטרנט ולא צריך אותו לתוכנות כבדות במיוחד או למשחקים כבדים.רק העיקר שהמחשב יפעיל את pes09 במצב טוב ברזולוציה גבוהה במסך 24 אינץ {ועל איזה רזלוציה בדיוק זה לא משנה כלכך לא מתפנק שיראו מיוחד. רק מה שחשוב שיראו טוב ברמה בינונית ויותר} אני מוכן להשקיע בכרטיס מסך עד 300 ש"ח כי בקרוב שיצא pes10 אני רוצה להחליף אותו ולקנות שוב כרטיס זול ב300 ש"ח שיפעיל את ה pes10 במצב טוב{תקנו אותי אם אני טועה} אז תנו מפרט
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Dell Inspiron 1525 שאני מחבר מידי פעם לפלסמה בסלון. החיבור לTV נעשה בעזרת כבל HDMI .כשאני מנסה להשאיר את המחשב מחובר ל TV עם ה HDMI אבל להוציא את הסאונד למערכת הקולנוע הביתי (מהחיבור של האוזניות מקדימה) אני לא מקבל סאונד כשאני רוצה לחבר קול בלבד למערכת הקולנוע הביתי מהחיבור של האוזניות מקדימה או לקבל סאונד ותמונה על הTV בלבד הכל עובד בסדר . מה אני עושה לא טוב? האם צריך לשנות הגדרות בכרטיס הקול או היציאת ה HDMI (אם יש כאלו בכלל)? תודה מראש , חיים
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לחברות ולחברים שלום, קיבלתי הצעת מחיר על Toshiba Tecra R10-10s בגובה של 7,000 ש"ח. לגבי השימוש במחשב, הוא הרבה מעבר לדרישות שלי, אבל המעבד מצא חן בעיני וגם המשקל (פחות מ-2 ק"ג). הבעיה היא שהמחיר קצת גבוה עבורי. הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על המחשב הנ"ל(אם מישהו מכיר) והאם יש מחשבים עם אותו מעבד (SP9300) או מעבדים מאותה סידרה במחיר נמוך יותר? כמו כן, מתי אתם חושבים שהמחיר על המחשב ירד? כי אם זה עניין של כמה חודשים אני יכול להמתין...
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשקול לקנות מחשב HTPC (קולנוע ביתי) חדש לסלון. הנוכחי שלי היום הוא דיי ענתיקה (P4 2.4Ghz, 512MB RAM, GeForce FX5200), ואני מעוניין במחשב חדש אשר יכלול אפשרות HD. תקציב: 3000 ש"ח מקסימום, ללא חריגה למעט תוספות (ראו למטה). המחשב צריך לספק את צרכי לראות סרטים באיכות HD בלבד, לא שום דבר מלבד זה (לא הולך להריץ עליו תוכנות\משחקים). שאלה לי אליכם: האם מעבד כפול ליבה 45nm של אינטל מתאים יותר למחשבים מסוג אלה מאשר למעבד של AMD? (אני כרגע עדיין פרו-אינטל, אבל רק כדי לרענן ת'ראש ). אני לא חושב שצריך מעבד חזק מדי ויותר מ-2GB זכרון RAM (בטח שלא DDR3, אני חושב ש-DDR2 מספיק עם מקסימום 800MHz, תקנו אותי אם אני טועה), כרטיס מסך סביר+ וחובה עם אפשרות HD (למיטב הבנתי, ה-…
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני כנראה מחר קונה את המחשב הבא: Intel Dual Core E5200 2.5Ghz BOX, יחידות 1 ¤372 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=455 Gigabyte GA-73PVM-S2H Nforce630i CHIPSET, יחידות 1 ¤372 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=37 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ¤513 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 Corsair 2GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5, יחידות 1 ¤177 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=411 RaidMax Apex Black, יחידות 1 ¤173 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=126 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤1607 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ ההתלבטות שלי היא בין המארז שבמפרט +ספק כח שאני מבקש שתמליצו לי לבין Cooler Master Eli…
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם , מעוניין לרכוש נייד מחו"ל בסביבות ה500$ , מארצות הברית או דרום אמריקה. לאינטרנט, עבודה, סרטי HD ומשחקים ברמה בינונית . גודל מסך לא חשוב כל כך , רק שלא קטן מדי (16 ומעלה ?!) תודה .
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב בתקציב של עד 2300 ש"ח. המפרט מיועד לאינטרנט,אימיול וסרטים ומשחקים פשוטים. המפרט יכלול את החלקים הבאים:מעבד,לוח אם,זכרון,הארד דיסק,כרטיס מסך,מארז+ספק וצורב DVD. תודה
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ איתכם בקשר למפרט וגם בקשר לחנות המוכרת באיזור ראשון והמרכז אם מישהו פה יכול לבנות לי מפרט. אז ככה אני רוצה לפחות 4 ג'יגה ראם, כרטיס מסך טוב שאני אוכל לשחק על הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי 19inch lg הרזולוציה המקסימאלית שלו זה 1000 על 1200 בערך או משהו כזה. וכמו שאמרתי החנות חשובה שתהיה באיזור תל אביב והמרכז חנות אמינה וטובה. עם עדיפות לחנות בראשון.
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בסביבות ה 2500 שקל מפרט למשחקים כרגע עם מסך 17 אינטצ על רזולוצייה 1028*768 ללא צורך ב OC או רכיבית נוספים למעט צורב DVD מפרט צריך להיות מבוסס אינטל תודה צריך להיות מKSP שם אותו בן אדם רוצה לקנות כי זה קרוב לביית אז שהמפרט יהיה משם תודה
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש בלי מערכת הפעלה.... רציתי להתקין עליו XP אבל משום מה המחשב מעלה את הדיסק בהתחלה (כאילו אחרי שמכניסים ת'דיסק ואז המחשב אומר "ללחוץ על איזשהו כפתור"....מופיע המסך הכחול שהמחשב מעלה קבצים מהדיסק)......ואז זהו הוא ניתקע..... אמרו לי שהוא נעול לXP ואפשר להתקין עליו רק VISTA...??...רציתי לשאול אם הדבר הזה נכון....ואם אפשר לפתוח נעילה זו????
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום,אני חדש כאן!!!! אז ככה אני יודע שהמפרט לא מושלם ויש מקום לשיפורים אבל אני לא יודע איך לשפר אז בגלל זה פניתי אליכם בפורום כי אני יודע שהאנשים פה הכי טובים. ד"א אני חדש בתחום המחשבים. מעבד Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1430 שקל לוח אם EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 430 שקל זיכרון RAM 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition 325 שקל כרטיס מסך HD 4850 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E 1410 שקל זיכרון קשיח 320GB 7200RPM, 16MB, Sata II 225 שקל צורב SH-S223F DVD±RW x22 White Sata 100 שקל מארז HJA-6000 MIDI Beige (No PSU) 100 שקל ספק כח VX 550W Active PFC 12cm Fan 495 סה"כ 4545 זה המפרט שהרכבתי ורציתי לשמוע את חוות דעתכם אשמח מאוד לראות פה את…
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן אנשים. כרגע אני נמצא בארצות הברית ויש פה דילים טובים על ניידים. אני לא הכי מבין בנושא אבל נראה לי שמצאתי דיל די טוב על דגם של דל שממש קורץ לי ואני רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. אין לי פה עוד הרבה ימים ככה שאני צריך כבר לסגור את הנושא אז מי שמבין בעניין מוזמן להגיב עניינית. המחשב כולל בעקרון את המפרט הבא: It features an Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz dual-core processor 15.6" 1366x768 widescreen LED-backlit LCD 3GB RAM , 320GB 5400 rpm Serial ATA hard drive ATI Radeon HD 4330 256MB video card dual-layer DVD burner 802.11g wireless webcam and Windows Vista Home Basic העלות הכוללת של המחשב היא 680 דולר שזה בערך 2800 שקל. תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין שהמחשב ישמש או…
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מקסימום בלי חריגות משמעותיות 3500 שח. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ו פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך לעריכה גרפית, תקציב: 1000 שח. נוטה לכיוון 2333SW של SAMSUNG כי יש לו פאנל TFT, תגידו לי אם זו בחירה נכונה. כעיקרון המסך צריך להיות 22" וזה דגם ספציפי שחשבתי עליו. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך שום דבר מ…
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך המלצה למפרט מחשב שעיקר עבודתו תיהיה עיבוד תמונות, גרפיקה בסיסית, הרבה צריבות והעלאת חומרים כבדים יחסית דרך האינטרנט. התקציב שלי הוא עד 1.5K ללא מסך וציוד היקפי. היכן כדאי לבצע את הריכשה באזור חיפה? תודה מיכאל.
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ כרטיס מסך-FX 9400GT-1024MB/DVI/HDMI-(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA II כונן -DVDRW X22 S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+HDMI+אנטי וירוס סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי קישור לאתר - http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 השימוש העיקרי - ביתי - קצת סרטים, אינטרנט, אופיס. לפעמים משחק או שניים - גם לא ר…
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד לצרכי עבודה (אינטרנט, ואופיס בעיקר) חשוב שיהיה קל ומחברה רצינית (אחריות מכובדת) התקציב בין 5000 ל6000 ש"ח (חריגות סבירות אפשריות אם זה שווה את זה) תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אז ככה התחדשתי בHP Pavilion tx2520e j (הזמנתי ומחר הוא מגיע ) וזה המחשב הנייד הראשון שלי ויש לי כמה שאלות. א. איזו מערכת הפעלה עדיפה? הוא מגיע עם VISTA HOME PREMIUM 32BIT ויש גם ULTIMATE 64\32 וגם SEVEN 64/32 ראיתי אותו עובד יפה עם 7 אבל הבנתי שיש כמה עידכונים שדופקים את העט ואני מתכוון להשתמש בו 95% במצב TABLET. ובכלל מבחינת ביצועים של המערכת וצריכת חשמל ויתרונות מול חסרונות באופן כללי. ב.אילו תוכנות לפי דעתכם הם MUST לנייד בכלל ולTABLET בפרט. ג. כל טיפ אפשרי על מנת להנות מהמחשב ולהוציא ממנו את המקסימום. תודה מראש על שיתוף הפעולה ושיהיה לכם יום טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הנייד הזה(של ACER): AS6930G - 644G50MN CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4096 MB 667MHz (2 x 2048 MB) HD 500 GB (5400 rpm) Display 16'' HD (1366 x 768) Acer CineCrystal TFT LCD, 60\% color gamut GPU Nvidia Geforce 9600GT 1024MB dedicated Optical Device DVDRW Super Multi Dual Layer Wireless 802.11a/b/g/Draft N Wi-Fi CERTIFIED Webcam ACER Crystal Eye Webcam Sound Card Dolby Digital + Subwoofer Card Reader 5-in-1 card reader (SD, MMC, MS, MS PRO, ) Ports 3 USB, HDMI, e-SATA, VGA, RJ-45, RJ-11, VGA, ExpressCard/54 slot OS G…
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך של 13-14 אינץ' ושיזוז טוב האם יש אפשרות למשהו עם כרטיס מסך נורמלי מחשב לכל השימושים אין שום דבר יותר מדיי מיוחד..כמו "חובה שיריץ תוכנה מסוימת" שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים עם גרפיקה טובה משהו כמו GTA IV ככה.. אז שהכרטיס מסך יהיה נורמלי מצלמה מובנית וקריאת כרטיסי זיכרון חשוב וכדאי שיהיה בלוטוט' ושיהיה עד 4000 שקל. תודה
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המטרות הן בעיקר אינטרנט, אופיס, תכנות, מוזיקה. אשמח להמלצות, תודה :-)
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, כתוצאה מצירוף מקרים לא סביר במיוחד, נוצר מצב שאני כנראה הולך להישאר נטול מחשב באופן מיידי למשך כמה חודשים. מכיוון שיש לי כוונה כללית לרכוש מחשב נייד נורמלי בעוד כמה חודשים (אין לי צורך כרגע), אני מחפש פתרון שישמש אותי בכמה חודשים הקרובים. השימושים שלי לזמן הקרוב הם קלילים ביותר (השימוש הכבד ביותר הוא צפייה בוידאו, לא HD), לכן נראה לי שנטבוק יכול לספק אותי. הדרישות הן מסך 10" ולא פחות, שמע איכותי כמה שאפשר, מקלדת נוחה ואפשרות לזכרון של 2G. דברים רצויים הם קישוריות אלחוטית N, מצלמת נורמלית (לא 0.3) ואפשרות לרכוש ללא מ"ה. אין לי שום העדפה לחברה מסוימת, אבל באופן כללי מחשב מבית טוב הוא דבר רצוי מאוד. כנ"ל לגבי משקל, ממש לא מפריע לי אם הוא יהיה קילו או קילו שלוש מא…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-