ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום הזמנתי מחשב GIGABYTE לחברה שלי [סטודנטית] לצרכי כתיבה ועבודה משרדית כמו שאתם מתארים לעצמכם המפרט הבסיסי הוא כזה מעבד CORE 2 DUO 1.8 GHZ זכרונות 2 GB 800 MHZ ציפסט אינטל הארדיסק 250 GB כרטיס מסך ONBOARD וכו'.. השאלה העיקרית האם 3150 ש"ח זה הוגן לכזה מחשב של חברת GIGABYTE [glow=red,2,300]והאם זוהי נקראת חברה טובה\איכותית?[/glow] ולמה האחריות רק לשנה מבחינת הספק או שאולי יש דרך להרחיב את האחריות..?
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי מחשב נייד MSI דגם EX620 , בניסיון להבין כמה דברים על החיבורים שייש בו מצאתי סיקור ומשם זה נהיה עוד יותר לא מובן . בסיקור הזה יש ארבעה תמונות שהשניים התחתונות הן על USB משולב בחיבור E-SATA והשניה על הקורא טביעות אצבע , הבעיה היא בשני תמונות העליונות , הראשונה מראה את ארבעת החיבורים האנלוגיים של הסאונד וגם רשום שייש יציאה אופטית , גם כשקניתי אותו הבנתי שייש לו יציאה אופטית ואני לא מבין איפה היא . בתמונה השנייה מראים יציאת VGA ואת חיבור המתח ועוד עיגול זהוב קטן כזה שעד עכשיו הייתי בטוח שזו כניסת לאנטנה של WIFI להגברת הקליטה אבל שם רשום שזו בעצם כניסת TV , איך אני אמור בעצם להשתמש בה , עם איזה חיבור , איזו תוכנה צריך אם בכלל צריך ? תודה רבה לעוזרים ! הנ…
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שלומכם? לאחרונה רכשתי מחשב נייד בפעם הראשונה ויש לי מספר תהיות שלא הצלחתי למצוא להם תשובה חד משמעית, אשמח אם סוף כל סוף זה יובהר לי. (אפילו חיפוש אינטנסיבי בגוגל לא עזר, הייתם מאמינים?) אז כך: 1. שאלה בנוגע לסוללה של המחשב הנייד, כבר הבנתי שיש תאריך תפוגה ואין מה לעשות בנוגע לזה, בסופו שך דבר היא תמות. שאלתי היא האם לאחר שהיא כבר נשחקה לחלוטין (כבר לא נטענת בכלל, נשארת על 0%, נטענת אבל נגמרת אחרי 5 דקות וכדומה...) עדיין אני יכול להשתמש בה? זאת אומרת להשאיר את הסוללה הגמורה מחוברת ואת המחשב עצמו מחובר לחשמל באופן קבוע. 2. שאלה זו קשורה לשאלה הראשונה האמת, קראתי שהסוללה משמשת כמגן מפני נפילות מתח או משהו כזה שיכולות לגרום לנזק משמעותי למחשב עצמו. עכשיו במקרה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לקבל דעות על המחשב הזה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=8072&catcode=708&AdCat=&parentid= GIGABYTE W576M-64R2 15.4" 2.0GHz 2GB 320GB דגם: עד 5 תשלומים שווים !!! מעבד Intel® Core2 Duo T6400 2.0GHz , דיסק קשיח 320GB , זיכרון 2GB 800MHz, צורב DVD , מצלמה 2.0MP!!! הוא עולה 3500 עם אחריות לשנתיים ושנה על מטען אני לא קונה בשביל משחקים, בעיקר בשביל סרטים ואינטרנט. אני לא ממש יודע איך הולך כל הקטע עם הבטריה וזה, כמה זה מחזיק והכל.. תוכלו להגיד לי אם מה שיש לו הוא סביר? וגם הכ.מסך שלוהוא: Intel GMA 4500MHD זה טוב? יכול להריץ משהו? ועוד משהו בקשר לרשת שלו.. המהירות היא טובה יחיסית? ובכלל איך זה הולך? מה המדד? (מצטער חשבתי שהכנסתי קישור)
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום . קניתי היום את המחשב הזה . http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania השימושים במחשב בסיסיים . שירים ,סרטים, אינטרנט . עכשיו יש לי כמה שאלות . 1.אני יוכל להשתמש בו כמו מחשב רגיל ? זאת אומרת אפשר להשתמש בו הרבה זמן (כמה שעות רצוף) כשהוא מחובר לחשמל ? 2.תמיד לחבר אותו לחשמל ? הוא רק כשמשתמשים בו? 3. ניסיתי לחבר אותו לLCD של הייסנס 26 דרך כבל HDMI והתמונה ההיתה קטנה ולא איכותית , אפשר להגדיל את התמונה ולשפר את האיכות בשביל לצפות בסרטים דרך הLCD ? 4. אני מתכוון לקנות ראוטר , איך תיהיה המהירות של הגלישה דרך ראוטר שמחובר למודם שלי ? (יש לי 12 מגה) כי התחברתי לכול מיני אנשים והמהירות הייתה איטית . 5.המחשב ממש מתחמם אם אני שם יד מתחת למחשב הוא ממש חם , זה צריך להיות…
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
איך אני יודע אם הנייד הוא באמת תחליף שולחני ? והאם ניתן לשדרג אותו זאת אומרת זיכרון ראם מעבד כרטיס מסך הארד דיסק?
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
D: זה המפרמט שאני מתכוונן לקנות http://img458.imageshack.us/img458/5749/computer6ph.jpg עכשיו רק על ה-HD אני לא בטוח (וסיכוי ממש קטן שאני ישנה את הכרטיס מסך) עכשיו יש לי כמה שאלות 1. המעבד בא עם מאוורר ? 2. ה-HD ? הוא טוב? פעם המלצתם לי כאן על משהו אחר ולא מצאתי על מה המלצתם לי 3. הכרטיס מסך יש ההבדל בינו לבין RX800XL אחרי שאני עושה OC ל-GTO2?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב אני קונה מגרמניה כי המחירים שם בהרבה יותר זולים מפה אז מה אתם אומרים על אלה http://www2.computeruniverse.net/urlmapper2.asp?mapurl=/products/e90140747.asp&urlmapped=true ==================================== FSC Amilo M 1425W PM-755 WXP Home Centrino 2.0GHz, 1024(2x512)MB, 80GB, 15,4 Zoll WXGA, DVD+/-RW/DL, Grafik: ATI Mobility Radeon 9700 128MB, LAN, WLAN (b/g), Modem, 3xUSB2.0, Firewire, 4-in-1 CardReader 1389 יורו =================================
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי נושא על מחשב נייד ב3500 שקל נכון להיום התקציב עלה ל4600 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח. חשובה מאוד אחריות של לפחות שנתיים ומעלה. השימושים במחשב הנייד הם צפיה בסרטים באיכות FULL HD , עבודה משרדית, גלישה וגיימינג . 1) התקציב עלה לכן חשבתי על נייד חדש לחבר מה אתם אומרים עליו או איזה חלופה אתם מציעים במחיר דומה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15822 2)תחנת העגינה פועל בעזרת הכרטיס במחשב הנייד או שהיא פועל על כרטיס פנימי שנמצא בה ? http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=211&salenum= 3)תחנת העגינה טוענת את המחשב בזמן שהוא מחובר אליה גם בזמן שהוא פועל? 4)אין סכנה לחבר מחשב נייד לתחנת עגינה לזמן רב ואיך תחנת עגינה יכולה להיות אוניברסלית ארי כל מחשב נייד צור…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב נייד ודי מבלבל אותי העיניין של המעבדים , האם זה עד כדי כך משנה איזה מעבד אני לוקח , הכוונה לג'וק שעליו T5600 , T7200 , T2400....(במעבד dou 2). ראיתי באתר hp העלמי שניתן להרכיב שם מחשב נייד לפי דרישה , מישהו אולי מכיר חנות כזאת בארץ שניתן להרכיב נייד לפי דרישה ושזאת תיהיה גם חנות אמינה ולא יקרה. ועוד דבר איך הניידים של msi?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1089 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL זיכרון: SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ספק כוח: Enermax Liberty 400W ATX/BTX Dual CPU Support שאלות: 1)האם יש לוח מקביל של אסוס בסביבות אותו מחיר של הלוח שלקחתי? האם עדיף לקחת אותו? 2)האם המארז מומלץ? לשנות למארז אחר? באותה סביבת מחיר? 3)סט מקלדת ועכבר מתאימים למשחיק ולעבודות רגילות במחשב?.לא צריך משהו מיוחד האם יש צורך …
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב טוב שמתוכנן בעיקר למשחקים. האם Intel Core 2 Duo E6300 מספיק טוב לזה? משהו יכול להמליץ לי על לוח אם זול וטוב למעבד הזה? ושאלה אחרונה- אני דיי מבולבל בכל מה שקשור לליבה כפולה וזיכרון המחשב. אני רוצה זיכרון של DDR-2 - 1024mb PC5300, הבנתי שהוא מצויין. עכשיו, לא הבנתי את הרעיון..בליבה כפולה יהיה לי 2G זיכרון? אני לא מומחה בקטע הזה של מפרטים ואשמח אם משהו יוכל לכוון אותי טיפה. תודה מראש (אם משהו יוכל להמליץ על כרטיס מסך איכותי למעבד הנ"ל ובתקציב סביר,1000-1500 שקל בערך, אז בבקשה) ובכלל להמליץ לי על מפרטים טובים בתקציב של 5000 ש"ח בערך, לא כולל המסך.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה! אני מעוניין לרכוש מחשב ששימושו העיקרי יהיה גיימינג. קיבלתי הצעה למפרט הבא: מעבד: IntelCore2Duo QuadC Q9400/1333Mhz/2.66/775/6M מחיר: 1244 ש"ח לוח אם: Gigabyte EP45-DS3 S775/D2/PEX2/S2/L/1600 מחיר: 691 ש"ח כרטיס מסך: Leadtek PX9800GT 9800GT/D3/512M/DVI מחיר: 695 ש"ח זכרון: Kingston CL5 G2 2G/DDR2/800Mhz/CL5 מחיר: 225 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital 500G/7200RPM/SATA/16 מחיר: 312 ש"ח עכשיו כמה שאלות לגבי המפרט... 1. האם יש חשיבות ליצרן החומרה? זאת-אומרת, האם עבור אותו דגם של לוח אם, עדיף כאשר היצרן הוא Asus, לצורך העניין? או כשמדובר בכרטיס המסך, האם עדיך להתעקש על אותו כרטיס מסך, אבל יצרן אחר (Gygabyte לדוג…
-
- 14 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר בנוגע לעניין האם הזכרון ראם בנטבוקים הינו זהה לזכרון בניידים הסטנדרטים כלומר אם מרחיבים אתו קונים את אותו הזכרון. כמובן בתנאי שהתדרים זהים (533 או 667). ועוד שאלה על כרטיס המסך של ה אסוס 1000h . intel UMA ראיתי בחלק מהתארים כתוב במקום intel uma שזה x3100 שזה לא נראה לי הגיוני. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11217 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב נייד והעניין קצת חדש לי אז כמה שאלות אם אפשר : 1)מה זה אטרנט משו כזה 2)האם עניין הWIFI מוגדר בד"כ מראש? כי זה מצא לי באיזור כמה רשתות פעילות אבל הן נעולות או משהו כזה רציתי לדעת מה העניין הזה. 3)האם ניתן לחבר את הנייד למחשב הנייח באיזושהי צורה(USB?) ולהעביר ממנו אליו וההיפך קבצים כי כרגע אין לי דיסק און קי זמין. נ.ב. אשמח לכמה הצעות לתוכנות נחמדות לעבודה עם טבלט ליעול וסתם בשביל לקשקש. תודה
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום. בקרוב אני מתכנון לרכוש מחשב חדש. יש לי שאלה לגבי סוג הזכרון. יש את העניין הזה של תזמון זכרונות שמורכב מ-4 מספרים וגם CL4, CL5 וכו. מה המשמעות של הדברים האלה? האם ככל שהמספרים נמוכים יותר הזכרון מהיר יותר? כמו כן, שאלה לגבי זכרונות ECC. אני מענויין לעבוד על MAX. האם לזכרון מסוג ECC יש יתרון? האם זה יתרון במהירות? באמינות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
טוב אז ככה אחי אחרי ששכנתי אותו החליט ללכת על ניד במקום ניח המטרות מאוד בסיסיות אופיס\אינטרנט \קצת סירטי HD אבל לא דברים כבדים מזה ולא 200 אלף דברים שרצים כל הזמן התקציב שלו לזה הוא 2500 שקל כולל הכל ראיתי בארץ כבר מחשבים שיספיקו לו בתקציב הזה אבל המחשבה לקנות כבר מארצות הברית בחברות שנותנות אחריות בין לאומית אז קודם כל איזה חברות מאפשרות את זה בארץ ? מה בעניין המכס\מיסים יש את זה במחשבים נידים ? (משלוח לא צריך כי מישהו עושה את זה בשבילו ) ובכללי מה מומלץ לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישבתי וחיפשתי וגלשתי בפורום ומצאתי שהרבה אנשים שואלים אותו דבר בדיוק וענו לי כמעט על הכל ואפילו הרכיבו לי מפרט, אבל עדיין נשארו לי כמה שאלות... מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 447 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 467 1 מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤ 185 1 ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ¤ 260 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 450 1 קשיחים Samsung 160GB SATA II HD160JJ ¤ 300 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1692 1 סה"כ 3800 זה מפרט שAyrton Senna הרכיב מtms. 1)הספק הזה חזק מספיק בשביל להחזיק את הכ.מסך? 2)שווה ללכת על גרסא יותר זולה של הכ.מסך של EVGA…
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבקש עזרה בקשר לכמה דברים דבר ראשון המפרט שלי כדי שתדעו מה אני מבקש e7500@3.0 Gigabyte GA-G41M-ES2L 2gb transcend 800mhz cl5 asus extreme ax 550 ספק ג'נרי 500 מארז עם מאוורר צד..של חברת ZIP עכשיו השאלות 1. יש לי זיכרון של 2 GB 800 MHZ גם פשוט של CORSAIR גם הוא CL5 האם אני יכול לשים אותו במחשב ולא יהיו בעיות? 2. האם הכרטיסים החדשים כמו HD5850,GTX280 וכו' נתמכים ע"י הלוח אם שלי? ואם כן לא יווצר צוואר בקבוק במערכת שלי? ואם כן איזה ספק [במחיר הגיוני] יוכל להחזיק את המערכת שלי? תודה מראש למי שיעזור ולילה טוב לכם ...
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
כמה שווה 6.1 macbooc יד שניה בלי סוללה ובלי מקלדת שעובדת? 2.26 GHz 4 GB זיכרון core 2 duo והאם הוא יצליח להריץ את lion 10.832? בבקשה עזרה דחופה, לפני קניה...
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מעבד I5 2320לוח אם Msi 7740 Ver 1.28GB ראםספק 400W - לא מותגללא מארז, ללא דיסק, ללא כונן דיסקים וללא אחריות
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
היי ליפני קצת פחות מחצי שנה קניתי מחשב שהיה אמור להיות שרת. לאחסון אתרים. אין לי שימוש בו והכל עדיין באחריות חדש רציתי לדעת כמה שווה הציוד הזה , אני בודק כדאיות האם כדאי למכור את זה או להשאיר ... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בן שנה ~ מעבד i5 3570K לוח Z77X UD3 8GB RAM כרטיס מסך 7950 sapphire Antec 620W gamer fractal Design ARC Mid XSPC 240 RAYSTORM WD-1T + WD 350GB אני מעוניין למכור אותו ללא פירוק לחלקים... רעיון כמה שווה..?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמה אני יכול לבקש על 460GTX עם 2 גיגה זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין למכור- רק שלושה חודשים אצלי- חדש דנדש!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-