עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by R9nald0,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך אבל גם לא לחרוג אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים בטווח מחיר הזה.. ביצועים הכי חשוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - אם כדאי לא להחליף את הדיסק הקשיח - אשמח להשאר עם הקיים. בכל מקרה אין היום שדרוג אמיתי ל-500GB ולא צריך יותר מזה. הדיסק שיש לי - Western Digital WD5000AAKS 500GB 7200 RPM 16MB Cache. 6. עד כמה השק…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by elior021,

היי אני רוצה לקנות את המחשב הזה לאמא שלי הדרישות שלה הם בעיקר עבודה ואינטרנט המחשב עולה 1790 אשמח לביקורות מפרט [table][tr][td][table][tr][td]e‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎4383-2SG‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎AMD Dual-Core Processor E-350 (1.60GHz, 1MB Cache)‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Memory‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎2GB DDR3 1066MHz (1 x 20…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  3. שלום. כמו שאמרתי יש לי מחשב נייד 15.6 HP I7 ונראה לי שהטמפרטורות לא סבירות למרות שקניתי משטח קירור של טרמלטק עם מאוורר 23 אינץ למה אני מתכוון... HDD - בזמן שימוש צועק לי התוכנה של לקרר את הכונן מהר HDD-GENARATOR CORE - בין 56 ל 64 האם זה נורמלאי למחשב נייד I7 והאם יש דרך לשלוט על המאוורר המובנה שבמחשב ? שיעבוד קצת יתר ניסיתי עם speen fan אבל אפשר רק לנטר.... ובנתיים היא מראה לי שהכל עולה באש תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by azuri,

1. מה התקציב המקסימלי? 2300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם ממש כדי אז עוד 100-150 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?crysis ,cod וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא מבין בזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by orrm,

טוב אז זהו כנראה המפרט הסופי של המחשב שלי (כמובן שאני עדיין אשמח לשמוע הצעות לשינוי): מעבד: Intel Pentium IV 2.26 לוח אם: Asus P4T533 זכרון: Samsung 1GB 1066mhz RDRAM כרטיס מסך: Gainward PowerPack! Ultra/750 XP Geforce 4 128mb כרטיס קול: Hercules GameTheater XP 6.1 צורב: Plextor 40X12X40 Black דיוידי: Samsung 16X40 - יכול להיות שיהיה פיוניר הארד דיסק: Western Digital 80gb 7200rpm 8mb Cache - 4 units עכבר ומקלדת: Logitech Cordless Desktop Optical דיסקט: Teac 1.44" זיפ: Iomega INternal ZIP 250mb IDE מארז: Lian Li PC-71 + Antec 550w אל תגידו שאין דברים בארץ כי מה שאין פה הבאתי בייבוא אישי..... כרגע יש לי את הרמקולים: Creative Cambridge Soundworks 2500dtt Digital אבל אני מעונ…

• 35 תגובות
    • 7.2k צפיות
  6. העדפה לחנות skypc אבל אם יש הפרש גדול במחיר אז לא חייב משם. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by casio222,

שלום, היום עשיתי קצת סדר במחשב, וגיליתי שעברו כבר שנתיים וחצי מאז שקניתי אותו. בזמן האחרון כבר התחלתי להרגיש איטיות (לא פירמטתי או משהו מאז שהתקנתי אותו בפעם הראשונה,אני שומר עליו טוב ), וחשבתי אולי לכבוד הפסח לפנק אותו באיזה שדרוג זיכרון או משהו. מפרט המחשב המזקן: CPU: Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB ציוד היקפי: עכבר-G5, מקלדת-LOGITECH ELITE MEDIA KEYBOARD, ומסך- BENQ T2200HD, שתי שלטי 360. התקציב לעניין- אני מניח שבין 1000 ל-2000 ש"ח. תלוי כמה אני ארצה להשקיע בקיצור. הדרישות- התבגרתי ואני כבר לא משחק כמו פעם, למרות שאת הקרייסיס החדש אני מתכו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לילה טוב לכולם והמשך יום טוב שיהיה.. יש לי עוד מעט יום הולדת וחשבתי אולי לקנות ליום הולדת את הכרטיס מסך GTX470 ואת המסך של DELL פאנל IPS 23 או אם יש מסך LED שהוא טוב גם טוב. והשאלה שלי האם הספק שלי מספיק חזק בשביל הכרטיס הזה והמסך הזה,כלומר שלא יהיו בעיות. תקציב עד 3000 שקל תודה רבה לעוזרים!!! זה המחשב: CPU:Intel Core I5 750 2.66GHZ LGA1156 8MB TRAY MB:GIGABYTE GA-P55-US3L MEMORY:KINGSTON HYPERX 4GB 1333MHZ DUAL CHANNEL DDR3 Graphic Card:SHPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 DUAL DVI/DP/HDMI Case:LANCOOL K56WB NPS PSU:Thermaltake TR2 RX 550W

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בכ-2000 ש"ח קוספא בלבד+תוספת של כרטיס טלויזיה. אני גר בתל אביב ואשמח שהמפרט יורכב מחנות אמינה באיזור תל אביב עד ראשון לציון. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל, לנסות לא לחרוג גג 150 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם אופיס, אינטרנט, קצת סרטים, קצת תכנות במטלב (סטודנט להנדסת חשמל). המשחק הכי מורכב ששיחקתי הוא angry birds, לכן נראה לי שמספיק כרטיס מסך on board. * אם המסך לא כלול במפרט? אין צורך במסך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בכרטיס טלויזיה, אני רואה טלויזיה במסך של המחשב. 4. האם יש רכיב בו אין צורך…

10. Started by zuris,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252 אני רוצה מחשב שיריץ משחקים על MED, משחקים כמו SC2,DB3 שיצא בעתיד ומשחקי רשת כמו dekaron,rohan וכאלה אני מתכוון להחזיר את המשחב משהו כמו 5-6 שנים אז שיהיה סביר , נראה לכם שהמחשב הזה יתאים? מה גם שזאת הפעם הראשונה שאני רואה את השם של החברה הזאת PACKARD BELL בחיים לא שמעתי עליה, למישהו יש ניסיון איתם? תודה רז

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by H3rzoG,

IdeaPad Y560 - 06465CUו מה שאני מחפש במחשב זה צפייה בסרטי HD ולשחק במשחקי מחשב חדשים האם הוא יספק את הצרכים שלי? והאם הוא שווה 4000 שקל? שנה אחריות בינלאומית.. עיקרי המפרט: Intel® Core™ i7-740QM, 8GB 1333MHz, ATI HD 5730 1GB, 500GB 7200, JBL

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  12. שלום לכולם, במסגרת עבודת המחקר שאני עושה באוניברסיטה אני רוצה לרכוש לפטופ למען אנליזות עם מטלב ותוכנות אחרות, ולהריץ יישומי מדיה/ מעין משחקי 3D (המשתמשים בחומרת 3D) לא תובעניים. לכן מבחינת המעבד, עדיפות כמה שיותר ת'רדים (ליבות / HT), כמה שיותר GHZ. האם יש בארץ כבר לפטופים עם סנדי ברידג'? כמו כן, מבחינת זיכרון, לפחות 6 GB. גודל מסך בין 15" ל 17" משקל לא חשוב. זמן סוללה לא חשוב. יציאת HDMI תהיה תוספת נחמדה. אם יש לפטופ עם חיבור פרללי זה יהיה מעולה, אם לא אז שיהיה בלפטופ PCMCIA כדי לשים מתאם. HD לפחות 500 GB. אין העדפה לחברה. נ.ב. התקציב גמיש לשני הכיוונים בתודה מראש, עמרי

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים שיריץ את המשחקים הכי טובים על מדיום מינוס לפחות עכשיו השאלה שלי היא,האם לקנות מחשב חדש או שאני יכול להשתמש ברכיבים מהמחשב הישן שלי,ועליו לבנות את המחשב החדש(שדרוג) מפרט המחשב הישן: Pentium® D925 CPU 3.00GHz 4m dualcore זיכרון: 2GB RAM לוח אם: MSI V2 945GCM5-F 1333 דיסק קשיח:250 ג' : ובקשר לספק כח אין לי פרטים עליו אבל אני יודע שהוא לא משו אז השאלה שלי היא כמה יעלה לי כל השדרוג הזה?(הקנייה לא כוללת מסך,יש לי כבר)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by זוהר05,

שלום לכל מי שיכול לעזור, קניתי מחשב יד 2 מדגם HP 6500 ולאחר הקניה ראיתי שהמסך מהבהב, כשרמת הבהירות גבוהה ההבהוב פחות מורגש אך ברמת בהירות נמוכה המסך מהבהב ממש כמו פלורוסנט מקולקל. חיברתי מסך של נייד אחר והבעיה נשארה כך שהבעיה לא במסך, החלפתי INVERTER גם לא עזר, החלפתי כבל מסך, גם לא עזר, חיברתי למסך חיצוני והוא לא הבהב כלומר הבעיה לא בכרטיס מסך, אני כבר מיואש לא יודע מה לעשות, אין לי כסף למעבדה. כל מי שמבין ויש לו רעיון אשמח מאוד לקבל תגובות.

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by v83,

שלום, לאחרונה התחלתי קורס MCITP מחפש מחשב עד 10K לצורכי וירטואליזציה בהמשך קומפיילרים ומשחקים. מה שחשוב שיהיה לוח אם איכותי זכרונות וכמה שיותר סלוטיים על הלוח אם. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה +תכנות+משחקים חדשים וסרטים באיכות HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ולפרנסה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן,רק בלי מערכת הפעלה. 4. האם יש רכיב בו א…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג קצת, אבל רק אם זה באמת שווה את ההפרש. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודות קוד ופיתוח, אפליקציות, פיתוח משחקים, קצת גיימינג וצפיה בסרטי FULL HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש לפרנסה, לא יודע בידיוק את שמות התכונות אבל במרבית כלי הפיתוח, כגון UNITY C++ JAVA וכו.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 2560x1440 DELL 27 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כגון SC2. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מספר רכיבים לשדרוג המחשב שלי: -מעבד (עדיף אינטל) -לוח אם -זכרונות -כרטיס גרפי -דיסק קשיח כאשר הדרישות הן: מחשב חזק למשחקים. אני מעוניין שהמעבד ולוח האם יהיה כמה שיותר חזקים, ואת שאר הרכיבים שאוכל להחליף/לשפר בעתיד. אני לא מעוניין לבצע OC. זכרון עדיף כמה שיותר מהיר ואיכותי, ואפשר להתפשר כרגע על הנפח (לא יותר מ-4GB) דיסק קשיח - שוב אני לא חושב שיש צורך ביותר מ-320GB ועדיף מהיר. כרטיס גרפי - בסכום של עד 600 ש"ח, כי אני מעדיף להחליף אותו בתדירות גבוהה מאשר להשקיע בכרטיס הכי טוב שיש כרגע בשוק. יש לי ספק כח Enermax 400W. אם אתם חושבים שהוא לא יספיק אז גם המלצה על ספק חדש. התקציב שלי הוא מקסימום של 3500 ש"ח, אבל אין צורך לשפשף את הרף העליון אם אתם ח…

18. Started by chip-opo,

אני מחפש נייד עם זכרון 4 GB וכרטיס מסך שהוא לא של אינטל אלא NVIDIA או ATI הצרכים העיקריים שלי יהיהו תוכנות גרפיקה כמו PHOTOSHOP ותל כמו MAYA או MAX תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  19. חברים שלום, מחפש לשדרג מחשב קיים למטרות אינטרנט, עבודה משרדית ומדי פעם HD. אם אפשר לבצע קניבלזציה ממה שיש - מבורך. מה יש: מעבד AMD64 3000+ סוקט 939 לוח אם GIGABYTE K8NS - 939 זכרונות - 4 סטיקים של 256 הארד דיסק - 1. 250GB SATA 2. 80GB IDE 3. 60GB IDE כרטיס מסך - ATI RADEON 9600 PRO תקציב - עד 1000 ש"ח.

20. היי חבר'ה, הכותרת בעצם אומרת הכל: אני צריך מחשב בעיקר לגיימינג ברזולוציה של 1920X1200 בצורה הכי טובה שאני יכול, אני זונת גראפיקה וביצועים אבל לצערי התקציב לא בשמיים, אני צריך מפרט חזק עד כ5,000 ש"ח לגיימינג! אבל אני קונה מחשב From Scratch, לא כולל מסך, אני צריך קייס, קירור, וכל העסק חדש! אני גם אשמח אם תוכלו להגיד לי ביחד עם המפרט עד כמה הוא יהיה אפקטיבי מבחינת הרצת משחקים חדשים (עם התייחסות לכבדים מביניהם) וכמה זמן לדעתכם זה יחזיק, כמו כן אופציות שדרוג בעתיד. צריך לכסות את התחת שלי תודה רבה! לב.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by DoBeR_MaN,

אני קונה את המחשב ביום רבעי הזה אז אני צריך תשובה כמה שיותר מהר.. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1047 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 - זמין במלאי ₪714 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪1303 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] NZXT PHANTOM (WHITE) w/o PSU ₪663 ספק כוח: [..] LIAN LI SILENT FORCE 750W ₪688 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. החלטתי שאני הולך על מחשב נייד של חברת asus/lenovo. מחשב על זיכרון 4G עם מעבד מסדרת I5. תקציב הקנייה שלי עומד עד 3700 ש"ח מטרות המחשב: עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים,מוזיקה,הורדות ישירות מהאינטרנט(קצת עומס מהאינטרנט). * גודל המסך -12 ומעלה * זמן סוללה ארוך - כ5 שעות. וזמן טעינה קצר. * דיסק קשיח - 7200 סל"ד. בעל נפח של 500G ומעלה בעל כניסות ל: * HDMI VGA IEEE 1394 USB 3.0 * עדיפות לקורא כרטיסי זיכרון/בלוטות'/כונן אופטי * שיהיה פיזור חום מיטבי ובעל נוחות בכתיבה!! חשבו לי מאוד שהמחשב לא יתקע ויריץ תוכניות ואפליקציות באופן רציף, כי אני נתקל בהרבה מחשבים שנתקעים בזמן גלישה באינטרנט למשל. בתודה מראש על העזרה!

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  23. Started by smilelenovo,

אהלן .... אשמח לקבל יעוץ לגבי מחשב נייד לגיימר אמיתי בן שלי. אני ממש ממש לא מבין בנושא הפנו אותי לכל מיני מתלבט עדיין יש יותר מידי אופציות אתרים ואני אשמח לקבל חוות דעת על ה 2 הבאים .....מי שמכיר יודע מחפש את הכי טוב שיש ובבקשה לא HP אם אתם ממליצים על משהו אחר. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5502 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6939

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  24. היי, אני מקווה שאני אצליח לאתגר גם את שועלי הפורום הוותיקים בדרישות מיוחדות למחשב נייד. בנוסף התקציב הוא סדר גודל, חריגה של אלפיות בודדות לפה ולשם הן לגיטימיות. 1. המחשב יכול להירכש בארץ, או במזרח. 2. אני צריך שהיו בו מקום לשני כוננים קשיחים - יכול לבוא על חשבון כונן אופטי. 3. זמן סוללה של לפחות 3 שעות. 4. אם יש אפשרות לקנות בלי כוננים קשיחים, מה טוב, אני מתכוון לשים בו כוננים משלי. 5. שיהיה לו ממשק ExpressCard 54. 6. תמיכה בSATA III. 7. בנוגע למשקל, עדיף פחות מ3.5 קילו, אבל אפשר להתפשר. 8. תמיכה בUSB 3 - אופציונלי. 9. גודל מסך לא רלוונטי ככ, אבל אני מעדיף מסך קטן ככל הניתן. בתודה לכל העוזרים ;D

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב חזק אבל לא top notch שיפעל טוב, נראה לי אני מעדיף איזה מעבד ברמה של i5 של intel שיוכל להריץ משחקים ברמה טובה ותוכנות תיכנות ברמה גבוהה, כמו כן שיוכל להריץ סרטי HD בקלות. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? למסות לחסוך טיפה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). הקרנות של סרטי HD 1080.720 , שימוש ב visual studio 2008/2010 MPLAB , mathlab,spice ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפר…

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים