עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, מחפש מחשב נייד בתקציב של 4000 שקלים - הסכום גמיש על חשבון מפרט איכותי יותר. ייעוד המחשב לעבודה משרדית בעיקר - "מחשב סטודנטים" אך בנוסף מעוניין להריץ עליו סרטים HD ולחבר לLCD (מה שאומר שצריך יציאת HDMI) מסך - 15.5" / 17" משקל - לא רלוונטי כרגע - לא כבד מידי זמן סוללה - 4 שעות מינימום כשאין תוכנות כבדות שרצות ברקע (למשל 4 שעות של גלישה ברשת נטו) יציאות - כמו שאמרתי קודם HDMI ושאר הסטנדרט USB3.0 וכ'ו כונן קשיח - הולך לכיוון ה500GB מינימום - אם משתלם 1TB צורב DVD הפך להיות דבר שגרתי - לכן צריך להכלל. אחריות - 3/5 שנים עדיפות לחברה - DELL - מדוע? אופציה לרכישה דרך הספק בארץ וקבלת הנחה משמעותית לעומת חנויות המחשבים. אני חדש בעולם הניידים, מבין יותר בעולם הנייחים, קראתי את…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 7K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עם יש משהו טוב אז לא לחסוך אבל בעיקרון לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה 7K לא מספיק. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים : מיעוד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט זה המסך שאני סגור עליו Dell U2311H. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים הכי עדכניים שיש. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט לקולנוע בייתי וקצת גיימינג, לא מתכוון לשחק משחקים כבדים אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים.. כמו כן אני גם צריך מקלדת ועכבר (אין צורך ברמקולים), ועדיף שיהיה כמה שיותר שקט.. לא מתוכנן OC.. רציתי גם לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא: לוח אם Gigabyte 73PVM-S2H מעבד Intel Core2Due E6750 קירור שקט למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP זכרון 4x1GB DDR2 צורב DVD דיסק קשיח 160GB + 250GB מארז LC17 שחור כרטיס טלויזיה Hauppauge HVR-1200 (משולב DVB-T) כולל Win7 Ultimate חוקי כולל Media Center כולל שלט + מקלט ב-1400 ש"ח.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  4. Started by Unix,

שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב שלי בלוח אם מעבד זכרונות חדשים וכרטיס מסך חזק. אשר יוכל להריץ את כל המשחקים החדישים כמו Call Of Duty Black Ops. רמת שקט: 7 אשמח אם תתנו לי מפרטים עד 2,500 ש"ח. המפרט הקיים שלי: CPU - Intel® Pentium® Dual CPU E2160 1.80Ghz CPU Cooler - Thermaltake V1 MotherBoard - Gigabyte P35-DSL3 Memory - Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX 800MHZ CL4 Hard Drive - Westren Digital 640GB 32MB Video Card - NVIDIA Sparkle Geforce 8800GT 512MB Chassis - NZXT Apollo Black No PSU Power Supply - Enermax Liberty 400W 30A @ 12V DVD Writer - LG DVDRW H66NK X18 Monitor - Samsung SyncMaster 2443BW 24 תודה וחג שמח!

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Classify,

צריך מחשב נייד לצורכי לימודים גודל 15/16 SANDY BRIDGE לא משחק במשחקים. רוצה משהו בסגנון הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5520-2410m.htm יש למישהו משהו להגיד על הדגם הזה או להציע משהו מקביל טוב יותר? (מבחינת מחיר/חומרה)

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Inter,

AMD Phenom 2 X6 1055T 2.8Ghz 125W6Core AM3 Box, יחידות 1 ₪957 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1823 Gigabyte GA-890FXA-UD5 AMD890FX CHIPSET, יחידות 1 ₪899 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1871 GigaByte GeForce GT210 512mb GDDR2 PCIe, יחידות 1 ₪239 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1626 Asus DRW-24B1LT x24 White / Black Light Scribe, יחידות 1 ₪157 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1036 Cooler Master Elite 335+Cooler Master 400Watt, יחידות 1 ₪327 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1350 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9, יחידות 1 ₪240 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2819 המפרט הורכב באתר:h…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי קרוב משפחה בארה"ב בשבועיים הקרובים והוא יכול לקנות עבורי מחשב נייד. אני צריך שיהיה מספיק חזק לתכנת עליו פרוייקטים גדולים (visual studio, clear case, tfs, wpf, web-services וכדומה) ושישמש לפעמים כמעיין מדיה סנטר בחיבור לטלויזיה לראות סרטים. חשוב לי שהיה כמה שיותר קל! חשבתי על 4 ג'יגה זיכרון, 500 ג'יגה הארד דיסק, hdmi out, מסך 12', תקציב של כ 700$ ושיחזיק לכ 4 שנים. שאלות שעלו לי הן: 1) על איזה חברה כדאי לי ללכת? הבנתי שלאסוס יש אחריות בינלאומית שמתקבלת בקלות בארץ (ניסיון גם מלפ טופ שהיה לי בעבר הלא רחוק). 2) לאיזה מעבדים כדאי לי לכוון? 3) כדי לראות סרטים דרך hdmi out על גבי מסך טלויזיה יש משהו שכדאי שיהיה חזק? (כרטיס מסך לא צריך להיות טוב במיוחד בשביל זה, נכון?…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כול התקציב שאפילו לא ישאר שקל ! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג מהתקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רק למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1080 * 1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כמו call of duty bkack ops. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אני לא צריך ציוד הקפי 6. עד כמה השק…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by 10ziv,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב 5000-5200. בניתי סתם מפרט לכיף. תגידו לי מה לשפר או מה להוריד שבכך יהיה יותר למשחקים. המפרט: עשיתי מה שאמרתה לי ומה שיצא לי זה זה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1093 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3P-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪928 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪397 ספק כוח: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin כמות: 1 - מחיר: ₪443 זיכרון: Micron Rendition 2GB (Single Stick DD…

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by elior021,

היי, אני רוצה לקנות את המחשב הזה לאמא שלי היא לא משחקת או משהו זה רק לאינטרנט ועבודה על אופיס המחשב עולה 1790 אשמח לביקורות מפרט [table][tr][td][table][tr][td]e‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎4383-2SG‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎AMD Dual-Core Processor E-350 (1.60GHz, 1MB Cache)‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Memory‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎2GB DDR3…

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by R9nald0,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך אבל גם לא לחרוג אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים בטווח מחיר הזה.. ביצועים הכי חשוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - אם כדאי לא להחליף את הדיסק הקשיח - אשמח להשאר עם הקיים. בכל מקרה אין היום שדרוג אמיתי ל-500GB ולא צריך יותר מזה. הדיסק שיש לי - Western Digital WD5000AAKS 500GB 7200 RPM 16MB Cache. 6. עד כמה השק…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by elior021,

היי אני רוצה לקנות את המחשב הזה לאמא שלי הדרישות שלה הם בעיקר עבודה ואינטרנט המחשב עולה 1790 אשמח לביקורות מפרט [table][tr][td][table][tr][td]e‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎4383-2SG‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎AMD Dual-Core Processor E-350 (1.60GHz, 1MB Cache)‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Memory‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎2GB DDR3 1066MHz (1 x 20…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  13. שלום. כמו שאמרתי יש לי מחשב נייד 15.6 HP I7 ונראה לי שהטמפרטורות לא סבירות למרות שקניתי משטח קירור של טרמלטק עם מאוורר 23 אינץ למה אני מתכוון... HDD - בזמן שימוש צועק לי התוכנה של לקרר את הכונן מהר HDD-GENARATOR CORE - בין 56 ל 64 האם זה נורמלאי למחשב נייד I7 והאם יש דרך לשלוט על המאוורר המובנה שבמחשב ? שיעבוד קצת יתר ניסיתי עם speen fan אבל אפשר רק לנטר.... ובנתיים היא מראה לי שהכל עולה באש תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by azuri,

1. מה התקציב המקסימלי? 2300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם ממש כדי אז עוד 100-150 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?crysis ,cod וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא מבין בזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by orrm,

טוב אז זהו כנראה המפרט הסופי של המחשב שלי (כמובן שאני עדיין אשמח לשמוע הצעות לשינוי): מעבד: Intel Pentium IV 2.26 לוח אם: Asus P4T533 זכרון: Samsung 1GB 1066mhz RDRAM כרטיס מסך: Gainward PowerPack! Ultra/750 XP Geforce 4 128mb כרטיס קול: Hercules GameTheater XP 6.1 צורב: Plextor 40X12X40 Black דיוידי: Samsung 16X40 - יכול להיות שיהיה פיוניר הארד דיסק: Western Digital 80gb 7200rpm 8mb Cache - 4 units עכבר ומקלדת: Logitech Cordless Desktop Optical דיסקט: Teac 1.44" זיפ: Iomega INternal ZIP 250mb IDE מארז: Lian Li PC-71 + Antec 550w אל תגידו שאין דברים בארץ כי מה שאין פה הבאתי בייבוא אישי..... כרגע יש לי את הרמקולים: Creative Cambridge Soundworks 2500dtt Digital אבל אני מעונ…

• 35 תגובות
    • 7.2k צפיות
  16. העדפה לחנות skypc אבל אם יש הפרש גדול במחיר אז לא חייב משם. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by casio222,

שלום, היום עשיתי קצת סדר במחשב, וגיליתי שעברו כבר שנתיים וחצי מאז שקניתי אותו. בזמן האחרון כבר התחלתי להרגיש איטיות (לא פירמטתי או משהו מאז שהתקנתי אותו בפעם הראשונה,אני שומר עליו טוב ), וחשבתי אולי לכבוד הפסח לפנק אותו באיזה שדרוג זיכרון או משהו. מפרט המחשב המזקן: CPU: Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB ציוד היקפי: עכבר-G5, מקלדת-LOGITECH ELITE MEDIA KEYBOARD, ומסך- BENQ T2200HD, שתי שלטי 360. התקציב לעניין- אני מניח שבין 1000 ל-2000 ש"ח. תלוי כמה אני ארצה להשקיע בקיצור. הדרישות- התבגרתי ואני כבר לא משחק כמו פעם, למרות שאת הקרייסיס החדש אני מתכו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לילה טוב לכולם והמשך יום טוב שיהיה.. יש לי עוד מעט יום הולדת וחשבתי אולי לקנות ליום הולדת את הכרטיס מסך GTX470 ואת המסך של DELL פאנל IPS 23 או אם יש מסך LED שהוא טוב גם טוב. והשאלה שלי האם הספק שלי מספיק חזק בשביל הכרטיס הזה והמסך הזה,כלומר שלא יהיו בעיות. תקציב עד 3000 שקל תודה רבה לעוזרים!!! זה המחשב: CPU:Intel Core I5 750 2.66GHZ LGA1156 8MB TRAY MB:GIGABYTE GA-P55-US3L MEMORY:KINGSTON HYPERX 4GB 1333MHZ DUAL CHANNEL DDR3 Graphic Card:SHPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 DUAL DVI/DP/HDMI Case:LANCOOL K56WB NPS PSU:Thermaltake TR2 RX 550W

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בכ-2000 ש"ח קוספא בלבד+תוספת של כרטיס טלויזיה. אני גר בתל אביב ואשמח שהמפרט יורכב מחנות אמינה באיזור תל אביב עד ראשון לציון. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל, לנסות לא לחרוג גג 150 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם אופיס, אינטרנט, קצת סרטים, קצת תכנות במטלב (סטודנט להנדסת חשמל). המשחק הכי מורכב ששיחקתי הוא angry birds, לכן נראה לי שמספיק כרטיס מסך on board. * אם המסך לא כלול במפרט? אין צורך במסך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בכרטיס טלויזיה, אני רואה טלויזיה במסך של המחשב. 4. האם יש רכיב בו אין צורך…

20. Started by zuris,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252 אני רוצה מחשב שיריץ משחקים על MED, משחקים כמו SC2,DB3 שיצא בעתיד ומשחקי רשת כמו dekaron,rohan וכאלה אני מתכוון להחזיר את המשחב משהו כמו 5-6 שנים אז שיהיה סביר , נראה לכם שהמחשב הזה יתאים? מה גם שזאת הפעם הראשונה שאני רואה את השם של החברה הזאת PACKARD BELL בחיים לא שמעתי עליה, למישהו יש ניסיון איתם? תודה רז

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by H3rzoG,

IdeaPad Y560 - 06465CUו מה שאני מחפש במחשב זה צפייה בסרטי HD ולשחק במשחקי מחשב חדשים האם הוא יספק את הצרכים שלי? והאם הוא שווה 4000 שקל? שנה אחריות בינלאומית.. עיקרי המפרט: Intel® Core™ i7-740QM, 8GB 1333MHz, ATI HD 5730 1GB, 500GB 7200, JBL

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  22. שלום לכולם, במסגרת עבודת המחקר שאני עושה באוניברסיטה אני רוצה לרכוש לפטופ למען אנליזות עם מטלב ותוכנות אחרות, ולהריץ יישומי מדיה/ מעין משחקי 3D (המשתמשים בחומרת 3D) לא תובעניים. לכן מבחינת המעבד, עדיפות כמה שיותר ת'רדים (ליבות / HT), כמה שיותר GHZ. האם יש בארץ כבר לפטופים עם סנדי ברידג'? כמו כן, מבחינת זיכרון, לפחות 6 GB. גודל מסך בין 15" ל 17" משקל לא חשוב. זמן סוללה לא חשוב. יציאת HDMI תהיה תוספת נחמדה. אם יש לפטופ עם חיבור פרללי זה יהיה מעולה, אם לא אז שיהיה בלפטופ PCMCIA כדי לשים מתאם. HD לפחות 500 GB. אין העדפה לחברה. נ.ב. התקציב גמיש לשני הכיוונים בתודה מראש, עמרי

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים שיריץ את המשחקים הכי טובים על מדיום מינוס לפחות עכשיו השאלה שלי היא,האם לקנות מחשב חדש או שאני יכול להשתמש ברכיבים מהמחשב הישן שלי,ועליו לבנות את המחשב החדש(שדרוג) מפרט המחשב הישן: Pentium® D925 CPU 3.00GHz 4m dualcore זיכרון: 2GB RAM לוח אם: MSI V2 945GCM5-F 1333 דיסק קשיח:250 ג' : ובקשר לספק כח אין לי פרטים עליו אבל אני יודע שהוא לא משו אז השאלה שלי היא כמה יעלה לי כל השדרוג הזה?(הקנייה לא כוללת מסך,יש לי כבר)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by זוהר05,

שלום לכל מי שיכול לעזור, קניתי מחשב יד 2 מדגם HP 6500 ולאחר הקניה ראיתי שהמסך מהבהב, כשרמת הבהירות גבוהה ההבהוב פחות מורגש אך ברמת בהירות נמוכה המסך מהבהב ממש כמו פלורוסנט מקולקל. חיברתי מסך של נייד אחר והבעיה נשארה כך שהבעיה לא במסך, החלפתי INVERTER גם לא עזר, החלפתי כבל מסך, גם לא עזר, חיברתי למסך חיצוני והוא לא הבהב כלומר הבעיה לא בכרטיס מסך, אני כבר מיואש לא יודע מה לעשות, אין לי כסף למעבדה. כל מי שמבין ויש לו רעיון אשמח מאוד לקבל תגובות.

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by v83,

שלום, לאחרונה התחלתי קורס MCITP מחפש מחשב עד 10K לצורכי וירטואליזציה בהמשך קומפיילרים ומשחקים. מה שחשוב שיהיה לוח אם איכותי זכרונות וכמה שיותר סלוטיים על הלוח אם. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה +תכנות+משחקים חדשים וסרטים באיכות HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ולפרנסה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן,רק בלי מערכת הפעלה. 4. האם יש רכיב בו א…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים