ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
חברים יקרים שלום, לאחר תקופה של חיפושים וציפיה בארה"ב, הוא הגיע והוא ענק (תזכורת במה מדובר). למעט החלפת כונן אחד ב-SSD והתקנת מערכת הפעלה עוד לא עשיתי דבר. מצ"ב מדד חווית Win7. תודה לכל העוזרים בבחירה. שנה טובה, סיקור מפורט בשבועות הקרובים אחרי שאני יעבוד איתו קצת. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב . אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש שישמש אותי ללימודים (תכנות-ביולוגיה). נקרתה בפניי הזדמנות לקנות מחשב בקליפורניה אשר קרובים יוכלו להביא לי בהגיעם לארץ בעוד כחודש (קצת יותר), ולכן חשבתי שזמן טוב לרכישה עצמה יהיה עכשיו. חשוב שהמחשב יהיה שקט (יש לי חבר עם מחשב גיימינג שכל פעם שהוא מפעיל את המחשב בכתה זה נשמע כמו מטוס ממריא) אך עדין הייתי רוצה אופציה למשחקים. אני קצת לא החלטי בנוגע לטווח המחיר, בגדול רציתי להוציא בסביבות 4500 שקל על הקנייה. * מטרות המחשב? לימודים, גיימינג קל (משחקים לדוגמא: starcraft 2, civilization 5). * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? לא מאד חשוב, 4.5 ומטה. אם יש סיבה טובה שתוביל לחריגה, אשקול זאת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומל…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל בקרוב לימודים בגרמניה ומחפש לפטופ חדש, בתכלס אין בעיה ממשית להזמין מכל אירופה ולכן ביקשתי המלצות לקנייה באירופה באופן כללי. **** אם המחיר בארץ יותר זול כמובן שאעדיף לקנות בארץ **** * תקציב - עד 800 אירו (4000 שקל) * מיועד לשימוש סטודנטיאלי כללי, תכנות, עריכת תמונות ווידאו (בתכלס ברמה חובבנית) משחקים קלים בסה"כ אבל רוצה אופציה גם למשחקים חדשים יותר. * גודל המסך - 13.3-15.6 ברזולוציית FHD לפחות. * משקל של עד 2 קילו, אם מדובר במחשב יוצא דופן במאפיינים האחרים, אז עד 2.2 (אני מסתובב הרבה) * זמן סוללה במקרה הגרוע ביותר של שימוש כללי - גלישה, מעבדי תמלילים LYX וכו' 4-5 שעות * אם מתאפשר כונן SSD בנפח קטן במקביל לדיסק קשיח סטנדרטי, מה טוב - דרישות מיוחדות…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין בקניית מחשב לשם משחקים כבדים ותכנות. תקציב 4000, חריגה של 200-300 גג, עדיפות לחנות אמינה שפורסת לכמה שיותר תשלומים (אם אפשר ליותר מ12 ללא ריבית) אין צורך בציוד נלווה, יש ברשותי מסך 21". אין צורך ב oc ,שיהיה כמה שיותר שקט. אין צורך במערכת הפעלה ובשום תוכנה , אני יתקין הכל. עדיפות ל8-16 giga ram אם אפשר לדחוף ssd בחריגה של 300 שקל אז גם אפשרי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה על מחשב All-In-One להורים. הם שונאים מארזי מחשב ולכן לא בא בחשבון לקנות להם מחשב בנפרד ממסך. דרישות: מסך Full HD לפחות 23 אינץ'. מסך מולטי-מגע, רצוי 5 נקודות מגע. דיסק SSD עדיף על פני מכאני. אם מכאני אז לא פחות מ-7200 RPM. מעבד גרפי טוב מספיק בשביל להריץ משחקי Flash. לא יורצו משחקים כבדים. עדיף המלצות מתוך נסיון אישי עם המחשב המומלץ. אני מחפש All-In-One ולא נייד כי אני רוצה שיהיה זמין כל הזמן בחדר העבודה. אני מוכן להשתכנע שנייד עדיף, אם הוא ממלא את כל הדרישות לעיל. תודה !
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אפשר, הייתי מעדיף שהמעבד יהיה i5 והכרטיס מסך יהיה radeon טוב כלשהו. בהארדיסק אפשר לחסוך ולהסתדר עם 500GB. קירור אפשר לחסוך אם זה לא קריטי. תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רב לכם, אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה וסרטים ונתקלתי במחשב הזה: Asus X541UA-XX159D שמחירו נע סביב ה-2000 שקל בחנויות מסוימות. בגדול המפרט מציע מעבד I5, זיכרון 8GB ו-1000 גיגה דיסק קשיח. לא הצלחתי למצוא ביקורות על המחשב הזה, לכן אשאל כאן, האם בסביבת התקציב עד 2500 נגיד, יש חלופה עדיפה? או שהוא אמור לעשות את העבודה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, הציעו לי את המפרט הבא: DELL LATITUDE 3330 13.3 I5 Processor: Core I5-3337 Memory: 4GB DDR3 1600 Screen:13.3" 1.8kg Hard Disc: 500GB SATA Drive: DVDRW ללא כונן Grafic Card : Intel Graphics4000 OS: WINDOWS 7/8 PRO Warranty: 3Yr on site By DELL מה צריך לשדרג/להוסיף על מנת שיהיה מחשב עבודה נייד טוב ויעיל. מטרה עיקרית- מצגות, אקסלים עם נתונים רבים. הרבה שעות עבודה על נייד. אשמח לתוספות/הערות. תודה, שרון
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, אני שוקל ליקנות מחשב נייד, לשימוש משרדי, מולטימדיה, ותמיכה בויסטה כמובן. עכשיו כמה נקודות שהסקתי כחשובות לאחר שקראתי את הטיפים של נמסיס: עדיפות לאחריות ל 3 שנים, שנה אחת זה מעט מדי למוצר עדין כזה. מהירות ההארדיסק חייבת להיות לפחות 5400. וזיכרון 1GB, לא פחות ולא יותר (תקציבית זה לא מתאפשר ) קראתי חוות דעות של אנשים והרבה אנשים טוענים שהשירות לקוחות של HP מאכזב, לכן אני לאט לאט יורד מהרעיון ליקנות דגם HP חדיש ויותר בכיוון של DELL \ LENOVO. חברי הפורום בעלי מחשב נייד, תוכלו לתת לי חוות דעת שלכם על החברות הללו בבקשה ? אם היה לכם ניסיון עם שירות הלקוחות \ בעיות עם האחריות או צרות אחרות עם החברה בקשר לאמינותה, בבקשה פרטו כמובן גם אם חוויתם אמינו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי צריך מחשב חדש לעבודה שלו והתבקשתי ליצור מפרט מתאים. תקציב: כ-6,000 ש"ח, כאשר אני צופה כי רוב הכסף ילך על המסך. המחשב ישומש לעבודה משרדית בתוכנות שרטוט גרפי כבדות ולפיכך, יש לי מספרים פרמטרים שיש להביא בחשבון: הזיכרון צריך להיות לפחות 1 ג'יגה-בייט. המעבד צריך לעבוד במהירות יחסית גבוהה. כרגע הוא עובד על מחשב עם מעבד AMD AthlonXP 2500+ והכול רץ בסדר אז מעבד דומה בהחלט יספיק. לא צריך כרטיס מסך כבד. המחשב הזה לא ישומש למשחקים. אבל אני חושב שכדאי שכרטיס המסך יחזיק זיכרון של 256 מגה-בייט. כרגע הוא עובד על כרטיס מסך GF4Ti4400 עם 128 מגה-בייט זיכרון ולפעמים העניינים לא רצים חלק. לפי אתר התוכנה, זה בגלל מחסור בזיכרון בכרטיס. יש כרטיסי מסך זולים ופשוטים אבל עם כמות זיכרון…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד- ATHLON XP 2400+ גוף קירור- Thermalright SLK-600 Extreme לוח אם- EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 כרטיס מסך- ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR או שאני אחכה עוד קצת ל 9600 זיכרון- Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz דיסק קשיח- WD 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition מסך- IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR כונן תקליטורים-Lite on x 52 OEM black כונן דיסקטים- PANASONIC FLOPPY 1.44 מקלדת- Logitech Internet Navigator Keyboard עכבר- Logitech MX500 Optical רמקולים- Altec lansing ATP-3 מארז- Thermaltake Highest Xaser II 5000 Plus Chassis ספק כוח- Tsunami 350 Watt יעלה לי בערך 8000 …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי לעריכת וידאו: בעיקר דברים באורך של טריילרים. של כמה דקות - עד דברים באורך חצי שעה. לא דברים יותר מידי כבדים. שיעבדו בו משחקים חדשים כמה שיותר חלק... 2 הארדיסקים: 1. קטן שאני אתקין עליו רק את המערכת הפעלה (סביבות ה-20 עד 40 גיגה יספיקו, לא?) 2. גדול שעליו אני יאכסן את כל השאר :] אממממ, אם אפשר מסך 19 דק רחב.... תודה רבה :}
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לקבל חוות דעת על מחשב שבניתי. המחשב יהיה מחשב HTPC וישמש גם למשחקים, לא מתוכנן OC. המחשב יתחבר לטלוויזית HD Ready (1366*768( הייתי מעדיף שהמחשב יהיה שקט וקריר ככל הניתן. התקציב אומנם גדול יותר מהמחיר הסופי אבל אני לא רואה סיבה להשקיע במעבד או כרטיס מסך חזקים יותר. הנה המפרט: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay לוח אם ASUS P5KPL-CM ₪271 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31144 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-4-4-18 Fatal1ty ₪341 כמות:1 http://www.skypc…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , אשמח אם תוכלו לייעץ לי לגבי מפרט למחשב "מעבדה". הצרכים שלי הם אך ורק לימודיים, תיכנות, ובעיקר החשוב לי מכל שימוש נרחב בוירטואליזציה Vmware Workstation . מכיוון שמכונות וירטואליות טוחנות את הדיסק,מעבד וזיכרון אשקיע בהם,אשתמש בדיסק SSD למערכת ההפעלה ולמכונות (למרות שמצד שני אני חושב שמערכת ההפעלה ניטענת ברובה לזיכרון ה RAM ומבצעת דיפדוף ב hd אבל נעזוב את זה לרגע..) תקציב 4000: להלן המפרט ASUS - Motherboards- ASUS P8Z77-M מעבד דור שלישי i7-3770 זוג זיכרונות 8G של Kingston דגם KVR16N11/8 8GB תדר של 1600Mhz *כרטיס מסך משולב בלוח (אין לי עניין במשחקים) הארד דיסקים: 1. SSD - של OCZ דגם VTX4-25SAT3-128G עליו תותקן מ"ה במחיצה של 40G והשאר למכונות וירטואליות. 2. HDD -בשביל …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם למישהו ידוע על נייד מבוסס סנטרינו עם יציאה טורית RS232 תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך נראה לכם המפרט הבא: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Amount: 1 Total Price: 1290.94¤ ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) Amount: 1 Total Price: 692.87¤ Twinmos DDR-RAM Twister 256MB 4000 CAS2.5 Memory Amount: 2 Total Price: 1199.36¤ Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System Amount: 1 Total Price: 692.3¤ Vantec Nexus NXP-201 Fan Controller Panel Amount: 1 Total Price: 134.99¤ Coolermaster SAF-B82 80mm Fan Amount: 1 Total Price: 55.04¤ Thermaltake Hardcano 2 Silver HDD Cooling Rack Amount: 1 Total Price: 127.72¤ Vantec 18" Flo…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש ואני מעוניין לקנות מ-TMS. מה דעתכם על החנות? למישהו יש ניסיון איתה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב שלום לכל מי שקורא את זה ומקווה שיוכל לעזור לי למה בשוק המחשבים אני לא מעודכן בשיט כבר איזה שלוש שנים אז פחות או יותר אני לא יודע מה יש אז פה אני מבקש את עזרתכם: 1) צריך מפרט למחשב פשוט כולה להדפסת עבודות בית ספר בסכום עד 2,500 שקל 2) צריך מפרט למחשב סבבה עם כרטיס מסך סבבה מיועד למשחקים ברמה של הירורס 5 עם זיכרון טוב גם עד 3,500 שקל מי שיעזור אני נורא ישמח תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתלבט בין כמה וכמה מחשבים לטובת קניית מחשב. תעזרו לי בבקשה למצוא את הלפטופ הכי מתאים לי, בבקשה ממכם אני חייב המלצות למחשבים השימושים יהיו: 1. סרטים, ומוסיקה. 2. אינטרנט. 3. משחקים - COD4. כעיקרון צריך מעבד חזק (i3 עד i5), שיהיה 4GB RAM, שיהיה BT וגם תקן N בכ.רשת וגם מסך LED חובה (עדיף לא גלוסי אבל לא משנה). אחריות עדיפה כמה שיותר גבוהה (אבל זה לא קריטי) מחיר - 4,000. HP Pavilion dv6-3010ej WR492EA (אם זה משתלם, מוכן לשלם תוספת על זה..) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63010ej TOSHIBA L505-13E http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL50513E ACER AS5741G-334G50Mn http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKAS5740G וגם את של DELL - n50…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפשת מחשב נייד לשימושים רגילים : אופיס אינטרנט וכאלה. מסך 14.1 או 15.4. לא 15.6! מעבד של T6000 ומעלה או P7000 ומעלה. כרטיס מסך עדיף מובנה. זיכרון 2GB ומעלה. דיסק קשיח 250GB או יותר. מסך מט אבל גם מבריק אם המחשב טוב. משקל - אם זה 15.4 אז לא יותר מ-2.7 עם סוללה. מעדיפה חברות כמו DELL, ASUS, LENOVO, TOSHIBA. מחשב שלא דווחו בו בעיות התחממות חריגות. מבחינת מערכת הפעלה - אם מגיע בלי כלום אז לא נורא, אבל שלא יהיה ויסטה בייסיק, כי לא יהיה לי איך לשדרג את זה ל-7 ואני לא אתחיל להסתבך עם הפירמוט של המחשב, אני לא משהו בזה נראה לי שזה הכל. תודה על עזרתכם!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לתרום מחשבים/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות.. יותר מאשמח שתעשו לייק ותרשמו לערוץ
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש שתי דגמים מאוד נחמדים במחירים מאוד זולים(אתם גם תהיו קצת מופתעים נראה לי) דגם אחד הוא דגם של גיגה בייט שהקישור אליו נמצא כאן ... טוב , אני לא מוצא את המקום לחבר לינק אז הינה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=716501&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הדגם השני הוא של ACER, http://www.cstc.co.il/Product.asp?productid=559 מפרטים דיי מפוצצים במחירים נמוכים להפליא לפי דעתכם ונסיונכם, עד כמה החברות האלה ידועות לטובה או לרעה במחשבי המולטימדיה שלהם ? איכות הבנייה של המחשב, איכות חומרים וכו' ? עד כמה אמינה האחריות של היבואנים ואיכות השירות ? וכמו תמיד בחיים, אני אצטרך לעשות פה סוג של טריידאוף, המעבר המטורף של של הגיגהבייט מול הכרטיס מסך האימתני של ש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי במינימום עלות ומקסימום ביצועים למשחקים. ברשותי מסך 24". חשוב שהרכיבים המשודרגים יתאימו ללוחות האם החדשים ואוכל לשדרג ל - i7 עוד מספר חודשים כך שלא אפסיד דבר. התקציב - 2000 ש"ח. מפרט קיים: מעבד E4300 מומהר ל - 3.2Ghz קירור למעבד - Tuniq Tower 120 לוח אם - Gigabyte 965P-DS3 זכרון - 2GB כרטיס מסך מיושן - Asus X800XT ----> חייב שדרוג דחווווווווווווווווווף! דיסקים קשיחים - 4 120GB ב - RAID0 ספק - HEC WINPOWER 550W מארז - ThermalTake Xaser III מחכה להמלצות תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש לפטופ באיזור ה4000 ובוחן את שתי האופציות. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לבית שמיועד לשימוש בסיסי של גלישה באינטרנט ואופיס. בהתבסס על המפרט המומלץ למחשב ביתי מתקדם יצרתי את המפרט הבא ואשמח לשמוע את חוות דעתכם. מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 6100 3.7Ghz 3MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H110M-PLUS D3 LGA1151, Intel H110, DDR3, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24F1MT DVD±RW x24 Black Sata OEM 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 300W …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-