עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני רוצה מטען זול לקומאפק 610 באזור גוש דן.אשמח לשמוע המלצות על חנויות שמתעסקות בכך. שי

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by izick,

שלום, אני מתלבט בין כמה דגמים של לנובו ודל. sl300 ו - t400 של לנובו. ו e6400 של דל. על מה הייתם ממליצים במיוחד? כעיקרון התקציב הוא בסביבות 1000$ (המחשב ייקנה בארה"ב) הדרישות הם לשימוש בעיקר משרדי, שיהיה נייד, קל, קטן, זמן סוללה ארוך, עמיד ואמין. אשמח לעזרתכם, תודה.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  3. היי אנשים , אני לא בטוח שזה קשור לכאן , פשוט לא מצאתי מקום אחר טוב יותר. בכל מקרה , יש לי אפשרות לרכוש את המחשב נייד הזה : HP TC4200 בסביבות 4500 שקל. רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו? מה היתרונות שלו בתור מחשב tablet ? האם זה מסך נגיעה ? לפי האתרים המחשב הזה עולה יותר מ 12 אלף שקל , ויש לו נתונים של מחשב במחיר של 5000-6000 , אז מה מייקר אותו כל כך? תודה!

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  4. Started by guylederer0,

שלום ברצוני לבדוק האם שווה לי למכור את המחשב שיש לי ולהוסיף לחדש תודה לעוזרים גיא מעבד - Q6600 G0 קירור למעבד - 2 OCZ VENDETTA לוח אמ - GA-EP43-UD3L זיכרונות - OZC 2GB X2 כרטיס מסך - SAPPHIRE HD4870 1GB + Arctic cooling accelero S2 ספק - CROSSAIR VX 550W מארז מודינג - NZXT + 4 מאווררים ללא הרדיסק

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by Classify,

אם המחשב שלי באחריות ואני רוצה להחליף כונן קשיח או להוסיף זכרון, האם אני יכול לפתוח את המחשב ולעשות זאת או שזה יפגע לי באחריות?

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  6. היי. אני נוסע השבוע לתאילנד ואני מתכוון לקנות מחשב חדש. האם כדאי לי לקנות חלקים בבנקוק? האם המחיר שם ישתלם? האם אפשר לסמוך על אמינות הרכיבים? האם יש אחריות כלל עולמית למוצרים של אינטל, ג'יגה בייט, ספייר, אסוס וכו'? תודה

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  7. היי לכולם, אני מכין הפתעה לאשתי היקרה ורוצה לקנות לה מחשב נייח ליום ההולדת, מצורף השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש"ח רק אם זה ישפר את איכות הסחורה. כלומר, להגדיל את כמות הזיכרון זה לא נחשב. לקחת חברה יותר איכותית עבור קניית זיכרון, זה כן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה באינטרנט, מוסיקה, צפייה בסרטים/סדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין מלבד מה שרשום בסעיף הקודם. מערכת הפעלה תירכש …

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  8. יש לי מחשב IBM R50e ואני צריך לקנות לו סוללה חדשה. באינטרנט יש מבחר של עשרות סוללות שמתאימות לו כולל סוללות של T40 שגם הן מתאימות לו! הסוללות מגיעות בגדלים של 2.2 אמפר לשעה עד יותר מ8 אמפר לשעה המחירים הם מ200 ש"ח עד 1000 ש"ח איך אפשר לעשות קנייה נבונה? כזאת שאשלם מינימום מחיר על מקסימום ביצועים? האם אפשר לסמוך על הנתונים שרשומים באתרים? האם יש סוללות שהן לא מקוריות של IBM? תודה!

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  9. הרכבתי שני מפרטים מה יותר טוב זה בשביל חבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 2900 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג קל עד בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שעתיד לצאת בשלוש שנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוך עד בינוני 3. …

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by bbron,

אני לא בטוח שזה המקום המתאים, אבל אני חושב למכור את המחשב שלי, ורציתי לדעת כמה בערך הוא שווה. קניתי אותו לפני שנתיים (באוגוסט) באייבורי מחשבים והאחריות נגמרה בדיוק השנה. זה המפרט של המחשב: מארז: EZCOOL MIDI TOWER שחור פאנל קדמי כחול ספק כח: EZCOOL כחול JSP-TECH 500W LED 12CMF לוח אם:P43 NEO-F 7.1 GLAN MSI מעבד אינטל: 2.33GH 4MB CORE 2 QUAD Q8200 זיכרון: DBT GEIL 2GB DDR2 800MHZ צלעות קירור כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT 512MB-3 MSI דיסק קשיח פנימי:CG 32MB 500GB WESTERN DIGITAL צורב: GH22NS SATA LG DVDX22 DL שחור מאוורר למעבד: 775 DUAL CORE קורא כרטיסים פנימי: 3.5 MRW620 SONY מאוורר למעבד: COOL BIT 775 HEAT-PIPE כרטיס רשת: 1G LAN OB כרטיס קול:8 ערוצים 7.1 OB ואני אשמח …

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח, לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב בייתי, תוכנות אופיס, משחקים קלים, מתנה לבת מצווה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגבול הטעם הטוב, אין עדיפות לשקט מופתי.. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15 אינצ' וכמה שפחות כבד שאפשר להתאים בתקציב ולביצועים 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  12. יש לי מחשב של HP, הדגם שלו הוא: compaq nx9010. כשאני מדליק אותו, הוא עושה לי הרבה צפצופים קצרים, ואח"כ הוא מעלה את הווינדוס ועובד רגיל. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה רבה.

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  13. רוצה את הכי טוב שיש לאנימציית תלת מימד מתקדמת בלי ללכת לישון כל רינדור זה המפרט שהרכבתי בכללי אם יש מקום לשיפורים השמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  14. Started by EyalOnn,

הי, לא הייתי כאן בפורומים הרבה זמן (די בגלל שקניתי מחשב שטוב לי לכל רצונותי ולא היו לי שום תקלות שלא הצלחתי להתגבר עליהם חח). בכל מקרה רציתי להרכיב מפרט לחבר שפחות, או שבכלל לא מבין בתחום, הוא פנה אלי בבקשה להכין לו מפרט מחשב עד 6000 שקל, שכולל ציוד היקפי (הוא רוצה מקלדת ועכבר של גיימרים, עדיף אלחוטיים) ומסך מחשב (לא משהו מעבר ל-NT, אבל אני לא בטוח אם הוא רוצה Wide או רגיל) ורמקולים טובים, שתהיה לו חווית משחק טובה. המחשב אמור לשמש למשחקים, סרטים, עבודות Office וכדומה, בקיצור מחשב לגיימרים שירוץ חלק. אשמח לראות מפרטים שיש לכם להציע, וכמובן תודה על העזרה, בזכותכם זכיתי לשנתיים עם מחשב שעדיין לא אכזב

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by tmmj92,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גראפית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא pro evolution 2011,counter strike -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה מסך בנוסף למחשב 21 אינץ' לא חשוב חברה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  16. שלום לכולם. אנחנו מתלבטים בין 4 דגמי DELL. E4300 קצת יקר (לאחר שדרוג של זיכרון ודיסק קשיח קצת יקר). LATITUDE 13 VostroTM V13 vostro 3300 (עם סוללת 8 תאים) חשוב לנו: מחשב קל מסך מט חיי סוללה ארוכים מקלדת וומשטח עכבר נוחים עדיף שלא יתחמם מידי. תודה לכל הממליצים

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  17. Started by OR2OOO,

נפל לידי סכום כסף ואני רוצה לפנק את אחותי ב-HTPC חדש כי שלה התקלקל ליפני חצי שנה, אז הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לכסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה ותכני HD . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Windows Media Player. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אפשר לומר שלא אולי בסיסי ביותר(משחקים של ה-Windows). -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים של ה-Windows. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by ziko,

שלום לכולם, המחשב שלי שרת אותי נאמנה במשך 7 שנים עם תחזוקות קטנות פה ושם, ועכשיו הוא על אדי הדלק האחרונים שלו 😂 מתלבט האם לקנות מחשב מותג כמו Optiplex 7070 \MT או לרכוש מחשב על פי הרכבה לפי הנ"ל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש''ח לא חריגה אבל אפשר בקטנה 2. מה שימושי המחשב ( ,…

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by eldad25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב יותר למחשקים כמו (Skyforge, Alliance Of Valiant Arms) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רב הזמן זה גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(Skyforge, Alliance Of Valiant Arms) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 טלויזיה 31 טושיבה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות גבוהות אבל אפשר לחרוג לבנוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי‬‎ לא ‎‫4. האם …

20. שלום, אני צריך מחשב שישמש בעיקר לפעולות בסיסיות האמת... אני לא גיימר או אחד שמתעסק עם תוכנות כבדות כלשהן, סה"כ מחשב שיצליח להריץ חלק ומהר כמה דפי אינטרנט וכמה תוכנות שעובדות בו זמנית (אייסיקיו, מדיה פלייר, סריקה של אנטיוירוס וכו'..). האמת שאני אסתפק בכרטיס מסך שיריץ לי יפה כמה סרטים ואולי משחק פה ושם וזה הכל... עד עכשיו הסתפקתי בFX 5200... :-X כמו כן, חשוב שהמחשב יהיה שקט. לא מתוכנן OC. ושוב פעם, אני צריך מחשב שיצליח להסתדר טוב עם "ריבוי פעולות" ועבודה שוטפת חלקה ומהירה... כך שיש דגש על מעבד וזיכרון (אני חושב ???) נקודות חשובות: 1. המחשב יחובר למסך '19 http://www.lge.com/products/model/detail/l1970hr.jhtml LG L1970HR 2. כרטיס הקול מהמחשב הנוכחי אמור לעבור למחשב החדש, כך…

• 15 תגובות
    • 987 צפיות
  21. Started by LTE,

שלום יש לי מחשב נייד של חברת GIGAYTE לא מזמן התקנתי עליו מערכת הפעלה WIN XP 64-BIT המחשב מזהה שיש רכיב של מודם אלחוטי אבל לא נותן אופציה של גלישה או איתור של נק' חמות. שלחתי מייל חברה ונמסר שמערכת הפעלה מסוג שלי אין תמיכה בעניין ! שאלתי היא היות ובמערכת הפעלה של וינדוס ויסטה 64 ביט כן עבד האלחוטי האם יש תוכנה או משהו שכן יוכלו לסדר את הבעיה ! בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  22. שלום אני מחפש מחפש מחשב נייד לא משנה איזה חברה (ופחות או יותר אין לי מגבלה בתקציב) אני צריך שיהיה לו מעבד טוב זיכרון RAM יחסית גדול והכי חשוב אני צריך שיהיה לו כרטיס רשת GIGA LAN של INTEL (יש לציין שאני צריך רק של INTEL ורק ג'יגהלן לא משהו אחר)\ תודה למי שיעזור

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by liran877,

חברה שלי רוצה לקנות מחשב לשימוש מקצועי לאדריכלות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב -עבודה עם תוכנות אדריכלות ורינדור במיוחד אוטוקאד ולומיון 5 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? טווח של חודש חודשיים \11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כדאי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: תודה רבה

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  24. Started by iquitos,

היי, שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לחברה שלי (המוטיב הזה חוזר פה די הרבה בפורום (: ) כאשר הדברים שחשובים לה הם כמובן מחשב אמין מחברה טובה, מסך LED טוב לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט והמשקל שחייב להיות קל. אחרי נבירה ארוכה באינטרנט מצאתי את הדגם הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540 הבעיה שלא מצאתי עליו שום חוות דעת באף אתר, ומה גם שמחירו יחסית נמוך באופן שמעלה תהיות... אז אם מישהו פה יכול לעזור לי בבקשה אני מאוד אשמח (:

• 4 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.