ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,344 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לשימוש ביתי רגיל (עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט), מולטימדיה, גרפיקה קלה). מסך קיים 22 אינץ': syncmaster t220p 1:50,000 חשוב: 1) שהמחשב יהיה שקט 2) אפשרות לחבר 2 מסכים לכרטיס המסך (HDMI+DVI) 3) קיימת ברשותי מערכת הפעלה חלונות 7 ברישיון-שדרוג. אזור מועדף לרכישת המחשב: חיפה והקריות. להלן מפרט שהוצע לי בעלות של 2700 ש"ח. 1. האם כרטיס המסך, לוח האם והמעבד - טובים? 2. האם הרכישה כדאית? intel core i5-2300 2.8ghz-3.1ghz 6mb cache 95w lga1155 מעבד asus p8h67-mlx intel h67 lga1155b3 לוח אם kingston ddr3 2048 mb 1333 mhz cl9 זיכרון ספק 500w למחשב 24 פין wd 500gb 7200rpm 32 mb aads green sata2 דיסק קשיח nec dvd-rw ad-7260s x24 black gainward ge…
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה, תוכנות משרדיות, מוזיקה וצפייה בסרטים. (התקציב הוא כ2500). להלן המפרטים של המחשבים: 1. dell - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5831&CatCode=315 2. lenovo - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 הם סה"כ די דומים במפרט.. רציתי לשאול על ההבדל בין המעבדים שלהם, מה לדעתכם יותר טוב וכמה זה באמת משנה לאור הצרכים שלי מהמחשב. בנוסף, אשמח לשמוע דיעה כללית על המחשב ועל ניסיון חיובי/שלילי איתם. תודה רבה וחג שמח, דניאל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6000 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? לגימינג כבד . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי למשחקים כבדים . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים . * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט אני צריך המלצה למסך טוב לגימיניג * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Black ops / crysis 2 / prototype * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינו…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד חדש. עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט ייתכן צפייה בסרטים. מסך בגודל 15.6 אינץ' רצוי זמן סוללה ארוך ככל האפשר. אחריות ארוכה ככל האפשר עם שירות בבית הלקוח. תקציב של 3000-3500 שקל(אני יודע שניתן להשיג במחיר נמוך מכך עבור שימושים אלו אבל אני מעדיף שלא). הייתי רוצה לקנות רק מבאג למרות שנחשבים יחסית יקרים. הסתכלתי על המחשב: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10025&perur=4 אבל אני לא יודע אם הוא אכן טוב ואם יש בו בעיות כלשהן שאני לא יודע עליהם אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת לכמה זמן עבודה מספיקה סוללת ה-4 תאים ב- Dell Vostro 3350? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-2310m.htm האם ההבדל בין המעבד של ה- 3350 לבין המעבד (i5) של ה-3450 משמעותי לשימושים שאינם כוללים משחקי מחשב? לכמה זמן מספיקה סוללת ה-6 תאים של ה 3450? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקבל מפרט שמיועד בעיקר לשימוש משרדי, קצת סרטים, SKYPE ודברים בסיסים שכאלה. אין צורך בכרטיס מסך מטורף וכ'ו. התקציב הוא 2500 שקל בעקרון. יש אפשרות לחריגה אבל אני מאמין שאין צורך. כמו כן, אני מעוניין ב500GB כונן קשיח,4 GB זכרון, מעבד CORE I5 של אינטל ואין צורך בשום ציוד הקפי, גם לא מסך. קירור איכותי, לוח אם איכותי, מארז ברמה נאותה יתקבלו בברכה.. המון המון תודה [=
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, רוצה לרכוש מחשב לצורך משחקים כבדים, לא מתחמם ככל שניתן. אין לי בעייה להזמין מחו"ל אם זה יוצא יותר זול. 15-17". אשמח להמלצות. חג שמח * מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים כבדים , צפיה בסרטים, אם יש מצב לתלת מימד -סבבה * גודל המסך? 17-15 HD 1920*1080 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח (נא לקרוא את הסעיף הבא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? בגדול אני לא יודע מה טווח המחירים של מחשבי גיימרים כיום, עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב ולכן הסכום הנ"ל לא משקף יותר מדי, אני רוצה מחשב אופטימלי לדרישות שאני אבקש בכמה שפחות כסף... רוצה לחסוך כמה שאפשר... אז לא להשתגע עם המחיר במידה ולא באמת צריך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח (נא לקרוא את הסעיף הקודם) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ואפשרות לצפייה חלקה בסרטים עד 1080p א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) מחשב נטו למשחקים, גלישה באינטרנט,…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/n5hv1wqa פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 9000נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?ראה מפרט קיים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מחשב ביתי לפוטשופ ולמשחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לי מסך 24 LED HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המתקדמים ביותר וגם לעתי…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1700. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100~200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080p. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד וחשבתי על hp G62-B50SJ מעבד Intel® Core™ i3-350M Processor 2.26GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® HD Graphics זכרון 3072MB DDR3 דיסק קשיח 320GB SATA 5400RPM למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן מערכת הפעלה Linux SuSe SLED11 תקשורת כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11b/g/n (draft כרטיס רשת LAN כונן אופטי צורב Lightscribe DVD Writer מחשב טוב נכון ? לאיזה שימושים הוא יהיה טוב ? וגם הכרטיס מסך שלו למה הוא טוב ? לסרטים הוא יהיה טוב ? עכשיו, הוא מגיע עם מערכת הפעלה של linux. איך אני מתקין במקומה win 7 ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי החלטתי בסוף להנמיך את הדרישות ואלו הדרישות עכשיו: סרטים HD, מוסיקה, אינטרנט, אופיס ומשחקים ישנים כמו DB1-2, SC1 וכאלה התקציב 2000-2500 ש"ח מקווה שיש משהו כזה נ.ב מסך 15.6 או 13.3 יהיו סבבה תודה רז
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה 7K לא מספיק 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רק למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט אני צריך מסך טוב לגימינג וחשוב שהוא יהיה "23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כמו crysis 2/call of duty black ops. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך טוב…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (לחסוך) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100 שקל) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (משחקים, עריכת אודיו)? ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? (1680X1050) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? (כללי) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (כמה שהתקציב מאפשר)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (ללא ציוד היקפי)? 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (לא)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (5)? 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? (לא) 8. האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
מחפש מפרט שישמש לסרטי hd .. ושיהיה מתאים לווינדוס חזק אם אני לא טועה זה ווינדוס 7 מה שהולך עכשיו. חשוב לי שיהיה שקט. שיהיה 4 ג'יגה ראם זה חשוב. בקשר למארז אם אפשר שיהיה כמה שיותר קטן ואיכותי זה טוב. ועוד פעם הכי חשוב זה השקט!
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אז ככה חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש למה שלי פג תוקפו אני צריך מחשב שיוכל להריץ לי משחקים בכיף שיהיה אפשר להעביר תזמן ומחשב שיעבוד מהר וטוב התקציב שלי הוא בין 2.5 ל 3 כמו שיחזיק לי שנה עם משחקים חדשים עד הצבא תודה מראש וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב שולחני חזק למשחקים לגיימר בינוני ומגוון שמושים אחרים. אבקש מכם הצעת מחיר סופית במחירי מזומן למחשב לפי המפרט הבא. המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים . ארצה להשאר בהשקעה של עד 3500 ₪ על המחשב כולו. רשמתי מפרט עקרוני עם שאלות ליד כל רכיב אך אם יש המלצה לחלופה במחיר דומה אשמח לשמוע. חשוב שהמחשב יהיה שקט אך שיכול לעבוד במאמץ עבודה מתמשך עם ספק כח איכותי ומארז איכותי מאוורר היטב. מאידך איני רוצה להשקיע יותר מדי במארז ובספק מעבר למשהו אמין וטוב. אשמח לשמוע הצעה למארז טוב ברמת מחיר סבירה כרטיס מסך – אמור לשמש למשחקים ברמה בינונית אך ארצה להשאר ברמה של עד 500 ₪ לא ארצה להשקיע מעבר לזה בכרטיס. רשמת…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קראתי את הנושא בנעוץ בנוגע לחיי הסוללה, האם ישנה דרך לכבות את הסוללה בלי להוציא אותה מהנייד על מנת להשתמש בנייד בחיבור לחשמל בלבד כדי לשמור על חיי הסוללה ולא לשחוק אותה כל פעם כשמוציאים אותה? במידה ויש אפשרות כזו, זה עדיין יעיל לכבות את הסוללה כשהיא לא בשימוש למרות שהיא עלולה להיפגע מהחום שהמחשב מוציא?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
החליפו לי את המסך לאחר שנהרס לגמרי, אבל עכשיו כל פעם שאני לוחץ קלות על דפנות המסך (בפלסטיק השחור שמקיף את המסך), כל הנוזלים בו מתחרבשים (כמו שקורה במחשבונים) ועם המסך הקודם זה לא היה ככה. יש מצב שהייתה שכבת הגנה שהם שכחו לשים או מה? שמו לי ווינדוס HOME PREMIUM בעברית, ואני רגיל לאנגלית. איך ל*****ל אני מחזיר את זה לאנגלית? יש לי קוד מקורי אבל אין לי לא סידי ולא כונן דיסקים דבר אחרון שקורה, זה שהוא לא מזהה כמה שעות נותרו לסוללה. הוא מראה אך ורק את האחוזים שנותרו. מה הולך שם ? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לתת לאחותי את המחשב נייח שלי ולעבור לנייד. מחפש מחשב נייד למען סרטי פול hd שיועברו דרך הLCD ואינטרנט כמובן. בגלל שאין לי מושג על מחשבים ניידים אני יגיד לכם מה אני מחפש בדיוק. שיהיה מהיר! חשוב לי מאוד.. שיגיע מותקן עם ווינדוס טוב יותר מתקדם מxp כי זה מה שהיה לי כל חיי שיהיה שקט כמובן זה דבר שמאוד מפריע לי רעש! ושיהיה נוח יחסית מסך שיהיה לו בגודל הרגיל 15 אינץ' זה אם אני לא טועה.. מקווה שתדריכו אותי לקנייה בטוחה! תודה רבה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לאינטרנט, סרטי HD, קצת משחקים (לא מטורפים, סגנון פיפא). שיהיה 13.3 וגם מסוגל לעבוד עם ויז'ואל סטודיו כמו שצריך. ראיתי את המחשב הזה שנראה יכול ממש להתאים לי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3419&products_id=33445 מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני לפני קניה של המחשב והבנתי שמומלץ מאוד לשדרג את הזכרון שלו ל 2G . אני לא מתכוון לקנות את הסטיק בארץ מבקש את עזרתכם בקישור לדגם המדוייק שניתן להתקין עדיף של חברה מוכרת קינגסטון וכו'. קישור לרכישה בחו"ל יתקבל בברכה . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבא שלי ביקש מפרט למחשב מכיוון שהמחשב שלו התפגר. במפרט אין צורך בשום ציוד היקפי או מערכת הפעלה. חנות מועדפת זו TMS מכיוון שיש להם מבצעי חג כמו הכרטיס מסך HD 5870 במחיר ממש זול! מומלץ ביותר מחשב מבוסס אינטל אם התקציב מספיק! תודה רבה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-