עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, ברשותי מחשב HP 530. קרו לי כמה מקרים בהם הסוללה איבדה זמן לפתע - זה קורה כאשר הסוללה מגיעה לסביבות ה-55% ושניה לאחר מכן היא יכולה לקפוץ ל-7%. זה לא קורה תמיד, אבל קורה לעיתים. ניסיתי לפרוק עד הסוף ולטעון ברצף. הורדתי את התוכנה HP Battery Check ששם רשום תחת Storage Capacity כמעט לגמרי High וב-Health רשום good - מצורף צילום מסך. האם יש דרך לבדוק יותר טוב אם יש בעיה עם הבטריה? בנוסף, לפני כחודש התקנתי XP על המחשב (קודם היה ויסטה) - ייתכן שמשהו לא בסדר? יש איזשהו דרייבר שקשור לסוללה (באתר של HP לא היה - הורדתי את כל הדרייברים שהיו שם והתקנתי אותם)? בתודה מראש, רון. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by Orong,

היי חברים, אני עובד משמרות לילה בעבודה ואני יכול להעביר שם את הזמן מצויין עם משחקים. חשבתי לקנות מחשב נייד למשחקים, אני יודע שיש אבל השאלה אם יש משהו במחיר ריאלי שהוא באמת מחזיק משחקים? + לא מתחמם כל שניה. מעבר לכך אני יודע שצריכים לצאת בחודשים הקרובים מעבדי ה Haswell החדשים: http://hwzone.co.il/hardware/news/140992 לכן אולי שווה לחכות להם ובכך סוף סוף יהיו מחשבים ניידים שבאמת טובים למשחקים? לצערי נייח סתם יהיה ביזבוז כסף... אני בקושי בבית תודה חברים

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by morbidangel,

שלום לכולם הורים של חברה שלי טסים לארהב לחופשה והם יקנו לה לפטופ חדש ללימודים באונ'. שימושים : בעיקר אופיס, אינטרנט, מוזיקה וסרטים שלא ישעמם. דרישות : עדיפות לזמן סוללה רב יותר בעל WIFI ו-bluetooth נפח HD : לא קריטי, אין צורך בכונן בעל נפח אדיר. לכל היותר 250GB ו7200RPM משקל: כמה שפחות (אך עם זאת מקיים את התנאים הרשומים למעלה), לכל היותר 2.3 קילו מסך: נעים לעיניים מאחר והלפטופ ישמש ככלי למידה מרכזי בעל כח עיבוד סביר, שלא יורגש עומס בעבודה עם מספר גליונות אופיס, תוכנות למניהן ודפי אקספלורר מרובים עם תוכנות רצות ברקע. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לחנות מומלצת בארה"ב (רצוי אזור LA). בהתחלה חשבנו על Dell Latitude e6500 אבל הוא די ירד מהפרק כי היא קראה ביקורות פושרות מטה על הנטב…

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by snird,

ממ יש לי תקציב של 4,000 עד 4,500 ש"ח למחשב טוב למשחקים... העיקר שיהיה כ.מסך לפחות 7600GS או טוב ממנו, ג'יגה זיכרון ומעבד אינטל core 2 dou. תודה מראש P:

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by Ice_m@n,

יש לי מחשב פנטיום 3 ואני רוצה לשדרג לו כ. מסך (עדיף גיפורס אבל אני מניח שהלוח אם קצת ישן ולא תומך באיגיפי חדש...) זיכרונות (יש לי 128 מגה פועל ב100 mhz ) דיסק קשיח (40 גיגה) ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by below_z,

שלום! מחפש מחשב נייד שישמש לגלישה. ראיתי מספר ניידים זולים שנראה שיענו לדרישות מטה. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23399 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21125 האם יש סיבה לקנות מחשב טוב יותר? אולי מחשב אחר באותה קטגוריית מחיר? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינרנט (youtube) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כרגע התוכנית זה 15.6 אינץ, אך שוקל גם 14 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by Strict,

בלי מערכת הפעלה(למרות שתאכלס מותקן עליו WIN 7) בן בערך שנה וחצי המחשב הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791931 עם הכרטיס מסך והכל תודה מראש.

8. Started by someguy1122,

אני חדש כאן אז אני מקווה שאני עושה הכל בסדר. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני מפרטים. אני צריך עזרה בלהחליט איזה אחד עדיף. אם אתם חושבים שאפשר לוותר על חלק כלשהו או לוותר על משהו, בבקשה תגידו, רק אל תחרגו מהתקציב. המחשב נועד למשחקים כמו gta v, crysis 3, bf4 וכדומה. האם יש צורך להוסיף מאוורר למארז? מפרט 1: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪883 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪65 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪250 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות…

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by zanza,

שלום, אני בונה עכשיו מחשב לאחותי, ואני ישמח לכמה עיצות בנושא. נראה לי היא צריכה לא מחשב חזק במיוחד, רק לעבוד עליו אם פוטושופ ולשחק משחקים ישנים (סימיס 3 וכו....) חשבתי לבנות מערכת מבוססת CORE I3 אם לוח מבוסס H55 של GIGABYTE. :s05: הערות: ספק לא ג'נרי לא קירור סטוק למעבד ואם להוסיף כרטיס מסך שיהיה DX11 (נגיד 5670 או משהו בסגנון) עכשיו כמה שאלות: עד כמה חזקה הליבה הגראפית של הCORE I3? האם בכלל כדי ללכת על מערכת מבוססת AMD? תודה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by בלוסטון,

מ ksp Sempron™ 2800+ (Socket AM2 לוח אם M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) זכרון 1GB TwinMOS דיסק קשיח 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב DVD LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black) מארז HJA-7610 MIDI 500W Max Black מקלדת+עכבר Logitech Keyboard + Optical Mouse SET מערכת הפעלה MS WINDOWS XP Home (With New Computer Only כל זה ב -2755 שקל!! אז איך המפרט??... אני יודע המעבד לא משהו אבל אין מה לעשות זה התקציבב.... קיצררר זה שווה את ה- 2755 שקל!! עריכה: צריכים לשים לב שזה עם XP מקלדת ועכבר

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  11. Started by ady,

בצער רב הבוקר המחשב שלי שווק חיים באפן סופי. :-[ ולכן אבקש את עזרתכם במפרט חדש. 1. התקציב הוא 6K ניתן לחרוג אם מדובר בשיפור משמעותי. 2. המחשב מיעד למשחקים כמו SKYRIM BATTLEFIELD 3 וכו',סרטים ב FHD ואינטרנט. המחשב מחובר לטלוויזיה 42" כך שהרזולציה בהתאם. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. יש לי 2 הרד דיסקים אחד של WD של 250G והשני של SEAGATE של 1T, צורב של SONY, אופציה לכרטיס מסך GAINWARDGTX260, ספק כח :thermaltake litepower 500 w , זכרונות 6g, של Gskil 800 MHZ DDR2 5. המחשב הוא מחשב סלוני, אך הרעש לא משמעותי. 6. מתוכנן o.c בעתיד. 7. אין צורך בתוכנות, רצוי הרכבה בחנות. 8. רצוי לרכש מחנות במרכז. 9.תמיד אשמח לאפשרות לשדרוג בעתיד. תודה מראש, עדי.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  12. אוקי אני צריך מפרט למחשב אבל טיפה שונה ממה שבדרך כלל מבקשים... המחשב יהיה לגיימינג ומשחקים כבדים ואני לא צריך שום דבר רק מחשב! עכשיו... אני צריך מפרט בלי כרטיס מסך ובלי HDD חובה שיהיה 2G זיכרון ומעבד INTEL למה אני מתכנן OC (אבל קודם צריך ללמוד איך ) אני חושב שאפשר להכניס את הE6600 צריך גם קירור למעבד ו2G זיכרון אבל אני גם צריך ספק חזק כי אני כנראה יקנה את הR650 או הסדרה החדשה של הNVIDIA ה8900 ניראה כבר בקשר לזה... אתם יכולים גם לומר לי מתי הם יוצאים? כמובן שצריך מארז טוב בישביל הכרטיסים FULL TOWER שמעתי שהAPOLLO מארז טוב... תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  13. שלום שלום, אשמח להמלצה על מפרט למחשב לעבודה משרדית ועריכה גרפית קלה. המאפיין החשוב ביותר הוא שהמחשב חייב להיות שקט לחלוטין. שלא יוצא הגה. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים בודדים אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית רבה וממושכת הכוללת בעיקר עבודה בהשתלטות מרחוק על מחשבים אחרים. ועריכה גרפית קלה בתוכנות פשוטות ביותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך ל…

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  14. שלום. יש לי לפטופ של Dell, דגם N5010, מעבד i5 של אינטל, 6 GB זכרון, וכרטיס מסך Raedon 5470 (אם יש עוד פרטים שיכולים להיות רלוונטים אשמח לספק). בימים האחרונים המחשב התחיל להכבות בפתאומיות (לא כתהליך של כיבוי, פשוט כיבוי מיידי ופתאומי בבת אחת) אחת לזמן מה (פעם זה כמה שעות, לפעמים גם תוך 20 דקות מהפעלה). שמתי לב שהוא ממש רותח למגע, הנחתי אותו בשיפוע על ספר ככה שצד שמאל שלו, איפה שהאוויר החם נפלט החוצה, לא נחסם ע"י השולחן ונמצא "בערך באוויר". זה לא עזר, והגעתי היום למצב שלא רק הצד השמאלי חם, אלא ממש כל המחשב. תוך כתיבת שורות אלה אני מניח את הידיים על השטח שמתחת למקלדת (לצידי הפד של העכבר) וזה ממש רותח. בנוסף, המחשב עובד ברגעים מסוימים ובתוכנות למיניהן בזחילה עד איטיות מעצבנת.…

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by dekektam,

היי לכולם אני באילת ורוצה לקנות לפטופ חדש לשימושים כלליים אינטרנט, קצת תכנות ומדיה. חשוב לי מאד חיי סוללה ארוכים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 באילת אפשר לחרוג קצת אם זה קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים בסיסיים- אופיס, אינטרנט, מדיה וקצת תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלו…

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by Gangster,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 3500 - 4000 שקל ללא מסך למשחקים ! יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 pro האם כדאי להשאיר אותו או לקנות חדש תודה !

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by etlsh,

היי המחשב הנייד הנוכחי והמקרטע שלי דיי שווק חיים, אז אני מחפש מחשב נייד חדש ועדיף , כמובן, משהו טוב מטרות המחשב: - להיות נוח בהרצאות מבחינת סוללה/ נוחות מקלדת -משקל נמוך -שיהיה מסוגל לשרוד בתיק במשך כל היום (שלא יתפרק אחרי שניה) - עד תקציב של 3000 שקל עכשיו התענינתי קצת בפורום פה ומצאתי שני מחשבים שנראה לי עונים לי על הדרישות: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3869 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480320.0 למישהו פה יש המלצה על אחד משני המחשבים האלה, או לחילופין המלצה על מחשב אחר שיכול לענות לי על הדרישות? תודה רבה לעוזרים מראש =]

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  18. שלום, אני מתלבט בין שני דגמים של מחשבים ניידים בשימוש של גיימינג למשחקים כמו Battlefield 3 ומשחקים עדכניים נוספים וכמו כן גם בשימוש של צפייה במולטימדיה באיכות גבוהה, גלישה ועריכת מסמכים. הדגם הראשון הוא Lenovo Z500 i7 GT 635M: http://ksp.co.il/?select=&uin=17957 הדגם השני הוא MSI GE60 i5 GTX 660M: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9719 ההבדלים העיקריים בין השניים מסתכמים: במשקל (ה-Lenovo שוקל 2.2 ק"ג, וה-MSI שוקל 2.5 ק"ג) במעבד (ב-Lenovo i7 3632QM Quad Core, וב-MSI i5 3210M Dual Core) בכרטיס המסך (ב-Lenovo GT 635M 2GB, וב-MSI GTX 660M 2GB) בדיסק הקשיח (ב-Lenovo 1TB 5400RPM, ב-MSI 750GB 7200RPM) במסך (ב-Lenovo 1366x768, וב-MSI 1920x1080) במחיר (ה-Lenovo עולה 4290 ש…

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  19. אני מעונין במערכת שתתמוך ב X6800 המחיר למערכת לא כולל מעבד אותו כבר יש לי ( ימותו הקנאים) לוח אם בעל יחולת OC מלא כולל ה MULTIPLAIER ( אם יש לו יציאת PCI רגילה מה טוב ) זיכרון 2GB אם יאפשר אז 4GB כרטיס מסך חזק אבל לא מוגזום - 2 יציאות DVI לפחות ספק חזק 450Wמינימום ומודולארי (שניתן לחבר אליו כבלים לפי הצורך ולא הכל יוצא קבוע ממנו) גוף קרור טוב (יש אפשרות למערכת קרור נוזלים) מארז צורב DVD המערכת מיועדת להפקת וידאו ו 3D ב REAL TIME כל הבלאגן של תוכנות וכרטיסי עריכה יתוספו בניפרד ברגע שתהיה מערכת תואמת אני כרגע עובד על P4 2.8 משודרג לOCשל 3.4 עם RTX100 והגיע הזמן לשדרג אם המתנה שקבלתי (X6800)

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  20. אני לא ממש מתמצא בתחום :-[ אבל חשבתי על משהו כזה: Intel pentium 4 2.4ghz 512k - HT 800mhz asusP4P 800 deluxe ati radeon 9000pro 128mb ddr maxtor 80gb 7200rpm 8mb buffer samsung 512mb ddr 400mhz זה יוצא בערך 3800ש"ח, וזה בערך המחיר שאני מעוניין בו, כדאי לשנות משהו? אני לא גיימר כבד אבל המחשב בעיקר למשחקים.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  21. Started by ShahafH,

כרגע המחשב הגיע עם 2 ג'יגה זיכרון וברצוני לשדרג ל3 ג'יגה אבל אני לא מבין בזכרונות של נייד אז אם אתם יכולים בבקשה להגיד לי איזה זכרון אני צריך זה יועיל מאוד. תמונה מאוורסט: http://img188.imageshack.us/img188/5466/71857038.jpg

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by Burned,

לפי כמה חודשים ביקשתי ממכם עזרה בבנית מפרט אבל הקניה התעכבה בסוף.. וההמלצות לא רלוונטיות כבר כנראה... הדרישות: - משמש לגלישה, פוטושופ, סימס 2, מסנג'ר.. (הולך לצאת עוד כמה זמן סימס 3 אז אולי כדאי כרטיס קצת יותר חזק מאשר כרטיס שיחזיק רק סימס 2).. - כולל כל הציוד ההיקפי (מקלדת עכבר צורב וכו').. אני לא יודע אם הכל ייכנס ב3000 אז תתנו מה שאפשר.. ואם אפשר יותר זול אז זה יהיה יותר טוב.. תודה.

23. אז ככה, אני הולך לרכוש פיזית מחשב נייד לגיימינג בארה"ב, אני בהתלבטות קשה בין 2 דגמי MSI! התקציב שלי הוא לא יותר מ-2,000$ (דולר!) הנה ההשוואה (תלחצו על Show Differences) http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=cat13504&searchPromo=false&type=page&pageIdentity=searchDriven&useProductString=true&productString=1219111590554*1219111593522&unProductString=1219111592284*mp1310683563*mp1310294301*mp1307432464*mp1309854745*mp1309835829*mp1310683501*mp1310683471*1219060404198*1219128145308*1219163971046*1219068211083*1219052242230&catId=&usc=All+Categories שתיהם אותו מחיר, 1889$, באחד יש כרטיס מסך יותר טוב ובשני יש יותר מהירות (SSD וכו) איזה אחד…

24. להלן מפרט למחשב הצעה 1 מעבד אתלון 939 64bit 3200 לוח אם GIGABYTE K8N ULTRA-9 Nforce4 ultra מארז ידית מהודר HD WDC SATA 160GB זיכרון 512MB DDR X2 OCZ GAMER DVD RW NEC 3540 FLOPPY LEADTEK GF6600GT EXTREME 128MB כולל הרכבת מחשב סה"כ כולל מע"מ :4767 ¤ מחשב 2 מעבד אתלון 939 64bit 3500 לוח אם GIGABYTE K8N ULTRA-9 Nforce4 ultra מארז ידית מהודר HD WDC SATA 160GB זיכרון 512MB DDR X2 OCZ GAMER DVD RW NEC 3540 FLOPPY LEADTEK GF6600GT EXTREME 128MB כולל הרכבת מחשב סה"כ כולל מע"מ :5187 ¤ והאם זה שווה? ויותר חשוב האם זה נחשב זול כי זה חבר של בן דוד שלי שאמור להוזיל לי תמחירים!

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  25. Started by Moshe36,

אני צריך מחשב נייד הנה טופס מפורום אחר כדיי שתבינו את הראש שלי.. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? -לא מהארץ או מחו"ל: -אממ ארץ? חחח תקציב: 2000-2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אממ תגידו לי כמה צריך אני אברר.. יד ראשונה\שניה: חדש חנדש זמן אחריות רצוי: אממ לא יודע,כמה שיותר יותר טוב לא? חברת המחשב הניד המועדפת: don't ask me מערכת הפעלה רצויה: ווינדאוס 7 כונן קשיח מועדף: לא יודע רק שיהיה גדול משקל הנייד המועדף: לא חושב שיש גודל הצג: לא מבין זמן סוללה רצוי: כמה שיותר יותר טוב.. צבע המחשב הרצוי: לא יודע אפשרויות נוספות במחשב: לא יודע מה מטרת שימוש המחשב? אמממ בעיקרון אני רוצה מחשב מהיר עם דיי הרבה מקום שלא ייתקע לי, אני בעיקר שומע שירים וב…

• 5 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.