עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, בהודעה הראשונה עשיתי טעות.. להלן המפרט: מעבד Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB מחיר לפריט - 1,232.00 ₪ לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG-RH מחיר לפריט - 582.00 ₪ זיכרון PQI 1024MB DDR2 667MHz CL5-5-5 PC5300 מחיר לפריט - 600.00 ₪ דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS מחיר לפריט - 400.00 ₪ כרטיס מסך ATI RADEON SAPPHIRE 1600PRO מחיר לפריט - 760.00 ₪ צורב Samsung CD-RW SW-252 52X32X52 מחיר לפריט - 129.00 ₪ כונן SAMSUNG CDROM X 52 מחיר לפריט - 89.00 ₪ כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מחיר לפריט - 39.00 ₪ מארז COMPUCASE CI-6a19 + ספק כוח 300WATT מחיר לפריט - 300.00 ₪ מסך מחשב דק ''17 Samsung 740B SyncMaster LCD TFT מחיר לפריט - 1,420.00 ₪ סך הכל : 5,551.00 ₪ יש לציין שאני ל…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by slrr,

asus zenbook prime החדש שיוצא רק בעוד חודש אני לא מצליח לאתר את הגודל הפיזי של הדיסק-קשיח (2.5, 1.8) אני רוצה לרכוש את ה-ocz vertex4 אבל אני לא יודע אם זה יתאים לשם...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. 1.התקציב המקסימאלי שלי הוא 3k אפשר לחרוג במידת הצורך עד 500₪ אשמח אם יש אפשרות לחסוך 2. שימוש המחשב: עבור עריכה גרפית, עבודה משרדית. שימוש בתוכנות אדובי - פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין, עם אפשרות בעתיד של תוכנות לבניית אתרים העבודה במחשב יהיה לצורך פרנסה. ההגדרות הגרפיות של המחשב מיועדות להיות גבוהות 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 - המחשב בחדר שינה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות, ויש לכלול מערכת הפעלה ווינדוס 7 או xp 8. האם י…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by crik,

שלום רב, מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות, חשוב שיהיה קל ומהיר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי? עד 2.2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, 4 שעות לפחות *…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Spirox,

היי, אני מתעניין במחשב ללימודים. הדרישות מהמחשב לא גבוהות מדי. הקלדה, קריאה, גלישה, וצפייה בסרטים מדי פעם. השאלה, מה יהיה עדיף לזמני עבודה ארוכים, ללא חיבור לחשמל? אני מבין שיש את עיניין התאים, תאי הסוללה, 6 לעומת 4. עד כמה ההפרש בינהם משמעותי? מה עוד יכול להוות כגורם משפיע? גודל המסך, סוג המעבד? אשמח למעט הבהרות. ואם יש לכם דגם מומלץ עד ל-3,000 שקל, אשמח לשמוע עליו גם-כן.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by oOtalOo,

מפרט לגיימינג מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H ₪1298 מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) - BOX - זמין במלאי ₪531 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪350 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 ₪252 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1212 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU ₪584 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAIL ₪368 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER HYPER TX3 ₪110 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לרכוש מיני נייד, נתקלתי במחשב הזה - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-11z.htm מה אתם אומרים עליו? האם יש לכם המלצות יותר טובות ממנו? אני מעוניין שתיהיה יציאת HDMI במחשב, חובה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Tamir Gefen,

נערך, לא רלוונטי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. בקשה המלצה למחשב למשחקים(כמה שאפשר) תקציב 2000 שקל תודה לעוזרים אם אין משהו שאפשר להרכיב אפשר להביא רק לוח אם ,זיכרון,כרטיס מסך,אהרד דיסק כי יש לי צורב דיוידי צורב רגיל מארז וספק 500w

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אהלן. אני לא בטוח שההודעה ממוקמת בפורום הנכון, אבל הוא נראה לי הכי מתאים, אז מה יש לי להפסיד. הייתי עכשיו בארה"ב וקניתי לי לאפטופ לא רע שככל הנראה אני אשתמש בו גם בתור המחשב הביתי. עכשיו, יש לי מחשב ביתי ישן עוד מקיץ 2003, והנה הפירוט שלו: AMD XP 2800+ Gigabyte 7VAX-A KT400A - לוח אם Infineon 512MB 400MHz DDR ATI Radeon 9500 PRO 128MB WD 80GB (8MB Buffer) 7200RPM Floppy Toshiba DVD X16 LG DVD-RW X16 ספק כוח גנרי 400W עכשיו, אני לא מסוג האנשים שפשוט ילכו ויזרקו את המחשבים הישנים שלהם לפח, חייב להיות לו שימוש כלשהוא. מה אתם מציעים? HTPC? למכור לModder משועמם? סרבר המרות וידאו?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by MeniAdam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ פרנסה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by sharkk,

שלום לכם! אני צריך מפרט למחשב ב- 5500 ש"ח בערך כולל מסך! המחשב ישומש בעיקר למשחקים! הכוונה שמשחקים ירוצו ברזולוציות גבוהות, מחשב על רמה. ממ לא ישנה לי עם זה AMD או אינטל אבל שיהיה מעבד+לוח אם+כרטיס מסך+זיכרונות(2 סטיקים 1 GB) חזקים, זה החלקים העיקריים. החלקים האחרים כמו מקלדת, עכבר, מסך (מממ ב- 700 ש"ח, אם יש לכם משהו להמליץ, תביאו..), לא צריכים להיות ברמה גבוהה. אני לא מתכון לעשות אוברלוקינג למחשב, ככו את זה בחשבון... מבחינתי מחשב טוב הוא מחשב שהחלקים הפנימיים והחשובים שלו הם הטובים ביותר למטרת המחשב. תודה לכם! אם אפשר תשימו מחירים ליד המוצרים. אני כנראה יקנה מ- K.S.P... תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ziko,

שלום לכולם, המחשב שלי שרת אותי נאמנה במשך 7 שנים עם תחזוקות קטנות פה ושם, ועכשיו הוא על אדי הדלק האחרונים שלו 😂 מתלבט האם לקנות מחשב מותג כמו Optiplex 7070 \MT או לרכוש מחשב על פי הרכבה לפי הנ"ל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש''ח לא חריגה אבל אפשר בקטנה 2. מה שימושי המחשב ( ,…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by omrid14,

Asus G75VX I7 3630q 8GB DDr3 1600 GeForce GTX670mx 3gb GDDR5 1Tb 5400 rpm+ 128 Samsung SSD 480 Pr אצלי כ8 חודשים אחריות עד אפריל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. האם יש ניידים מרובעי ליבה בארץ? תודה לכל העוזרים! עריכה: אני מחפש משהו במחיר הגיוני, מצאתי כל מיני ניידים ב-15 עד 30 אלף שקל... לא ממש בא בחשבון.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by hell,

יש לי עכשיו P3-800MHZ ASUS CUV4X 256MB SDR 133MHZ חברה אין לי מושג LEADTEK G4 4200TI 128MB DDR :-\ ATX MIDI TOWER WD 40GB 5400 RPM CREATIVE 2.1ישן ולא עובד טוב יש לי 1000 אני חושב שאני יכול לבקש מההורים עוד 300 גג ואני לא ממש יודע איפה הבעיה של המחשב שלי לחבר שלי למשל יש AMD 1600 לוחGIGABYTE RAM:256MB DDR 266MHZ G4 MMX 400 וכל מישחק שאני מביא אליו עובד חלק כמו תחת של תינוק אצלי UT2003 מקרטע על 1024*786 במדיום אני חושב שהבעיה העיקרית היא במעבד אני אשמח אם תוכלו ליעץ לי מלהחליף ולמה...וכחו בחשבון שאין לי שמץ איך להרקיב אז גם צריך לשלם על ההרכבה... תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ron130,

האם מחשב זה חזק מספיק לצפייה ב בסרטי פול HD בצפייה ישירה מהאינטרנט האם קיימת ירידה באיכות בצפייה בטלויזה בהשוואה לצפייה במחשב חיבור לTV ע"י HDMI מה המאפיין בכרטיס מסך שמעיד על איכות צפייה בטלויזיה?

18. Started by alasry,

שלום לכולם קרובת משפחה שלי רוצה לקנות מחשב נייד. גודל מסך בין 12 ל-14 אינץ', חשוב שיהיה כונן דיסקים, דיסק קשיח בינוני (מבחינת גודל). זמן סוללה- שעתיים. התקציב נע בין 2000 ל-2300 ש"ח. לצערי לא מצאתי שום מחשב שעונה לתנאים האלה עם המלצות יוצאות דופן. אשמח לעזרה!! תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by iliagildin,

שלום אני רוצה ליקנות מחשב נייד (נייח לוקח יותר מידי מקום לא ניכנס יותר לבית) ניסיון רע מאוד עם לנובו(Y50-70 מסך מרצד וניכבה) החלום למחשב נייד אידאלי: I7 SSD 1TB ללא כרטיס מסך (לא משחק יותר במחשב) 16GB RAM 15.6 ברזולוציה של 1080p קשה לתכנת ב 4K התוכנות שישתמש בהם במחשב הנייד: MATLAB SOLIDWORKS IAR WORKBENCH MPLAB X VISUAL STUDIO ואולי בעתיד גם JAVA (מתכנת embedded) המחשבים שחשבתי עליהם עד כה: https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=23087 https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=22323 המחשב צריך להיות חזק וקל בנוסף צריך שכל הרכיבים יהיו כבר מורכבים הבנתי שזאת בעיה עם אחריות אם אני …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הפיליפינית החליטה שהיא צריכה מחשב נייד וביקשה ממני לחפש לה אחד ב-4 אלף [מזומן כמובן] אם תוכלו לעזור לי למצא לה משהו טוב [כדאי שייראה מקצועי חחח היא בכל מקרה לא תבחין. אני לא יודע אם היא איי פעם נגעה במחשב] חשוב שתהא מצלמה מובנית [שיחות עם הילדים של כנראה ] ומסך לא קטן מחיר מקסימלי עד 4000 ש"ח, עדיף נמוך יותר אלא אם כן השאר על הפנים * מטרות המחשב? אין לי מושג. אני מניח שלא למשחקים כבדים אלא יותר אינטרנט=] * גודל המסך? מעל 12 אינץ' * משקל רצוי? לא חושב שכ"כ אכפת לה אבל שלא יהיה נבוט * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל, שלא ייגמר מהר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? שיהיה.. אנערף * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * צורב DVD? לא יודע אם היא תשתמש אב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, בנית מחשב שנועד למשחקים כבדים ולצפייה בסרטים וכדומה רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט הבא : מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1560 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם ASUS P5KC ¤637 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31102 כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500YS כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500YS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤675 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C4DHX כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX9800GTX 512MB PCIe ¤1585 כמות:1 http://skypc.co…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מחפש לקנות נייד ללימודים, שימושים עיקריים יהיו אינטרט, וורד, אקסל, מוזיקה (איכות כבר יש לי לא מחפש איכות), קצת מדיה (תמונות\סרטונים, משפחתיים וכו'). המוצר הבא נראה לי מעניין- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6686 מה דעתכם עליו? ומה לגבי הEEE901 מתי יגיע וכמה יעלה בארץ? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by binyamin_9,

זה המפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315 מאיץ גרפי Intel Media Accelerator X3000 האם אפשר בדוחק להשתמש איתו בפרימייר? להתקין עליו vista home עדיף? (מאשר פרימיום) עדיף לשדרג לאחד מאלו: T7250 , T7500 בפלטפורמת Santa-Rosa לביצועים מהירים יותר chipset intel 965PM ? או שגם INTEL CORE 2 DUO T5250 מספיק טוב? ובאופן כללי האם הוא שווה? אני בעיקר כותב וגולש איתו, אולי קצת משחקים ועריכה.... תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני צריך מיפרט באלפיים שקל, השימוש יהיה משחקים וכן הם יהיו טיפה כבדים אני יודע שאי אפשר בתקציב הזה משהו שירוץ חלק אבל אני רוצה משהו שירוץ בכיף, עכשיו אני עם מחשב 2G RAM ומעבד פנטיום משהו גרוע ממש ואני עוד משחק נחמד..., אני משחק טיפה במשחקים ומתעסק בתוכנות כבדות כמו פוטושופ והכל. הציעו לי ב ivory כזה: מארזמארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריותספק כחFSP 300W Active PFC כולל מאוורר 12 ס"ממעבדIntel® Core® i3 2120 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2לוח אםAsus P8H61-M LX H61כרטיס קול5.1כרטיס רשת10/100/1000דיסק קשיחHitachi / Seagate 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MBזכרון פנימיKingston / Ceon 4GB DDR3 1333MHzכונן אופטיצורב LG SATA DVD מהירות צריבה מק…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Patty15,

היי, מעוניין במחשב נייד/שולחן (מה שיותר אמין ומתאים לדרישות הדי לא בשמיים שתכף ארחיב, באמת אין לי מושג) מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח. חריגה של 100-200-300 באה בחשבון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה + הורדה קבצים וסטרימינג של סרטים/סדרות/אירועי ספורט באיכות 1080p אבל דרך HDMI שמחובר לטלוויזיה אז מסך חזק לא קריטי, רק מחשב שיוכל להריץ את זה בלי להישרף. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן קשיח חיצוני ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.