ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, assasins creed, Battalefield, ובעיקרון כל משחק חדש שיוצא אני ישחק בו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא קצת מוזר, ואסביר: אני רוצה להרכיב מחשב משרדי, שיעבוד כמה שיותר מהר. ברור שאקח SSD. איזה מעבד הכי מהיר לישומים משרדיים? אני מניח שבשלב מסויים i-7 1366 לא יועיל פה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תיראו אני בסוף קונה מחשב חדש בתקציב של 3500 שקל ^^ יש אפשרות לחריגה של 100 שקל ככה אם זה נחוץ ביותר .. אז המחשב למשחקים כבדים ובניתי לי משהו כזה בערך: ***ואני לא מתכוון לעשות OC*** מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤880 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤380 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤352 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤261 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 512MB PCIe ¤910 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי, אז דרוש כונן קשיח של 250 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון וצורב DVD ויש צורך גם בהרכבה. בנוסף לדרישות ההתחלתיות הללו, האם יש כרטיס מסך מובנה, שמסוגל להחזיק משחקים של היום? כלומר, אח שלי שוקל בינתיים לעבוד עם כרטיס מסך onboard ואחרי שנתיים בערך, לשים כרטיס מסך, השאלה אם זה כדאי ואם זה אפשרי להריץ משחקים של היום עם כרטיסי on board. בקשר למעבדים, אני לא בטוח שאינטל ייכנס בתקציב, אבל אם כן, אז אם אפשר לראות מפרט גם של Amd וגם של אינטל, והסבר מה עדיף מביניהם.. וצפוייה בקרוב איזשהי ירידת מחירים? וזהו.. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב יקנה בחול. RAM CPU לוח אם כרטיס רשת 1GB מינימום - אם יש רעיונות למשהו יותר מהיר עדיף. (מוכנה לחרוג מהתקציב) HDD לא צריך מארז לא צריך ספק לא צריך ענבר.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב נייד ואני לא כ"כ מבין בזה... היעוד הוא ל: אופיס סרטונים באינטרנט וטיפה לגרפיקה (פוטושופ וכו') אבל ממש בקטנה לא משהו רציני... עם תקציב של 3000 עד 3500 גג... וכמובן שיחזיק כמה שנים טובות. מומלץ של HP (שמעתי שהם חברה טובה), ומעדיף שהמחשב יהיה מהחנות K.S.P תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שיחליף את המחשב הנייח הביתי שיוצא לגמלאות. המחשב ישמש אותנו (ההורים) וגם למשחקים לילדים הקטנים. תכונות שחשובות לנו - שימושים עיקריים - אינטרנט, תוכנות אופיס, סרטים ומשחקים לא כבדים לנו ולילדים המחשב צריך להיות עם מסך של 15.6 אינץ המשקל לא משנה כי הוא לא ייצא מהבית מחשב די חזק (מעבד i5 ?!?) לא מתכוון להתעסק אחרי הקנייה בשדרוגים והרחבות למיניהם כונן אופטי + צורב מצלמת אינטרנט חיבור WIFI מספר חיבורי UDB נפח זכרון של לפחות 750G (כל התמונות והסרטונים של הילדים) מערכת הפעלה כלולה תקציב עד 4,000 ש"ח התחלתי להתכוונן על DELL או ASUS אבל בכל דגם שמצאתי יש עוד תת דגם שמתחיל למשל ב- RD או ב- SX כך שלא הצלחתי להגיע לדגם ספציפיים !!! להלן דגמים שקיבלת…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שלא יהיה אובר קיל ולחדש מחשב כול שנתיים אז החומרה אני מעדיף לא הכי חדשה אחת שהייתה בשוק לפחות חצי שנה כי אני לא אוהב דברים עם בגים ושום משחק או מערכת לא באמת יכולים לנצל אותם זה לא אפקטיבי רוצה משהוא מעולה למשחקים צריך כרטיס עם יציאה חדשה של הסונד ותמונה נראה לי הם נקראים hdmi dvi שניהם כי יש לי מקרן שמחובר לרסיבר יש לי פה מערכת רצינית ואני רוצה מחשב למשחקים מעולה שישרת אותי לשנתיים ואשמח למישהוא שממש מבין שירשום לי את זה ולא סתם דעה משהוא עם ידע כי המחשב האחרון שהיה לי היה יקר בטרוף וחסר ולא היה בו שימוש ממשי ואז היה תכנולוגיות חדשות אז בבקשה אנשים מבינים זקוק לעזרתכם מאתכם תודה שגיא
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מיני נייד, נתקלתי במחשב הזה - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-11z.htm מה אתם אומרים עליו? האם יש לכם המלצות יותר טובות ממנו? אני מעוניין שתיהיה יציאת HDMI במחשב, חובה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, התקציב הוא בסביבות 4 אלף אפשר חריגה של 500 בערך. המפרט מצורף בתמונה מקווה שהכל נמצא פה המשחקים ממש איטיים , לדוגמא dishonored 2 , אני רוצה מחשב שמריץ משחקים כאלה חלק בלי למצמץ.., FPS גבוה עם גרפיקה טובה אני משחק בכל סוגי המשחקים .. גם RPG גם אסטרטגיה וגם גוף ראשון גם שמעתי שיצא DDR4 בנוסף יש כמה בעיות במחשב הנוכחי, הוא מתחמם ממש מהר, נהיה רותח במשחקים כבדים, גם החיבורי יואסבי לא תמיד קולטים את ההתקן וזה משגע עד שמוצאים חיבור תקין, משהו כנראה דפוק במארז גם בנוגע למסך, צירפתי תמונה של המפרט שלו אין לי בעיה איתו, השאלה אם יש מסכים שיהיה בהם שינוי משמעותי בFPS …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הבטריה שלי התחילה לסיים את הקריירה. חיפשתי בארץ ולא מצאתי שום דבר במחירים נורמליים. מצאתי באמזון את הפריט הזה. אבל אני לא יודע אם מומלץ לקנות בטריה לא מקורית. אשמח אם מישהו יכול לזרוק לי עצם. יש גם אפשרות שיביאו לי אותה ממיאמי, כך שיש עוד דלתות פתוחות. תודה מראש ושלא יגמר לכם המיץ.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להלן המפרט: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ לוח אם: Gigabyte GA-M55SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זיכרון פנימי: 2X512MB + KINGSTON 2GB = 3GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400 GT (1024 MB) דיסק קשיח: WDC WD2500KS-00MJB0 ATA Device (232 GB, IDE) ספק כוח ומארז ג'נריים כפי שאתם רואים, מדובר במחשב די ישן. בכל זאת, האם אוכל לקבל עליו משהו? אולי אפילו על חלקים ממנו? מה אתם אומרים? למרות שהמחשב ברשותי כבר כמה שנים טובות, הוא עדיין מציג ביצועים טובים למדיי ועובד כמו ביום קנייתו. לא זכורות לי אי אלו בעיות איתו ואני לא חושב שתהיה איתו בעיה גם בשנים הקרובות. יש טעם לפרסם אותו? ואיפה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה אני ממש לא מבין במחשבים ניידים. היבנתי שיש את מחשבי ה Lenovo שהם מומלצים ביגלל האיכות בנייה שלהם, ושדגמי ה n500 הוכיחו עצמם כאמינים וטובים המחשב יהיה לשימוש ביתי רגיל, אינטרנט, מסנג'ר, סרטים ושירים. אני לא צריך מחשב כ"כ חזק אבל רוצה שיעבוד יחסית מהר ושלא יהיה אדיש. המחשב יהיה בבית לא הולך להתנייד איתו! איזה מחשב לדעתכם אני צריך? ומאיפה לקנות? תודה לעוזרים נ.ב חשוב שמערכת ההפעלה תהיה xp
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי מעוניין לקנות מחשב מסקייפיסי שיכלול רמקולים 5.1+ מסך 24"+ המחשב עצמו (כמובן). המחשב מיועד למשחקים לרזלוציה של המסך שתתנו וואני מאמין שאם זה איזה דל יהיה לו לפחות 1680X1050, חשוב שיהיה 8GB ראם ומעבד I7 (חבר שלי מתלהב, הסברתי שאין טעם ליותר מ4 וחבל להיות כבול לויסטה/XP64), שלרמקולים יהיו חוטים ארוכים כדי שיוכל להעביר אותם לפינות (חדר של 4X3 בערך) ועוד משהו שלמארז יהיה חלון+ אור כחול. לא מתוכנן OC. התקציב הוא כמו בכותרת 8000 שקלים במזומן. עריכה: שחכתי לרשום- המחשב מיועד למשחקים מהתקופה האחרונה יחסית כמו קרייסיס וורהד ביושוק קוד5 וכולי, המחשב לא צריך להיות שקט לגמרי אבל עדיף כמה שיותר שקט, רק לא על חשבון ביצועים (הרמה של 4850 עם קירור סטוק על מקסימום היא מוגזמת ל…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב תכליתי - בעיקר לתכנות וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוכש לפטופ ואחרי סינון והמלצות הגעתי ל2 הדגמים הללו [h=1]Lenovo Y70 Touch[/h]עמוד הבית: http://shop.lenovo.com/il/en/laptops/lenovo/y-series/y70-touch/ [h=1]Gigabyte P37W[/h]עמוד הבית: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5349#ov המחשב יקנה בחו"ל. בגדול אני נוטה יותר לגיגהביט משום שחיי הסוללה של הלנובו קצרים משמעותית. מצד שני גם לא מצאתי מקומות בארץ שמספקים תמיכה טכנית למחשבי גיגהביט. בכל מקרה אשמח להתייחסות לגבי 2 הדגמים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד זה והוא בעל 2GB זכרון (לא רשום לי בEVEREST איזה דגם בדיוק) אני רוצה להרחיב ל4GB (בפועל יהיה 3.25) אבל אני לא יודע איזה דגם לקנות.. מה שאני יודע שצריך 2 של 2GB ואם אפשר קישור למוכר בEBAY זה יהיה נהדר! תודה רבה והמשך יום טוב (:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מה לדעתכם עדיף בהנחה שהתקציב מאפשר לעריכת תמונות (פוטושופת לייטרום) - IMac : [h=3]21.5-inch: 2.9GHz[/h] [h=4]Specifications[/h] 2.9GHz quad-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.6GHz 8GB (two 4GB) memory 1TB hard drive1 NVIDIA GeForce GT 750M with 1GB video memory או מחשב בחלקים כולל מסך. אם מחשב בחלקים, תוכלו להציע מפרט? קשה לי לדבר על תקציב במונחי שקלים, מכיוון שהרכישה תתבצע בארצות הברית (האיי-מק עולה 1500 דולר)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום אני הולך לבצע רכישה של dell xps 16 מאתר דל... רציתי לקבל חוות דעת אחרונה מבחינתכם על המחשב. וזאת מכיוון שאני סומך על ההמלצות של האנשים באתר. אומנם אני סטודנט ואני יותר צריך את המחשב ללימודים, אך בנוסף אני רוצה גם שיהווה לי תחליף לשולחני שלי. וזה מתבטא בכך שאני רוצה כרטיס מסך די חזק יחסית לניידים בכדי שיוכל להריץ לי ברמה סבירה. סה"כ המחיר כולל tax וכולל תיק הוא 1318$ בתחשב בעובדה שבארץ מחשב זה היה עולה בסביבות ה 8000 ש"ח בנוסף הוא מגיע עם שלוש שנות אחריות. קישור: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dydwfs3&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&kc=laptop-studio-xps-16 וזה הקישור לhp http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv630…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, חברתי האדריכלית זקוקה למחשב חדש לצורך עבודה עם תוכנות גרפיקה כגון vray for sketchup, autocad, Photoshop וכו' (לא מאיה או 3DMAX). היא מתכננת להשתמש בהן לשרטוט, וביצוע רנדורי תלת מימד. התקציב שלה הינו כ-5K ש"ח. אפשר לחרוג בכמה מאות ש"ח אם באמת יורגש שיפור בביצועים. בתקציב יש להכליל מסך 24" איכותי, אך לא נדרשים SSD או זכרונות פנימיים שנרכשו בנפרד בבלאק פראדיי. אין צורך בציוד הקפי נוסף. (נרכשו: כונן SSD EVO 850 250GB , וזכרונות פנימיים של crusial Crucial Ballistix Sport 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1600 MT/s (PC3-12800) UDIMM Memory BLS2KIT8G3D1609DS1S00/ BLS2CP8G3D1609DS1S00) מתכננים לרכוש מ-KSP או IVORY. אבקש דעתכם לגבי המפרט שבניתי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש ניידים מרובעי ליבה בארץ? תודה לכל העוזרים! עריכה: אני מחפש משהו במחיר הגיוני, מצאתי כל מיני ניידים ב-15 עד 30 אלף שקל... לא ממש בא בחשבון.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים! אני צריך מפרט עד 4500 שח כולל מסך ורמקולים סבירים ככה ~200-250 שח. חיפשתי במפרטים המומלצים אבל אין שם לגיימר ב4500 אז פניתי לפורום
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פתוח להצעות, הדבר היחיד שאני צריך זה כרטיס מסך חזק במיוחד עם יציאות ל-3 מסכים, 1 עם רזלוציה סטנדרטית, 1 עם רזלוציה גבוהה במיוחד, ו-1 יציא למסך טלוויזיה HD תודה [br]פורסם בתאריך: 13.11.2010 בשעה 15:57:19 (כרטיס מסך בכ-2000ש"ח כאילו תקציב 4000ש"ח + המלצה לכרטיס מסך)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: e2180 לוח אם: dfidkp35 זיכרונות: osz ddr2 800MHZ 2gb ומאוורר למעבד ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משחק GTA על לאפטופ 6930G של ACER, אך לפעמים עקב העובדה שהלחצנים של התזוזה נמצאים בצד שמאל אני לוחץ בטעות על הלחצן השמאלי של העכבר המובנה של המחשב(SYNAPTICS משהו נראה לי) רציתי לדעת, יש לי אפשרות לבטלו בצורה כלשהיא? מערכת ההפעלה היא WIN7 בילד 7201, כל הדרייברים מותקנים פיקס.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-