עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by levona,

שלום! יש לי מחשב נייד של לנובו. לפני כמה ימים הוא נפל לי מגובה של חצי מטר בערך... מאז המסך של המחשב מהבהב. לא בתדירות גבוהה, אבל במשך כמה דקות הוא יכול להבהב כל כמה שניות (ההבהוב למשך פחות משניה אך זה עדיין מציק...), או שהוא לא מהבהב בכלל למשך כמה זמן ואז שוב מהבהב.... מה עלי לעשות??? תודה רבה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? - רצוי 13.3 או 14 אינץ' כי הבנתי ש15.6 אינץ' יהיה מסורבל מדי ושהוא גם משפיע על הסוללה שאני צריך שתחזיק כמה שיותר זמן * משקל רצוי? -לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? -אני בדרך כלל לומד במקומות מחוץ לבית ככה שרצוי שיחזיק כמה שעות ארוכות של עבודה,משחקים יהיה בתוך הבית(מחובר לחשמל) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? -לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320-500 * כונן CD/DVD? צורב? -רצוי DVD צורב -רצוי שתהיה אחריות של 3 …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by tiger3,

יש לי מחשב נייד של LG עם ווינדוס 7 יש לי תקלה מוזרה במקלדת - מקשי האותיות לא עובדים ושאני מקיש על אות מסויימת לדוגמא S ואני נמצא במשך של NOTEPAD אז נפתח חלון השמירה כאילו ה CTRL לחוץ בהתחלה חשבתי שזה בעיה במקלדת אז חיברתי מקבלת USB חיצונית ויש את אותה תופעה. מצאתי איזה פתרון זמני אבל ממש מעצבן - אם אני פותח מקלדת על המסך ולחוץ על אחת האותיות הכל משתחרר וחוזר להיות רגיל, אבל כשמפעילים את המחשב מחדש כמובן בהמצב חוזר להיות כשהיה. אם מישהו יודע מה התופעה הזאת ואיך אפשר לפתור אותה אודה לו מאד. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אני מעוניין להחליף, מפני שהכרטיס הזה לא יכול לעבוד ביותר מ- 72mbps. שמו המלא של הכרטיס הוא: Dell Wireless 1701 WLAN BT Mini-Card ואפשר לראות פרטים עליו, כאן. הראוטר שלי תומך בעד 300(3 אנטנות של tplink). אני חושב על הכרטיס של אינטל advanced n 6230 שתומך עד 300mbps. יש אותו למשל כאן בכרטיס של dell(שבתוך המחשב) אני לא בטוח שיש שתי אנטנות, אלא רק אחת, כי זה תומך רק עד 72 mbps ולא יותר מזה. לעומת זאת, בכרטיס שאני מעוניין בו, יש תמיכה עד 300 mbps, כך שבוודאות אמורות להיות שתי אנטנות(בתקווה שאני מבין נכון). אין לי מושג אם בתוך המחשב שלי, יש מקום לעוד אנטנה. האם שני הכרטיסים לפחות מתאימים בגדלים שלהם ואוכל להכניס את השני? אם אוכל להכניס, מה יקרה אם יש לי רק אנטנה אחת? האם לפחות ה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Torian,

כמו שהכותרת אומרת, אשמח לדעת מה ההבדל בין שני הטכנולוגיות והאם הוא משמעותי בהשוואה מivy לsandy אני רוצה לרכוש מחשב אבל יש לו את המעבד sandy core i5 2320 האם המעבד הזה יחזיק לי בחמש שנים הרחוקות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניינת במפרט למחשב שישמש את הוריי לצרכים בסיסיים כגון: אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ו"ישרוד" כמה שנים טובות.... בעיקרון הם צריכים גם ציוד הקפי אבל אם המחיר זול מידי אז אין בעיה להגיע עד ל 3K... תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by xxxtsxxx,

http://www.tms.co.il/preview/spec/hpxqgz3r אני אשמח לקצץ טיפה ולהגיע ל2600 אם אפשרי מבלי להוריד בביצועים כמו כן האם ההספק של הספק נמוך מדי? והאם כדאי לי להתפשר וללכת על AMD... ובמה שונה המעבד החדש הIvy brige והאם כדאי לשדרג אליו? בתודה מראש..

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר אז לחסוך יהיה מצוין אבל אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש בקטנה 100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,גלישה משחקים וסרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג סביר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.NBA 2K PES 2012 COD... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש מסך 19 אולי אקנה 22 -לאילו הגדרות…

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  9. אין חנות מועדפת ממנה אני מעוניין לקנות, אם אפשר גם המלצה לזה תעזור מאוד. התקציב הוא עד 4500 שקל, ניתן לחרוג עד 300 שקל גג. יד ראשונה בלבד, עם אחריות ל2-3 מינימום. אין חברת מחשבים מועדפת החלטיות, אך מעדיף DELL או HP שאיתם יש לי יותר ניסיון. מערכת הפעלה וינדוס 7 כמובן. לא משנה לי משקל המחשב, אך שגודלו יהיה נוח לעבודה, (15.6 בערך). צבע לא נראה לי משנה כל כך כי ניתן לשנות בחנות. זיכרון למחשב 4GB לפחות. המחשב יפעיל סרטים באיכות 1080P ומשחקים. דיסק קשיח לפחות 500GB. מטרת שימוש המחשב: (גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) המחשב יריץ משחקי אסטרטגיה בעיקר אך גם פעולה ועוד. כמובן שלמחשב יהיה בלוטופ WIFI ועוד. יש צורך ביציאת HDMI

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ono,

שלום, יש לי מחשב נייד asus 1215n כשאני מנסה לעשות פורמט לכונן C מופיעה הודעה-you canot format this volume. האם יש דרך אחרת לפרמט אותו-דרך וינדוס או דרך ביוס? ויותר חשוב האם מישהו יודע מה קורה לתוכנת ההפעלה (הגיע עםwindows 7 מובנה) האם היא נשמרת איכשהו על הדיסק הקשיח או שהיא נמחקת ברגע שאני מפרמט וצריך להתקין דרך DOK?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום אני מחפש המלצה למחשב ביתי המיועד לצרכי ילדים (בני 6 ו-10). הצרכים העיקריים של הילדים, סרטים, משחקים קלים ושימושי אופיס. אין לי מושג מה נדרש. נקודת המוצא שלי, המחשב הבא מאייבורי (אני לא נעול על חנות): http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6462 ושדרוג הדיסק קשיח ל1 TB. אשמח ואודה להמלצותיכם. חשיבות של כרטיס מסך/קול וכדו'. בנוסף אשמח להמלצה לרמקולים ששימושם העיקרי לסרטים. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים, שימושי אופיס ומעט משחקים ברשת (מחשב לילדים, הגדול בן עשר). א) ב…

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by ababc9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4k-4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GTA IV, SkyRim ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר …

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by VoDiC,

שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב חדש עם עדיפות ב-KSP בחיפה אלא אם כן יש המלצה בטוחה למשהו הרבה יותר טוב בחיפה. המחשב מיועד למשחקים כבדים מאוד בגרפיקה 1080*1920 על מסך LED 24 אינץ' של LG כשהכל על ULTRA HIGH אין צורך במסך, אך יש צורך במקדלת ועכבר. המחשב מיועד לOC בינוני עד כבד כשהמטרה שבהתחלה בלי ה-OC יהיה מפלצת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2 . מה שימושי המחשב? גיימינג כבד, סרטים באיכות גבוהה מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי \ מערכת הפעלה? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Skytalon,

שלום לכולם, אחרי הרבה זמן החלטתי שאני רוצה מחשב נייד ובשביל זה צריך להתחיל קצת סקר שוק בשביל להבין איפה אני עומד אז ככה * מטרות המחשב? הוא יהיה מחשב לימודים כמובן (תואר שני עוד מעט) + מחשב משחקים כבד (Diablo 3, Skyrim, World of warcraft) שכולם אני רוצה שיעבדו לפחות ב-High, יותר דגש על wow ו-d3 ב-high. * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך כמובן אבל אני מנחש שפה תהיה ההקרבה הראשית שלי ואני אגיד בסביבות ה-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך הכי טוב אבל בסביבות ה 4-5 שעות בלי מטען זה יהיה מעולה למרות שאני תמיד ליד שקעים של חשמל גם בלימודים וגם בעבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI כמובן *…

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by opbenesh,

מטרות המחשב? בעיקר משחקים גודל המסך? 15.6 משקל רצוי? לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB כונן CD/DVD? צורב? עדיף צוורב DVD כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, אבל זה לא קריטי המחשב בעיקר למשחקים - דברים בסגנון 2 Team Fortress, לא כבדים יותר מזה. לא חשובה הרצה של כמה משימות במקביל, יותר חשוב ביצועים במשחקים - הכל כמובן בגבולות התקציב. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  16. ברצוני לקבל את חוות הדעת שלכם חברים על המחשב הבא למשחקים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪214 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪633 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪170 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח כמות: 1…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני רואה שהמחירים כבר מגיעים ל 2300-2400 שקלים שזה מאוד נחמד. יש משהו בסדר גודל הזה שמציע יותר משנה אחריות? אני רואה שטושיבה מציעים שנתיים, עוד מישהו מהשחקנים הגדולים? דרישות: מעבד i3 לפחות, מסך 15.6 אינץ', מערכת הפעלה ואחריות מקיפה ככל האפשר.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  18. אז ככה,אני מאוד מתלבט איזה מחשב כדאי לי לקנות,אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג רציני,לא צריך מחשב יענו הכי טוב באיזה 6000 שקל אלא מחשב בתקציב של עד 4000 שקל וההתלבטות הראשית שלי האם לקנות מחשב נייח או מחשב נייד,בבקשה תעזרו לי.....

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by shaked60,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, BF3 ועוד משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by daniel694,

אהלן, מחפש לבנות מחשב HTPC שישמש בעיקר לצפייה ב-HD ולגלישה באינטרנט (לא גיימינג). הסתכלתי על המפרט המומלץ הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137680&section=293 , שנראה לי ממש אחלה. יש לי כמה שאלות: 1. יש לי 3TB של אחסון חיצוני, אז חשבתי האם כדאי לי לשים כונן SSD? האם אני ארגיש בהבדל מהירות כשאני אריץ תוכנות (XBMC, דפדפן..) 2. האם יש מארז וספק מומלצים יותר מאשר ה-Antec NSK1480 350W? קראתי שהספק שלו קצת מעפן. 3. בהינתן המעבד והלוח אם, אין צורך בכרטיס מסך נכון? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?2200 ללא מסך ללא ווינדוס וללא ציוד היקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200-2300 2. מה שימושי המחשב :משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל שלל המשחקים מספורט ועד פעולה diablo 3 fifa וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920:1080 משהו כזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא אין צורך לכלול התקנה ביתית 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מטרות המחשב? משחקים כבדים בינוניים * גודל המסך? לא פחות מ14 * משקל רצוי? ממש לא חשוב אני בחור גדול עם גב חזק... (= * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עד 7 שעות עבודה יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה הולך להיות הרבה מחובר למסכים ומקרנים * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב * כונן Bluray? אפשר אך לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשר אך לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שלא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק DELL או ASUS....הדגמים שציינתי ================== היי אני דיי ננעלתי על 2 המחשבים הנ"ל...דיי מתלבט הדל נראה לי יות…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, אני אשמח להמלצה על מחשב, הוא צריך להיות יחסית חזק עם די הרבה זיכרון RAM וכרטיס מסך עם זיכרון משל עצמו לצורך עבודה בתוכנות גראפיות של ADOBE. אני צריכה מחשב שיהיה אמין ושישרת אותי כמה שיותר כי זה הוצאה כבדה עבורי. * גודל המסך: 17 אינצ' * משקל רצוי: לא שיקול * זמן סוללה: שיהיה משהו סטנדרטי * אין צורך ביציאות מיוחדת * עדיף שיהיה בלוטות' * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * שיהיה כונן CD/DVD צורב תודה מראש, אורלי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כבר תקופה ארוכה אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כזה שיתאים לגיימינג לפחות לשנה וחצי-שנתיים בלי להיתקע מאחור, אבל מטעמי חוסר זמן (צבא), לא באמת יצא לי להתעסק עם זה. עכשיו נפל עליי שבוע של חופש בהפתעה, אז החלטתי לנצל אותו כדי להשתדרג סופסוף. הנה הדרישות שלי, בהתאם לשאלון. 1. התקציב למחשב הוא בערך 3,500-4,000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קלה. 2. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג, בשאיפה למחשב חזק, שיוכל להריץ משחקים על דרישות גבוהות, ויתחיל לפגר מאחור רק עוד שנה וחצי-שנתיים (או אפילו יותר). למחשב כבר מחכה מסך של 21 אינץ'. 3. רמקולים חדשים וכרטיס קול הם בהחלט אופציה, בתנאי שלא תהיה חריגה מהתקציב הראשוני. 4. חוץ ממסך, יש צורך להחליף הכל. 5. השקט נמצא על הסולם במקום של 2-3/10. 6. לא מתוכנן אוברקל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אשמח אם תוכלו לתת חוו"ד על המפרט, לאחר בדיקות והתייעצויות רבות ושונות הגעתי למפרט הסופי הנ"ל. 1. הרכישה תתבצע בימים הקרובים. 2. מפרט גיימינג עד 5K. שימו לב שמארז אינו כלול כאן. אשמח לקבל המלצה למארז ש: א. קריר (עדיפות ראשונה). ב. שקט (אך פחות קריטי מקריר). מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪214 לוח אם: MSI Z77A-G45 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪688 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A16…

• 6 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.