ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך מחשב לגרפיקה (לא משחקים) בתקציב מצומצם 4,500ש"ח גג, כולל הכל (מקלדת נוחה, עכבר לאינטרנט, מסך וכו'). תודה!
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
Abit NF7-SL AMD Athlon XP 2500 BARTON 512K Western Digital 200 GB SATA 8 mb Buffer Gigabyte - ATI RADEON 9800 PRO 128 mb 256-BIT TermalTake Volcano 12 ANTEC 3700AMB Metallic 350 Watt DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL with COOLING הנה הקישור : http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=600 הבנ'אדם טוען שזה חדש לחלוטין ושהוא יכול להביא עוד במחירים כאלו מה אתם אומרים שווה לקחת ? הוא רוצה על זה 5600 או עם צורב DVD של LG אז 6200 ש"ח. אז מה אתם אומרים זה מחיר טוב ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב א: אני צריך מחשב המיועד: לדברים בסיסיים כמו גלישה, סרטים, הורדות וכו. וכמובן למשחקים (לא כבדים) למשל fifa nba, GTA IV, Pro, 2011. fryCry וכו. התקציב הוא 3000 ש"ח (כולל רמקולים באיכות טובה לא צריך משהו בשמיים עד 200 ש"ח מקלדת ועכבר לא אלחוטי). עדיפות ל Intel אלא אם כן ההצעה לא משתלמת. מחשב ב: המחשב לא מיועד למשחקים (אבל כדאי שהוא יריץ משחקים בסיסים כמו fifa 2011 וכו) אבל הוא מיועד להורדותת סרטים, שירים שיעבוד בצורה חלקה ומהירה, חשוב שהרכיבים יהיו איכותיים זיכרון גבוהה, ושיהיה שקט. (לא משנה איזה חברה המעבד) תקציב 2500. וגם המלצה על חנות איכותית, אמינה ובאזור הדרום. תודה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המחשב באולפן כבר לא מחזיק מעמד בלחץ הקיובייס. כשאני מגיע למספר ערוצים שעולה על 60 עם כמות בסיסית של פלאגינים שרצים, הפרוייקט מתחיל "לרעוד". אני רוצה לשדרג לכן אני שואל מלכתחילה מה אצטרך מאחר והחלקים במחשב קצת ישנים. E8400 GIGABYTE EP 43 DS3L 4GB DDR2 (2x2) אני חושב שלוח האם מאפשר שדרוג גם בזיכרון וגם במעבד, או שאני טועה? ואם כן, לאיזה מעבד כדאי לעבור? ובזיכרון, אם ארצה להוסיף עוד, האם עדיף עוד סטיק של 4 יחיד, או 2 של 2 נוספים? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרכבתי לי משהו כזה: AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 974 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 894 או Gigabyte GA-K8NF-9 ULTRA - 939 (nForce4 Ultra) - ATX 724 512MB TwinMos TwiSTER DDR PC3200/400 (BH5 CL2.2.2.5) X2 1000 OCZ PowerStream Power Supply 520W 863 Western Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 600 Creative AUDIGY 2 ZS BULK 500 GIGABYTE Radeon X800DE GTO 256MB - TV OUT / DVI - PCX - BULK 1227 Thermaltake Big Typhoon 250 THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK 960 Ben…
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E gigabytel HEC COMPUCASE CI-6A19 black enermax liberty 400w super talent 1g 667mhz GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 זה המפרט שהרכיבו לי בפורום עכשיו הבעיה היא כזו,דבר ראשון קיבלתי עליו הצעה טובה דרך חבר של חבר על סך 3500 שקל הבעיה היא שעכשיו התקשרו אליי ואמרו לי שרוצים להחליף לי את הלוח את הספק ואת המארז לדברים הבאים: foxconn 436 altex 480w לוח אם לא מוכר לי: apox epstd945ipro gli משהו כזה... אשמח לעזרה בעניין בקשר למחיר החלקים שנתנו לי והכי חשוב לאיכות החלקים ואם אפשר קישור אליהם. תודה רבה רבה לכם.
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
שלום, בניתי בינתיים את המפרט הבא: https://www.tms.co.il/65729 אשמח לחוות דעת עליו. השימוש העיקרי של המחשב מתוכנן להיות עבור משחקים ועריכה גרפית. אני בעיקר מתלבט על המעבד ועל הלוח אם. האם כדאי לבחור מעבד של AMD במקום של intel? האם מומלץ לוח אם אחר למפרט הזה? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8500 ש"ח, ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר ל…
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ללא חריגה. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: המחשב מיועד לשימושי IT בעיקר, עבודה עם טבלאות ענק באקסל, עבודה עם Acrobat Pro, פיתוח ב.net, עבודה עם קבצים גדולים מאוד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן אוברקלוק...בכל זאת, מחשב למשרד. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום! מעוניין לרכוש Dell Vostro 14 5000 5481. השאלה היא לגבי ה-wifi שלו. בעבר היה לי את הדגם הישן 5470 והיו בעיות עם מהירות הגלישה (בעיות שקשורות במכסה של המחשב שהיה חוסם את הסיגנל). האם מישהו יודע אם פתרו את הבעיות האלה בדגם החדש? האם יש בעיות נוספות שאפשר לדעת לפני רכישה? מה חוות הדעת באופן כללי על הדגם הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב בעוד כחודש וחצי ואני מתחיל להרכיב לעצמי מפרטים.. רציתי עזרה בנושא... התקציב שלי הוא 7000 ש"ח.. למרות שאני מוכן אפילו לחרוג ל7500... אני רוצה שהמעבד יהיה Core 2 Due השאיפה E6600 ו2 ג'יגה זכרון ואני לא רוצה להתפשר על לוח זול ומארז זול.. (שני דברים שבדרך כלל מזלזלים בהם) בכל אופן.. זה המחשב הראשון שאני קונה בעצמי בכסף שלי ואני רוצה שהוא יצדיק את המחיר שלו. היעוד שלו הוא תוכנות כגון Lightwave,Maya,Photshop,Premiere וכו'... וכמובן גם למשחקים אבל בעיקר לתלת מימד.. אני אשמח לשמוע מה אתם מציעים... תודה מראש. עמית
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם. נמצא כרגע ברשותי מחשב ישן למדי, והתחלתי לחשוב האם יש פואנטה בלהשקיע באיזור ה800 שקל (מקסימום) במטרה לשפר ביצועים במידה ששווה את ההוצאה למטרות הנ"ל. המפרט שלי כרגע: מעבד: Intel Core i5-3450 3.10GHz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 560 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H ראם: GB 4 DDR3 אני לא יודע אם שווה לציין או לא, אז לכל מקרה הדיסק קשיח הוא st1000dm005 hd103sj התקציב המקסימלי הוא 800 עם ניסיון לחסוך כמה שיותר במידת האפשר. השימוש העיקרי הוא משחקים בתדירות נמוכה למדי וסרטיי בלו-ריי. אני מעוניין שתיהיה לי האפשרות להריץ GTA V \ WATCH DOGS \ THE CREW כשיצאו ומשחקים דומים בהגדרות סבירות (לא מקסימום אבל גם לא מינימום). הרזולוציה הטבעית של המסך שמחובר למחשב היא 1680 1050…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
לוח אם DFI lanparty nf4 ultra מעבד athlon 64 3200 זכרון : גי'גה ( חצי של קורסאייר וחצי של קרושיאל ) , 667 מגה הרץ . כרטיס קול creative - SB live 5.1 לא value . כרטיס מסך nvidia 8400gs 256Mb . דיסק קשיח : 80 גייגה של WD . כרטיס רשת ( לא OB ) של realtek . צורב DVDX18 של LG צורב CDX52 של LG מאוורר 120 מ"מ של zalman .
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1599 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤616 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA כמות: 2 - מחיר: ¤80 ספק כוח: Thermaltake Though Power 750W 60A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤753 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤495 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤349 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1379 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 …
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
דרישות: כרטיס מסך חזק - למשחקים שיוצאים היום, NFS SHIFT, פרו אבולושין, באטמן החדש, קרייסיס וכו'. כרטיס קול - יש לי מערכת סראונד Z-5500 של לוג'יטק עם חיבור אופטי ו-COX (משהו כזה, אז שיהיה למחשב חיבור כזה) מעבד QUAD INTEL DDR3 זיכרון 4 ג'יגה צורב DVD (ואם יש אז גם שייקרא בלוריי) שישקול כמה שפחות, ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעה כמו במחשב שיש לי עכשיו מחשב כזה בטח יהיה חייב להיות מינימום 17 אינטש, לא? חיבורי HDMI, USB 2, ESATA שיהיה בין החברות הכי טובות: טושיבה, HP ודל בלבד. שימושים: משחקים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים וסדרות HD 1080P, חיבור לטלוויזיה, חיבור לסראונד 5.1 אני לא עובד בגרפיקה, עורך סרטים, פוטושופ AND ALL THAT CRAP תקציב 10,500 מקסימום (זה במקום לקנות רכב ח…
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך לכלול את שניהם. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא חשוב מקור ספציפי כן חשוב שיהיה אחר…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחינת מפרט למחשב שישמש אותי לשימושים כללים, עיבוד תמונה + וידאו, צפיה בסרטים ופיתוח תוכנה. התקציב שלי 10,000 ש"ח. אני לא מתכוון לעשות OC. המחשב לא ישמש למשחקים. אני לא צריך ציוד היקפי. המסך ששיש לי הוא dell 22. מה שחשוב לי לדעת זה האם הרכיבים מתאימים זה לזה? האם כדאי לשנות אחד או יותר מהרכיבים? האם בכלל צריך קירור למעבד? המפרט שבניתי עולה בסביבות ה-7000 ש"ח. לא חשוב לי כרגע המחירים המדויקים וההבדלים בין החנויות. תודה מראש, יובל מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P מארז ANTEC SONATA III 500W SONATA3 כרטיס מסך Sapphire ATI RADEON 2600XT 512MB D…
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חוות דעת : TMS E8400 AC FREEZE PRO 7 GIGABYTE 775 7100GS OB דגם מדוייק GA-73PVM-S2H SAMSUNG 2GB DDR2 800MHZ - התדר של הזיכרון יגביל את המעבד FSB 1333 ? * זיכרון 2GB DDR2 1333MHZ עולה 250 ש"ח ! שווה לקנות ? או לרדת ברמה של המעבד שיהיה מאוזן E7500 FSB1066 1T WD SATA2 32MB DVDRW LG X 22 TT M5 BLACK TT 500W : ** חשבתי לקחת מעבד E7500 אבל ההפרש סה"כ 201 שקל לא חבל ? המטרות עבודה שוטפת באינטרנט , עומס " ריבוי משימות " : דפדפנים , תוכנות , שיתוף קבצים , הורדות הכול במקביל שיעבוד חלק אולי בעתיד לשים כרטיס PCI-E .
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אהלן, חברה שלי מחפשת מחשב נייד לצורך לימודים נטו ( מצגות בעיקר ). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14". לגבי המאט או מבריק לא החלטתי, כי ממה שקראתי לדרישות שלה ( לימודים באוניברסיטה בעיקר ) מסך מאט יהיה טוב יותר. * משקל רצוי? 2 ק"ג +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שהוא לא סטנדרטי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? פיצ'ר נחמד, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB רגיל. * כונן אופטי? אופציה נחמדה, שוב לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל העיקר 3 שנות אחריות. כרגע ההתלבטויות שלנו הם: "14 Asus X450CA X451CA-VX013H http://www.ivory.co.il/catalog.…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה זה בשביל חבר בלי מסך וציוד הקפי רק זיכרון,מעבד,לוח אם,מארז,כרטיס מסך תודה.
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשר לחרוג אם בישביל שיגרוג משמעותי עד 3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר לגלישה,משחקיי רשת לא כלכך כבדים dota csgo 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים בלבד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים ssd וכרטיס מסך rx 580 8g שיעברו למחשב אין לי צורך לשדרג את הכ.מסך כרגע 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט ככל האפשר אבל העיקר שיהיה בתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש לאשתי (יקנה במהלך או ישר אחרי ה-BF הבא עלינו לטובה, בהתאם להיצע ולהצעות שלכם) יש ברשותי עבורו כונן SSD (אגיליטי 4 מה-BF הקודם) בנפח שמספיק לחלוטין לאשתי וסטיק אחד של 8GB ראם DDR3 1600 (גם מהBF הקודם). מה שאומר שאני צריך מארז+ספק, לוח אם ומעבד. אשתי צריכה את זה לשימושי אינטרנט כלליים ואופיס. לא יותר. אני מעוניין במחשב קטן ככל האפשר, מאחר והוא עשוי למצוט עצמו בסלון כשנעבור דירה. האפשרויות הן 1. ללכת לכיוון של מיני מחשב NUC \ Edge Vs8 \ Brix. היתרון הוא שהם באמת קטנים. החיסרון זה שהם יותר יקרים ופחות חזקים. וגם כשאפשר לקנות אותם ללא דיסק קשיח וזיכרון, הם צריכים זיכרון לנייד וקשיח msata. הפלטפורמות שלהם מבוססות על מעבדים של מחשבים ניידים, שלהבנתי עשויות להי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבת שלום, שמי שי ואני חדש בפורום, אני מקווה לתרום כמה שיותר ולעזור לחברי הפורום בהתאם ליכולותי, בימים אלו אני אצטרך את עזרתכם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מחשב לגיימר מקצועי, שכולל רק מחשב+מסך(לפי הבירורים שעשיתי ההמלצה היא על LG L1970HR2MS) התקציב הכולל הינו 9000 ש"ח כולל מסך. אני מעוניין להרכיב במחשב את כלל הרכיבים הטובים בשוק בהתאם למחיר שאני יכול להשקיע. בקשר לדיסק קשיח אני לא זקוק ליותר מ160GB, או שתמליצו לי אחרת על SATA2 אם ההבדל הוא משמעותי. בנוסף, שאלה לגבי כרטיסי מסך, מה עדיף במסגרת התקציב RADEON 1950XT או GF7900GS? ובנוגע ללוח אם, האם חשובה השקעה כספית גבוהה מאוד בלוח אם? כי לפי מה שהבנתי הוא גורם לא פחות חשוב מכר…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב HP Pavilion DV6 1230ej לפני שבוע בערך. עם המחשב מגיעה מערכת הפעלה Vista Home Pre ובה הקול פועל בסדר גמור ואין איתו בעיה ככה שזו לא בעיה של חומרה. הבעיה שנתקלתי בה היא שאני סטודנט בטכניון וקיבלתי עותק חוקי של Windows 7 Pro והתקנתי אותו על המחשב אך הייתי צריך לפרמט את המחשב בשביל זה. התקנתי את כל הדרייברים של המחשב גם של הקול אבל זה לא עוזר הקול במחשב לא עובד בכלל לא שומעים כלום. ניסיתי הכל ואני כבר אובד עצות. המחשב רק בין שבוע ככה שאני לא רואה סיבה שמשהו בו לא יעבוד בעיקר שמותקנות בו רק תוכנות חוקיות ואין לו שום תקלה פיזית. בבקשה תעזרו לי....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-