עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, הקרנת תכני לאלסידי עריכה מוגבלת בפוטו שופ. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? אינטרנט ומעט עם פוטו שופ, הורדת תכנים מהאינטרנט והקרנתם על אלסידי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקיפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? אני רוצה מערכת הפעלה נראה לי win 7 אבל פתוח לשינויים 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני גר באזור ב"ש. תודה מראש לכל המתייחסים מעבד: AMD Athlon X3 450 3.2Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. 1) מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. למרות שיש סיכוי שאוכל להביא את מחשב מארצות הברית. סבא שלי טס לשם שבוע הבא. ככה שאפשר להביא מחשבים מומלצים שקיימים שם. * מטרות - קצת משחקים, סרטים, עריכה מקצועית של תמונות - לכן המסך הוא הדבר הכי חשוב לי במחשב. * עד 15.6 אינצ' * רזולוציה כמה שיותר גבוה. אני רוצה שהמסך יהיה איכותי לצורך עריכת תמונות. יש משהו שמשתווה לretina של mac? * עדיפות למשקל כמה שיותר קל ולא כבד. * זמן סוללה ממוצע כזה * יציאות סטנדרטיות. כולל HDMI * שיהיה כונן SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיפות שכן. לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS או SAMSUNG * מבקש שהמחשב יכלול את מעבדי הhaswell החדשים. ולא …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. התקציב: 4500 ש"ח באשראי (כמה שיותר תשלומים ללא ריבית) מטרת המחשב: משחקים כבדים כדוגמת Crysis,Farcry 2,GTA4,NFS Undercover והמשחקים העתידיים לשנתיים הקרובות. וכמובן גלישה באנטרנט+צפייה בסרטים באיכות HD. *לא זקוק לציוד היקפי! זקוק לצורב DVD! אין ממש העדפה לשום חברה (כמה שיותר זול ואמין) אני מניח חברות כמו KSP וSKYPC... רצוי מאוד שיהיה מארז יפה אבל השקט והביצועים באים לפני... לא צריך שום מערכת הפעלה וגם אני לא מתכנן לעשות OC. ד"א אם זה עוזר לכם יש לי מסך של Samsung דגם: SyncMaster 203B גודל:20 אינץ' (נראלי )

• 14 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by Men7a,

http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=843&mId=1&cId=18&sId=23 זה המחשב נייד שאני רוצה לקנות בדיוק.. אני לא קונה אותו מאותו אתר , אבל זה אותו מחשב בול. המחיר שלו הוא בערך 5900 , האם הוא שווה? יש מחשב יותר טוב ביותר זול? והאם הכרטיס מסך שלו טוב ויכול להריץ משחקים של היום והכי חשוב , אם יש לו sharder pixle 3 תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  5. התקציב הוא עד 4000 מקסימום 5000 ש''ח מחשב חדש ללא ציוד הקפי למטרת משחקים כבדים. המפרט הראשון: http://img194.imageshack.us/i/76239595.jpg/ מפרט שני ראיתי שהציעו פה בפורום לאדם אחר: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY ₪955 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE ₪483 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪1303 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 מארז: [..] ANTEC ONE HUNDRED w/o PSU ₪275 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 520W ₪332 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER HYPER TX3 - זמין במלאי ₪106 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 בעקרון…

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by el@d,

אני מעוניין לקנות נייד בעתיד הקרוב והמליצו לי לחכות עד לשילוב המעבדים החדשים, האם יש תאריך ידוע להכנסת המעבדים החדשים לניידים שקיימים כבר בשוק? הרי המעבדים כבר נמכרים בשוק... תודה

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by lioryb,

בוקר טוב. בסופ"ש הקרוב אהיה באילת, ואני רוצה לקנות שני לפטופים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הכולל הוא כ-6500ש"ח. אפשר לחרוג מעט, אבל אם לא הכרחי, גם לא חייב לנצל את כל התקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב א. עבודה משרדית וקצת עריכה גרפית. מחשב ב. אותו הדבר - בתוספת ממש מעט עריכת וידאו חובבנית (פעם או פעמיים בשנה) - אם זה מוסיף הרבה למחיר, אז אין צורך. בשני המחשבים תהיה צפייה בתכני HD (נטפליקס?) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונ…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  8. לעובדי אינטל מקבלים E6700 בחינם, מה דעתכם לגבי המפרט הבא (הצעה מוכנה מראש): לוח אם: Intel Shrewsbury DG965 Intel® DG965 Chipset Chipset חריצי זכרון Four 240-pin DDR2 SDRAM Two PCI Conventional* bus connectors Ten USB 2.0 ports TI® 1394a controller supports One in the back יציאת FIREWIRE 1394 Six Serial ATA IDE interfaces Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN כרטיס רשת 6-channel (5.1) audio subsystem using the SigmaTel* STAC9227 audio codec כרטיס קול זיכרון 512MB DDR2 667 Hynix/Twinmos/NCP/Trancend כרטיס גרפי Gigabyte 7100 DVI+VGA 128mb on card + 384 shared דיסק קשיח 160G SATA II 7200RPM HITACHI LG DVDRW X16 מארז HEC CI-6K31 180x375x390 שתי יציאות USB קדמיות…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ShahafH,

אבא שלי ביקש מפרט למחשב מכיוון שהמחשב שלו התפגר. במפרט אין צורך בשום ציוד היקפי או מערכת הפעלה. חנות מועדפת זו TMS מכיוון שיש להם מבצעי חג כמו הכרטיס מסך HD 5870 במחיר ממש זול! מומלץ ביותר מחשב מבוסס אינטל אם התקציב מספיק! תודה רבה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by artyom,

LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire - 520 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 - 570 gigabyte gf6600gt agp - 980 western digital 80 gb 7200 8mb - 340 AMD SEMPRON 3100 BOX 754 - 735 3145 למשחקים, אינטרנט, משחקי רשת והורגות

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  11. שלום לכולם, חבר שלי מחפש לקנות נייד חדש וקיבל המלצה על ה: Inspiron n7110 (http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n7110-n2630qm.htm) מפרט:[table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel® CoreTMi7 Processor 2630QM 2.0GHz (Max Turbo Frequency 2.9GHz) ,1333MHz FSB 6MB Intel Smart Cache[/td][/tr] [tr][td]מסך רחב 17.3[/td][td]HD+ (900p) glossy WLED display with TrueLife ( מסך מבריק )[/td][/tr] [tr][td]רזולוציה[/td][td]1600X900[/td][/tr] [tr][td]כרטיס מסך[/td][td]NVidia GeForce GT525M 1024MB[/td][/tr] [tr][td]דיסק קשיח[/td][td]640GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM[/td][/tr] [tr][td]זכרון פנימי[/td][td]6GB DDR3 1333MHz dual channel[/td][/tr] [tr][td]משקל[/td][td]משקל התחלתי 3.24 קג[/td][/tr…

12. היי, שאלה לידיעה: האם מצורפים למחשב נייד דיסק הלוח ודרייברים ו דיסק של מערכת ההפעלה? אני קבלתי את המחשב החדש עם מערכת הפעלה ויסטה ללא דיסק וינדוס וללא דיסק דרייברים של הלוח, האם זה מקובל? תודה

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  13. תגידו אם כדאי, ואם יש איזה רכיב שהייתם משנים ...(שימו לב שלא שמתי קירור למעבד כי אני לא מתכנן OC אז הבנתי שזה יחזיק..) אני רוצה שזה יריץ לי משחקים בלי לעשות בעיות , כולל GTA IV באיכות גבוהה.. ודרך אגב , האם המפרט הנ"ל יתן לי גם ביצועים מעולים בצפייה בסרטי HD באיכות מעולה + בעבודה משרדית (כגון פתיחת מלא אקספלורר,WINAMP, ועוד מלא תוכנות שונות בו זמנית ... ) תודה לעוזרים... מעבד AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX , יחידות 1 ¤687 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=811 לוח אם Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 זכרון OCZ 2GB DDR2 800Mhz Gold Edition , יחידות 2 ¤362 http://www.rsm.c…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 540 1 540 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8RDA3I (NForce Dual) 390 1 390 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA 250 2 500 כרטיסי מסך? ABIT Price Units Total RADEON 9600XT DVI 256MB 990 1 990 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 170 1 170 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total Arctic Silver 5 30 1 30 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window 260 1 260 Total price 3320 ¤ אל תגידו לי להחליף את המארז כי אין במלאי ואני קונה היום , …

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  15. מעבד כפול ליבה לHDTV. כרטיס מסך למשחקים על המסך Dell2407WFP וספק שיחזיק את כל זה. תקציב 0 2K+-. תלוי בכמה אני אמכור את הלוח והמעבד הנוכחי- במפרט. מי שמעוניןן שיצור איתי קשר. זכרונות מה שיש לי עכשיו. אחליף בעתיד. אופציית אוברקלוק.

• 12 תגובות
    • 714 צפיות
  16. אני מתכנן לקנות מחשב ייעודי שעליו אני רוצה להתנסות בהתקנה של ג'נטו. כמו שבטח הבנתם, זה לא מחשב שמיועד למשחקים או משהו כזה, אבל מצד שני הוא גם לא ממש יכול להיות גרוטאה: תהליך הקימפול של החבילות בג'נטו מן הסתם יתפוס הרבה נפח על ההארד דיסק וירוץ מהר יותר על מעבד חזק יחסית. כמו כן, נראה לי שברגע שאני אסיים להתקין את המערכת אני ארצה גם להתקין את קומפיז פיוז'ן בשביל כל האפקטים שלו, מה שאומר שגם הכרטיס מסך יצטרך לעמוד בעומס לא קטן (אבל בבקשה אל תדחפו לי כרטיסים ב-3,000 שקל או משהו כזה... אני עדיין מוגבל בתקציב שלי ). מכל מקום, המלצות למפרטים בטווח מחירים סביר יתקבלו בברכה. תודה.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by aytek,

שלום, אני זקוק למפרט עבור מחשב שישמש עבור גלישה באינטרנט, תוכנות משרדיות, סרטים ומשחקים פשוטים. עדיפות למפרט מבוסס מעבד אינטל. דגשים: 1. אין צורך בציוד הקפי (רמקולים, עכבר, מקלדת), אין צורך בצורב 2. דיסק 160GB, זיכרון 1GB לפחות. 3. כרטיס קול, רשת ומסך מובנים. 4. אופציה להתקנת כרטיס מסך בעתיד - PCI-Express x16 slot 5. על לוח האם לתמוך גם ב- IDE וגם ב SATA2 תודה מראש, ניסים.

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  18. אחי קנה מחבר מחשב Hp Pavillion tx1000 שבא עם מערכת מובנית של ויסטה, קיצר החבר התקין לו ווינדואז 7, המסך של המחשב זה מסך מפרקי מגניב והוא אמור להיות מסך מגע, משום מה בווינדואז 7 שהסתכלתי בפרטי מערכת רשום שם pen or tablet רשום שלא קיימת חומרה כזותי. האם מישהו מכיר את התופעה שמסך הנגיעה לא עובד? או שעובד בהתחלה ואחרי כמה זמן מפסיק? קראתי על כך באיזשהו פורום באנגלית, חבל שאני לא זוכר איפה רק, והיה שם ת'רד מלא בהודעות של אנשים בעלי פאביליון שפשוט מיואשים מהעניין עם הטאצ' סקרין, מישהו מכיר את התופעה ויודע אולי איך לפתור אותה? (דרך אגב המחשב במצב דנדש, היה אצל הבחור ההוא במשך שנה, הוא הביא אותו לחו"ל, וכנראה נגמרה האחריות ..., החליפו לו את המסך כי היו לו איזה פסים שלא נראו טוב א…

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by srulikg,

יש לי מחשב שקניתי אותו מאיש מחשבים פרטי. עכשיו עברו 7 שנים ואני חושב שהגיע הזמן למחשב חדש. אבל איפה כדאי לקנות? שוב מאיש המחשבים או מחנות עם שם כמו KSP, TMS? יש לציין: כשקניתי ממנו את המחשב שלחתי אליו את המפרט שרציתי שהוא יבנה. כשקיבלתי את המחשב ראיתי שקיבלתי את החלקים שרציתי, אבל של חברות אחרות ממה שרציתי. לטענתו, הוא אמר שקיבלתי חלקים אפילו טובים יותר. מה דעתכם?

20. יש לי מחשב נייד מסדרת טושיבה a300 20-f. עם מערכת הפעלה וינדוס ויסטה מובנה ומחיצה שניתן כל פעם לחזור למחשב חדש. הבעיה היא שהתקנתי ווינדוס 7 במחשב והכל היה בסדר עד לזה שרציתי לחזור חזרה למערכת ההפעלה הקודמת. ולא יכולתי כי הrecovery disk היה של וינדוס 7 ולא המובנה של המחשב. בקיצור היה נדמה לחי שנמחק לי מערכת ההפעלה ולכן התשמתי בשני דיסקי הrecovery disk של טושיבה שעשיתי בעצמי כדי שאם יהיה בעיה אוכל לחזור ללא בעיה. הבעיה היא שהוא לא הצליח לעלות כל מיני קבצי בוטים למיניהם ועוד כל מיני הן בדיסק השני והן בדיסק הראשון ולכן נתקעתי עם מסך שכתוב עליו miss bootmgr. חשבתי אולי ללכת למפעילת טושיבה שלהלן מחקתי את המחיצה עם ההתנה מחדש במחשבים ניידים אך השאלה היא אם יעשו כן ויתקינו לי מחדש…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש, כרגע אין ממש הגבלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות העיקריות הן תוכנות גרפיקה 2D של אדובי: flash, illustrator, photoshop, indesign. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, יש צורך במסך IPS עם רזולוציה של 1920x1200, עכבר ומקלדת גנריים יספיקו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא מאד, אבל בהתחשב בגמישות התקציב אני חושב שאפשר לקחת …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בבקשה אל תיתנו לי מפרטים אלה רק דעות! זהו מפרט שגיבשתי לאחר כמה דיונים אז בבקשה רק תגובות .. אני לא צריך מפרטים >< מפרט למשחקים, 5500 ש"ח בלי ציוד הקפי המפרט הסופי: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1518 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1356 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44050 צורב L…

23. אחותי לומדת עיצוב אופנה בשנקר, משתמשת בפוטושופ, אילוסטרייטור וכל מיני תוכנות דומות, הכל במקביל ועם כמה חלונות של כל אחד. כל זה בעת שימוש בלוח גרפי. המחשב הנוכחי לא עומד בזה (טושיבה סטלייט מלפני 4 שנים). את המחשב אני מתכוון לקנות בארץ. גודל מסך : 14-15.6 רזולוציה : כמה שיותר גבוה כונן אופטי : כן משקל : עד 5lbs או 2 קילו וקצת נשמע לי סבבה זמן סוללה : לא דרוש זמן מטורף - הנורמל מתאים(4 שעות?) כונן קשיח : לא פחות מ500, עדיפות ליותר ועם שילוב של SSD בין אם משולב או לא. מערכת הפעלה : כן, לא חשוב 7 או 8. אחריות : עדיפות ל3 שנים. חברות מועדפות : עדיפות לאסוס, דל, סמסונג. נטו בגלל איכות הבניה שחוויתי אצלם. תודה רבה על ההצעות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mambo,

מחשב לסטודנט לשימושים כלליים. מה הכי כדאי?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  25. Started by oz18,

שלום, קניתי מחשב מיני נייד דיי סטנדרטי (מעבד N455 1GB זיכרון וכו') של ACER ASPIRE ONE. לפני שאני מתחבר איתו לאינטרנט אני רוצה לגבות אותו (גוסט או משו בסגנון). הבעיה שאין למחשב הזה כונן דיסקים. עכשיו השאלה שלי - האם אפשר לגבות דרך גוסט או איזהשהיא תוכנה אחרת ולטעון את האיימג' במקרה של קריסת המחשב מהUBS? או שחייבים להשתמש עם כונן דיסקים?!? ואיזה תוכנה הכי מומלצת ?? בנוגע לגיבוי של הוינדוס - האם גם הוא מומלץ? וגם פה, האם אפשר לטעון את האימייג' בלי כונן דיסקים? *שכחתי לציין שמדובר במחשב עם וינדוס 7 עברית. תודה מראש לעונים !!

• 4 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.