עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מבקשת המלצה למחשב נייד לסטודנטית, שישמש בעיקר לאופיס בסיסי, צפיה בסרטים, האזנה למוזיקה. בלי משחקים או תוכנות כבדות. גודל אידיאלי מבחינתי: 13 אינץ'. חשובה אמינות ומשקל לא גבוה. מתכוונת לנייד אותו ממקום למקום. אשמח לעזרתכם. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין במחשב לפינת מחשב בבית, בעיקר לשימוש באינטרנט ואופיס, ושימוש מעט כבד יותר. ראיתי את המפרט הזה של מחשב משומש בן בערך 3 שנים, האם הוא מתאים לצרכים שלי? במידה וכן כמה הוא שווה? מעבר לזה הוא כולל שני מאווררים 3000RPM מקדימה ומאחורה וכולל מארז ג'נרי, אשמח לתשובה. מעבד Q8300 2.5ghz זכרונות 8GB ddr2 800mhz של hynix2 כרטיסי מסך 5770 sapphire (שני כרטיסים) ספק כוח של thermaltech toughpower 650W לוח אם asus p5q pro turbo כונן קשיח 320Gb של seagate ועוד כונן של SAMSUNG של 80GB

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל לשחק ב-Battlefield 3 ברזולוציה 1680x1050 (זו רוזולוציית המסך שלי) המפרט הנוכחי שלי: Intel Pentium Dual-Core E5200 @ 3.3 Ghz (Stable OC) Gigabyte EP-43-DS3L 4GB DDR2 1066Mhz Radeon HD 4850 512MB 740Mhz(core)/940Mhz(memory) השאלה שלי האם אני יכול לשדרג רק כרטיס מסך ולהינות מכל המשחקים העכשויים? (בתקציב 1500 ש"ח נניח) האם הכרטיסים של היום מתאימים לחריץ PCI-E של הלוח שלי? או שאני חייב ללכת על מפרט חדש לגמרי כדי לשחק חלק... או אופציית ביניים, לשדרג רק מעבד וכרטיס מסך, איזה מעבדים מתאימים ללוח אם שלי? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  4. שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לקנות מחשב חדש שישמש לצרכים שלי מכיוון שהנוכחי שלי איתי כבר זמן רב, ואין ספק - הגיע הזמן לתרום אותו. המחשב סה"כ לשימוש כללי אך יש נקודות ספצפיות שחובה לציין. 1. אני מתעסק באבטחת מידע באופן כמעט יום-יומי. זאת אומרת הרצה של מספר מכונות וירטואליות, תוכנות סריקה וניטור שונות,כמו כן תיכנות ועבודה בסביבות Visual Studio וכד'. 2. אני רוצה מחשב שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (לא צריך להיסחף, איני גיימר משוגע לדבר - אך בהחלט משחק) כמו כן משתמש באופן תדיר יחסית בפוטושופ. המפרט שהרכבתי, ועליו ארצה חוות דעת (מובן לי שהידע שלכם גדול בהרבה משלי, ועל כן אני זקוק לעזרתכם): מעבד: Intel 2500 Quad Core i5 box מחיר: 845 ש"ח. CoolMaster Hyper TX3 מחיר: 103 ש"ח G…

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by freakagnux,

שלום ב2008 קניתי מחשב מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3BL LED 120mm הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB לוח אם GIGABYTE GA-X38-DS4 כרטיס מסך GIGABYTE ATI Radeon HD3870 512MB PCIe מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box צורב Pioneer DVR-115D X20 Black DVD קרור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2)800MHz CL 5-5-5-18 DHX למרות שבמשך מלא זמן הוא היה מצויין הגיע הזמן להשתדרג קצת בגדול הצרכים הם גיימינג ותכנות אין צורך בכלל בציוד היקפי האם יש טעם לעשות שדרוג של המערכת הקיימת בנגיד 2000 ש"ח או שעדיף כבר לקנות משהו חדש בתקציב של עד 4000? תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by KrackeR,

אני מחפש משטח קירור למחשב נייד שיהיה אפקטיבי ושיהיה אפשר להשתמש בו על שולחן או על הברכים / מיטה אשמח להמלצות שלכם תודה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by finish,

הגיע הזמן להתחדש ולעבור מהATHLON 64 הישן שלי למחשב חדש אשמח אם תיציעו לי מפרט מתאים לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 הכי הרבה אבל אני מעדיף להישאר במסגרת התציב המקורי 2. מה שימושי המחשב ? משחקים וישמושים כללים סרטים סדרות וכו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל מה שחדש -מהי הרזולוציה הטבעית : 1920 על 1080 נראה לי לפני המסך שיותאם -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גובהות מאוג 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? יש צורך במסך מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צו…

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  8. האם קיימים מחשבים ניידים עם חיבור HDMI שמשמש ככניסה (INPUT), לחיבור מקור חיצוני לשימוש מסך המחשב והרמקולים, נניח אקס בוקס. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום כולם, קניתי את האולטרה בוק של סמסונג והנפח של ההארד דיסק הוא רק 92 למרות שבdevice manager רשום שזה 128 של סאן דיסק ... (אני מדבר על הנפח הכולל, לא הפנוי.. הפנוי היה איזה 60) , למישהו יש רעיון למה זה ?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  10. חברי קהילת HWZONE חזק! אני מעוניין לשמוע המלצות לגבי מחשב חדש. ההורים שלי עוברים דירה, ואנחנו מחליפים מחשב. אני חייל, אז קשה להגיד שהייתי מאוד מעורב במחירים ומפרטים בזמן האחרון. כמה דברים שחשוב להגיד - המחשב צריך בעיקר להיות עמיד. כמה שפחות החלפות, כמה שפחות תיקונים - להורים שלי לא יהיה כל כך ראש לזה. זה אומר - כדאי שיהיה שקט. מעבר לזה, הוא חייב להריץ פוטושופ ולהקרין סרטים (לא חייב HD - עדיף שכן). אני אשחק בו מפעם לפעם בדברים כבדים יותר, אז כדאי שהוא יוכל להגיע לרמות כאלה, אבל אם זה יקר מדי - אפשר להסתדר גם אם פחות. תודה מראש! 1. תקציב: 3500 ש"ח תקציב מקסימאלי: 5000 ש"ח 2. שימושים: סרטים (תדיר), עבודה משרדית (תדיר), Photshop\Illustrator (מזדמן), SketchUp (מזדמן) משחקים (מ…

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Battlefield, Diablo, Dirt וכו׳.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ׳, 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צ…

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by nimrod5,

שלום, אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה מחשב מהיר שלא יעשה בעיות ומעולה לגיימינג שיריץ כל משחק אפשרי חלק ואני רוצה גם שיראו את המשחק ברזולוציה והאיכות הכי גבוה שניתן!! תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by shibgold,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 אולי קצת יותר 2. מה שימושי המחשב רב תכליתי: לימודים הרבה שימוש בגרפיקה, סרטים עדיף באיכות גבוהה ומידי פעם גם קצת מישחקי יריות(מוכן להשקיע באיכות טובה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ודברים דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כלל לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. ה…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by URON,

1. מה התקציב המקסימאלי? – עד 1000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ((\גלישה\צפייה בשידורים ישירים באינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר גלישה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית), 19 אינטש ,רזולוציה 1024X1280). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ( 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן נייד וציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) 6 6. האם מתוכנןאוברקלוק ( (לא) 7. האם האם יש צורך ל…

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  15. מעבד: [..] INTEL 3770 : IVY BRIDGE, CORE I7, S1155, 3.4Ghz - TRAY ₪1500 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77-D3H ₪678 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB (4GBX2) DDR3 1600MHz CL9 ₪286 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX660TI "PHANTOM" 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1746 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED (WHITE) w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - כל הקודם זוכה ! - זמין במלאי ₪290 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי ₪463 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 - זמין במלאי ₪140 דיסק קשיח: [..] SEAGATE 2TB SATA3 7200RPM - זמין במלאי ₪598 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 5,500 ש"ח ₪0 מחיר סופי כולל…

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  16. היי , אשמח אם תוכלו לייעץ לי לגבי מפרט למחשב "מעבדה". הצרכים שלי הם אך ורק לימודיים, תיכנות, ובעיקר החשוב לי מכל שימוש נרחב בוירטואליזציה Vmware Workstation . מכיוון שמכונות וירטואליות טוחנות את הדיסק,מעבד וזיכרון אשקיע בהם,אשתמש בדיסק SSD למערכת ההפעלה ולמכונות (למרות שמצד שני אני חושב שמערכת ההפעלה ניטענת ברובה לזיכרון ה RAM ומבצעת דיפדוף ב hd אבל נעזוב את זה לרגע..) תקציב 4000: להלן המפרט ASUS - Motherboards- ASUS P8Z77-M מעבד דור שלישי i7-3770 זוג זיכרונות 8G של Kingston דגם KVR16N11/8 8GB תדר של 1600Mhz *כרטיס מסך משולב בלוח (אין לי עניין במשחקים) הארד דיסקים: 1. SSD - של OCZ דגם VTX4-25SAT3-128G עליו תותקן מ"ה במחיצה של 40G והשאר למכונות וירטואליות. 2. HDD -בשביל …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אהלן אני סטודנט שנה שנייה להנדסת מכונות ואין ברירה וצריך להשקיע במחשב. אני כן רוצה מחשב שיוכל להריץ לי משחקים ושטויות אז אני צריך משהו חזק בהתאם, בשנתיים האחרונות לא עקבתי אחרי השוק ולכן אני פונה ללב שלכם. חשוב לי מחשב אמין שאני אוכל להעביד אותו קשה. וגם שיהיה קר! אני חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=15801 אני יודע שמהסך שלו לא משהו, אבל המחשב יתחבר הרבה ואולי רוב הזמן למסך חיצוני שאני אקנה בהמשך. יש כאן אחלה ביקורת עליו. http://www.notebookcheck.net/Asus-K55VM-SX064V.76943.0.html ***עריכה - עכשיו שמתי לב שיש לו 4 ראם ואני רוצה 8, כמה יעלה לי השדרוג והאם עדיין זה יעבוד בערוץ כפול וכול זה??**** ***עריכה נוספת: ראיתי כמעט אותו מפרט רק עם פחות אחריות ***** Z580…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by m00trix,

שלום, אז לפני כמה חודשים פרסמתי כאן בקשה לעזרה בקניית מחשב נייד, ואמרו לי לשוב כשזה יהיה קרוב יותר לשנת הלימודים הקרובה הבאה עלינו לטובה בגלל שינויים אפשריים שיהיו במחירים, ועכשיו זה הזמן והדרישות לא השתנו במיוחד. ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של סטודנט לעתיד (אינטרנט, סרטים, עבודות אופיס..), שיוכל לעשות גם עבודה סבירה במשחקים, אך האחרון לא חובה. * גודל המסך? ראיתי כאן בפורום שממליצים פה לרוב על 13" או 15". אין לי שום סיבה להעדיף גודל מסוים על פני אחר.. אני מניח שאעדיף מסך גדול יותר, אבל אני לא רואה כמה קריטי זה יכול להיות (למעט שיקול של מחיר..) * משקל רצוי? קל עד בינוני. יש צורך בסחיבות לפה ולשם.. אתם יודעים איך זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן…

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  19. שלום לכולם, מכיוון שאני בצבא אני לא כל כך מעודכן בדקיות של הרכיבים. דרוש מחשב לסבא שלי שעיקר השימושים שלו הם : וורד, הורדות של סרטים (כן הוא יודע להשתמש בטורנט ... ) וצפייה של סרטי HD כרגע יש שני כיוונים או לקחת את המארז שיש לו כרגע + הספק ENERMAX LIBERTY+ANTEC 300 או להחליף אותם מכיוון שהמאוררים כבר לא ממש חזקים ולא בא לי להתעסק עם שימונים וכאלה והספק אכל הרבה הפסקות חשמל (רק לאחרונה נקנה אל-פסק ) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪565 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪49 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2H-USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪374 מארז: LANC…

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  20. שלום, מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ומשחקים (קלים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (תמונות ואוטוקאד). * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא חייב כי יש בדר"כ מקור חשמל ליד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - שיתאים למסך של דל 2312HM * בלוטות? נדרש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - עדיף 1T 7200 RMP אבל ניתן להתפשר בגודל ובמהירות * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD רגיל * כונן Bluray? לא נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. עדיף מחשב בלי מערכת הפעלה לשם חיסכון. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל. המחשב שקנה קרוב משפחתי בחו"ל הינו D…

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by sheleg,

שלום לכולם, מחפש נייד לבתי, תיכוניסטית. עיקר השימוש: בבית. גלישה, סרטים וכדומה (דהיינו לא שימושים כבדים כגון משחקים או עיבוד תמונה). עברתי על הפורום לפני ולפנים וכן עיינתי באתרים בחו"ל. בעקרון, מחפש נייד בסך של כ- 3,000 ש"ח (חריגה של 100/150 ש"ח באה בחשבון). חשוב: מקלדת/שימוש נוחים, איכות בניה טובה, אמינות ויחס עלות/תועלת טוב. משקל אינו קריטי. במאמרים בחו"ל נתקלתי ב-lenovo idealpad z570. מקבל ביקורות סבירות/טובות למחירו (למשל:http://laptops-and-notebooks.findthebest.com/l/329/IdeaPad-Z570) מאידך, בארץ לא ראיתי שום התייחסות אליו, גם לא בפורום זה. אשמח לשמוע דעה של מי שמכיר את המחשב, השגות על הבחירה בו, הצעות לבחירות שנראות נכונות/טובות יותר. תודה רבה, אייל

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by fastidious1,

הגעתי ל2 דגמים אחרונים שעולים אותו מחיר http://ksp.co.il/?uin=16274 DELL VOSTRO היתרונות סדרה עיסקית - יש עליו המלצות טובות ברשת אומרים שהוא בנוי טוב יש לו תאורה במקלדת(טוב להרצאות שהרבה פעמים חשוך - נוח להקליד) יכול להגיע עד ל16GB RAM מהירות Hard Disk 7200 Rpm יש יציאת msata ככה שבעתיד אני אוכל לשלב SSD http://ksp.co.il/?uin=16360 SAMSUNG יש לו 8 ראם ולא 4 כמו בדל הכרטיס מסך קצת יותר טוב(יש לו 2 גיגה זכרון גראפי בניגוד לגיגה בדל) יכול להגיע עד 8 GM RAM מקסימלי מהירות Hard Disk 5200rpm אני לא יודע אם יש יציאת msata איך אפשר לברר ? שימושים שלי - תכנות(בקרוב סטודנט שנה א' מדמ"ח) אינטרנט(עבודה עם לפחות 10-15 טאבים) ומידי פעם גיימינג קל(בעיקר פיפא) השאלה מה עדיף ?

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  23. שלום, מחפש מחשב זול לילדה שבעיקר צופה בסרטים. ~2000 ש"ח מסך 15 אינץ' כולל מערכת הפעלה. (יהיה נחמד אם יהיה צבע שונה משחור או לבן... כמו ורוד) יש משהו כזה או שהמחיר נמוך מדי? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן חברים וותיקים. אני מעוניין לבנות מדיה סנטר שימוקם בסלון למטרת צפייה בסרטים וגם כסוג של NAS למטרת אחסון חומר שיתופי, גיבוי אופליין ושגם יעלה חומר לגיבוי ענן שיבחר בהמשך. <התפזמות מגוכחת> ממרומי 10+ שנות החברות שלי בHWZ אני מעדיף לבנות מחשב כמה שיותר תכל'סי שימושי בלי כל מיני ציוד "איכות" או המתנה לפורמטים עתידיים שיקפיצו את המחיר של הציוד פי 2 אבל לא יתבטאו בתמורה, ולכן אשמח לשיקול הנ"ל </התפזמות מגוכחת> אני צריך: מעבד, לוח, זכרון, הארדיסק, כרטיס רשת אלחוטי, מארז+ספק וקירור רק אם נדרש. ראיתי את המפרט המומלץ, אך הוא מאוד ספציפי לחנות זיגזג2000, האם יש ציוד אלטרנטיבי בחנויות יותר סטנדרטיות וזולות? ע"פ הפורמט: 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 1500 ע"פ הסדנ…

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by Eraserhead,

. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מעדיף לחסוך אני צריך משהו טוב שיספיק לי לאיזה 3 שנים בלי שידרוגים וכאבי ראש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים חדשים ברזולוציה 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 6 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.