עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by בלה,

לפני שבועיים בערך הייתי צריך מפרט למחשב כולל ציוד היקפי (רמקולים,מסך,מקלדת, עכבר וצורב דיוידי) ב-10k ו- J.C.Denton הביא לי אחד. אחרי שיחה עם ההורים שמשלמים על המחשב התקציב ירד ל- 7-8 אלף שקל. הנה המפרט ש- J.C.Denton נתן לי לפני שבועיים: AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX 1249.00 ¤ 1 Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 809.00 ¤ 1 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 309.00 ¤ 2 Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 599.00 ¤ 1 NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW 339.00 ¤ 1 Citizen/Sony/Samsung Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 Video Card 2299.00 ¤ 1 Enermax 420W EG425P-VE FM…

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. שלום רב מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד בתקציב 2500-3000 שח (חריגה עד 200 שח בערך). שימושים עבודות לימודים- אופיס ,אינטרנט וסרטים . גודל מסך 15.6 דיסק קשיח ssd רזולוציה 1920*1080 זיכרון לפחות 8 גיגה מעבד דור 8 עדיפות ל i5 8250u מצאתי 2 דגמים רלוונטיים דל Dell Inspiron 15 3000 3576-82508G25ABFW https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=978790 לנובו Lenovo ThinkPad E580 20KS0065IV https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=979619 1.המחיר זהה עם הרחבת האחריות בלנובו. 2.בדל מקבל גם ווינדוס אך יכול גם להתקין לבד. 3. בדל מקבל גם כרטיס מסך אך לא יודע מה האיכות שלו ועל מה ישפיע…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by elior021,

היי, אני רוצה לקנות את המחשב הזה לאמא שלי היא לא משחקת או משהו זה רק לאינטרנט ועבודה על אופיס המחשב עולה 1790 אשמח לביקורות מפרט [table][tr][td][table][tr][td]e‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎4383-2SG‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎AMD Dual-Core Processor E-350 (1.60GHz, 1MB Cache)‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Memory‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎2GB DDR3…

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by idanarieli,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA,NEED FOR SPEED -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6…

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. שלום לכולם! אני כבר הרבה זמן מנסה להסיר את הויסטה בנייד החדש שלי ולהתקין XP אבל הבעיה היא ש-F6 לא מגיב, ניסיתי לחבר מקלדת רגילה וגם מקלדת סיליקון ושום דבר לא עוזר יצרתי דיסק מערכת הפעלה חדש עם NLITE ויש שם את הSATA אבל אני בכלל לא מצליחה לגרום לו לנסות לקרוא את הדיסק ולהבין שיש בו SATA כי ה-F6 לא עושה שום דבר הנייד הוא Toshiba A305-S6845 תודה לכל מי שיעזור מורן

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. היי חברים, אודה לכם מאוד להמלצה על מפרט למחשב שמשמש לעיצובים גרפיים (פוטושופ, אילוסטרייטור) ועבודה משרדית (Chrome, ריבוי לשוניות). מצרף שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא כ-4,000 ש"ח, אז אם זה מתכנס טיפה מתחת זה מעולה, ואם צריך טיפה לחרוג זה סבבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית - ספציפית Photoshop, Illustrator, ו-Chrome (גם ריבוי לשוניות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר, לא חייבים להיות אלחוטיים 4. האם יש ר…

7. שלום רב, אני בונה מחשב נייח. המחשב מיועד לעבודה עם פוטושופ קבצים גדולים. חשוב לי גם שיהיה שקט יחסית. זו פעם ראשונה שאני בונה מחשב חדש... 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5500 ש"ח אבל מקווה לפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה פוטושופ קבצים כבדים. לא מיועד למשחקים אבל כמובן גם לראות סרטים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב 7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Wi…

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by jonr,

היי, פעם הייתי חזק בחומרה (הייתי מתעסק עם תוכנות כבדות -מפוטושופ ועריכת תמונות עד מאיה ורינדור, וכן משחקים) יש לי מערכת מחשב ישנה (לפני כעשור, קצת פחות אולי) אך כשנקנתה הייתה מאוד חזקה ולדעתי יש לי בעיה בכ. מסך\לוח אם פחות משנה כי הגיע הזמן לשדרג ולכן אאלץ להחליפם בכל מקרה (כולל מעבד כמובן) אני עדיין צריך לבדוק מה בידיוק יש לי שם שאוכל להציל(ויש טעם) בטוח שהמארז ישאר (לא זוכר את הדגם אך הוא גדול ואני מניח שייתמוך בכל כרטיסי המסך (מודולארי אם אני זוכר נכון) אולי הזיכרון (לא זוכר מה יש שם) ואני מניח שלא יזיק לשמור את הכוננים. הספק צריך להיות במצב טוב אך לא בטוח אם 500-600W ושאלה: הקירור של המעבד והכ. מסך אפשר לשמור ? (אני דיי בטוח שהם היו מהטובים ביותר, אבל מה לגבי …

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by naamani3,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1052 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: ASUS B85M-E כמות: 1 - מחיר: ₪395 מארז: IPPON Chassis A35 120mm Black 380W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪215 ספק כוח: Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD bulk כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial Retail כמות: 1 - מחיר: ₪359 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost כמות: 1 - מחיר: ₪749 קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪465 סה"כ: ₪3662 המחירים הינם כוללים מ…

10. Started by Itzik68,

למחוק בבקשה

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by ShaY-MoR,

האם משתלם לי לקנות? זה המפרט T6600 2.2Ghz 800Mhz 4098MB DDR3 1066Mhz WIDE 15.6" WXGA LED nVidia N10M-GE1 512M דיסק קשיח 500 GB Win 7 HOME כעקרון אני צריך מחשב שגם יספק לי אפשרות ללמוד מחוץ לבית אבל גם לא יחסוך ממני הנאה של משחקים עם גרפיקה (fifa. pro, COD) וגם משחקים שצורכים יותר יכולת עיבוד (football manager) ואפשרות לפתוח כמה תוכנות במקביל, עם מוסיקה וסרטים לפעמים, לצורך עבודה נוחה ונעימה, מבלי שהמחשב יתקע. התקציב שלי זה 3500, המחשב הזה יספק לי את הצרכים? יש לכם המלצה למחשב אחר במחיר הזה? איך הכרטיס מסך הזה ביחס ל4500HD המובנה של אינטל? תודה, שי

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. 1. המחשב אמור לכלול מסך 19 טוב (לא מאג) רצוי דק, 2. כרטיס מסך PNY NVIDIA Quadro FX 128MB DDR PCI-Express 2xDVI RETAIL FX1400 או FX 1300 3. לוח אם (עדיף אסוס) מעבד כפול וזיכרון דואל. לא לוח VIA, הלוח אמור לכלול IEEE-1394 FireWire port. 4. ספק כוח מתאים 5. קירור 6. עם אופציה לכרטיס עריכה (אם נשאר כסף... אם לא נשאר כסף, כמה כסף צריך להוסיף בשביל כרטיס עריכה? ) התואם AVID , אמור גם לשמש לעריכת חתונות עם פרימייר 6.5 או 1.5PRO לכן רצוי כרטיס עריכה (עם אפקטים) שיתמוך גם בפרימייר. 7. 2G זיכרון. 8. מעבד אינטל P4 2.8G ומעלה. 9. הרד דיסק 200G , צורב, מקלדת נוחה 9. בנוסף, כל דבר אחר שנראה לכם לחשוב לעריכת וידאו עם כמה שפחות רינדורים ללא נפילות מערכת בגלל עומס, המערכת אמורה ל…

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. מחיפוש זריז בזאפ לפי "גודל 13 אינץ', עד 1 קילו" עושה רושם שהמקבוק פרו הוא האופציה היחידה שחזרה בתוצאות החיפוש... אם אני יורד ל-12.5" אז יש את היוגה של לנובו, אבל לא בא לי לרדת לשם. (וב-12" יש רק את המקבוק הרגיל) יש בימינו לפטופ שיוכל להתחרות במקבוקים ברמה הזאת של משקל עד 1 ק"ג, או שהאולטרבוקים עדיין לא הגיעו לשם? אני מחפש משהו בסביבות גודל 13.3", כמה שיותר דק ובמשקל בסביבות ה-1 ק"ג. אני מבין שאין לי ברירה אלא לגרד את איזור ה-1.2 ק"ג - 1.3 ק"ג..... שאר הנתונים הטכניים סטנדרטיים... אין דרישה יוצאת דופן. יש עדיפות למסך מגע. יש המלצות?

14. Started by Barel123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 ללא חריגה (כולל מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה, גיימינג,עריכת סאונד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס. לא צריך אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …

16. אהלן.. ברצוני לרכוש מחשב נייד עד 6000 ש"ח. השימושים הם בעיקר לגיימניג , תכנות , סרטים ועבודה משרדית. גודל מסך: 17.3 משקל: לא הכי קריטי. שמתי עין על - Asus N750JK N750JK-T4045H מה שקצת ביעס אותי שהוא מגיע עם 4X2 gb זיכרון , רציתי 8X2 (אין חריצים פנויים). יש ברשותי samsung 840 evo ssd 250gb- שאחבר למחשב. למשהו יש הצעות אחרות ??? או המלצות על מחשב זה או אחר??

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה למפרט HTPC שיהיה שקט מאוד ויגיע עם כרטיס רשת אלחוטי, עד 4,000 ש"ח, כולל מקלדת ועכבר. חשבתי בינתיים על הדבר הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ₪372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G ₪342 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39277 כונן קשיח Seagate ST31500341AS 1500GB SATA2 32MB ₪765 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31500341A משתק לדיסק קשיח Scythe Anti-Vibration HDD Stabilizer 2 ₪41 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SCYHDS2 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NY ₪75 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-640…

• 42 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. לפני הרבה זמן ביקשתי פה מפרטים למחשב לגיימינג והביאו לי שניים טובים: אני גם קונה כנראה את הDell 2007WFP. אז איזה מפרט עדיף ומה הייתם משפרים במפרט הזה? ותגידו, מה עדיף לעשות, לקנות מחשב שמיעוד לאוברקלוק או לקנות מחשב טוב שלא מיועד? (כי לא ממש ניסיתי אוברקלוק אף פעם ואני מפחד שאני אהרוס משהו )

• 64 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by afek101,

לאור הצלחתם של המיני מחשבים הקודמים של VOYO מסדרת המעבדי Z37XX של אינטל, הם החליטו להשיק לפני כחודש דגם פרימיום אימתני במיוחד, במחיר נמוך במיוחד! עכשיו רק עד ה17.2.16 במחיר מבצע של 215$ לא כולל מע"מ. אז מה יש לנו כאן? מיני מחשב עוצמתי שמגיע עם מערכת הפעלה ווינדוס 10, 64 סיביות מעבד אינטל חדש מסדרת ה Cherry Trail , ה- Z8700. המעבד החזק ביותר בסדרה זו של מעבדי הטאבלט ומיני מחשבים, בחירת המעבד נעשתה ללא כל התפשרות על הטוב ביותר תדר שעון מרשים של 1.6GHz – 2.4GHz עם 2M cache צריכה נמוכה מאוד בחשמל ולכן גם לא מתחמם יותר מידי מעבד גרפי עד תדר של 600Hz ו16 ליבות ביחד עם המעבד המעולה, המיני V3 מגיע עם 4 ג'יגה זיכרון ראם של DDR3L 1600Hz זיכרון קשי…

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. שלום, ברשותי מחשב מסוג לנובו M30-70. כרגע, הזכרון שיש בו עכשיו הוא 4GB ואני מעוניין לשדרג ל-8. האם תוכלו להגיד לי איזה סוג מתאים לו בדיוק בשביל שאני אזמין מאמזון (אשמח להמלצות ישירות מאמזון .de או .com). תודה!

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. כיוון שאני לא מבין במחשבים ניידים בכלל אין לי מושג בחברות או כל עניין אחר באמת שקשור לניידים אז אצטרך לסמוך עליכם, אני מחפש נייד ב 3000 שח עם אפשרות חריגה של עד 500 (לא יותר). התעסוקה המרכזית שלי תהיה משחקים (בעיקר WoW) חשוב שהוא יוכל להריץ אותו טוב. אני לא נוטה לשום דבר ספציפי אלא רק מחשב שיענה לדרישה שרשמתי למעלה (לא חושב שהסוללה שלו תחזיק המון זמן כי כנראה אחבר אותו לחשמל תמיד). לפני שאודה לכם מראש אשמח לדעת אם יש צורך בקירור מיוחד למחשב בשביל הצרכים והפעולות שלי (משחקים) ואם כן אז ארצה לדעת על איזה קירור אתם ממליצים (ורצוי שיכנס במסגרת התקציב) תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כגון: BF4 ודמויו מבחינת דרישות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).רק משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (Ultra) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. חוו בבקשה דעתכם על המפרט הבא: Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, 1394, USB 2) Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory X2 ATI Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM DVD-ROM Liteon 16*48 Retail Mitsuni floppy 1.44 Genius KB-10X PS2 Eng/Heb Keyboard + Pad Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case אם יש הצעות לשינויים/שיפורים, בבקשה לנמק. כמו כן אשמח להצעות עבור מסכים בסביבות אלף ש"ח. (חשבתי על 17" MAG 770FD Flat Trinitron Monitor IIYAMA 17'VISION MASTER PRO …

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by ANTONIO,

שלום רב, אני זקוק להחלפת המחשב הנייד שלי, הוא כבר בן 7, ישן ומלא חומר. אני צריך מחשב לשימוש באופיס, פרזנטציות, שמירת חומר ( אופיס, PDF וכו' )הקרנת סרטים וכמובן אינטרנט. הכל לצורך עבודה. הדרישות הן: דל או לנובו עד 14" i5 ( לא נראה לי i7, זה יותר מדי) זיכרון 8 ג'יגה RAM יציאות סטנדרטיות USB2, USB3, HDMI. שיהיה לו בלוטוס זמן סוללה לא ממש קריטי לא חייב כונן אופטי ההתלבטות שלי ( חוסר ידע...) זה נושא הדיסק הקשיח. אני רוצה שיהיה SSD, השאלה אם מספיק 256 ג'יגה, למשל, או שעדיף גם SSD וגם HDD ( אני אוגר די הרבה סרטים לצורך העבודה ). כיום ה HDD שיש לי הוא 500 ג'יגה והמחשב מלא, ז"א שאני אצטרך יותר מ500... תקציב…

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. לדוגמא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=936532

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.