עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מבקש את עצתכם לגבי איזה דגם נייד הכי כדאי והכי משתלם לקנות בארה"ב. המטרות הכלליות שיהיה קודם כל משתלם (אם צריך לחרוג קצת מהתקציב כדי להגיע לדגם הכי משתלם זה בסדר). לאחר מכן, דגש על קל ודק ושיחזיק מעמד. מטרת המחשב היא לעבודה משרדית ולתכנות אך יש אופציה שאפתח כמה ישומי אופיס במקביל ואשתמש ביותר מ word ואקסל (visio, power point וכו') בכל מקרה חשוב שלא יהיה איטי גם כשיותקן עליו windows 7. גודל מסך: לא מקובע על גודל מסך ספציפי. יהיה עדיף אם יהיה לו קישור בלוטות' וחיבור HDMI. אני לא יודע כמה צורב DVD מייקר ויש לי מחשב בייתי עם צורב DVD אבל אם זה מגיע בעלות שולית אז אעדיף להכניס (אלא אם כן זה בא על חשבון ביצועים) עדיף שתהיה אחריות בארץ. עדיף HP או Lenovo, נשמע שאיתם אפשר ל…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  2. שלום לכולם. אני צריך המלצה למפרט בעיקר למשחקים כבדים לOC מכובד ככל האפשר ולעריכה וקידוד סרטים. אין צורך בשום ציוד היקפי. התקציב הוא 10000, אפשרות קנייה רק מזיגזג ומנועה (העדפה לזיגזג) תודה מראש Install

• 54 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by firebirdrc,

חבר שלי שלא מבין כלום במחשבים הלך לקבל הצעה מחנות (שבכוונה לא אזכיר את שמה) וקיבל את ההצעה הבאה: מה דעתכם על ההצעה איך אפשר לשפר אותה ההצעה נראית לי מופרעת לחלוטין קבלו: 1כמות מוצרים סה"כ 1 Thermaltake Kandalf LCS Super Tower with Window - BLACK 1,751.52ש"ח 1 Intel Core 2 Duo 6750 - 2.66 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,029.00ש"ח 2 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original 433.19ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3P (P35) - ATX 770.88ש"ח 1 GIGABYTE GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - PCX - retail 1,918.78ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 444.07ש"ח 1 PIONEER DVR-212BKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 193.05ש"ח 1 ASUS X18 DVD (E818A) WHITE/BLACK -SATA 114.79ש"ח 1 התקנת רכיבים/בד…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eey,

טוב, אני ממש לפני הזמנת המחשב הזה שהרכבתי דרך פלונטר. 1. רק רציתי לשאול אם יש הערות כלשהן על התאימות של הרכיבים יחד. 2. לגבי הזיכרון- לא ידעתי כל כך מה לבחור- האם זו בחירה טובה או שכדאי להחליף? אני בגבול העליון של התקציב אז לא משהו יותר מדי יקר, 3. דבר נוסף לגבי הזיכרון ראם: אם ארצה בעתיד להוסיף זיכרון נוסף- אני אוכל להוסיף איזה זיכרון שאני רוצה או שאהיה חייב לקנות אחד זהה לזה שיש לי כבר. (אני שואל כי אמרו לי ש4GB זה אולי מעט מדי). לגבי כמות הזיכרון בSSD,יש לי כונן קשיח רגיל מהמחשב הישן שיחובר גם הוא למחשב הזה. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - BX80646I54590 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Lilach35,

שלום חברים, אני חדשה דנדשה בתחום המחשבים, ואהיתי שמחה אם תוכלו להסביר לגבי מספר מושגים שנתקלתי במפרטים של ניידים, שאני מנסה להבין??? מהו FPR? מהו? BT? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by אורי סלמן,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא לחסוך להשים את כל מה שהכי שווה בסכום שביקשתי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג עד 500 שקל זאת אומרת עד 4000 שקל במידה וה500 שקל האלה ישפרו בצורה משמעותית את המפרט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 Far cry 4 COD Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע -לאילו הגדרות גר…

7. Started by djgoose,

הייי מקווה שזה המקום הנכון לבקש עזרה בעניין מחפש דרייברים ל-HDD sata לנייד ‏RD510-K.AD23E T5800 2.0GHz המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה כלומר free dos ולא מצאתי שום אתר אשר מספק את הדרייבר הנ"ל כולל האתר של LG הדרייבר ישמש להתקנת XP (חוקי) מכיוון שההתקנה כרגע לא מזהה את הכונן הקשיח. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Yuvalpitluk,

אני רוצה לקנות מחשב גיימינג חדש. בקשר למעבד , מה עדיף i5 או i7? ואיזה דגם? בקשר לכרטיס מסך nividia gtx 760 יספיק או חייבים nividia gtx 970 ? ושאלה פחות קשורה, האם דיסק SSD חובה? לא מספיק כונן קשיח?

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by orirafael,

היי, אנחנו רוצים לקנות תחנת עבודה עם GPU חזק. המוצר שאנחנו מפתחים מסתמך מאד על עבודה ב-GPU. מפרט: 6-8 ליבות, 16-32 ג'יגה זיכרון, 256 ג'יגה SSD. יהיה נחמד אם יהיה אפשרי להוסיף בהמשך עוד כרטיסי GPU ולא נהיה חסומים בכרטיס אחד. אנחנו חשבנו לקנות את ה-GPU הבא אבל נשמח להצעות נוספות: http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-titan-black אין צורך במערכת הפעלה. אנחנו מחפשים אספקה מיידית ככל האפשר אז רק ספקים ישראלים. תודה תודה תודה לכם

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by ashbit_q,

יש לי מארז ואני מעוניין במעבדים החדשים של אינטל כך שצריך להחליף זכרונות ל ddr3 וגם הכרטיס מסך לא מתפקד כך שהדברים הבאים מתחשבים, המארז הוא 6a 21 series hec תחפשו תמונה יש בגוגל , המחשב מיועד למשחקים נטו, מסך 26 אינצ' סמסונג, ברזולוציה 1900X1200 (מחפש את מירב הביצועים) ושיחזיק מעמד לשנתיים הבאות בכבוד, ספק (הציעו לי סיסוניק 550 וואט) 370 ש"ח מעבד לוח אם זכרונות (רק לחשבן לסכום אין הרבה תחרות קינגסטון X2 2גיגה וזהוא)510 ש"ח כ' מסך (עדיפות g forec nvida ) ירד 880 ש"ח (אם תמצאו יותר זול ויותר טוב הרי זה משובח) כעת נשאר 2320 ש"ח. אם נראה לכם שיש לחכות עד כחצי שנה ואז רוב הסיכוים שיהיה הורדת מחירים משמעותית נא להגיד בבקשה ותודה מראש! אני מקווה שלא עשיתי בלאגן ושיבינו אותי סליחה…

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by ITIsahsaITI,

מפרט המחשב: מעבד: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם: לוח אם MSI 1GLAN X58 PRO-E7.1 כרטיס מסך של: amd radeon r9 200 series MSI ספק כוח: IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN RAM:9 gb מה להוסיף? מה להחליף עם צריך ? עד כמה המפרט טוב? בשביל משחקי מחשב.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by TPack,

שלום לכולם, לפני שדרוג המחשב אשמח לעזרה והמלצות. הרעיון הוא להשתמש בכמה רכיבים חדשים שנקנו לאחרונה ובעזרתם לבנות מערכת חדשה להלן הרכיבים הקיימים שיועברו למערכת החדשה: כ.מסך Geforce 8800GT זכרון 2*1024 OCZ 667Mhz ספק Corsair 450W HD WD 500GB המטרה: בניית מערכת שתתאים למשחקים ברמה גבוהה, צפייה בסרטים HD ושימוש בסיסי בתוכנות. התקציב: 4000 ש"ח הערות: חיבור Firewire מבוקש, Overclocking עתידי צפוי מפרט ראשוני שבניתי (ממידע שאספתי פה): מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤987 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם ASUS P5QL-E ¤599 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤155 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  13. אני מחפש מחשב ללימודים שיוכל להריץ VISUAL STUDIO וכו' ובנוסף לא יהיה מסורבל מדי, תקציב - 4.5k. חייב להיות בו : 13.3 i5 לפחות 4GB RAM יציאת HDMI כונן DVD! (המחשבים של דל באים בלי?) בנוסף עדיפות לדל או לנובו. יש למישהו רעיון? תודה,

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  14. מעבד I7 860 . לוח אם Gigabyte P55M- UD - 2 + גוף קירור scythe mugen 2 rev b כמה שווים החלקים האלה למכירה ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא משנהמהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 5000-6000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 שקל יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה חברת המחשב הניד המועדפת: MSI .ASUS .TOSHIBA מערכת הפעלה מועדפת: Widows 7גודל כונן קשיח מועדף: 500-750 GB לא חייב אפשר גם פחות משקל הנייד המועדף: שלא יהיה מאוד כבד, רגיל. גודל הצג: 15.6 אם יש ב 17 ויותר אז עדיףזמן סוללה רצוי: לא משנהצבע המחשב הרצוי: שחוראפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? (\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל איזה איכות אתם רוצים שהמחשב יריץ אותו: battlefield 3…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן, אני רוצה לקנות השבוע מחשב למשחקים לבית. התקציב הוא דיי גמיש והוא בים 3500 - 4000. אני רוצה שהמחשב יחזיק ליחסית הרבה זמן. לא צריך רמקולים, עכבר, מקלדת, מסך או כל ציוד היקפי אחר. אם חסר מידע אז תגידו ואני אוסיף. תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by FoxMaster,

הנה המפרט שקניתי: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 רק עם מארז של TEMPEST ללא תוספת תשלום. המחשב מיועד למשחקים ללא OC השקט והעיצוב לא היו חשובים מה אתם חושבים? הייתי יכול להרכיב מחשב יותר טוב ב 3.4K כולל בניה?

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש. המטרה לקנות מחשב איכותי שמתאים לצרכים שלי עם תקציב המינמלי ביותר הנדרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, כמדיה סנטר, לעריכת וידאו ביתית לעתים, למשחקים ולתכנות(סטודנט למדעי המחשב). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- המחשב ישמש להרצת משחקים בכ-100 שעות בשנה. משחק עתידי שהמחשב ידרש להריץ אותו יהיה כנראה gta v, בנוסף למשחקי אסטרטגיה איכותיים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב- עד 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. אהלן, חבר ביקש ממני המלצה למחשב נייד, ומכיוון שאני לא מבין במחשבים ניידים אז נתתי לו לענות על השאלון שבדביק ואבקש את עזרתכם. *מטרות המחשב- חיבור מרחוק למשרד, גלישה באינטרנט *גודל המסך- גדול *משקל רצוי- לא צריך קל במיוחד *האם נדרש זמן סוללה ארוך- צריך שיהיו כמה שעות טובות של עבודה כי אני לא תמיד על יד חשמל. *האם יש צורך ביציאות מיוחדות- חיבור לרשת *בלוטות'- לא *כונן DVD/CD צורב- כן *BluRay- לא *האם נדרשת אחריות בינ"ל- נדרשת אחריות כלשהי, לא צריך בינלאומית. *האם להכניס רישיון למערכת הפעלה בתקציב- כן *האם יש העדפה לחברה כלשהי- רק שיהיה משהו מוכר *תקציב- סביר, לא יודע מה המחירים. תודה רבה לעוזרים, אריאל.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  20. Started by Albetron,

אני מבקש מפרט ב7 וחצי ללא ציוד היקפי..עם הכרטיס 3870x2

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  21. המחשב יהיה מיועד לאינטרנט ומשחקים קלים כמו WARCRAFT 3,STARWAR JEDI KNIGHT

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by amir321,

שלום, יש לי מחשב ישן כ-6 שנים וכרגע הוא בשלבי גסיסה והייתי מעוניין להחליפו. רציתי להדגיש שעשיתי קצת בירורים ואני חסיד יותר של intel ולא AMD (מה שכן עובדים ב-32nm ו-73W ב-I3 ו-I5 שביניהם אני מתלבט) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית,אינטרנט,קידוד וידאו (לפעמים),משחקים פשוטים.צפייה בסרטים (גם HD). יש לי מסך 22 אינץ של fullhd samsung דגם-2333HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=ה…

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  23. אהלן חברים, אני חדש פה, מצטער אם אני לא פועל לפי טופס או משהו פשוט זה למטרת שדרוג, במידה וצריך טופס בשביל להשאיר את האשכול בגדר החוקים-אערוך בשמחה. המפרט הנוכחי שלי כבר בן 5 שנים +- והוא מתחיל להראות אותות שהוא רוצה להתחדש . המפרט הנוכחי הוא: Amd phenom II x4 3.0hz 940 A790X-DS4 AM2+, 790X, DDR2 1066, PCI-E, ATI CrossFireX 2x2GB OCZ Reaper 1066 HPC Edition Dual Channel Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E WD ‏500GB 7200RPM, 16MB‎ ‏SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata‎ ‏3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black (No PSU)‎ Enermax ‏MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan‎ מסך 24" DELL U2412M IPS 16:10 אני רוצה לשדרג אותו מכמה סיבות- ה 4870 לא ממש סו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by asi369,

מפרטים: מה כדאי לי לקנות???? Hp pavilion dv5 1190 חנות: ksp מעבד ‎Intel® Core2 Duo Processor T9400, 6MB L2 Cache, 2.53GHz, 1066MHz FSB זיכרון ‎4096 MB (2 x 2048MB), Up to 8 GB‎ כונן קשיח ‎320 GB (5400 מסך ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800 כרטיס מסך ‎NVIDIA GeForce 9600M GT, Up to 1791 MB (512 MB dedicated כונן אופטי ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ רמקולים ‎Altec Lansing speakers‎ תקשואת אלחוטית ‎802.11b/g WLAN‎ Bluetooth‎ קורא כרטיסים ‎5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or ‎ מערכת הפעלה ‎Genuine Windo…

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול מלא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח יותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש כללי כגון: משחקים,סרטי HD,מוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920x1080p * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?אין כרגע * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי …

• 8 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.