עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב הם צורב וdvd, ללא ציוד היקפי, זכרון של 120 מ"ב, 512 ראם, ללא מסך. יעוד: תכנות, קצת משחקים - אין צרוך להשקיע הרבה בכרטיס מסך, הורדות, סרטים וכו'. כסף: באזור ה-3000 ש"ח אפשר חריגה של 300 ש"ח. תודה

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  3. התקציב: 4,000 ש"ח. (גמיש גם ליותר וגם לפחות) הרצון: מחשב חזק ומחוזק! עמיד בסרטים משחקים וכל דבר שיכול להקרא היום "גדול", לעריכות סרטים לקולנוע בייתי. שאני ישאר מרוצה עליו הרבה זמן! המפרט הרצוי: מעבד (חזק!) קירור למעבד: שקט ואמין לוח אם (תומך USB 3.0, SATA 3) שיהיה חזק זכרונות: 4G DDR3 1333 (X2) ספק כוח: איך שבאלכם כונן קשיח: 1T שיהיה מהיר כרטיס מסך: שיריץ משחקים כבדים, HD רצוי עם 2 יציאות HD. אחד ג'יגה בייט כרטיס קול אם אין כרטיס קול מספיק טוב על הלוח אם. כרטיס טלויזיה, DVB מובנה + כמה אפשרויות מעניינות צורב כל מה שלא ציינתי לא צריך תודה רבה רבה לכם, אביעד.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  4. 4,490.00 ש'ח + אני מוסיף עוד 512 שיש לי כבר (ככה שיהיה לי 1G) המחשב נועד למשחקים כבדים וחדשים עם FPS שיהיה טוב, עבודה באינטרנט, עבודות גראפיות (פוטושופ) זה באמת יתאים לי? ^^ אני לא חושב חח, פשוט חבר של אבא שלי (טכנאי מחשבים) הוא הציע לי

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  5. שלום, אשמח לעזרה לגבי מפרט למחשב רב תכליתי כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) המחשב צריך להיות אמין מבחינת רכיבים (הולך לשכנה שלי ואין לי כוח שתתקשר כל רגע ) מבחינת מסך שיהיה מסך רחב שנכנס בתקציב ומקלדת עכבר אלחוטי פשוטים וכמו כן גם רמקולים. ולתקציב התקציב צריך להיות עד 2500 ש"ח אם ממש ממש הכרחי 3000 ש"ח גג. אהה ועוד תנאי חייב להיות מהחנות RSM... תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by ban26,

נתוני המחשב: לוח אם- asus p5wb2 premium כרטיס מסך- nVIDIA GeForce 6600 GT Leadtek WinFast PX6600 GT ספק כוח- Enermax 485W מעבד- Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz זיכרונות: 512 - DDR2-667 Corsair CM2X512-5400C4*2 מסך: LG -1730S התקציב הוא :2400 ש"ח השימושים שלי : סרטים ולגבי משחקים אני רוב הזמן על WOW (מדי פעם c&c3 pes6) השאלה שלי : מה עדיף לשדרג . האם להחליף את המסך הקיים ל- Dell2007wfp או כרטיס מסך חדש שיתאים למערכת הקיימת. או כל רעיון אחר (רק נראה שרעיון אחר יעלה לי יותר מדי $$$ )

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by b_snir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ברמת PS ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). SAMSUNG 2333T -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by boy toy,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD NVME 2280 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מ…

9. Started by itaysk,

שלום, אני עומד לפני רכישת מחשב חדש. קראתי את המדריך שלכם למעבדים (זה שנמצא בסטיקי) והוא עזר לי מאוד לעשות סדר במונחים. עם זאת, קיבלתי הרבה הצעות למחשבים עם מעבד T4xx, ולא ראיתי התייחסות אליו במדריך. ראיתי באתר של אינטל שהוא מיוצר ב 45nm שזה אומר יותר חדש ממרום.. אני צודק? האם זה אומר שהוא Penryn? תודה, איתי.

10. שלום אני צריך לקנות מחשב נייד לצרכי סרטים באיכות HD, לגלישה באנטרנט סקייפ וכאלה...משחקים קלים לא צריך משהו כבד לפי תקציב של 3K מצאתי שהכי משתלם לקנות HP באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode= בעיקר בזכות המעבד i5 שיכול להתעסק עם סרטים בלי בעייה (האם i3 יכול לסחוב סרטי FULL HD??) המסך מתאים לסרטים כאלה? יש המלצות או חסרונות במוצר? אהבתי את ה3 שנים אחריות גם... אם יש הצעות לדברים יותר זולים אני אשמח לשמוע! תודה ולהתראות

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  11. מראש אני אומר רק INTEL בכרטיסי מסך אני לא מבין בכלל עדיף לקנות חברה אחרת? יש הבדלים משמעותיים בין הכרטיס הזה לכרטיס של חברה אחרת? מארזים אין לי מושג מה לקנות לא משנה לי ממש איך הוא נראה רק שיבוא עם ספק טוב (שאני לא אצטרך לקנות בנפרד) תודה מראש לכולם מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1024 לוח אם: ABIT AB9 PRO מחיר: ¤773 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL מחיר: ¤719 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 זיכרון: GEIL 1024MB (512MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 מחיר: ¤683 מארז: COMPUCASE CI-6A19…

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  12. האם סוללה של 6 תאים 48W/HR מספיק טובה? אני שוקל לרכוש את המחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2956 אלא שרק ההספק סוללה מפחיד אותי מכיוון שבזה אין לי מושג...

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by xoerk,

הי, אני מחפש לבנות מחשב, יש לי כבר כמה חלקים שקניתי (אני בונה אותו לאט.. Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ - HDD G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב- עבודה משרדית, תכני HD,פיתוח, VS2010, Eclipse, Netbean 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. - ציינתי למעלה... 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 9-10 7. האם מתוכנן אוברקלו…

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  14. מה התקציב המקסימאלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ! במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ,עריכה גרפית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: זה נועד לגיימינג אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 , Max Payne 3 , Assassin Creed 3 , GTA V מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך רחב 23' 1920X1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by jcdenton1,

אוקי חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא גם חושב לקנות מחשב נייד (אמרתי לו שלקנות מחשב נייד למשחקים וזה זה טירוף אבל הוא לא מקשיב לי) אקיצר הוא רוצה מפרט של שני מחשבים אחד נייד ואחד שישב לו שם בבית כל מפרט בהגבלה של 6000-7000 ש"ח כולל מסך

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Dorshaer,

שלום חברים, זאת הפעם הראשונה שאני כותב פה בפורום ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends, gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מחפש מפרט ב-3500 שקל טוב למשחקים מבוסס AMD לא צריך צורב

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by bellboy,

יש לי מחשב msi ex400 עם מעבד t5800 שנרכש לפני 4 חודשים ב3400 ש"ח הצעתי למישהו שהוא יקנה לי את המחשב הזה Dell Vostro A840 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm ואני אתן לו את שלי. יתרונות: מסך מט, מותג דל, 3 שנים אחריות, זכרון 800mhz חסרונות: דיסק 160 ג'יגה, אין מצלמה, כרטיס מסך אינטל ואני לא יודע לגבי הזמן סוללה של הדל, אבל בmsi היא מאוד חלשה האם כדאי לי? תודה.

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  19. טוב אז ככה, אחרי שנה שאני לומד וסובל מהמחשב הענתיקה שלי (compaq presario 2100!!!!!!!! מהבר מצווה חחחחח) החלטתי לקנות מחשב נייד חדש. התקציב שלי נורא מוגבל אז בבקשה לא להציע מחשבים מעל 4000, זה אמור להיות מספיק מאוד לצרכים שלי, והצעות של מחשבים יקרים יותר סתם יהיו מיותרות כי אני לא אוכל לקנות אותם.... בנוסף אני גר ברעננה אז החנות הנורמלית היחידה בסביבה היא KSP, אז בבקשה להציע רק משם או מחנות אחרת ברעננה. צרכים - מחשב סטודנט טיפוסי (הרצות של אקליפס, matlab וכו'), ניידות לא כזאת חשובה (לא יפריע לי 15 אינץ'), אמין ובנוי היטב. אני צריך לפחות 250 ג'יגה בדיסק קשיח, ולפחות 2 ג'יגה ראם. עדיף כרטיס מסך לא מובנה, לא כי אני עומד לנסות להריץ פה GTA 4, אלא כדי שלא יגביל אותי בעתיד, ותהי…

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  20. שלום. ברשותי IBM THINKPAD R40 כבר כ5 שנים ועד היום עבד כמו סוס ללא הפסקה.(שימש אותי כמחשב שולחני שעבד 24/7). לאחרונה המאוור התחיל להרעיש, אז פתחתי וסידרתי אותו.באיזשהו שלב הוא חזר להרעיש, אז רציתי לסדר שוב, אך בטעות משכתי החוצה את החיבור הפיזי בין החשמל+חיישן חום ללוח האם.ניסיתי להלחים מחדש, אך ללא הצלחה. המחשב עצמו עובד בסדר גמור, הבעיה היא שללא מאוור אין טעם להתמש במחשב, אחרת הוא יכבה לי אחרי כמה דקות של עבודה בגלל החום. אני עדיין לא בטוח אם אני רוצה לתקן אותו או לקנות אחד חדש. המחשב שירת אותי נאמנה 5 שנים ואפילו מריץ ויסטה ללא קושי(זכרון של 2 גיגה).בגדול כבר השקעתי בו לא מעט(תחנת עגינה, סוללה נוספת, 2 גיגה ראם וכונן קשיח של 80 גיגה) - האם יהיה שווה לתקן(בטח החלפה של לו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by miim17,

אז ככה, ה X31 שלי (תהיה מנוחתו עדן) חווה פגישה לא נעימה עם הריצפה ... ולכן אני מחפש מחשב חדש. השימושים הם בעיקר לתיכנות, אינטרנט ומיילים. בכל אופן זה לא הולך להיות מחשב עיקרי. הביצועים של ה X31 והגודל שלו היו מושלמים, ככה שאני מחפש משהוא בסגנון. יש המלצות ? חשבתי על ה SL300 אבל ראיתי שזו סידרה עם כלכך הרבה תתי דגמים שהלכתי לאיבוד. (או לחילופין- במידה ומישהוא מוכר לוח אם ל X31 אני גם אשמח לדעת..) וכמה אילוצים: מסך מט, שלילה מוחלטת של חברות חדשות (גיג'הבייט,MSI,LG,סמסונג,טושיבה ועוד כל מיני המצאות...) והמשקל כאמור מתחת ל 2.1KG

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  22. שלום יש לי מחשב נייד מסוג DELL 100L שאני מפעיל תמחשב לוקח זמן עד שעולה מראה לי שטוען ואז שגיאה ניסית על SAFE MODE ואז הראה לי תשגיאה הזאת " מצורף תמונה" ... אשמח מאוד לקבל פתרנות ......... תודה מראש.[ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  23. אני צריך מחשב כולל הכל (המחשב עצמו, מסך 19 דק, ורמקולים מקלדת עכבר סבירים) ב 4300 שקל למשחקים וכאלה בניתי בינתיים אחד בעצמי, אשמח לתגובות: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ¤581 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms ¤1118 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤879 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤382 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N X18 - SATA - BLACK ¤135 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤237 מארז: COMPUCASE 6A19 + HEC 400TRT ¤377 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤114 רמקולים ואוזניות: CREATIVE …

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by PashutKohav,

כותרת, בלי ציוד, רק המחשב עצמו ללא מסך, מ-0 עד מארז.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שאלה אחרונה לפני שאני קונה את המפרט האם הספק שיש בתוך המפרט יחזיק את המערכת הזאתי 687.23 לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX 1,009.56 זכרון מבית TWINMOS בגודל 512MB DDR 400MHZ X2 784.53 דיסק קשיח WD 200GB 7200 RPm 8MB Buffer Serial ATA 225.02 צורב ASUS 52X32X52 2 MB BUFFER שחור 2,554.30 כרטיס מסך מבית ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB 55.00 כונן 1.44 שחור 328.41 ספק כוח למארז Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN 139.88 סט מקלדת מייקרוסופט שחורה + עכבר אופטי שחור יפהיפיים 98.52 סי די רום EPO במהירות X56 בצבע שחור 130.00 בניית מחשב 1,085.58 מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX 374.59 מארז מדגם CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 קיים ב 3 צבעים …

• 6 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.