ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי מחשב נייד Acer aspire. האחריות עומדת להגמר בעוד מספר ימים, הייתי רוצה לדעת אם קיימת אפשרות להאריך אחריות? (אם זה אפשרי בכלל) תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
משחקים כבדים במיוחד כמו battelefield 3 dirt 3 וכל המשחקים החדשים שהמחשב יריץ אותם בלי בעיות ועל הרזולוזיה הגבוהה ביותר עד כמה שאפשר תקציב של 5-5 וחצי אלף שקל תודה לעוזרים, את כל הציוד ההיקפי לא צריך. המחשב מחובר למערכת קולנוע ביתית אז צריך כרטיס קול 5.1 טוב
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
ואם הוא מקבל מהUSB השאלה האם זה יכול לפגוע בספק או להעמיס עליו יותר מדי שהרי לא תוכנן מלכתחילה לרכיה הזה של מאוורר חיצוני . כמו כן רציתי לדעת האם שימוש בנייד למשחקים בינוני כבד , יכול לגרום להחלשות של המחשב לאורך זמן , בגלל התחממות למשל, ולקיצור משמעותי בחיי המחשב ?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן, לא ידעתי לאן זה שייך פה או לגאדג'טים...כי זה פה ופה. ראיתי את הביקורת http://www.gadgety.co.il/17986/%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94-eee-pad-transformer-%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98-%D7%94-honeycomb-%D7%94%D7%A8/#more-17986 ואני חייב לציין שפשוט נדלקתי בכל אופן....מוצא חן בעיני העובדה שזה גם מקלדת , כי לדעתי אין טעם להחזיק גם לאפטופ וגם טאבלט. השאלה - האם יש תחליף מכיוון הPC בנושא ? האם כבר יצא המכשיר של מוטורולה שבתור טאבלט הוא עובד על ANDROID וכשמחברים למקלדת הוא הופך לWINDOWS ? שאלה נוספת היא - אני רוצה לאפטופ ללימודים - בתור מחברת. האם יש תוכנה מקבילה לWORD לANDROID שתומ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל מי שרוצה לשאול שאלות ולקבל תשובות מקצועיות על תיקון מחשבים ניידים ברמת רכיב ,כרטיסי מסך,טעינה וכו, אשמח. החלפת רכיבי BGA על הלוח הוא עסק מסובך מאד וללא ידע נסיןו וציוד לא יהיה ניתן לבצע את הלוח.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך מפרט לעריכת תלת מימד לחבר. הוא משתמש בתוכנות הבאות: maya solidworks 3dmax mastercan (משהו כזה) אני צריך מפרט בתקציב של עד 4000 ש"ח, לא כולל ציוד היקפי. אשמח גם להצעה נפרדת ל2 מסכי 23-24" שיתאימו לעבודה כזאת. המפרט שאני חשבתי עליו הוא I5 2500, 4GB DDR3, 1TB F3, אני חלוק בנוגע לכרטיס מסך חשבתי על GTX460 של גיגהבייט הוא נראה גם שיש לו קירור איכותי, מארז אנטק 2 האנדרד או משהו בסנגון עם איוורור ראוי היות והמחשב הולך לרנדר המון, וספק של קוריסר 650 כך שאם הוא ירצה הוא יוכל להוסיף כרטיס נוסף או משהו דומה. מה דעתכם? אני חלוק בכרטיס מסך ובספק, האם לקחת כרטיס חזק יותר?אחר? הספק הוא כרגע אוברקיל, האם יש יתרון בSLI לסוג העבודה שהוא רוצה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לשדרג את המחשב שלי. השימושים העיקריים שלי הם צפייה בסרטי HD, אינטרנט, אופיס וכדומה. בלי משחקים בכלל. מחפש משהו שיחזיק לי את זה לכמה שנים הקרובות. אני צריך: מעבד(עדיפות לאינטל), לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך (אפשר גם משולב בלוח אם \ מעבד), צורב DVD וספק כוח. לא צריך: מארז, כונן קשיח, ציוד היקפי כלשהו. עדיפות לחלקים שקטים בגלל שהמחשב אצלי בחדר. תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
"עריכה גרפית" - פוטושופ ואיןדיזיין חצי מקצועי. עיצוב ועימוד, לא נסים נפלאות. אה, ואופיס. ואינטרנט וזה. המחשב יהיה בפינת עבודה ליד המרפסת ככה שהשקט לא קריטי, וממילא לא מדובר ברכיבים חזקים במיוחד. חשוב לציין שהמחשב צפוי להתמודד עם סביבה די מאובקת. שום אוברקלוק. אני מניח שנקנה ב-RSM (ובהזדמנות זו, מישהו רוצה להמליץ על / להזהיר מפני Terr@tec / Octave בצפון ת"א?) לא מתוכנן שדרוג קריטי בעתיד, מלבד אולי זכרון. זו אחת ההתלבטויות שלי (יפורט בהמשך). אז מה תכננתי? Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪590 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 MSI H61M-E23 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪326 http://www.rsm.co.il/product.aspx…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חזק (ללא מסך וציוד היקפי) לטובת משחקים כבדים בתקציב של 5000 ש"ח זהו סתם איזהשהו מפרט שבניתי ורציתי לשמוע מה יש לכם להגיד עליו? במיוחד האם מבחינת התאימות בין הרכיבים הוא בסדר? אין איזה שהוא צוואר בקבוק? [table][tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 945 [/td] [td] 945 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, …
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך נשבר(השאר עובד), רציתי לדעת כמה אמור לעלות התיקון? האם זהו מסך LED? האם אוכל להתקין רגיל במקום LED וההיפך? אשמח אם תכלו להמליץ לי על חנות אמינה בדרום. תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
OK לפני שנתחיל קצת רקע אחי עובד ב AMD ATI קנדה ובעקבות זאת כל מחשב שאני אקנה שהוא מבוסס על מעבד שלהם או כרטיס מסך שלהם יקבל 15 אחוז החזר מזומן לעו"ש שלי ( בהנחה שהוא לא עובר את ה 500 דולר ) ובמידה ואני קונה מערכת מבוססת עם שניהם אז יש לי החזר של 25 אחוז (בהנחה שהמעבד לא עובר את ה 500 דולר והכרטיס לא עובר את 500 דולר ) נ.ב זה מתייחס אח ורק לסדרות החדשות ביותר למשל כרטיס HD5XXXX כבר לא יקבל הנחה כי יש סידרה חדשה יותר כנ"ל למעבד טוב החלטתי לקנות בחודש חודשיים הקרובים מחשב וההתלבטויות הן 1) העים בכלל שווה לקנות מהם בהתחשב בהנחה 2) במידה וכן איזה מעבד וכרטיס מסך שווה להביא שלא יעברו את ה 500 דולר האחד דגשים נוספים המעבד צריך להיות בעל 4 ליבות או יותר מהסידרה החדשה בלבד …
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה רבה ! לאחרונה ביקשתי מפרט לhtpc , ועכשיו אני מבין שאני כנראה לא זקוק לכך. בסלון אשתמש בפלייסטיישן כסטרימר ולמעשה אקנה מחשב חדש שיעשה את העיבוד וישלח אותו לפלייסטישן וככה אוכל להרוויח מחשב חדש שעדיין ימלא את הצרכים שלי בנושא הסרטים. מה דעתכם ? התקציב שלי הוא 2000 - 2500 ללא מסך. אני ממש איבדתי את הצפון מכל המבחר , i3 ? x3 ? i5 ? בנוסף - האם אני צריך כרטיס מסך ? המשחק הכי כבד שאני אשחק נראה לי אהיה קאונטר - סטרייק , בשביל מה יש סוני ? 8) אך אשמח ליציאת hd מכיוון שגם בחדר יש lcd. בקיצור , אינטל או amd ? ואשמח שאם יש אופציה לשידרוגים בעתיד שתהיה פתוחה , וכן אני פוזל לאינטל כי ראיתי שהביצועים של כולם יותר טובים מamd תודה רבה !! אין עליכם
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. יש מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8+ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8…
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, המחשב שלי כבר בן 4-5 שנים, והגיע הזמן להחליף אותו. אני לא יודע כ"כ על מה ללכת, ואשמח להכוונה. בגדול, אני לא משחק יותר מידי במחשב (בגדול SC2 כשיצא, ושהCAMPAIGN הבא יצא אז אשחק בזה שוב). אבל חוצמזה, אני לא משחק. אני תוכניתן, אז יש לי את כל הvisual studios + אקליפס, נטבינז וכו'. וזהו, בעיקר גולש באינטרנט, ורואה/מוריד סרטים. לגבי אביזרים נלווים, לדעתי אני אחליף רק את המסך שלי, חוצמזה יש הכל. חשבתי גם אם כדאי לקנות לפטופ במקום, ושאני בבית לחבר אותו בתחנת עגינה. זה כדאי? התקציב נגיד עד 4,000. תודה! אריאל.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי עליו וינדוס 7 (קודם היה מותקן ויסטה) הבעיה שלי היא עם התקנת מודם סלולארי (mobilink lite) של פלאפון. אני לא מצליח להתקין אותו. המחשב מזהה אותו, מתחיל את ההתקנה אולם מפסיק באמצע ורושם שגיאה, שאומרת שהוא לא הותקן כמו שצריך ולנסות להתקין שוב. ניסיתי להיכנס לאתר של DELL ולנסות להוריד דרייבר מתאים (אולי הבעיה היא עם דרייבר חסר...) בכל מקרה לא מצאתי מה אמור לפתור את הבעיה הזו. בבקשה עזרתכם... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בכרטיס מסך פופולארי , לפעמים יש הרבה תוצאות למשחק מסוים ובהנחה שהם מקבלים את התוצאות מאנשים שונים רואים פער די רציני בין התוצאה הנמוכה לגבוהה, באותו משחק. מישהו יודע בדיוק איך ועל סמך מה הם מקבלים ואוספים את התוצאות ? לדוגמא http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html הממוצע CoD Modern Warfare 2 (2009) ~ 42 fps אבל התוצאות נעו בין 36 ל כמעט 57 !!!!! ברזולוציות הגבוהות כמובן (לא הבנתי מה זה רמת פירוט גבוהה???) האם זה תלוי בדגם של המעבד הראשי (התוצאות עם המעבד שמופיעות פה , הופיעו רק עם ה"העתק-הדבק" שלי לפורום, או בהקשה נפרדת על כל תוצאה ירוקה של תוצאת מבחן למשחק) ??? אז עדיין לא ברור אם התוצאות מתקבלות מגורם אחד אובייקטיבי או כמה אנשים ? high: 36…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם היום אפשר לקנות בשקט ניידים עם מעבדי סנדי ולצפות לשנים של פעולה טובה או שעדיין יש חשש שהתיקון סיליקון שבוצע יכול לעורר בעיות בשנים הבאות ? http://www.intel.com/consumer/products/processors/chipset.htm החשש שלי כרגע הוא בעיקר לניידים עם לוח אם 65 ו 67. בתשובה השניה שם מצוין כי " mobile systems using the Intel® HM67 and HM65 may be affected by this issue" איפה ניתן לראות פירוט מלא של דגמי לוחות אם למחשבי DELL ASUS ?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב של HP עם I3 350M והמאיץ המובנה בו לפי האתר של אינטל התדר המקסימלי של המאיץ גרפי הזה הוא 667 MHZ אבל אצלי הוא נע בין 360 במנוחה ל507 במאמץ למה זה לא מגיע ל667? היה נחמד לקבל עוד כמה FPS במשחקים
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה דרך בסט ביי באינטרנט. המחשב מגיע מלנובו עם דיסק קשיח ברירת מחדל 500GB 5400RPM. המחשב עוד לא הגיע לביתי אבל בדקתי את האפשרות לשדרג לו את הכונן הקשיח לדגם אחר בעל מהירות סיבוב של 7200RPM. חשבתי שאולי אצליח לשדרג דרך מעבדת שירות שלהם וככה להימנע מתשלום כפול. טעיתי, ב סי פי אמ שנותנת להם שירות בתל אביב אין כונן מעל 320 מגה בייט בכלל.. התקשרתי לקיי.אס.פי לשאול אותם. יש להם את אותו הדגם, רק ב 185 יותר יקר ממה שקניתי אותו. שם אמרו לי שהם לא משדרגים, אפילו לא למחשבים שניקנו אצלם. האם ידוע לכם על מקום באזור תל אביב שניתן לבצע שידרוג כזה, חדש בחדש? שאלה נוספת, האם יש היגיון בשידרוג? לרוב אשתמש במחשב כשהוא מחובר לחשמל, ונראה לי שיש הבדל ניכר בפעילות המחשב כשהוינדו…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
Seasonic M12II-620 (SS-620GM) 620W MSI P67A-GD55 (B3) INTEL I5 2500K SСYTHE Mugen 2 (SCMG-2100) MSI PCI-Ex N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC 1024MB GDDR5 (256bit) (880/4200) (2 x DVI, mini HDMI) (N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC) Kingston DDR3-1600 4096MB PC3-12800 HyperX (KHX1600C9D3/4G) את השאר יש לי.. לא רשמתי מחיר כי המחשב לא נקנה בארץ.... אשמח לשמוע הערות
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדרישה היא למחשב 15.6" לסטודנט ממוצע, עדיפות לשמע איכותי קשה קצת למצוא על המחשבים האלה ביקורות אני יודעת שהם ממש חדשים אשמח לשמוע מה אתםיודעים עליהם
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן מחפש לתחדש במחשב שיריץ הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר. כבר ברשותי ספק כח CROSSAIR 950W וברשותי מארז PHANTOM של NZXT. בבקשה אל תמליצו על i5 2500 אלא אם כן יש לכם איזה שכנוע חדש... בעוד נגיד שנה... יהיו משחקים שייתמכו בהייפרטרדניג ואז מה יעשו הI5 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, הרכבתי מפרט לעצמי, רציתי לדעת מה אתם חושבים, תקציב עד 8K הדגש הוא על שקט, קירור אוויר בלבד, מפרט לגיימר, בדרך כלל לא מריץ AA/AF על המקסימום, ברזולוציה 1920x1080. עיקר ההתלבטות שלי כרגע: לוח אם, ספק ומארז. אני סגור שאני רוצה את המעבד הזה.. היום יש לי WD RAPTOR 150GB 10K HLFS, אני חושב להחליף אותו ל OCZ Vertex 3, אני חושש שלא ארגיש בהבדל שיצדיק את הכסף. ASUS P8Z68-V PRO (Z68) - ATX - ASMZ68VP http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15582 כמות: 1 מחיר: 1,190ש"ח ( למזומן:1,154ש"ח ) Intel Core i7 2600K 3.4GHz 8MB LGA1155 - BOX - מעבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14296 כמות: 1 מחיר: 1,520ש"ח ( למזומן:1,474ש"ח…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים! יצרתי להנאתי מפרט בסיסי למחשב שמיועד בעיקר למשחקים והצגת ווידאו ב HD, עם מעט עריכת ווידאו וגרפיקה. השקט לא חשוב לי, אני כן מעוניין בתמיכה בהתקני ה IO החדשים (USB3 ו SATA3, כמובן) אני צריך שכרטיס הקול המובנה שלי ייתן לי 7.1, ואני צריך המון מקום אכסון. אין לי תוכניות לבצע OC (לא עכשיו ולא מאוחר יותר), ואין צורך להשאיר מקום לשדרוג. הנה המפרט שהכנתי, אני אשמח לחוות הדעת שלכם עליו: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]Gainward GeForce GTX 570 Golden Sample 1280MB GDDR5 PCI-E - 1650[table][tr][td][table][tr][td] Intel Core i5-2500 Processor 3.3GHz 6MB Quad Core LGA1155 Box - 969 Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET - 460 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ואם זה שווה את זה אז עד 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: יש לי מסך 22 , ואני משחק משחקי רשת של IJJI וגם קונטר וכאלה על גרפאיקה הכי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?די שקט שלא יהיה טנק או משהו 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-