עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by darkquest,

שלום לכולם ראיתי הצעת מחשב באייבורי ב2200 שקל המחשב מיועד לצפייה בסרטים באיכות 720P עבודה משרדית עבודה על מסך בגודל 22-24" משחקים קצת ועבודה כללית זה המפרט המוצע http://ivory.co.il/product.asp?productid=1311&CatCode=1 אני כנראה אשדרג את כרטיס המסך והזיכרונות בעוד חצי שנה כשיהיה לי כסף, אז אני רוצה מחשב עם בסיס חזק

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת תמונות וסרטים בסיסית, אינטרנט, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אני צריך מפרט למחשב בתקציב של עד 3500ש"ח, עם עדיפות לגלוש מטה. המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות (פוטושופ), כתיבה (וורד), גלישה באינטרנט, האזנה למוזיקה וצפייה בסדרות ובסרטים (HD וכאלה). אם אני אוכל להריץ עליו את Episode 3 שיצא, מה טוב. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במסך. הייתי רוצה לעבוד בעתיד עם מוזיקה - מאמין שכרטיס קול יועיל. צריך כונן דיסקטים בימינו? מאוד חשוב לי נפח איחסון - כמה שיותר, יותר טוב. יש לי כונן קשיח מהמחשב הישן שאני חייב לעביר למחשב החדש. יש לזה חשיבות כלשהי בהרכבת המפרט? לא מתוכנן אוברקלוק. שקט זה חשוב. מאמין שארכוש מערכת הפעלה, אבל נא לא להתחשב בזה מבחינת תקציב. יש צורך בהרכבת המחשב. מניח שאני מעדיף מ-KSP, אבל לחלוטין לא נעול. גר בת"א. מודה מראש על …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף (אפשר חריגה קטנה). 2. מה שימושי המחשב? לימודים, תכנות (Visual studio) ומשחקים פה ושם (בעיקר FPS). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע. אולי OC קל בעתיד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. גר בחיפה. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון…

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by timtamtim21,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לצורך: משחקים -שיוכל לעמוד בהרצה של משחקים די כבדים (CALL OF DUTY החדש לדגומה) אינטרנט הורדות וכ' הוצע לי המפרט הזה במחיר של 3096: Intel Core i5 760 / 1156 Tray Evercool BUFFALLO 775 / 1156 / 1366 / AM2/3 DDR 3 2G/1333 A-DATA Retail WD 500 GB SATA 32 MB Green DVDRW NEC 7260S 24X Black Gigabyte GA-P55-US3L Retail Thermaltake V3 Window Black Logitech Mouse Optical U96 Black USB Logitech KB Deluxe 250 Black USB Seasonic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm Sparkle GT220 1024 SDDR3 128bit HDMI PCI-E Retail האם הוא עומד בדרישות שלי (בייחוד לגבי המעבד,כרטיס המסך,זיכרון וכ'..)? (אני גמיש בלהוסיף עוד כמה מאות שקלים בשביל שדרוגים דברים ספציפיים..) האם המחיר שה…

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  6. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17960 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17961 אני רואה שיש הבדלים בין המעבדים ובין המאיץ הגרפי 520 מול 540. השאלה האם שווה להוסיף 500 שקל או שההבדלים לא מצדיקים את זה?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום אני מעונין לשדרג את המחשב יש לי בערך 2500 שקל פלוס מינוס נראה המפרט הקיים שלי: אינטל p-4 2.4 533 שומר לוח אם של ecs מחליף 256 זכרון ddr 266 ati radeon 9600 pro משאיר 60 gb maxtor משאיר cdrom lg 52 משאיר צורב ימאאה 20x10x40 אם ישאר כסף מחליף מאורר למעבד valcno 7 רועש מדי צריך משהו שקט המחשב הזה משמש למשחקים סרטים ואינטרנט בלי אובר קלוק זהו עכשיו אני מעונין להחליף את הלוח אם ואת הזכרונות ללפחות 512 ddr להוסיף עוד 80-120 גיגה אני רוצה מאורר שקט יותר אני גם רוצה רמקולים טובים 4.1-5.1 ואם ישאר כסף אז צורב חדש והמארז שאני קונה הוא Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) והוא לא כולל ספק אז צריך גם ספק לא משהו גדול נראה לי 300-400 ואט יספיק צריך ע…

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by Dudis,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בלי מסך, מקלדת, רמקולים, ושאר אביזרים. התקציב שלי כרגע הוא 2,000 ש"ח, אבל אני פתוח להצעות חורגות קצת. אני יודע שהתקציב לא גדול אבל אשמח לקבל מחשב חזק שיוכל להריץ משחקים ושאר יישומים כבדים. המחשב שיש לי כרגע; Intel Pentium E2180 2GHz 2GB DDR II WinFast PX8500GT ASUS VENTO A8 Chassis (תמונה) אשמח לקבל הצעות בעניין, תודה מראש. עריכה: בקשר לספק כח, אני לא בטוח איזה ספק כח יש לי, אבל השתמשתי ב-Everest Ultimate Edition, והוצאתי את קובץ המידע, העלתי אותו בתור קובץ טקסט, אולי יש משהו שיוכל לעזור לכם. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  9. המחשבים ישמשו בעיקר לעבודה באופיס+ג'אווה+אינטרנט ומשחקים פשוטים כרגע כמו קאונטר סטרייק וסימס 2. השאלה החשובה ביותר שלי היא האם לדעתכם שווה להוסיף 450 שקל בשביל מעבד ליבה כפולה? האם הביצועים יראו לעין? האם הם שווים את זה? והאם המערכת תיהיה פתוחה יותר לשידרוגים עתידיים? איך החברה ASROCK מבחינת לוחות? אני לא מחפש סופר ביצועים אלה בעיקר אמינות ושקט. כמו כן האם יש מערכת מבוססת אינטל שתיתן את אותה רמת ביצועים באותה רמת מחיר? אני מוכן לקבל המלצה לעוד מפרט שלא יחרוג בשקל אפילו מ3150. אל תתייחסו למארז ולספק אני יודע שהם דפוקים בטח, לא להתייחס גם למקלדת לעכבר ולרמקולים הם לא מעניינים אותי הם פשוט באים כחלק מעיסקה. אני יודע שהמסך מעפן אבל הוא יספיק. מעבדי ?AMD Athlon64 3200+ (s939) …

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by d1v,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיוצאים : COD MOH וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? OC קל בעתיד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אחותי רוצה לקנות מחשב נייד, התקציב הוא 4-4.5K. אני מחפש מחשב חזק, ולא פחות חשוב שתהיה לו אחריות ארוכה. המחשב הנ"ל נראה לי האופציה הטובה ביותר. ‎ CPU‎ ‎Intel Duo Processor T2450 2.0GHz‎‎ ‎ Memory‎ ‎2GB (2X1024MB)‎ ‎ HD‎ ‎120 GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WXGA (1280 x 800)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel® 950GML upto 224MB shared system memory‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Multi Burner‎ ‎ Wireless‎ ‎WiFi 802.11‎ ‎ Bluetooth‎ ‎ Yes‎ ‎ Card Reader‎ ‎Integrated 5-1 Card Reader ‎ ‎ Parallel‎ ‎ No‎ ‎ Serial‎ ‎ No‎ ‎ S-Video Out‎ ‎ Yes‎ ‎ USB‎ ‎ 4XUSB 2.0‎ ‎ RJ-45‎ ‎ Yes‎ ‎ FireWire‎ ‎ Yes‎ ‎ MIC‎ ‎ external microphone-in connector (mono)‎ ‎ Line In/Out‎ ‎ external speakers/headphone‎ ‎ OS‎ ‎Free Dos…

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by avishays,

אני צריך מפרט למחשב עד 5000-5500 כולל מסך שמיועד בעיקר למשחקים כמו כן אשמח להמלצה על חנות - אבל אני חייב אחת שלוקחת שיקים כמו KSP או IVORY תודה

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Intel Core i5 8500 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Gigabyte B360M DS3H Corsair DDR 4 8G 2400 CL14 Vengeance LPX Red (סה"כ 16 ג'יגה ראם) ************** Palit Geforce GTX 1070 Dual 8GB GDDR5 VR Ready Samsung 256GB M.2 SSD NVME - PM981 Seagate HDD 2.0TB 64MB SATA3 Barracuda Corsair Carbide 100R Silent Mid Tower Black ANTEC psu 550W Neo Eco Modular 80+ 4900 ש"ח. ****** ברשותי סלוט נוסף זהה הערות\הארות אחרונות לפני הרכישה? הבנתי שיצא דור חדש של כרטיסים אבל הדדליין שיש לי זה גג עוד 3-4 שבועות ומעדיפים ממש שארכוש אותו בימים הקרובים. תודה רבה על העזרה -------------------------…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by assafy1000,

היי כפי שכתבתי בכותרת-ה-1005HA שברשותי כבר חודשיים וחצי בלי בעיות התחיל לעשות בעיה רצינית. המחשב עובד (כרגע אני כותב איתו), אבל התאורה מתה. זה התחיל אתמול בערב, אין לי מושג ל מה... בהתחלה לא הייתה תאורה, ואז המסך התחיל להבהב, ואחרי שעתיים בערך התאורה חזרה היום בבוקר שוב התאורה מתה. בערב זה חזר משום מה, וכעת כשהדלקתי את המחשב-שוב אין תאורה (מצא לו זמן, שבוע הבא אני מתחיל ללמוד) אני כנראה אשלח אותו לתיקון כי אין מנוס. השאלה היא מה לדעתכם הבעיה, האם אפשר בכל זאת לפתור אותה בלי שליחה למעבדה, והאם לדעתכם האחריות תתפוס בכלל, ובנוסף-עד כמה הבעיה הזו רצינית והפיכה ? המון תודה מראש וסליחה אם יש קצת שגיאות כתיב, אני בקושי רואה את מה שאני כותב.... נ.ב. קרה לי גם עם חיבור לחשמל וגם ב…

15. אהלן, אני מתלבט כרגע בין שני ניידים, vostro 3460 מול thinkpad edge e330, וספציפית יותר שני הדגמים האלו: thinkpad - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22447 vostro - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22795 אחרי הרחבת אחריות ל3 שנים ללנובו, הם יוצאים באותו מחיר. הדל על פניו יותר טוב עם HDD גדול יותר, אפשרות ליותר הרחבת זיכרון בעתיד, מקדלת מוארת וקיום כונן DVD. מצד שני, הלנובו קל יותר בכמעט חצי קילו וזה בעצם הסייג היחיד שלי מהדל. בשורה התחתונה, אני צריך מחשב נוח לכתיבה מרובה (תכנות), וכמה שיותר איכותי מבחינת בניה, שיחזיק לשנתיים-שלוש הקרובות בלי התעסקות מיוחדת (מקסימום הוספת RAM). אני יודע שסדרת הthinkpad הרגילה כזאת, השאלה אם גם הedge שווה משהו. אם יש הצעות לאו…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Majh,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לניתוחי תמונה במחיר שלא יעלה על 6-7000 שח, זה ריאלי? מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-7000 שח, חריגה קלה אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עיבודי תמונות כבדות בתלת מימד Harmony High-Content Imaging and Analysis Software 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים פשוטים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט יחסית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל…

17. שבוע הבא אני הולך לשדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת איזה לוח אם אחי טוב לדעתכם תודה לעונים ;D

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by BloodyW,

היי, יש לי מחשב ישן מ2007 בערך, אני מעוניין לשדרג אותו כדי להריץ את BF3 לפחות על HIGH, אם זה אפשרי. כרגע המשחק רץ על LOW וזה על הפנים. 20-40 FPS. המפרט הנוכחי:GIGABYTE GA-P35C-DS3R, INTEL Q6600, AMD RADEON 4780HD 512MB, 4GB RAM 667MHZ, ENERMAX LIBERTY 500W 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20" 1680X1050 -ל…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by qqaaz,

שלום אני צריך מפרט למחשב לגרפיקאית עד 6000 ש"ח(אפשר טיפה לחרוג) כולל מסך 19-22 אינץ תודה

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי?4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב במלואו, אל להימנע מחריגות רציניות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,סרטים ותכני HD, עבודה משרדית,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מחשב חזק עם דגש שיוכל להריץ משחקים על הגדרות גבוהות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים: משחקי יריות,ספורט - Battlefield,Fifa,NBA. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הג…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by tomerdol,

היי שוב, עזרתם לי ממש עם ההתייעצות הקודמת, אז אני מניח שתוכלו לעזור גם לחבר הנה הדרישות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים ותכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" הוא יהיה רוב הזמן בדירה, אז אני מניח שלא נורא אם יהיה מבריק. יש עדיפות קלה למסך מגע, אבל לא קריטי. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? בסביבות ה - 2.5KG יהיה בסדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילו…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב נייד לחבר. להלו התשובות שלו לשאלון: תקציב: עד 3000 שח עם אפשרות חריגה ל3500 שח. איפה ירכש המחשב - ישראל שימושים: סרטים,סדרות,אינטרנט,קצת פוטושופ ומשחקים קצת כבדים כמו GTA IV גודל מסך: 14-15 אינץ׳ אין עדיפות למבריק/מט זמן סוללה: 6 שעות מקלדת מלאה חובה. יציאות חשובות: hdmi ועדיפות למינימום שלושה חיבורי USB שיהיה WiFi עם קליטה טובה, BT פחות קריטי מבחינת האחסון עדיפות להארד דיסק 1TB יש צורך בכונן אופטי עם עדיפות לבלוריי אבל לא קריטי. חובה שיכלל בתקציב גם מערכת הפעלה ווינדוס 7/8. בתודה מראש על כל המלצה שתינתן

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by ski_farm,

אני קונה מחשב עם הרכיבים הבאים: לוח אם: ASUS P5N-D CPU: Intel® Core2 Duo Desktop Processor E6750 זכרון: 1GB Kingston Value DDR2 800MHz ‎ x2 כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8800GT GV-NX88T512HP אני צריך דעה על מפרט המחשב בנוסף אני צריך המלצות על מארז ,ספק מתח, CDROM DVD. בנוסף אני קונה את המפרט בחברה KSP אם יש דעות על החברה אשמח לשמוע תודה מראש ski_farm

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  24. שלום רב! במסגרת חיפושי אחר מחשב באינטרנט ראיתי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם-ECS P4M890T-M2 עם כרטיס מסך משולבVIA UNICHROME PRO 2D/3D GRAFICS . מעבד-INTEL P-D LGA775 DUAL CORE דגם מעבד 925 . זכרון- 1024M DDR2 533MHZ יצרן לא ידוע!. כוון קשיח-MAXTOR S ATA2 200GB 7200 RPM CACHE-8MB . מארז- ATX 400W 2USB+4USB . כונן תקליטורים-LG DVD RW אחריות ל3 שנים- מחיר למזומן 1500 -האם זה כדאי? כמו כן האם כדאי להוסיף מערכת הפעלה VISTA או להישאר עם WINDOWS HP . מסך דק 19"-איזה כדאי? תודה

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  25. צריך המלצה למחשב בלי מקלדת עכבר צורב דיסקטים הוא למחשקים לא חייב שיהיה שקט במיוחד אבל שלא יהיה רועש מדי לא צריך מערכת הפעלה והרכבה לא אכפת לי OC תחליטו אם כדאי או לא אם זה מעלה את המחיר אז לא אם זה מוריד אז אני לא נגד ומשחקים שיסחוב משחקים חדשים על גבוהה נגיד CRISYS וכל החברים שלו

• 6 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.