ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, קיוויתי שאני אצליח לחכות עד שיגיעו ה-Haswell לארץ אבל נשברתי. המחשב ישמש אותי על בסיס יומיומי בנסיעות(וזה הקו המנחה בקנייה) אבל גם בסביבות של "בית" (אני חייל). אני לא באמת מכיר את הסצינה אז אני אולי לא יודע מה זה נורמטיבי או מה סביר לקבל במחיר הזה. לכן יש דרישות שרשומות בקטן כדי שתדעו היה האידיאל . להלן המחשב שאני מחפש: * מטרות המחשב? תכנות (על כל המשתמע מכך) , גלישה, קריאת ספרים, סרטים והרמת מכונה וירטואלית אחת לפחות ואולי משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני מניח שבין 13 לבין 14. מבחינת סוג-כל דבר שאי אפשר לראות בו כשיש מקור אור/ שמש זה רע. אם אין סיכוי שאני אמצא מחשב עם הגודל הזה שעונה לדרישות - בואו נדבר על זה * רזולוציית המסך…
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום רב, בגדול מדובר על מחשב שיעבוד יותר כפורטל גישה - ישנו מחשב נייח גדול ועוצמתי בבית שעליו ישבו התמונות הרלוונטיות ובמחשב הנייד זה יהיה יותר הצגה ללקוח ותיקונים גרפיים ושינויים יתבצעו מרחוק. (אשמח להמלצה על תכונה שמאפשרת את זה בצורה חלקה) כמובן שאם בתקציב הזה יהיה אפשרי לערוך גם תמונות וקבצים גדולים מאסיביים ומורכבים בזריזות ללקוחות גם יהיה נפלא. * מטרות המחשב? תוכנות עיצוב ועריכת תמונה : photoshop ותוכנות CS 6 השונות.... * גודל המסך?14-17 לא קריטי * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 180Gb \ 500GB \…
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים וכו'. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP בפתח תקווה. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? הייתי רוצה שבעתיד תהיה אופציה לשידרוגים קלים, כמו זיכרון.
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש להרכיב מפרט לאחותי (סטודנטית לרפואה). עד היום היה לה מחשב שנקנה ב2009, אם אני זוכר: לוח אם ASUS מעבד Q8400 4 ג'יגה זיכרון בלי כרטיס מסך ייעודי הארד דיסק סטנדרטי את ההארד דיסק היא תעביר למחשב היחד ככה שבזה אפשר לחסוך מבחינת המפרט. יש לה גם מארז (במחשב הישן התקול), אבל הוא די מעאפן (כזה של חברה שמרכיבה מחשבים). אשמח להמלצות על כן למפרט ב-1000-1500 שקל לא כולל הארד דיסק (אבל לדעתי כולל ספק+מארז). תודה רבה לעוזרים! אה, יש להם KSP מרחק הליכה מהבית אז עדיפות גדולה להרכבה משם, שוב תודה.
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, מטרות המחשב? עריכה של תמונות בעיקר. התקציב קצת צפוף אבל אני מעוניין במסך איכותי עד כמה שניתן היות והמטרה שלו זה לערוך תמונות (פוטושופ/לייטרום). ושיצליח "לסחוב" את התוכנות האלו. המון תודה מראש! * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מסך IPS. גודל פחות קריטי. * רזולוציית המסך? IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין הגבלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר נפח. אין צורך בSSD * כונן אופטי? לא בהכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט: Gigabyte GA-G31M-ES2C rev. 1.1 Intel Pentium E5300 (2M Cache, 2.60 GHz, 800 MHz FSB) DDR2 1GB 400GB IDE HDD צורב DVD ספק בסיס של 400W מסך: Lg 19" Flatron L1954SM-PF מפרט AMD: Biostar MCP6P M2+ Ver. 6.x Amd Sempron 64 3400+ SDA3400IAA3CN DDR2 1GB 160GB IDE HDD ספק בסיסי של 400W מסך: Acer 17" AL1717 A
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי בערך 2500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך(אבל לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ! א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 BF4 WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד ! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חש…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצטער על האורך אבי פרופסור באוניברסיטה, וזקוק למחשב משרדי שיאפשר לו גם לבצע חישובים בתוכנות מדעיות, דוגמת 'מתמטיקה' של וולפראם. לצורך כך המלצתי לו על מחשב עם כרטיס גרפי חזק יחסית, דוגמת 7970/280X או GTX760/770. כרפרנס, לקחנו את המפרט (שלא-עודכן-כבר-כמעט-שנה, מה-באמת-קורה-עם-זה?) שבקישור- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137632 מכיוון שהמחשב נקנה מתקציב אוניברסיטאי (של המחלקה שלו, לא קשור לIT והרכש הרגיל שלהם), הוא יכול לעבוד רק עם קבוצה קטנה של חנויות, ורובן כלל לא ענו (להבנתי) להצעה ששלח (אתם לא צריכים לעיין יותר מדי ולצחוק על אי ההתאמה של המארז לכרטיס מסך, זה היה סתם בתור נקודת מוצא, ולפני שקראתי ועיינתי קצת בפורום).. בקיצור, הנה ההצעה שהוא קיבל: (…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב די פשוט, רצוי בכמה שפחות כסף. שימושיו העיקריים של המחשב: אינטרנט, הורדת סרטים, צפייה ישירה בסרטים, פייסבוק, יישומי אופיס ואחסון תמונות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, יישומי אופיס וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט ק…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדגם המדוייק SVS1512U1R, נקנה לפני שנה, אבל קימת ולא היה בשימוש, סתם ישב בבית ללא שימוש, אין אפילו שריטה אחת, הותקן 8.1 PRO ו אופיס 2013, באמת נייד מדהים ביופיו ומשקל קטן ודק: המפרט שלו: משקל: 1.95 קילו מערכת הפעלה: Win 8.1 Pro + Office 2013 Professional Plus מעבד: Intel Core i5 3210M 2.5 Ghz; Turbo Boost 3.1 Ghz כרטיסי מסך: GeForce GT 640M LE ; HD Graphics 4000 swichable, 2GB GDDR קורא כרטיס זיכרון: SD XC, SD HC, SD, MS PRO-HG Duo, MS Duo, MS MagicGate דיסק קשיח: 500GB 5400RPM זיכרון: 4GB DDR3 צורב: DVD-RW Double Layer מצלמת רשת: 1.3M מסך: 15.5 LED 1080P נראה מבריק, אבל פחות ממסכים מבריקים שראיתי. חיבוריות רשת, LAN 10/100, WLAN 801.11N, BT 4.0, N300 חיבורים: 2XUSB3, 1XU…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, לאחי בן ה-13 יש מחשב עם AND 4400 כפול ליבה, 2GB זיכרון DDR2 וכ.מסך 8600GT. כל זה מונע ע"י ספק לא רע של FSP עם 300W. הוא טוען שמשחק כמו Blacklight לא רץ לו חלק. מאחר ואין לנו כ"כ תקציב למחשב חדש שעולה לערך 2500 ש"ח חשבתי לראות אם כדאי ואפשר לשדרג. הלוח אם הקיים הוא M61PME-S2 ולו רק שני סלוטים לזיכרון לכן אצטרך להחליף לשני סטיקים של 2GB כ"א - ראיתי שזה בסביבות 350 ש"ח. השאלה היא איזה כ.מסך יהווה שדרוג יחסית רציני ל-8600GT הקיים שלו, יכנס בתקציב של 350 ש"ח לערך וגם יתאים לספק הלא חזק מאוד שיש לנו - 300W כאמור. אשמח לשמוע כדאיות של העניין ובמידה וכן - הצעות קונקרטיות. תודה! נ.ב. אין זה משנה מאיזו חנות מדובר, אין בעיה להזמין את החלקים באינטרנט
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 *** א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל *** ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים *** א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). *** ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ******* -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WD/BF4 משחקים חדשים בסגנון ******* -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD ******* -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום חברים! לאחר חיפוש מעמיק מצאתי את הנייד הזה: http://ksp.co.il/?uin=23332 קודם כל אם מישהו יוכל לפרט לגבי יתרונות/חסרונות מהיכרות עם המחשב אני אשמח (אין לי מושג האם חיי הסוללה של הנייד הנ"ל נחשבים נמוכים/סטנדרטיים/גבוהים). בנוסף, רציתי לדעת אם אתם יודעים על ניידים אחרים בעלות דומה לזו המצוינת בלינק אך עדיפים על המחשב הנ"ל. הצרכים שלי: 14'' או 13.3'' מעבד חזק ויציב. מאיץ גרפי חזק מספיק. טאצ' (מסך מגע). כדאי חיי סוללה מספיקים. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל עניין של עלות מול תועלת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (רק אם זה הבדל משמעותי). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מחשב ביתי (אינטרנט, אופיס, סרטים) ופיתוח תוכנה מידי פעם (Visual Studio 2013). שורה תחתונה - רוצה מחשב מהיר חלק וחזק, שיחזיק כמה שיותר שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 23 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד חזק לצרכי מחקר. אני משתמשת הרבה בMatlab. מחפשת מעבד i5 ומעלה, RAM של 8G, כונן SSD של 128G. יש לי היום מחשב lenovo L420, אבל הוא היה הרבה בתיקון בזמן האחרון (בן 3 וחצי), חשבתי להחליף חברה. מחפשת משהו עמיד שלא סביר שיכנס הרבה לתיקון, ובכל מקרה- יהיה שירות לקוחות מהיר וטוב. עד 3500 ש"ח. תודה! הילה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA2 , וכל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב. אני מתלבט בין Lenovo ThinkPad Edge E540 ל Lenovo IdeaPad Z510. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24986 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24483 (בשניהם הגדלתי אחריות לשלוש שנים) לשניהם מפרט דומה למדי (אם אקנה את ה IdeaPad, אגדיל לו את הזכרון הפנימי ל 8 GB),. דוקא ל ThinkPad יש הרדיסק קטן יותר, של חצי טרה. וההבדל במחיר הוא 540 ש"ח. שאלותי: א. עד כמה ההבדל בין הסדרות משמעותי ושווה את תוספת המחיר. ב. ל IdeaPad אחריות ב CPM, בעוד של ThinkPad האחריות היא של IBM. זה משנה משהו? ג. ל IdeaPad סוללה של 4 תאים, ואילו ל ThinkPad סוללה של 6 תאים. ניתן להעריך זה בזמן שימוש? (והאם ניתן להגדיל את הסוללה?) תודה רבה! צביקה
-
- 6 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
מחפשת מפרט למחשב לשימושי גרפיקה בעיקר פוטושופ, עריכת וידיאו, ותלת מימד בסיסי. ללא מסך וללא ציוד נלווה. תקציב בסביבות 6000 ש"ח. עובדת עם רזולוציות גבוהות, ריבוי שכבות ומספר תוכנות במקביל. לפי מה שקראתי כאן עד עכשיו: מעבד i7 וחשבתי על 4820k לוח אם ASUS P9X79 מתלבטת איזה דגם יהיה הכי משתלם או Gigabyte X79 UD-5 זכרון G.skill Ripjaws-X 2x8Gb DDR3 1866Mhz PC3-14900 kit CL9-10-9 כרטיס מסך GTX770 Gigabyte או אם דגם אחר נמוך יותר מספיק כונן SSD Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III עם כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III אשמח המלצה למארז, אני התרשמתי מ Thermaltake Urban S31 Snow VP700M6W2N Windows Pro מחברת הרבה ציוד נלווה, סורקים, מצלמ…
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים בפייסבוק. לא מעבר, דברים שנייחים עם כרטיסים מובנים עשו לפני 7 שנים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) גודל, כרגע יש 15.6 שנהרס באספקט 16:10. כל דבר שירגיש גדול מזה באספקט 16:9. אין חשיבות לרזולוציה גבוהה מHDR * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת מהו מחיר הגיוני למסך ולספק הכוח הנ"ל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקר לגיימינג, מסך 23" FULL HD, המשחקים הכי חדשים בשוק, רזולוציה 1080*1920 מיועד להגדרות גבוהות, חיבור HDMI נוסף לטלוויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כרטיס קול חיצוני, אין צורך באחד מושקע בלוח אם. לא צריך הארד דיסק, ולא צריך כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים, אני מתכנן לרכוש ZENBOOK בארה"ב בעוד שבועיים. אבל מרוב עודף הדגמים והגרסאות בתוך הדגמים איבדתי יכולת לבחור אודה מאוד על סדר ועזרה. מה אני מחפש: המחשב יקנה בארה"ב * מטרות המחשב? OFFICE, גלישה, לעיתים צפייה בסדרות בעת נסיעות וכו'. * גודל המסך? 13.3. לא יודע מה עדיף מבריק או מאט? * רזולוציית המסך?לא יודע - אשמח לדעתכם. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין בקשות מיוחדות * משקל רצוי? גג 1.4 קג ומטה!!! חשיבות עליונה בשל ניידות גבוהה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי/נחמד אם יהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נשמע חברים? (אל תענו אני יודע מה הולך בארץ...) בכל מקרה... עלתה לי מחשבה לשדרג את המחשב שלי.... המחשב שלי כבר בן 4 או 5... הזדקן הבחור.. אז אני חושב לשדרג אותו , אולי להחליף בו כל מני דברים כי הוא כבר לא ממש סוחב... בכל מקרה המפרט שלי עכשיו: Intel Core i5 750 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Hynix 2GB DDR3 1333Mhz X2 G.skill 4GB DDR3 1333Mhz X1 LG GH22 SATA x 22 Black מארז של THERMALTAKE MIDTOWER לא זוכר את השם.. =0 Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7 ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 Seasonic 600Watt ספק Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET עכשיו.. אני לא יודע מה כדאי לשנות .. או להחליף... בעקרון הלוח אם שלי ישן הוא 1156 הסוקט... יש …
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני 3 שבועות מחשב Asus Zenbook UX301LA. כבר בתחילת השימוש שמתי לב, שלאחר כמה דקות מפתיחת המחשב (או לפעמים מיד עם פתיחת המחשב) הוא מתחיל להרעיש והוא לא מפסיק עם הרעש. בנוסף שמתי לב לתופעה מוזרה, המחשב כביכול מנצל 100% מהמעבד שלו בלי סיבה כיכול, להלן תמונות: http://oi61.tinypic.com/s2br49.jpg http://oi60.tinypic.com/219854x.jpg האם זה בעיה אמיתית? איך מסדרים אותה אם כן והאם זה קשור לרעש שיוצא מהמחשב רוב הזמן? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הודעה ראשונה בפורום... ברוכים הנמצאים. אני צלם מקצועי. אני עובד המון עם Lightroom ופוטושופ, ולאחרונה התחלתי לערוך וידאו ברמה בסיסית+. אני מגלה שהמחשב שקניתי לפני שנתיים שלוש כבר לא עומד בקצב (I5 2500K, 8GB 1333MHZ). אז החלטתי לשדרג מעבד לI7 חדש (לא יודע איזה בדיוק. יש המלצות?) בשביל זה אני צריך להחליף גם לוח אם בגלל התושבת, ואז גם אחליף זכרון ל16GB 1600MHZ. יש לי אחלה SSD של Samsung 840 pro 128GB וגם כמה HDD שעושים עבודה טובה בינתיים. האם נראה לכם שעדיף כבר לקנות מחשב חדש ולהשאיר את הישן לרנדורים שלוקחים לו שעות, או להחליף רק את הלוח אם המעבד והזכרונות? תודה רבה! דוד
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-