עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד Intel i7///5-4790K 4.0Ghz box לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות Kingston 2x8GB 1600Mhz כונן קשיח +WD 1TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GBSamsung/Kingston כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 980/ti 4GB GDDR5 גייהבייט/ASUS ספק כח Coolermaster 700W-/+ PSU מארז Coolermaster/Antec/Fractal Design/Nzxt/Lian-Li/Lancool/Corsair/Nanoxia כרטיס רשת להוסיף לבחריה.. כרטיס קול?! זה סך הכל מה שאני רוצה המחיר כרגע שהכי טוב שקבלתי הוא 8 אלף (דגש אני קר באילת והמחיר הוא לא כולל מ"ע) ישמח לדעה שלכם ולשיפורים אם יש מה להוסיף ..לגבי כרטיס רשת וכרטיס קול ישמח שתגידו מה לקחת ... הכרטיס קול רוצה שיהיה שליטה עם שלט ו7.1 כרטיס רשת לא ממש משנה רק שיהיה איכות…

2. אני מחפש מחשב נייד לחברה, לא ברור לי ההבדל בביצועים בין דיסק קשיח 5400, דיסק קשיח 7200 ודיסק קשיח 5400 עם SSD (היברידי) האם הדיסק ההיברידי דומה בביצועים ל-7200 ? יותר / פחות טוב ? מבחינת זמן פעולה של המחשב - האם עדיף לקחת מעבד דל הספק או להשקיע דווקא ב-SSD (היא צריכה לפחות-500 ג'יגה כך שמדובר בעלות מאוד גבוהה) (עד כמה מעבד "רגיל" צורך סוללה כשלא עושים כלום עם המחשב ?) (השימושים שלה לא חריגים, Viewer'ים של הדמיות רפואיות, אופיס/אינטרנט) תודה על כל עיצה...

3. Started by אביטלטלי,

כ

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  4. שלום לכולם, מדובר במחשב לאחי שירוץ על אקס פי ואולי על ויסטה מתישהו.. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים (לא למשחקים ולא ל- OC): אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה.. למשל באייבורי: C2D E7300 G31, GMA 3100, VGA ASUS P5KPL-CM 1X2GB (OCZ PLATINUM) DDR2 800 CL4 EZcool 450W true sataII HDD WD 320GB, 16MB LG DVDRX22 1450 ש"ח המחשב יחובר למסך LG 20.1 אז אולי יהיה כדאי ללכת (בתוספת של 100 ש"ח) על לוח עם יציאה דיגיטלית (כמה זה חשוב באמת??): nForce 630i, GeForce 7100, VGA/DVI/HDMI GIGABYTE GA-73PVM-S2H ולמרות ששני הלוחות מופיעים ברשימת הלוחות המומלצים בפורום זה אני חייב להגיד שאף פעם לא ניסיתי GIGABYTE ובטח שלא צ'יפסט של NVIDIA.. מה יש לכם להגיד בנושא? המחשב האחרון של אחי מלפני 6 שנים :'( …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Artista,

אוקי איזה כרטיס מסך יהיה יותר חזק: nVIDIA GeForce 9200M או nVIDIA GeForce 8600M GT 512MB או ATI HD3450 תודה..

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. Started by spitzi,

היי, כרטיס מסך GTX470 אמור לעבוד טוב על ספק כוח Antec NEO Eco 520W שנקנה לפני חצי שנה ? במחשב יש גם מעבד i5 2500k. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. רציתי לקנות מחשב חדש אבל החלטתי שזה לא זמן מתאים מכל מיני סיבות אז יש לי שאלה על המחשב הישן מאוד שלי, אם אני "אשדרג" לכרטיס מסך 9600GT ויוסיף 2 ג'יגה DDR 1 400MHZ, המחשב באמת ישתדרג או שבגלל המעבד / לוח אם ההשקעה לא תעזור ביכלל? ואם הספק יחזיק את ה 9600GT? כמובן שאני לא מתכוון להפעיל ביכלל את BF3... זה בשביל משחקים קטנים כמו פיפא וכמה משחקי רשת כמו DRAGON NEST, MICROVOLTS, COUNTER STRIKE GO המפרט שלי עכשיו הוא P4 3.2GHZ (ליבה אחת כמובן) כ.מסך 6600GT 128MB 1GB DDR1 400MHZ לוח אם ASUS P5GD1 ספק RAIDMAX 420W תודה

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by The_Byter,

PCI-E הכי מוצלח עד אזור ה1000ש"ח. תודה

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  9. היי לכולם מקווה שתוכלו לענות ממש מהר אני קופץ עוד פחות מחצי שעה לקנות. אז מקווה שתיהיה המלצה מהירה. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore 1 570 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 580 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E 890 לוח אם מה דעתכם על ?AW8-MAX (955X) s775, Dual DDR2, GBL? של ABIT. מבחינת צ'יפסט והשאר לעומת הלוח של גיגה-בייט? האם יש כ.מסך אולי יותר זול קצת ועדיין איכותי. האם שווה ללכת עם 6600GT? (היה לי אותו בAGP ולא התאכזבתי), או שה7600GT ממש כדאי יותר? אין כזה דבר DDR2 400. הם מתחילים מ533. האם לוח שתומך בDDR2 לא יתמוך בזכרונות DDR400 שיש לי מהעבר? - שאלה חשובה! תודה רבה, רן!

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  10. אהלן. אז ככה. ברשותי מחשב P3 733MHz אשר שירת אותי נאמנה מעל לשש-שבע שנים [נקנה כחדש והורכב בזמנו בהמלצת דרי פורום זה]. היום הבנתי סופית שהוא הפך להיות בית קברות לאלקטרוניקה. המחשב נתקע פה-ושם ("קופא"); וכל הנסיונות שלי להחיות אותו או אפילו לברר מה מקור הבעיה עלו בתוהו. לפיכך החלטתי שעלי להתחדש במשהו נחמד יותר. לצערי, העניין שלי בחומרה ירד משמעותית בשנים האחרונות, והפעם איני מתכוון להשלים את חוסר הידע שלי ולברר בקשר לכל חלק וחלק או לנסות להרכיב משהו" טוב", אלא פשוט לקנות מחשב מוגמר וסביר מאחת מהיצרניות/חנויות הגדולות ולסגור עניין. בשביל לא להיות לקוח הדיוט לחלוטין, ובגלל שאני זוכר מה טיב הפורום, הייתי רוצה לשאול: התקציב שלי עומד בערך על 4,000 ש"ח (אלפייה לכאן או לכאן).…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אהלן חברים, אז אני צריך לקנות מחשב חדש ומאוד מתלבט לאור האינסוף אפשרויות. יש לי אפשרות לרכוש בארה"ב או בארץ (תלוי בהפרש). * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, צפיה והזרמה של סרטים, קצת משחקים. אני בייחוד עובד עם הרבה חלונות של וורד, פי די אף וכרום במקביל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6, לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * הא…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, יש ברשותי מחשב DELL VOSTRO 1510 ואחרי עבודה ממושכת איתו אני מרגיש כאבים, יש איזו המלצה לפתרון? מישהו אמר לי שאולי סטנד לנייד שיגביה את המקלדת יפתור את העניין, אני רוצה לשמוע אם עוד מישהו נתקל בבעיה ואיך הוא פתר אותה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  13. שלום. לשימוש בבית בלבד, האם תמיד המפרט הנייח יעלה במהירותו/איכותו על המפרט הנייד? האם יש סיבה לבחור במחשב נייד, כאשר הביצועים לבדם הם השיקול העיקרי? אני מתגורר בארה"ב, ואני מוצא לאחרונה עסקאות נהדרות על מחשבים ניידים במחירים של אלף דולר (core i7, radeon hd 5xxx, וכן הלאה). אבל בו זמנית, אני שואל את עצמי (ואני לא מבין יותר מדי בעניינים אלה), האם מחשב נייח במחיר הזה יהיה עדיף בהרבה, או שההבדל זניח? מדוע מעבד i7 בנייד הוא בעל מהירות שעון איטית משמעותית מאחיו הנייח (i7 עבור desktop)? אציין שהשימוש שלי במחשב - יהיה נייח או נייד - הוא בבית בלבד (לאוניברסיטה אני לוקח מחשב נייד ישן שמריץ לינוקס puppy) מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  14. Started by Idan-h,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9821 35 שקלים. אני דיי מתפלא כי ממה שקראתי, מבחינה של שיטות העברה נתונים לא יכול להיות כבל כזה. רשום שזה עובד רק עם כרטיסי מסך לא מובנים. האם יש פתרון זול לחיבור מחשב נייד חדש לטלוויזיה ישנה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by orenmj23,

בוקר טוב לכולם, לפני כמה שבועות נשענתי על כבל ההטענה של ה-X60 שלי (בנקודת החיבור עצמה למחשב), ונשמע "קנאק", מאז הוא המשיך לעבוד, רק שהחיבור היה מתנתק לפעמים (ומתחבר מיידית לאחר שנייה), היום הכבל התחיל להוציא עשן והוצאתי אותו באופן מיידי. השאלה שלי איפה ניתן לרכוש כבל כזה כזה חדש, מי שמכיר הרי לכבל יש למעשה שני חלקים, אחד שהוא הספק כוח, והשני שמתחבר מהספק כוח למחשב, הבעיה היא עם החלק שמתחבר למחשב, השאלה אם שווה להחליף גם את הספק כוח? מה סדר הגודל של המחיר בכל מקרה, ואיפה ניתן לרכוש כבל שכזה, כי אני צריך את המחשב ללימודים. תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by d_v,

שלום, יש לי מחשב hp presario cq61 וכבל החשמל הפסיק לעבוד. איפה אני יכול למצוא חלופי במחיר הגיוני? האם משתלם להזמין מחו"ל? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by matizami,

איפה אפשר לקנות כבל חשמל למחשב אסוס שנקנה בארה"ב? אני מעדיף כבל על פני מתאם.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  18. שלום. קניתי את המחשב הנ"ל: Asus S56CA-XX117H http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834757 הכבל של החשמל קצר מדי, האם יש מאריך, או שיש מטען חילופי ארוך יותר? מעוניין בעוד 1-2 מ'. תודה

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by Black_eagle,

שלום. האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות כבל מתח למחשב נייד? הזה עם ה תלתן בקצה השני? מישהו יודע עם הוא נמכר ב OFFICE DEPOT או ב BUG? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Dutchy,

היי יש ברשותי מחשב נייד gigabyte w536m. נאבד לי הכבל מתח, אני רוצה לקנות אחד חדש, אני רק לא יודע לפי מה לחשב כי כבל ספציפי לא מצאתי. רשום מאחורי המחשב שהוא מקבל 19V.. תודה

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by ItayAm,

היי, בעיצומו של הליך בניית מחשב, ורציתי לדעת האם אתם מכירים בארץ מקום שמוכר PSU cables extension kit? או לחילופין אם אתם מכירים מקום שמוכר sleeved wires, ואני אכין מאריכים בעצמי. פשוט המחיר שלהם בחו״ל גם ככה מופרך, אז כולל משלוח לארץ זה יוצא מוגזם בצורה לא פרופורציונלית. תודה

22. היום הלכתי לקנות מחשב ונתנו לי שתי הצעות 1.amd 3000 939 לוח אם: k8nf-9 גיגה בייט זיכרון: kingston c3 512X2 H.D:w.d 160g sata כ.מסך:גייגה בייט 6600gt מארז של shark tt -4500 2. וניס amd 3000 939 לוח אם :NEO 4 פלטניום זיכרון: c2.5 512X2 H.D:120 SATA סייגה כ.מסך:MSI 6600gt צורב דיוידי MSI מארז :פשוט אני בחרתי את הראשונה ונתתי 200 שקל מיקדמה ואחרי שחשבתי אני חושב שהשניה יותר טובה השאלה שלי עם כדאי להפסיד את ה-200 שקל וללכת על השניה אני חייב שתעזרו לי דחוף אני מנסה לשבור את הראש שלי מה כדאי

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  23. המחיר לא מאוד קריטי אבל אני מחפש משהו קטן, קל עם מסך מגע, מעבד טוב ויציאת VGA מובנית (אפשרי עם מתאם קטן). אידאלי היה משהו סטייל GALAXY TAB שמריץ WIN למשל - להצגת מצגות ולניידות מקסימלית (עדיף הרבה פחות מ-1 ק"ג אם יש). לפני כמה חודשים חיפשתי אבל ללא תוצאות - יש חדש? תודה.

• 30 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. חברים אני נמצא עם המערכת הנל שנתיים בדיוק עדיין מחשב סבבה אבל לא שיא הטכנולגיה מתלבט אם לרכוש מערכת חדשה או שידרוג מה ההמלצות שלכם: צירפתי את שני המפרטים: האחד שברשותי והשני שאני פוזל אליו תקציב מקסימלי:6000 במקרה חריג אפשר להגיע ל-7000( לא כולל ציוק הקפי) מה הם השימושים הצפויים של המחשב:בעיקרון המחשב אמור להוות תחנת מסחר לבורסה בארץ וחול מה שאומר שלפחות8-10 תוכונות פועלות ברגע נתון,אם זה אתרי מסחר אתרי חדשות תוכנות לניתוח טכני וכו ב)המחשב מיועד גם למשחקים עם גרפיקה כבדה וגבוהה גודל המסך שברשותי הוא 24 של samsung שאליו ירכשו עוד 2 מסכים בגודל 19-17 עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10:הייתי אומר בין 7-8 אבל בשום פנים ואופן לא מוכן שיהיה לי טרקטור בבית בדמות מחשב …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. מעבד AMD 4200 1 GB זיכרון של KINGSTONE הרדיסק 250 ג'יגה 16 מגה זיכרון קש 7600 סלד SATA II לוח אם של ASUS M2N MX עולה איזה 400 שח מסך של CHINMAI משהו כזה.. 19 אינץ רחב וזהו נראה לי איך זה לעומת המחיר?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.