עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש מפרט למחשב באזור 4500 ש"ח (ללא מסך, ללא כונן קשיח וללא צורב). על המחשב אני רוצה להריץ אינטרנט + אופיס ומשחקים כמו מנג'רים למינהם וCALL OF DUTY וכאלה. דבר חשוב נוסף הוא שאני רוצה שהמערכת תהיה כמה שיותר שקטה כי המחשב יושב בחדר שינה. ובנוסף לכך שלכרטיס מסך תהיה יציאת HDTV. מה ההמלצות?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  2. Started by ל.פ,

היי, אני מחפש מחשב נייד ללימודים לשימושי אופיס ואינטרנט שצריך לענות על כמה דרישות בסיסיות: גודל מסך- 13-14 אינץ' מעבד טוב שמאפשר תפעול מהיר סוללה שמחזיקה זמן רב יחסית (לפחות 6-8 שעות) הארד דיסק- לפחות 250 GB מספר חיבורים לUSB זיכרון- לפחות 2GB ההעדפה כמובן היא לאחת החברות הגדולות (Dell, Asus) ולמחיר נמוך יחסית (סביב 2,500, פחות מ3,000). אם יש משהו מתאים עם רמקולים מובנים וכונן תקליטורים זה בכלל מצוין. אני די אבוד בכל מה שנוגע להבדלים בין הדגמים הקיימים בטווח המחירים הזה ולכן אשמח לכל עזרה באיתור המחשב המתאים ביותר לדרישות הנ"ל. תודה על שיתוף הפעולה!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by ido-nava,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד במחיר של כ-5000 ש"ח. המחשב ישמש אותי בהצגת סרטים, משחקים ולימודים. כמו כן, אני אחבר את המחשב ישירות ל-LCD. אשמח עם תעזרו לי למצוא את הדגם משלל הדגמים שיש היום בארץ בתקציב שלי. תודה מראש, עידו.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  4. שלום חבר שלי קונה השבוע ביום שישי מחשב מחברת skypc ורציתי לקבל לפני הקניה חוות דעת שלכם, הוא קונה בחנות בחיפה. המפרט כולל מסך וסט מקלדת ועכבר אלחוטי ורמקולים למחשב סה"כ התקציב הוא 5000 שקלים. המחיר של הכרטיס מסך ירד מ810 ל792 אז אני יכול להחליף את הכרטיס מסך לכרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe או להחליף את מאוורר של זלמן לArctic Cooling Alpine 11 Rev. 2, מה יותר כדאי? הhec יעבוד בסדר נכון? מה ההבדל בין הספקים? HEC WIN+ 550W, HEC 550TE 550W ואני לא מדבר על האחריות, חבר שלי חושב אולי לקחת את הספק היותר זול ולעשות שירות Sky Fix VIP שזה נותן 3 שנים אחריות על כל החלקים. תודה. המפרט: מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪936 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש ואני מעוניין להשתמש בישן כבסיס למחשב סלוני. הכרטיס הוא GIGABYTE GTX670 WINDFORCE 2X 2048MB GDDR5 אני מעוניין במארז קומפקטי שעדיין יכול להכיל את הכרטיס הנ"ל ולשמור על טמפרטורה סבירה בזמן משחק. מפרט פשוט וחסכוני, מספיק כדי לנצל את הכרטיס, אבל אין צורך להוציא ממנו את המקסימום - יש לי כבר מחשב למשחקים. מספיק HDD לא גדול, לא חובה SSD, אבל יכול להיות נחמד. לא בטוח לגבי כונן אופטי. תודה, גיג.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. שלום חברי HWzone, אני מתכנן להרכיב מחשב שיהיה מרכז האולפן הביתי החובבני שלי מכיוון שהמחשב הנוכחי כבר בן 4 – 5 שנים. במסגרת החיפושים אחרי מחשב כזה, נכנסתי וחקרתי את רוב האתרים והמאמרים שיוכלו לתת לי מושג על תכונות המרכיבים השונות, ומצאתי לא מעט כאלה. את עזרתכם אני צריך מכיוון שאין לי מושג אלו דגמים ספציפיים ימלאו אחר הדרישות שהצבתי. התקציב הוא 2500 ₪ ללא חריגה. המחשב מיועד בעיקרו להקלטות אודיו, משמע בעיקר לתוכנת Cubase. לא מתוכנן Over clock. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך לכלול כרטיס קול, אותו אני קונה בנפרד בחנות מוזיקה. שקט חשוב במידה המקסימלית. מערכת ההפעלה היא Windows 7 64 bit. איזור מגורים – קריות. מעבד – ליבה כפולה ומעלה, תומך 64 bit. לוח אם - תמ…

7. Started by Cyron,

בלי מסך, מקלדת, עכבר. המחיר דיי גמיש, מוכן להשקיע עד 4000 אם צריך.... נראה לי ש AM2 3800x2 יתאים לתקציב, מה אתם חושבים ? לוח אם - לא gigabyte ! תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מ KSP.. הבעיה היחידה שיש לי היא המארז \ ספק. אני לא מכיר ולא יודע מה יותר טוב לא ממש איכפת לי איך הוא יראה, אבל אני כן צריך ספק טוב כי הוא עומד לעבוד 24\7 רצוף... Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 900 M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 1 590 512MB Kingston CL2.5 X 2 300 600 200GB 7200 8MB WD2000JB 1 425 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 1 195 HJA-291 ATX MIDI 500W Max, 18cm Fan Black 1 240 סה"כ 2950 ש"ח

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by VoliSuS,

אהלן טוב אז המפרט אני אביא לינק למה זה יותר נוח לקרוא ככה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1292&CatCode=3 המחשב בעיקרון אמור להריץ תוכנות של גראפיקה.. פוטושופ, פלאש, אפטר אפקט ומאיה.. את התוכנות של אפטר אפקט ומאיה אני לא עובד איתם הרבה אז כאילו לא כזה קריטי לי לעבוד איתם לאט או משהו.. ראיתי שרשום שמחשב לגראפיקאי כמה דברים חובה ולפי זה ראיתי את המפרט 1. DDR 3.. 2. זיכרון לפחות 4 ג'יגה 3. שיהיה לפחות 1333 MHZ.. אני ממש לא מבין פשוט ראיתי שיש את זה במפרט אז זה נראה לי אחלה.. מסך יש לי תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by ofir667,

אני צריך מחשב יחסית חזק למשחקים בתקציב של 3000 ש"ח ללא מסך, רמקולים, מקלדת וכו'

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by mit,

שלום, אני הולך לרכוש מחשב בזמן הקרוב, המחשב ישמש לקצת גיימינג, עריכת וידאו לעיתים נדירות ובעיקר לאיסוף אבק. הייתי רוצה להיות מרוצה ממנו איזה 3-4 שנים, אם אפשר. אין לי באמת תקציב יעד, הייתי רוצה להשאר באזור ה3000, אבל כל חריגה שתצדיק את עצמה תתקבל(אולי). כנראה באיזהשהו שלב אני אשחק קצת עם OC של כ.מסך, ואולי אפילו מעבד(זה דופק אחראיות?). כרגע אני שוקל את המפרט הבא: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪718 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 ₪141 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=248 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Elix…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by tsabar,

אז ככה, אני צריך מפרט למחשב משרדי לא למשחקים וכאלה רק אינטרנט וofficE. רק חשוב שהוא לא יהיה ממש מיושן שיהיה מהיר יחסית לצרכים בסיסיים שיכלול מסך . ועדיף שלא מאיבורי. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by RoiC,

אני מתחיל ללמוד בסוף החודש, ואני מחפש מחשב נייד שישרת אותי בשנים הקרובות, שיתאים גם לצרכי לימודים, וגם ישמש כמחשב גיימינג. (חשוב מאוד שגם יהיה מצב טאבלט למחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות להגיע כמה שיותר קרוב ל-5,000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח (עד 6,000, ורצוי מאוד שלא). 2. מה שימושי המחשב? לימודים וגיימינג. * במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל, אבל בואו נשתמש בדום החדש על דרישות גבוהות בתור אינדיקציה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחש…

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  14. Started by tripto,

שלום, אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר להרצת סרטים (מכונן מקומי ומהאינטרנט) אבל שגם יוכל לשמש אותי לגלישה באינטרנט ושימושי אופיס למיניהם. אשמח אם המחשב גם יוכל להריץ משחקים קלים יחסית (אני לא קרוב אפילו להיות גיימר) החדר שלי נמצא בעליית גג- כלומר ממש חם שם בימי הקיץ, צריך משהו עם מערכת קירור טובה. מחשב נייח האמת לא ממש איכפת לי מהמארז הוא יכול להיות פשוט יחסית. אין צורך באביזרים נוספים (רמקולים ומסך וכל זה..) אשמח להמלצות (גם אם זה אומר מחשבים מוכנים מחניות שאתם מכירים) - אני גר באזור ב"ש אם מישהו מכיר חנות מקומית טובה. תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by oDot,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ומתקשה בקביעה של התקציב הנדרש. אשמח אם תעזרו בנושא. אני מעוניין להריץ משחקי DX10 כגון קרייסיס באיכות טוב. אשמח אם תפרטו כמה טווחי תקציב ומה ניתן להשיג עם כל אחד, זה יהיה נפלא. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  16. שלום לכולם, ברצוני לבקש מכם מפרט טוב למחשב ב-10000 ש"ח,כולל מסך. מוכן לחריגה של עד 12000,לא יותר (אני פותח תוכנית חיסכון בשביל המחשב) אני רוצה מפלצת בשביל עבודות תלת-מימד (אני קיבלתי עבודה כעת עם חברה בינלאומית שמתמחה ביצירת סימולציות תלת-מימדיות לצוותים כירורגיים ופורטלי בריאות) . אני הולך לעבוד עם 3D Max Studio,Maya,Bryce,Poser,Rhinoceros וייתכן שגם CINEMA,שלא לדבר על בניית אתרים ופרוטלים ,שבשבילם אצטרך PHOTOSHOP לפחות . אני מאוד מבקש את עזרתכם למחשב ממש טוב,עם מערך של SLI של שני כרטיסי מסך טובים (אם אפשר שני NVIDIA 8800) או כל דבר טוב יותר שתמליצו. מבקש מארז מאוורר היטב,עם קירור מים למעבד ולכרטיסי המסך(אם קיימת מפלצת שמסוגלת לקרר שני כרטיסי מסך). אני לא מתבדח או "מסתל…

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  17. אורח טל
    Started by אורח טל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וצפייה בסרטים, לא לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן, עברתי על ה10 עמודים האחרונים של הפורום, ומצאתי כמה וכמה פוסטים שתואמים את מה שאני עומד לכתוב, אבל בכולם רב הלינקים אל הלפטופים (אני מניח שזה תוצאה לעובדה שהשוק הזה משתנה מהר) מתים. בכל אופן, אני מחפש מחשב ניד שיריץ משחקים כמו NVN 2 ו Dungeon siege 2 בצורה הגונה, משמע 1024X720 כשההגדרות על Medium~ (כרגע בבית יש לי 6800GT, והייתי רוצה משהו שישמור על לפחות חצי מהחוויה שהוא מספק, ככה שכרטיסים כמו 1400 או 7300 יוצאים מהתמונה, אני מסתכל יותר לכיוון ה 1600 או ה7600) חשוב מאד שיהיה במחשב 2 גיגה זכרון (או סטיק של גיגה עם אופציה לשדרוג עתידי) כיוון שהוא ישמש גם כתחנת עבודה לעיצוב גראפי (פוטושופ, פלאש, מילקשייפ וכדומה) לגביי מעבד, פחות חשוב לי, כל עוד אני יודע שהוא "מספיק טוב"…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  19. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?9000+- אם זה חשוב אשלם בשטרות 2 . מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הדגשתי מה שחשוב לי. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מסך כרגע אני נעול על הדל 20" שעולה 2100 מזאפ וצריך גם רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך פלופי וצורב די.וי.די אבל אל תכלילו אותם במחיר של המפרט 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף מרובע ליבה וכ.מ של נ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני צריך מחשב לילד בן 10 שיחזיק משחקים לא הכי חדשים כמו GTA: SA ו-SIMS2, עם מסך 19" לפחות (אם יש משהו גדול יותר במחיר סביר אפשר להעלות את התקציב) ועם כ.טלויזיה כי המחשב צריך לשמש גם כטלויזיה. תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 13.07.2007 בשעה 18:16:53 מצטער על הדאבל.אם להעלות את התקציב ל3.5K?

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  21. חרשתי על הפורום וניסיתי להבין פחות או יותר מי נגד מי. המפרט שיצא לי הוא כזה מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות*2 DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול מובנה צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata ציוד רשתות מובנה מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 מארזים לא ידוע (צריך עזרה בתחום הזה) ספקי כוח לא ידוע (צריך עזרה בתחום הזה) מחיר…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה אני רציך מפרט הכי טוב שקיים למחשב שיריץ משחקים כבדים כולל מסךך ובלי מקלדת ועכבר..תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by eity,

שלום אני חדש פה אני רוצה מפרט למחשב ב8000 למשחקים אני צריך גם את כל הציוד ההקפי כגון מסך רמקולים אני רוצה גם windows חוקי אז גם את זה אני צריך כלול במפרט

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by rmindel,

היי, יש איזה שהוא קוונצנזוס לגבי איזה מחשב עדיף לקנות בארץ לטווח מחירים שנתתי? (אני צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר קל) והאם במחירים האלה כבר כדאי להזמין מחו"ל ומקסימום לשלם מכס? אשמח לדעות קצת יותר מקצועיות לגבי הפרוצדורה... תודה

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות לפטופ בארה"ב, ואני הייתי רוצה לדעת לאיזו חברה יש תמיכה הכי טובה בארץ ללפטופים שנקנו בחו"ל תודה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.