עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה מחשב חזק למישחקים !! עם מסך LCD 19 אינץ' אני רוצה את Gforce 8800 320 mb מהגירסא הכי חזקה אני חושב שזה של Asus לא ?

• 14 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by Itshak Kohen,

אני רוצה לקנות את הדגם הזה אבל בגלל שהמקלדת שחורה ואני נוהג לגלוש בחושך בעיקר, חשוב לי שהמקלדת תהיה מוארת. איך אפשר לדעת אם זה ככה או לא? http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=6290 תודה לעוזר.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  3. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5354&CatCode=315 אני מפנה בעיקר לאלה שיש להם את המחשב, או שיש להם ניסיון כלשהו איתו המפרט נראה סביר, במיוחד ביחס למחיר - 2385 ש"ח השאלה שלי נוגעת ל3 מישורים עיקריים : 1) אמינות ההרכבה של המחשב (בזה אני מכליל גם את טיב המקלדת), איך התרשמתם ממנו ? 2) זמן הסוללה, כמה זמן ברצף יצא לכם לעבוד עליו ללא צורך בחיבור החשמל ובאילו אפליקציות ? 3) איך התרשמתם מהיכולות תקשורת שלו, קרי, האם הוא מצליח להתחבר לרשתות האלחוטיות השונות ובאיזו איכות (התנתקויות) ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום יש למישהו במקרה כונן קשיח SATA או זכרון DDR2 ללפטופ ? אני שואל כאן כי זה דיי דחוף האמת. אם אתם במקרה לא צריכים אותם... או לחילופין - אפשר להחליף עליהם דברים אחרים... זה ממש יעזור! אפשר לפנות אלי במייל הבא shernoam AT hotmail.com תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי קרוב שגר בברוקלין ועומד להגיע ארצה, ואני רוצה לשלוח איתו נייד חדש מחו"ל. אשמח לדעת מבעלי הנסיון מאיזה חנויות שווה לקנות שם, כאלה שעושות משלוחים מהירים, כי הוא אוטוטו מגיע. אם יש כאלה שקנו ככה לאחרונה - אשמח לדעת מהיכן קנו, ואיזה דגם. אשמח לקבלת תגובות מהירות, כי העניין די דחוף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  6. יש לי קרוב שגר בברוקלין ועומד להגיע ארצה, ואני רוצה לשלוח איתו נייד חדש מחו"ל. אשמח לדעת מבעלי הנסיון מאיזה חנויות שווה לקנות שם, כאלה שעושות משלוחים מהירים, כי הוא אוטוטו מגיע. אם יש כאלה שקנו ככה לאחרונה - אשמח לדעת מהיכן קנו, ואיזה דגם. אשמח לקבלת תגובות מהירות, כי העניין די דחוף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  7. שלום! יש למישהו מפרט מלא של LG R380 שמביאים בחברת פלאפון? ומה דעתכם על הנייד הזה בכללי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by avipaz,

מעוניינת לקנות נייד בסביבות 4k רצית חוות דעת על לנובו z70-80 FG004KIV i7/i5 וכן על השירות של לנובו ודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לפי מה שאני רואה המחירים שם נמוכים ב 10 - 15 אחוז מהרשתות הכי זולות גם לפי זאפ.

• 14 תגובות
    • 7.2k צפיות
  10. יש כרגע מבצע בבאג למחשב toshiba a200 1MB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5455 זה המפרט: מעבד 1.73GHz Intel® Core 2 Duo Processor T5300 זיכרון 667mhz 1GB DDR2 מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT display, resolution 1,280 x 800 דיסק קשיח 120GB (5400rpm), Serial ATA כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך Intel 950 תקשורת Ethernet LAN, international V.90 modem תקשורת אלחוטי Wireless LAN (802.11a/b/g), Bluetooth® 2.0 with EDR נתוני שמע Toshiba Bass Enhanced Sound System, built-in stereo speakers מצלמת רשת מובנית 1.3 מגה פיקסל משקל weight: 2.5 kg מערכת הפעלה Microsoft® Windows® Vista 32bit Home Premium השימושים שלי הם אינטרנט ואופיס בלבד! היתרונות מבחינ…

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  11. לוח חדש לגמרי שלא נעשה בו שימוש, הפינים עקומים - אפשר לתקן? למכור? משהו?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לסרטים, גלישה באינטרנט ועבודות פה ושם. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ויריץ סרטים עליו וגם על הטלויזיה אם צריך ללא בעיות. חיפשתי,שאלתי בדקתי והגעתי ל Dell inspiron-n5010-370m אני לפני קניה ורציתי לדעת אם יש איזה משהו שאולי עדיף עליו עד 3K שקל.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי משהו שכרגע נמצא בחול ויכול לקנות לי איך המחשב הזה ? http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-2-in-1-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i7-12gb-memory-512gb-solid-state-drive-gray/5606601.p?skuId=5606601 אני בעיקר מוענין במחשב שיהיה מהיר שיהיה איחסון ואני לא משחק בכלל הרבה אבל מידי פעם אוהב לשחק COD אשמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אז ככה: מארז HEC: CI-6A192F כולל ספק 400 של HEC. לוח אם ASUS: P5LD2 מעבד 930D... DUAL CORE 3 GHZ 2X2MB CAHCE זכרון 2X512 קינגסטון PC533 DDR2 CL4 כרטיס מסך: 7600GS של ג'יגהבייט כונן DVD צורב: LG - GSA-4167 מסך LCD 19 LG - L1970HR כונן 1.44 כונן קשיח 200GB SATAII WD. וזהו.. מה אתם אומרים?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by mystic-d,

אם יש מישהו כזה שירשום בבקשה איך הוא ושל איזה חברה הוא.. תודה !

16. כשחברתי את כבל המטען למחשב , והלכתי ואחרי כמה דקות באתי למחשב והמסך וכל מה שהיה בו היה ממש בהיר ומגעיל תמונות נראו רע צבעים בהירים מגעילים והיה פתאום קטע שהסרטונים ביוטיוב היו באיכות נוראית שלא ניתנת לצפיה , ממש משהו מחריד .. הבעיה הראשונה הסתדרה מיד אחרי ששנתי ממצב ביצועים למצב חסכון ואז להחזיר למצב ביצועים שנתי דרך התוכנה הזאת http://prntscr.com/4zlzc7 אבל אחרי שהבעיה הראשונה נפתרה הבעיה השניה נשארה אבל נעלמה גם היא בסופו של דבר. אבל השאלה האם זו בעית חומרה ויש ממה לדאוג? תודה.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  17. המפרט שלי מגיע ואני מחפש כתבה טובה שתסביר לי בשלבים כיצד לבנות נכון את המחשב שלי מבוסס A64 תודה

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  18. שלום, אז יש לי מפרט למחשב משחקים בסכום של טיפה פחות מ 3500 ש"ח רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו והאם ניתן לשפר אותו במגבלת הסכום הזאת (אפשר להגיע ל3500 אבל לא לעבור). **אין צורך בצורב או בהארד דיסק מעל 250, או בקיצור מה שמופיע למטה.. AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box 766 Mother Board: ASUS M2V 397 Hard Disc: Western Digital WD2500AAKS 250GB 359 Memory: Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 427 Graphic Card: PALIT nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe 849 Cage: HEC 6A19B + Power Supply 393 +117 על בנייה בSkyPC Total: 3308 תודה רבה על זמנכם.

• 12 תגובות
    • 574 צפיות
  19. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=418&CatCode= המחשב בעיקר רק לגלישה באינרנט ושיפעל warcraft 3 חלק (אני יודע שזה משחק ישן) ומשחקים קצת יותר חדשים ממנו (אין לי מה לעשות זה התקציב :'() חחח אני מוסיף את ה-7200GS ואת המעבד ב-90 שקל תודה לעוזרים ;)

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by Access Denied,

טוב הרכבתי מפרט למחשב חדש, השאלה שלי אם משהו קנה בחנות Digma ויכול להגיד עם היא בסדר? יש אחריות הכל טוב?

21. יכול להיות שאני יקנה מחשב מחו"ל(יש לי שם דוד והוא צריך להגיע לארץ בקרוב) אז מישהו יכול לבנות לי מחשב בסכום 3500-4000 ש"ח לפי המחירים של חו"ל כמובן. תודה עריכה: שכחתי להגיד שהמפרט מיועד למשחקים

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  22. יש מצב להשיג מחשב חדש פנטיום 4 +LCD 17 אינטצ' ב1700 שקל? 256 זיכרון 80 ג'יגה HD ולוח מצידי מעפן

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. אני מחפש מפרט למחשב בסביבות ה1500 ש"ח, המחשב צריך להיות כמה שיותר פשוט, כל היעוד שלו יהיה להריץ Word ו Execel. אני אפילו לא צריך כ. קול ומקלדת, יש לי SBLive! רזרבי ומקלדת מהישן... אני מחפש מחשב שיהיה איזה 1.5 GHZ, אבל זה לא עקרוני, כל עוד הוא עובד . גם ה HD יכול להיות בעל נפח קטן, כמו איזה 15 GB או 20, לא חייב להיות 40... אז שוב: כל מה שאני מחפש הוא מארז עם לוח אם, ספק וסי די רום ועכבר, אם חושבים על זה כל הדברים הפשוטים ביותר. יכול גם להתפשר על 128MB ב SDRam.... כמובן גם כ. מסך זול ופשוט... בנוסף, הייתי רוצה לקבל מכם שמות מקומות בהם אוכל לרכוש את המחשב הנ"ל. זה די דחוף, אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי איזו תגובה מהירה... תודה מראש! Nitro.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני צריך מפרט למחשב שיעסוק בעיקר בגרפיקה..(FREEHAND , PHOTOSHOP..) בין 3000 ל4000 שקל

• 11 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.