ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין בלפטופ של דל כאשר הוא מוצע עם 2 אופציות של כרטיס גרפי. האופציה הראשונה היא של Intel HD Graphics שלא שמעתי על חיה כזאת והאופציה השנייה היא AMD Radeon HD 6630M 1024MB מה דעתכם? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך חוות דעת על מפרט למשחקים ובידור, עם תקציב של עד כ-5500~ ש"ח (במס' תשלומים גבוה ככל הניתן ללא ריבית, לכן בחרתי ב-KSP). המחשב הביתי מת לאחרונה לאחר כ-6 שנות שירות מסורות ואני מצפה לזמן שירות דומה מזה החדש, עם יכולת הרצת משחקים בצורה סבירה ומעלה בשנים הקרובות לפחות. מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 835 ש"ח מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Grand Kama Cross CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10257 165 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12315 620 ש"ח זכרונ…
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מפרט למחשב גרפיקה/תלת מימד/משחקים 426.72 0.00% 426.72 1 Xigmatek Pantheon No P/S Gaming ATX Black Case 19760 1 612.07 0.00% 612.07 1Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 I3 I5 I7 DDR3 1155 ATX Motherboard for Intel 20204 2 556.03 0.00% 556.03 M1ach Extreme MXD3AX16008GK Armor X DDR3 2x4GB 1600MHz Memory 20487 3 1,129.31 0.00% 1,129.31 1 Intel i7-2600 32nm 3.4GHz 8MB 1155 BLD CPU 20301 4 163.79 0.00% 163.79 1 Xigmatek Achilles S1284C H.D.T (775/AM2/AM3) CPU Cooler 16330 5 0.00 0.00% 0X.00igmatek C 1rossbow ACK-I5363 Up To 4 Pieces Heat Pipes Socket 1156/1366 Clip Kit 17351 6 426.72 0.00% 426.72 1 WD WD1002FAEX 1TB 7200rpm 64MB Buffer S-ATAIII HDD 17632 7 1,599.14 0.00% 1,599.14Gigabyte …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב לשימוש בתור סטודנט. אם מישהו יכול לתת לי דעה על הלפטופ של סוני לקנייה מארה"ב: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/SYCTOProcess?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&LBomId=8198552921666302244&categoryId=8198552921644784024 אשמח גם לשמוע המלצות למחשבים אחרים ( לקנייה מהארץ או מארה"ב) תקציב של כ- 4500 ש"ח תודה!
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? OFFICE, משחקים לא עתירי גרפיקה (עבור ילד בן 10) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש OFFICE, גלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי מירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט …
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב של עד 6000 עיקר השימוש שלי הוא בתוכנת MATLAB שלעיתים מבצעת חישובים יחסית כבדים ז"א שהוא צריך להיות עם מעבד איכותי וזיכרון סביר - גרפיקה וסאונד זה נחמד אבל פחות חשוב חשוב שלא יהיה כבד - כי אני הולך לקחת אותו איתי יום יום - 1.5 ק"ג זה סבבה יש לי מספר חנויות מוגבל שאני יכול לרכוש מהן (המחשב נקנה מהעבודה): הראל טכנולוגיות מידע אקסס קומפיוטרלנד אר אי אל מולטי ונדור סרביסס תודה אריאל
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב לאבא שלי , כיום הוא עם thinkpad T61. לי יש thinkpad T410i 2518-MVG ואבא שלי רוצה בדיוק כזה , השאלה שלי היא : אני קניתי את המחשב כבר לפני חצי שנה , האם יש היום טינקפד עם מפרט יותר טוב במחיר כזה? זה המפרט של מה שלי יש : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=7701 צאו מנקודת הנחה שיש לי כבר סטיק ספייר של 2GB כך שהמחשב שאתם ממליצים עליו יכול להגיע עם 2GB כל עוד זה בסטיק אחד. הדרישה הכי חשובה זה רק thinpad אמיתי , זאת אומרת בלי thinkpad edge , SL למינם (הבדל של שמיים וארץ). אשמח לקבל עזרה וטיפים שניה לפני שאנו קונים את המחשב. תודה רבה. עריכה : אפשר הסבר מה ההבדלים בין T410i לבין הסדרה L420? תודה
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הוצע לי מחשב נייד שמכיל את המעבד הנ"ל, את כל שאר הרכיבים אני מכיר אך עם המעבד אין לי ניסיון. האם המעבד הזה יכול להסתדר כמו שצריך עם משחקים? איך הוא במשימות כמו צפיית בסרטים בHD ומשחקים שמבוססים על מנוע סורס לדוגמא? כרטיס המסך הוא 6310M האם הוא יספיק?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי HP DV7 שרכשתי בארה"ב, ולאחר שנתיים וחצי לוח האם נפח את נשמתו ועלות התיקון כ-1700 ש"ח. החלטתי לרכוש חדש במקום...עכשיו אני מתלבט האם לרכוש שוב בארה"ב מחשב נייד עם מפרט מעולה ועם אחריות רק לשנה http://tinyurl.com/3ap5tkz או להתפשר ולקנות ביותר כסף מחשב פחות טוב בארץ אך עם אחריות ל-3 שנים מה אתם הייתם עושים במקומי? תודה
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני מעוניין לבדוק מהי העלות פלוס מינוס של שדרוג הלוח,המעבד,והזכרונות intel e8400 asus p5k gpu asus hd5770 זכרונות ישנים של קינגסטון אני רוצה לשדרג בערך במחיר של 2000-2500 ובנוסף האם יש לי מה לעשות עם הרכיבים הישנים? אפשר להרכיב אולי מחשב לאמא?
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, פרסמתי כבר לא מזמן בקשה, אך הדרישות השתנו והתחדדו מעט . אני צריך מפרט עבור HTPC עםתמיכה ב FULL HD וSURROUND עם יציאה אופטית. כמו כן המארז צריך להיות קומפקטי. הקומפקטיות מוגבלת עם הדרישה לביצועים וליכולת להוסיף חומרה בעתיד: תמיכה במע' הפעלה 64BIT יכולת להתמודד עם תוכנות גרפיות, וכן ADOBE PREMIER PRO ורצוי שיהיה אפשר להוסיף במארז כרטיסים עם חיבור PCIE ( לדוגמא שדרוג כרטיס מסך וכו') אשמח אם המפרט יהיה מרשת מחשבים, ואם לא, אז מחנות על הקו בית פ"ת לנתניה (פ"ת,כפ"ס, רעננה, נתניה וכו') תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב לסרטי HD, משחקים (לא חזקים במיוחד) ואינטרנט. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משרדית, משחקים בינוניים ותכני HD. שימוש ביתי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא, אתקין עליו עצמאית WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? קריות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? אולי 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? כן תו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, עד 4000 שקל בערך, כאשר יש דרישה שהוא יהיה קל, כי הוא יסחב, לכן אני מדבר על עד 1.8 ק"ג לא לנובו (עקב טראומה) מסך 13.3, ושיוכל להריץ מספר אפליקציות במקביל ללא בעיה (סגנון וורד, דפדפן, דברים כאלה, שימוש משרדי+ כזה) ראיתי את זה, למישהו יש או מכיר? (vostro V130 by Dell), אני מפחד שהוא יהיה חלש מדי, לא מכיר יותר מדי את המעבד הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4058955,00.html יש המלצות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
http://www.asus.com/News/Bdmf9rXuqU29SRsi/
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב נייד אך זה תחום שאין לי מושג בו והחלטתי להתייעץ כאן. תקציב: 3700, אם משתלם, אפשר לגלוש בעוד 200. * מטרות המחשב? וידאו HD, רוצה לחבר אותו לטלוויזיה / LCD מדי פעם, הרצת מכונות וירטואליות (virtual box, vmware) * גודל המסך? 15.6 מסך מט * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר, 4 שעות בערך (נשמע לי מספיק) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 - חובה, כל השאר זה תוספת נחמדה * בלוטות? אפשר, לא קריטי בכלל * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB, אפשר פחות, יש לי חיצוני של 1TB * צורב DVD? חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אם כרטיסי המסך המובנים מריצים HD ללא בעיה, א…
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום! חבר הציע לי את המפרט הבא מאתר KSP. מעבד:core i5 2500 tray מחיר:945 קירור למעבד:scythe mugen II rev.b מחיר:190 לוח אם:gigabyte h67m-ud2h-b3 s1155 מחיר:520 זיכרון:2x4GB patriot signature ddr3 1333Mhz מחיר:440 כרטיס מסך:sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI מחיר:770 דיסק קשיח: samsung 1TB 7200 TPM 32MB sata2 HD103sj מחיר:260 ספק כוח: corsair tx 650 v2 active מחיר: 530 מחיר כולל: 3655. אינו כולל מארז, צריך להוסיף. לא מאוד חשוב שיהיה שקט אבל שלא יתחמם. ללא אוברקלוק. שאלתי: האם הוא בסדר? אני מחפש מחשב שיריץ כל משחק היום על HIGH ויחזיק לי כמה שנים. מה אפשר לשפר בו? אני די גמיש במחיר אבל רוצה להוציא כמה שפחות. יכול להרכיב לבד ולא סג…
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בהמשך להמלצה לקנות מחשב דל ווסטרו 3450 רציתי לשאול האם משתלם להביא אותו דרך ארה"ב או לקנותו בארץ. בארה"ב המחיר נע באזור 750 דולר שהם כ-2600 ש"ח לעומת המחיר בארץ שנע בסביבות ה-4000 ש"ח מובן לי שמבחינת הפרש המחיר אין ספק שעדיף לקנות בארה"ב אבל השאלה הגדולה היא כמובן בביטוח. אין לי שמץ לגבי ביטוח ורציתי לשאול גם לגבי פרוצדורת הביטוח של דל בעולם וכמובן מאיפה משתלם יותר לקנות מחשב זה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני זקוק למחשב ביתי בתקציב נמוך (כ-1500 ש"ח, +/- 200 ש"ח). שימושי המחשב: אינטרנט, פה ושם קצת סרטים (אשמח אם תהיה אפשרות סבירה ל-HD), עריכה בסיסית של תמונות (לא פוטושופ). הערה חשובה: המסך אתו יעבוד המחשב הוא מסך 22 עם כניסת HDMI. הייתי רוצה לא לחבר אותו ב-VGA ולכן מעדיף לוח עם יציאת HDMI או DVI. אפשר גם להוסיף כרטיס מסך אבל הבנתי שאחד היתרונות של המעבדים החדשים של אינטל הוא כרטיס המסך שעל המעבד. כמה שאלות: האם עדיף ללכת על פלטפורמת אינטל (Core i3 2100) או AMD? מארז וספק: בד"כ העדפתי Compucase+Hec - האם כרגע יש משהו שנותן תמורה טובה יותר למחיר? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין בהמלצה לדגם נייד לשימוש ביתי ולסרטים באיכות HD (מיועד להתחבר למסך המרכזי). מעבד: i5 דור שני. מסך: 15.6 זיכרון: 4GB לפחות. קישוריות ותאימות: WIFI, HDMI,ESATA,USB3,BLURAY סוללה שתחזיק מעמד מעל הממוצע. רצוי שיהיה מחבר'ה אמינה ואיכותית מבחינת אחריות ואיכות בניה. תקציב בסביבות 4000 פלוס מינוס... בתקציב הנ"ל ראיתי מחשבים של DELL אפילו i7 עם 8GB זכרון, אבל שמעתי שאיכות הבניה שלהם לא משהו (דגמי INSPIRON). לעומת זאת מחשבים עם מפרט לא מטורף במחיר גבוה בדגמי VOSTRO. אשמח אם מישהו מכיר את שתי הסדרות וההבדלים ביניהם. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 2500(לא כולל מסך) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3. …
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי אור ואני חדש כאן. קודם כל תודה רבה על העזרה מראש ואני מאוד מעריך ומוקיר את העבודה הידע והנכונות שלכם כאן לאחר קריאה ארוכה שלא הייתי רשום. המחשב אמור לשמש אותי לגיימינג,תוכנות עריכה סרטי בלו ריי וכל הטוב שעולם החומרה מציע(חשוב לי לציין שהוא יהיה מחובר למגבר של ימאה שיעביר לטלויזיה של פיליפס FH ולרמקולים של מוראל SP2 וC5 5.1 אם אפשרות לשדרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימלי? 9Kלנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?(עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן) תוכנות עריכה לא ברמת העבודה אלה חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד גם/…
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://up352.siz. co.il/up3/wiioonr zhtdi.jpg להוריד רווחים עכשיו יש לי רק שאלה אחת, אני רוצה לדעת עם הלוח אם לא מגביל לי את המעבד או הכרטיס מסך לדעת שהוא לא מגביל לי שום חלק ועם הכל מתאים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט שמשתמש בתוכנות לחישובים מדעיים כגון Matlab וזקוק לכוח עיבוד יפה. בנוסף, בעתיד ארצה להוסיף למחשב כרטיס מסך טוב כדי לקבל גרפיקה עשירה במשחקי First Person Shooter. נראה לי שהמפרט הבא מטעם KSP, דגם iSB2, יכול להתאים לי. מה דעתכם ? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&comp=36 אני רואה שהיה דיון בפברואר בפורום זה על דגם זה, האם ייתכן שאותו מפרט עלה אז 3600 ש"ח והיום רק 2290 ש"ח ? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490467.msg4197597;topicseen#msg4197597 בנוסף, האם כדאי לבצע במפרט את השדרוגים הבאים: 1) להוסיף 75 ש"ח כדי לשדרג מעבד לדגם K, שיש לו גרפיקה מובנית טובה יותר אבל אין לו Execution Bit Protection ? 2) לשדרג ספק כוח מ-Golden T…
-
- 55 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
בשעה טובה ולאחר שנמאס לי מהקירטועים החלטתי להיפרד ממערכת ה-Athlon XP 2500+ שלי ששירתה אותי נאמנה (עם שדרוגים מסויימים) במשך קרוב לשמונה שנים. אני רוצה להשקיע סכום כסף נכבד במערכת שתשרת אותי נאמנה. הקצבתי לפרוייקט 10K, אבל אני חושב שאפשר כנראה להשיג את המטרה בהרבה פחות. חיפשתי בפורום, קראתי את הדביקים והסתכלתי על חלק מהמפרטים המומלצים. נטיתי לכיוון המפרט מקסימאלי (לרוב מוגזם) לשימוש כללי אבל אני לא בטוח שהוא מתאים לי. אני משתתמש בהרבה מאוד תוכנות כבדות ובהם בסיס נתונים, תוכנות JAVA ופלאש, במקביל. אני ממש לא גיימר, אבל יבוא לי בטוב שתיהיה לי את האפשרות לשחק סטארקראפט 2 ברזולוציה סבירה. אני מתכנן שזה יהיה מחשב ללא מעט שנים, חשוב לי שהמחשב יתמוך בפורמטים עתידיים למיניהם במידה…
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
עריכה אחרי מסקנות: מעוניין במחשב חזק מכל הבחינות. מעבד - i5 2500k. 8 ג'יגה RAM DDR3. מארז וספק - שקטים במיוחד! 1 טרה הארדיסק מהיר - SATA3. לוח אם שיתאים לקניית כרטיס מסך חזק בעתיד ועם הרבה יציאות USB. אם אפשר USB3. ואם אפשר - גם המלצה על כרטיס מסך שמתאים למשחקים וצפיה בסרטי HD כבדים.
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-