עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב עד 3500, לנסות לחסוך ולא לחרוג השימושים הינם גרפיקה, השימוש הינו תדיר (סטודנטית שנה ג לתקשורת חזותית בבצלאל) אין צורך במשחקים. התוכנות: photoshop after effects 3d max and maya (3d) premiere illustrator indesign אין צורך במסך, המסך הקיים הינו ברזולוציה 1920x1080 אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במפרט שקט ואין צורך ב-OC מערכת הפעלה, WIN7 64BIT אלא אם יש המלצות אחרות. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ברכישה ויש צורך בהרכבה בחנות, רכישה באיזור ירושלים תמיכה בהתקנים? לשיקולכם , האם כדאי לשקול מערך REID? לא חושב שיש צורך בשדרוגים עתידיים למעט אולי הוספת זיכרון בעתיד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מחשב בעיקר לגיימינג, קצת פוטושופ וגם מוסיקה עד 4500 שקלים, שיכלול את המעבד CORE i7 2600, ספק עם תקן ה80+ ו 6GB RAM DDR3 ללא ציוד הקפי, ללא מערכת הפעלה או אופיס, לא מתוכנן OC וללא חריגה מהתקציב. תודה לעונים.

3. Started by omer17,

הי שלום לכולם אני חדש בפורום הזה אני קצת הייתי בפרש.... תגידו מה דעתכם על המפרט שאני מרכיב למשחקים ב8000 שקל *אפשר גם 8.5 אבל כולל הרכבה תגידו מה דעתכם בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. התקציב עד 1,300-1,400 (אם אפשר בפחות זה היה עדיף), לא ניתן לחרוג מעבר לכך (קושי כלכלי), ישמש ללימודים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדי. * גודל המסך? בגבולות ה-10' * משקל רצוי? שלא היה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שתהיה לפחות יציאת וידאו אחת VGA/DVI/HDMI. * בלוטות? לא חייב, אבל לא אכפת לי שהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 150GB. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא (סתם מיותר). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש את הנייד הזה: Lenovo Ideapad 500S-13 80Q20059IV http://ksp.co.il/?uin=29801 יש לי SSD ולא חושב שיהיה מסובך מידי להגיע אל ההארד דיסק ולהחליף השאלה אם יש אפשרויות טובות יותר חשוב שיהיה בגודל מסך הנ"ל תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אז ככה זה המפרט שלי Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Name ECS P4VXAD (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT8753 Apollo P4X266 System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM) 40 gb 7200 אז ככה אני רוצה להכניס את החלקים שלי למארז שאטל מה אני צריך לקנות להחליף או לעשות בשביל שאני יוכל לחבר את זה למארז שאטל?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by chenc,

שלום! ברצוני להתייעץ עם חברי הפורום הנכבדים בקשר לצג שאני רוצה לקנות, עד 1100 ש,ח בערך, לא יותר. חשוב לי קצבי רענון גבוהים יחסית, וגם ביצועים. מדובר ב17", פרט לPROVIEW שמציעים גם 17" במחיר נחמד: צג ה19" של PROVIEW: http://www.proviewintl.com/product/crt/dxseries.htm (דגם 997N) - נשמע נחמד, רענון נחמד, רעיון ה19" נחמד לצפיה במחשב לסרטים (מטרה מאוד מנוצלת אצלי) אך גם תופס הרבה מקום... המחיר - סביר 1050. החברה - אף פעם לא אהבתי אותם... (אבל - בגלל זה אני שואל ). אגב - רזולוציה מומלצת בצג 19" היא 1280*1024 או 1024*768? צגי 17" : LG F700P http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=1&actType=&modelName=&globalCode=FB790G&modelPrefix=40IF17&gl…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Granny,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית ואנימציה - פוטושופ, אפטר אפקטס. כבד יחסית אבל לא מטורף, ולא תלת. רוצה גם להריץ משחקי AAA ברמה סבירה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כבר SSD 240GB - לא כלול בתקציב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. [TABLE=width: 572, align: center] [TR] [TD]Description[/TD] [TD]Quantity[/TD] [TD]Total excluding .VAT[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dell Optiplex™ 7010[/TD] [TD]1[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3][TABLE=width: 564, align: center] [TR] [TD]Base : [/TD] [TD]Intel® Q77 Express Chipset Up to 4 DIMM slots (2 for USFF); Non-ECC dual-channel 1600MHz DDR3 SDRAM, up to 16GB Integrated Intel® 82579LM Ethernet LAN 10/100/1000 4 External USB 3.0 ports (2 front, 2 rear) and 6 External USB 2.0 ports (2 front, 4 rear) and 2 Internal USB 2.0 (MT/DT only); 1 RJ-45; 1 Serial; 1 VGA; 2 DisplayPort; 2 PS/2 (MT/DT/SFF only); 2 Line-in (stereo/microphone), 2 Line-out (headphone/speaker), option…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בניתי מפרט כלשהו שאני מקווה שיתאים למה שאני מחפש, אם אפשר לנסות להישאר בקו המחשבה הזה, אך מצד שני לתת כמה שיותר עצות לחיסכון ושיפור המערכת. תקציב 5000 +- כמה שפחות יותר טוב. מחשב למשחקים כבדים (לא מטורפים מדי), ועריכת סאונד. צריך עכבר מקלדת צורבDVD ופלופי אין העדפה לחלקים מסוימים אך לנסות להישאר בקו המחשבה של המפרט שהכנתי פחות או יותר. קירור המחשב ושמירה על טמפרטורה נמוכה שלו חשוב לי מאוד, והעיצוב חשוב אבל ממש לא קריטי. צרכים מיוחדים: שהמחשב לא יתיישן מהר מדי, שלא יגיע ל80 מעלות צלזיוס כמו המעבד שלי עכשיו, ושישאב כמה שפחות אבק, אחראיות 3 שנים לפחות. השקט של המחשב שולי יחסית, שלא יהיה רעש מטורף אבל כמה שיותר שקט יותר טוב. לא מתוכנן OC המסך שלי הוא 19" LCD ואני לא רואה טעם …

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dark_b0y,

שלום אני צריך מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות . אני צריך רק מעבד + לוח + זכרון בתקציב של 3000-3200 שקל. כרטיס מסך בחרתי כבר (evga geforce 7800gt) א. מה התקציב? 3000-3200 ב. מטרות המחשב?משחקים כבדים / סרטים/ עריכת תמונות / אינטרנט + הורדות/ עבודה בOFFICE ותוכנות דומות (אני סטודנט למדעי המחשב) . ג. האם אתה צריך ציוד הקפי? לא. רשמתי כבר מה אני צריך. ד. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו? מעדיף חלקים איכותיים עם אחריות ארוכה. ה. האם נושא הקירור והיופי חשובים לך?לא ו. האם צריך מערכת הפעלה? לא ז. האם צריך הרכבה של המחשב במעבדה ו/או התקנה של מערכת הפעלה?לא ח. מהי שיטת התשלום?כרטיס אשראי ט. הערות- ? 1 ג'יגה זכרון חובה(2X512) . כרטיס קול ורשת חובה על הלוח. תודה מראש,

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שבניתי לאחי. מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 470 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסק קשיח: Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II מארז: Thermaltake Dokker Middle Tower Series Black Case (No PSU ספק כוח: Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח מקסימום אבל מקווה לכמה שפחות :-) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שיש צורך לחרוג מהתקציב הזה אבל נגיד 1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, 3D Studio Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Might & Magic Heroes VI, Starcraft 2, Skyrim, League of Lege…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by RLUser,

שלום לכולם, כיום אני משתמש במחשב משנת 2011. המפרט שלו הוא: מעבד: Intel® Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz (8 CPUs), ~3.7GHz לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 זכרון: 16GB DDR 3 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6950 GDDR5 2GB RAM דיסק קשיח: Hitachi 2TB sata3 ספק כוח: Antec true power trio 650w השימושים העיקריים שלי מהמחשב הם גיימינג (רוצה נניח להיות מסוגל לשחק בכיף Witcher 3), תכנות (Visual Studio) וגם להריץ כמה מכונות וירטואליות לצורך בדיקות וכו'. האם יש טעם לשפר את המחשב? למשל להחליף כ.מסך? או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לציין שזו הפעם הראשונה שאני כאן והפורום נראה מרשים עם דיונים מאוד מקצועים החלטתי שאני רוצה להחליף את המחשב שלי (באמת הגיע הזמן) והקצבתי לעניין בין 2K - 2.5K ש"ח. דרישות: מחשב ביתי לאינטרנט, הורדות, סרטים, משחקים כגון Need For Speed האחרון, GTA 4, וסביבות פיתוח Visual Studio 2003 , Matlab 7.1. בניתי איזשהו מפרט ראשוני ב- KSP (אני מודע לשירות שלהם, אבל הם רפרנס טוב למחירים נמוכים) שנראה בתמונה המצורפת. מה דעתכם? מה כדאי להשאיר, מה כדאי להחליף ובמה? תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, תקציב: עד 6600 (המחיר של ה-MBA, גרסת 13"), רצוי הרבה פחות. שימוש: אינטרנט, סרטים (Full HD), מוזיקה, תוכנות משרדיות. מעבד: 1.7GHz ומעלה. זכרון: 4GB ומעלה. גודל מסך: 13" כמובן. משקל: עד 1.5 קילו. זמן עבודה מסוללה: הכי קרוב שאפשר לאורך החיים של המחשב. חיבורים: USB3, רשת (אפשר גם עם מתאם),Mini DP/Mini HDMI, קורא כרטיסי SD. אחסון: SSD 120/128GB. מ"ה: לא משנה, יותקן Dual/Triple Boot של חלונות ולינוקס שטח נדל"ן על שולחן העבודה הוא נושא רגיש וחשוב ולכן אני נוטה לכיוון ה-MBA שהוא בעל רזולוציה של 1440x900 בניגוד לאחרים שהם 1366x768 אבל הארנק שלי חולק על דעתי ולכן אני פונה אליכם. כמו רבים אחרים גם לי נמאס להסתובב עם תיק גדול על הגב ובו מחשב 15.6" במשקל של יותר מ-2.5 קילוגרם. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני צריך המלצות ל-2 מחשבים ניידים, אחד לי ואחד לאחותי הקטנה, שניהם אמורים להיות בשימוש גם בבית הספר. מחשב ראשון - תקציב עד ל- 3K עם חריגה של 200 שקל, מחשב שמתאים לדרישות בתקציב קטן יותר יהיה מצוין. מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, קצת משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עד ל-13-14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות המחשב מיועד לשימוש יום יומי מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לפחות 6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יכול להיות נחמד, אבל ממש לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף, ה…

18. אוקיי אז קודם כל שלום לכם ;D אני מחפש מחשב שיהיה די למשחקים (לא כל כך גיימניג אבל המשחקיות בו חשובה)אבל גם מחשב שיחזיק לי כמו שצריך ב2-4 שנים הבאות בלי צורך בשידרוגים.. שיהיה טוב! אז יש לי מפרט לא רע לדעתי תגידו לי מה דעתכם עליו ואם יש משהו לשפר בו או להחליף(אגב אם אתם חושבים שהמפרט טוב תגידו לי את זה ומבקש חוות דעת בעיקר על כ.מ ועל לוח אם) המפרט שלי הוא: ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E לוח אם DDR II 667 2GB TwinMOS זיכרונות ראם WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II ארד דיסק HEC 6A21 400W מארז AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box מעבד Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe כרטיס מסך המחיר הכולל הוא 3,215 מה דעתכם?? תודה רבה רבה לכל העוזרים!

19. Started by ell100,

ביום רביעי אני הולך להזמין מלוג'יק את המפרט הבא: Simbadda 8088 Blue 480W USB 2.0 Front Case w/X-Window 313.77 ¤ 1 313.77 ¤ Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 1118.00 ¤ 1 1118 ¤ Asus P5GD1 Intel LGA775, 915P Chipset Motherboard 976.83 ¤ 1 976.83 ¤ GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade Value Memory 544.66 ¤ 2 1089.32 ¤ Gigabyte Radeon X700PRO 256 mb PCI EXPRESS VIVO bulk 1462.29 ¤ 1 1462.29 ¤ סה"כ 4960.21 ¤ אנא מכם חוו דעה על המפרט שאמור לשמש למשחקים, פוטושופ ותכנות. מספר בקשות 1. ההחלטה לקנות מפרט אינטל היא סופית לכן לא לשנות ל AMD 2. אם אפשר אחרי התיקונים לא לעבור את ה 5000 שקל (גם ככה אני כבר בחריגה) 3. אם ישנה הצעה לכרטיס מסך …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. השימוש העיקרי הוא משרדי וגלישה. צריך שיהיה צורב. כמו כן זקוקה להמלצה על מסך דק. לא מבינה שום דבר בנתוני מסך- מה זה למשל זמן תגובה? תודה מראש

21. שבוע טוב מחפש לקנות מחשב נייח לעבודה עם התוכנת Maya ו Blender, רינדור ויצירת אנימציה תלת מימדית. כרגע ירוץ על מסך 1080P אבל אני מחפש משהו שיתאים גם ל4K ויחזיק שנים ארוכות בניתי מפרט ואשמח לחוות דעתכם https://www.wellcom.co.il/builds/26721 אני לא סגור לגבי המעבד אם צריך את הגרסא K או להסתפק ברגיל כרטיס מסך? הלוח אם אוברקיל? כל תגובה תעזור מעוניין לרכוש את המחשב היום

22. מחפש מחשב חזק מאוד ב 39/38 אלף שקל לגיימינג שיעבוד חלק ויעמוד בהרבה עומס ,בשביל משחקים כבדים מאוד לרוב ואופציה למסכים מרובים ,מ START . 38 אלף שקל * גם לעריכת וידיאו ותלת ממד והרבה מולטימדיה וגיימינג !! . תכתבו אם צריך להוריד או לשפר משהו ,אני רוצה להכניס שני כוננים קשיחים של 6 טרה כי אני זולל זיכרון בשניות אמרו לי שזה זולל חשמל זה נכון ? אם עדיף חברה אחרת של ה GTX1080 אני אשמח לדעת ,שמעתי שהמסך של ACER מצוין . מארז של NZXT ,קירור נוזלי למעבד של חברת CROSAIR וקירור למארז של COOLERMASTER מקלדת של RAZER ועכבר גיימינג של RAZER 64 ג'יגה ראם G.skill ,לוח אם GIGABYTE גיימינג במצבע בנוסף רציתי לשאול אם החנות (START מחשבי גיימינג)…

23. Started by eranisra,

שלום, מחפש מפרט שיריץ בטלפילד 3 אנ בי איי 2012 וכו' על הגדרות גבוהות בצורה טובה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בטלפילד 3 , אן בי איי 2K12, DIRT3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by rubiliani,

היי חברים, מישהו יודע מתי המחשב הזה אמור להגיע לישראל? וכמה הערכת המחיר שלו? כי בארה"ב הדגם החזק שלו עולה 2500 ש"ח (650 דולר).

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הי, אחרי שעזרתם לי לקנות את המחשב המרכזי שלי בבית (שאני מאוד מרוצה ממנו)... הגיע הזמן לקנות מחשב להורים ולאחים שלי... כי אני לוקח את המחשב הקודם איתי אני זקוק למפרט לעבודה מול האינטרנט, כולל יכולת לצפייה בסרטים באיכות 720P ויכולת להרצה של משחקים (CODMW2 וכדומה). זקוק להכל (ציוד היקפי + מסך 19" לפחות). עדיפות לחנות באיזור ראשון לציון. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.