ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
מפרט משחקים ב-3400 שקל לחבר: Kingston 2GB DDR2 800MHz WD 320GB Palit GeForce 9600GT 512MB DDR3 LG GH22NP20 DVDRW HEC 6C28 Case + HEC 400W PSU LG LCD W2242T מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים. עכשיו ההתלבטות היא בין מערכת מבוססת אינטל לבין מערכת מבוססת AMD. נכנס בתקציב ה-Phenom X4 9550 וה-C2D E7300. חיפשתי מפרטים דומים או התלבטיות דומות בפורום ולא מצאתי. ממבחנים שראיתי, ביצועי ה-AMD הספציפי הזה טובים יותר מביצועי האינטל. המארז פשוט עם אוורור מינימלי. אני יודע שמרובעי ליבות מתחממים מאוד ודורשים הספק גבוה, הספק והמארז יספיקו? או שעדיף בכלל לקחת את ה-E7300? *הלוח הוא לוח פשוט (עם כרטיס מסך מובנה בגלל בעיות תקציב) של אסוס או ג'יגהבייט. תודה לעונים. (המפרט מפנדה)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צג: Samsung 23, Full HD מערכת הפעלה: Windows 7 64bit/32bit באופן עצמאי. שקט: חשוב - 8 אוברקלוק: לא מתמצא אבל שתהיה אפשרות לקל עד בינוני. אזור מועדף: מרכז בקשות מיוחדות: לוח אם בעל חיבור IDE כפול - לצורב DVD ודיסק קשיח שכבר יש לי. אפשרות לשדרג כרטיס גרפי בעתיד. לא צריך: כונן דיסקטים וצורב DVD מפרט שבניתי (כדאי? משתלם? מתאים לדרישות?): מעבד Intel Core i7-860 Box ₪1486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80605I7860 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪697 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950200 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪515 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1201 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mh…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=31167 איך המחשב הזה שחבר בנה לי בתקציב 4K+- 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21אינץ 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למטרת עיצובים, עריכה, סרטים ועבודות. מחשב שיהיה טוב לשנים הקרובות. אלה כמה מחשבים שמצאתי כמה מהאאוטלט של DELL, איזה הכי עדיף גם מבחינת מחיר ביחד לחומרה ובכלל כדאי לקנות מהאאוטלט: http://www.dell.com/en-us/shop/dell-laptops/inspiron-15-5000/spd/inspiron-15-5570-laptop/dncwlb3431sv2 http://outlet.us.dell.com/ArbOnlineSales/Online/SecondaryInventorySearch.aspx?c=us&cs=22&l=en&s=dfh&sign=PXhcOSHtr1T4IOw%2fPR7Udbrnt%2fSzQtgMA4jBnJLh6q7hmCOKnT4Etp7iiI8JT8oWe%2fyCNkmL%2fKPfnAIlNfPXBSWZCUeZiXTJFCMCZkXtW%2bxtxPiNiic4w%2fOdG54NSrfAU8SunUgQTYPQk6oR%2bhPhITwV0buidAvCHoK5pZABmEAEM8S7pSXitNr…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט אבל לפני זה יש לי שאלה. האם בתקציב הזה אפשר להרכיב מחשב שיוכל להריץ גם משחקים ברמה טובה? (לא מבקש על הרזולוציה והאיכות הכי גבוהה). אם כן אז זה גם חשוב, למרות שהמחשב מיועד לאינטרנט, סרטים ועבודות אשמח אם גם יהיה לי שקט במשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש קריטי 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להרכיב מפרט למחשב לבת דודה שלי המחשב ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט ומיילים, (משחקי קלפים מקסימום) אימיול, סרטים, מוזיקה...הדברים הרגילים ללא מסך, מקלדת ועכבר (קיימים כבר) אז ב 4000 שקלים אנחנו צריכים מחשב + זוג רמקולים איכותיים (למחשב) אם אפשר לכלול כרטיס מסך MID RANGE או LOW RANGE, שיהיה לכל מקרה (יש לה מסך שאפשר לחבר דיגיטלית, אז למה לא לנצל) ואם אפשר בתקציב הזה ג'יגה זכרון, בכלל יהיה מעולה הרבה תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אני הרכבתי לי מחשב של AMD ב 8500 ש"ח ואני רוצה להיות בטוח לפני קנייה שהרכיבים לא מתנגשים אחד עם השני.. אני במיוחד לא בטוח אם לוח האם והמעבד אשמח אם תרגיעו אותי המפרט: 2500 AMD Athlon64 3000+ מעבד 628.23Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) לוח אם 502.59DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory זיכרון פנימי 502.59DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory זיכרון פנימי - מודול שני 436.13Western Di…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל שיתאים לדרישות ולא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב - GTA5, תכנות, הרצה של מכונות וירטואליות, וקצת תוכנות עריכת וידאו ו 3d א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware, intelij, כבד 3dmax,after effect, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בשביל דוד שלי, הוא רוצה מחשב לעבודה משרדית אינטרנט ומשחקים, המשחקים לא מהחדשים במיוחד כך שלא צריך משהו מוגזם, אם אפשר תמליצו לי על מפרט שיתן את התמורה הכי טובה לסכום שיושקע (לא מתוכנן OC). תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי : 2000 ₪ , אבל אנא בנו את המפרט בצורה חסכונית 2. המפרט מיועד לעבודה משרדית וצפייה בסרטים פה ושם, התוכנות העיקריות שיפעלו בו הן: ICQ, מסנג'ר, סקייפ, IE ו-Microsoft Office 2007/2010 והמדיה פלייר (לצפייה בסרטים ומוזיקה, למרות שראוי לציין שגם הרבה סרטים ייצפו דרך מגה-ווידאו). 3. אין צורך בשום ציוד הקיפי! 4. אין צורך בכונן דיסקטים, אך יש צורך בצורב (רק לא של LG). 5. זה לא מפרט חלקי! 6. רמת חשיבות השקט של המפרט היא 8 (שלא יתחיל לעשות רעש אחרי שנה) 7. לא מתוכנן שום OC ! 8. אין צורך המערכת הפעלה, אך יש צורך בהרכבת המפרט. 9. אני מאזור ירושלים הבקשה היחידה שלי היא שלא לבנות את המפרט ב-KSP 10. בקשות מיוחדות: **דיסק קשיח מינמאלי של 120GB, תשתדלו לחסוך בקטע הזה העיקר …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר קרוב לאלף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, לאנשים מבוגרים. קריאת מיילים ויוטיוב פעם ב.. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ראשון לציון, כל חנות. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESA…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי למפרט הבא : Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB Z68X-UD5-B3 s1155 Core i3/i5/i7 HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP X2 crossfire Corsair Hydro H70 High Performance Dual-Fan Liquid ddr3 2gb x 2 ספק כוח 550W המחשב מיועד לגיימינג וברצוני לקבל חות דעת לענין המפרת והאם יש צורך בלשפר משהוא ו/או להוסיף משהוא? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש"ח, ללא חריגות. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יכול להיות שיחובר ל17 אינץ' ויכול להיות ל19. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות, מיועד לעבודה משרדית. 3.…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני זקוק למפרט בסכום של בערך 2000 שקל, לא דרוש מסך וציוד היקפי. למשחקים בעיקר, שיוכל להריץ בצורה טובה ואפילו מצוינת משחקים. זהו המחשב הנוכחי שלי: e6300 soprano thermaltake 500gb wd sata2 3gb ram 667 (2X512MB + 2X1GB) 7600gt 430w themaltake p5ld2 asus כונן DVD של LG חשבתי לקחת את הזכרון+ההארד דיסק מהמחשב הנוכחי+הכונן DVD, אולי גם את המארז, לקנות משהו חלופי וזול במקום הדברים האלה. בתודה רבה מראש !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מבקש בניית מפרט בתקציב של 8,500 ש"ח~. שימושים: בעיקר סרטים וסדרות ומשחקים לא מתכונן OC לא הייית בטוח קודם ועכשיו אני החלטתי סופית, אני לא עושה OC. אז אני חושב ללכת על ה AMD 5200, אבל תחליטו אותם.. כמה הערות: המפרט יכלול ב 100 אחוז את המסך DELL 2007WFP. אני לא יכול לקחת את המארז APOLLO בגלל שדיברתי היום עם IQPC ואין להם אותו במלאי ל3 השבועות הקרובים. אוי שחכתי לציין! אני צריך גם ציוד היקפי! זאת אומרת MX518, Media Keybora Elite, ATP3. אז תקחו את זה בחשבון בבקשה. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם יש הבדל בין: http://www.bestbuy.com/site/hp-spectre-x360-2-in-1-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-natural-silver/4351701.p?id=1219735412367&skuId=4351701 לבין: http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-x360-2-in-1-13-3-TS-Laptop-i7-6500U-8GB-256GB-SSD-13-4103dx-Silver-/262567421284?_trksid=p2141725.m3641.l6368 במידה ולא, אני מבין שעדיף לי לקנות את זה מאיביי נכון?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלןם אני רוצה בבקשה לבנות לחבר שלי מפרט בעזרתכם תקציב של 6000 שקלים כולל הכל מסך מקלדת עכבר רמקולים וכמובן שהמחשב יהיה טוב למשחקים כמה שיותר, שיהיה חזק אם אפשר מחנויות כמו KSP או נועה מחשבים תודה..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב המקסימלי למחשב - בנתיים ללא חשוב השימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שהמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - GTA V, TOMB RAIDER וכל מה שהולך לצאת בשנים הבאות (בעיקרון אני רוצה לשחק על האיכות הכי טובה) במידה שהמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) Overclock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - לא האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? במידה שכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: (מעבד, כרטיס מסך וזיכרונות). ציוד היקפי - מהו גודל ו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט ??? בין 4 מחשבים נישאים לצורך ביתי. התקציב שלי מכסה את כל האופציות. המחשבים הנישאים הם: 1. LG R560-R29/R39 - אחריות לשנתיים קבוצת ח.י 2. HP PAVILION DV6-1310EJ - אחריות לשנתיים בבית הלקוח. 3. TOSHIBA SATELLITE L500-12T - אחריות לשלוש שנים. שנה ראשונה אחריות על נזק וגניבה. 4. DELL INSPIRON 1564 - עם המעבד החדש INTEL CORE I3-330M - שלוש שנות אחריות בבית הלקוח. אשמח לקבל את המלצתכם בנדון. נ.ב האם האחריות לארבעת הנישאים היא גם על עבודה וגם על חלפים? (מניסיונכם האישי). תודה מראש, מרק
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יש לי כרגע: מקלדת, עכבר כרטיס מסך 3080 samsung 970 evo M2 250GB samsung 870 evo sata3 2TB חשוב אבל לא קריטי: שקט עלות\תועלת יכולת שדרוג עתידית בלי אורות של דיסקוטק יכול להביא מעבד וזכרון מארה"ב בחודש הקרוב. מעבד: נראה שAMD לא נוטה לשנות את הסוקטים של המעבדים שלה ולכן משיקולי שדרוג עתידי ועלות\תועלת כרגע נוטה לכיוון ה https://www.newegg.com/amd-ryzen-9-5900x/p/N82E16819113664 ב 430$ זכרון: https://www.newegg.com/corsair-128gb-288-pin-ddr4-sdram/p/N82E16820236622 כמות מקסימלית כי לא יודע מתי שוב אהיה בארה"ב. 560$ לוח אם: נוטה לכיוון ה X570 על פני ה BM450/550 משיקולי שדרוג עתידי. צריך עצה איך לוודא שהביוס של הלוח יתמ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! ברצוני להתייעץ עם חברי הפורום הנכבדים בקשר לצג שאני רוצה לקנות, עד 1100 ש,ח בערך, לא יותר. חשוב לי קצבי רענון גבוהים יחסית, וגם ביצועים. מדובר ב17", פרט לPROVIEW שמציעים גם 17" במחיר נחמד: צג ה19" של PROVIEW: http://www.proviewintl.com/product/crt/dxseries.htm (דגם 997N) - נשמע נחמד, רענון נחמד, רעיון ה19" נחמד לצפיה במחשב לסרטים (מטרה מאוד מנוצלת אצלי) אך גם תופס הרבה מקום... המחיר - סביר 1050. החברה - אף פעם לא אהבתי אותם... (אבל - בגלל זה אני שואל ). אגב - רזולוציה מומלצת בצג 19" היא 1280*1024 או 1024*768? צגי 17" : LG F700P http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=1&actType=&modelName=&globalCode=FB790G&modelPrefix=40IF17&gl…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי לכולם, הנה מפרט של מחשב HTPC שאני רוצה לבנות: לוח אם - P5QPL-AM Asus מעבד - Core 2 Quad Q9400 Tray Intel זכרון - KVR800D2N5/2G Kingston X2 כונן קשיח - WD5000AAKS Western Digital כרטיס מסך - ATI Radeon HD4670 1GB PCIe Sapphire מאורר למעבד Thermaltake Blue Orb II Cpu Fan 1) מה דתעכם על הלוח אם במפרט? 2) תמליצו לי בבקשה על ספק טוב שיהיה גם שקט, חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ברמה של 7 מתוך 10. עיקרי השימוש במחשב זה לצפיה של תכני HD ועבודה עם תוכנת שירטוט בתלת מימד(solid works) תודה,
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט נוכחי: יש לי בדיוק 1000 שקל כדי לקנות חלקים חדשים. אני יודע שזה מעט, אבל ממש אין לי אפילו שקל להוסיף לתקציב, אז בבקשה תציעו לי איזה חלקים חדשים לקנות. ד"א: אחד החלקים חייב להיות מארז. כי המארז הנוכחי כולו שבור ומפורק לגמרי, זה נראה ממש על הפנים. והספק שאיתו הוא ג'נרי, אז אני רוצה להחליף אותו גם. על השידרוג הזה חשבתי בנתיים: ?512Mb 400MHz AData /VT? -240 NIS מ-KSP. אני יודע שהאחריות רק שנה וגם לא ממש איכפת לי. כשאין תקציב אז צריכים להתפשר. ? GIGABYTE ATI RADEON 9550 128MB- 360 NIS או ? Sapphir RADEON 9550 TV,DVI 128MB- 405 NIS ומארז וספק טוב, אתם תבחרו משהו שיכנס לתקציב אבל באמת שאני לא יכול לעבור את תקציב ה-1000. דרך אגב, מקווה שאתם שמים לב שכרטיס מס…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רכשתי לאחרונה את המחשב הנ"ל ואני לא מצליחה למצוא כיצד מצלמים תמונה עצמית באמצעות המצלמה, האם אפשרי בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הזה? ובכלל האם DELL יותר טובה מ HP ו SAMSUNG. האם זה נכון ש90 אחוז מהרכיבים של HP לא מיוצרים על ידם לעומת הSAMSUNG? אני צריכה לפטופ למטרות עבודות עיצוב מול פוטושופ וגם תוכנות תלת-מימד התקציב שלי הוא - 5K אשמח לתגובות והמלצות תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-