ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נטבוק שלא יהיה איטי יותר מידי, כי זה דבר שמחפרן. התעניינתי מאוד ב Asus 1201N, ראיתי עליו ביקורות וכן ראיתי ביוטיוב אנשים שמפעילים משחקים כגון: Cod mw2, Gta iv וכו', והמחשב סוחב אותם דיי טוב. השאלה שלי, האם באמת שווה לרכוש את המחשב או לחכות עוד קצת (לא לחוץ לי) ויצאו עוד הברקות בסגנון של המחשב הזה או שזה רק בעתיד הרחוק יותר. כמו כן, האם יש אלטרנטיבה לנטבוק הזה , דגמים של יצרנים אחרים במחירים זולים יותר?; המחיר שלו שוחט כיסים. אשמח לקבל תשובה, תודה לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר המפרטים המצוינים שקיבלתי השבוע ממכם, אני צריך עזרה בנוגע לעוד מפרט, הפעם לידידה. המחשב יהיה לשימוש כללי (גלישה,OFFICE,שיתוף קבצים,סרטים,מוסיקה...), ובנוסף גם תכנות, VS בעיקר. אין צורך בציוד היקפי, ולא יתבצע OC. המעבד צריך להיות של אינטל, ואני כמובן מצפה ל4GB זיכרון. יהיה נחמד למארז אסטטי אבל גם איכותי. התקרה היא 2500 שקל, ואשמח למפרט מחנות טובה באזור המרכז (TMS/IQPC)
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך כמה הצעות לניקוי יעיל של פתחי הקירור של המחשב הנייד. בינתיים עברתי עם שואב אבק קצת חומר לניקוי מעגלים.(FREON) עוד שאלה, כרגע יש לי סוללה מקורית של 6 תאים, בזמן האחרון היא מתנהגת ממש לא טוב ב 50% המחשב חושב שאין כבר עוצמה, מתפרקת מהר מאוד, ונטענת בצורה לא לניארית, כלומר מ 20 אחוז יכולה לקפוץ ל 100. הסוללה בת כ1.5 שנים, בדקתי בארץ המחירים נורא גבוהים משהו כמו 750 שקל לסוללה. בחול אפשר להשיג מאתר HP במחיר של 120 דולר. יחד עם זאת בדקתי ב EBAY ואפשר להשיג סוללות כאלה ב 30 דולר +-. השאלה שלי היא כמובן האם הסוללות שם מקריות? באם לא, האם הן מספיק טובות למחשב נייד ולא יעשו בעיות? אני אצרף לינק לסוללהhttp://cgi.ebay.com/NEW-Battery-For-HP-Compaq-DV2000-DV6000-V…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בחודשים האחרונים אני עוקב אחרי מספר אתרים בחו"ל שמפרסמים בקביעות מדורים של "מפרטים מומלצים". לדעתי זה מקור טוב לידע, למי שרוצה להתעדכן ולראות מה חדש ומה מומלץ, במיוחד כשאין זמן לשבת כל היום באתרים ופורומים של חומרה : או במקרה ש*אההממ* האתר האהוב עליהם לא מעדכן את המפרטים המומלצים שלו כבר חצי שנה *אההממ* הנה רשימה של כמה אתרים מומלצים, שמעדכנים בקביעות את המפרטים שלהם. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על אתרים נוספים! www.anandtech.com - ב-Guides יש כל מיני סוגים של SYstem Buyer's Guides, לכל מיני תקציבים וכל מיני שימושים. www.sharkyextreme.com - מחזיק ומעדכן שלושה מפרטים עבור גיימרים לפי תקציב arstechnica.com - ב-Guides יש system guide שמכיל כמה סוגי מפרטים www.ext…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שימושים - כשני חלונות של כרום פתוחים בכל אחד 15-20 טאבים (סכ"ה 40) באחד מהם אני יכול לראות קליפ בHD כ-5 חלונות וורד פתוחים של 300 עמוד עבודה של עיצוב פנים אדירכלות עם תוכנת DATACAD 15 עבודה עם שני צגים חיבור המחשב לטלויזיה (לעיתים יותר רחוקות אין כוונה שהמחשב יהיה מחשב מדיה) דרישה נוספת - מקווה שהמחשב יחזיק 4-5 שנים שיהיה שקט מבקש את חוות דעתכם על מפרט מפרט 1 ברשימה כאן (או המלצה על מפרט אחר) (אפשר גם מפרט 2 או 3 שהוא במקור מהמפרטים של HWZONE) מפרט 1 מארז ARCTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC 500W V2 FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם B75MA-P45 SATA3 USB3 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.4GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3570 זכרון HS CORSA GEIL 8GB DDR3…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , מחפש נייד פשוט לשימוש ביתי פשוט. דרישות: 1: מסך - 14.1 - 16 אינצ', 2: מקלדת נוחה להקלדה(לא כפתורים קטנטנים) 3: חיי סוללה סטנדרטים. 4: כרטיס רשת 100/1000 5: BLUE TOOTH. 6:מצלמת אינטרנט. 7: שאלה לגבי הכרטיסי מסך המובנים , האם הכרטיסי מסך המובנים מספיקים לסטרימינג חלק של וידאו? בכול פורמט? 8: אשמח גם להמלצות לגבי החברות המומלצות של היום לדוגמה ראיתי באייבורי את שני אלא: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3674&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3447&CatCode=315 מה דעתכם? תקציב רצוי - 2-2.5 אלף , אפשר חריגה קטנה . תודה מראש. דן.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבדי (?AMD Athlon 64 2800+ (S-754 לוח אם למעבדי ?AMD EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl זכרונות DDR 400 512MB A-DATA x2 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB מארז HEC Compucase CI-6A19
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם המחשב שלי באחריות ואני רוצה להחליף כונן קשיח או להוסיף זכרון, האם אני יכול לפתוח את המחשב ולעשות זאת או שזה יפגע לי באחריות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, התחדשתי בלנובו S205 מסידרת ברייזורס של AMD ואני מרגיש שהוא לא עומד בקצב שלי עם סה"כ שתי גיגה זיכרון (רץ על וינדוס 7). אני מעוניין להוסיף עוד 4 גיג'ה בתדר 1333Mhz ולא 1066 כמו אצלי במחשב (הבדל מחירים גדול). האם עיניין זה יהווה בעיה? נ.ב אני לא טועה שהזיכרון אצלי הוא 1066 נכון? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2129392
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? כמו כן , אם השימוש העיקרי שלי במחשב הוא סרטים , האם עדיף לי מסך Ultralight או שעדיף לי את המסך XGA הרגיל? כמו כן , קצת לא קשור לת'רד הזה , אבל במידה ואני קונה את המחשב הזה אני אצטרך גם כונן DVD חיצוני USB , מישהו יכול להמליץ לי על כונן כזה שיצרוך כמה שפחות חשמל ויוכל לפעול באמצעות ה USB של המחשב הנייד? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב במתנה לאחי, התקציב הוא עד 2800 ש"ח (עם חריגה ל-3000 ש"ח במקרה הצורך) השימושים הם בעיקר משרדיים וגיימינג לילדים שלו שהם בני 10 כרגע והתחילו לגלות את עולם הגיימינג. לאחר צמצום הגעתי לדגמים הללו: http://ksp.co.il/?uin=22039 http://ksp.co.il/?uin=21479 http://ksp.co.il/?uin=21500 http://ksp.co.il/?uin=21245 ההתלבטות העיקרית היא בין שלושת הדגמים הראשונים. ראיתי שבסה"כ המאיצים הגרפים הם באותה הרמה ולכן רציתי לדעת על מה אתם הייתם הולכים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים, הכנתי לי מפרט בשביל עבודה עם מכונות וירטואליות (לצורך לימודים/בדיקות בבית) אני מצפה לעבוד עם 7-8 מכונות וירטואליות שיהיה חזק ולא תיהיה בעיה עם עומס דעתכם אם יש לכם הצעות שונות אשמח לדעת לגבי כמות של 4 סטיקים של זכרון אני התבלבלתי זה אמור להיות 3
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב 2500-3200 בערך. אשמח לשמוע מה דעתכם על הדגמים שמצאתי או על על המפרט שמומלץ לי או אם יש דגם שפיספסתי צרכים:בנוסף לבסיסיים (אופיס, אינטרנטָ) אשתמש גם בתוכנות הקשורות למוזיקה כמו תוכנת הקלטה כמו אבלטון/פרוטולס, בנוסף לפלאגינים שאתקין על תוכנות אלו (למשל אפקטים או הדמיית כלי נגינה וכו') -כמו כן יתכן ובעתיד ארצה קצת ללמוד פוטושופ או אילוסטרייטור מעבד:מעדיף לקנות מעבד מהסדרה החדשה עקב פער מחירים לא גדול במיוחד וזמן סוללה ארוך יותר מעדיף I5 עקב הצרכים שציינתי מלמעלה וכי לא מצאתי I7 זול שמתאים לתקציב שלי (גם לא מהסדרה הישנה) הדגמים שנראה לי מתאימים לי (כולם i5 hasweli): 1- HP Pavilion 15-n005ej 6 גיגה זיכרון וכ.מסך ATI 8670 כרגע המחשב ה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, ה hptc הישן שלי מת. יש לי הארד דיסק 3.5 של 4 טרה. אני רוצה לקנות מחשב htpc חדש. דרישות: 1. חיבור לרסיבר. 2. ניגון סרטי 4k. 3. חיבור של לפחות הארד דיסקים אחד 3.5. האם nuc עם דוקינג לשני הארדיסקים הוא הפתרון הטוב ביותר עבורי? האם מחשב אחר שיש בו מקום להארדיסק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי, הציעו לי את המפרט הבא: DELL LATITUDE 3330 13.3 I5 Processor: Core I5-3337 Memory: 4GB DDR3 1600 Screen:13.3" 1.8kg Hard Disc: 500GB SATA Drive: DVDRW ללא כונן Grafic Card : Intel Graphics4000 OS: WINDOWS 7/8 PRO Warranty: 3Yr on site By DELL מה צריך לשדרג/להוסיף על מנת שיהיה מחשב עבודה נייד טוב ויעיל. מטרה עיקרית- מצגות, אקסלים עם נתונים רבים. הרבה שעות עבודה על נייד. אשמח לתוספות/הערות. תודה, שרון
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניינים לזנוח את הסיסמאות ולהגן על פרטיות מחשבכם בעזרת מראה הפנים שלכם? אלו הם המחשבים שיאפשרו לכם לעשות זאת עם השקתה של המערכת החדשה ממיקרוסופט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הנה-הם-המחשבים-שתומכים-בטכנולוגיית-זי/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך עזרה בבניית מחשב למשחקים סרטים ואינטרנט התקציב שלי הוא 3500 ש"ח עם חריגה עד 4000- במזומן! אין לי צורך במסך וברמקולים. רק מקלדת ועכבר רגילים, העדפה לרכיבים של אינטל ודיסק קשיח גדול (500 לפחות) העיצוב לא חשוב לי במיוחד אבל אני מעדיף מחשב שקט. זה לא השיקלול העיקרי בקנייה אבל זה די חשוב בכל מקרה שמתי לב שכמעט כולם ממליצים כאן על מעבדים מסידרת E. האם לא עדיף להשקיע קצת על מעבדים מסדרת Q? האם ההבדל במחיר כזה גדול? כי ככל הידוע לי סדרת Q היא יותר מתקדמת מסדרת E הדבר החשוב לי ביותר במחשב זה היכולת שלו להריץ משחקים וגם הכבדים ביותר ברזולוציה גבוהה. ועוד יותר חשוב- מחשב שיוכל להריץ משחקים כבדים גם בעוד שנה-שנתיים לפחות תודה רבה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד של HP מדגם dv5282ea עכשיו ראיתי שדגם אחר (dv8371ea) מאותה סדרה (dv5000) מגיע עם 2 דיסקים קשיחים רציתי לדעת אם יש מצב להוסיף עוד דיסק גם אצלי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. אני מחפש מחשב שישמש מחשב לשימוש כלילי כמו אינטרנט,סרטים,קבצים ומשחקים. אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחקים גם את החדשים אבל יש לי סוני שאני משחק עליו רוב הזמן אז אין ממש צורך להשקיע יותר מידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח אבל עדיפות שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,סרטים,גלישה וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הקירורים של NOCTUA D14 ו C14 לגבי D14 הלוח אם שלי ASUS Z87 DELUXE והזכרון DDR3 GSKILL RIPJAWS נמצאים ברשימת תמיכה שלהם, אבל ל C14 אני לא מוצא תאימות זכרון באופן כללי לפי נתונים יבשים הם נותנים אותה זרימת אויר ואותה כמות רעש. תתקנו אותי אם אני טועה מה אתם ממליצים ? לגבי המשקל הD14 יותר כבר ב200 גרם בערך, האם זה יותר מידי כבד מה שיוביל לעקמת כלשהי ללוח אם או לתושבת של המעבד? למרות שC14 גם לא ממש קל. מה אתם חושבים על עניין המשקל , לפני כמה שנים זה היה משמעותי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש כמה דברים שאני רוצה במחשב... זיכרון 1GB, כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7600GT, הארדיסק 160G. תודה רבה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט מחשב ב4000 ש"ח לחבר , עבודה משרדית , עיצוב , אנימציה ממוחשבת , שיפעל מהר וCounter-Strike : Source. כולל מסך! אשמח למפרט הטוב ביותר מבוסס אינטל C2D טוב , ניתן לחרוג במעט. אני מעדיף גם את המסך VP930 משום שהוא הכי טוב למחיר שלו לעבודה ממושכת מאשר פאנל TN. ללא ציוד הקיפי... רק מסך. תודה והמשך יום נעים.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי בבקשה חוות דעת על המפרט. המחשב אמור להיות מחשב ביתי שהשימושים שלו הם בעיקר אינטרנט, משחקים, צפייה והורדת סרטים וסדרות. המפרט לא צריך לכלול מסך, דיסקים קשיחים, צורב, כונן דיסקטים (אני מעביר מהמחשב שיש לי כרגע) וציוד היקפי. לא מתוכנן OC ורצוי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. חשוב מאוד שהמחשב יתאים למשחקים (בהגדרות הכי גבוהות שאפשר) וסרטים (זוהי מטרתו העיקרית). המחשקים שכרגע אני משחק הם בעיקר מסדרת C&C אבל חשוב לי בעתיד אני אוכל להעלות משחקים יותר חדשים, מה שאינני יכול עכשיו. המחשב בעיקרון צריך להחזיק לי לשנתיים-שלוש לפחות. המערכת שתרוץ עליו תהיה WIN 7. ההרכבה תתבצע כנראה באייבורי/KSP בירושלים שמשם אני קונה את המחשב. לוח Gigabyte GAP55AUD3 705 ש"ח מעבד Intel Core i…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה, האם האינטל אטום יכול לסחוב 720P והאם יש כרגע אולטראנייד כלשהו בתקציב שלי שיכול לסחוב 720P או ללכת כבר על משהו כזה: http://www.freakm.co.il/Product.asp?productid=200
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח ללא אוזניות, 3000 ש"ח כולל אוזניות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא להתפשר על איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, גלישה באינטרנט עם אופציה לשדרוגים עתידיים לשימושים דרשניים יותר כמו גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-