ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני מחפש מפרט טוב למחשב ביתי.. על המחשב לא ירוצו משחקים כבדים מידי.. הגבלה ל 1700 ש"ח.. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי השבוע את המחשב הזה ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט. הוא לא אמור להיות מחשב שכל היום אני אטחן עליו משחקים אבל משהו נחמד. AMD Athlon 64 X2 4400+ GIGABYTE NFORCE 520 LE ASUS 8600GT Magic 512MB SAMSUNG 1GB X2 DDR II 400 Western Digital 250GB SATA II 16MB
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות שידרוג קטן למערכת שלי ורציתי לדעת בכמה אני יכול למכור זוג כרטיסי Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5 עם הקירור http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/376/accelero-xtreme-plus-ii.html?c=2182 במחיר ליחידה? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אנשים. מתעתד לקנות מחשב וצריך את עזרתכם האדיבה! אני צריך מחשב בעיקר לצרכי אינטרנט/סרטים/מוזיקה וכן קצת גם למשחקים (בעברי הייתי משחק היום כבר לא כי המחשב לא סוחב) אם כבר קונים חדש אז למה לא... אז אשמח אם תתנו לי מפרט בטווח המחירים שבין ה2500-2800 שיתן את התמורה הטובה ביותר. ועוד שאלה,אם קנית המחשב אינה דחופה, עדיף לי לחכות לפסח? יש מבצעים בדרך כלל? האם מתוכננת ירידת מחירים בלי קשר לפסח? תודה!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכם. כמו שראיתם בנושא אני מעוניין במחשב Dell Vostro 3460 i5 3210 GT360 יש קצת לבטים..כי אני פוחד "להדפק" כי אני שם פה את כל כספי מה אתם אומרים על המחשב הזה...או בכלל על הסדרה למי שיש או התנסה איתה כמו כן זה השימושים שלי מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות * גודל המסך:גודל באזור ה -14(יש לציין שחלק מאופן העבודה שלי מול המחשב היא בחוץ בשמש) * משקל רצוי? 1.5-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שחיזיק בלי הטענה מינימום 5 שעות אם אפשר יותר מצויין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,יציאת HDMI+USB 2.0+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45 * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מש…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אלהן, מחפש מחשב לסטודנטית שמתחילה ללמוד הנדסה בקרוב. * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט ולימודים - בדגש על Solidworks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" , עדיף כמובן מאט. * רזולוציית המסך?כמובן שעדיף FHD, אבל אפשר להתפשר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף לפחות 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר לדחוף בתקציב SSD, מה טוב. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה? טוב תגידו מה דעתכם (מחירים מהאתר KSP שאמרו לי שהוא אמין, עם שירות טוב וזול) 8) מה שמודגש זה המחיר!(והערות בתחתית) מעבד - Athlon 64 3000+ (S-939) 830 לוח אם למעבדי AMD - K8N Neo2 Platinum (s939) 840 זכרונות* - 512MB A-DATA /VT 245 זכרונות 2 - 512MB A-DATA /VT 245 כרטיס מסך** - xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 1060 כרטיס קול*** - מובנה בלוח אם כרטיס רשת**** - מובנה בלוח אם FLOPPY - Teac/SONY 1.44 40 כונן DVD - LG X16 150 צורב DVD - NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 black 340 דיסקים קשיחים - 160GB SATA 530 מארזים***** - Thermaltake Sviking VA4000BWS 420 ספק כוח - HEC 475W (True Watts) 360 הרכבה - 190 * - 1, האם כדאי לקנות את ה- A-DATA? 2, האם כדאי …
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה?: מחיר כולל 3789 ש"ח, אפשר להתגמש עד 500 ש"ח. האם יש לאן לשפר? והאם לוח האם הזה יתאים כי לפי מה שהבנתי המארז יכול לקבל mini-itx , micro - atx.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
מיועד לאוסף קבצים גדולים (וידאו, תמונות) סטטיים ללא שינוי שוטף אלא תקופתי. מה שידוע : מערכת הפעלה - לינוקס (Arch, 64 bit). יותקן ויורץ מ DOK הגנה/raid - עם SnapRAID (קישור : http://snapraid.sourceforge.net/ ) מה שמחפש : לוח mini-itx מרובה יציאות SATA3 (כלאמר 6G). לא מתעניין כלל ב SATA2. מארז קומפקטי מרובה דיסקי 3.5", רצוי זמין בארץ. זה - http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/prodigy#overview מהווה דוגמא טובה למה שמחפש. יש רעיונות ? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מדובר בדגם הכולל מעבד core i5 2.4ghz, 4ג'"ב ראם ו500ג'"ב הרדיסק 7200RPM. המחשב במצב מעולה ובשימוש מזה שנתיים ויש לו עוד 3 שנות אחריות של דל אחריות עסקית תיקון בבית הלקוח intel core i5 520m, 2.4ghz 3mb cache 4gb ram 1333mhz seagate 500gb 7200rpm hdd nvidia geforce 310M 1366x768 13.3" matte screen 4-cell battery אשמח לדעתכם בנושא, תודה מראש, ערן
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב עם מסך מקלדת ועכבר, רציתי שתעזרו לי עם החלקים ומקום הקנייה. 1. 4K מזומן. 2. משחקים כמה שיותר כבדים יחסית לתקציב, סרטים, הורדות-אינטרנט. 3. צריך מסך רצוי 22 רחב שיהיה טוב למשחקים ולסרטים - יחסית למחיר כמובן, מקלדת ועכבר נוחים לא צריך אלחוטיים אם אפשר יציאה לטלויזיה. 5. חברה אם יש הבדל משמעותי אז רצוי חברה טובה. 6. העיצוב ממש לא חשוב והקירור אם זה דרוש. 7. לא זקוק למערכת הפעלה. הרכבת מחחשב במעבדה. 8. רצוי מחשב שיהיה אופציה לשידרוגים בעתיד. זכרון-מעבד-כרטיס מסך. 9. שקט לא קריטי. 10. בנוגע לאובר קלאק אני לא כל כך מבין אבל ממה ששמעתי אז רצוי ואם תוכלו להסביר. 11. משחקים כמו GTA החדש על הגדרות מירביות ברזולוציה גבוהה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שעדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מעדיף שלא, אבל אם זה קריטי אז אפשר לדון על זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר (אפשר לומר שרק משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שרק יצאו ועתידים לצאת, אני מעדיף שהמחשב לא יתיישן תוך שנה-שנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" 1280*1024 -…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שמעו אני חושב שמצאתי מפרט מאוד מאוד משתלם בFOXPC! אבל הכל מבולגן ולא הבנתי מה המפרט במדויק.. הנה הלינק: http://www.foxpc.co.il/BuildSystem.aspx?SystemID=2 מה המפרט המדיוק ללא כל התוספות האלה מישהו יכול להגיד לי?אני חושב שזה הולך ככה: E8400 OCZ Vendetta GB EP43 2X2GB of RAM GTX260 NZXT TEMPEST CM 550W Real Power PRO זה המפרט?אם כן זה הדבר הכי משתלם בארץ! מעבד סוס, קירור למעבד, לוח סבבה, ראם סבבה, כרטיס סוס, מארז סוס, וספק סוס! אם התקציב שלי זה 3400 יש משהו שהייתם מציעים לי להחליף? למשל לרדת במארז ולעלות במשהו אחר?כי יש שם כל מיני אפשרויות כאלה.. תודה! שימושים: אינטרנט,סרטים,משחקים כבדים כמו GTA IV CRYSIS COD5 וכולי, שקט חשוב אבל לא כל כך חשוב - שאני אומר חשוב אני מתכוון של…
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל :ם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חריגה קלה של עד 500 ~ ש"ח תהווה שיפור משמעותי בכרטיס מסך/ביצועים וכו' אז אין בעיה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מודרנים למיניהם שעומדים לצאת ומשחקי רשת (DISHONORED AC3 GUILD WARS 2 BF3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680x1050, …
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חבריה אם אפשר קצת עזרה בבניית מפרט באיזור ה 2000 שקל זה לילד בן 11 לא משחק משהו כבד.. משחקים קלילים... יש לו מסך lg 17 אינץ lcd תודה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד : AMD ATHLON 3000 SOCKET 939 64BIT לוח: GIGABYTE 939 K8NF-9 כולל כרטיס קול 7.1 וכרטיס רשת. זכרון : 2X256 MB 400MHZ כונן 1.44 כרטיס מסך: GIGABYTE RX300 128MB 128BIT TVOUT/DVI PCI EXPRESS X 16 דיסק קשיח: WD 80 GB SATA 7200RPM JD 8MB צורב: LG 52X32X52 OEM IDE כולל תוכנה מארז: ZIP ATX עם USB בפאנל זה בסדר לאינטרנט ומשחקים לא מאוד כבדים ?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, מחפש לרכוש מחשב עבור אשתי, משתמשת בעיקר בתוכנות כבדות (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין ועוד). חשוב לי לקבל הצעה למפרט (אין צורך במסך) סביר שייתן מענה לצרכים (שימוש של מס' פעמים בשבוע בתוכנות אלו - לא כל יום, כן אינטרנט, לא משחקים). תקציב בין 1500 -2000 ש"ח. נא עזרתכם המסורה (פעם ראשונה שלי באתר זה). תודה. ניר
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב של דל מארה"ב דגם VOSTRO 3400 אני קונה אותו דרך האינטרנט ובאתר של דל יש אפשרות לבחור כל מיני סוגי אחריות האם מישהו יודע איזה סוג אחריות עלי לרכוש על מנת שהאחריות תתפוס גם בארץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע מותקן 2 גיגה. מעניין אותי אם אפשר להרחיב ל 4, או אפילו 8? הנה הקישור לאתר של אינטל (שם לא מצוין): http://ark.intel.com/products/34445/Intel-Pentium-Processor-T2370-(1M-Cache-1_73-GHz-533-MHz-FSB)#infosectionadvancedtechnologies
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, מוזמנים להעיר ולהאיר, אך בבקשה העלו הערות פרקטיות לתיקון. ההבדל המהותי בין 2 המפרטים שיוצר את הפער במחיר הוא בבנדל מארז+ספק, והבדל קטן יותר ביצרן לוח האם. מאוד מאוד חשוב לי מחשב שקט, בנוסף להיותו אמין ומהיר. 250G מספיקים לי לאחסון. תודה!! ---------- 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, ובתנאי שלא על חשבון השקט והמהירות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 3.…
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב עם המאפיינים הבאים: תקציב של 2800-3200 ש"ח. מיועד לשימוש משרדי -אינטרנט, תוכנות מיינסטרים. לא למשחקים. יריץ מערכת הפעלה של ווינדוס 7 32/64 ביט כולל הרכבה של המפרט בחנות. מקלדת ועכבר אופטיים חוטיים באיכות טובה. צורב דיוידי. מסך 22'' או דומה שיהיה נוח לעבוד מולו לאורך זמן. ללא רמקולים וללא כונן דיסקטים. מפרט שקט ברמת מיינסטרים (5). לא מתוכנן אוברקלוק. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד אבל כן להוספת זכרון. לא צריך לתמוך בחיבורים מיוחדים למעט USB. קרוב לרחובות. תודה מראש על העזרה. עריכה: מעבד מבוסס INTEL
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1327.91 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) [ ¤ 1313.58 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 3700 Memory Kit [ ¤ 2090.3 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 754.92 ] 1 Video Cards : Abit Siluro Geforce FX 5900 OTES 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2395.8 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 483.43 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חושב על לשדרג את המחשב שלי לאחרונה הוא מרגיש קצת כבד איטי וכו . המפרט הוא: מעבד intel core 2 duo e6400 לוח gigabyte ga-965p-s3 זיכרון g.skill ddr 2 2048mb 800mhz מסך dell 2047 כרטיס מסך gecube x1950pro 256mb ddr 3 צורב LG מארז וספק hec 6a19b-400 400W קירור thermaltake big typhon אודה על עזרתכם . ובכלל שווה לשדרג אותו או לכקות עוד קצת וליקנות אחד חדש?. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח זה באמת הגבול העליון. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים והרבה..יש לי פער ענק להשלים אחרי חמש שנים שלא נגעתי במשחק מחשב ;D ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 19' של LG..אין לי מושג מה הרזולוציה הטבעית. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל!החל ממאפיה 2 שיצא לאחרונה וכלה בדום המקורי משנת 90. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-