עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, יש לי אפשרות לרכוש רכיבים של אינטל במחיר טוב, הנה האפשרויות והפרשי המחירים: 1) מעבד: Intel Core i5-4670K Intel Core i7-4770S - מחיר זהה ל- 4670K Intel Core i7-4770K - תוספת של 180-250 ש"ח לעומת 4670K (לא יודע בדיוק כמה זה ייצא) 2) כונן SSD: Intel SSD 520 Series 120GB Intel SSD 525 Series 120GB - מחיר זהה ל- 520 120GB Intel SSD 520 Series 240GB - תוספת של 260-330 ש"ח לעומת 520 120GB Intel SSD 525 Series 240GB - תוספת של 170-220 ש"ח לעומת 520 240GB אני רוצה לקנות גם לוח אם Intel Desktop Board DH87RL, הוא טוב? אשמח לקבל המלצות לכל שאר הרכיבים (לא כולל מסך) בתקציב שלא יעלה על 3300 ש"ח. המחשב הוא רב-תכליתי (אופיס, גלישה, משחקים ברמה של CIV5 ודיאבלו 3, תוכנות שעושות חישוב…

• 24 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. Started by AcidBurn10,

שלום חברים ! אני צריך מפרט למחשב. השימוש: משחקים חדשים , סרטים , אינטרנט .. בקיצור הכל. תקציב - עד 5500 ש"ח. המלצה לספק .... מארז אני כבר אראה בעין לא צריך HD ולא צורב DVD חשבתי על המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 SAMSUNG DDR2 512MB 667MHZ CL5 (2x512) סה"כ 1 ג'יגה צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים .. לא במחיר מוגזם .. עד 1300 ש"ח. וד"א , 965 זה הצ'יפס האחרון של אינטל ?? או שעדיף לקחת לוח עם צ'יפס של 945 , 955 או 975 .. הלוח הזה (של ג'יגהבייט למעלה) מגיע עם 2 סלוטים PCI-E. זה במקום CF או SLI ?? מה גם שלא נראה לי שיהיה לי שימוש בעתיד ב-CF או SLI ... תודה

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by J.a.C.k,

המחיר 5000 שח עם העדפה ל6600 GT עם PCIE כולל צורב DVD

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. בבקשה תעזרו לי אני צריכה המלצה למחשב שיהיה למשחקים הכי חדשים עכשיו זה הדברים העיקריים נכון ? אני יכולה להביא נייר רשום עם החומרה הבאה בלבד וכל השאר שהוא יסדר נראה לכם בסדר? AMD ATHLON 512 mb ram Geforce 5 128 mb 120 gb 3ghz איך נראה לכם?? בבקשה תרשמו לי המלצה או תיקון למשהו מה יותר טוב .... מה פחות טוב... בבקשה עזרה... :s05:

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום בזמן האחרון משחקים קצת עובדים לי לא הכי חלק כמו פעם..מאמין שגלל שהמחשב כבר לא כזה חדש אז חשבתי להשקיע בו קצת ולראות מה אפשר לשפר כרגע יש לי את המפרט הבא: מעבד : intel core i5 750 2.6GHz לוח אם : GA-P55M-UD2 זיכרון : שני סטיקים של 2G כל אחד של G.Skill כרטיס מסך : Readon HD5700 כוננים: 256SSD של PNY ועוד שניים HDD של 500G השאלה שלי אם כדאי להחליף את הכרטיס מסך ואת הזיכרון? או שהלוח אם מגביל אותי ? ראיתי שהוא תומך רק ב PCIExpress 2.0 זאת אמורה להיות בעיה? בלי שום קשר התקציב שלי הוא גג 1500 ש"ח תודה רבה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by mystikal,

בונה תחנת עבודה לצרכי תלת מימד , אפטר, אביד. המעבד יהיה 6600 אני לא בטוח בקשר ללוח עדיין אבל אני חייב את הלוח הטוב והיציב ביותר , רצוי של אסוס (המחיר לא קריטי) הזכרונות צריכים להיות המהירים ביותר שיש כנראה 2 ג' הכרטיס מסך או quadro 1400 או quadro 1500 2 מסכי 19 לא דקים מבקש השלמה של הפריטים החסרים וטיפים כלליים תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shloosh,

לא ל-oc. דרוש לוח שיקבל הארד דיסק ATA שיש לי. יש לי כמה דברים שאני בניתי רק אני מתלבט בין מעבד חזק 3500 לבין 3000 ולשים על כרטיס יותר חזק מבוסס AMD64 כמובן,צריך צורב רגיל ופלופי וזהו. עדיף חנויות מהמרכז

8. למחשב ביתי, משחקים פשוטים, אינטרנט, הורדות שירים, צפייה בסרטים, עבודות סטודנט וכו'.. תודה. יום מקסים

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני בקושי מבין בכל עיניני החומרה ומה עדיף ממה .. אני רוצה שהמחשב העתידי שלי =] יסתדר עם האפשרויות הגראפיות בוינדוס ויסטה החדשה (בגירסה הגדולה של המערכת) .. חשבתי על כרטיס המסך GeForce PX7950GX2 כרטיס די חזק . אם בעתיד אני ארצה לקנות עוד GeForce PX7950GX2 אני אוכל לחבר אותם על הלוח אם .. ככה שיהיו לי שני כרטיסים שיתחלקו בדרישות .. אז אני צריך לוח אם שתומך באופצייה הזאת .. ו וכמובן 2 גייגה זיכרון ומעבד כפול ליבה ..ו LCD 19 תבנו לי משהו טוב עד 10 אלף בלי מקלדת עכבר רמקולים וכו' .. תודה מראש חבר'ה .. אחלה אתר

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני קונה מחשב חודש הבא התקציב שלי הוא 8000 עד 9000 שקל תנו לי מפרט חזק ומעולה בבקשה.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yoavbd123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, גג עד 3500 אם יש שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יום יומית + סרטי FHD + משחקים חדשים שיצאו בקרוב, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO3 GUILD WARS 2, ELDER SCROLLS SKYRIM וכד' לא כל כך בקטע של SHOOTERים ו GTA שאלה בד"כ המשחקים עם הדרישות היותר כבדות למיטב ידיעתי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום צריך עזרה דחופה בקשר למפרט אודה לכל מי שיעזור ויביע את חוות דעתו עכשיו זה מפרט שקיבלתי מ logicpc ורציתי לדעת לפני שאני קונה אותו אם הוא בסדר ומה אפשר לשפר ומה חייב להעיף עכשיו המחשב בעיקר למשחקים אינטרנט המון הורדות אולי בעתיד OC חשוב שהכרטיס מסך יהיה המילה האחרונה ושהקירור במחשב יהיה שקט ואיכותי עכשיו יום ראשון אני קונה את הטלוויזיה הזאת בע"ה http://halalit.co.il/products/62843 וזה אחת הסיבות שחשוב לי הכרטיס מסך חשוב לי שיראו סוף אני מתלבט גם בגודל בינה לבין ה-42 עכשיו בקשר לכ.קול אם אני מחבר את המחשב למגבר אני צריך להוסיף כ.קול או שזה מיותר בקשר ללוח ראיתי שיצאו לוחות עם 2 כרטיסי רשת זה מאפשר חיבור לרשת בין שני מחשבים. השאלה אם כאשר מחשב א' (הראשי) כבוי מחשב ב'…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by tintin,

קניתי מחשב בLOGICPC העסקה עדיין לא אושרה המחשב הוא לעריכות וידאו, משחקים וOC. q6600 p35 dq6 corsair 520hx ocz 2X1gb 1066 reaper aurura 3d black pioneer dvd burner black tt v1 cpu cooler zalman cu900 led leadtek 8800 gts 320mb לא כתוב איזה סטפין המעבד זה עולה 1500 ש"ח. הזכרונות של OCZ הם אלה עם הHEATPIPE והם ממש טובים לOC והם לא יקרים 900 ש"ח הכל בתשלום אחד בכרטיס אשראי ועוד משלוח יצא 8150 ש"ח. נראה לכם שצריך לשנות משהו? אפשר להתמקח איתם על מחיר?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר, אבל אם אין אפשרות אז לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי רגיל (משחקים כמו NFS,FIFA, סרטי HD, ואינטרנט), ובעיקר תיכנות בפלטפורמות שונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): תוכנת vmare - פרנסה. Cubase - מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות למסך - 21.5-23. ומהירות תגובה טובה. שהמסך לא ימרח בזמן תזוזה כמו בפיפא ועוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם, חברה מהעבודה מחפשת מחשב בבערך 2000 ש"ח (אפשר למשוך לכאן ולכאן אם מקבלים תמורה) קריטריונים חשובים: FireWire על לוח האם אם עדיין קיים בלוחות אם "תקציביים" עדיף הרבה זיכרון- אני רואה שהרוב ממליצים על 2GB במפרטים, אך לא רואה ש4GB זו תוספת כל כך משמעותית במחיר ותמיד יש מה לעשות עם עוד RAM. ספק טוב חנות שקיימת יותר משלוש שנים ועדיף כזו שיש בה מסכים של Dell בניגוד לעם ישראל, מוכנים גם לפתרון AMD אין שימוש במשחקים כבדים אך כן יריץ משחקי פלאש ומשחקים "פשוטים" (שלושה ילדים קטנים בבית...) אם זה לא ברור מאליו, אין מצב לOC, והתוכנה הכי כבדה שתרוץ תהיה Windows Movie Maker. תודה לעוזרים!

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by גל פרידמן,

הדרישות שלי הם עבודה משרדית בלבד , בלי משחקים ובלי גרפיקה אינטרנט ואופיס בלבד. האם המחשב הזה מומלץ? האם באותו מחיר אפשר לקנות משהו טוב יותר? אני מחפש משהו שיהיה טוב ל 4-5 שנים. זה המחשב: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=2316

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מדובר במחשב לשימוש ביתי כללי. אני יודע שיחסית לצרכים שאני מציין כאן הרכבתי מפרט חזק אבל חשוב לי להשאיר פתח לכמה שיותר שיפורים. בגלל זה למשל בחרתי לוח-אם עם ארבעה סלוטים לזיכרונות של עד 32GB. לא חשוב לי כרגע כרטיס מסך ואין לי בעיה להשתמש בכרטיס מסך המובנה, אבל גם כאן חשוב לי להשאיר אופציה עתידית. דגש חשוב מאוד הוא על השקט והקירור היעיל של המפרט. אין צורך בהארד דיסק וציוד הקפי. תודה רבה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת פוטושופ, קצת סרטי HD, קצת משחקים א) …

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אהלן, אני שוקל לקנות נטבוק שאוכל לקחת איתי להרצאות. העניין הוא שאני רוצה לתכנת איתו ואני לא רואה את עצמי מצליח לעבוד בלי לאבד את השפיות עם קונפיגורציה של נטבוק. לכן אני שוקל לקנות מחשב נייד עם מסך קטן. הם יכולים להיות מאוד יקרים אבל מצאתי את זה למשל: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694300 שהוא די בטווח המחירים של נטבוק, אבל עם מעבד בעל שתי ליבות, 2 גיגה זיכרון (שאני מניח שניתן לשדרג). מה אתם חושבים עליו? על איזה נייד אתם ממליצים עם מסך לא יותר מ12 אינצ בסביבות 3k?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחו"ל ויש לי כבר דגם ששמתי עליו עין. (msi gt60 2od-026us, אם מעניין אתכם לדעת) למעשה, הפער היחיד שנשאר לי לסגור הוא עניין המיסים שאצטרך לשלם בארץ על המחשב. אני יודע שבעיקרון אין מכס על מחשבים ניידים אלא מע"מ בלבד של 18%. מה שאני מנסה להבין הוא האם, בהנחה שאני קונה מחשב שעולה 2000$ ומשלוח 170$ האם המחיר הסופי שאשלם (כולל מיסים בארץ) יהיה 2560.6$ או שיש עוד "מיסי שקר" שיכריחו אותי לשלם (כמו "עמלת שחרור מהמכס", "עמלת אזרח ישראל", "עמלת אינטרנט", "עמלת פראיירים" וכד'). מדובר בסופו של דבר במחיר לא זול ואני לא רוצה להזמין מחשב ואז לשבור את התקציב רק בגלל שהאתר של רשות המסים על הפנים ואין שם מידע על כלום. תודה רבה. נ.ב. קראתי את המדריך באת…

• 24 תגובות
    • 8.1k צפיות
  20. Started by iLoveElectrO,

אני רוצה להיות בטוח שאין בעיה עם אחד מהרכיבים במפרט הזה לפני שאני מזמין אותו: http://www.tms.co.il/preview/spec/pvnqejyu מה דעתכם?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. הנה המפרט, רציתי לדעת מה להוסיף או לשנות. אני רוצה לדעת גם אם הליברטי 400W יחזיק את המערכת הזאת ואם צריך ספק אחר. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤1499 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤194 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤28 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤373 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1245 סה"כ: ¤4080 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים ש…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by saar5030,

סליחה על הטופס המוזר!!! האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא משנה בכלל איפה... מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ.. תקציב: 4500יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 4700 יד ראשונה\שניה: ראשונה! זמן אחריות רצוי: שנה לפחות חברת המחשב הניד המועדפת: לא משנה כל כך שיהיה משהו מוכר (לא TOSHIBA) נראה לי ישעדיפות לHP... מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 גודל כונן קשיח מועדף: לפחות 500 משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל עדיף (לא כל כך משנה תכלס...) גודל הצג::עדיף 13.3אבל אפשר גם 15.6 זמן סוללה רצוי: לפחות 3-4 שעות צבע המחשב הרצוי: לא וורוד או משהו אפשרויות נוספות במחשב:שיקרר את עצמו טוב ויחזיק הרבה זמן! מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזי…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by mtikva,

שלום! אני רוצה להרחיב את הזיכרון במחשב נייח. יש לי כרגע 2 זיכרונות של 16 GB: kingston hyperx fury 16gb cl15 2400mhz ddr4 לוח אם: gigabyte z390 gaming x. רוצה להוסיף עוד 2 זכרונות של 16 GB. האם החדשים חייבים להיות בדיוק באותם פרמטרים ומאותה חברה? ddr4 2400 MHZ cl15 וגם לא מוצא בחנויות את ה cl15

24. לוח אם - P5W64-WS-PRO Asus כונן קשיח - WD2500YD Western Digital - ן 250 GB ן 16MB BUFFER ן SATA זכרון - DDR2 1024MB 667MHZ CL5 Kingston - כפול 2 מסך מחשב - L1970HR LG - ן 19 אינץ' מעבד - Pentium D 945 Box Intel מארז מחשב - M-100A JSP-Tech מאוור למעבד - Zalman 9700 ובנוסף כונר DVD צורב - (איה אתם ממליצים? כונן שקט - לא מרעיש בעבודה ובצריבה..) שאלה לגבי המעבד: החלטתי אחרי התלבטויות רבות להישאר עם פנטיום D ולא לעבוד ל Core 2 Due . האם 945 D המענה המושלם לרכישה כמעבד או שללכת על אחר?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לדעת אם אני יכול לשדרג אותו כדי שיתאים למשחקים ואם זה משתלם בכלל או שכבר כדאי לקנות מחשב חדש. מעבד: Intel Pentium 4 CPU 2.8 ghz זיכרון ראם: 1.5 ג'יגה כרטיס מסך: 7300GT והבנתי שהלוח אם קורא רק AGP שזאת בעיה כי זה הכרטיס מסך הכי טוב שיש שהוא AGP. אז מה אתם אומרים? אני יכול לשדרג אותו? אפשר להחליף מעבד? כרטיס מסך?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.