ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
לחברי הפורום שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט לשימוש אינטרנט וצפיה בתכני 720P עד 1300 שקל עם דגש שלא צריך כונן אופטי מקלדת עכבר רמקולים מסך כונן קשיח וספק (יש לי CORSAIR 550 VX) זאת אומרת שאשמח אם תרכיבו לי מפרט של מעבד + לוח אם + זכרון + מארז אפשרי שהמחשב יהיה גם HTCP זה יותר יפה לעין לדעתי והאם יש לי צורך בכרטיס מסך או אפשר להסתפק במובנה בשביל פענוח 720P ועוד שאלונת אם אפשר שהלוח יכלול יציאה אופטית ו HDMI דיי חשוב לי כך שלא חשוב אם זה יבנה על INTEL או AMD. המון תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד לעבודה משרדית כאשר אני זקוק למשהו עם מסך בגודל לפחות 15" נייד שיהיה קל יחסית ושיהיה בו מיקרופון ומצלמה מובנים. מלבד זאת, הוא צריך להיות מסוגל להריץ ישומי אופיס, ויהיה נחמד אם יוכל לנגן גם סרטים. אני פתוח להצעות ואשמח לעזרתכם. תודה שוקי.
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קצת הקדמה אני הולך ללמוד בצפון שזה די רחוק מהבית שלי אני במרכז המחשב לא אמור להגיע איתי ללימודים אלא לחכות לי בבית כלומר בדירה שאשכיר בגלל זה אני מוכן להתפשר על כל נושא המשקל וזמן הסוללה כי רוב הניידות שלו תהיה בסופ"ש כשאני חוזר הביתה וכמובן ניידות בתוך הדירה עצמה.... מתלבט בין core i3 370 לבין core i5 520m וה core i5 430m מטרות המחשב? אז כמו שאמרתי בעיקר גלישה באינטרנט עריכת מסמכי אופיס ושימוש במדיה סרטים וכ'ו * גודל המסך בין 15 אינצ' * משקל רצוי 2.5 בערך(תמיד עדיף פחות) * האם נדרש זמן סוללה- כמובן שכמה שיותר ארוך אבל זה יהיה לכיוון 3-4 שעות אני מאמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? תמיד נחמד hdmi לא מחייב * בלוטות? לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? סטנדרטי 3…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. קיבלתי תודות לכם את המפרט הזה וכתמיד מאוד התרשמתי מהמקצועיות והרצון הטוב שלכם... אלא שחל שינוי "קל" (האמת קצת יותר מקל) בתקציב ולכן נאלצתי שלא מרצוני לקחת את ה-6600 (ולא GT ). כעת אני זקוקה לקיצוץ נוסף של כ-200 ש"ח וממש לא יודעת מאיפה להוריד (בבקשה אל תעברו לAMD -אני לא היחידה שקובעת בנושא). וזקוקה מאוד לעצתכם .....(אולי לוח האם ?). המחשב ישמש ליישומי אינטרנט הורדות ומשחקים (לא מאוד כבדים) מצטערת ששיגעתי אתכם - וממתינה בסבלנות זהו המפרט: מעבד intel p4 3GHZ לוח אם Asus P5GD1-VM זיכרון 512MB adata זיכרון2 512MB adata מארז Hec Compucase Cl-6A19 כונן קשיח WD 80GB Sata כ.מסך geforce 6600GT leatek winfast TDH צורב DVD Nec 3540A מליוני תודות.
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 2,207 ש"ח DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR 1,395 ש"ח Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 266 ש"ח Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 550 ש"ח Mushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline 1,379 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 393 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 66 ש"ח GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,790 ש"ח SunBeam Transformer Black case 633 ש"ח OCZ PowerStream Power Supply 520W 868 ש"ח Vantec ThermoFlow 120MM Smart 87 ש"ח ZALMAN ZM-MFC1 152 ש"ח המחשב מיועד למשחקים תוכנות בין השאר ולאוברקלוק (בעתיד) כמה שאלות אחרונות 1. האם המאוורר שלקחתי מתאים לגוף קירור? 2.האם הספ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3000+ VENICE 3year warranty Cooler 939 Glacialtech Igloo 7200 (20dBA) Supertalent 512Mb DDR 3200/400 3year warranty Albatron K8NF4Ultra 939(nForce 4 Ultra)= 3 year warranty Albatron PC6600Q 256Mb DDR TV OUT/DVI PCX Retail = 139$ 3yards warranty WD 80GB-8MB JD 7200RPM S-ATA 3 yards warranty Chenbro 61164 Expider II silver/black+120mm FAN Glacialtech 19dBA)+310W Sirtec PSu Low noise OEM Termaltake&Chiftec) 3163 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מחליף את המערכת בת 4 שנים שלי, כרטיס מסך יש לי מלפני חצי שנה 1060. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לרדת לסביבות ה2000 אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD Battlefield 1 , FORZA HORIZON 3, GTA 5 - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך - יש לי 1060, בלי כוננים קשיחים יש לי SSD ובלי ציוד היקפי ומסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מבקש מכם המלצה למחשב שיראה לא רע ושיריץ ממש טוב פוטושופ ופלאש. זה הכל בעקרון. אם אפשר בפחות מ6K ולקבל ביצועים טובים, יותר טוב. מסך 15.4" תודה
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
טוב ויתרתי על רעיון הHTPC. אז הנה המפרט המעודכן. CPU: Intel QX9650 3GHZ 12MB ¤1300 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler, יחידות 1 ¤250 DFI Lan Party DK P45-T2RS PLUS + ABS, יחידות 1 ¤720 OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5, יחידות 1 ¤590 SEAGATE ST3750640AS 750GB SATA2 7200RPM 16MB , יחידות 1 ¤430 SAPPHIRE RADEON HD4870 512MB DDR5 PCI-E, יחידות 1 ¤1390 CoolerMaster CM690 MidTower Case No Psu, יחידות 1 ¤470 PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W Retail , יחידות 1 ¤520 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5650 המפרט הורכב באתר:נעה מחשבים מתלבט לגבי הקירור, ניראה לי שהוא יהיה טוב (מתוכנן OC) אבל אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע... ולא את הULTRA 120 EX הוא יקר ובא בלי מא…
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך המלצה למפרט מחשב, אין שום צורך בציוד היקפי. תקציב 5000 ש"ח. המחשב מיועד רק לגיימינג, ועבודה משרדית. יש כמה דרישות: 1. לבנות את המפרט רק מזיגזג zigzag2000.co.il 2. לוח אם של asus (דרישה של החבר עקב ניסיון לא טוב עם gigabyte) 3. הארד-דיסק 250 אמור להספיק 4. שהמארז יראה טוב. משהו כמו האוריקה או האוררווה. 5. צריך לכלול התקציב הרכבת מחשב. תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מחשב מיועד לנשיאה, שלא יהיה כבד כל כך המחשב ישמש לעבודות בעיקר עם וורד, להוריד שירים לגלוש באינטרנט ובאיסיקיו המחשב הוא לאחותי ללימודים במכללה, חשוב שיהיה חזק יציב ושיחזיק לאורך זמן, משקל סביר שלא ישקול מעל 2.7 ועדיף כמה שפחות... אחותי מעוניינת לדעת אם יש גם מחשבים בצבע ורוד תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לפי תכיפות שימוש: א) CAD וסימולציות בסיסיות (בתוכנות Solidworks, Siemens NX ו-ANSYS) ב) Word, Excel ואינטרנט ג) תיכנות (Pycharm על המחשב המקומי, VisualBasic על מכונה וירטואלית מרחוק) ד) משחקי מחשב (RDR2 למשל) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיימים: כרטיס מסך, ספק ומארז ולכן אין צורך בהם 5. עד כמה חשוב שקט פעולת ה…
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
חג שמח! יש לי מחשב נייד lenovo t410 ומחשב נייח בן 3 שנים. אני מעוניין להעביר קבצים ממחשב אחד לשני בדרך המהירה ביותר (מבחינת קצב העברת נתונים). לצורך העניין הדרך הכי מהירה שמצאתי עד עכשיו זה לחבר את 2 המחשבים בכבל לראוטר, ומהירות ההעברה היא 9-11 MB/s. שמעתי שמועות על כך שאפשר לחבר את 2 המחשבים בכבל USB זכר זכר, האם יש אמת בדבר? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 6k צפיות
-
-
הדגם המדוייק SVS1512U1R, נקנה לפני שנה, אבל קימת ולא היה בשימוש, סתם ישב בבית ללא שימוש, אין אפילו שריטה אחת, הותקן 8.1 PRO ו אופיס 2013, באמת נייד מדהים ביופיו ומשקל קטן ודק: המפרט שלו: משקל: 1.95 קילו מערכת הפעלה: Win 8.1 Pro + Office 2013 Professional Plus מעבד: Intel Core i5 3210M 2.5 Ghz; Turbo Boost 3.1 Ghz כרטיסי מסך: GeForce GT 640M LE ; HD Graphics 4000 swichable, 2GB GDDR קורא כרטיס זיכרון: SD XC, SD HC, SD, MS PRO-HG Duo, MS Duo, MS MagicGate דיסק קשיח: 500GB 5400RPM זיכרון: 4GB DDR3 צורב: DVD-RW Double Layer מצלמת רשת: 1.3M מסך: 15.5 LED 1080P נראה מבריק, אבל פחות ממסכים מבריקים שראיתי. חיבוריות רשת, LAN 10/100, WLAN 801.11N, BT 4.0, N300 חיבורים: 2XUSB3, 1XU…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
DDR 400 256 MOTHERBOARD --- לא ידוע כרגע אבל סוג ישן בהתאם לחלקים P4 1.6GHZ כ.מ 400MX/MX 80GB SATA PSU --- לא ידוע מארז E-STAR + CRT MAG 17" עכבר אופטי הפשוט ומקלדת מלאת יובש. כמה זה שווה?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
צריך מחשב הכי חזק שניתן להרכיב היום לצורך סימולציות בתוכנות כגון Mathlab,FULLWAVE,BEAMPROP תקציב כולל מסך 8000 ש"ח או פחות. צריך שיהיה כרטיס מסך אבל לא חייבים משהו אליפות כמה שיותר ליבות? כמה ניתן לקנות היום 4,8? המון זיכרון אני לא רוצה שזה יהיה שרת, אלא מחשב פרטי לא מתכנן OC חייב שיהיה קרור טוב ושיהיה שקט יחסית. צריך מסך 19-22 אינץ בסיסי לעבודה, לא צריך רזולוציה מטורפת. שיהיה גם כרטיס מסך סביר למה לא (אין צורך ביותר מ 600 ש"ח לזה). בקיצור מה הכי חזק שאפשר לקנות בכסף הזה, ואני לא צריך, לא מארז מנצנצ ושום שטויות מסביב. כמובן צריך מקלדת ועכבר בסיסיים. ואני צריך גרסה חוקית של WINDOWS 7. חשוב מאוד שעל כל הרכיבים יהיה כמה שיותר אחריות אין צורך לדאוג בנושא שידרוגים בעתיד. קדימ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (עדיף שלא, רק אם זה ממש דורש ומומלץ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני. אין צורך ב970. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, CodeBlocks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO, COD, DayZ, ARMA 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, גבוהות במידה ואני מקבל יות…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחשב לצורכי מסחר בבורסה כולל גרפים אבל לא עריכת גרפים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות מסחר וגרפים שמייצגים מחירי מניות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). פרנסה בהחלט ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין עניין במשחקים * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-945P-S3 לוח אם E6300 מעבד X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E כרטיס מסך 1GB DDR2 667 TWinmos פעמיים 160GB/250GB Westerndigital דיסק קשיח 400W Enermax Liberty ספק איך המפרט? צריך לשנות משהו אם אני רוצה למשחקים ב VISTA? בקשר לכ.מסך, אני אקנה בעוד שנה DX10
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מאוד ישן אבל עושה את העבודה שאני צריך ממנו. הבעיה היא שהדיסק הקשיח משמיע רעשים שלא מוצאים חן בעיני מידי. לא משהו חריג מאוד ואני צריך לקרב את הראש למחשב על מנת לשמוע אותם אבל אם שמתי לב אליהם זה אומר שזה רעש חריג (כאמור, יש לי את המחשב הרבה מאוד זמן). גם אם הוא לא משמיע רעשים חריגים לא אכפת לי לקנות דיסק קשיח נוסף רק כדי להיות בטוח. הבעיה היא שאני לא יודע איזה דיסק יתאים ואם ניתן בכלל למצוא דיסקים כאלה היום. זה הדגם של המחשב - http://www.notebook-driver.com/specs/lg-r400-series-notebook-specifications/ וזה הדגם של הדיסק הקשיח שיש לי היום - hitachi hts541680j9sa00 איזה דיסקים יכולים להתאים? כל מה שאני רואה שניתן לקנות הוא בנפחים הרבה יותר גבוהים …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, המחשב הישן שלי שכבר אצלי איזה 5 שנים מתחיל לגסוס, ואני רוצה להחליף אותו... בעיקרון הדרישה זה: מחשב עבודה/אינטרט תמיכה ב-2 מסכים וTVOUT יכולת להריץ באופן סביר משחקים חדשים בלי OC אני מנהריה, משהו באיזור זה עדיף מבחינת רזולוציית מסך זה משתנה, כרגע אני עובד עם 2 מסכים במקביל 1 של 1280 על 960 והשני 1440 על 900 או 960 אני לא בדיוק זוכר. תודה רבה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר אז לחסוך יהיה מצוין אבל אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש בקטנה 100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,גלישה משחקים וסרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג סביר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.NBA 2K PES 2012 COD... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש מסך 19 אולי אקנה 22 -לאילו הגדרות…
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k-4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GTA IV, SkyRim ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר …
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
http://shop.affordy.com/pl_product~af-lp-01~7~0.htm זה רק עם הרחבה לזיכרון ל2GB.... יחסית למחיר הוא יציג תמורה לכסף כמו שצריך?
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי , אשמח אם תוכלו לייעץ לי לגבי מפרט למחשב "מעבדה". הצרכים שלי הם אך ורק לימודיים, תיכנות, ובעיקר החשוב לי מכל שימוש נרחב בוירטואליזציה Vmware Workstation . מכיוון שמכונות וירטואליות טוחנות את הדיסק,מעבד וזיכרון אשקיע בהם,אשתמש בדיסק SSD למערכת ההפעלה ולמכונות (למרות שמצד שני אני חושב שמערכת ההפעלה ניטענת ברובה לזיכרון ה RAM ומבצעת דיפדוף ב hd אבל נעזוב את זה לרגע..) תקציב 4000: להלן המפרט ASUS - Motherboards- ASUS P8Z77-M מעבד דור שלישי i7-3770 זוג זיכרונות 8G של Kingston דגם KVR16N11/8 8GB תדר של 1600Mhz *כרטיס מסך משולב בלוח (אין לי עניין במשחקים) הארד דיסקים: 1. SSD - של OCZ דגם VTX4-25SAT3-128G עליו תותקן מ"ה במחיצה של 40G והשאר למכונות וירטואליות. 2. HDD -בשביל …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-