עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני אשמח לקבל את דעתכם המקצועית בנושא: אני מעוניין לקנות לפטופ אשר אמור לשמש לתקלוט ומעט עריכת-סאונד. ישנם שני דגמים עיקריים שאני מתלבט בניהם: התלבטות: HP Paviliondv6-3120ej או Dell Inspiron n5110 i7-2630QM ההבדלים העיקריים בניהם הם: ל-Dell יש מעבד i7-2630QM במהירות שעון של 2GHz שלמיטב הבנתי מדובר ב-Sandy Bridge. ל-HP מעבד i7-720QM במהירות שעון של 1.6GHz, ומדובר על מעבדי Clarksfield מהדור הקודם. כמו-כן ה-HP מגיע אם יותר זיכרון אך אני אשדרג את כמות הזכרון ל-Dell כך שזהו איננו שיקול. אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם, האם הפערים בין המעבדים כזה גדול ושאכן למעבדי ה-Sandy Bridge ייתרון משמעותי על מעבדי הדור הקודם. וכמובן האם מנסיון שלכם השירותיות של מעבדות Dell בארץ עדי…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, קראתי את השרשור לגרפיקאים ובכל זאת רוצה המלצה קצת יותר ממוקדת למצבי. אני עובדת בארכיטקטורה במשרד אך לעיתים גם לוקחת עבודה הביתה וצריכה שהמחשב שלי יתמודד מידי פעם עם אוטוקאד 2010 (במצב דו מימדי), Sketchup (תוכנת תלת מימד קלילה המתבססת על OpenGL) ו- Vray for Sketchup – תוכנת רינדור שאני לא בטוחה, אבל לדעתי בעיקר חורשת את המעבד / זיכרונות. פה ושם יש שימוש גם בפוטושופ ולוח גראפי של וואקום. אני חושבת לקנות בKSP אבל קשה לי איתם כי כל סטייה מהמפרטים המוכנים שלהם מקפיצה את המחיר באופן חריג. :'( האם יש חנויות זולות מומלצות אחרות באזור חיפה והקריות? (אייבורי לא רלוונטיים). מה שחשבתי: 1. מעבד – חושבת על i5 2500, כמובן שהייתי מעדיפה i7 אם היה נכנס בתקציב. 2. לו…

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  3. שלום לכולם, רכשתי לפני ימים אחדים את המכשיר הבא: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00006nnQqKVG-8SPtHi2DWwdBw3:12bbi68k5?id=4359717&pr=&N=2 קראתי באינטרנט כי זמן הסוללה הממוצע אמור להיות בסביבות ה6 שעות +-, ולמרות זאת.. הן בדיווח המחשב לזמן הנותר (כאשר טעון על 100%) והן בפועל (פשוט נכבה) זמן הסוללה עומד על זמן של 2.5 שעות בלבד! מה אפשר לעשות? על הסוללה רשום: Samsung Rechargeable Li-ion Battery. Rating: DC11.1V - 48Wh(4400mAh) אשמח להבין איפה הפער. והאם מישהו מכיר את התקלה. תודה

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. שלום לכולם.אז כמו שרשמתי בכותרת + אני מוסיף דרישות מפורטות לפי חוקי הפורום : 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב , אני אדע אותו מההצעות שלכם לדרישות המערכת שלי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לא לבזבז יותר מידי ''סתם''. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם בסיסיים בלבד ליומיום , ז''א : בעיקר גלישה באינטרנט , תכני HD לפעמים ומשחקים קלים עד בינוניים גג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי פלאש באתרי …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by mic85,

שלום, חברה שלי מחפשת מחשב חדש לסבא שלה. הם חושבים להשיג נייד, כי הוא קצת קשה הליכה, וככה יביאו לו לאיפה שהוא יושב. הוא צריך מחשב לאינטרנט ולאקסל, וזהו. זה צריך להיות גדול כי הוא קצת קשה ראיה. התקציב מצד אחד לא מוגבל, מצד שני לא צריך לכלול מה שלא ביקשו - מהירות וזכרון. תודה רבה ;D

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  6. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב לגיימינג תחרותי + מסך. גודל המסך נתון לבחירתכם (אני עדיין משתמש ב 17 אינצ' כך שכל גודל מבחינתי יהיה שיפור.) להל"ן הפרטים: . מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? משחקי רשת כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Microsoft visual studio, eclipse CDT - לשימוש מזדמן ( לצורך לימודים.) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Unreal Tournament (2004 and 3) , Counter-Strike source -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 14 תגובות
    • 866 צפיות
  7. שלום, חיפשתי באינטרנט ויצאתי קצת מבולבל בנוגע לסוג הזיכרון שאני צריך להוסיף, אז קצת פרטים קודם כל: מחשב נייד של gigabayte דגם w486n הchipset של הלוח אם הוא mobile intel 965 express כרגע הזיכרון שיש לי הוא של pqi בנפח 2GB, נתונים לפי cpu-z: max bandwith : pc2-6400 (400 MHz) עובד בתדרים 266,333,400 וכל השאר פחות מעניין בנוסף , בלשונית הmemory רשום ש DRAM Frequency: ~333 אז מה שאני לא בטוח בו האם אני צריך לקנות זיכרון נוסף של 667Mhz או של 800Mhz לפי כלי הבדיקה של curcial אני יכול לשים גם 800MHz וגם 667Mhz לפי האתר של אינטל הצ'פ סט תומך ב533MHz/667Mhz בלבד. לפי האתר של ג'יגה בייט הוא תומך ב533Mhz/667Mhz אבל תחת זכרונות שנבדקו יש גם זכרונות של 800Mhz לפי האתר של kingston מתאי…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  8. שלום לכולם, אני זקוק למחשב ביתי שימוש של - סרטים HD, פוטושופ, גלישה באינטרנט, עריכת מסמכים, ניגון מוזיקה (לא גיימר בכלל לא משחק על המחשב בכלל) להלן המפרט כשמגבלת המחיר היא 3500 ש"ח. אשמח אם תוכלו להביע דעתכם הכנה. מעבד Intel Core I5 2500K Box לוח אם Asus H67BLB3 או לחילופין Intel DH67BL כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 220GT 1024MB PCIe ENGT220/DI/1GD2(LP כונן קשיח WD BALCK EDITION 1TB 64MB BUFFER מארז tzag elite 10700 זיכרון: Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz מסך Philips 244E1SW LCD מחיר המפרט כרגע:3500 ש"ח כולל בדיקת מאמץ וחיבורים. בבחינת המפרט אנא קחו בחשבון את השימוש במחשב. אני כן רוצה מחשב שיאריך שנים אבל אין לי צורך בקירור מסיבי מידי, מארז מטורף מי…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  9. מקורות: http://tech.walla.co.il/?w=/4009/1835893 http://www.sony.co.uk/product/vn-z-series/tab/overview

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by first.encounter,

מפרט: מעבד: intel i7 740QM 1.73/2.93 Turbo GHZ זיכרון: 6GB DDR3 1066GHZ כרטיס גרפי: NVIDIA GEFORCE GTS 350M CUDA 1024MB רמקולים: Harman Kardon כרטיס רשת: 802.11N יש לי הצעה ב6950 עם אפשרות להרחיב ל8GB זיכרון ב200 שקל יותר. האם זה מחשב שבאמת שווה את ההשקעה או זה מחשב הייפי פירסומי עם מחיר שלא מצדיק אותו? ואם למישהו יש מחשב כזה אולי הוא יכול להגיד לי בנצ'ים שלו וFPSים במשחקים וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, קיבלתי במתנה מעבד Intel i7 ורציתי לבנות מחשב נייח לשימוש בדירה החדשה. השימוש שלי המחשב הוא, פיתוח תוכנה, גלישה, שימושים משרדיים, צפייה בסרטים (ואולי טלוויזיה בעתיד), ומוזיקה. ראיתי את ההמלצות לציוד ההיקפי ( מסך 23 של DELL, מערכת קולנוע ביתית 5.1 של LOGITECH) והם בהחלט מספקים. חוץ מזה, רציתי להוסיף כרטיס טלוויזיה, כרטיס רשת אלחוטי (ראיתי שיש לוחות שמכילים את זה, מומלץ?), ואולי כרטיס ממיר לוויני. כמובן HD 4TB, MEM 4GB, כונן DVD עם אפשרות להוסיף דיסק SSD למ"ה. השאלות שלי הן: הלוח אם שחשבתי עליו הוא Gigabyte 67M-UD2H-B3, האם אני צריך כרטיס מסך וקול, כל מה שאני קורא מצביע על זה שלא צריך, לכרטיס יש את התמיכה ברוב זה. עד כמה זה קריטי שאין תמיכה ב USB3? האם עדיף לשדרג לאחד …

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  12. שלום, לא רציתי להדחף לדיונים אחרים לכן פתחתי ת'רד חדש. אני די חדש בכל נושא המחשבים הניידים לכן אשמח אם אני אוכל לקבל כאן הכוונה. בעיקרון אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לרוב כמחשב נייח אך חשובה לי גם האופציה שאני אוכל להוציא אותו מהבית (שוב, זאת לא המטרה), כרגע אני ממעט לשחק אך בעתיד אני ארצה לחבר את המחשב לטלוויזיה לכן אני צריך שתהיה יציאת HDMI ויכולת מעבר לבסיסית להריץ משחקי מחשב. אני סטודנט למדעי המחשב ומשתמש די הרבה בvisual studio , אני מניח שמעבדים מהדור הנוכחי + 4 ג'יגה זיכון יעשו את העבודה. איכות הבניה גם כן חשובה מבחינתי. התקציב עד 4000 ש"ח, אם יש חנויות בחו"ל ששולחות לארץ זאת גם אופציה עבורי (בתנאי שיש אחריות בינלאומית). עברתי על הדפים האחרונים בפורום וראית…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by solaric,

קיבלתי מחשב מיני נייד lenovo s205 יש בו 1G זיכרון 1066 DDR3 שאני רוצה לשדרג. אז כאשר אני משדרג זה חשוב איזה זיכרון לקחת? זאת אומרת, גם זיכרון במהירות 1333 יעבוד? האם כדאי לי לקחת סטיק של 2G ולהוסיף לידו (אני לא בטוח אם אמור להיות שם עוד סלוט ריק) או לקחת 4G ולשים לידו או להחליף במקומו? מה המשמעות תהיה?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  14. אז כנראה שהחלטתי למכור את המחשב הנייח ובמקומו להשיג נייד. בנושא הזה צצות המון שאלות, נייד של איזו חברה, האם לקחת אחריות או לא, לקנות בארץ או בחו"ל, מחשב עם אילו פרמטרים לקנות ועוד שאלות אחרות רבות. קיצר, בהמשך למה שאמרתי בפתיחה, המחשב הנייד יחליף באופן כמעט מלא את המחשב הנייח ועל-כן אני זקוק בחיה לא חלשה. חשבתי על הALIENWARE M14X עם מעבד I7 2630, 4GBRAM, 1.5GB GT555 NVIDIA, 500GB 7200RPM III SATA, מסך 14 אינצ' ברזולוציית HD. עכשיו השאלות ו/או בעיות שחשבתי עליהן הן האם קיימים מחשבים בדגמים אחרים ו/או מחברות אחרות בעלות פרמטרים כאלו או דומים במחירים כאלו ואולי נמוכים יותר. הדבר השני הוא נושא האחריות. המחשב יקנה בארה"ב ויובא ארצה ע"י בן משפחה כך שאין דאגות בנוגע למסע המחשב ו…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  15. HP 8200 ELite MT/i5-2400 מארז Microtower 10 USB2 Ports 6B+4F 2 EIDE ATA33/66/100 ספק כח מאושר UL 320W לוח אם INTEL COLD LAKE ATX DH67CL תומך FSB 1333MH Chipset intel Q67 Express מעבד Intel core i5-2400 3.1Ghz 6M total cache 4 cores זכרון 8GB DDR2 PC3-10600 1333MHz Dual channel דיסק קשיח 1000GB/7200/16MB SATA 2 3.0Gb/s צורב DVD בלה בלה לא משנהכרטיס מסך GIGABYE 6750 1G DDR5 PASSIVE COOLINGמסך Samsung S23A300B WIDE LED 23 תודה רבה מראש על העזרה!! נ.ב. אם מישהו יכול להמליץ על רמקולים במחיר של 300-400 שקל אני אשמח..

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  16. יש לי מחשב בן 4 שנים: AMD Athlon 64 X2 6000+ ASUS M2N-E Samsung DDR2 800MHz 1GB x2 EVGA GeForce 8800GTS 320MB Western Digital WD3200AAKS LG GSA-H22N Enermax Liberty 400w Gigabyte Poseidon אני מעוניין להחליף את (1) לוח האם, (2) המעבד (3) והזכרונות (8GB DDR3). אם יש צורך גם בשדרוג (4) ספק הכוח, אז שיספיק גם לכרטיס מסך חדש במידה ואשדרג אותו בשלב מאוחר יותר. בנוסף צריך גם (5) קירור טוב ולא רועש למעבד. דרישות נוספות: אפשר לחרוג עד 300 ש"ח אבל רק אם זה ממש כדאי. אם זה אפשרי - אז לחסוך. אני לא משחק במשחקים הכי חדשים והכי כבדים, אז לא צריך קפיצה ענקית ברמת המחשב, עלייה קטנה תספיק (כולל מעבר מ-WinXP ל-Win7). המסך הוא Dell 2007WFP - רזולוציה 1680x1050 לא מתוכנן OC רצוי שהמחירים יה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום חברים, עזרתכם דרושה ותתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך, התקציב הוא מקסימלי פלוס ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו, מעט גרפיקה, משחקים וכל השימושים הסטנדרטים האחרים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ וAVID יחסית תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא יודע אם הוא "מיועד" אבל אני אשמח שהוא יוכל להריץ משחקים בצורה מיטבית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לרוב COD למינהם, Total war החדש, witcher (גם …

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  18. קניתי מסך חדש לסלון (samsung 51" D550) ואני רוצה לחבר אותו למחשב לשם הרצת סרטי FULLHD ו3D. אני ישתמש בתוכנת XBMC לשם הרצת הסרטים ולכן אצטרך מעבד חזק (i3) וזכרון גדול (4GB). לשם הרצת הסרטים אצטרך כרטיס מסך חיצוני שיוכל להריץ סרטי FULLHD 3D מלאים ברוחב פס גבוהה (דיסק בלוריי מלא שוקל כ-45 ג'יגה) ותמיכה ב HDMI 1.4. מבחינת הכרטיס קול אני חושב שהכרטיס קול מובנה בנתיים יעשה את העבודה. כונן קשיח של 2TB לפחות. ארצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (כמובן במסגרת התקציב) ושיהיה לו מארז קטן ככל האפשר. אין צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה. אפשר לשחק עם התקציב עד 100 שקל (2600 סה"כ) ראיתי שיש עוד שרשורים למפרטי מחשב מדיה סנטר אך ארצה שייבנו לי מחשב שמותאם לצרכים שלי. תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by galit2ha,

היי, יש לי HP pavilion dv6 שנקנה בארהב לפני מספר שנים והסוללה שלו כבר לא עובדת. על הסוללה שלי כתוב 8400mAh ולכל הסוללות שאני מוצאת באינטרנט (שאמורות להתאים לדגם) כתוב 4400mAh או 8800mAh האם הם יעבדו? מה ההבדלים ומה עדיף? ואם זה לא הקריטריון שאני אמורה להסתכל עליו, אשמח להכוונה תודה רבה! גלית

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  20. שלום רב לאחר מספר התייעצות פה בפורום הגעתי לשני מפרטי מחשב שאני מעוניין לקנות אני רוצה לדעת איזה מם הוא הטוב ביותר המחשב הולך לשמש אותי לעריכת ווידאו על תוכנות avid media composer after fx u פוטושופ מפרט ראשון Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 1366/1156/775/AM3/AM2 מאוורר Gigabyte GA-Z67X-UD7-B3 Z68 DDR3 1155 לוח אם Kingston HyperX DDR3 DUAL CHANNEL 8GB (2X4GB) 1600Mhz CL9 זיכרונות Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM כונן קשיח *2 NEC DVDRW AD7260S BLACK X24 DUAL LAYER SATA צורב Gigabyte GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E כרסיט מסך Coolermaster CM690 II Advance מארז Seasonic S12ll-620 620W Bronze ספק…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by baldy,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי, להרצה של סרטים באיכות גבוהה וחיבור המחשב לטלויזיה . תקציב עד 3000 ש"ח כולל מסך של 22 אינטש' . אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: מארז: Compucase-HEC CI-6T10 300W Micro ATX Black Case מעבד: Intel Core i3-2100 32nm 3.1GHz 3MB LGA 1155 Box CPU לוח אם: Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 1155 Micro ATX Motherboard for Intel זכרון: Mach Extreme MXD3C13334GS Copper 4GB DDR3 1333MHz Memory דיסק קשיח: WD WD5000AAKX 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAIII HDD צורב: Sony Optiarc AD-7240S x 22 Black S-ATA Bulk DVD±R/RW מסך: 21.5'' Samsung SyncMaster BX2231 LED (5ms) LCD Monitor תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by slekt,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)צפייה בסרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?HP

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לתכנות, בניית אתרים וגרפיקה (Photoshop, Flash, Visual Studio 2010) אני מחפש מסך גדול 15"+, מעבד חזק ומספיק זכרון להריץ את שלושת התוכניות הנ"ל במקביל. חשבתי משהו מבוסס I3 ו4GB זכרון. כמיטב ידעתי -לתוכנות הגרפיקה החדשות יש תמיכה בהאצת חומרה לכן יש גם צורך בכרטיס מסך שהתוכנות ינצלו (האם הIntel GMA יספיק ?). אין חשיבות לניידות של המחשב שרוב הזמן ישב בבית ליד שקע חשמל זמין. אין צורך במערכת הפעלה ואין העדפה לחברה כלשהי אך העדיף מחשב ללא יותר מידי תוכנות "זבל" מותקנות מראש. כמובן אשמח לשלם כמה שפחות אך בגדול התקציב בסביבות ה3-3.5K. בתודה מראש, מייק.

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  24. היי ח'ברה הייתי שמח לקבל המלצותייכם למחשב חדש, גיימינג. המחשב האחרון שקניתי קיבלתי את המפרט בפורום הזה והוא החזיק לי ל4+ שנים לכל המשחקים החדשים בהגדרות הגבוהות ואני מאוד אשמח אם המחשב הבא יעשה עבודה זהה (ללא שדרוג או OC ) האם מספיקים 4.5K למחשב שכזה? את הקודם קניתי ב5000. אני לא צריך ציוד הקפי, לא צריך צורב וכונן דיסקים. חומרת מחשב נטו. בעיקרון כרגע אני משחק בכל משחק חדש שיוצא וחשוב לי הנאה מקסימלית למשך זמן.תודה רבה! אני לא מתכנן לעשות OC, ושדרוגים גם לא אלא להחליף כל 4-5 שנים מחשב חדש, אם תרצו אפשר לשים 4GB זיכרון ואני אוסיף בהמשך עוד 4GB בשביל שתוכלו להשקיע במשהו אחר אם תרצו, לא קריטי. אם תרצו לראות את זה כפורם- 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כ…

• 48 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by zxcv12,

יי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש מחו"ל שיאפשר לי לעבוד עם תוכנות כגון PHOTOSHOP, VISUAL STUDIO וכו' בצורה טובה. בנוסף אני ארצה להריץ על המחשב VMWARE של LEOPARD עבור פיתוח. התקציב המקסימלי הוא 3500-3000 ש"ח. מעדיף של חברת DELL לכיוון ה-VOSTRO. מסך 13,14 אינטצ'. המחשב ישמש גם לחיבור לתחנת עגינה כמחשב נייח. ומיועד עבור פיתוח, מעט עריכה גרפית, עבודה משרדית, משחקים רק כאופציה. בסופו של דבר מחשב שבאמת יספק את הביצועים הטובים במחיר מתאים לתוכנות הללו. השקט חשוב אבל לא ברמה של לא לשמוע כלום בכלל ,כמובן שעדיף לא לשמוע את רעש המאווררים אין העדפה לרכוש מחנות ספציפית, אני מאזור המרכז. חשוב שיהיה ניתן בעתיד להוסיף עוד זיכרון במידה ויהיה צורך. המון תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים