עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by OmniStrife,

1. לנסות לחסוך אם זה מסתדר עם שאר הדרישות אך ניתן לשבור את ה5K ב200 ש"ח מקס' אם זה הכרחי. 2. משחקים, תכני HD, כרגע יש מסך של 1680x1050, אך הוא ישודרג בעתיד הקרוב לרזולוציות גבוהות יותר המשחקים הם כבדים, BF3, AC2, GTA IV ומשחקים שיצאו בשנים הקרובות. 3. מסך שיציג רזולוציית FHD לפחות ועם איכות גבוהה ככל האפשר בתקציב זה גודל 23/24 אם תצליחו להגניב זוג אוזניות טובות לגיימינג עם סראונד אז מעולה, אם לא לא חובה. 4. - 5. חשיבות של שקט 7, אני לא מפחד מלשמוע את המחשב בלילה אבל גם שלא ירגיש כמו מכסחת דשא. חשוב יותר שיהיה קר אין לי מזגן בחדר. 6. לא, אבל קירור עדיין חשוב. 7. - 8. - 9. לפי מה שהבנתי זוג של 6850 נותן את הביצועים הגבוהים ביותר ביחס לכסף היום. מצד שני יש לי אפשרות ל580 ב18…

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  2. מדובר על מחשב לילד בן 12 ,בקשר לכונן wd ,אני יודע שהוא יקר ,אבל היה לי נסיון לא טוב עם הסמסונג הכל כך מומלץ פה,וזה יהיה מחשב לכל המשפחה, מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪581 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪157 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata 3 Black Caviar כמות: 1 - מחיר: ₪416 קשיח למחשב שולחני…

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by kobi_af,

שלום לכולם צריך מחשב נייד לאחותי בסביביבות 1500 שקל עם אפשרות לחריגה למעלה אם זה כדאי המחשב הנייד אמור להיות לגלישה באינטרנט אז תודה רבה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  4. אני רוצה מחשב 15.6", רזולוציה גבוהה, נוח (שלא תתחמם המקלדת בזמן העבודה), אין חשיבות לסוללה (יהיה ליד חיבור לחשמל כל הזמן), לא משנה גם המשקל, העדפה לחברה עם שירות טוב פה בארץ. מצאה חן בעיני הביקורת על ה-ASUS פה באתר, ולמרות התקציב הגבוה, גם הוא נראה לי שיספיק לצרכים של סבתא שלי. יש סיבה לקנות יותר יקר למרות התקציב הגבוה? http://hwzone.co.il/reviews/notebooks/asusk53e זאת. אני עכשיו עובר עליה שוב, הרזולוציה קטנה קצת. יש רזולוציה יותר גדולה עם גודל נקודה סביר או שגודל הנקודה הזה נחשב "נורמלי"?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  5. אחרי הרבה כאב ראש ושוטטות באתרי מחשבים הגעתי למוצר המוגמר מבחינת הידע שלי אני רוצה באמת שתתנו את חוות הדעת שלכם ואם צריך שיפור של איזשהו חלק שתפו אותי כדאי שאני יוכל לשנות תודה רבה לכל העוזרים היום אני חייב להחךיט ולקנות את המחשב זו מתנה לאחי בבקשה תעזרו לי!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם לא פוגע משמעותית בביצועי המחשב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by Xilver,

אני מחפש מפרט למחשב נייד בטווח של 2500-3000, כשעדיף לרדת מה3 אלף. המחשב לצורכי עבודה, לא לגראפיקה או למשחקים

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by Volter,

שלום לכולם, יש לי איזושהיא תמיהה\חוסר הבנה לגבי כרטיס המסך שנמצא במחשב הזה לפי המפרט באתר HP וגם המפרט שהיה בחנות, כרטיס המסך אמור להיות HD5470M, אפילו מותקנים דרייברים של ATI. אבל כשאני בודק בAIDA רשום שם שמותקן INTEL GMA HD(INTEL HD Graphics) יתכן שיש 2 כרטיסי מסך ואני פשוט צריך לשנות זאת בביוס? מישהו יודע מה ההסבר לזה?

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word, כל דפדפן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר ומקדלת הכי בסיסים שיש. 4. האם…

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  9. זה המפרט: 2890₪*(בממוצע מאיביי) - intel® Core™ i7-990X Processor Extreme Edition 1390₪ - Rampage III Formula s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E 775₪ - 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 1790₪ - HD 6970 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E 235₪ - Caviar Green 640GB IntelliPower, 64MB, SATA II WD6400AARs 120₪ - DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) 295₪ - Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0554 440₪ - V9 BlacX Edition Midi Tower Black Gaming Case (No PSU) 790₪ - Toughpower Grand GOLD 750W Modular PSU Active PFC (Retail) ==== 87252₪ אנא מכם בלי תגובות טיפשיות של "חבל על הכסף" "אין צורך וכאלה".. אם מישהו חושב שאני יכול להשיג חומרה י…

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  10. שלום לכולם, המחשב שלי כיום הוא Q6600 עם כרטיס מסך GTX280 , לוח GB ו-4 ג'יגה זכרון ו4 דיסקים קשיחים. המחשב משמש בעיקר למשחקים. יש לי כיום מסך דל 24 אינטש ואני משחק ברזולוציות גבוהות ולא אוהב להוריד איכות בהגדרות גרפיקה במשחקים. לפני כשנה בהתיייעצות אתכם , החלטתי לדחות את השדרוג מכיוון שהוא לא נתן הרבה. האם המצב היום שונה ? שיחקתי ב WITCHER החדש והתחושה היא שיכולתי להפיק מהמשחק יותר. יש לי תקציב של 5K ( ואפילו יותר ) ניתן אפילו רק עבור השילוש הקדוש... האם תוכלו להמליץ על מערכת מבוססת מעבד אינטל I7 וכרטיס NVIDIA ? לא עושה OC !! תודה מראש מנו

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  11. http://www.stumbleupon.com/su/22GTZl/winningateverything.com/wp-content/uploads/2011/05/laptoprepair1.jpg

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  12. שלום לכולם: אני רוצה לבנות מחשב שמיועד בעיקר למשחקים אך לא לוותר גם על עריכת\המרת סרטים (פינקל 11 והמרת סרטים שירוצו על eeePC) סכום: עד 3000 ש"ח -אין צורך בספק כח (יש לי של enermax 82+Pro 525W). -אין צורך בעכבר,מקדלת,מסך,צורב\BR,מאווררים למארז,רמקולים ומערכת הפעלה. +בלוח האם חובה סלוט PCI רגיל אחד בשביל כרטיס קול X-Fi Gamer של קריאטיב שנדמה לי ששוה להישאר איתו (נכון??) +חובה לוח אם מסדרה Z עם LucidVirtu. +מארז שישאר איתי לעוד הרבה זמן. אני אסתדר בלי בעייה עם H.D של 500G (אפשרי אפילו 320G אם זה משמעותית פחות). חשיבות עליונה לשקט=9 (זה גם מחשב לימודים שחייב להיות [glow=red,2,300]שקט[/glow] כשלא משחקים בו). אין לי כל עניין באוברקלוקינג. יש לי כעת כ. מסך GF8800GT 5…

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by Pentagrama,

אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש כ- Media Center לצפיה בסרטים עד 1080P בנוסף ישמש למשחקים (לא הכי חדשים ולא בגרפיקה מקסימלית כמובן). יש לי כרטיס מסך 250GTS עבור המפרט הזה ובנוסף יש לי דיסק קשיח של 1TB אז מה אני צריך: 1. מארז - כמה שיותר קטן ושוכב אבל שהכרטיס יוכל להיכנס אליו 2. ספק - המינימלי שיסחוב את הכרטיס 3. לוח אם - לא חובה עם יציאה של HDMI כי יש בכרטיס 4. מעבד 5. זיכרון 6. כרטיס רשת אלחוטי - משהו פשוט לדעתי עדיף לא USB התקציב הוא עד 1500 ש"ח כמובן עדיף כמה שיותר פחות תודה

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by avim1990,

יכול ליהיות שזה לא מתאים לכאן, אם כך אז אני מתנצל מראש. שלום לכולם, דודה שלי מתכננת ללמוד גרפיקה (נראה לי שהיא תעבוד בעיקר עם פוטושופ) והיא ביקשה ממני לעזור לה למצוא מחשב. שמעתי מהרבה מקומות שעדיף מחשב נייח לגרפיקאים על פני נייד. השאלה שלי היא מה הסיבה לכך?? כלומר מצאתי למשל את הנייד הבא: ׳�׳—׳©׳‘ ׳*׳™׳™׳“ "15.6 ׳�׳¢׳‘׳“ Core i7-2630M ׳–׳™׳›׳¨׳•׳� 8GB ׳“׳’׳�: Dell Inspiron N5110BKi263 - Inspiron N5110BKi263 ולפי מה שהבנתי מה שחשוב לתוכנות העריכה הוא מעבד חזק וזיכרון ופחות הכרטיס מסך (פרט לכאשר עושים זום בתמונה). ובמחשב הזה המעבד ממש חזק ויש בו 8 ג'יגה ראם. אני די בטוח שזהו מחשב ממש טוב, אבל אני לא כל כך יודע מה הדרישות שצריכות ליהיות ממחשב של גרפיקאים, והייתי שמח אם מישהו…

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  15. Started by rlord,

בבקשה מישהו יכול לעזור לי שלום רב לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ומסך למטרת משחקים וזה המפרט שבניתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 540 3.06Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪496 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪375 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪499 קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪26 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪157 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כר…

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by Avidar.R,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימיינג וצפייה בתכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כבדים בעלי גרפיקה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by RKK,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150, אבל מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל לא כבדים ממש. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  18. תקציב - 1300-1700 ש"ח לא לחרוג שימושים - עבודה משרדית OverClock - לא חומרה - הכל, מחשב complete הכי טוב שניתן להשיג בסכום הזעום הזה. ציוד היקפי - לא. אין צורך במסך חנות מועדפת - Skypc או Ivory בראשל"צ או כל חנות אחרת באיזור!! תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  19. שלום, אני צריך מפרט לשימוש יומיומי ומשחקים מדי פעם. -אין עדיפות לחברות כלשהן ברכיבים. -עדיפות למעבד מרובע ליבה. -עדיפות לכרטיס מסך סביר+ אם אפשרי. -המחשב צריך להחזיק לכמה שנים לכן נחוץ לנצל את כל התקציב(אפשר לחרוג טיפה אולי ב-300 שקל) -ייקנה בירושלים, עדיף חנות שנותנת את המחיר הכי טוב. (אני מכיר רק KSP ו-P-SEE, אם יש לכם עוד הצעות אל תחששו) תודה מראש! עריכה: ניסיתי לבנות שני מפרטים, אפשר חוות דעת עליהם?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSS בעיקר . COD DIRT BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות רצוי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by talm3,

אני חדש באתר ואני רוצה לקנות מחשב חדש שיריץ את המשחקים call of duty,fifa 2011,butelfild3 וש לא יעלה הרבה כסף איזה מחשב אני צריך לקנות?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by altatrifoti,

אני רוצה ליבנות מחשב עד 6 אלף שקל, אבל שיכלול את מעבד הI7 וכרטיס מסך ה580GTX או 5970 או 480GTX בלי ציוד היקפי מישהו מוכן לעזור לי בזה תודה אני ישמח. איפשר לחרוג אבל טיפונת זהירה :s05:

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז בבקשה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 2, cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  24. שמעתי זה המקום להתייעץ לגבי רכישת מחשב חדש אז אני מקווה שתעזרו לי...בגדול התקציב בין 4500-5000 כולל מסך השימושים יהיו בעיקר למשחקים. וצפיית סרטים. ועבודה שוטפת. אמשח אם תוכלו להרכיב לי מהאתר של RSM בכפר סבא אבל לא חובה..... מסך 22 אינץ יספיק תומך HD לא יבוצע בו שום Oc מכול סוג. שקט שיהיה סביר תודה מראש!! לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  25. Started by talk2yaniv,

היי, המחשב מיועד להורים אשמח לעזרה 1. התקציב המקסימאלי הינו 1400 ש"ח, ניתן במידת הצורך לחרוג ב100-200 שקלים. 2. ישמש בעיקר לצרכים ביתיים פשוטים - אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, ללא משחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי. 5. המחשב בחדר נפרד אז לא חייב להיות שקט במיוחד 6. ללא אוברקלוק 7. ללא מערכת הפעלה או תוכנות נוספות 8. רצוי חנות באזור המרכז (גרים במודיעין) 9. המחשב מיועד בעיקר לסרטים לכן כדאי שיכיל כרטיס מסך עם יציאת HDMI על מנת לחברו לטלויזיה ולראות תכני FHD. (לאו דווקא כרטיס מסך נפרד, אפשר גם כרטיס מסך שיושב על הלוח אם) 10. לא מתוכנן שדרוג הם קיבלו הצעה מאייבורי ומנעתי מהם לקנות שם, אם יש צורך אני אכתוב גם את ההצעה שהביאו להם, אבל לדעתי חבל על המקום. תודה רבה יניב

• 3 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים