עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם המחשב הזה מספק לצורך משחקים חדשים ?? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2568&CatCode=315 מחיר ב 1pc 5082 ש"ח http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=7749 מחיר בתמליל 6595 ש"ח http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=13084&c=4857

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nivzion,

המחשב ישמש למשחקים, לא ממש כבדים [משחקי אסטרטגיה, פחות משחקי QUAKE למיניהם...], ל EMULE, לסרטי DVD ולספריית מוסיקה. מעבד: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 Energy efficient 65Watt. לוח אם: Gigabyte GA-M61VME-S2 nForce 400 AM2. זכרון: G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-1GBNQ. כונן קשיח: Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS. צורב דיוידי: TEAC DVDRW DV-W516GDM. מארז: Compucase 6C28 Midi Tower True 300Watt PSU. סה"כ מחיר כולל מע"מ: 2350ש"ח. שווה? יש מקום לשיפורים עם טווח מחירים נמוך? המלצות, אנשים...

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by Tamir Zamoscinski,

* מטרות המחשב- עבודה בוויזאל סטדיו וכדומה ... * גודל המסך? 13-14 נראה לי מתאים דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט-מקלדת מאורת והעדפה לnumpad אך לא סוף העולם אם לא האם נדרש זמן סוללה ארוך?3-4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? usb3 * Bluetooth? כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שהמערכת תרוץ על ssd וארדסיק של 500 GB האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל שיהיה אחריות לשלוש שנים האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? שלא יהיה טאצ, מחשב עמיד(עכשיו יש לי לנבו ועושה לי בעיות עם הצירים), רוצה לדעת את דעתכם לגבי מחשב מחודש ראיתי במחיר הזה אפילו i7 אבל מחודש מה דעתכם? תודה !

4. Started by pickitup,

[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%]אחותי צריכה לפטופ ללימודים שלה, היא התחילה לא מזמן תואר בן 4 שנים בכלכלה וחשבונאות ואני מחפש לה מחשב נייד 13"+- שיצליח להחזיק לפחות 4 שנים. הדרישות הן שיריץ חלק אופיס, אינטרנט, סרטים, וכיוב' טאצ' יבוא כייתרון שיהיה דק (אולטראבוק) וקל, עם SSD תקציב עד 6 אלף שקל תודה (אני מנסה לערוך את הכותרת להוסיף מחיר אבל אי אפשר) [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. טוב אז ככה שאחותי מת המחשב הישן היא ובעלה לא גימרים ולא מורידים כבדים והם מתלבטים בין נייד תקציבי שיהיה תחליף שולחני לבין מחשב תקציבי אם אפשר ודי ברור שאפשר בנייח הייתי רוצה להכניס כרטיס מסך שמתמודד אם סירטי HD וקצת בקטנה משחקים נגיד כרטיס שתומך בDX10 וסירטי HD אפילו OB חוץ מזה לנייח צריך להכניס כרטיס רשת אלחוטי -לנייד ברור שיהיה גם ככה בנייד אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אם יש מודל שמסוגל להתמודד בתקציב הזה אם סירטי HD יש לו עדפה זמני בטריה הרבה פחות חשובים בתודה לעוזרים קרירין

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  6. לאור הספקס הדי מדהימים בהתחשב במחיר של הY50, חשבתי פתאום- האם לא שווה יהיה לרכוש את אחד מדגמי הTN (בהנחה שיהיה די דבילי לעשות זאת על הדגם של ה4K...) ומסך טוב, להחליף את הפאנל ב5 דקות ולהנות עד הסוף? אם מוצאים מסך מתאים, למה לא בעצם? לא מצרף תקציב וכו' כי אני רק תוהה, לא מתכוון לרכוש את המחשב כרגע. אבל נשמע מעניין, במידה וכן אעשה מעבר מנייח לנייד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם אנוכי אזרח שמחזיק ברשותו מחשב משנת 2001. אל תשאלו אותי איך הגעתי עד לכאן עם העגלה הזו שברשותי, העיקר שהחלטתי להחליף כי המצב קשה, המחשב כל כך איטי, עד שאני מעדיף לגלוש מהסלולרי ... איזה מחשב אני צריך: השימושים שלי: אינטרנט, מסמכי אופיס, ומשחקים לא כבדים במיוחד, כגון NBA, פיפא, SIM וכדומה לצערי, איני מבין במפרטים כלום ושום דבר. אני רק יודע שאני רוצה זכרון פנימי של 2 ג'יגה, וספק כוח טוב. אני עוד מקובע עם מעבדי אינטל, אבל אין לי בעיה אם תמליצו על amd טוב התקציב: עד 2500 שקל. בנוסף, אני רוצה להתחדש במסך, 22 אינטש. אשמח להמלצות לאחד כזה, עד 1500 ש"ח, אם יש מסך שממש מומלץ מוכן להגיע עד ל1800. תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by fimoshe,

הייה לי מחשב פנטיום 4 2.4G זיכרון 256X2 לפני כ-10 ימים שבק המחשב מבדיקה התברר כי הלוח הלך שדרגתי את הקיים למפרט הבאלפי תעודת משלוח) bit64 Dual core 800 P4 מעבד אינטל Bit64 3.0GHZ זיכרון 512MB X 2 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 6600 (256 MB) העתקה מתוך תוכנת Everest Motherboard: CPU Type Unknown, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G System Memory 1024 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (12/05/05) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Port (LPT1) Display: Video Adapter Intel® 82865G Graphics Controller (96 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 …

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב לסטודנט (צריך להריץ מטלאב, לתכנת וכו'...) שיתמודד יפה גם עם תוכנות לעריכת מוסיקה. גודל מסך 14-15. וכמובן שאם כבר משלמים מחיר כזה, אז שיהיה אמין ויחזיק לכמה שנים. כרגע, המועמדים המובילים מבחינתי הם לנובו W510 או T410. הייתי שמח לשמוע דעות לגבי האם מעבד קוואדקור הוא באמת שיפור משמעותי או שסתם אשלם עליו בחיי סוללה והתחממות? זו ההתלבטות העיקרית בין שני הדגמים, T410 פשוט מוריד משקל עודף של כרטיס מסך אשר לא ממש נחוץ אך מגיע עם מעבד חלש יותר... כמובן שאם יש מחשב שנותן מענה יותר טוב, אשמח לשמוע. תודה רבה וסליחה על הפוסט הארוך להחריד.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  10. שלום , אני לא כלכך מבין במפרטים אז אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט לעבודה משרדית. 1. מה התקציב המקסימאלי? מחפש מפרט ב3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה רוב הזמן באינטרנט בהרבה אתרים במקביל (כמה מהם די כבדים) גם בדרך כלל יש כמה אקסלים פתוחים (דיי כבדים - 20MB ) ופוטושופ פתוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CS6, Excel & Chrome לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by orlyw,

היי, אני מחפשת מחשב Netbook לצרכים ביתיים, כגון: וידאו דרך הרשת ווידאו מקומי, אפשרות ל-HD, אופיס, גישה מהירה לאינטרנט. האם מישהו יכול להמליץ על דגם טוב במחיר של עד 2000 ש"ח? תודה רבה על העזרה, אורלי

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  12. מטרות המחשב: משחקים וקולנוע ביתי אני צריך מחשב חזק מחשב שקט מאוד 4 ג'יגה זיכרון טרה -טרה וחצי דיסק קשיח עם 32mb ארבע ליבות כרטיס קול איכותי במיוחד כרטיס מסך איכותי במיוחד כדי להריץ משחקים כבדים על High ברזלוציה 1920X1080,אני מתכוון לחבר אותה לטלויזיה FULL HD אני צריך גם 2 כניסות DVI ו 1 HDMI בכרטיס מסך. עיצוב המחשב:מארז שחור, תאורה פנימית כחולה. ולדים גם כחולים ואם אפשר שגם מקררים. -בלי קירור מים, קירור עם מאווריים שקטים . בלי מערכת הפעלה. לא מתוכננן OC ציוד הקפי logitech cordless WAVE ועוד שאלה אחרונה , האם המחירים משתנים? , כי אני מתכוון לקנות את זה בעוד חודשיים משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by bora-aa,

המחשב ישמש בשביל סרטים,עבודות עם האופיס. נכון לעכשיו לא חשוב לי כרטיס מסך. לא כולל מסך מחשב. הדברים שצריכים להיות זה 4 GB ראם ו 1TB מעבד. תקציב- 2000-2300 במידה וזה לא יספיק וצריך לחרוג,תפרסמו ואני אראה. אשמח לחנות במרכז. שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by TheReaper,

המחשב מיועד לסטודנט לפיסכולוגיה אז אין דרישות של MATLAB או דברים כאלה * מטרות המחשב? סרטים/אינטרנט/משרדי * גודל המסך? 14-15 מאט * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כל משקל בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אפשרות ל6 שעות עבודה (יום לימודים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וזהו * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB אבל אפשר להתפשר גם על 500GB * כונן אופטי? כדאי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מסך מט כלומר ללא מגע תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הי אני חשבתי לקנות את הנייד הזה כי אמרו לי שיש לו כרטיס מסך די טוב יחסית לנייד... אבל אני מנסה למצוא מידע על הכרטיס הזה ATI M96PRO ולא מוצא בשום מקום... מישהו יודע מה היכולות שלו? http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=1483

16. Started by geigera,

שלום רבאני מחפש מחשב נייד לא כבד במיוחד אבל עם מסך נורמלי. ביצועים סבירים - לא כמו של מחברת אבל לא צריך משחקים וגרפיקות מי יודע מה. רצוי גם עם סוללה שמחזיקה הרבה. שירות טוב אמין ונוח.הציעו לי בהזדמנותדל latitude 6420 CORE2DUO T9500 2.53 GHZ4 GB RAM14" 1440x900כרטיס מסך NVIDIA QUADROדיסק 160GBמה דעתכם?תודה רבה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. Started by soulsis,

אז ככה, האם אפשרי לעשות קומבינציה של המפרטים המומלצים שפורסמו להנאתנו פה: מחשב לצרכי קולנוע בייתי http://hwzone.co.il/specslist/view/30/ מחשב לעבודה משרדית http://hwzone.co.il/specslist/view/64/ כשמארז שמוצא חן בעיני הוא זה (נמצא במפרט קולנוע בייתי) http://www.thermaltake.com/xaserCase/tenor/silver/silver.htm תודה רבה מראש על התגובות

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. שלום חבר צריך לקנות נייד, תקציב 4K. הוא רוצה 15", צורב, רצוי 4G ורצוי מסך מט (לא מבריק), כולל מ"ה. שימושים ביתיים, ללא משחקים: אינטרנט, אופיס, אולי סרטים. ראיתי את הדגמים האלה: dell n5010 i3-330m - מחיר 4400 ש"ח בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8767&perur=2&t=1&c=441 i3-330M, 4GB 500GB, שלוש שנות אחריות Acer Aspire AS5738PG - מחיר 4500 ש"ח - 15.6" gloss, Touch Screen, 4GB , 320GB HDD, Windows 7 Home , 1y - Lenovo ThinkPad SL510 - על מסך מט (לא מבריק), שהוא מעדיף, בקונפיגורציה דומה, בסביבות 4000 ש"ח ואולי יספיק לו משהו כזה: Lenovo G555 0873-45G - מחיר 2400ש"ח AMD Athlon II Dual-Core Mobile M320 2.10GHz 2GB, 250GB, 250GB ראיתי פה גם המלצה על טושיבה. א…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  19. דרוש מפרט לחבר עם הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, מיילים, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה/אופיס. כן להרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yaloner,

שלום, אני צריך לקנות לוח, מעבד וזכרון למחשב שמשמש בעיקר לעבודה משרדית, מידי פעם משחקים, ולעיתים רחוקות סרטים. הדגש כרגע הוא על אמינות, מחיר וביצועים (בסדר הזה). הצצתי במפרטים באתר HWzone של מחשבים משרדיים זולים, ראיתי את ההמלצות ויש לי שאלות: לוחות אם מומלצים: Socket 754 nForce410 NVIDIA 6100 OB - Asrock K8NF4G-SATA2 PCIE Socket 754 nForce410 NVIDIA 6100 OB Albatron KM51G-754 מעבדים מומלצים: AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - BOX- 3Y Warranty AMD Sempron (S754) 2800+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 256Kb 1600MHz HTB - Box - 3Y Warranty זכרונות מומלצים: DDR-1 - 256mb PC3200 - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50B/D - 3Y Warranty DDR-1 - 512mb …

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  21. Started by yonislash,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם לא נפגע בביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד למשחקים כבדים ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  22. Started by avipaz,

היי רוצה לדעת מה ההבדל בין lenovo thinkpad ל lenovo ideapad תודה

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. Started by ds.trias,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -- סקיירים, למשל, FAR CRY 3 .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, מסך 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by swisaman,

שלום,ברצוני לשדרג את המחשב המפרט העכשווי הוא: amd phenom ii 955 gigabyte GA-790XT-usb3 HD5850 4GB RAM SS 520W CM590 1TB SAMSUNG F3 מה השידרוג הכי יעיל וחזק שאני יכול לעשות ב2000 שקל?

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  25. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עריכה גרפית (דו מימד) בעיקר אילוסטרייטור, לייטרום, ופוטושופ. בנוסף עבודות משרדיות (בעיקר עבודות סטודנטיאליות). צפייה בסרטים מדי פעם.. * גודל המסך? חשוב לי שלא יהיה קטן מ-15-17 אינץ'. יותר לכיוון 17. האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני פחות מכירה, אבל חשוב לי מסך שיהיה נוח לעבוד ולהבחין בצבעים בצורה דומה לדפוס, כך שאני אוכל לעבוד איתו ולהדפיס ולא לראות שוני משמעותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם num pad ממש חשוב לי. לגבי עכבר מעדיפה עכבר עם משטח מגע (לא מכירה את המונח המקצועי). * משקל רצוי? לא יותר מ-2.5 עד 3 ק"ג. * …

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.