ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, צפייה בתכנים 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שאמורים לצאת כדוגמת GTA ו call of duty החדשים ומשחקי רשת כגון company of heroes 2 ודומים לו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). , 23 או 24" 1920X…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי לחבר את המפרט הבא מזיגזג - מה אתם אומרים? Pentium 805 Gigabyte GA-8I945PL-G 2X512 Twinmoss DDR2 533 Leadtek PX 7600GT NEC DVD-+ צורב WD 80GB SATA2 Compucase LX6821 /w HEC 300ART יצא סה"כ 4038 שקל רציתי לדעת אם יש לכם הצעות לשיפור... מצטער על הבלאגן בהודעה , אני כותב ממק של חבר
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - מתכנן לשחק starfield פיתוח תוכנה בקטנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) GPU -אני מתכנן לקנות 3070\4070 בנוסף למפרט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 3 מתוך 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מע…
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם אשמח לעזרה קניתי מחשב נייד חדש של hp לפני כשלושה חודשים הכל טוב ויפה חוץ מהעניין של הסוללה שאני רואה שהיא נגמרת בצורה מהירה אני לא מרבה להשתמש במחשב כי אני עובד מהמשרד ורוב הפעמים אני משאיר אותה מחוברת למטען בבית. אני לא יודע מה לעשות אודה למישה שמבין שיעזור (תוך כדי שאני כותב ירד לי 5 אחוז ב3 דקות..)
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
- 2 followers
-
-
מיועד לילד בן 6.5 בעיקר למשחקיו וללימודים חשוב מסך 17" טוב! מה דעתכם על ההצעה של שמיר מחשבים ל amd ב 3590 ש"ח עם שדרוג ל: כרטיס מסך mx 440 עם 128 מגה בתוספת 250 ש"ח מסך lg 17 f700b
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים, אחרי כמה התלבטויות ומחשבות הגעתי לאיזשהו מפרט שלדעתי אמור להיות מספק לצרכים שלי (מיני אולפן הקלטות), ורציתי לשאול מה דעתכם עליו. כביכול כל הרכיבים נתונים לוויכוח, אבל הבחירה בAMD נראית לי הכרחית, בגלל המגבלה התקציבית, והצורך להשקיע גם במארז\ספק\מאורר טוב יותר בשביל להבטיח אמינות ושקט של המחשב. אז הנה: מעבד (640 ש"ח): Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם (740 ש"ח): Gigabyte GA-M57SLI-S4 זכרון (700 ש"ח): 512MB Kingston (DDR2 800) X2 דיסק קשיח (350 ש"ח): WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך (250 ש"ח): nVIDIA GeForce FX6200TC/TD 256MB ספק כח (250 ש"ח): Enermax EG365AX מארז (250 ש"ח): Compucase 6A19 --------------------…
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת אני רוצה לקנות מחשב חדש. כאשר מבחינתי הדגש העיקרי הוא על שקט, לכן חשבתי על P180 או P150 של ANTEC בתור המארז. אשמח לקבל מפרטים כאשר רצוי ביותר ספקים שקטים. לדעתי אפשר בתקציב להכניס כפול ליבה וזיכרון של שני גיגה. אין צורך בצורב DVD ומסך. המחשב מיועד לשימוש כללי, אבל גם למשחקים. בתודה מראש לכולם, עמר
-
- 38 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך: מעבד לוח אם זיכרון מארז ספק כוח ב2400 צריך שיהיה crossfire בלוח אם כי יש לי כבר בבית HD3850 ובעתיד אני כנראה אקנה HD4870 ואני יעשה crossfire ובבקשה לא לחרוג מ2400 תודה ובבקשה 4GB ראם אין צורך בהארד דיסק כרטיס מסך וצורב DVD
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש לרכוש נייד שישמש למטרות רבות צפייה בסרטי 1080p,עריכת וידאו ,אז חשבתי ללכת על המעבדים החזקים של אינטל מסדרת core i5-core i7 שיהיו טובים לעתיד גם במחשבה על ריבוי משימות. דבר שהוא מעט חשוב לדידי הוא עניין הניידות :רוב הניידים בטווח האינצ'ים (15-16)שציינתי בכותרת נעים סביב 2.8 ק"ג האם יש נייד מדגם מסויים שהוא קל מהשאר ? כמו שהבנתי דגמי dell corei7 בעייתיים אז די ירדתי מהכיוון של dell . תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירטתי את הדרישות שלי ממחשב. בנוסף יש לי אפשרות להביא עם חברים מחשב מארה"ב. מטרות המחשב? בעיקר לתכנות, בעיקר visual stduio, יתכן שבהמשך גם למטרת data mining בסיסית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6'' עדיפות למט * רזולוציית המסך? לא מבין מספיק, מה שתמליצו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקשי מקלדת "רגילים" ctrl בקצה השמאלי, touchpad מובנה לעכבר * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף שיהיה נוח לקחת בתיק גב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן אני נמצא במקום עם חשמל, יחד עם זאת אני כמובן מעדיף שיספיק לשלוש שעות ומעלה בסוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) VGA או HDMI * Bluetooth? עדיף Bluetooth 3.0 * גודל מינימלי וסוג של…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני די סגור על המפרט הבא: מעבד: INTEL 6300 1.86G CORE 2 DUO 1066MHZ 2MB BOX כרטיס מסך: GForce Nvidia 7300GT PCI-E 512MB DDR II מארז: ATX CASE 400W 20/24 pin לוח אם: INTEL ISELTON 946 JZIS VGA+LAN צורב: NEC 5170 DVRW X 18+/- BULK שחור זיכרון: DDR II 512MB 667MHZ CL5 TwinMOS x 2 מסך: SAMSUNG 19" 8ms + DVI מקלדת: Cordless Desktop EX 110 967561 כרטיס קול: 5.1 (6) ערוצים מחיר: 4275 ש"ח כולל מע"מ אך אמרו לי בפורום כרטיסי מסך שכדאי לי להחליף למעבד קצת פחות יקר ולשפר את הכרטיס מסך כי הוא לא רציני. זה המקסימום של התקציב שלי - זו הבעיה... :'( אני יכול אגב לקחת את הכרטיס ATI X550 PCI-E 512MB DDR II באותו מחיר. מה לעשות? האם כדאי? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הדרישה העיקרית היא אמינות, מחשב שיש סיכוי גבוה שיתפקד טוב גם בעוד 5 שנים מהיום. מעבר לזה, המשקל הסטנדרטי (2.8?) יהיה בסדר. שיתמודד עם משחקים של 06-07' וסוללה שתסחוב משחק כזה לאורך שעתיים לפחות (נסיעות בינעירוניות זה מכה) וכמובן הדברים הרגילים, סרטים, עבודה עם תוכנות (כולל תיכנות, לא כולל גרפיקה). שמעתי הרבה אנשים מקללים את המסך המבריק, אז אני מניח שעדיף מסך מט בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר על הנייד הנ"ל, מה דעתכם: GIGABYTE W536M CPU: Core 2 Duo 2.0 GHZ T5800 800MHz FSB Chipset: Intel Crestline GM965+ICH8M Mem: 2GB DDR2 800MHz Up To 4GB GPU: Intel X3100 Monitor: 15.4" HDD: 250GB SATA DVD-RW Super Multi IEEE 1394, PCI Express Card Bus Type 2, Headphone output, Mic-in, Line-in, CRT, 4 USB2 Ports, S-Video out, RJ-11, RJ-45, Card Reader SD/MMC/MS/MS Pro Ethernet 10/100 Wireless 54Mbps HD Audio 6 Cell Lithium Battery מחיר 4K ש"ח עגול.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אני רוצה לקנות מחשב ב4000ש"ח לצורך גיימינג (בעיקר משחקי סימולטורים סטרטגיות) סרטים ואינטרנט. כולל ציוד הקיפי, מסך 19-21 אינץ'. המחשב יקנה ב IVORY אז מבקש להכין מפרט משם. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הכל כלל הכל. ( אולי מלבד רמקולים)
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
פורום נחמד, מעניין לדעת כמה המחשב שלי שווה באמת... אז ככה: מעבד: Intel® Core™2 Duo Processor E7200(3M Cache, 2.53 GHz, 1066 MHz FSB) דיסק קשיח 1: Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II דיסק קשיח 2: Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II לוח אם:GIGABYTE GA-EP35-DS3L ספק כוח: Enermax PRO82+ 525 W כרטיס מסך: NVIDIA ASUS GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 כרטיס טלוויזיה: Aver Media AVerTV CaptureHD HDMI צורב 1: LG DVD±RW Double layer sata צורב 2: Asus DVD±RW LightScribe Sata גוף קירור למעבד: freezer pro 7 מארז: ThermalTake M9 זכרונות: 2GB+2GB DDR2 800MHZ Kingston
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה, חרגתי קצת מהתקציב כי לא הייתי סגור על ספק, ואני עדיין לא.. מצד אחד אני לא רצה לחרוג מהתקציב, מצד שני אני לא יכול להביא ספק נורמלי אם אני לא יורד בדברים האחרים, מה שלא הולך לקרות.. למה אני לא יורד בספק או לוקח ספק ג'נרי? טוב בוא נגיד שיש לי במחשב הנוכחי geforce 9600GT וכנראה בתקופה הקרובה אני אקנה את ה-LED 24" של LG עם כרטיס מסך חדש יחדיו, והמטרה היא בעצם להעביר את הכרטיס הנוכחי מהמחשב הזה למחשב החדש שהינני קונה שיעבוד על כרטיס מסך מובנה של הלוח לעת עתה, ואני לא רוצה שיווצר מצב של צוואר בקבוק שיגרום לי לקנות ספק כוח חדש בעתיד.. ככה גם יהיה ניתן להריץ על המחשב החדש משחקים קצת יותר רציניים, ואם אפשר מה טוב.. טוב זה המפרט, שימו לב לספק.. אשמח לתגובות במהרה כי אני …
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, האם למישהו ידוע על נייד מבוסס סנטרינו עם יציאה טורית RS232 תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty ומשחקים כאלו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - וירוטליזציה של יותר מ 3 מחשבים ,עבודה משרדית , א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פרנסה /כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1440*900 2Xשני מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שיריץ משחקים בהגדרות סבירות (starcraft 2 לפחות בHIGH SETTINGS) חוץ מזה המחשב ישמש לעריכת מוסיקה (cubase guitar rig וכאלה) כל השאר לא כ''כ משנה לי, אני פשוט לא יודע מה לבחור מהמבחר הענק. רצוי שיהיה סניף ברעננה לחברה שממנה אני קונה (KSP IVORY) וכו'.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט לתקציב של 2500 ש"ח (אפשר לחרוג עד 300 ש"ח), ללא מסך. מטרת המחשב: עריכה גרפית, פיתוח ב-Visual Studio, סרטים (720p), ומשחקים (רק שירוץ נורמלי, לא בהגדרות הכי גבוהות). את המפרט הרכבתי בחנות http://www.tms.co.il/ והוא כדלהלן: מעבד: AMD Athlon II X3 435 לוח אם: Gigabyte GA-785GMT-USB3 כרטיס מסך: Sapphire HD 5570 1GB זיכרון: A-Data 3GB (3x1GB) DDR3-1333 CL9-9-9-24 דיסק קשיח: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 ספק: Seasonic 400Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA מארז: THERMALTAKE WING RS 301 קירור: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes AM2/AM3 סה"כ: 2526 ש"ח אני יודע שעל הלוח יש כרטיס מסך (on board), אז אני מתלבט בין להחליף לוח, או במידה והכרטיס on bo…
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי מחשב של MSI דגם U100 הקטן הזה.. יש בו XP ..וכל הדרייברים מותקנים בו פיקס... אבל שאני נכנס לרשתות אלחוטיות ועושה חיפוש זה אף פעם לא מוצא.. ויש לידי ראוטר אלחוטי .. *ניסיתי להסיר את החומרה ולהתקין שוב .. לא עזר .. אותה בעיה.. אשמח אם תעזרו לי..
-
- 6 תגובות
- 6k צפיות
-