ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
פורום נחמד, מעניין לדעת כמה המחשב שלי שווה באמת... אז ככה: מעבד: Intel® Core™2 Duo Processor E7200(3M Cache, 2.53 GHz, 1066 MHz FSB) דיסק קשיח 1: Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II דיסק קשיח 2: Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II לוח אם:GIGABYTE GA-EP35-DS3L ספק כוח: Enermax PRO82+ 525 W כרטיס מסך: NVIDIA ASUS GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 כרטיס טלוויזיה: Aver Media AVerTV CaptureHD HDMI צורב 1: LG DVD±RW Double layer sata צורב 2: Asus DVD±RW LightScribe Sata גוף קירור למעבד: freezer pro 7 מארז: ThermalTake M9 זכרונות: 2GB+2GB DDR2 800MHZ Kingston
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה, חרגתי קצת מהתקציב כי לא הייתי סגור על ספק, ואני עדיין לא.. מצד אחד אני לא רצה לחרוג מהתקציב, מצד שני אני לא יכול להביא ספק נורמלי אם אני לא יורד בדברים האחרים, מה שלא הולך לקרות.. למה אני לא יורד בספק או לוקח ספק ג'נרי? טוב בוא נגיד שיש לי במחשב הנוכחי geforce 9600GT וכנראה בתקופה הקרובה אני אקנה את ה-LED 24" של LG עם כרטיס מסך חדש יחדיו, והמטרה היא בעצם להעביר את הכרטיס הנוכחי מהמחשב הזה למחשב החדש שהינני קונה שיעבוד על כרטיס מסך מובנה של הלוח לעת עתה, ואני לא רוצה שיווצר מצב של צוואר בקבוק שיגרום לי לקנות ספק כוח חדש בעתיד.. ככה גם יהיה ניתן להריץ על המחשב החדש משחקים קצת יותר רציניים, ואם אפשר מה טוב.. טוב זה המפרט, שימו לב לספק.. אשמח לתגובות במהרה כי אני …
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, האם למישהו ידוע על נייד מבוסס סנטרינו עם יציאה טורית RS232 תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty ומשחקים כאלו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - וירוטליזציה של יותר מ 3 מחשבים ,עבודה משרדית , א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פרנסה /כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1440*900 2Xשני מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שיריץ משחקים בהגדרות סבירות (starcraft 2 לפחות בHIGH SETTINGS) חוץ מזה המחשב ישמש לעריכת מוסיקה (cubase guitar rig וכאלה) כל השאר לא כ''כ משנה לי, אני פשוט לא יודע מה לבחור מהמבחר הענק. רצוי שיהיה סניף ברעננה לחברה שממנה אני קונה (KSP IVORY) וכו'.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט לתקציב של 2500 ש"ח (אפשר לחרוג עד 300 ש"ח), ללא מסך. מטרת המחשב: עריכה גרפית, פיתוח ב-Visual Studio, סרטים (720p), ומשחקים (רק שירוץ נורמלי, לא בהגדרות הכי גבוהות). את המפרט הרכבתי בחנות http://www.tms.co.il/ והוא כדלהלן: מעבד: AMD Athlon II X3 435 לוח אם: Gigabyte GA-785GMT-USB3 כרטיס מסך: Sapphire HD 5570 1GB זיכרון: A-Data 3GB (3x1GB) DDR3-1333 CL9-9-9-24 דיסק קשיח: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 ספק: Seasonic 400Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA מארז: THERMALTAKE WING RS 301 קירור: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes AM2/AM3 סה"כ: 2526 ש"ח אני יודע שעל הלוח יש כרטיס מסך (on board), אז אני מתלבט בין להחליף לוח, או במידה והכרטיס on bo…
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי מחשב של MSI דגם U100 הקטן הזה.. יש בו XP ..וכל הדרייברים מותקנים בו פיקס... אבל שאני נכנס לרשתות אלחוטיות ועושה חיפוש זה אף פעם לא מוצא.. ויש לידי ראוטר אלחוטי .. *ניסיתי להסיר את החומרה ולהתקין שוב .. לא עזר .. אותה בעיה.. אשמח אם תעזרו לי..
-
- 6 תגובות
- 6k צפיות
-
-
מחפש לקנות נייד למשחקים, מדיה, אינטרנט וללימודים. לא חייב להריץ משחקים בהגדרות גבוהות אבל צריך להיות מסוגל להריץ משחקים חדשים. תקציב עד 5000 שקל. מסך 14 אינצ' ומעלה עם איכות תמונה סבירה. מוכן להתפשר על הרזולציה. חייב שיהיה לו חיבור רשת קווי. עדיפות לאחריות בינלאומית. אין העדפה מיוחדת במאפיינים האחרים. עד אכשיו מצאתי את שני אלה: Lenovo IdeaPad Y50-70 http://ksp.co.il/?uin=24621&brand=lenovo&cpu=i5&delfina=ron שהיה מתאים לי בול אילמלא איכות המסך שלו הייתה ירודה. Asus N56JK-CN028H http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=882309 האלטרנטיבה הכי טובה שהצלחתי למצוא בטווח המחירים, עוד לא קראתי ביקורות אליו. תגובות והצעות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים תראו אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש שלי מספק אותי וגם אין לי תקציב אבל עכשיו עלה במוחי רעיון אני רוצה לבקש ממכם להציג את המפרטים הכי טובים כאלה שאתם חולמים עליהם בלילה תתעלמו מהמחיר אבל כמובן שיהיו מציאותיים עם חלקים שקימים כיום כולל כרטיסי מסך שיבואו עלינו לטובה בקרוב מי שיביא את המפרט הכי טוב יזכה בלאפה יוקרתית עם צ'יפס סלט. או קיי זה סתם משהו שחשבתי עליו אם תרצו זה יכול להיות אחלה ת'רד שבעולם אז יאללא תביאו מפרטים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מהמחשב : - עבודה מהירה : תגובתיות וזמן עלייה של התוכנות, קימפולים ודברים כאלה - שקט (מוחלט ! אני יושן ליד המחשב הזה) - המחשב מריץ לינוקס ושולחן עבודה KDE - המחשב לא משמש למשחקי מחשב - אני רוצה לקנות דברים שיהיה להם אורך חיים ארוך - המחשב לא באובר קלוק מפרט : CPU : Intel P4-478 1.7GHz MB : MSI MS-6547 V2 RAM : 1 * 256M 400MHz DDR Kingston PSU : Enermax 370W CPU Cooling : Intel generic Graphics : Voodoo3 Ethernet : Realtek 8139C אני הולך לשדרג : - כונן קשיח חדש (ATA מקבילי 80G) - להוסיף זכרון - להחליף קירור של המעבד כונן קשיח : - כמה קאץ' ? - איזה חברה הטובה ביותר מבחינת : שקט ביצועים אמינות (בנפרד) ? זכרון : - כמה כדיי שיהיה בסהכ ? - איזה חברה ? (זה …
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב3500 שקל רק מארז שיתאים בעיקר לאינטרנט,מוזיקה,סרטים,ולמשחקים די קלים כמו קאונטר סטרייק סורס וכאלה. אם אפשר גם שלכרטיס מסך תהיה יציאה שאפשר לחבר לטלוויזיה כולל hd תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום! 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200/300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית בעיקר אופיס, אינטרנט, סרטים, עבודה שוטפת ומעט משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?- 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - לא נדרש. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - אין צורך במערכת הפעלה, נדרשת הרכבת המחשב בחנות. 9. מאיזו …
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד בארצות הברית ורציתי לדעת- האם אני צריך שנאי או שמספיק מתאם חשמל? הדגם של המחשב- Dell XPS 15 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חברים שלום, אני צריך את עזרתכם בבנית מפרט למחשב, המחיר שאני יכול להשקיע הוא עד 4000 ש"ח מזומן )שטרות כסף( אני מעוניין שהחנות ממנה אני אקנה תהיה באזור חיפה /קריות והסביבה. המחשב מיועד בעיקר לגלישה ולתוכנות )כמו פוטושופ אופיס וכו'( אבל גם למשחקים. חשוב לי שלמחשב יהיה זיכרון של 2 גיגה מסך LCD נורמלי כרטיס מסך סביר וצורב DVD, כמו כן אני צריך גם עכבר ומקלדת למרות שהמחיר הוא לא גבוה אני מעדיף שהמעבד יהיה מדגם חדש משהו כמו E6300 . מקווה שתוכלו לעזור לי, אם יש לכם עוד שאלות או משהו שצריך להגיד ושכחתי אתם מוזמנים לשאול. תודה!
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
רצוי שיהיה של דל או לנובו - בכל מקרה 3 שנים אחריות. המחשב יעבור הרבה בדרכים אז חשוב שיהיה עמיד. צפוי להריץ שרת WEB וכלי פיתוח שונים (צריך מעבד סביר+ ולפחות 4GB זיכרון). מסך מט באיכות די טובה (אני צריך לבחון עיצובים לעיתים). גודל דיסק קשיח לא קריטי - כל דבר מעל 100GB יספיק. אם זה עוזר, המחשב הנוכחי שלי הוא DELL Latitude D530 והייתי מאוד מרוצה ממנו ב5 שנים האחרונות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב אשמח לעזרתכם/ המלצתכם ברכישת מחשב * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט - בעיקר אינטרנט אופיס, אולי בעתיד תוכנת שרטוט בסגנון solidwork ומשתמש בתוכנות עיצוב קלות לצילומי גופרו * גודל המסך? לא משמעותי, מינימום 13.3 * משקל רצוי? עד 2.1 קילו, עדיף לפחות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא כל כך מבין, הבנתי שיש המלצות על SSD, בגדול 4 ג'יגה זכרון ו500 ג'יגה כונן קשיח יספיקו * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף יודע שהדרישות מוזרות קצת. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו זה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=21976#details מה החסרונות הבולטים שלו? חוץ מזה שאין לו מערכת הפעלה( לא מפריעה לי)? ובכלל, איזה נייד\ניידים הכי מומלצים בטווח מחירים זה(3K) לצרכים בסיסים כמו גלישה וכו'
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איזה הכי כדי לקנות למשחקים כבדים לא מתכנןן oc בקיצור מחשב לגיימרים שיחזיק לכמה שנים.. אחד זה : http://i43.tinypic.com/35chnh4.jpg השני זה : http://i43.tinypic.com/20ksiz7.jpg תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מחשב חדש וראשון להורים שלי. חשוב שלא יתחמם ויצבור אבק. 3,000 ש"ח ולנסות לחסוך. שימושי גרפיקה 2D (צלם חובב ברמה גבוהה) לפוטושופ CS5. ציוד היקפי: מסך, מקלדת ועכבר לא אלחוטיים ורמקולים רצוי של לוג'יטק וכונן חיצוני. כולל מערכת הפעלה. רעש לא משחק תפקיד. לא מתוכנן אוברקלוק. חנות מועדפת: פי. סי. סנטר. חשוב לשמור על אופק שדרוג של זיכרון וכרטיס מסך אבל לא מעבד ולוח אם. הכי חשוב שיהיה איכותי לכמה שיותר שנים.
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לצוות המדהים, עברו בערך כשנתיים וחצי מאז שקניתי מחשב מושקע מאוד בעזרתכם, ועדיין הוא סוס עבודה ומריץ את כל המשחקים החדשים ואני מרוצה מאוד! נתתם לי חשק ללמוד את עולם המחשבים וניסיתי עד כמה שניתן להשלים פערים ולישר קו עם ההווה... בקיצר, אבא שלי ביקש ממני מחשב שיהיה אמין, ושאחרי חצי שנה לא יהיה פתאום עייף ואיטי ויתקע כל שניה, שיהיה לו מספיק מקום לשים את כל התמונות והדברים שלו (ויש לו הרבה תמונות!), ושיוכל לצפות בתכני HD בצורה חלקה, וכמובן שיראו במסך מעולה כדי שלא יאמץ תעיניים... הרכבתי לו את המפרט הבא מאתר אייבורי (שמשם גם אני מתכנן לקנות), ואשמח לדעתם את חוות דעתכם: [TABLE=width: 590] [TR] [TD]סוג [/TD] [TD]שם המוצר[/TD] [TD]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=ali…
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז אני החלטתי לקנות מחשב חדש סוף סוף, להיפטר מהג'יפה 2 שלי. התקציב שלי הוא 4500, וזה המפרט שיש לי בינתיים: אז מה אתם אומרים על זה ? מה לשנות / לשפר ? בתודה, תומר (פיצול אישיות)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
CPU Core 2duo E8400 1260 memory 2x1Gb DDR2 2048MB 1066MHz CL5 G.Skill 369 video card BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB 1328 mother board ASUS P5KE 750 hard-disk (Raid 1) 2x WD5000AAKS 1000 case Antec Sonata III 800 power supply included in case סה"כ 5495 מחירים מזאפ (לא חנות ספציפית) הערות?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום. המחשב יהיה למטרות צפייה ולא להקלטה. חוץ מזה גם אין צורך בצורב DVD אלא רק בכונן DVD טוב. אין צורך בלוח אם שיאפשר שידרוג עתידי, מספיק אחד שכולל כרטיב מסך וכרטיס קול טובים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש בשביל חבר מפרט למחשב בסכום של 4000-4500ש"ח. שבמפרט יהיה כלול מסך רגיל, מארז פשוט, וכל הרכיבים הנחוצים. בלי כל החומרה מבחוץ (מקלדת עכבר וכו'). שיהיה מעבד של אינטל. תודה מראש עידן. נ.ב. המחשב מיועד בעיקר למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-