עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DanielYaro,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 שקל עם חריגה לעוד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, נטפליקס, סרטים וסדרות ב4k 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות למחשב שקט אם אפשרי מבחינת תקציב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …

2. זה לדוד שלי, הצרכים שלו הם עבודה משרדית בלבד. סרטים, מוזיקה ואינטרנט. מה שכן חשוב לו זה שהמסך יהיה לפחות 17". תקציב - 4000 ש"ח, עדיף פחות אם אפשר, שוב, המחשב צריך להיות בסיסי ביותר, לא אכפת לו בכלל מביצועים. אם גם ב-4000 ש"ח אי אפשר למצוא נייד כזה נורמלי, אז אפשר גם יותר. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by Yep,

שלום לכולם חבר הרכיב לי את המפרט הבא מטרות עקריות : פוטושופ, אינטרנט ומשחקים ברמה בינונית צריך גם להתאים לוויסטה, ואם אפשר שיהיה שקט מה דעתכם? מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1040 1040 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 580 580 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 630 630 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 1 660 660 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 330 330 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 Black 1 165 165 מארזים? כמות מחיר סה"כ HJ…

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  4. Started by מיכל דביר,

שלום, מחפשת לפטופ קל-משקל עם מסך מגע שיודע להתקפל לחצי ב180 מעלות ולהפוך טאבלט. מכירים? אין דרישות מיוחדות כמו גרפיקה או קיבולת זיכרון, אבל כן דרושה האפשרות לכתיבה עם עט מגע על המסך. תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. Started by amadey,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד 13.3` ( חריגה עד 14.1`) התקציב - 3500 ש"ח ( מחשב החזק ביותר שניתן להכניס בתקציב) לבינתיים חשבתי ללכת על המחשב הבא : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm) מבחינת מפרט המחשב - זהו המחשב החזק ביותר שראיתי שנכנס לתקציב אבל אני מנייח שיש עוד פרמטרים שצריך לבחון לפני רכישת מחשב נייד. (איכות החלקים, סוללה, איכות המסך וכו.) מטרות המחשב : גלישה באינטרנט מולטימדיה (ניגון סרטים ב 1080P) הורדות וחילוץ קבצים עבודה משרדית ( אופיס) זמן סוללה - 6 שעות + משקל עד 2 קילו איכות חומרים גבוהה (מחשב שיכול לשרוד בדרכים) איכות מקלדת + פאד מולטי טאצ' אשמח לקבל עוד המלצות למחשבים דומים. תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם, אני רוצה לבקש ייעוץ בקשר לשדרוג לוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח, לא כולל הזיכרון. אחרי שהיו הרבה קריסות כשהפעלתי כמה דברים במקביל [נגיד קול אוף דיוטי והגוגל כרום] בגלל חוסר בזיכרון, וקניתי זיכרון חדש למחשב שלא התאים ללוח אם, הגעתי למסקנה שכדאי להתייעץ עם אנשים שמבינים יותר ממני לפני בערך 4 וחצי שנים עזרתם לי עם המחשב שיש לי עד עכשיו, בנושא הזה. המחשב עובד מאז ממש טוב, חוץ מאותן קריסות שהתמעטו מאז שהחלפתי את הווינדוס ל-64 ביט, והוא אפילו מריץ את רוב המשחקים שניסיתי [CoD MW3, באטלפילד כלשהו ודייב]. אני חושב שזה המפרט הסופי, אבל לא הצלחתי למצוא את הקבלה, אז העתקתי מ-CPU-Z את הדברים שנראו לי חשובים ליתר ביטחון המפרט פה הוא הנכון, ובינתיים יש במחשב 2 כרטיסי זיכרו…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. בנוגע למארז ספק וכו...אני לא צריך..יש הכל. Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 530 1GB TwinMOS 580 X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1250 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 395 סך הכל: 3795 _______________________________________________________________________ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1040 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 580 1GB TwinMOS 1 580 X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1250 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 395 סה"כ 3845 בבקשה..אני צריך תשובה דחוף..היום בערב אני נוסע לקנות ת'מחשב הזה לאחי הקטן...הBARTON נשרף ועוד שאלה...:מת…

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  8. מקווה שהכותרת בסדר למה לא מצאתי משהו אחר לרשום אם זה לא בסדר אז מנהלים תתקנו לי בבקשה או שתשלחו לי פרטית איך לרשום תכותרת . תודה שבת שלום קודם כל מישהו שאני מכיר מוכר מפרט יד2 מחשב במצב טוב בן שנתיים וחצי שהחליפו לו הרבה דברים כמו ספק מארז כ.מ מאורר למארז וכו' במחיר של 500 שקלים תגידו לי אם כדאי לי לקנות את המחשב או לא השימושים שלי דרך אגב הם בסיסיים מאוד אינטרנט/מסנג'ר/אייסי/פיפא09/PES09 וזהו בערך יש לי מסך 17 CRT מיפרט: cpu:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) mainborad:ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 1 memory dimm:Samsung M3 68L6523CUS-CCC 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2 memory dimm:Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM GPU:nVIDIA…

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  9. Started by omer_xd,

שלום מה אתם אומרים על המארז הזה [table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‏V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case כדאי?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  10. חבר שלי רוצה לבנות מחשב שאותו הוא יקנה בארה"ב (מארז יירכש בארץ). יש לו כרטיס מסך Viper Ati Radeon Hd 5870 ויש לו ssd 250gb של אינטל , סדרה 510 יש לו גם צורב בלו ריי סביב זה הוא רוצה לבנות מחשב,לא כולל ציוד היקפי. הדברים שהוא צריך ויתאימו לרכיבים שלו : לוח אם, זכרונות, מעבד, ספק כוח - אלו בארה"ב בארץ - מארז תקציב כולל : 1700 דולר להכל יחד. ועכשיו אנסה כמה שיותר לענות על השאלון לפי חוקי המפרטים(התשובות באדום) : 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אבל אפשר לנצל הכל במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by PandaCore,

שלום, צריך את עזרתכם. 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6800 ש"ח, אפשר חריגה עד 7000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה או הגבלה, אין צורך באורות. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤601 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 זיכרון: OCZ 1024MB (512MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8001GK ¤421 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -SILVER ¤415 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤393 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤115 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤117 מחיר סופי: ¤4945 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il ללא HD,ללא כוננים אופטים למיניהם,ושאר ציוד הקיפי. לא מתכוון לעשות OC קיצוני.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע. גודל מסך כנראה 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  14. לא צריך את החלקים הבאים: זכרונות (יש לי 2X1GB-DDR2-800MHz), צורב דיוידי, כרטיס מסך (9600GT-PCIE), מאוורר למעבד (זה שבא עם E8400 ב-BOX), ציוד היקפי השקט חשוב. כמו כן גם הסירקולציה חשובה, שיהיה מאוורר היטב (כי לפני זה הוא הרבה פעמים היה מתחמם יתר על המידה ונכבה/עושה ריסט באמצע) אינני יודע לעשות אוברקלוק, אפשר לבקש אוברקלוק קל-בינוני כל עוד שלא יגרום להתחממות יותר מדי או לשינוי מתחים, ורק אם יהיו הבדלים בביצועים, אחרת אין טעם חח לא צריך מערכת הפעלה. המחשב יהיה לצורכי גיימינג בעיקר, ישוחק על רזולוציה של 1280-1024 , אולי קצת יותר גבוהה. בבקשה מפרט שיתאים לרכיבים שיש לי כבר, והייתי מאוד מאוד רוצה שתיהיה אפשרות אולי לשדרוגים עתידיים, בעוד שנה נניח. בבקשה חריגה כמה שיותר קטנה מה…

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  15. שלום, מחפש מפרט מחשב שיעודו העיקרי הוא צפיה בסרטים וסדרות שהורדו מהאינטרנט, גלישה באינטרנט ועבודה באופיס. כמו כן גם מסך (דק כמובן). תודה

16. Started by bebers,

אני רוצה לבנות מפרט , למחשב למשחקים שיהיה לי אפשרות לעשות לו OC טוב (הקירור שלא ייכלל בתקציב) דרישות מינימום 4 GRAM הארדיסק 500G לוח אם טוב שלא יגביל OC מעבד ברמה טובה משהו כמו E7200 ?! כרטיס מסך ברמה של 9800GT או 4850 וספק שיתאים לכרטיס מסך אם אפשר מחנות שאמינה וזולה יחסית זה יועיל ~ נערך שנית~ יש לי מפרט ברמה בסיסית אבל הרבה התלבטויות מעבד intel E7200 ב550 ש"ח(זה מחיר סביר? ראיתי בפנדה ב-599 את ה-E7300) לוח אם אני צריך המלצה עד 480 ש"ח - חשוב שבלוח אם יהיה SPDIF (יציאה אופטית לסאונד) ואם אפשר HDMI זכרונות G.SKILL 4 G PACK CL4 (עם צלעות קירור כפולות)PI BLACK ב390 ש"ח ספק אין לי מושג בזה , צריך המלצה עד 350/390 ש"ח HD חיצוני של MAXTOR ONE TUCH - זה יתווס…

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  17. שלום, אני צריך יעוץ שלכם בהרכבת מחשב מקצועי עם הפרטים הבאים (אני רצת מנותק מהמצב האקטואלי כי מחשב האחרון קניתי לפני 3 שנים...): 1. המחשב הוא עבור עריכת וידאו + בניית אתרים + גרפיקה. 2. לא הייתי חוסך עוד 200-500 ¤ כדי לקנות חומרה איכותית ומתאימה למטרות שלי (דוגמה אם יש זיכרון שתגידו ששווה אקנה הכי טוב...) 3. בצד שני לא הייתי מבזבז 100 ¤ על דבר שאני לא צריך (דוגמה: לא הייתי משקיע בכרטיס מסך משוכלל למשחקים כי אני לא משחק...) 4. אוד לכם אם תכתבו את שם החומרה המדויק כדי לחפש אותו באינטרנט ואם המחיר שלו להלן המפרט שחשבתי : מעבד הכי חם והכי טוב בשוק במחיר הכי סביר שמעתי שיש משהו עם קירור מיוחד לוח אם לוח רציני כולל FIREWIRE- עםCHIPSET הכי מהיר (אם יש עדיין דגמים כפי שהיו לפ…

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  18. תקציב, בלתי מוגבל. הדרישות מערכת המומלצות הן: 2.4 GHz Processor 512MB RAM DirectX 9 level graphics card Windows 2000/XP אני צריך מפרט שעל פי הנתונים הללו, יריץ את HL2 בצורה הטובה ביותר. עדיף מעבד AMD. תודה.

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. בעיקרון אני רוצה לדעת מה יותר חלש פה וצריך להחליף הזיכרון לוח אם או מעבד ? Giga-Byte GA-EP43-DS3L Intel Core 2 Duo E6700 ATI RADEON HD 4890 1GB GDDR5 - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3087 DDR2-SDRAM 2GB x2 , Memory Speed: 333.3 MHz (PC2-5300) Vantec ION 2 600w Noiseless 135mm active pfc

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  20. שלום לכולם, צריך עזרה במפרט 5500k לגיימינג וסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים כבדים וסרטים בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  21. בונה מחשב שיריץ טוב משחקים חשבתי עלמעבד Quad עם 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך אני בהתלבטות בין ה nvidia ל ATI לא יודע מה עדיף לגבי ספק אין לי מושג לא מבין בספקים בכל מקרה זקוק לעזרתכם בכל המפרט . תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  22. Started by fireskill,

שלום אני הזמנתי את המפרמט שלי בזכותכם! ובמיוחד §ΩeladΩ§ המלך ! עכשיו כמו שאמרתי אני כבר הזמנתי והוא מגיע ביום ראשון מנועה מחשבים! ועכשיו גם בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב כמו שלי זה המחשב: http://idanr.cjb.co.il/ עכשיו אין סיכוי שבן דוד שלי יעשה OC אז כדי לשים את6600GS?

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by TZ,

בס"ד שלום לכולם ! ברצוני לקבל פידבק על המפרט הנ"ל , בתור מחשב גיימינג חזק. מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Tray ₪673 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ8200ay לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2H ₪315 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950033 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪157 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23715 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 OC Edition 1024MB DDR3 PCIe ₪722 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44025 צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪126 כמות:1 http://www.skyp…

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by guy81,

יש לי מחשב נייד מיני. בשנה האחרונה מדי הפעם המחשב הציג מסך שחור עם כיתוב לבן. נראה לי שתמיד זה בא ביחד עם התחממות של המחשב..אחר כך הייתי צריך לכבות את המחשב לחכות כמה שעות ולהדליק שוב..עד שזה קרה שוב. מדי פעם הייתי צריך לאתחל אותו(נראה לי שזה אתחול של המערכת הפעלה-ע"י לחיצה על f9 רצוף מיד לאחר הפעלה של המחשב) זה קרה הפעם שוב רק שעכשיו כשמדליקים אותו הוא משמיע גם צפצופים ולא הצלחתי לאתחל אותו ע"י f9 והוא ככה כבר כמה זמן. לקחתי אותו לתיקון והוא אמר לי שהבעיה בדיסק קשיח והוא יחליף לי אותו עם משומש(+תיקון התקלה ב-350..) האמת שנראה לי הוא מחרטט אותי..לא מבינה מה הקשר לדיסק קשיח ואמא שלי גם אומרת שאם זה הבעיה המחשב בכלל לא היה נדלק. אפשר חוות דעת מאנשים שמבינים?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.