ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
1. 4000 ש"ח ולפי דעתי בצ'יקים 2. משחקים כבדים 3.מסך ''19 LCD וגם רמקולים 4. 5.TM&FOX PC 6 7. הרכבת מחשב במעבדה 8. אם אפשר כרטיס מסך חזק ומעבד חזק ל OC 9. לא כ"כ חשוב שקט אבל שלא יהיה רועש 10. בינוני 11. רזולוציה 1440 על 900 משחקים כבדים ו Very High [glow=red,2,300] [move]**הערה- רק המחשב 4000 ש"ח (המסך והרמקולים בנפרד)[/move] [move]לוח אם עד 420 שקל שיתאים ל OC[/move] רמקולים- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574990
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod3, battlefield3, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה המחשב הקיים שלי מתפרק כבר ולכן אני מתכנן לעשות לו המתת חסד ותרומת איברים למחשב צעיר יותר וחזק יותר. הכסף כבר זמין בחשבון. לכן אני צריך המלצה למפרט, המחשב צריך להיות חזק ואיכותי להרצת המון אפליקציות במקביל (לכן Q), משחקים, סרטי FullHD ועוד לא מתוכנן OC, אין לי כבר כוח להתעסק עם זה ואני פשוט רוצה שזה יעבוד וישאר כך. יש לי כבר: ספק כוח (Enermax LIBERTY DXX 620W) ארד-דיסקים בשפע (6) כרטיס קול (X-FI) ציוד הקפי מסך 17 אינץ ישן ו LCD 32 מארז ( Thermaltake LANMOTO יתאים?) לכן אני צריך בעצם רק: מעבד ( Q9300\q9450 התוספת שווה את זה?) היט-סינק (שקט) לוח אם (איכותי , בעתיד יתכן CF) זכרונות ( 4 גי'גה) כרטיס מסך (HD4870 בודד כנראה בשלב זה) צורב עדיפות לחנות מומלצת באזור ראשון…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב מהסדרה של Intel NUC רציתי לדעת לפני כן מה ההבדל בין מעבדי U לבין HQ? מעוניין לקבל הצעה לגבי מחשב + זיכרונות (אין צורך במערכת הפעלה) אני מודע לזה שהמחשבים לא כוללים זיכרונות דרישות: כונן SSD בעל זיכרון 256GB ומעלה זיכרון RAM של 16GB ומעלה (לא משנה חלוקת הסלוטים) מחיר בסביבות 3,500 (אפשרי גם הזמנות מאתרים בחול) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתקין וינדוס 10. כיום קיים לי במחשב וינדוס 7. ביצעתי גיבוי לקבצים לפני שאתחיל את ההתקנה. העברתי את הוינדוס 10 שהורדתי כקובץ ISO לדיסק און קי. אני הבנתי שנדרש PRODUCT KEY על מנת שאוכל להתחיל את ההתקנה. מספר שאלות בנושא: 1. איך אני משיג PRODUCT KEY מקורי באינטרנט? יש אתר אמין? 2. האם אני יכול לבצע את ההתקנה של וינדוס 10 ישירות על המחשב מבלי לפרמט את וינדוס 7? 3. איך אני יכול לבצע שיחזור של וינדוס 7 במידה וההתקנה נכשלת? אין לי את הדיסק של וינדוס 7.. אודה לעצתכם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כמה שאלות אני בדיוק חושב לרכוש מחשב נוסף לעבודה משרדית בלבד Uהייתי רוצה שהמחשב יעבוד מהר מאוד ללא שום בעיה. אני לא יודע אם עדיף לי ללכת על מחשב שולחני או ALL IN ONE (בכדי לחסוך מקום, אבל לא קריטי). האם המחירים של ה-AIO יקרים יותר ממחשבים שולחניים? (אני מעריך שכן אבל רק כדי לוודא) האם באותו מחיר שארכוש את ה-AIO אקבל מחשב שולחני חזק יותר? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם מפרט גם למחשב שולחני מומלץ וגם למחשב נייח (זהים מבחינת יכולות) כך שלבסוף אוכל להחליט מה יתאים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 (אם זה לא מספיק אני מעדיף לשלם יותר כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר) כן. 2. מה שימ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב פורום יקר , אני בונה מחשב לרכב ואני ככול הנראה אבסס אותו על ATOM ולא עם i3 כי זה הרבה פחות צריכת חשמל ופחות חום לפנות. השאלה היא האם לקחת ATOM330+ION או רק D510 ? המחשב ישודך לSSD לטובת מהירות עליה ומיגון מפני זעזועים . ייתכן ותהיה הוזלה קרובה במחירי הSSD ששוה לחכות לה ? ( עד חודשיים אני מוכן לחכות ) כרטיס הקול יהיה OB. מבטיח תמונות כשיהיה מוכן !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש מחשב נייד, קונה אותו בארה"ב, תקציב עד 1000$, ישמש בעיקר בלימודים, עבודה משרדית וכו' הציאו לי MacBook Air, אני מחפש אלטרנטיבה יותר טובה במחיר שלו מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, עבודה משרדית גודל המסך? . ~13' , לא משנה מאט\מבריק. רזולוציית המסך? HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה ומוארת משקל רצוי? שיהיה קל ונוח להסתובב איתו האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מאוד חשוב זמן סוללה ארוך מאוד. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא Bluetooth? כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB כונן אופטי? עדיף ללא. האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם בתקציב צריך ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה כמובן שהמחשב יהיה קל.... מה דעתכם מבין השלושה: 1. toshiba Satellite T115D-S1120 AMD-NEO , 2G 250G 2. Lenovo IdeaPad U350 2963-E2G SU 2700, 3G 250G 3. MSI Slim X350 1.3GHz SU 4100, 2G 320G תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט למשחקים - 3000 ש"ח תקציב: לנצל את כל התקציב כמובן, עם חריגה של מקסימום 200-300 שקל (רק אם צריך ) שימושים: למשחקים ותכני HD, אין שימושים של תוכנות עיקריות, חשוב שמשחקים יפעלו טוב ואני לא אצטרך לשדרג את המחשב לפחות שנתיים. המסך הוא 19 אינץ', והרזולוציה המקסימלית שלו היא: 1280X1024. המחשב מיועד למשחקים ברמה גבוהה להגדרות גרפיות גבוהות (לא צריך להקשות כשיש מסך 19 אינץ') שיתאים למשחקים חדשים כגון Just Cause 2, משחקים חדשים שהולכים לצאת וכו"). ציוד היקפי: אין צורך! אין צורך בכונן דיסקטים, מפרט רגיל עם צורב דיסקים וכל שאר הירקות (לא כרטיס טלוויזיה וכאלה). עד כמה שקט המחשב: 10! נמאס לי מהמחשבים הרועשים שתמיד יוצא לי! העיקר שיהיה שקט! משום מה, הבית שלי נורא חם, מה שגו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי כבר כמה מחשבים ונדלקתי על המראה של ה HP Pavillion אז ככה תקציב 5000+ המחשב הוא בעקרון לעבודה עם אופיס אינטרנט ועבודה לפעמים עם פוטושופ על איזה מעבד אתם ממליצים משהו שיעבוד טוב עם הפוטושופ אבל לא שיתחמם יותר מידי זכרון אני מניח 512 מסך 15 אינץ' כרטיס מסך הבנתי שרדאון השאלה איזה דגם הארד דיסק נניח 40 ג'יגה צריך שיהיה firewire כונן קומבו כונן DVD+צורב DVD כרטיס רשת מובנה ושיהיה גם wireless צריך גם מודם רגיל למצב שאהיה במקומות שיש רק חיבור לאנלוגי צריך אפשרות לחבר כרטיסי זכרון של מצלמה דיגיטלית+יציאות usb זהו בגדול אני פנוי להצעות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב בחנויות Ivory או KSP ואני מתקשה קצת בהרכבת המפרט הנה הנתונים: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש חשוב אז ניתן (לא ביותר מידי 100 -200 שקל) אבל רצוי שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024*1028 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BLACK OPS, ASSASSIN CREED 2 , Mafia 2, GTA IV ומשחקים חדשים אחרים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בחודשים האחרונים אני עוקב אחרי מספר אתרים בחו"ל שמפרסמים בקביעות מדורים של "מפרטים מומלצים". לדעתי זה מקור טוב לידע, למי שרוצה להתעדכן ולראות מה חדש ומה מומלץ, במיוחד כשאין זמן לשבת כל היום באתרים ופורומים של חומרה : או במקרה ש*אההממ* האתר האהוב עליהם לא מעדכן את המפרטים המומלצים שלו כבר חצי שנה *אההממ* הנה רשימה של כמה אתרים מומלצים, שמעדכנים בקביעות את המפרטים שלהם. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על אתרים נוספים! www.anandtech.com - ב-Guides יש כל מיני סוגים של SYstem Buyer's Guides, לכל מיני תקציבים וכל מיני שימושים. www.sharkyextreme.com - מחזיק ומעדכן שלושה מפרטים עבור גיימרים לפי תקציב arstechnica.com - ב-Guides יש system guide שמכיל כמה סוגי מפרטים www.ext…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אדריכל צעיר שפותח עכשיו עסק. בגלל שעוד אין לי משרד ואני מתנייד הרבה אני רוצה להתחיל לעבוד על מחשב נייד (גם מהבית). אני משתמש בתוכנות אוטוקד וREVIT כאשר אחד השימושים שאני לא רוצה לוותר עליהם זה אופציה לרנדר רינדורים פשוטים ליד הלקוח (לצורך המחשה ותיקון תוכניות במהלך פגישה). קראתי את המדריך וגם עיינתי שעות ארוכות בפורום ונראה לי שהכוון כזה: דירוג צרכים (ע"פ מסקנותיי) 1. אמינות- לא יהיה לי זמן לתחזק ולתקן 2. אחריות 3. יעילות ביחס בין מעבד+ זכרון+ מהירות דיסק 4. משקל- סביבות ה 2 ק"ג 5, סוללה- לפחות שעתיים 6. גודל מסך- "14 נראה אידיאלי נראה לי שאני צריך: מעבד i5-620 ומעלה , זכרון בגודל 4GB, מהירות דיסק של 7200, משקל 2 ק"ג, מסך "14, כרטיס גרפי 500MB ומעלה, סוללה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב אבל אם יש אז WINDOWS 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
https://ksp.co.il/?uin=42005&select=.268..271..213..3765..214..347..462..467..4624..466. https://ksp.co.il/?store=eilat2&changeSnif&uin=42056&select= https://ksp.co.il/?uin=43980&select=.268..271..1358. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס לגרסה 601 ,הביעה שמרוב טיפשוטי כלל לא ידעתי איזה יש לי מלהתחילה בכל מקרה קראתי ש601 הוא ה BIOS האולטימטיבי וישנם גם חדשים יותר 605 ,607 ,802 כתבו עליהם שה607 ו 802 מורידים את הסאונד דולבי רציתי לשאול את כל בעלי ה 1000HE איזה ביוס יש לכם? ואלה שגם מתמצאים בזה שישתפו איתי מידע אשמח לשמועה חוות דעת מכם מי שלא יודע איך בודקים אז יש תכנה שמגיעה עם הנייד בשם asus update בתכנה יש אופציה BIOS information תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב חברים, זקוק למפרט מחשב למטרות גיימינג כולל מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, שידורי סטרימינג של ספורט הצורכים כוח עיבוד רב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod למיניהם bf4 gta 5 ומשחקים חדשים שייצאו שדורשים מחשב חזק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה במפרט גם מסך dell 23 אז 19…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשהו יש נסיון עם המחשב הנ"ל?איך המסך שלו? הרמקולים? המפרט? איכות בניה? ACER Aspire 5740G http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15498 המפרט שלו ניראה ממש טוב , השימושים שלי הם שימוש כללי וגיימינג, וחשוב לי שהמחשב יחזיק הרבה זמן, ושלא יחשב ישן עוד חודש. כמה זמן המחשב צריך להחזיק מבחינת סוללה? תקציב 5000 פלוס מינוס מפרט: מודל מכונה LX.PMB02.342 מעבד : מעבד Intel Core i7-620M מהירות 2.66GHz זכרון מטמון 4MB מהירות FSB 1066MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1066MHz DDR3 חריצי זיכרון פנויים 0 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 640GB מהירות דיסק 5400RPM כוננים : DVD Multi Burner כן מסך : סוג WXGA high-brightness LED מסך מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח להמלצה אחת מנוצלת על ידי כל התקציב והמלצה אחת חסכונית + הסברים על ההבדלים בינהן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, מעט משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Excel - תדיר, Word תדיר, Photoshop - כבד, Sketchup - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט לעבודות גרפיות קלות. תקציב מקסימלי: 2500 ניתן לחרוג עד 400 ש״ח, עדיף שלא שימושי המחשב: עריכה גרפית לעיתים מזדמנות (Photoshop and Illustrator) ועבודה משרדית בשוטף (Word, Powerpoint) יש צורך ברמקולים (פשוטים) שקט המחשב: 4 לא מתוכנן OC אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות נוספות. הרכבה בחנות. אין חנות ספציפית, הבנתי שפלונטר סבבה קניית המחשב תתבצע מוקדם ככל שניתן אין בקשות מיוחדות לא מתוכנן שדרוג מסיבי, אשמח לאפשרות שדרוג לRAM בשנים הקרובות מודה לכם מראש, יפתח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וOC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 ושאר המשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-780 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז , מסך , דיסק קשיח (כן SSD למערכת הפעלה ) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך,אבל אם כדאי לנצל אז.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג GTA IV GTA V BF 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 לא תומך HD,אני צריך להחליף מסך אבל בזמן אחר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם יש אפשרות להוסיף מסך,אבל רק אם המפרט ממש טוב,אם לא אז בפעם אחרת אני מעדיף. 4. האם יש ר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הסתכלתי כבר בשרשור של מפרטים שהוצעו כאן אבל לא מצאתי בהכרח משהו שמתאים. אני מנסה להרכיב מפרט למחשב נייח חזק. המחשב הוא לבן דוד שלי, בן 11 שהשימוש העיקרי שלו יהיה למשחקי מחשב (לכן רצוי שיהיה כרטיס טוב שיכול להתמודד עם הדרישות של המשחקים) בנוסף, רצוי שיהיה מחשב טוב שיוכל להחזיק מעמד כמה שנים (לא מצפה לניסים אבל את שלי קניתי לפני שנתיים והוא עדיין מעולה כמו ביום שקניתי אותו) התקציב ינוע עד 5,000 5,500 לערך אם יהיה צורך אני נורא אשמח אם מישהו יוכל להציע מפרט שנראה מתאים... תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-