עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Or ei,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 616.86 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) [ ¤ 514.11 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 240.55 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 434.88 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1046.71 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [ ¤ 261.68 ] 1 Monitors : 17" Samsung 763MB Flat Monitor [ ¤ 885.24 ] 1 Cases : JNC H7650-4JA Bond Silver Front USB 350W Case w/Window [ ¤ 193.14 ] 1 Power Supp…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by trxman,

היי! אני צריך מפרט למשחקים כבדים ב6 אלף. (כולל ציוד היקפי). בבקשה :]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, אני צריך מחשב של משחקים וכבר פתחתי דיון אבל אני עשיתי מפרט משלי, מה אתם חושבים?: [table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1169 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155 כמות: 1 מחיר: ₪642 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] THERMALTAKE Soprano RS 101 Piano Black Fan Filter 120mm + Window כמות: 1 מחיר: ₪296 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למארז: [/td] [td] Thermaltake 120mm Cyclo LOGO 1500RPM 17dBA כמות: 2 מחיר: ₪70 [/td] [/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] Delta 650Watt, 120mm Fan, 24 pin, 12V, 6X SATA, ACTIVE PFC, EX Series כמות:…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מחפש מחשב שמתאים לעריכת מוזיקה (עבודה עם תוכנת קיובייס=הרצה של הרבה משימות במקביל) ברמת התחביב ולא ברמה מקצועית. בנוסף אני מעוניין להשתמש במחשב לצפייה באיכות פול אייץ' די 1080 על טלויזית LCD - אני רוצה להעביר חוט קבוע אליה מהמחשב. כמו כן, יש לי מסך מחשב 24 אינץ שגם אליו המחשב צריך להיות מחובר. אני קונה את החלקים דרך יבואן שיש לו את רוב החלקים שמשווקים בארץ, רוב הדברים שיש בZAP קיימים שם. אציין לגבי כל חלק מה קיים אצלם, ומבחינתי תוכלו להמליץ לי מZAP. מבחינת המחירים כדי להגיע לתקציב תבנו את המפרט לפי המחיר הנמוך ביותר בZAP של כל חלק שאתם בוחרים, מאחר והמקום שאני קונה ממנו הוא יבואן ולכן זול יותר מהחנויות. ובחלקים שציינתי את המחיר שלהם פשוט תכתבו את המחיר שציינתי במפרט. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום! אבא שלי נוסע לחו"ל עם כדי לעשות מצגות וצריך נייד עם מסך כמה שיותר גדול. ראיתי בZAP ניידים עם 20" אבל במחירים אסטרונומיים ודרגה אחת מתחת זה כבר 17". לא אכפת לי לקנות מחשב חלש וכבד - רק שיהיה לו מסך גדול ועם רזולוציה מרשימה (לפחות 1650, עדיף 1920x1200). אני חייב לקנות בארץ. למישהו יש המלצה? נצל"ש: ראיתי שרוב הניידים מגיעים עם VISTA ושמעתי שיש בעייה להחליף להם מערכת הפעלה. אני חייב שהמחשב הזה יריץ Win2003 כדי שאני אוכל להתקין עליו SQL Server 2005. זה בעייה להתקין על מחשבים ניידים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by daniel gold,

היי מחפש לפטופ לצורכי עריכה ורנדור התוכנה הכי כבדה שאעבוד איתה היא rhino 6 חשוב לי שיראה טוב חשבתי לקנות את הdell xps 15 אבל הוא יקר מאוד ויש כרטיסי מסך חזקים יותר בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ברשותי המפרט הבא: מארז: NZXT Lexa blackline + צורב כמובן ספק כח: corsair hx520w לוח אם: gigabyte p35-ds3l מעבד: Intel Q6600@2.4Ghz עם oc ל 3.2Ghz קירור למעבד: thermaltake v1 זיכרונות: DDR2 4gb 800Mhz אשר תופסים את כל ארבעת הסלוטים כרטיס מסך: ATI Radeon HD4870x2 דיסק קשיח סטנדרטי של חצי טרה 7200RPM מכיוון שהלוח די מגביל נראה שלא אוכל להשתדרג על בסיס הלוח הקיים אני צודק? האם ישנם חלקים שאוכל להעביר למפרט הבא (כגון מארז וספק) על מנת להשקיע בחומרה חזקה יותר, או שעדיף למכור את המחשב כולו ולהשקיע את הכסף מהמכירה? בנוסף, האם קיים מקום שעוסק בטרייד-אין? בכל אופן הדרישות שלי הן מפרט למטרות גיימינג, קצת הום-סנטר ועריכת וידאו של עד 3k (ניתן לחרוג בכ200 ש"ח אך רצוי לחסוך כמה שיותר), …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by SyndromE,

יש לי אפשרות להביא חומרה בסביבות 300$, אולי תעזרו לי להחליט (בהתחשב במפרט הקיים שלי) ? בינתיים חשבתי על: 1. VelociRaptor (כנראה מוכר את ה-raptor 74gb) 2. Nvidia GTX260 (כאשר את ה-8800gt אני משאיר ככרטיס פיזיקה יעודי) 3. ?? לא יודע מה לבחור :-\ אשמח לעוד הצעות לשיפור המפרט (מלבד זיכרון)... אני צריך לתת החלטה עוד השבוע.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני הולך לקנות כנראה בבאג, אני פשוט לא רוצה שיהיו הפתעות או משהו שצריך לשים לב אליו. [הביקורת היחידה בנוטבוק רביו נתנה 60\100] אם יש מחשבים ברמת מעבד ובניה שלו באותו מחיר אני אשמח לשמוע. 13 אינצ' ומטה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9637&perur=2&t=1&c=320

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, בשעה טובה אחותי התחילה ללמוד עריכת דין ועם תחילת הלימודים החלטתי לפנק אותה במחשב נייד שישמש אותה לאורך התואר. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל אם זה באמת Deal Breaker 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר Office ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אשמח אם עכבר בסיסי ונוח ייכנס גם הוא לתקציב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by danix20,

היי חבר'ה. קיבלתי את המחשב הזה אתמול מבן דוד שלי שהתגייס, רציתי לשאול לחוות דעת ואם יש משהו שצריך לשפר.. אני מתכנן לשחק עליו משחקים חזקים על איכות מאוד גבוהה.. תודה מעבד: I5 3550 IVY BRIDGE 3.30GHZ לוח אם: GIGABYTE - B75M-D3V כרטיס מסך נוכחי: GTX760 OC 2G GDD5 WIND X3 מארז: Sharkoon Tauron White ATX Case ספק כוח: 520 W MODULAR SEASONIC+ BRONZE ACTIVE עכבר: RAZER ABYSSUS מסך: DELL ULTRASHARP U2312HM 23

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לאחותי מחשב נייד של טושיבה satelite l300 עכשיו יש לה הרבה סריטות על הפלסטיקה (מסביב למקלדת בעיקר) היכן אני אני יכול להחליף רק את הפלסטיקה באיזור באר שבע? וכמה זה עולה ? נ.ב המחש דיי חם בזמן האחרון יש איזושהי דרך לשמור עליו יותר קריר בעיקר שעונת האביב בפתח? כרגע אין שום תוספת והוא כבר גרם לפציעת שולחן עץ אחד אם יש איזה פטנט או משטח לשמור אותו יותר קר אנא רשמו בהודעה את מחירו (לא יותר מידי תקציב בערך עד 200 שקל חריגה קלה אם זה שווה את זה) אנא הגיבו במהרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. היי מה המבצ אני כבר שבוע שלם שובר תראש בקנית מחשב עד שמישהו המליץ לי לבוא לכאן.... אז בבקשה אם תם יכולים למצא לי מפרט טוב למשחקים שירים ואנטרנט עם אופציה לשדרוג בעוד שנה או משהו כזה אתם יודעים מהירות..... שלא יהיה פנטיום!!!! כרטיס מסך טוב זיכרון 60 גיגה כרטיס קול טוב ולוח אמ שהיה טוב בקיצור מחשב סוס מהיר עם אופציה לשדרוג ל oc או איך שקוראים לזה תודה אחים שלי...... יאללה ביי[/move] ??? ??? :-\ :'( אה יש לי כבר מסך ואת כול הפריטים האלה אה ועוד משהו שיהיה בו מודם ודיוידי בלי צורב כי יש לי כבר..... תודה יאללה ביי :-\....

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברי הפורום היקרים! קראתי בפורום הזה עשרות עמודים על מנת להכנס קצת לנושא ולהתעדכן, שכן במקצועי הנני מתכנת במקצועי ולא מבין בחומרה הרבה. אני מעוניין בקניית מחשב חדש, אשר יהיה מיועד בעיקר לעבודה (Photoshop+Dreamweaver+Explorer+Apache רצים ביחד, לדוגמא) ולא למשחקי מחשב. התקציב הוא כמו שהתפריט הבא בסביבות 2500, והרכבתי את המפרט לפי עצות קודמות של חכמי הפורום. במידה ותוכלו לייעץ לי מה טוב או לא, להחליף, והאם המחשב הזה חזק ויספיק לעבודתי אני אשמח. יש לציין שאין צורך בצורבים\DVDים\מסך\רמקולים\מקלדת\עכבר וכל העניינים, אותם אני אעביר מהמחשב הקודם. להלן המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz S-775 Prescott 1M Cache (מחיר: 980 ש"ח) לוח אם למעבדי אינטל מתוצרת ASUS שהוא: P5GD1-VM…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by thebestof2005,

השאלה בכותרת. האם המעבד Sempron שווה להשקיע בו למחשב לא יותר מידי עם דרישות, או ששוה להשקיע יותר כסף ולקנות Athlon? השאלה יותר אם המעבד הנ"ל עושה יותר מידי בעיות או גורם לבאגים מסיומים ולא שווה את הכסף שלו?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by KF,

שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד 13/12 לצורך שימושים כלליים כמו אינטרנט/אופיס/קצת מסחר בבורסה/ואולי קצת משחקים למרות שזה זניח. בנוסף המחשב גם יהיה מיועד לצפייה בסרטים דרך טלוויזית full hd כך שחיבור HDMI הוא חובה. חשוב לי שיהיה לפחות 4G זיכרון,כונן אופטי אפשרי אך לא קריטי (עם אפשרות לרכישה בנפרד). לגבי דיסק קשיח אני עדיין לא יודע אם ההבדל בין 5400RPM ל 7200RPM הוא קריטי ? זמן סוללה בערך 3-4 שעות. חשוב שהמחשב יהיה אמין וישרת אותי לטווח ארוך. חשבתי על הדגמים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3419&products_id=31649 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8872 תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הנה דרך KSP 4200 שקל בערך יצא לו תגידו האם המפרט הזה בסדר למשחקי מחשב חזקים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by garydia1,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד DELL Vostro 1500 נכון להיום המחשב חדש לגמרי, בעל סוללה של 6 תאים המספיקה לארבע שעות עבודה (בערך) באינטרנט. רוב העבודה על המחשב הינה בתוך הבית, אז רציתי לדעת האם ניתן להוציא את הסוללה מן המחשב על מנת לא לפרוק אותה כל הזמן ולהטעין מחדש? הבנתי שאם עובדים על מחשב עם סוללה אשר מחובר כל הזמן לרשת חשמל ביתית, הדבר גורם להרס הסוללה באופן מהיר ביותר. יום טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gabriel_12,

שלום רב קבלתי שתי הצעות לאחר הרבה בדיקות, התקציב לא בשמיים, עד 2000 גג. הראשון זה מחשב חדש של KSP כפי שהמחיר מופיע בעמוד (1900 ש"ח) http://ksp.co.il/?uin=15936 המחשב השני הוא מחודש, במחיר של 1400 ש"ח מארז KSP Knight 18 לוח אם חדש של Gigabyte דגם H61M-S2PV מעבד intel core I5-2400 3.1GHZ מגיע בתדר טורבו ל3.4GHZ קירור זלמן למעבד זכרון 8GB DDR3 1333MHZ 2X4GB SSD - Silicon power S60 120GB SSD Sata III- OS HDD Western digital WD blue 500GB HDDכרטיס מסך - Gainward Nvidia Geforce GTX 660 2GB 192Bit ספק כח חדש Zumax PRO 550w PSUצורב DVDמערכת הפעלה - Windows 10 proלוח אם הותקן היום והוא חדש עם אחריות לשנה! ספק כח עם אחריות עד 2019 !המח…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ballerum,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ומשיטוט באינטרנט שמתי עין על Toshiba Satellite A65-S126 מה אתם אומרים עליו האם ישנן אופציות יותר טובות בטווח המחירים שלו??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 4626 ש"ח באיבורי אילת (המחיר הזול כי אין מעמ) מארז: מארז איכותי מותג Silverstone דגם Redline RL04B כולל USB3.0 ספק כח: ספק כח מותג בטכנולגיית Active PFC Corsair 750W דגם CX750 הכולל 3 שנות אחריות כולל Active PFC מאוורר 12 ס"מ... מעבד: Intel® Core™ i7-4790 3.6Ghz Haswell 3 שנות אחריות למעבד קירור למעבד: מאוורר Arctic Cooling Freezer 13 לוח אם Gigabyte דגם GA-Z97M-D3H צ'יפסט Z97 תושבת 1150 דיסק קשיח: Wastern digital Caviar blue 1 דיסק SSD SSD Corsair Force LS 120GB זכרון: Kingston 8GB DDR3 1600MHz 3 שנות אחריות לזכרון ניתן לרכישה עם מגוון זכרונות ממיטב היצרנים המובילים: צורב DVD: צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 או צורב Samsung SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד גודל 13.3" - 14". מחיר עד 4000 ש"ח - אך עדיף לכיוון ה3000. אני רוצה: i5/i3 4GB+ אין צורך בכרטיס מסך חשיבות גבוהה למשקל נמוך עדיפות dell/asus/acer או חברה מומלצת אחרת. נכון לעכשיו אני מכוון על Asus U31SD RX146V. האם הוא מומלץ? יש משהו אחר? וגם חשוב, איפה קונים בזול ואמין? תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום רב, מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים כמו אינטרנט ואופיס, לא יותר מידי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נייד פשוט לבית, להערכתי אין צורך בביצועים מיוחדים כדאי מקום אחסון. עיקר השימוש יהיה כתיבת מסמכים, צפייה בסרטונים ברשת וכו', אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגדר הסביר, אבל שהשקט לא יבוא על חשבו…

24. Started by אביטלתל,

acer Aspire AS5742-374 G50MN ( אני לא שמה קישור למפרט, כי בכל אתר מצאתי מפרט קצת שונה ) מיועד לשימוש עבור אדם מבוגר בעיקר למטרות גלישה באינטרנט ומסמכי וורד ואקסל המפרט המוצע בחנות: מעבד INTEL Core i3-380M 2.53GHz זיכרון 3GB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA מעבד גרפי Intel HD Graphics יציאת HDMI מסך 15.6" מקלדת מלאה תקשורת אלחוטית 802.11b/g/n מערכת הפעלה windows 7 אחריות בינלאומית לשנה המחיר 2000 ש"ח בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Erez360,

שלום לכולם. חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב נייד ורציתי להתייעץ איתכם לגבי חברה/דגם וכו'... הוא אומר שמטרות המחשב הן: *מאמרים-ז"א עבודה עם OFFICE ועוד תוכנות. *סרטים *מוזיקה *משחקים מה דעתכם? איזה דגם כדאי לקנות? יש כמה אופציות? אשמח לקבל את ההכי טובות עם דירוג. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים