ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אז אני החלטתי לקנות מחשב חדש סוף סוף, להיפטר מהג'יפה 2 שלי. התקציב שלי הוא 4500, וזה המפרט שיש לי בינתיים: אז מה אתם אומרים על זה ? מה לשנות / לשפר ? בתודה, תומר (פיצול אישיות)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד toshiba tecra m1 יש לו כבר ווינדוס אבל אני רוצה להתקין עליו ולמחוק. אני לא מצליח להיכנס לביוס איך עושים את זה? ניסתי del לא עובד, יש למישהו מושג?תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייח עשיתי רשימה של החלקים אשמח לקבל הצעות ייעול במפרט תודה לכל העוזרים רק חשוב לציין שאני רוצה חברות טובות ולא חלקים שקשורים לחברת MSI תודה לכל העוזרים... המפרט הוא כזה: מעבד אינטל I5 2500K 3.3 S1155 המחיר שלו 945 בזאפ לוח אם ASUS P8P67 PRO המחיר שלו 1040 בזאפ הרדיסק WD 1TR WD10EALX 32MB המחיר שלו 275 בזאפ מארז NZXT RB921 המחיר שלו 375 בזאפ צורבים 2 של LG GH22LP0 המחיר לשניהם 270 בזאפ ספק כוח HEC 700W המחיר 420 בזאפ כרטיס מסך HD 6850 1GB המחיר 830 בזאפ זיכרון 2X2GB G.SKILL מהירות 1600MHZ דואל צאנל CL6 המחיר 388 בזאפ סך הכל לא כולל מסך יוצא לי 4563 ש"ח... מה דעתכם???
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם 299 ש"ח Biostar H67MU3 for socket 1155 - SATA3 + USB 3.0 - VGA/DVI/HDMI o.b מעבד 314 ש"ח [table][tr][td]מעבד Intel Pentium Dual Core G620 FCLGA1155 Box [/td][td] [/td][/tr][/table]זכרון 104 ש"ח Transcend 4GB DDR3 1333Mhz ספק 223 ש"ח Antec EarthWatts EA380 380Watt 80Plus מארז 235 ש"ח NZXT Source 210 Black שחור מקלדת ועכבר 101 ש"ח Logitech WireLess Desktop Set MK250 Retail סט אלחוטי כרטיס מסך 161 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD 5450 512MB DDR2 memory and 64-bit memory סהכ 1437 ש"ח איך מפרט שאני בניתי ?אולי אפשר לבנות יותר זול ? מפרט לילד בן 6 , משחקים קלים , קצת איטרנט , סרטים . אני מעדיף שיהיה שקט ומחשב לא יתפוס יותר מדי מקום. במסך שלי יש כניסה DISPLA…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סביבות 3000 ש"ח גודל - מעדיף כמה שיותר גדול 17 סטודנט - שימוש עיקרי זה בתוכנת AUTOCAD מערכת הפעלה - לא חובה הבנתי שמשתלם להזמין מAMAZON או NEWEGG , מכיוון שההיצע בארץ על הפנים. תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב? 6000, חריגה של 200 ש"ח היא לגיטימית 2. מטרות המחשב?משחקים בינוניים, אנטרנט, הורדה צפייה וצריבת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך בלבד 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא צריך כונן DVD ודיסקטים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה מחשב מקורר טוב, עדיף שיהיה שקט תודה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קרובי משפחה שלי מגיעים מאמריקה ורציתי להזמין משם מחשב שיגיע אליהם הביתה והם יביאו לי אותו,המחירים שם הרבה יותר משתלמים. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים,סרטים וכו אז ביצועים הם העיקר , מבחינת מחיר עדיפות שיהיה בין ה2-2.5k אך מוכן להתפשר אם ין משהו מתאים. עדיפות להזמין מאתר כמו אמאזון וכדומה.. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד 14''. מעבד I7 דור 7 זיכרון 16 (או 8 עם אפשרות הרחבה ל16) כרטיס מסך Nvidia (עדיפות למשהו כמו 940MX) כונן SSD *המחשב ישמש בעיקר ללימודים (תכנות ותוכנות כבדות) מעט למשחקים *יריץ 2 מערכות הפעלה windows+linux חשבתי על המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=36451&select=.268..271..214..2185..442..432. זה הכי נראה לי כרגע. עדכון : יש גם את זה http://ksp.co.il/?uin=35562&select=.268..271..2185..853..442..2775. שנראה לא רע. אני לא ממש יודע מה ההבדל בין המסכים שלהם אשמח לדעת יש משהו אולי יותר טוב (גם מamazon.com) באותו מחיר. אשמח לשמוע המלצות *חשוב ש…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לרכוש נייד חדש אפםשרי גם מחו"ל (אמזון וכו) בסכום עד 2000$ שיהיה עבורי כלי העבודה העיקרי לשלוש השנים הקרובות מסך 14 או 15 אינץ בלבד חשבתי לרכוש ASUS ZENBOOK PRO DUO אבל המשקל שלו הרתיע אותי. השיקולים העיקריים אלו : מפרט עוצמתי ויכולת עיבוד גבוהה (כמובן שהכל יחסי בחיים) משקל לא גבוה (עד 1.5 קילו רצוי) מסך איכותי ארגונומטריה טובה לעבודה אמינות ושירות טוב מספיק יציאות USB ולחיבור למסכים חיצוניים פונקציונליות נוספת (2X1) עדיפה אשמח להמלצות לקראת חודש המבצעים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עבור תחביב של עריכה ב-After Effects (התוכנה ברשיון אבל לא משמשת לעבודה מקצועית) המחשב הנוכחי עובד סביר עם תמונות, אבל מאד מאד איטי כשזה מגיע לשילוב ועריכה של סרטונים. אנחנו שוקלים קנייה של דסקטופ חדש כדי לשפר ביצועים, איחסון SSD עד 256GB , זיכרון , כרטיס מסך וכו', מה הדרישות החשובות ואיזה חלקים מומלצים? כרגע משתמשים בדסקטופ בן 8 שנים (!) עם intel i3 3GHz עם 4GB RAM כרטיס מסך פשוטon-board של אינטל ו-Windows10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 ש"ח , אפשר לחרוג במידה והמחשב יתאים לדרישות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ב-After Effects 3. ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי מחשב עם המפרט הבא ואני רוצה שתגידו מה דעתכם עליו... (יש לי עוד זמן לשנות..) (המחשב מיועד למשחקי תלת מימד מורכבים.. [כל המשחקים החדשים שיצאו לשוק..] ) אז ככה: 1) core2 Duo E6300 1.86 Ghz 2MB Chache s775 1066Mhz 2) (Abit IB9 (775 conroe,Intel P965,DDR2 800,PCI-E, HD Audio,GBL 3) TWINMOS DDR2 667Mhz 1024 MB 4) WD1600JS - WD 160 GB (8mb) 7200 RPM SATA2 5) point of view Geforce 7600GS 256 mb DDR2 TVout,DVI,PCI-E 6) NEC DVD+RW AD-5170A X18 7) COMPUCASE (HEC) 6A21 No PSU (beige+silver 8) FLOPPY SONY / ALPS / NEC 9) JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 25pin Retail קניתי את החבילה הזאת במחיר של: 3,900 האם המחיר שווה את המפרט הזה??? תודה, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, הבנתי שיש תקנים שונים לרשת האלחוטית, כנראה שהנפוץ יותר היום זה 802.11n אבל החדש ביותר זה 802.11ac. יש טעם לקנות בארץ לפטופ חדש שלא תומך ב-802.11ac? זאת אומרת, עד כמה התקן הזה נפוץ בארץ? ואם הוא לא מאוד נפוץ, האם למישהו יש הערכה גסה עוד כמה שנים זה כן יהיה מספיק נפוץ בשביל שזה יהיה חשוב שהתקן הזה יהיה כלול בלפטופ שלך? תודה מראש, ושבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב: 3000 -3500 מטרה: עבודה שוטפת ללימודים, אופיס וכדומה וגם משחק אחד :] ציוד היקפי: זקוק למסך הכי זול, עד 20 אינץ', רמקולים זולים, עכבר ומקלדת איכותיים ואלחוטיים. קירור ועיצוב: נורא חשוב שיהיה שקט, כמה שיותר קטן ודיסקרטי [בלי אורות צבעים זוהרים וכדומה]. דיסק קשיח: אני צריך נפח איחסון גבוה [לפחות 500 ומהיר] ואיכותי [עדיף 500 וטוב מאשר יותר ומפוקפק], כרטיס קול: אני מעוניין לחבר את המחשב לזוג רמקולים ובאס איכותיים שבבעלותי, אז אני רוצה כרטיס קול איכותי [אין צורך בסראונד] אבל לא בשביל עריכה, רק בשביל איכות סאונד. כללי: אני סטודנט [בשעה טובה] ואני צריך מחשב שיהיה בחדר הקטן שלי ולא יהיה מורגש, יש לי כבר מחשב בבית שאני אעביר לאחותי, ויש לי כבר מסך איכותי ורמקולים, זו הסיבה ש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נייד זול, שישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט. אהבתי את העיצוב של LG. מבקש לשמוע דעתכם על דגם LE50 532E. כמו כן מה דעתכם על המחיר (4564) והאם מכירים מקום יותר זול. מצורף קישור: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=1885&CatCode=325 . הרבה תודה על עזרתכם, אסף
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד זה לא פוגע משמעותית בביצועים המטרה לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לשימוש ביתי (תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים) ולעבודה גרפית בתוכנות דו מימד של אדובי CS5: פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין ובמידת הצורך יהיה שימוש גם בתוכנת קורל 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. הא…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משרדי וסרטים, אין תוכנות מיוחדות... * גודל המסך? הסוללה צריכה להיות סבירה, ובמחיר הזה אני לא יכול לעלות ליותר מ14, נכון? אז אני מניח ש13-14 * משקל רצוי? פחות רלוונטי, אין סיבה שיגיע ל2.5 ק"ג בלאו הכי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק בכיתה כמה שיותר (האם 6 שעות זה זמן ריאלי ללא WIFI?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI ו-USB * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250, עדיפות ל7200 אם מתאפשר בתקציב (היא לא תמלא אותו בחיים, לפחות שירוץ טוב יותר) * כונן CD/DVD? צורב? רצוי, לא חובה. * כונן Bluray? חחח * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * הא…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אשמח לעזרתכם ברכישת מחשב, שישרת אותי בשנים הקרובות. אני מעוניין במחשב איכותי, מהיר, שיהיה אפשר להעמיס עליו ושהוא לא יתקע לי במהלך בהעבודה. 1. תקציב - עד 5,000. 2. מטרות המחשב - אינטרנט, עבודות משרדיות הכוללות שימוש בתוכנות כתיבת קוד ומדי פעם הרצת מכונות וירטואליות, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ והמון מוזיקה (זה אחד השימושים העיקריים של המחשב, ולכן אשמח לכרטיס קול איכותי, אם זה ישפיע על איכות הסאונד). בנוסף, אני לא גיימר, אך אני מעוניין להשאיר אופצייה עתידית למשחקים (דהיינו - לרכוש כרטיס מסך טוב, אך אין צורך להשתולל עם המחיר). 3. ציוד הקפי - עכבר 4. דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו - לא ממש. 5. העדפה לחברה או לחלק כלשהו - העדפה לציוד איכותי (כמובן). 6. נושא הקירור והע…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לקראת השנה החדשה ברצוני לקנות מחשב נייד חדש. שימושים: אני סטודנט למדעי המחשב וצריך מעבד טוב כדי שאוכל להריץ עליו בצורה טובה את התוכנות שאנו עובדים איתן. חוץ מזה אצטרך אותו גם למשחקים קלים-בינונים וצפייה בסרטים. מפרט: יש כמה דברים שמהם אני לא זז (חובה): כונן DVD, מסך גדול(15.4/15.6), Bluetooth, מערכת 32 ביט (ובהתאמה 3 GB RAM) ומיקרופון. שאר המפרט: מעבד: intel i3/5 זכרון: 3GB כרטיס מסך: פה אצטרך עזרה אין לי מושג באלו. מסך: גדול, HD. דיסק קשיח: 250GB+ , מהירות(5400 / 7200 ) לא קריטי כלכך. העדפה למצלמה מובנית. חברה (לפי עדיפות): Lenovo,HP,Dell<-. חנות: עדיפות לKSP. כמו שכתבתי בכותרת התקציב שלי 4000. יש שני דגמים שראיתי באתר של KSP ודי ענו על הדרישות: http://www.ksp.c…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אני צלם ובין הייתר אני עושה גם את העריכות צילום שלי במחשב בתוכנות Adobe (Photoshop,Lightroom,Primire) ובתוכנות נוספות אני מוסיף לכם את ניתוני המחשב שלי כרגע אני כרגע בלי כרטיס מסך ומה שאני חושב שאני רוצה לשדרג בעיקר זה את הכרטיס מסך שלי ( זה מחשב נייח ) אני מקווה שתוכלו להגיד לי אם אני רוצה לשדרג את עצמי בכרטיס מסך איזה כרטיס מסך ואם אני צריך להוסיף עוד משהו בשביל השידרוג הזה . כרגע אני מאוד נהנה מהמחשב שלי . (רק אומר ) אבל אני רוצה כרטיס מסך ובין הייתר אני רוצה שגם הכרטיס מסך יתאים לי למשחקים .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה. אני מחפש רעיונות למפרט בתקציב של 4.5K לגרפיקה מקצועית לא כולל רנדורים, לעבודה בעיקר בפוטושופ, אילוסטרייטור, גם בו זמנית, הכל מהגרסה של CS4. יש צורך במסך של עד 24", הגודל לא קריטי כל כך. חשבתי על משהו מבוסס i5. שקט לא קריטי. לא כולל אוברקלוק. את המחשב אני מתכנן לקנות בתל אביב. הבנתי ש CS4 יכולה לנצל שני כרטיסי מסך בצורה מיטבית. האם יש טעם להשקיע בזה? אם זה אכן מעניק שיפור משמעותי בביצועים בפוטושופ אני מעדיף את זה על פני רכיבים אחרים.[br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 13:21:52 קיבלתי שתי הצעות מחיר היום. שתיהן עם מע"מ 16.5% ההצעה הראשונה מאייבורי:מארז EZCOOL CARD READER מאוורר 25CM + לד כחול ספק כוח Strealth Xtream 500sxs 500W OCZ לוח אם P55-GD65 …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא חומרה בסביבות 300$, אולי תעזרו לי להחליט (בהתחשב במפרט הקיים שלי) ? בינתיים חשבתי על: 1. VelociRaptor (כנראה מוכר את ה-raptor 74gb) 2. Nvidia GTX260 (כאשר את ה-8800gt אני משאיר ככרטיס פיזיקה יעודי) 3. ?? לא יודע מה לבחור :-\ אשמח לעוד הצעות לשיפור המפרט (מלבד זיכרון)... אני צריך לתת החלטה עוד השבוע.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי על מפרט, חסר לי רק מארז+ספק מעבד AMD Athlon 64 3200 Socket 939 TRAY VENICE לוח אם מדגם GA-K8NMF-9 מבית GIGABYTE DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL with COOLING כרטיס מסך מדגם PV-T70G-UDE7 GF 7800GT 256MB מבית XFX דיסק קשיח SATA II 80GIGA מבית HITACHI מאוורר למעבדי AMD מדגם Igloo 7300 Light מבית GLACIALTECH מארז Compucase Midi Tower CI-6A19B שחור ספק כח מחברת Enermax EG365AX-VE 350W כולל הרכבה ~5600 ש"ח הבעיה שלא מזכים אותי על הספק שבא עם המארז (HEC 300W), לכן נראה לי שאפשר להוסיף עוד 100 ש"ח לקבל מארז של ANTEC עם ספק מה אתם ממליצים מהמארזים האלה: SX1040B - ש"ח 750 - ספק 400W 3800BQE - ש"ח 760 - ספק Smart Power 2 - 400W
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מצד אחד חשוב לי שאני לא "אתבאס" מהמחשב ,כמו לדוגמא לשחק משחקים שהמחשב לא סוחב או לערוך סרט משפחתי, אולם מצד שני לקרוא לי גיימר או עורך סרטים זה יהיה עלבון.... אז ננסח את זה כמחשב שנועד בעיקר לעבודה הורדות ואינטרנט עם נגיעות של ערכת סראים ומשחקים. -חשוב לי שהמעבד יהיה "אינטל" -אם יש למישהו מסך 19" *לא* כחלק מהמחיר אשמח...מה דעתכם על Samsung SyncMaster 932B ... -המחיר אמור לכלול מקלדת עכבר ומערכת סאונד. המון המון תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-