ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,380 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם! מחפש מחשב נייד 15.6 כאשר השימושים העיקריים הם אינטרנט, תוכנות אופיס צפייה בסרטים ופוטושופ לפעמים. מעדיף שיהיה כמה שיותר קל. בתקציב של 3K-4K האם זו הבחירה הנכונה??? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11784 תודה רבה רבה אנשים!!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד בתקציב עד 1500 ש"ח, השימושים הם אינטרנט, מיילים, קצת אופיס וכו'. אני לא מתמצא בשוק הנמוך לצערי, מה יותר משתלם וכדאי במחיר כזה? AMD? אינטל? בכל אופן אשמח לעזרה למצוא מחשב שיתן את התמורה המירבית לכסף, דגש חשוב ספציפי הוא אחריות כמו שצריך, (Dell, Lenovo, HP בדרך כלל השירות שלהם טוב), קשה לי להאמין שאפשר למצוא מחשב עם 3 שנים אחריות במחיר כזה, אבל אם אפשר אז מצויין. תודה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו להכין לי 2 מפרטים כאשר אחד יהיה לעבודה משרדית באיזור ה1800 שקל, והשני יהיה למשחקים באיזור ה2300 שני המפרטים צריכים לכלול מעבד (לא משנה לי אם זה AMD או אינטל), לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, הארדיסק של 250 ג'יגה, מארז וספק לא צריך את שאר הציוד היקפי תודה רבה עדכון: המפרט עלה ל3500 שקל כולל מסך 19" הציוד שצריך להכלל לא השתנה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דבר ראשון שלום וברוכים הנמצאים! אני מעוניין לרכוש מחשב בתקופה הקרובה, הכנתי מפרט הייתי רוצה לשמוע את דעתכם אם יש משהו שהייתם משנים ואם בכלל שווה לקנות מחשב בתקופה הקרובה מכיוון שאני רואה שמעבדים חדשים עומדים לצאת בקרוב וכמו-כן כרטיסי מסך האם שווה לחכות להוזלת מחירים או לטכונלוגיה מתקדמת יותר או שכדאי לקנות עכשיו? תודה מראש! וזה המפרט... INTEL QUAD CORE Q6600 BOX - 1507 מעבד ASUS P5N-E SLI - 720 לוח אם KINGSTON DDR2 800MHZ CL5 (1GBx2) - 608 GIGABYTE GEFORCE 8600GT 256MB - 750 W.D 320GB WD3200AAKS - 439 DVDRW LG H55NK X20 - 235 FLOPPY - 59 NEC DVD X16 - 110 RAIDMAX NINJA BLACK 120MM NO PS - 462 ELT500AWT LIBERTY 500 - 590 ZALMAN CNPS8000 קירור למעבד +בדיקה והרכבה 120 ש"ח סה…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני סטודנט ומעוניין לקנות מחשב נייד. התקציב הוא עד 4000 ש"ח בערך,ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה ממש משתלם, העדיפות היא כמובן למחיר כמה שיותר נמוך (יחס עלות-תועלת הטוב ביותר, עד כמה שאפשר) - בכל זאת, אני סטודנט תפרן, מה שנקרא... אני אשתמש בפורמט המומלץ כדי לפרט מה מי מו - 1. מה התקציב? כאמור, עד 4000 ש"ח בערך, מעדיף כמה שפחות, אך ניתן לחרוג בכמה עשרות/מאות שקלים, אם זה משתלם. 2. מטרות המחשב? בעיקר עבודות סטודנטיאליות - הקלדת הרצאות (אולי כדאי שתהיה לו מקלדת שקטה, כדי לא להפריע לסטודנטים אחרים בזמן ההרצאה... ; גלישה באינטרנט; הפעלת ישומי אופיס; חשוב שיוכל להריץ תוכנה שנקראת SPSS למי שמכיר (תוכנה לעיבודים וניתוחים סטטיסטיים). משחקים - מניח שזה יהיה נחמד לש…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אבקש חוות דעתכם על מפרט והצעת מחיר (ללא ציוד היקפי) שקיבלתי לשני המחשבים שלהלן: (בשני המחשבים חשובה האפשרות לשידרוגים עתידיים) מחשב 1: מיועד לעיצוב גרפי בדו-מימד כשימוש עיקרי (אוטוקאד, פוטושופ) ו-3D + עריכת וידאו כשימוש משני. מעבד: intel core i5-2320 3.0Ghz 64bit 6M לוח אם: Gigabyte GA-Z68AP-D3 כרטיס מסך: Sapphire/Ati Radeon HD6570 2GB 128bit DDR3 זיכרון: Kingston (8G) 4G DDR3 1600Mhz Hyper-x blu X2 דיסק קשיח: Toshiba 1TB sata3 7200rpm 64M מארז כולל ספק: Cooler Master elite430 silent fan 12 מאוורר למעבד: Zalman - cpu cooler fm2 socket 1155/775 צורב: Samsung DVD RW sata ----------------- סה"כ: 3.5K ========= מחשב 2: מיועד לעריכת תמונות (פוטושופ) ושימוש ביתי סטנדרטי (כגון…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים חדשים כמו Assassins Creed Devil May Cry 4 Mass Effect ,Brothers in arms , Alan Wake BioShock Crysis ללא מסך ורמקולים . יש המלצות ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי רכישת עמדת מחשב לחדר , זה כולל שולחן כיסא מסך עכבר מקלדת וכו , ואני יודע שיש לי הוצאה מספיק גדולה להוציא על כל זה , ובכלל שאני חייל נטחן עם משכורת צבאית מינימאלית התיקצוב למחשב כזה נמוך והציפיות יחסית גבוהות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים ספציפים , GTA CSGO LOL COD ועוד כל מיניי כאלה …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי את HP OMEN באילת ואני עדיין יכול לבטל עסקה ביומיים הקרובים ראיתי שבפורום אתם ממליצים על Y540 וכמעט לא ראיתי המלצות על ה OMEN איזה מהם עדיף עם אותו מפרט ?.. HP Omen 15-DC1003NJ / 6WD86EA Lenovo Legion Y540-15IRH 81SY006JIV ההפרש במחיר ב KSP בסביבות 400 שקלים איזה מהם עדיף? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצה למפרט עבור מחשב נייח לשימוש בתכנות AUTOCAD / PHOTOSHOP / 3DMAX / SKETCHUP כמו כן למסך מתאים. בנוסף זקוק למחשב נייד שיעבוד באותן תכנות למעט 3DMAX שישמש כמחשב משני של המשרד. המון תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: 1095ש"ח P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit לוח אם: 690ש"ח P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 כרטיס מסך: Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E 1190 1 1190
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללפטופ עם הדרישות הבאות: 128 עדיף 256 MB זיכרון. 20 או יותר GB זיכרון. מעבד: טוב אז ככה, כמובן שעדיף את הM או הסנטריו (או שזה אותו דבר ). אם לא עדיף סלרון, בגלל שזה יהיה לעבודה משרדית בלבד ולכן לא צריך מעבד פנטיום רגיל (אם יש לכם הצעה עם שילוב של מעבד AMD זה לא משנה...) כרטיס מסך/קול לא חשוב, בסך הכל עבודה משרדית... חיבור USB לא צריך חיבור IEEE 1394. אני יודע שאני מגזים בדרישות אבל אם יש הצעות הן יתקבלו בברכה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי מפרט וגם התיעצתי עם עוד כמה אנשים החלטתי לקחת מעבד של אינטל.. במקום AMD שכתוב לי במפרט.. אף פעם לא עבדתי עם AMD ככה שאני לא ממש בטוח לגביהם וגם 3 אנשים שונים אמרו לי לא לקחת AMD ולקחת אינטל מסדרה i3 או i5 תלוי בתקציב.. עכשיו אני צריך עזרה בזה כי אני לא יודע איזה מעבד לקחת שיתאים זה המפרט : AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪512 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪341 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. אני רוצה לשתף אותכם בקנייתי ביום שישי את הנייד הנ"ל. לאחר סקר מקיף מאוד ולקחים מהDV6282(שנגנב ממני בעודו צעיר :-[)החלטתי להזמין את אותו סגנון מחשב ולהרחיב את הזכרון לקינגסטון 2 ג'יגה בעקבות הכובד של הויסטה. מבחינת עיצוב כמובן אין מה לדבר,פשוט מהמם,המצלמה המובנית נחמדה,סה"כ מחשב חזק. מה שמאוד בלבל אותי זה בזמן שעשיתי סקר בזמן האחרון על דגמי הניידים עם הג'פורס 8,הגיע הדגם הזה לארץ וצויין במפרט שלו שקיים אצלו ג'פורס 8400 G,החלש ביותר בסדרה זו,וכשקיבלתי תמחשב הופתעתי לראות שקיים בעצם ג'פורס 8400 GS מה שקיים אצל המתחרה דל. האם למישהו יש מושג אם זה באמת אמור להיות ככה?כי בבדיקה שערכתי באתר של HP מצויין גם שזה דגם הG(לא שכ"כ מפריע לי,הרי ידוע מה עדיף). כמו כן הקורא טביע…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ללא ספק, מארז, מסך, צורב, וציוד היקפי תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במדריך לקניית מחשבים בחו"ל כתוב שאפשר לקבל הנחה משמעותית אם אתה קונה מחשבון אמריקאי, השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח חשבון בנק אמריקאי ולהנפיק כרטיס ויזה? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר הכנתם לי בעבר כמה מפרטים לחברים ואנשים קרובים ותמיד אמשיך לבוא לפה כי אתם תותחים הפעם אשמח לעזרתם בחיפוש אחר מחשב לגיימינג כללי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כללי (cuphead gta csgo bf4) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות() -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימים כ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום: אני חדש פה. ניסיתי להריץ חיפוש באינטרנט ובאתר על מנת לקבל מידע על המחשב הנ''ל אך ללא הואיל. אני מחפש מחשב נייד לקנות. התקציב מוגבל עקב וההורים קונים לי ולא אני התקציב הוא על 5500 ש''ח ואפשר לדעתי להתגמש בעוד 200-250 ש''ח. אני מחפש מחשב שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ול ICQ וקצת למשחקים (אני חולה מכוניות ולכן המשחקים היחידים שאני משחק זה בעיקר סאן אנדרס המשחק האהוב עלי ופה ושם קארבון וכאלה.. משחקים כבדים לא ייכנסו בדרך כלל). חשבתי בהתחלה לקנות מחשב טוב ב 4500 ש''ח אבל אני נהייתי ממש מכור למחשב ככה שהחלטתי להתנייד עם המחשב שישרת אותי. לאחר חיפושים הגעתי לאתר ושם מצאתי את המחשב הבא: מחשב מסוג HP מדגם DV1030EJ ולהפתעתי גיליתי את המפרט הבא שהוא מרשים ועם מחיר ממש נוח שנכנס בת…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שהשוק פשוט מוצף במיליון דגמים של מיליון חברות ואין לי מושג מה לבחור. בעיקרון אני רוצה אותו לטיולים ועסקים בחו"ל. זה יכלול צפיה בסרטי HD, מוזיקה וCOD4 אונליין. ההתניידות שלי היא מהבית בישראל לטיסה בבן גוריון ומשם לדירה בחו"ל. המחשב בעצם יחליף נייח. אני לא סובל מסך גלוסי ובאמת שאני גם לא מבין מה השימוש בו. הייתי מעוניין גם להכניס פה עבודה עם הפוטושופ והאילוסטרייטור(בכל זאת אני גרפיקאי) אבל יש לי נייח חזק עם מסך יקר ואני מקווה לא להתבאס מהנייד כי בהחלט תהיה פה ירידה ברמה. מעוניין במסך 17" מט עם רזולוציה יחסית גבוהה. בשום פנים ואופן לא גלוסי! אם קיים פאנל S-PVA אז בהחלט עם זה. אני לא מסוגל לראות מסך שמשנה לי בהירויות וצבעים. אז אמרנו תכני HD ומשחק בודד שמעניין אותי, COD…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד לצרכים משרדיים. במשרד אני אחבור אותו למסך ומקלדת חיצוניים ואעבוד עליו כמו מחשב רגיל. בשאר הזמן אני צריך לקחת אותו איתי לפגישות ולבית. חשוב לי שהמחשב יסחוב את התוכנות המשרדיות: אופיס, אינטרנט,נגן, תוכנת עבודה משרדית וכיו"ב. ז"א שיהיה מספיק חזק כמו מחשב שווחני רגיל. גדול המסך פחות חשוב לי אבל שיהיה מינימום 13 ושיהיה קל יחסית. כרטיס גרפי חזק פחות מענין. אני קונה בארה"ב והתקציב כ- 600$ - 900$. זה מה שהציעו לי : ASUS UL30A-X5 - 650$ אמשח לקבל הצעות נוספות. למשיב אודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2160 לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G ¤341 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39275 כונן קשיח Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 ¤316 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤445 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GV5 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 512MB PCIe ¤886 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28622 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2332¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il מארז וספק לא בחרתי . לא מבין בזה ומעדיף לראות מה אתם אומרים. הייתי רוצה מארז עם איוורור מספיק טוב למחשב כזה, ואם אפש…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/eb7rclpu המחשב יהיה עם מסך 22 ומיועד למשחקים בעיקר. מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-