עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by psp3,

שלום לכולם, זה המחשב שאני הולך לקנות. אני כבר סגור על הכול, אשמח לקבל חוות דעת האם זה נראה טוב ואם יש הצעות לשיפור (אין צורך להתחיל לבנות לי מפרט חדש, רק שינוים קוסמטים) אם יש לכם הצעה איך אני יכול לחסוך קצת כסף אז אני אשמח כי זה מעל התקציב שלי. לא AMD!! מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1295 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1300 הכרטיס נקנה בחול. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU…

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  2. שלום, אני צריך מחשב נייח חזק, כאשר אני רוצה להשתמש בו כמארח של כמה מכונות וירטואליות (לצורך לימוד לMCITP ועוד קורסים דומים...) ובנוסף אם אפשר, שידע גם להריץ משחקים בצורה טובה - לא מדבר על קרייסיס על המקסימום, אבל COD, ספלינטר סל וכו' ברמה טובה. בשביל המשחקים אין לי בעיה לקנות כרטיס גרפי טוב יותר בנפרד. זה מפרט אחד שהציעו לי: HP Compaq dc5850 Microtower PC VS727UA 2.6ghz מעבד AMD Phenom 9600B Quad-Core Processor, 2293 MHz X2, 2GB של זיכרון DDR2, 800 MHz כונן קשיח WD 320GB. DVD+/-RW optical drive with LightScribe Technology, integrated AMD ATI Radeon 3100 graphics. מציעים לי אותו באזור ה1700-1900(עוד לא סגור) בקיצור, אשמח לעזרתכם

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by havoc-x,

התקציב שלי הוא 5500+. בעיקר למשחקים. אמרו לי שאני צריך מארז עם ספק של 350w לפחות אז אני לא בטוח אם המארז שציינתי פה טוב מספיק. Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive DVD-ROM Sony 16/48 Bulk LG 52/24/52 Bulk CD-RW [glow=red,2,300]Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case[/glow] מה עם simbadda? שמעתי שהם לא משהו אבל הם זולים ויש כאלה עם 400w. מחיר: 5450 ש…

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by Stingray,

היי, מחפש נייד בדגש על מסך איכותי ביותר. לאחרונה קיבלתי Macbook pro 15" 2015 מסך רטינה מהעבודה. עדיין בהלם מהמסך. מעוניין במחשב עם מסך זהה אבל לא Apple. לגבי שאר החומרה, לא קריטי, נועד בעיקר לקידוד. תקציב: אין לי שמץ מה המחירים אבל עדיף כמה שיותר זול. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי , מדובר בתקציב של 3500- שקל בערך , ללא מסך , צורב ודיסק קשיח. השימושים במחשב הם : אינטרנט ,מוזיקה , תוכנות עריכה של מוזיקה כמו קיובייס , סרטים , ותוכנות. הכי חשוב לי - שהלוח אם של המחשב יהיה עם כרטיס קול טוב - ומעבד וכרטיס מסך שיהיה אפשר לשדרג בעתיד , ולוח אם שיהיה אפשר לשדרג ויתאים לויסטה בעתיד. בנתיים חשבתי על המפרט הזה : ( אחרי קריאה של כמה נושאים בפורום ) : זה מפרט שיוזר בשם אינטגרל רשם באיזה אשכול , נראה לי. מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤681 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤625 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤769 זיכ…

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by gloteron,

שלום, יש ברשותי את המחשב הנ"ל מלפני 4 שנים, במחשב קיים כרטיס מסך מובנה Geforce 7600 go. היום לפתע הוחשך המסך לחלוטין ולא נדלק יותר. ניסיונות איתחול, הוצאת המטען וכו' לא עזרו ולא ניתן יותר לראות דבר על המסך. פירקתי את המסך לגמרי, בדקתי את כל הכבלים והחיבורים ללוח האם ולמסך וזה לא עזר. חיברתי מסך חיצוני ואז זה כן עבד חלקית: עלייה רגילה של ווינדוס מלווה בפסים שחורים לאורך המסך, וכאשר מגיעים לשולחן העבודה המחשב נתקע. הפעלת לינוקס גורמת לדבר דומה. העלאה במצב בטוח של ווינדוס עובדת בצורה תקינה לחלוטין, ניתן לראות בצורה טובה והמחשב עובד לגמרי. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך אבל זה לא עזר. לטעמי יש בעיה בכרטיס המסך של המחשב, נשרף או משהו כזה, אשמח אם מישהו יוכל לאשר א…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by SilentD.M,

מפרט למשחקים ב 7000 ללא ציוד מסך, צורב , כונן דיסקטים. ולשים דגש רב על שקט !!! אבל גם שלא היה רותח וכמובן שיריץ משחקים חלק.... לא צריך דיסק ק. יותר מ 120 .Gb תודה רבה

• 17 תגובות
    • 883 צפיות
  8. אהלן אנשים!ֿ אני צריך לרכוש מחשב לחברה שלנו שמתחילה לעשות סרטוני סטרימינג ליוטיוב. נעביר שם מצגות והרצאות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). xsplit. זו התוכנה של הסטרימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן cd 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם…

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  9. מחשב לעריכה גרפית בבקשה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חשוב . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , עריכה גראפית . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - פוטושופ , תוכנות של עריכת תמונות למינהם . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 32 - FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. Started by Xilver,

תגידו אם זה שווה: מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד AMD AM2 ATHLON 3200 64BIT שדרוג ל 3500 רק 99 ש"ח אחריות מעבד לכל החיים!! לוח אם PCI-EXPRESS MSI K9N NEO CHIPSET NVIDIA NFORCE ניתן להשיג גם לוחות ג'יגהבייט ואסוס כרטיס קול 7.1 ( 8ערוצים) כרטיס רשת 10/100/1000 אחריות לוח אם 3 שנים!! דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) אחריות דיסק קשיח 3 שנים!! ניתן לשדרג לכל דיסק אחר אספקה מיידית. אפשרות לתשלומים. שנתיים אחריות בפריסה ארצית בכל מעבדות אייבורי. אחריות למעבד ולזכרון לכל החיים, 3 שנות אחריות ללוח האם ולדיסק הקשיח זיכרון פנימי 512MB DUAL DDR II 667MHz אחריות זיכרון לכל החיים ניתן להרחבה כונן אופטי צורב SONY/LG/N…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מרכיב מחשב לעבודה עם visual studio 2008 שיוכל להריץ לי גם SQL server. אני יודע שהמחירים שאנשים הציעו פה בנושאים ישנים יותר הם הרבה יותר גבוהים מזה, אבל האם יש הצדקה? אני הרכבתי משהו ראשוני בעלות של 1800 שקל, כל תגובה תתקבל בברכה: מעבד: Intel E6550 לוח אם: Gigabyte 73PVM-S2H (with on board graphic card) דיסק קשיח: WesternDigital 160GB 7200rpm זכרון: 1Gb Twinmos DDRII 800MGh צורב: LG DVD-RW אין צורך בציוד הקפי. ועוד שאלה, מה היתרון של זכרון 800MGH על פני 667? האם כדאי להשקיע בלוח אם שתומך ב800? הנה לינק לדרישות מינימום של Visual Studio: http://msdn2.microsoft.com/en-us/vs2008/products/bb894726.aspx בכל אופן, אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  12. בלי OC, חשוב שהמארז יהיה בסדר+ העיקר שלא יהיה מכוער, הרעש לא מפריע, אין שום דרישות מיוחדות חוץ משיהיה אפשר להפעיל משחקים ברזולוציה מלאה על גרפיקה גבוהה על מסך 19", ואין צורך בציוד היקפי תודה :]

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by BarK1996,

אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בחומרה על הבדלי ביצועים מינימלים.. כדאי לא ? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 4500 ש,ח . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה של GTA 5 ובטלפילד, כמובן עבודה משרדית וסרטים, אך הכי חשוב לי, אני רוצה להתחיל ללמוד עריכת וידאו ופוטושפ, לכן אני רוצה מחשב שאוכל להשתמש בו בסוני וגאס, פרימייר, אפטר אפקטס... ופוטושופ .. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כפי שצייניתי תוכנות עריכה, מממ אולי באופן תדיר+ ? …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Dan1919,

אהלן חברה, הנה המפרט שבניתי: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 Western Digital 160GB 7200RPM 8MB WD1600JB PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU Topower TOP-450P5 Low Noise 24 pin מפנדה. הערות: 1) אל תגידו חכה לקונרו,כי זה דחוף הוא קונה בימים הקרובים. 2)הזכרונות לא בDC,כי הזכרונות בפנדה הכי זולים בDC עולים 700 שקל +- והוא לא יכול לחרוג . אז..מה אתם חושבים?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. חבר רוצה לקנות מחשב ב3k הוא כרגע על 20 אינצ' אבל כנראה ישדרג למסך 22-24 המחשב הוא לגיימינג עם העדפה לקירור לOC תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  16. אהלן, אני מחפש מפרט בסיסי מאוד לאינטרנט ואופיס. לפי מה שראיתי החיסכון בקניה של לוחות וזיכרות DDR2 הוא זעום לעומת DDR3 אז למען אפשרות שידרוג עתידי שווה להשקיע טיפה יותר. הכי חשוב לי שתהיה בלוח יציאה דיגיטאלית - עדיפות לDVI אבל גם HDMI יעבוד. (אבל ידרוש מתאם) מארז וכונן DVD יגיעו ממחשב ישן הנה 4 מפרטים שבניתי מפרט מנועה מבוסס DDR3 מפרט מנועה מבוסס DDR2 מפרט מSKYPC מבוסס DDR3 מפרט מSKYPC מבוסס אינטל במפרט של אינטל בחרתי אקראית לוחות עד שמצאתי אחד עם יציאת DVI, יכול להיות שיש לוח זול יותר.. מבחינת ביצועים/תמורה האם מומלץ ללכת על מפרט מבוסס אינטל או AMD? כי הבדל במחיר אין כמעט אשמח לקבל המלצות שלכם לגבי מפרט מתאים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by levelone,

אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 3,000 ש"ח והמחשב שהכי נראה לי זה Fujitsu Lifebook AH530-4 http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=AH530-4 1. איך המחשב הזה נראה לכם, ולמה הוא כ"כ זול (כל מחשב שראיתי בטווח המחירים הזה היה הרבה יותר חלש)? 2. איך הוא יתפקד כמחשב לאיטרנט, מוזיקה, עבודה, ומשחקים פשוטים(diablo 2, D&D online וכו')? 3. הram של המחשב הוא 2GB ואני חושב להגדיל אותו לפחות ל4GB, כמה זה יעלה לי (+/-) והאם עדיף לי להתקין מערכת 64Bit ולמה? 4. כמה שעות הבטרייה שלו תחזיק בעומס? 5. אפשרי לחבר אליו את המערכת של logitech z5500 או שתיהיה בעיה בגלל כרטיס הקול או משהו אחר? 6. יש למישהו המלצה למחשב טוב יותר בטווח המחירים ה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם! הנה הגיע גם תורי להשתדרג 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? N/A 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואוברקלוק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FC4 / BF4 / COD GHOST 2 ETC (כרטיס מסך ירכש בהמשך למטרה זו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24"/1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…

19. רציתי לשדרג את המחשב שלי ( P III ) במעבד לוח וזיכרונות: מעבד AMD 3000 64 bit לוח תומך 939 וזיכרונות סבירים לא ל OC ל 1GB שלושת החלקים האלו עולים לפי הצעת מחירים שקבלתי גם כאן בפורום וגם בכמה חנויות בסביבות ה 2100 ש"ח. מע'מחשבים עם אותו סוג של מעבד (מע' מחשב שלמה הכוללת דיסק יפה צורב DVD רק עם 512MB זיכרון ) עולות בסביבות ה 2800-3000 ש"ח. אציין רק שמחירי הזיכרונות לא בשמיים כך שההפרש בין שדרוג לקניית מע' מחשב שלמה לא נראת כידאית . אודה לתגובותיכם, מהיכן נובע פער המחירים ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום כולם, בשעה טובה אני מחליף את המחשב שלי ואני צריך את עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 רק במידה וזה נותן שיפור רציני 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים אבל יהיה גם שימוש בתוכנות מקצועיות כמו Solidworks וAutocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים למינהם שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920X1080 -לאילו הגדר…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, עכשיו כשהתחדשתי בנייד (E6400, 14.1), צריך למצוא לו תיק הולם, אני צריך תיק שיהיה נוח ליומיום (לימודים/עבודה) ועדיף שיראה סבבה... אני מעדיף תיק גב ע"פ תיק צד (אלא אם זה תיק גב שיכול לשמש גם כתיק צד ולהיפך, זה הפתרון הכי טוב בשבילי) צריך להיות מסוגל להכיל את הנייד, את המטען, וחומרי לימוד (4-5 מחברות ספירלה וכמה חוברות, לא משהו פאנאטי) אין לי בעיה עם הזמנה מחו"ל (מה המכס על תיקים?), אין לי בעיה עם קניה בארץ... רוב תודות חברים!

• 33 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by squ1ll,

מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo, Call of duty, mass effect -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p, מסך 46 אינץ' (טלויזיה בסלון) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by Yfstmm,

תקציב:3000 האם יש אפשרות לחריגה? 500 מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית, אחר (נא לפרט):office ,internet תוכנות לימוד ,סרטים מתי מתוכננת הרכישה: בשבועיים הקרובים האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: חברה שתיתן שירות טוב האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא גודל קשיח מינימלי: זה ללימודים אז לא מעל 500 gb האם לתת דגש למשקל המחשב: יומי האם לתת דגש לזמן סוללה: זמן סוללה חשוב מאוד שיחזיק 5 שעות בערך גודל צג רצוי: 14-15.6 האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. עיר מגורים:צפת באזור הצפון האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה באמצעות משלוח: לא תודה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by Sven,

כמצוין בכותרת המחשב ישומש לעבודה משרדית בלבד. לא ישומשו תוכנות כבדות למיניהן. כמפרט התחלתי בניתי את המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤452 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤483 דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD080HJ ¤249 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤169 זיכרון: PQI 1024MB DDR2 667MHz CL5 ¤258 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF ¤271 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤1953 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם על המפרט? שיפורים והצעות או מפרטים חלופיים יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  25. Started by argorny,

ASUS P5ND 750I SLI ₪850 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1113 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12 ₪575 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1152 PINE - XFX nVidia GeForce 8800 GT Zalman 512 MB DDR3 XXX ₪2170 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1143 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ₪399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 OCZ GameXStream 600W PSU SLI Certified Silent 120 mm fan ₪623 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=310 NZXT HUSH Black NO PSU ₪438 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=181 Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333MHz 6MB + OCZ OCZ Vendetta CPU Cooler ₪1020 http://w…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.