עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה המחשב הנוכחי שלי הוא מ-2006 ואני מתחיל ללמוד עיצוב וזקוק לשדרוג שיחזיק לי ל-3 שנים לפחות. יש לי מארז GIGABYTE AURORA 3D ספק כח ENERMAX LIBERTY 500W דיסק קשיח 320GB 7200RPM. זקוק המלצה לשדרוג הכולל מעבד (i5/i7) ,לוח אם,כרטיס מסך של NVIDIA ,וזכרון של מינימום 8GB -12GB בתדר 1333MHZ. מעדיף גם מארז חדש והכי קטן שניתן עם איזשהו גוף קירור שקט. תקציב בין 2500-3000 עם אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח אם זה ממש הכרחי. תודה.

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by rost1k,

שלום אני מחפש מחשב לגיימינג כבד כמו CSS COD BO BF3 זה מה שהציעו לי: המפרט - IVORY -// I7 checked with s1155 ssd added Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 2x4GB Mushkin BLACKLINE Edition Dual Channel CL9-9-9-24 Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Intel 40GB SSD 320 Series Sata II 2.5'' SSDSA2CT040G310 (Oem) DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Zalman CNPS9900 MAX LED CM690 II (Advanced) Black ATX Case With Window (No PSU) Nitro 750W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ Bronze (Retail) 4590 ש"ח ועוד מפרט מTMS: http://tms.co.il/preview/spec/4f6qvkd7 פתוח לעוד מפרטים תודה.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by nirh216,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב Mac Mini בחנות של אפל (מהאתר הרישמי) רציתי לדעת אם זה אפשרי ואפשר להזמין משם ללא חשש. ומה לגבי מיסים וכו'?.. אשמח לדעת עוד ממישהו עם ניסיון מרכישה מהאתר הרישמי שלהם שהביא את זה לישראל. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אשמח להמלצה למפרט מחשב השימושים העיקריים במחשב הם word, outlook וגלישה באינטרנט, לפעמים סקייפ. בנוסף צפייה בתמונות. לא משהו כבד תקציב: עד 1000, עדיף לחסוך שימושים: בעיקר "עבודה משרדית" כפי שכתבתי אין צורך בציוד היקפי אין צורך לכלול כונן אופטי מכיוון שישנו כבר. אין צורך בדיסק קשיח אין-סופי השקט אינו קריטי כמובן כל עוד לא מדובר בטרקטור בלי OC, אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואופיס אין העדפה לחנות אבל כן כדאי שיהיה קרוב לבית. מה שיש בקרבת מגוריי זה אייבורי וksp, אולי עוד חנויות שלא ידועות לי אין הרבה בקשות מיוחדות. אין צורך בכרטיס אינטרנט אלחוטי אלא בחיבור RJ45 ושיהיה במארז usb קידמי תודה

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 2, Assassins.Creed, COD וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 U2311H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by BrAvE_HeArT,

אז זה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪894 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 , יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3090 TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5 ברכישת מחשב חדש מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪1399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3055 NZXT M59 Plus 3x120mm + Antec TruePower Trio 650Watt ברכישת מחשב חדש !, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3088 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 …

7. Started by liram21,

שלום לכולם, לחבר שלי הלך הכרטיס מסך במחשב, והוא לא יכל כרגע לקנות מחשב נייד חדש. הוא רוצה לתקן את זה, יש אפשרות לתקן את זה ? אם כן, מאיפה אני יכל למצוא כרטיס מסך של HP Compaq 2230s .. לפי מה שראיתי זה מובנה על הלוח, יש דרך לתקן / להחליף את הצ'יפ הזה ?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי עד 3500 ללא ציוד היקפי, לא לחרוג מהתקציב, אין צורך מיוחד לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית רגילה (OFFICE/אינטרנט וכו') + עבודה עם תוכנות כמו MTPredictor ו MetaStock כשהן עובדות במקביל. יעבוד עם מסך ViewSonic VX2250WM LED, העתיד יצורף מסך 22 נוסף לעבודה עם שני מסכים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) לא 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי חשוב, 7-8. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, ללא מערכת הפעלה 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשה…

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by o-leg1212,

בכמה הייתם מציאים למכור את הנייד : מפרט המחשב: Dell Inspiron 1545 T4200 2.0GHZ 2GB DDRII, צורב DVD, דיסק קשיח 250GB 5400RPM מסך 15.6" W-LED עם מצלמה מובנית INTEL 4500M סוללת 9 תאים מקורית בת כחצי שנה windows 7 home premium למחשב אין בעיות חום, והסוללה תקינה לגמרי. אין אחריות. כמה שווה?

10. Started by itaybill,

אהלן אני מעוניין לקנות מחשב משרדי- עיקר שימושו יהיה אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים (גם HD), מדי פעם אני עושה שימוש בתוכנות עיצוב כמו פוטושופ. מספר שאלות בנוסף לטופס שמילאתי למטה: האם כדאי לרכוש כרטיס מסך עם יציאת HDMI או שיציאה זו תהיה מובנית בלוח אם? (אין לי בעייה להשקיע בכרטיס מסך נוסף). אותה שאלה עבור כרטיס קול - לרכוש כרטיס קול נפרד או שבלוח אם תהיה יציאה אופטית? לגבי ספק כוח ומארז אני מודה שאני לא מבין הרבה אז אודה על עצתכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך גם עד 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטי HD, מוזי…

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by daniel4x,

ההתלבטות שלי בין המחשבים הבאים acer aspire http://www.21.tv/p-204435/d79ed797d7a9d791+d7a0d799d799d793+Acer+Aspire+AS5742G374G50MNKK/cf-6/?a=a hp probook 4530s http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1346 אם אפשר בבקשה לדעת אחת ולתמיד לפני שאני קונה איזה מהם יותר חזק? אפשר לקבל בקצרה מה ההתרונות מול החסרונות של כל אחד מהם (עד כמה משמעותי הכרטיס מסך המובנה לאומת הלא מובנה). לדעתכם יש מחשב יותר חזק מהhp במחיר הזה ? בגלל הכרטיס מסך יש עדיפות לacer העניין הוא שאני פוחד מהאיכות שלו hp ידועה כחברה יותר טובה =X

12. Started by smylik,

הי, אני סטודנטית וצריכה על לקנות מחשב חדש. מתלבטת בין איפל לוינדווס. אשמח לשמוע חוות דעת, תגובות והמלצות תודה

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by DUDEnamE,

לעבודה כבדה על פוטושופ חנות מאזור הצפון

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  14. שלום, אבא שלי מעוניין לקנות מחשב לשימושים כללים - הוא משתמש במחשב הרבה לצורך עבודה (מסמכים, matlab וכו'), לגלישה באינטרנט, מעט עריכת וידאו. הסתכלתי במפרטים המומלצים ונראה לי שהמפרט הבא מתאים. מה אתם אומרים? האם כדאי להזמינו או שעדיף לשנות דברים? בנוסף, אשמח לקבל המלצה למסך מחשב (22-24 אינטש אני חושב) מומלץ במחיר סביר. תודה רבה תיאור מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Core-i3 2100 3.1Ghz גרסת Tray 490 גוף קירור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 120 לוח-אם Intel BLKDH67CL (B3 גרסא) 480 זכרונות 2x2GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת 200 כונן קשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ 270 כונן אופטי Basic DVD-RW, SATA 100 כרטיס מסך Nv…

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by spotash,

עיקר העבודה איתו תיהיה ליצירת מוסיקה, כמובן שגם גלישה באינטרנט ואיזה סרט או סידרה פה ושם.. אין צורך בציוד היקפי, קיים גם כרטיס קול שאני מעביר מהמחשב הקודם. רצוי עם כמה שיותר זיכרון פנימי ומעבד חזק. יש צורך בצורב DVD. התקציב גמיש. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום! אני מחפש המלצה למפרט טוב ואיכותי שישמש לגלישה באינטרנט די אינטנסיבית, צפייה בסרטים ותוכנות אופיס ושאר תוכנות שוליות (לא זוללות אנרגיה). אשמח למפרט איכותי וחזק באזור המחיר שרשמתי. אשמח אם תכללו בו 4 ג'יגה זיכרון וגם כרטיס מסך סביר ולא מובנה. תודה רבה!

17. Started by erezb84,

שלום, אני מתכנן להרכיב מחשב סלוני בסיסי עם מעבד אינטל i3 השאלה שלי, בהנחה שכיום אין לי מערכת סאונד ואני מתכוון לחבר בכבל hdmi גם לצורך סאונד וגם וידאו האם מספיק לי מעבד ולוח אם? או שאני צריך גם כרטיס מסך וכרטיס קול? בנוסף האם לכל הלוחות יש היום יציאת hdmi? תודה!

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  18. Started by Orong,

יש לי מחשב שאני מוכר, המפרט שלו הוא: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המארז אחד היפים יש תמונות מי שרוצה. המעבד ב OC ל 3.4 יציב. כמה כסף הוא שווה היום למכור ביד שנייה?[/td][/tr][/ta…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מחשב ACER EXTENSA 5630 שבא במקור עם ווינדואז ויסטה 32 ביט הום פרימיום , והטאצ'פאד היה תקין , גם עבדתי עם עכבר שחיברתי לUSB אבל הטאצ'פאד היה תקין , לאחר מכן התקנתי עליו ווינדואז7 וממתי שהתקנתי את ה7 - 32 ביט - אולטימייט - הטאצ'פאד יותר לא עבד לי , יותר נכון המשטח מגע לא עבד, אבל הכפתורים עבדו, אחר כך חזרתי לויסטה, ולאחר ההתקנה של גרסת הום פרימיום 32 ביט - SP1 , שוב המשטח של הטאצ'פאד לא עובד... גם לאחר התקנה של דרייברים מתאימים , ונסיון להסיר את כל הדרייברים שקשורים ולהתקין מחדש, לא עוזר, הכפתורים של הטאצ'פאד עובדים אבל המשטח עצמו לא עובד, ולפי זיהוי החומרה מבחינת הווינדואז הכל נראה תקין , FN+F7 לא עושה כלום, רק נועל ומשחרר את הלחצנים של הטאצ'פאד.. (ניסיתי ....) , מישהו נתק…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by gluz,

שלום, אני צריך מחשב לחמותי כמה שיותר זול לשימוש מינימלי באופיס ובאינטרנט. דגשים: צריך להגיע עם מערכת הפעלה. אם זה רלוונטי, כנראה שארצה להוריד את הרזולוציה כדי שהכל יהיה יותר גדול. כנראה אקח 15 אינץ' אם משהו מכיר איזה מבצע זול, זה יהיה טוב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  21. 1. תקציב שלי הוא כ4500 ש"ח (מעדיף כמובן לרדת מה-4000). 2. שימוש עיקרי זה סרטים, אינטרנט וOFFICE. אולי אשחק משחקים בעתיד אולי לא ... בכל מקרה רוצה משהו ממש חזק כדי שגם WINDOWS 9 וOFFICE 2014 ירוצו בכיף אצלי במקביל לצפייה בסרט HD מדור חדש בשנת 2014 ... קיצר מחשב שיחיה כ- 5(!) שנים. 3. מקלדת, עכבר, צורבי DVD אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי. הרכבתי את המפרט הבא : אבקש שתביעו את דעתכם אם זה משתלם (מבחינת המחירים), אם החומרה "מנגנת" טוב אחת עם השנייה. תציעו לי אלטרנטיבות של "השילוש הקדוש". גם אין לי קירור - תציעו משהו ... מעבד: INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz - TRAY - ₪1225 לוח אם:ASROCK Z68 PRO 3 - ₪679 זיכרון:CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL8 : CMZ8GX3M2A…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by dominic16,

1. מה התקציב המקסימאלי?1650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועריכת סרטים ביתים ב 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by antique,

התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפשר לראות בו סרטים טוב ובנוסף לזה - שיעבוד טוב למשחקי מחשב (לא חזקים במיוחד אבל יחסית כן) כמו קאונטר סטרייק וכד' ככה שטוב שיעבוד גם לגיימינג אין צורך בציוד היקפי המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים חשוב שהמחשב יהיה שקט - בסלום בערך 7.5 לא מתוכנן אוברקלוק OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכבת מחשב בחנות אין העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית אבל חשוב שתהיה אמינה ובת"א והסביבה - גבעתיים, ר"ג אין בקשות מיוחדות כלשהן ואין תכנון כלשהו לשדרוג המחשב אבל יהיה טוב אם יהיה אפשרי לש…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני מתחיל ללמוד בספטמבר קורס ניהול רשתות,הייתי מעוניין להמלצה במחשב נייד ,שיהיה כמובן חזק,אך ללא צורך בכונן DVD או צורב,מעבד שיגיע עם I3 זה מספיק,יהיה בעל מערכת הפעלה של WINDOWS ובעל 320 ג"ב בדיסק,המחיר שיהיה בסביבות ה 3000 שקל,וגודל המסך 15.5 ,תודה.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  25. שלום לכולם ! אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, Visual Studio עם אמולטור עבור Android ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לד…

• 10 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים