ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-5.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו overwatch א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 24-27״, fullhd. אשמח לשמוע המלצות אחרות מה נכנס בתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אנשים ראיתי פה באחת ההודעות מין תמונה כזאת שרשום עליה hwzone 3d ומפרט מחשב של בן אדם אחד איך אני יכול לעשות גם אחד כזה < ?< בתודה משה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
בת דודה שלי רוצה לקנות מחשב חדש שיריץ לה משחקים קלים כמו SIMS ושישמש לאינטרנט,ICQ, מוזיקה וכו'. התקציב הוא בין 1600 שקל ל2000 ש''ח. חשבתי על המחשב הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2495_2496&products_id=25160 הבעיה היא שאני לא יודע אם הכרטיס מסך שם מספיק טוב.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה ללפטופ 14 אינץ למטרות לימודים תקציב: עד 1500 ש"ח, אלא אם משהו ששווה חריגה של כמה מאות. שימושים עיקריים, אופיס, כתיבת קוד והרצה שלו. דרישות מיוחדות: רישיון ווינדוס מסך איכותי שמכל זוויות ייראה אחיד חיי סוללה ארוכים עדיפות למחשב מהשנה האחרונה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם הנטבוקים הנמכרים בארץ מגיעים עם אותה סוללה כמו שהם נמכרים בחו"ל? אני שואל זאת משום שלא פעם ראיתי נטבוקים שמגיעים לארץ עם סוללת 48W/H כשבחו"ל הם נמכרים עם סוללת 63W/H בחו"ל...
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
ניידים זה פחות התחום שלי, לא מכיר כמעט כלום. יש לי את המפרט הבא שאני אשמח אם תביאו לי כמה דגמים טובים שמקבילים לו, אבל במחשב נייד, גם כדי לראות כמה עולה, אילו יציאות הוא יכלול וכו'. אני מודע לכך שהמחשב הנייד עשוי (וכנראה) יעלה יותר, וגם שכמובן יהיה פחות נפח ככל הנראה. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪308 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪468 סה"כ: ₪2008 מתחרים בכל ה…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! לפני כ 8-9 שנים קנינו מחשב לבית. בגדול זה המפרט: AMD Athleon X3 445 3.1 Ghz 64 bit Tripple Core לוח אם Gigabyte - MA770T-UD3 מארז - Thermaltake V3 Seasomic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm micron 4GB single stick DDR3 1333 CL9 Cooler for case 120 mm Samsung HDD 500GB SATA II 16 MB Sapphire ATi 5770`1024 GDDR5 Pci-e HDMI לפי מספר חודשים מערכת ההפעלה התריעה שהדיסק הקשיח בעייתי, ועלול להיהרס לגמרי. לאחר תקופה אכן המחשב הפסיק לפעול. חשבתי שזה קשור לדיסק הקשיח, וקניתי SSD על מנת להחליפו. היום התברר לי שזה לא קשור, המחשב לא עולה בכלל (מסך שחור) ניסיתי לנתק זכרונות, לאפס ביוס, לנקות מאבק, לא עוזר. לדעתי הלך הלוח או ה…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
משום מה אני בעד האייץ' פי: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8944 אבל יש לו בעיית אחריות מצד שני יש גם דל יותר זול עם אחריות ל3 שנים: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8259 ומצד שלישי אפשר למצוא גם באותו מחיר דל עם i5: Dell Inspiron N5010 i5-460M GMA HD וזה בלי שהתייחסתי לטושיבה סאטלייט (בצדק?).. מה כדאי?! יש פה מישהו שיש לו אולי את הדגמים האלו ויכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן הבנזוג שלי מחפש מחשב נייד לשימושים פשוטים.. קצת אופיס ללימודים סרטים/סדרות און ליין שירוץ חלק הדבר היחיד שעוצר מבעדו זה העניין הכלכלי.. חשבנו שאולי מישהו יודע על מבצעים שווים במיוחד שיש עכשיו וכדאי לנצל תודה רבה ויום מקסים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד טוב ואיכותי אשר יספק אותי לצרכים כמו אינטרנט תוכנות ושהכי חשוב שיהיה חזק. הבחנתי בשניי מחשבים אשר אחד מהם הוא של חברת dell הסוג inspiron n5010 עם 500 גיגה זיכרון, מעבד I5 וזיכרון רם 4. מהצד השני יש את הhp 3125EJ שהוא כמעט עם אותם נתונים רק שהמסך שלו הוא led hd כמו הdell שהוא רק hd מבחינת אחריות הdell מקבל 3 שנים והhp שנה אחת אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור מבחינה מיקצועית מבין שניי המחשבים האלה מה יותר עדיף אני מאוד יודה לכם. תודה רבה לכל העוזרים והעונים.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי לכולם, אני אשמח שוב לעזרתכם, אני כרגע נמצא בקנדה ואני צריך לקנות פה מחשב לשנה הקרובה, לא בטוח אם אני אשאר גם אחרי העדפה שלי זה מ newegg.ca שזה אומר שהתקציב הוא בדולר קנדי. וגם אשמח שהרכיבים יהיו נמכרים מ newegg עצמם ולא איזה חנות שמפרסמת באתר בגלל השירות לקוחות אבל זה לא מאוד קריטי. המון תודה לכל העוזרים! זה ממש מציל הפורום הזה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ואנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי ששבוע שעבר קיבלתי פידבקים על המפרט לילד (בן דוד שלי), הבנתי שמה שתכננתי זה OverKill. אז בכל זאת: שימושים: אינטרנט, עבודות, משחקים (אבל הבנתי שהוא מתכוון למשחקים באינטרנט - ולא משחקים אמיתיים). נקודות חשובות: מכלול יחסית שקט, רכיבים אמינים. (לדוגמא, קירור שלא אוטם את ההיטסינק באבק וכו') נכון להיום הילד לא משחק משקחים כבדים, אבל אולי עוד שנתיים הוא ישחק, אז אולי כן לשים כרטיס גרפי, אבל חלש (או אם יש משולב שיספק אותו) המחשב יצטרך בעתיד (אני מקווה) להריץ VISTA. צריך גם ציוד היקפי.
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אחים שלי אני צריך לקנות מחשב לאחי הקטן המחשב הוא יהיה בעיקר למשחקים אני מעדיף שיהיה מעבד amd וכרטיס מסך כמה שיותר טוב שהמחיר יהיה בין 3000-3500 תודה מראש!!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הגיע זמן לשדרג את המחשב בבית של ההורים שלי התקציב הוא בערך 1500-2000 שקל המחשב יהיה עבור גלישה באינטרנט וסרטים ושימושים כללים כמו OFFICE וכו' אשמח לכל הצעה המון תודה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם. רוצה לקנות מחשב למשחקים ולעבודה משרדית. יש לי כבר כרטיס מסך 1060 3GB + דיסק קשיח. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 3,000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי קצת לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית (אינטרנט עם כמה מסכים במקביל, לא משהו רציני). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחק PUBG, CSGO, WOT. -מהי הרזול…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגיימינג. כבר יש לי כרטיס מסך GTX 1050TI. בKSP 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב הנ"ל מיועד לעבודה בגרפיקה, 3D ומוסיקה עם תוכנות כגון : FL STUDIO, CUE BASE, PHOTOSHOP, FREEHAND, 3D MAX, DIRECTOR ועוד ועוד. הורכבו לי שני מפרטים מפרט 1 : פנדה: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX-1075 KSP: -790?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? NEC-DVDR-195 נועה מחשבים: -2080 G.Skill DDR II PC6400 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 Sunbeam Transformer BLACK-320 TOPOWER TOP-550P5 550W-415 ?160GB 7200RPM, 8MB, SATA II?X2 RIAD 0-700 X1900XT 256MB -1650 סה"כ 7200 מפרט 2: לוח אם - ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset 1356 ¤, פנדה Native DDR2 800 Support מעבד - SL9K8(4MB)/SL94P Intel Pentium D 950 Dual Core 3.4Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 800MHZ Box 1355 ¤…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים בתקציב של 3.5K ל4K מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤676 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤346 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤700 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE800URB2GK כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe ¤880 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28570 צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD ¤147 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD5170AB מארז כולל ספק JSP-TECH N-100E 400W ¤187 http://skypc.co.il/product.asp?pid=N-100E סה"כ מחיר לכל …
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מראש מבקש,Ralf Klein Core AMD,אל תגיב לי בדיון. אז סוף סוף אפשר לקנות htpc -השימוש שלו יהיה להקלטת תוכניות tv וצפייה בסרטים והזרמת מוזיקה. דרישות\דברים שיש: כרטיס רשת אלחוטי. זכרון בנפח של 1gb מאוררים שקטים. לא צריך מארז. לא צריך hd. צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים. לוח אם\כרטיס מסך עם hdmi. צריכת חשמל כמה שיותר נמוכה. כרטיס tv יש לי אחד של lifeview אבל אני חושב שיש טעם לקחת את הpvr-150 בגלל תאימות וכאלה,הדריברים של הלייף ויו לא משהו. אני אשמח להמלצות כי אני מתנדנד בין amd לintel וגם מאוד מפתה לקחת כרטיס מסך מה4XXX של ati מצד שני אני לא יודע אם המעבד יסחוב(במחשב יהיו 2 ג'יגה בסופו של דבר-יש לי כבר סטיק אחד)
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
צריך מפרט(6000) ללא מסך רמקולים מארז ספק עכבר מקלדת. יש לי liberty 400 ו antec p180 לא מיועד להגיע בOC ליותר מ3.2 3.5 מה אתם אומרים על זה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL4 TURBO X4 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ גריז טרמי Arctic Cooling MX-1 Thermal Compound משלוח עם שליח FEDEX / UPS עד הבית עד 4 ימי עסקים + ביטוח ואחריות. 5,724 ¤ סכום כולל מע``מ
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין להשקיע עד 6000 ש"ח. הצרכים הם: משחקים, סרטים, מוסיקה, הורדות, גלישה באינטרנט. עד היום השתמשתי ב-INTEL ו-GEFORCE? [יש הבדל כלשהו בסוג/צורת העבודה]. האם כדאי לעבור ל-AMD ו-RADEON? [יש הבדל כלשהו בסוג/צורת העבודה?]. מה ההבדל הגדול בין ה-QUAD ל-I7? תעזרו בבקשה בבנית מפרט שיחזיק לפחות ל-4 שנים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שקיים בשוק (ׁCOD וכו' ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4…
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם על איזה תיק ומעטפה אתם ממליצים ? כי ראיתי שבמידה של המחשב שלי אין ממש מידות שמתאימות.... כי תכלס ראיתי שכול התיקים והמעטפות הם של 15.4 השאלה אם תיק וגם מעטפה יכנסו למידה שלי 15.6שם בלי בעיה?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ננעלתי על תקציב אני צריך מחשב שכלול בו: מעבד לוח אם זכרונות ספק מארז הייתי רוצה לראות אפשרויות של AMD ו-INTEL כאחד (למרות שאני מעדיף אינטל אבל לא שולל AMD) ואם אפשר לשלב גם הארד דיסק בנפח סביר (SATA) חשוב לי שלוח אם יהיה מצוין ל-OC ויתמוך CF לעתיד אני יודע שאולי זה לא מומלץ אבל זה מה שאני צריך... ואני צריך שהמעבד יהיה טוב נראה לי Q6600 יהיה נהדר וכמובן ספק שיחזיק OC+זוג X1950PRO או 8800GTX או ULTRA תודה רבה רבה לעוזרים! אהה ולא הזכרתי שאני צריך גם קירור למעבד שיהיה טוב לOC וייכנס במארז... אל תשאלו למה אני אוהב את Enermax Chakra אבל גם אפולו טוב
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-