ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,444 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב בעל משקל של לא יותר מ2 ק"ג. חובה סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות בין טעינה לטעינה רצוי כ. מסך עצמאי אבל אפשר בלי מסך 13 אינץ' יציאת HDMI 4GB זכרון. תקציב עד 4500 ש"ח. ועכשיו המגבלות: רכשתי לפני חודש VOSTRO 3300 ואני לא מרוצה ממנו, כמו כן ה DELL 3010 נראה לי כמו צעצוע עיצובית ולכן אוותר גם עליו. לא מעוניין במחשבים של היצרנים הבאים: ACER ASUS LENOVO MSI HP (מאוכזב מהם עמוקות) מעדיף גם לא להיפגש עם טושיבה ו LG אבל אם תציעו דגמים מעניינים - אשקול. כמובן לא מעוניין במעבדים שאינם אינטל ואינם מהדור האחרון כלומר i3 או i5. חשבתי על סמסונג Q330 הוא נראה מתאים כמו כפפה , אבל אני קצת מתלבט בין ה i3 ל i5 -האם זה קריטי? הi3 350M שיש לי ב VOSTRO 3300 קצת חלש ל…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש התייעצות בפורומים לגבי מחשב..... יש לו 6800 ש"ח הוא ביקש אינטל.... הצעתי לו את המפרט הבא: מעבד: Intel Pentium 4 3.0GHz Prescott 2MB 64-Bit Socket 775 BOX CPU מחיר: 1139 ש"ח גוף קירור למעבד: Igloo 5070 CPU Cooler for 775 Prescott מחיר: 59 ש"ח לוח אם: GigaByte GA-8I945PG Intel 945PG MotherBoard מחיר: 689 ש"ח זכרונות: Samsung 1GB (2*512) DDR2 DDR 533 Memory מחיר: 698 ש"ח כרטיס מסך: GigaByte Radeon X800XL GV-RX80L256V PCI-E 256MB VIVO Retail מחיר: 2119 ש"ח כונן דיסקטים: Sony 1.44MB 3,5" FDD מחיר: 55 ש"ח צורב: NEC ND-3540AW 16/8/4/48/24/48 Bulk DVD+R/RW מחיר: 289 ש"ח דיסק קשיח: Hitachi 160GB 7200RPM S-ATA 2 HDD מחיר: 569 ש"ח ספק: Enermax 370W EG37…
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא e8400 asus p5k epu hd6850 5gb ram ddr 2 thermaltake 500w אני מעוניין לשדרג את המעבד, הלוח , הכרטיס מסך , הזכרונות ואם אפשרי אז להוסיף גם כונן SSD. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GW2/BF3 והמשחקים החדשים שיוצאים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
-
המחשב צריך להיות מסוגל לעשות הכל כולל משחקים חדשים על 22", חשוב לי שה WIN יטוס בכל פעולה לכן לקחתי SSD מהיר. ועוד שאלה, האם כרטיס המסך שלקחתי שקט? האם יש דגם אחר מאותה סידרה שהוא שקט יותר? מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤511 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39458 כונן קשיח OCZ SSD Solid State Disk Vertex 2.5" 30GB SATA2 ¤957 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZSSDV30 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-18 Platinum ¤388 …
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הלחצן הימני במשטח המגע ב lenovo ideapad z500 מוגדר בהגדרות ברירת המחדל ל 'pop-up menu' אך לא פועל כלחצן ימני (בחלק מהמקרים הוא פועל כלחצן שמאלי) בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,גלישה ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים כולל AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת קיימת- מארז- אנטק סונטה 2 450W לוח אם- GA-P35-DS3L ג'יגבייט מעבד- קור 2 E8400B duo 3.0GHZ קונרו בוקס כרטיס מסך- ספיר ריטאל HD 3470 DDR3 קירור- ארטיק קולינג AF12025 PWM 120 MM ארטיק קולינג פרייזר 7 פרו זכרונות- דואל קיט 2X2GB CL5-5-5-15 4GBPQ אין צורך- די וי די, ארד דיסק, מקלדת+עכבר, רמקולים. יש צורך במניעת 'תקיעות-איטיות' בעריכת סרטים ביתיים, יש צורך בעריכה גרפית בינונית בפוטושופ , המהרה בעליית סרטים לצפייה, מסך לא TN. תודה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-5.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו overwatch א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 24-27״, fullhd. אשמח לשמוע המלצות אחרות מה נכנס בתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אנשים ראיתי פה באחת ההודעות מין תמונה כזאת שרשום עליה hwzone 3d ומפרט מחשב של בן אדם אחד איך אני יכול לעשות גם אחד כזה < ?< בתודה משה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
בת דודה שלי רוצה לקנות מחשב חדש שיריץ לה משחקים קלים כמו SIMS ושישמש לאינטרנט,ICQ, מוזיקה וכו'. התקציב הוא בין 1600 שקל ל2000 ש''ח. חשבתי על המחשב הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2495_2496&products_id=25160 הבעיה היא שאני לא יודע אם הכרטיס מסך שם מספיק טוב.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה ללפטופ 14 אינץ למטרות לימודים תקציב: עד 1500 ש"ח, אלא אם משהו ששווה חריגה של כמה מאות. שימושים עיקריים, אופיס, כתיבת קוד והרצה שלו. דרישות מיוחדות: רישיון ווינדוס מסך איכותי שמכל זוויות ייראה אחיד חיי סוללה ארוכים עדיפות למחשב מהשנה האחרונה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם הנטבוקים הנמכרים בארץ מגיעים עם אותה סוללה כמו שהם נמכרים בחו"ל? אני שואל זאת משום שלא פעם ראיתי נטבוקים שמגיעים לארץ עם סוללת 48W/H כשבחו"ל הם נמכרים עם סוללת 63W/H בחו"ל...
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
ניידים זה פחות התחום שלי, לא מכיר כמעט כלום. יש לי את המפרט הבא שאני אשמח אם תביאו לי כמה דגמים טובים שמקבילים לו, אבל במחשב נייד, גם כדי לראות כמה עולה, אילו יציאות הוא יכלול וכו'. אני מודע לכך שהמחשב הנייד עשוי (וכנראה) יעלה יותר, וגם שכמובן יהיה פחות נפח ככל הנראה. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪308 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪468 סה"כ: ₪2008 מתחרים בכל ה…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לפני כ 8-9 שנים קנינו מחשב לבית. בגדול זה המפרט: AMD Athleon X3 445 3.1 Ghz 64 bit Tripple Core לוח אם Gigabyte - MA770T-UD3 מארז - Thermaltake V3 Seasomic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm micron 4GB single stick DDR3 1333 CL9 Cooler for case 120 mm Samsung HDD 500GB SATA II 16 MB Sapphire ATi 5770`1024 GDDR5 Pci-e HDMI לפי מספר חודשים מערכת ההפעלה התריעה שהדיסק הקשיח בעייתי, ועלול להיהרס לגמרי. לאחר תקופה אכן המחשב הפסיק לפעול. חשבתי שזה קשור לדיסק הקשיח, וקניתי SSD על מנת להחליפו. היום התברר לי שזה לא קשור, המחשב לא עולה בכלל (מסך שחור) ניסיתי לנתק זכרונות, לאפס ביוס, לנקות מאבק, לא עוזר. לדעתי הלך הלוח או ה…
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
משום מה אני בעד האייץ' פי: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8944 אבל יש לו בעיית אחריות מצד שני יש גם דל יותר זול עם אחריות ל3 שנים: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8259 ומצד שלישי אפשר למצוא גם באותו מחיר דל עם i5: Dell Inspiron N5010 i5-460M GMA HD וזה בלי שהתייחסתי לטושיבה סאטלייט (בצדק?).. מה כדאי?! יש פה מישהו שיש לו אולי את הדגמים האלו ויכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן הבנזוג שלי מחפש מחשב נייד לשימושים פשוטים.. קצת אופיס ללימודים סרטים/סדרות און ליין שירוץ חלק הדבר היחיד שעוצר מבעדו זה העניין הכלכלי.. חשבנו שאולי מישהו יודע על מבצעים שווים במיוחד שיש עכשיו וכדאי לנצל תודה רבה ויום מקסים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד טוב ואיכותי אשר יספק אותי לצרכים כמו אינטרנט תוכנות ושהכי חשוב שיהיה חזק. הבחנתי בשניי מחשבים אשר אחד מהם הוא של חברת dell הסוג inspiron n5010 עם 500 גיגה זיכרון, מעבד I5 וזיכרון רם 4. מהצד השני יש את הhp 3125EJ שהוא כמעט עם אותם נתונים רק שהמסך שלו הוא led hd כמו הdell שהוא רק hd מבחינת אחריות הdell מקבל 3 שנים והhp שנה אחת אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור מבחינה מיקצועית מבין שניי המחשבים האלה מה יותר עדיף אני מאוד יודה לכם. תודה רבה לכל העוזרים והעונים.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי לכולם, אני אשמח שוב לעזרתכם, אני כרגע נמצא בקנדה ואני צריך לקנות פה מחשב לשנה הקרובה, לא בטוח אם אני אשאר גם אחרי העדפה שלי זה מ newegg.ca שזה אומר שהתקציב הוא בדולר קנדי. וגם אשמח שהרכיבים יהיו נמכרים מ newegg עצמם ולא איזה חנות שמפרסמת באתר בגלל השירות לקוחות אבל זה לא מאוד קריטי. המון תודה לכל העוזרים! זה ממש מציל הפורום הזה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ואנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי ששבוע שעבר קיבלתי פידבקים על המפרט לילד (בן דוד שלי), הבנתי שמה שתכננתי זה OverKill. אז בכל זאת: שימושים: אינטרנט, עבודות, משחקים (אבל הבנתי שהוא מתכוון למשחקים באינטרנט - ולא משחקים אמיתיים). נקודות חשובות: מכלול יחסית שקט, רכיבים אמינים. (לדוגמא, קירור שלא אוטם את ההיטסינק באבק וכו') נכון להיום הילד לא משחק משקחים כבדים, אבל אולי עוד שנתיים הוא ישחק, אז אולי כן לשים כרטיס גרפי, אבל חלש (או אם יש משולב שיספק אותו) המחשב יצטרך בעתיד (אני מקווה) להריץ VISTA. צריך גם ציוד היקפי.
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אחים שלי אני צריך לקנות מחשב לאחי הקטן המחשב הוא יהיה בעיקר למשחקים אני מעדיף שיהיה מעבד amd וכרטיס מסך כמה שיותר טוב שהמחיר יהיה בין 3000-3500 תודה מראש!!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הגיע זמן לשדרג את המחשב בבית של ההורים שלי התקציב הוא בערך 1500-2000 שקל המחשב יהיה עבור גלישה באינטרנט וסרטים ושימושים כללים כמו OFFICE וכו' אשמח לכל הצעה המון תודה
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם. רוצה לקנות מחשב למשחקים ולעבודה משרדית. יש לי כבר כרטיס מסך 1060 3GB + דיסק קשיח. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 3,000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי קצת לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית (אינטרנט עם כמה מסכים במקביל, לא משהו רציני). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחק PUBG, CSGO, WOT. -מהי הרזול…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגיימינג. כבר יש לי כרטיס מסך GTX 1050TI. בKSP 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-