עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב אז אני מקווה שהשאלה שלי מתאימה לפה... קניתי לא מזמן מחשב נייד ואני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר אותו אל המחשב הנייח שלי באמצעות כבל eSata בשביל להעביר ביניהם קבצים במהירות. כמובן שיש את האופציה לחבר אותם עם כבל רשת, אבל אני מניח שדרך eSata זה יהיה הרבה יותר מהיר. מישהו פה פעם ניסה לעשות כזה דבר או שיודע אם זה אפשרי או לא? כל החברים ה"מומחים" שלי ששאלתי אותם לא ידעו לענות לי על זה... אני שואל בגלל שאם זה אפשרי אז אני פשוט אקנה סלוט של eSata למחשב הנייח שאליו אחבר את הנייד, חבל לקנות סתם... =]

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by arie2006,

ברשותי מחשב נייד חדש MSI 12" PR200 : מעבד t5450 , כ. רשת אלחוטי intel wireless wi-fi 4965AGN , מ"ה winxp pro sp2 . המחשב מתחבר לאינטרנט דרך ראוטר של edimax br6215 srg . במצב חיבור למקור חשמל החיבור האלחוטי עובד תקין. כאשר אני עובר לעבוד עם הסוללה המחשב מתחבר ומתנתק לסרוגין מהאינטרנט (מקבל הודעה של : aquiring network address) . למה זה קורה וכיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה מראש על התשובות arie2006

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  3. אתמול עשיתי עדכון דרך העידכונים של הוינדוס לNVIDIA והכל עבד חלק וראיתי מצוין בטלויזיה אבל היום הדלקתי את המחשב וחיברתי את הHDMI והופיע לי מסך כחול.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  4. היי, האם כזה כבל: http://www.ebay.co.uk/itm/1-8m-GOLD-HDMI-to-SVGA-VGA-MALE-CABLE-FOR-XBOX-HDTV-PS3-/111068187660?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item19dc2e0c0c יעבוד ? תודה!

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by Eden 6600,

איך אפשר ניתן לחבר ממיר HOT למחשב נייד על מנת שישמש כטלוויזיה? הבנתי שצריך כניסת וידאו למחשב ואין לו, יש אפשרות לקנות כרטיס חיצוני כלשהו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם, יש ברשותי ממיר YES HD שאני מעוניין לחבר למחשב נייד ולראות על מסך המחשב טלוויזיה. המחשב הוא Asus N56VB ויש לו פורט HDMI. השאלה היא אם זה בכלל אפשרי לעשות כזה דבר? אין לו כרטיס טלוויזיה. תודה!

• 9 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד Dell latitude L7300 עם מסך ברזולוציית FHD ואני רוצה לקנות מסך חיצוני 4K. אני מנסה להבין האם המחשב יוכל להעביר ווידאו באיכות מספיק גבוהה כדי להנות מהיכולות של המסך או שאין טעם להשקיע במסך כזה. המפרט של המחשב: מעבד: 8th Gen Intel Core i7-8665U Processor כרטיס מסך: Intel UHD 620 Graphics יציאות: Thunderbolt™ 3 with Power Delivery and DisplayPort HDMI 1.4 ממה שהבנתי מה שמגביל אותי זה ש HDMI 1.4 מוגבל להעברת נתונים ל 4K רק עד 30Hz. האם חיבור המסך דרך USB-C עדיף במקרה הזה? האם כדאי להשקיע במסך או שאני לא יהנה מהיכולות שלו? תודה ושתבוא הברכה על העונים והמגיבים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by SixSatori,

אני מתכוון להזמין מחר את הנייד ורציתי לשאול מה הדרך העדיפה לחבר את מסך הDELL עם יציאת DVI לנייד עם מתאם DVI-VGA או DVI-HDMI (אם זה בכלל אפשרי)?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  9. Started by yurek,

שלום כאשר אני פותח את הpresonlize ונכנס ל display setting נפתח לי חלון עם 2 מסכים גם כאשר אין מסך חיצוני מחובר וכאשר אני מחבר מסך חיצוני זה לא פועל בתודה יורם

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. Started by Guy King,

שלום, יש לי מחשב נייד - IBM, THINKPAD, T42. אני רוצה לקנות מסך חיצוני (19-24, לא החלטתי עדיין) ולחבר אותו למחשב. אשמח אם תעזרו לי בכמה שאלות שיש לי - 1) מה אני צריך כדי לעשות את זה? (כבלים, הגדרות..). 2) האם יכולה להיות בעיית רזולציה בהתאמה שבין הנייד למסך? 3) אם לדוג' אני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים מחשב נייד קטן עם מסך 10 אינץ', ולחבר אותו למסך החיצוני - תהיה בעיה כלשהי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ori ZEE7,

קניתי בהמלצת הפורום מחשב מבוסס G860 וB75 בלי כרטיס מסך אני מעוניין לרכוש מסך טלויזיה 40 אינצ' כנראה ולחברו למחשב לצפייה בסרטים בFHD רציתי לוודא שלא אמורה להיות בעיה

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  12. Started by yogev_23,

כשמשתמש בנייד בבית, ברצוני לחבר לו עכבר, מקלדת ומסך רגילים ולהרגיש כמו שולחני. 1. חיברתי את המסך, רק שבהגדרות במחשב לא נתמכת הרזולוציה הטבעית של הצג השולחני - 1280*1024. יש לי קבצי driver של המסך וניסיתי להתקינם דרך לוח הבקרה, אבל כשאני עושה "עדכן מנהל התקן" ומפנה אותו לתיקיה עם הדרייבר הוא חושב כמה שניות, ואומר שלא נמצאו קבצים תואמים. הקיצר הוא לא מזהה את המסך השולחני, ונשאר על ברירה של "צג הכנס-הפעל". עדכון דרייבר של כרטיס המסך במחשב, קשור איכשהוא גם לרזולוציה ויוכל לעזור? 2. כל פעם שסוגרים למחשב הנייד את המסך, כי רוצים לעבוד רק עם המסך הרגיל, הוא אוטומטית נכנס למצב שינה.. מה עושים במצב כזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by krimon,

שלום לכולם... רציתי לשאול האם ישנה אפשרות לחיבור מפצל אודיו מסוג כזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10521 למחשב נייד אבל עדיין לשמוע דרך הרמקולים של המחשב....? ורק כאשר אני ארצה אחבר פלט כלשהו למפצל ואשמע דרכו? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Forest14,

אני יוצא בקרוב לכנס בארה"ב. אני מתכוון לקחת איתי נטבוק (ASUS 1000HE). איפוא ניתן להשיג מתאם לחיבור לחשמל בארה"ב? איך הוא נקרא? תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  15. Started by kot snikers,

זה אפשרי לחבר MSI WIND לטלויזיה לטלויזיה יש רק את החיבורים אדום צהוב לבן

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב ASUS חדש עם יציאות DVI ו- HDMI כשברצוני לחבר אותו לטלויזיה ישנה עם יציאת בננה RCA ו S-VIDEO. איזה כבלים צריך ומה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשב?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום\ יש לי מחשב נייד dell vostro 1015 ואני מנסה לחבר אותו לטלווויזייה של טושיבה בחיבור hdmi דרך כבל hdmi -dvi דרך מתאם dvi-vga עכשיו הבעיה היא שלא המחשב ולא הטלווויזיה מזהים אחד את השני ובניסיון להגדיר את הכ.מסך (שדרך אגב הוא מובנה) אין אפשרות ביגלל שעדיין הכ.מסך לא מראה שהוא מזה כלום.. מה אפשר לעשות? אולי הכבל לא מתאים או שזה בעייתי עם בחיבור עם מתאם אשמח לתשובה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yik,

שלום, אני מנסה לחבר נייד של לנובו לטלווזיית LCD באמצעות חיבור HDMI. יש לי שתי בעיות: 1. אני שומע את הקול דרך הנייד במקום מה LCD. 2. התמונה נחתכת במעט בכל 4 הקצוות של המסך (כאילו המסך קטן מידי). אשמח לעזרה, בתודה מראש, איציק

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by ldmajor,

היי יש לי נייד ואני רוצה לחבר אותו לטלוייזיה ישנה אשמח לדעת אם הכבל הזה יתאים לי S-VIDEO - RCA http://ultrapro.co.il/products/89755 הS-VIDEO הולך למחשב הRCA לTV לווידיאו סאונד אני לא צריך בתודה דן.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. Started by BoofiZ,

היי יש לי מחשב נייד LENOVO T410 ופלזמה של LG אני מעוניינת לחבר את הנייד לטלויזיה. איזה כבל אני צריכה ואיפה קונים אותו?

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  21. Started by kot snikers,

איך לחבר מסך לנייד השגתי מסך ישן אם חיבור VGA הכנסתי אותו לנייד ולא קורה כלום מה צריך לעשות. הנייד MSI WIND

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by igal_nazar,

יש ברשותי מחשב נייד של DELL מדגם XPS1530 המצויד בכרטיס מסך 8600GT. בניייד קיימת יציאת HDMI. רכשתי כבל HDMI TO HDMI וחיברתי את הנייד למסך LCD בעזרתו. הקול בניגוד לתמונה לא עובר. למיטב ידעתי הכבל הנ"ל יכול להעביר הן קול והן תמונה. אשמח לקבל את עזרתכם בדבר. תודה מראש, יגאל

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  23. Started by roncohe4,

בתקווה שפניתי למקום הנכון... יש לי את המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/141111998424?var=440206247179&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648 (בנפח של 50,00mAh, או איך שזה לא נקרא) האם ניתן להשתמש בזה כמטען למחשב נייד אולטרה בוק? (בהנחה שאני אשיג את החיבוא הנכון) טיינקס

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by omri_ro,

שלום הבאתי הבייתה היום חתול חדש מדגם MICROSOFT BLUETOOTH NETWORK MOUSE 5000 ואני לא מצליח לחבר אותו למחשב (שכולל בתוכו חיבור BT) אגב את הפלאפון ומחשב כף יד הצלחתי ללא כל בעיה. כשאני מנסה לחבר את החתול אז האשף של WINDOW מזהה אותו אך לא מצליח להתחבר(פשוט נותן הודעה שהחיבור נכשל). אגב במחשב אחר הצלחתי לחבר אותו (למחשב חיבור BT חיצוני עם דונגל). תודה לעוזרים(וגם למי שרק ינסה ;D)....

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  25. שלום לכולם. רציתי רק לאמת, האם המחשב הנייד מזהה את הצורב החיצוני עוד בשלב ה-boot הראשוני, כך שיהיה ניתן לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מ"אפס"?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.