עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tobul,

טוב אז אני צריך מחשב יותר לאחים שלי שרוצים לשחק במשחקים קצת כבדים...אני צריך את המחשב בלי מסך ובלי רמקולים. הסתכלתי קצת במפרים המוכנים שלכם המפרט של ה-4000 שקל נראה סבבה אבל אני אולי אחק את המעבד שיש במפרט משחקים ב-4500... המפרט של ה-400 הוא: Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heatpipes - 3Y Warranty 520 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 460 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRA…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ofekd23,

שלום לכם אני מעוניין שתתנו לי הצעות לשיפור מיפרט שתכני איבי לי אילה הדרישות שלי . מה התקציב? 4200 (משהו כמו 700 למסך 3500 למחשב שחקו בזה איך שבא לכם ) 2. מטרות המחשב? מישחקים כבדים והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן פלופי (שמיהו עדיין מישתמש בזה ?) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חושוב לי קירור כן מאווד האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מישחקים כבדים ובאיכות גבוה 9. האם חשוב שקט? לא בכלל ל…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by maisharel,

שלום צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב נייד באזור ה4500.. מסך סטנדרטי (15.6) דיסק קשיח 500 g וכרטיס מסך שיתמוך בneed for speed החדש בcall of duty האחרון בהירואוז 6 וכו... אשמח לקבל פירוט על הכרטיסי מסך ומקומות זולים ואמינים שאפשר לרכוש מהם אני ממש יודה למי שיעזור....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dorosh,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7k לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אפשרי לא חייב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by reshefm,

מחשב ללימודים + עבודה (כולל הרצת תוכנה שדורשת קצת כוח עיבוד מידע ויכולות גרפיות סבירות). מסך 13.3 (או 14), 1366x768. ללא כונן אופטי (משקל מיותר) ודרושה מערכת הפעלה (אם כבר, אז 8.1). תקציב של סביבות 3000 ש"ח. הגעתי לשתי אפשרויות של lenovo: http://ksp.co.il/?list_compare=.22125..19932. היתרון של הu330p במפרט הזה הוא בזכרון (8 לעומת 4), היתרונות של הs310 הם במחיר ובמאיץ גרפי טיפה יותר טוב. אשמח לדעת מה אתם חושבים ואם יש אלטרנטיבות רלוונטיות לדעתכם. ובנוסף, ראיתי פה בפורום שהאחריות היא לא בארץ אלא עולמית(?) לכן, מה דעתכם על הרחבה של האחריות כפי שמוצעת בעסקה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by soundf,

שלום. החברה רוצה מחשב נייד השימושים די בסיסיים , אינטרנט וורד וקצת סרטי hd התקציב 2500 שח רצוי לקנות מאייבורי או קיאספי שתיהיה תמיכה באיזור באר שבע * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים עד 720P * גודל המסך? 13.0-15.6 יותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה. לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת hdmi לחיבור לטלויזיה ויכולת הפעלת סרטים ב720P * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רגיל. נפח של 500 ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב מבחינת חברות לא משנה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eran256,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. יש לי קצת לבטים בנוגע למעבד, I5 או I7, אני יודע שנכון לעכשיו אין ניצול של הi7 השאלה היא האם עוד שנה-שנתיים זה ישתנה? השקט חשוב לי, נניח 7 מתוך 10. אין צורך בהארד דיסק רגיל, רק SSD. עדיפות ל16 גיגה זיכרון. אני עושה OC נניח ל4.5 פחות או יותר. רזולוציה 1080*1920. משחקים, אני לא משחק הרבה אבל כשאני משחק אני אוהב שהכל על ההגדרות גבוהות תכנות הוא משהו שעכשיו נכנסתי אליו. יש צורך בחיבור של 5.1 קואקסיאלי או אופטי (מתחבר לרסיבר), ועדיפות לכמה שיותר יצאות USB3. המפרט שאני הרכבתי : מעבד: Intel Quad-Core i7 3770K 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1674 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by idoleff,

שלום, חבר ביקש ממני להרכיב לו מחשב ב3K כולל הכל, מסך, ציוד היקפי... המחשב נועד בעיקר לשימושים משרדיים... בלי משחקים... איך זה (מפינת המבצעים של KSP) מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5VDC-MX s775, ViA P4M800 Pro, VGA זכרונות DDR II 533 512MB Aeneon דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB כרטיסי מסך Galaxy FX5200 128MB TV, AGP כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים CD Recorders SONY 52x32x52 (Kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים RJA-70 ATX MIDI Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים FLAT 17'' CRT מחיר 2490 ¤ ואז נשאר עודף לשדרוג של המקלדת והעכבר+כרטיס מסך...

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Rיה,

מה שידוע זה מסך 17 שטוח כרטיס מסך 6600 gt לא בטוח איזה יצרן של הכטיס אולי gigabyte מעבד s-939amd 3200 venice core זיכרון 512 אם אפשר אז יותר צורב דיוידי ללא כונן דיסקטים עם מקלדת רגילה ועכבר של מיקרוסופט(ב-40 ש"ח בערך)ולוח אם איכותי והכי חשוב כרטיס קול איכותי (dj)וכל השאר...אם שחכנו ללא רמקולים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. המחשב שלי נשרף אז נותרתי ללא לוח אם, מעבד וכרטיס מסך. יש לי את כל מה שצריך וגם 256MB זכרון , אבל אני רוצה להוסיף עוד 256MB. מעבד אני רוצה לקחת של AMD, בדקתי מחירים וכנראה אני אקח את ה2400+ שעולה בערך 400 שקל. בקשר ללוח אם, אני רוצה בעקרון משהו אמין)אבל באמת אמין, כי עכשיו נשרף לי לוח אם די חדש של EPOX), אני נוטה ללכת על משהו מבוסס nForce 2 Ultra 400, אבל מה ההבדל בינו לבין NFORCE 2 רגיל? כרטיס מסך אני לא צריך רציני, עד עכשיו הסתדרתי מצויין עם הGF4MX שהיה לי OB ואני לא רוצה להשקיע בכרטיס מעל 300 שקל מכיוון שאני לא משחק הרבה וגם אם כן לא במשחקים כבדים מידי. חשבתי על משהו עם NFORCE 2 וGF4MX OB שעכשיו יעבוד אפילו יותר מהר בגלל הDUAL DDR אבל אני לא מוצא משהו עם NFORCE2 U…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MODY69,

שלום, סבתא שלי מעוניינת להפוך להאקרית מגניבה ולכן רוצה לפטופ אז הדרישות הן: 15 אינץ' מערכת הפעלה win7/8 כונן DVD המחשב צריך להיות מסוגל להריץ skype/browser... לא דברים כבדים. 3 שנים אחריות - עדיפות גדולה. תודה רבה, MODY.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם ותודה, יש בידי מארז מצויין שאני אוהב, וספק כוח שהגיע איתו - Antec P150 mid-tower case w/ Neo HE 430 PSU. יש לי כונן קשיח 1 טרה, זיכרון RAM חדש שרכשתי השבוע 4GB, מאורר מארז חדש. אני זקוק למפרט מהיר ופשוט. זקוק לרכיבים הבאים: מעבד, לוח אם, צורב, מאוורר למעבד. האם אני צריך רכיבים נוספים? או האם עלול להיווצר חוסר התאמה בין הרכיבים הקיימים לחדשים? בתודה רבה! ======================== 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש ועדיין להשתמש בכמה פריטים מהמחשב הישן p-3 866 כמו שני הארד דיסקים בגודל 100 גיגה כרטים מסך ראדאון 8500 128 של סאפיר צורב וזהו הייתי מעוניין לדעת כמה יעלה מארז,לוח אם טוב,זכרון לפחות 512,ומעבד ואיזה עדיף מיבחינת מחיר! יצוין שאני משתמש במחשב קצת למישחקים והרבה לתוכנות v.j visual וכאלה! תקציב המחיר הןדןת לדברים שבכר יש ברשותי הוא בין 1500 ל-2000 שח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. צריך מפרט חזק ביותר למשחקים....אלב חייב בו כמה דברים: א. 1024RAM חובה ב. Radeon 9800 Pro 128MB 256Bit לא כולל עכבר....יש לי כבר mx500 ולא כולל מסך......... אהה..ולא כולל רמקולים. אהה. וזהו תודה! ******חשוב להזכיר....במחיר התכוננתי כולל התקנה....ועדיפות גבוהה ל אינטל 2.8c 800Mhz******

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Asher82,

קניתי lenovo s-10 במבצע של סלקום ויש לי מספר שאלות: 1. קיבלתי מודם סלולארי של ALCATEL. כשהסתכלתי קצת על המחשב ראיתי שיש לו מודם סלולארי מובנה (יש כניסה לכרטיס SIM). אז למה קיבלתי את המודם החיצוני? במה עדיף להשתמש? 2. לא קיבלתי כרטיס SIM יחד עם המודם, זה משהו שאמורים לרכוש בנפרד? תודה מראש, אשר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tvholic,

אהלן חברים, יש לי מיני לפטופ של Dell עם מסך 10" ואני רוצה להשתמש בו ברכב בתור GPS אתם מכירים תוכנה של GPS שאפשר להתקין על לפטופ? לגבי האנטנה, אני מתכנן לקנות מדיל אקסטרים אנטנה שמתחברת עם USB הצעות? מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by david6655,

שלום, אני עומד לקנות מחשב מחוץ לארץ ואני צריך את המפרט המתאים מחיר- עד 7K שימוש במחשב- בעיקר גיימינג רמת חשיבות השקט- מ8-10 -אין צורך בOC -אין צורך בציוד היקפי וגם מערכת הפעלה -אין לי חנות מועדפת כי אני קונה מחוץ לארץ הערות- החלקים שהייתי רוצה שיהיו במפרט הם: מעבד I7+.... כרטיס מסך GTX 680 , קירור מחשב על בסיס מים (לא חובה אבל עדיף) , מארז עם עיצוב יפה וגם שתהיה לו שליטה ידנית במאווררים(לא חובה אבל עדיף) -הייתי רוצה שתיתנו לי 3 סוגים של מפרטים תודה רבה לעוזרים!!! ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם! לפני שבועיים רכשתי מחשב נייד Dell Studio 1555 עם כרטיס מסך 4570 של ATI, בסך הכל אני מאוד מרוצה מהמחשב אבל יש רק דבר אחד שמפריע לי (כפי שניחשתם מהכותרת) וזה התחממות המחשב בצד שמאל והטאצ'פאד מלמעלה והתחממות כמעט בכל האזור שלמטה (המאווררים שלו נמצאים למטה) במיוחד כשהוא על המיטה או על הרגליים שלי ובמיוחד כשאני מריץ משחקים. אחרי שחפרתי פה קצת בפורום הבנתי שאם לקנות משטח קירור אז רק של Zalman nc 200 או Zalman nc 150 אבל מצד שני היו פה כמה אנשים שכתבו שמשטח קירור עם מאווררים זאת הוצאה מיותרת ואפשר להסתפק פשוט במעמד-פאד שמגביה את המחשב ונותן למאווררים אפשרות לשאוב אוויר לא חם. אז יש לי כמה שאלות: 1.מה ההבדל בין ה NC 200 ל- NC 150 ? איזה מהם יתאים לי יותר למחשב שהוא 1…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Zippo,

לא ממזמן שידרגתי תמחשב, טבל הוא חרא, קיצר, אני רוצה לעשות שידרוג, אבל שיישפר לי רק את המשחקים, אני בסדר עם המשחב שלי ברגיל, רק במשחקים הוא לא משהו, מה אני צריך לשפר בשביל שהמשחקים יילכו טוב, כרטיס מסך, זיכרון, שניהים, עוד משהו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Eden Gueta,

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y700-series/y700-15-inch/?sb=:000001C9:00015FF4:#SYSTEM VS http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/700-series/700-15-inch/#SYSTEM אני מעצב גרפי ומשתמש גם בתוכנות כבדות כמו אילוסטרייטור, פוטושופ ואפטר אפקטס רציתי לשמוע המלצות בעד או נגד אחד מהדגמים האלו.. לא להתייחס למחירים כי יש לי קופון שמעתי דברים טובים ורעים על ה Y-700 אבל לא שמעתי כלום על ה700. העיצוב של הY-700 קצת מרתיע אותי, אבל על הנייר הוא חזק יותר (כרטיס מסך, עוד ssd) דבר אחרון, מישהו יודע להגיד לי מה הכוונה ב ' PCIe SSD ' ? אני יודע מה זה SSD אבל רוצה לדעת אם יש משמעות ל PCIe (כי זה מה שיש לY-700) תודה ר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה שתיתנו דעתכם ותגידו כמה דולר אתה חושבים שזה עולה בארה"ב כי לפי מה שהבנתי יותר זול שם.. אוקי טוב זה המפרט, המחשב הזה למטרות כמעט ורק משחקים ואולי קצת פוטו שופ. טעיתי קצת ותודה רבה לכם אלו שהגיבו בבקשה תגידו לי מה דעתכם עכשיו: Cpu Athlon 64 3200+ (S-754) Mother board VIA K8T800 - Albatron K8X800 Pro II - 7.1 ViaEnvy audio Memory 512MB A-DATA x 2 Vga cards RADEON X800 PRO 256MB AGP Hard disc 80 GB 7200 SATA-100 Cd LG X16 (box)DVD Cases KSP 550W + PFC + SATA + EXT.12V ותגידו אני צריך להוסיף קירור ספייר או שהאון בורד מספיק?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by motizkn,

כמה שווה החלקים הבאים: מעבד intel QX9770 extrem לוח Gigabyte ep45-ds3r ספק ומארז Sonata III 500 + antec ea-500d זיכרונות 4x1G kinkston תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nielle,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים(אופיס, אינטרנט וכ'ו), לאחר חקירה של הרבה מחשבים מצאתי כמה שרציתי ואף החלטתי לשדרג את הסכום שתכננתי להוציא מראש(3000-3500) על מנת לקנות מחשב קצת יותר חזק מהמינמום הדרוש לי. הפרמטרים שחשובים לי הם משקל ומהירות. אשמח לשמוע מה דעתכם על המחשב הבא: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]יצרן[/TD] [TD=width: 79%, bgcolor: #000000]Samsung[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]גודל מסך[/TD] [TD=width: 79%, bgcolor: #000000]13.3 אינטש[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]נפח זכרון[/TD] [TD=width: 79%, bgcolor: #000000]8GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]משקל[/T…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - האם 5000 ש"ח יספיקו? אם מומלץ להשקיע יותר, אשקיע יותר אם לדעתכם זה כדאי. 2. שימוש: תוכנות adobe Creative suite, ותוכנות autodesk (כמו autocad ו revit) צריכות לפעול במקביל על מסכים שונים, עם קבצים גדולים. חשוב מאוד שהכל ירוץ מהר מהר מהר. 3. ללא ציוד הקפי. ללא מסך. 4. מניח שצריך כונן SSD אחד למערכת וכונן SSD נוסף לנתונים שצריך להיות יותר מTB אחד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. ללא תוכנות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי אני צריך מפרט אינטל חובה, לא AMD ולא משנה למה. חשבתי על משו בכיוון של פנטיום 4 2.8-3.0 גה"צ. לא מיועד OC. הוא לא ישמש למשחקים מיוחדים או כבדים כלל, ככה שמבחינת כ מסך מספיק משו ברמה של 300-500 שקל - גם 6600 יהיה מיותר... אני צריך מחשב שיהיה חזק יותר בקטע של המשימות, משמע מעבד חזק, לוח אמין, 512 או ג'יגה זיכרון וזה צריך לכלול מסך דק חובה 8MS איכותי. כמו כן עדיפות לד קשיח 160. כמו כן צריך עכבר אופטי רגיל (חשבתי על של MS עולה 50 ש"ח) ומקלדת רגילה, מצלמה ומדפסת. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים